låt mig få veta vad du tänker

toodelou ! :) . klassfoto idag, fyfan, sånt hatar jag mer än allt annat i hela världen  (a), nästan allt iaf . lalala, och jag kommer se mega hemsk ut ;) Iallfall, dagen började med eget, (so) som de blev för min del, lalal (A) . sen så hade vi ngt annat ^^ sen foto, sen mat, och sen idrott å musik! :D I can play! :) lala (A) sen hem till Salome, prata å laga övermycket mat med sjukt mkt smör å olja (A) hahhaha , men gott blev de allt ^^ sen kom tommy dit, å vi pratade å lekte lite , ytterliggare en stund efter kom SaraPara :) . hur snajsigt som helst, fick gummiband av henne hahaha´tack sötnos, nu har jag ngt att roa mig med :) . Stack ut till torget sen , träffade Domina där, mucho trevligt må ja säga :) Stack hem sen för att mammsen ville ja skulle hem, haha så var inte ute alls länge idag, tråååk fan ^^  satte mig vid datorn när jag kom hem lala, inte vanlgit ellr så , snackade med people å musik :) De får avsluta denna blogg :)


och det känns bra att ha fått prata med dig igen, jag behövde verkligen det idag.
och tack för allt, Sara å Salome (L) <3

I don't know how to be fine when I'm not, cause I don't know how to make a feeling stop.

hej uppdatering ;)
'Ojoj, nu händer det en del kan jag lova. Vissa saker bra, andra mindre bra. Skola idag, började med Eget, och till allas förvåning så fick jag faktiskt en hel del gjort kan jag lova. ;) must be the first time (a) . andra lektionen bild, lalala. jag tycker inte om våran bildlärare. BLÄ , Vi kom typ 3 minuter försent, å tanten blir sjukligt sur (a). vilket år vi har framför  oss asså. Inte nog med det, så måste vi dessutom ståut med hennes otroligt fult betonade ord. " och så ska ni göra så häääääääääääääääääär, annars blir det feeeeeeeeeeeeeeeeeel, och det vill vi iiiiiiiiiiiiiiiiiiinteeeeeeeeeeeeee " . lalal, jobbgt :D Sen vart de genomgång i ngt, tråktråktråk, . Sen de vi alla väntat på , MAT ! :D . (a) . Christian Bjelk lektion efter det, en tråkig sådan, Genomgång av typ kartor (a) Idrott efter det, najs fan ! :D . längd, höjd å kula ! ;) stötte 6,77 cm, lite stoltis (: och hoppade 3,93 i längd. och höjd försökte jag inte ens ge mgi på (a) . de spöregnade oxå, och jag som var lite snläll av mig idag lät salome få ha min tröja på sig, och så fick jag frysa lite istället (a) . lala, henne tkr vi om ! :D Imon blir det till att leka med favvo Sara =D , kanske lomis oxå, om hon kan bestämma sig (a). de kommer bli mys : ) .


jag saknar dig, & ja, finns kanske inte så mkt mer att säga.


image17

du kommer aldrig att förstå

Hejhej. Idag vart de bökhultsdag som gällde. trevligt. men de blåste åt helvete, och det var otroligt kallt. fast när solen väl var framme så var vi också framme å solade :D . haha, fast vi satt mest å snackade på båten . ;) . vi bygde en sandskulptur oxå, för salome fick världens idé enligt henne själv. hon skulle göra en nude tjej ;) . hahah, och jag blev tvingad till att hjälpa henne ?! lalala, men konstnärligt blev de allt (: . Skulle ha hunnit paddla kanot oxå, men de blev inte av, eftersom vissa aldrig hade tid (a) . så jag var tvugen att spendera sista tiden med en intim glenn, överglad daniel och galna SimonK . lalalala, (a). myskobarn . Aja, stack sen till tommys hus, kollade på det. :) det var väldigt mysigt där :). stack sen hem , och gör nu absolut ingenting (a) . Imon blir de klippning, hur ska de gå ?!

image16

let's get these two hearts beating faster, faster

Hej jag heter Kristin och jag är tönt! :)
har inte hänt ngt särksilt idag, skola, Idrooooott! väldigt najs, och idag kom brännbollen, bara två dagar sen, och väldigt tråkig. typ ända tjejen som var med?! och alla bara skrattar. det kändes som ett riktigt kap tycker jag. musik idag också, jag och johanna ska sjunga! hahahaha, Love is all around.. hur fan ska det gå ? men ja, betygbetyg! Salome ska spela (a) . kommer ju gå sjukt bra, försökte lära mig spela den idag, men jag fattar ungefär 2% av hela låten. de ska bli spännande att se slutresultatet (a). tog min röde cykel hem, vilade en stund, sen satte jag igång att rita (a). hahah as usual.. blev faktiskt färdig med två teckningar (a). I'M THE MAN! eller ngt ;).  Och nu kom jag att tänka på ngt salome sa när vi bakade muffins hemma hos henne. hahah shiet vad roligt vi hade det.

*Salome kletar ägg i fejjan på mig*
Kristin : vafan håller du på med ? :O :O :O :O :D
Salome : det är bara lite ägg. jag har oxå fått ngt liknande i mitt ansikte. fast de var inte ägg... det kändes baara som det.
Sara : OCH VAD VAR DET DÅ ?!?!?!?!?!
jag misstänker att sara misstänke att det var ngt annat (a) . men vad ?! hahahaha tyvärr fick vi aldrig svaret på vad det var hon hade fått i ansiktet som var lite kletigt som ägg. men vi har våra aningar. :) humhumhum ?=D

Helg nu, det är skönt :)  ska bara ta't de lugnt. härligt värre! :) ha de snajs everybody!
JAG FINNS FÖR DIG ÄLSKLING, AND I ALWAYS WILL!

image15

baby, let's do something crazy.

hejhej jätte hej!
schoool today again. det börjar bli bättre och bättre. men allt snack om betyg tar kål på mig. du ska göra detta för att få G, du ska göra såhär för att få VG, och du måste jobba med detta för att få MGV, asså shit. jag tror snart jag börjar fatta det :) Första skoldagen var inte alls som jag tänkt mig. Ingen brännboll?! Vad är de som händer med dagens skolor? (a) Det enda vi gjorde var att sitta och lyssna på deras prat om skolan och ja, gud vet vad. Sen kollade vi på en sjukt dåligt Carl Von Linné film. dagens ungdomar är inte riktigt inne i sånt (a). inte vår käre klass iallfall. Och sen var vi nere på linne och träffade vår nye idrottslärare. Hans första intryck av mig blev nog inte en jätte succé. Jag och min stora trut. ^.

Min dag började inte för bra idag. Jag försov mig. Andra dagen i skolan, så otroligt jätte lyckat. Tur väl så ringde Simon och väckte mig kvar i åtta. Så det blev snabbt på med kläder, smink och fixa frillan. och allt det där, sen cykla ner till skolan i ösregn. Så lyckat. Skoldagen började sen med mentorstid, not so funny without David. Men den dög, röstade elevrådsrepresentater. Vi tjejer är för bra på att pakta ihop oss, likaså även killarna ;) . fortsarre med ngt annat, sen matte, sen Christian Bjelk lektion. Haha, härligt fan. Den killen är inte dum . Alla skulle berätta lite om en saga som dem fick hitta på från ett kort. Självklart fick jag " när jag tappade byxorna..." och det var ju inte så lätt att berätta om ^:) Engelska sista lektionen, helt ok. (:  Cyklade hem, ännu en gång i ösregn, starkt jobbat. (: Somnade faktiskt när jag kom hem från skolan, är inte stolt att säga det. för de händer allt för ofta (a) Ngn måste komma och underhålla mig så jag inte somnar.. frivillig ? :) näe, nu tänker jag avsluta denna blogg på ett snyggt sätt.
MARTIN IS THE SHIET & HAN HAR EN SATELLIT! - duger den Martin ? :)

image14

Is this what I have to go through, to be able to live without you?

och så var bredbandet igång igen (a), cp tele2 ;) . aja, har iallfall hänt en del sen dess. :/ . RixFm, helt underbart :) OLA&DANNY :D .haha badat i strömsnäsbruk också, väldigt trevligt (: träffat siiiimon, det var väldigt längesen :) ;).
han förstörde min nalle :(  (a). haha . och så börjar skolan snart , kanske lika bra det, vädret lär ju inte bli bättre ^^ undra hur de blir nu, känns som att hela klassen har förändrats som tusan ^ eller de kanske bara är en tanke ^  aja, de märker vi :) .Chris Brown - wall to wall! :)

image13

you used to make me so happy

Hejhejhejhejhej! (:
kanon vädour nu, härligt. så vill vi ha det :) . spenderat de två senaste dagarna med Sara :) Sååå otroligt snajsigt. :). bökhult , pressapressa! ;). och jag måste säga, jag har faktiskt fått färg. härligt. iknuffad båda gångerna, det suger. eftersom jag båda gångerna hade bestämt mig för att jag inte skulle blöta håret . men umgås man med sånna jag gör. så blir de oftast inte som man tänkt sig (; ^^ fast jag måste säga, att de var rätt skönt när man väl badat lite, (: huhelihö , . och de ska tydligen åska imon, it sucks så bad^

http://expooosed.bilddagboken.se

image12 <3

jag kommer att se ner på dig, sen när du ligger underst

och nu är bredbandet igång, snabbare än någonsin, hahah eller ngt sånt ;) . var i tingsryd igår, trevligt. marknad och så träffade jag Douglas Buddy :D . längesen :) . trevlisch . förutom att de regnde åt helvete exakt hela tiden. det var inte så niiicigt;) .  men vi lever än. hittade inget särkskilt heller, hööhöh . idag har jag suttit på maxi med syster, ganska så jätte tråkigt faktiskt :P. men lite pengar skadar inte ? :) .hahah , när vi kom hem, "tro de eller ej" så var jag och syster ute och sprang, härligt. .fast  jag har nog sabbat mina knän väldigt mycket. :S :S . ajajaj ! ;) .
aja, ha de bra alla! take care ! :)

du, kärlek? :/

image11
RSS 2.0