25 mars 2014

Skönt att få sova ut efter en helg med mycket jobb och alldeles för lite sömn.
 
I lördags var tanken att vi skulle besöka Virestads idrottsfest som skulle hålla hus i Bråthult, efter att ha jobbat från 10-18. Matilda, Josefin och Malin kom över. Vi drack vin, pratade och hade en mysig tid på egen hand. Var i god stämning för att åka och partaja till det lite, men efter lite ändrade planer slutade det med att vi hamnade ett tjugotal personer i vår lägenhet. Det blev lite stökigare stämning och några förluster i beerpong. Alltså en väldigt trevlig kväll. Efter ett fåtal timmar sömn var det bara till att stiga upp igen för söndagsjobb. 
 
Idag har jag varit ledig, på självade våffeldagen. Jag skulle sova ut idag hade jag lovat mig själv. Vaknade vid 8, men bestämde mig för att kolla på ett par avsnitt innan jag klev ur sängen. Vid halv 10 kände jag mig ganska redo och tog då en promenad för att se om foten höll.  Åkte hem till pappa sedan och klippte honom. Efter det gjorde vi våfflor till lunch, funkar inte att inte äta våfflor på våffeldagen. Hur konstigt skulle det inte vara?
 


Mitt i all lycka upptäckte jag att jag ännu en gång lyckats slarva bort mina nycklar. Jag är så fruktansvärt dålig på att hålla reda på mina saker. Körde runt i Älmhult, hem, till pappa, till maxi, till bensinstationen, letade i soprummet och ja, överallt. Hittade sedan en söt lapp på dörren, "Du som förlorat dina nycklar, vi har tagit hand om dem" THANK GOD. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0