8 oktober 2014

Efter en del påtryckningar från diverse håll så kommer här en uppdatering. Känns konstigt, att fyra månader har flugit förbi och jag har inte ens hunnit blinka. Sen var sommaren över.

Att försöka sammanfatta. En sommar som har varit allt annat än jag tänkt mig. För första gången i mitt liv har semester varit ett faktum. Betald semester. Jag har dessutom köpt ett hus. Som jag i skrivande stund har bott i i två månader. Jag dör. Kan nog faktiskt säga att jag på något sätt är avundsjuk på mig själv. Man får vara det, särskilt eftersom jag ofta är avundsjuk på så många andra människor. Mitt liv är egentligen helt perfekt. Sen att jag just nu bor i ett rum fast jag har ett helt hus att tillgå är en annan femma. 

Idag är jag ledig och har tusen saker som jag känner att jag borde göra, men vet inte riktigt hur eller när det ska göras. Tog en löptur på ca 4 km som en mjukstart för min arma kropp som inte har rört på sig förrän långt innan sommaren. Är så dålig på att ta hand om mig själv, men allt annat går liksom före. 

Idag har jag varit ledig och har egentligen bara tagit det väldigt lugnt. Har målat lite, men mest tittat ut på det fina vädret men ändå känt att det är okej att stanna inne. Särskilt efter löpturen.

Jag har så mycket roligt att dela med mig av, inte minst när det kommer till bilder. Men vi börjar smått.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0