31 december

Började dagen med att Skypa med min familj. Nu är det bara en vecka innan jag har dem hos mig igen. Kändes konstigt att önska dem ett gott nytt år.

Sedan tog jag och mina killar en lång promenad i skogen. Skönt och väl behövligt med frisk luft. 

Ikväll ska vi svira om och bli snygga!! 

växjö

Idag åkte vi till Växjö för att shoppa lite. Men som vanligt när man är ute efter att faktiskt hitta något så gör man såklart inte det. Två tröjor, ett par jeans, en klänning, tights och te! 



Kvällens sysselsättning har varit att fixa mina naglar inför imorgon. Det är hur najs som helst att ha riktigt gelé att jobba med numer, tackar min finaste syster som fixat det till mig som julklapp!

Imorgon inviger vi det nya året!

dogs

Mycket hundar nu... men saknar mina två thailändska kompisar också. 

Om mindre än två veckor kommer de hem, inte hundarna men min familj. 

Överleva en dag till på jobbet.. Snälla, överlev!

2014 är välkommet. 

mini mini mini

Hälsade på den här mysen också. Mini. Saknar valpmyset men är ganska glad över att molle är vuxen och har sina lugna stunder mestadels.


Juldagen

Förstår inte varför mina inlägg försvinner. Skriva långt och sen bara poff väck.

Igår var vi ute och dansade på Speakeasy. Förfesten är alltid något roligare och även denna gång. Ser fram emot nyår som för en gångsskull är ganska planerad. Jag kommer att få
fira in det nya året med de personer jag verkligen bryr mig om. Förutom
min familj, naturligtvis, men de finns hos mig ändå.




Såhär såg vi ut igår. Ganska städade..... Förstår inte varför det alltid känns som att någon kört över mig med en traktor och backat tillbaka. Om och om igen. Är människa först nu, när jag ska gå och lägga mig igen.

Vi har vinkat av Daniels föräldrar som beger sig mot Vietnam och varmare breddgrader. Sedan åt vi middag på
sorello. 

Imorgon väntas jobb igen, fredag, lördag och söndag. Blir trött av att tänka på det. Inte mycket till julledighet så den har sovits bort. Har tre dagar till att se framemot efter helgen. 

Nu behöver jag sova, igen. Dör.

julafton

Julafton var fin, även utan min familj. Vi åt mat hos Daniels mormor, kollade på Kalle anka och spelade julklappsspelet. Sedan åkte vi vidare till diö för ännu mer mat, mys, tomte och julklappsspel igen. Vann inte något på någon av rundorna, en besvikelse på självaste julafton. Men så fint vi hade det ändå. 








23 december

Äntligen har jag också lite ledigt. I tre dagar iallafall. Jag är så glad för det, äntligen kunna sova ut ordentligt. 

Imorgon är det julafton och det känns lite tråkigt att min familj är på andra sidan jorden. Men jag har min andra familj som vi kommet ha det så mysigt med. 




friday

Två arbetsdagar kvar innan även jag får tre dagars julledigt. Det ska bli SÅ skönt då jag mest går och längtar efter sängen så fort jag lämnat den. Vintern är en dyster tid när det kommer till att vakna och känna sig pigg och utvilad. Där är jag långt ifrån just nu. Snart knackar det nya året på, det ska bli skönt. 

Idag är det fredag, jag jobbar kväll och en dejt med Julia väntar. Mys!


gavin degraw


Jag ska få se och höra mannen som skrivit alla mina bröllopslåtar.

Som. Jag. Längtar.
Tack mamma pappa Martina och Oscar för den bästa, något tidiga, julklappen. Nästan värt att inte åka till Thailand för detta, nästan.

Jag är så lycklig!!

julbord

Idag var vi några tjejer från jobbet som testade på julbordet på Ikea. Det var över förväntan och väldigt mysigt. Rekommenderar det, det är i och för sig sjukt omysigt att sitta där och trängas bland alla andra hungriga människor. Men lätt värt 99 kr.



Skype



Skypade med familjen idag. Dog av skratt för att mamma och pappa är så tekniska och roliga. Bara titta på
dem liksom. Jag själv låg nyvaken på soffan och ser störd ut. Saknar dem så
mycket. 1 av 4 veckor har gått och det har gått fort. Hoppas de andra veckorna också går fort så jag får träffa dem snart. 


För övrigt blir det mycket sånthär och många bilder. Att ha världens finaste hund hos sig är ganska tungt som ni ser. Mina utmattade så killar. Molle tar större delen av mina inlägg, kan inte hjälpas. Han är fin.

60 års jubileum






Mitt förra inlägg försvann spårlöst. Sammanfattar helgen med 60 år
och fullsatta läktare. 

Längtar till jul och ledighet. 

lax och potatissoppa

Efter kvällsjobb förtjänade vi lite god lax och potatissoppa. 

Imorgon är det fredag, längtar lika mycket varje gång. I helgen väntar bravader som pepparkaksglasering och gymnastikuppvisning. Julen är mysig på alla sätt, mest för att det händer så mycket saker. Imorgon får vi besök av luciatåget på jobbet. Har inte sett ett luciatåg på flera år så det ska bli kul att se. 


saknad


Saknar mamma. Saknar pappa. Saknar syster. Vi saknar er!

hair


Det här var min lördag. Några timmar i frisörstolen gjorde mig gott. Efter ett och ett halvt år utan färg eller dylikt i håret känns det fortfarande ganska ovant. Börjar sakta vänja mig och det känns bra.

julbord

Vi hann förresten med lite julbord innan de åkte, så att de också fick känna lite julkänsla nu när de bytt mot sol, 25 grader och bad. 




10 december

Nu har alltså min familj lämnat mig för fyra veckor i Thailand. De åkte igår och jag kunde inte ens vinka av dem på stationen. Tragiskt att vara hemma, men jag har iallafall molle hos mig. Mycket kärlek att ge från en sån liten kropp. Fantastiskt. 

Jag vet att de har kommit fram och att allting har gått bra. De är i vårt fina hus nu, jag är så avundsjuk. Längtar tills vi kan skypa, ungefär som att vara där. 

Nu har jag och molle iallafall kommit in efter en lång runda i duggregnet. Vi ska snart laga mat och päsa i soffan. 




sven

Storm nummer 2, mini. Det härjar ute, marken är täckt av snö och jag hoppas av hela mitt hjärta att det imorgon har slutat blåsa men att snön ligger kvar på marken. 


Detta har varit min sysselsättning för kvällen. Håller förnärvarande på att virka en nallebjörn. I blått blått blått! Vet inte varför jag ens gör en björn, men jag hoppas att den kommer att bli fin och att någon liten lycklig själ kommer att bli glad över den. 

Nu ska jag sova, kan knappt minnas senast jag var uppe såhär sent. Och då är klockan 22.49 i skrivande stund. Illa, men godnatt!

2 december

Min helg av jobb är över. Nästa gång min helg är... är det helgen mellan jul och nyår. Det känns helt galet, att snart ännu ett år har gott. 

Idag är jag ledig. Tog mig motvilligt till gymmet. Det var ungefär lika tråkigt som jag hade föreställt mig att det skulle vara. Nu ska jag cykla hem till mamma och pappa och hänga lite. Snart är det för sent för om exakt 7 dagar sitter de någonstans mellan Köpenhamn och på ett plan mot Thailand. Vill gråta inombords eftersom jag aldrig varit utan hela min familj så länge. Men jag måste klara mig.

Hoppas ni har en lika fin och solig dag som jag har. 



RSS 2.0