31 augusti 2015

Helgen har varit så bra. Helt klart värt att jag håller på att bli sjuk och har världens halsont.
 
I fredags jobbade jag kväll och direkt efter jobbet åkte jag hem till daniels föräldrar där det var kalas på gång. Lite barnbus och efterrätt hann jag vara med om. Typiskt att jag alltid ska jobba kväll när det är kalas. Slår aldrig fel, men mysigt att träffa alla.
 
I lördags vaknade vi och begav oss ner till byn för en sen frukost och modevisning. Därefter gick jag och frida i byn och shoppade lite, innan vi gick vidare till haganäs. Vi åt langos, kollade på måns och njöt av solen! Vädret var helt perfekt. Lagom varmt, sol och bra stämning. Jag cyklade hem efter mumsmåns och tog en powernap och gjorde mig iordning inför kvällen.
 
Förfest hos Sophie med mina tjejer. Ja herregud vilken kväll ändå. Var inne på wärkstan i typ 40 minuter innan jag och daniel gick bort till festivalområdet, sista-minuten-åt pommes och cyklade hemåt.
 
Igår gjorde jag alltså inte många knop. Eller, jag klippte gräset, men mest bara för att jag skulle känna mig lite duktig. Åkte hem till mamma och pappa och åt pizza med martina och oscar. Cyklade hem, fixade naglarna och däckade i sängen med världens huvudvärk.
 
Att jag överlevt dagen är ändå ett under. Om-organisation på jobbet, vilket har lett till kaos i huvudet. Ny plats, mycket att göra och huvudvärk och halsont på det. Love life.
 
Nu har jag krupit ner i sängen (ja, jag vet, redan tänker ni). Jag är ensam hemma just nu och kan faktiskt inte komma på något bättre. Film, te och filt. Som höst. Det är ju faktiskt riktigt ruggit väder ute idag. Hej höst!









 
/ K

24 augusti 2015

Idag lämnade jag in papper för uppsägning. Det kändes så bra! Det känns så bra att jag efter 2 och ett halvt år på kundservice ska få anta nya utmaningar! Att jag vågar satsa! Detta kommer bli så bra och jag tror att jag kommer att trivas sjukt bra, men det återstår att se. Kommer sakna mina fina arbetskollegor så himla myclet, men jag vet att vi kommer att hänga ihop, även om det blir på avstånd. 

Annars då? Jag har kollat på fotboll, hängt i bökhult, fixat naglarna, ätit glass på torget, jobbat helg och bara varit. Japp!






18 augusti 2015

Två av fem arbetsdagar är nu avklarade.  Min motivation till jobbet är just nu som bortblåst. Känns svårt att hitta tillbaka till det positiva igen. Jag får försöka kämpa på, som jag alltid gör. Imorgon ska jag äntligen få utbilda lite igen, det känns bra!

Igårkväll var jag, mamma, pappa och Owe och kollade på när Daniel spelade fotboll i Strömsnäsbruk. En liten håla där jag knappt hade 3G teckning, men vann gjorde virestad och det är bra. Vinst=glad Daniel. Det gör mig glad. 

Nu sitter vi och kollar på fotboll. Jag har som tradition att fixa mina naglar varje gång Daniel ser på fotboll. Ganska bra faktiskt, då fotbollen är alltmer ofta än sällan. 

Fick hem den här lilla godingen i förrgår. Åh så sugen på att renovera där uppe nu så att jag kan hänga upp herrn här. Den är såklart fejk!



alltid lika svårt att fånga naglarna på bild, men såhär blev det denna gången! 

Nu ska jag sova, godnatt!

/K

16 augusti 2015

Halmstad bjöd för första gången på sol. Det gjorde mig glad och vi låg på stranden hela fredagen och bara njöt. På kvällen åt vi hamburgare och beslutade oss för att köra hem en dag tidigare än planerat. 

Lördag började med att vi klippte gräset och trimmade kanterna. Daniel åkte vidare till kvarnavallen och jag låg på altanen och njöt av solen. På kvällen åkte jag till Sophie där vi korkade upp vinet och sedan åkte till Växjö på galej. 

Idag är jag helt slut och har sovit till och från hela dagen. Ligger i vår hängmatta nu och försöker dämpa jobbångesten. Går sådär bra..









/K

13 augusti 2015

En resa till turiket såhär mitt i sommaren var precis vad jag behövde. Det var så skönt att bara kunna släppa allt med huset och bara åka iväg och njuta av det fina vädret.
 
Vi hade mellan 35-40 grader varje dag och inte ett moln så långt ögat kunde nå. På kvällarna steg graderna aldrig under 25-30. Vi drack hundratals mojitos, åt god mat, solade, badade och hade det bara allmänt gött. Ångrar inte en sekund att vi åkte iväg, även om det från början var tänkt att vi skulle boka en sista minuten om vi blev trötta på vårt liv här hemma. Det fina resesällskapet vi hade gjorde verkligen resan bra. Ja, istället för att skriva en massa om resan så får ni istället lite (läs;många) bilder att titta på. Det är lite roligare så.
 















































































































Vi kom hem i lördags efter att ha sovit en hel natt på flygplatsen i Köpenhamn. Vi var ganska möra i kroppen och sov en stund. På kvällen åkte vi hem till Ida och Eldin och hade lite minikräftskiva och myste med deras nya valp Enzo. Så himla fin och mysig kille! Eftersom vi var rätt trötta och sega så blev det inte särskilt sent.
 
Vaknade upp till solen på söndagen. Jag och pappa åkte till åhus för att bada (som om jag inte fått nog av sol efter en vecka i turiket). Martina mötte upp oss där och vi hade en mysig dag vid havet. På måndagen var det också ganska fint väder så jag och daniel styrde bilen mot möckeln och fick hela badplatsen för oss själva. Eldin och lilla Enzo gjorde oss sällskap också. På kvällen åkte jag och pappa ut med båten och fiskade. I 2 och en halv timme var vi ute och såg inget spår av en fisk. 
 
Tisdag bjöd på regn. Passade därför på att göra lite saker som måste göras. Vi åkte till IKEA och lämnade tillbaka vårt matbord som hade börjat svälla. Nu är det helt tomt i vårt vardagsrum, så konstigt. Måste finna ett nytt bord snarast! Vi tog även tag i huset som behövde en rejäl städning. Skönt att ha ett rent hem igen.
 
I onsdags gav vi lite kärlek till vårt trädgård. Daniel putsade muren och jag rensade ogräs och grävde. Evighetsjobb som aldrig tycks ta slut. Måste bli färdiga snart, jag dör så tråkigt det är med trädgårdsarbete. På kvällen åkte vi hem till mamma och pappa och åt grillat, vi spelade kubb och crocket också. Så kul!
 
Igår tittade solen fram igen. Åkte ut på sjön med mamma, pappa och daniel. Fiskade lite och sedan åkte vi ut till en ö och la oss där och solade och badade lite. Ganska skönt faktiskt. Har varit hos Ida och klippt mig också, tack för det! Mitt hår behövde lite kärlek efter flera månader sedan förra klippningen.
 



































Just nu ligger vi på playan i halmstad. Ångesten börjar smyga fram nu....


 
/ K
RSS 2.0