weekend in the sun

Vilken fantastisk helg det har varit. Solen har varit helt med mig och det är jag djupt glad för. Solen är min bästa vän helt enkelt.

Vaknade upp till solsken i lördags och begav oss vid 10 tiden till Haganäs för att kolla på fotboll. Jag supportar numer Virestad om ni känner för att notera detta. Grönt är skönt. 

Senare stod jag för födelsedagsmaten till pappa. För första gången i mitt liv gjorde jag fiskgratäng och det blir så fantastiskt gott. Lite tårta och så innan vi begav oss hemåt. Vi gick lite halvhjärtat in för earth hour på kvällen och släkte alla lampor men lät tvn gå vare igång.

Idag har vi haft en riktig slappedag. Solat och ätit första frukosten på balkongen, varit på jem och fix och kikat  lite, varit hemma hos pappa och chillar på altanen i solen och sedan har jag och min fina Julia mysit vid sjön. Fika, kaffe, sol och det bästa sällskapet helt enkelt. <3






Jag är så dålig med bilder, måste bli bättre på att ta. Som ni kan se har vi köpt en dammsugare, den suger som fan ska ni veta. Helt klart 5 av 5 toast. 


HOPPAS ALLA HAFT EN FIN HELG!

en perfekt dag för fotboll



28 mars 2014

Solen skiner och jag inväntar 12-slaget för jobb.

Härliga fredag!

25 mars 2014

Skönt att få sova ut efter en helg med mycket jobb och alldeles för lite sömn.
 
I lördags var tanken att vi skulle besöka Virestads idrottsfest som skulle hålla hus i Bråthult, efter att ha jobbat från 10-18. Matilda, Josefin och Malin kom över. Vi drack vin, pratade och hade en mysig tid på egen hand. Var i god stämning för att åka och partaja till det lite, men efter lite ändrade planer slutade det med att vi hamnade ett tjugotal personer i vår lägenhet. Det blev lite stökigare stämning och några förluster i beerpong. Alltså en väldigt trevlig kväll. Efter ett fåtal timmar sömn var det bara till att stiga upp igen för söndagsjobb. 
 
Idag har jag varit ledig, på självade våffeldagen. Jag skulle sova ut idag hade jag lovat mig själv. Vaknade vid 8, men bestämde mig för att kolla på ett par avsnitt innan jag klev ur sängen. Vid halv 10 kände jag mig ganska redo och tog då en promenad för att se om foten höll.  Åkte hem till pappa sedan och klippte honom. Efter det gjorde vi våfflor till lunch, funkar inte att inte äta våfflor på våffeldagen. Hur konstigt skulle det inte vara?
 


Mitt i all lycka upptäckte jag att jag ännu en gång lyckats slarva bort mina nycklar. Jag är så fruktansvärt dålig på att hålla reda på mina saker. Körde runt i Älmhult, hem, till pappa, till maxi, till bensinstationen, letade i soprummet och ja, överallt. Hittade sedan en söt lapp på dörren, "Du som förlorat dina nycklar, vi har tagit hand om dem" THANK GOD. 
 
 

...

Borde få ångest av att inte ha gjort något idag, men det känns ganska bra. Nog allt är jag utvilad för att jobba imorgon. Söndagen är en annan femma då jag och tjejerna ska festa till det imorgon. Hoppas jag överlever.  

Ligger och kollar på top Model Sverige. Har inte följt det, men eftersom jag inte har något annat för mig ikväll så
funkar det alldeles ypperligt. 

Ska snart hem till mamma och pappa igen. 💕

friday

Min lediga dag har gått alldeles för fort. Nu är det ännu en gång dags för mig att jobba helg. Blir tokig på att veckorna går så fort, men ändå är det skönt för då vet vi att våren, sommaren och semestern är på intåg. 


Har varit med min buse idag. Försökt och leka, men tydligen är det roligare att leka ensam. 

Ikväll ska jag mysa. Med mig själv, med min familj, med min dannsi och med min mollsi. 


kvällsjobb

Idag börjar jag 13:30. Jag känner mig fortfarande inte helt frisk och min fot vägrar att släppa smärtan. Därför ligger jag på soffan och målar mina naglar istället för att träna. 

Tänkte jag skulle gå ner en runda i byn och titta lite. Inte för att jag behöver göra av med mer pengar än jag gjort, mer för att låta tiden gå snabbare tills jag går på kvällspasset.

Jag önskar er alla en fin dag!

sunday

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort. 
 
Jag har fått dricka vin tillsammans med fina tjejer (och kille!), men annars har det varit en helg där sysslorna gått först. I lördags lade vi som sagt nytt golv och ändrade om lite i sovrummet. Det blev superfint och det känns nytt och fräscht. Att ett golv kan göra så mycket. 
 
Något orättvis bild då golvet inte är så mörkt som det ser ut att vara, men oj vad nöjda vi är!

Idag har jag mest städat och skrivit och lämnat in engelskan. Att jobba 100% och studera samtidigt är tuffare än jag tänkt mig. Inte för att det är så jobbigt, men jag har en extra sak i veckan som tynger mig något. Det är fantastiskt lärorikt, så det ska jag inte säga annat om. Imorgon öppnar ansökan för nya kurser. Det har motiverat mig. Att lära och verkligen hålla uppe mina kunskaper så att mina 12 år i skolan inte har varit förgäves.
 
Vi bjöd även hem mina föräldrar på middag och fika. Ugnstekt potatis och kyckling, sedan ett wiernerbröd på det. Fantastiskt!
 
Jag är färdig till att gå lägga mig, brutalt slut.
 

lördag

Vädret denna veckan har varit helt fantastiskt och givit mig ny energi. Jag känner mig mer positiv till livet, trots att min engelskainlämning ska skickas iväg på söndag och jag är inte halvklar ännu. 


Med min positiva energi slängde jag ihop en fantastiskt god (om jag får säga det själv) fredagsfika till mina kära kollegor. Gjorde faktiskt även en till mamma och pappa, som blev mycket förtjusta!

Lördagen ägnar jag åt secondhand, Ikea och nu lägger vi nytt golv i sovrummet. Äntligen ska det bli lite fräscht även där. Grått, ekmönstrat golv blir det. Nedan är en liten sneakpeak. 

Hoppas ni alla får en fin lördag!

...

Vill man inte riskera att få skoskav rekommenderar jag verkligen lösningen nedan..


Det enda du behöver är en rulle tejp och ett par nyinköpta, trånga skor. 

stockholmoooo

Så, hur var Stockholm då? 

Det var helt fantastiskt och vi hade verkligen tur med vädret. Tåget lämnade Älmhult station 9:15 med destination Stockholm. Jag ska vara ärlig och säga att jag varit nervös över denna resan ganska länge. Av två anledningar. 1) Att vi skulle tappa bort oss i stora staden. 2) Att Gavin inte skulle vara bra live och jag skulle bli besviken.

Så fort vi steg av tåget och började vandra kände jag mig genast säker. Vi hittade till hotellet på nolltid och började med en middag i gamla stan. Gjorde oss hemmastadda på hotellet och begav oss mot gallerian. Vi gick enda till stängning och fötterna värkte. 

Började söndagen även med shopping och på kvällen var den efterlängtade konserten. Det var det bästa jag sett i mitt liv och jag är fortfarande helt lyrisk, två dagar efter. Jag har filmat och tagit kort, ni ska få ta del av detta en annan dag när jag hunnit landa lite i att jag har sett honom, världens bästa Gavin Degraw. Jag vet att jag är tjatig och jag kommer nog vara det ett tag framöver. Ni får ta det helt enkelt. 

Måndag var vår sista dag, som även den spenderades med shopping. Jag är super nöjd med vår trip och jag kommer kunna leva på det länge, länge.









sol

Solen skiner och jag är väldens gladaste och kan fortfarande inte riktigt släppa att jag har sett, lyssnat och sjungit till gavin! Livet är underbart och efter en lång promenad i vårsolen är jag redo för kvällsjobb!




Stockholm

Jag har haft en helt underbar helg i stockholm med min älskade! 

Ikväll är jag trött i benen, så därför får ni höra mer en annan dag. 

2 år!


you are my everything!

birthday



Min älskade blir hela fem år idag! Hurra hurra hurra!

välkommen mars!

Det har varit en familjehelg denna helgen! Igår bjöds det på den godaste steken man kan tänka sig och idag har vi varit och shoppat i Växjö. Lite nagelfix och en snabbis på goaroje har vi också hunnit med. 

Nästa helg blir en mer händelserik helg då Stockholm väntar. Som jag ser fram emot det.






RSS 2.0