sextonde mars

Kära vänner, vill bara informera er om hur bra jag mår när solen är framme. Har nästan ingenting att klaga över. Jag hoppas bara att mitt flyt fortsätter och att solen må vara med oss länge till. 

Bootylicious i lördag var awesome! Så gött gäng och mycket rumpa. Kom hem och satte mig på altanen och bara lapade D-vitaminer. Där satt jag i 2 timmar, lyssnade på pod, åt lunch och bara levde i nuet. Det gör man ju inte för ofta. På kvällen träffade jag mina tjejer och vi åt god mat, drack vin och kollade på Melodifestivalen. 

Började söndagen med brunch på Ikea med Ida. Resten av dagen spenderades med plugg och ett kort avbrott för mat hos Daniels föräldrar. Så bortskämda är vi.

Veckan har gått fort som vanligt. Börjat klockan 7 hela veckan och slutat halv 4. Så skönt att ha så mycket av eftermiddagen ledig, även om det bara är en timme tidigare än normalt. Men det gör så mycket. 

Ikväll tränades det cirkelgym X och jag typ dog. Så då lyxade vi till det med hemmagjord pizza. Måste ju äta upp kalorierna jag förlorar hehe. 

Nu ska jag plugga vidare. En liten mikropaus bara. Bra för hjärnan. 

Hejsvejs!elfte mars

Finally weekend!

Och det har varit helt underbart värder idag. Typ 5 + och sol. Slutade vid halv 4 idag eftersom vi började kl 7. Sprang min runda direkt efter och det var så skönt. Kände riktigt hur energin flödade inom mig och hur mina löpsteg bara blev längre och snabbare. Det i kombination med bästa musiken i öronen och sol. Nästan magiskt. 


Vänster är från 16 februari och höger från idag. Vänster är mitt första löppass för iår och höger är mitt andra. -30 sekunder i genomsnitt. Helt ointressant för er kanske, en sjuk sporre för mig som egentligen hatar att vara ute och springa. 

Ikväll ska vi såklart gotta oss med lite hämtmat. Förtjänt. 

Imorgon blir det bootyliciousträning med ett gäng på 20 tjejer. Är sjukt taggad för det. 

Ha en fin fredag vänner. 
❤️

tionde mars

Hallihallå där ja.
 
Önskar jag hade något kul att berätta för er, men det har jag inte. Som vanligt. Måste börja utmana livet lite mer nu, så att jag har något att skriva om. 
 
Sedan sist har jag och daniel fyllt 4 år. Känns som hundra, men ändå jävligt bra. Han är bäst faktiskt. På lördagen åkte vi till Malmö och vi shoppade, åt god mat på pinchos, drack drink på hotellet, åt på jensens och sedan somnade vi gott på hotellet. På söndagen åt vi godaste frukosten, innan vi sprang i snön över till Emporia för ännu mer shopping. Det var en väldigt mysig helg och skönt att kunna släppa allt plugg och nödvändigheter för bara ett par timmar iallfall.
 
Veckan har typ flugit förbi. Knappt hunnit ta ett helt andetag utan att det har gått flera timmar av dygnet. Blivit mycket träning denna veckan. Känns skönt, måste börja lägga i en extra växel nu. Så imorgon blir det löpning och Lördag blir det bootylicious hos Erika. Här ska växas rumpa.
 
Ser fram emot helgen och att få träffa mina tjejer igen. Hjärta!
 


tredje mars

Idag fyller min älskling år! Hela åtta år! Hurra, hurra, hurra. Finaste M! ❤️❤️


andra maj

Ligger nerbäddad i sängen och gör allt annat än jag borde göra. Jag borde plugga, men allt annat är ju så mycket roligare ikväll.
 
Kan ju dra liten snabbrepris på helgen som varit.
 
I fredags åkte vi direkt från jobbet mot Osby och bowling med familjen Schölin. Jag och Daniel har ju bowlat tre gånger på ganska kort tid nu, så vi borde vunnit, kan man ju tycka. Istället som vi sist och näst sist. Känns bra. Efter det köpte vi med oss mat hem och spelade tärningsspel. Hade jag vetat vad spelet heter hade jag berättat det, för det är kul! Men nu vet jag såklart inte det.
 
Daniel var iväg på cup i växjö mesta delen av lördagen. Så jag började dagen med att åka till friskis (japp, you heard), svettades som ett gris på ett seniorpass där jag var yngst och näst yngst var säkert 15 år äldre än mig. Kändes bra. Åt på Sibylla med syster och Oscar, klippte pappa och sen mamma. Åkte och handlade gotte och hade mellomys med mamma och pappa. Ungefär så kul som det låter en lördag, hehe.
 
På söndagen kom lilla Enzo hit och vi började med en lång promenad med pappa och molle också. Så skönt att för en gångs skull ha lite sällskap när man är ute och går. Jag och Enzo slappade på soffan hela dagen (eller, han på golvet). Hann med lite städning, handling och matlagning också och såklart några timmars plugg. Snart första tentan, nästan så det pirrar i magen. Fast ändå inte..
 
Igår var vi på hockey i Tingsryd. Har aldrig varit på sådan hockey innan, så det var ju en upplevelse i sig. Blev rädd varenda gång pucken eller en spelare flög in i väggen. Men det var himla kul och mysigt. Och ikväll har jag och mina tjejer bara legat i bubbelpoolen på ahuset, ätit goda frukter, haft minispa och bara pratat. Så gött en helt vanlig onsdag.
 
Nu.... har jag inte så mycket annat kul för mig, så dags att ta upp den kära, rosa civilrättsboken och försöka lära sig lite.
 
Höpphöpp!RSS 2.0