8 januari 2015

Hej 2015 och alla där ute.

 

Nu var det ett tag sedan det var aktivitet här, igen. Tappar flowet ibland, men antar att det har varit mycket nu.

 

Vi hade lite bråttom med att färdigställa det sista i huset för att kunna fira jul och nyår på ljungvägen. Vi klarade det och snart är vi klara på hela nedervåningen. Fortfarande lite smålister och sådant kvar, men också sånt som ingen tänker på.

 

 Julen började fint med ledighet från 23-28 december. Det blev en hel del städande och fixande inför julen. På självaste julafton åkte vi först hem till pappa, åt lutfisk och kollade på kalle anka. Sedan åkte vi hem till oss igen och där åt vi ännu mer mat och hade det trevlig. Julklapparna fick stå för större delen av underhållningen.

 

På juldagen kom mina föräldrar över och ännu en gång åt vi julmat med en liten twist. Vi kollade på film och hade det mysigt ihop. På kvällen svirade vi om och åkte på fest. En kväll på Speak easy och jag hade väldigt roligt!  Cyklade hem i 10 minus grader och tvingades bära upp min cykel för trapporna i viadukten. En bra kväll.

 

Vaknade, var trött, sov lite till och så fortsatte dagen. På kvällen var vi bortbjudna till Anders och Kristine där ytterligare julfirande väntade. Träffade de små härliga liven och hade det mysigt.

 

Resten av dagarna där emellen är lite suddiga. De var lata och härliga dagar. Vi tog det lugnt och gjorde egentligen ingenting. Ett besök i Växjö hann vi med innan ledigheten var över.

 

 

Jobbade måndag och tisdag och sedan väntade ytterligare 5 dagars ledighet. På nyår kom daniels kompisar och deras flickvänner till oss. Vi bjöd på tre rätters middag och tiden bara sprang förbi. Firade in det nya året tillsammans och kom i sängs vid halv fyra tiden. En väldigt trevlig kväll.

 

Året började med sjukdom för både mig och daniel. Det tog vi oss igenom och nu är året i gång normalt. Inga ledigadagar eller längre ledighet. Det enda vi har att se framemot i ledig väg är London. Det ska bli så roligt! 

 

En liten bildbomb!























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0