weekend in the sun

Vilken fantastisk helg det har varit. Solen har varit helt med mig och det är jag djupt glad för. Solen är min bästa vän helt enkelt.

Vaknade upp till solsken i lördags och begav oss vid 10 tiden till Haganäs för att kolla på fotboll. Jag supportar numer Virestad om ni känner för att notera detta. Grönt är skönt. 

Senare stod jag för födelsedagsmaten till pappa. För första gången i mitt liv gjorde jag fiskgratäng och det blir så fantastiskt gott. Lite tårta och så innan vi begav oss hemåt. Vi gick lite halvhjärtat in för earth hour på kvällen och släkte alla lampor men lät tvn gå vare igång.

Idag har vi haft en riktig slappedag. Solat och ätit första frukosten på balkongen, varit på jem och fix och kikat  lite, varit hemma hos pappa och chillar på altanen i solen och sedan har jag och min fina Julia mysit vid sjön. Fika, kaffe, sol och det bästa sällskapet helt enkelt. <3






Jag är så dålig med bilder, måste bli bättre på att ta. Som ni kan se har vi köpt en dammsugare, den suger som fan ska ni veta. Helt klart 5 av 5 toast. 


HOPPAS ALLA HAFT EN FIN HELG!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0