My tears are here to stay now, no matter what I do.

det känns inte som att det just har varit julafton, snarare en mycket förtidig födelsedag, utan snö, och med julgran.
började dagen med att vakna, vilket är ganska logiskt, sen blev de till att duscha och fixa sig lite. Fick ett paket på morgonen som jag fick öppna också, (Y).  Hjälpte mamma & pappa med julmaten också, sen blev de årligt kalle anka tittande på teven. Jag stendiggar hackspetten! :) nåväl, sen blev de mat, massor, snacka om att man har mat i magen för ett par hundra år nu. :P  runt sju öppnade vi julklappar, finemang, fick bl.a pengar, davidbeckam parfym, choklad, tröja, massor av smink,  smycken, och andra småsaker :) resten av kvällen blev de till att kolla på en massa julfilmer och sådant. mysmysmys! tack för alla fina julklappar! :) <3

och idag försov jag mig, skulle till kyrkan vid sju, och vaknade tjugo i sju av att johanna ringde. och eftersom jag inte hade sovit något på hela natten, så var jag fett trött och bara hade stängt av mitt alarm. men sen blev de liv i mig, springa och fixa iordning sig på tio minuter, DE NI! :) nåväl, sen iväg till kyrkan, sitta där å dö i en timme såhär tidigt på morgonen, det är härligt det. fast somnade sen när jag kom hem, så är iaf lite utvilad nu. idag ska jag nog leka med salome, hoppas jag iallfall. <3 puss&kram.

image34

' rubbing my eyes so I won't fall asleep ...

åhfuck!


nu jävlar är det lov! (:
tragiskt att det bara är en dag kvar till julafton, och vi har fortfarande inte fått någon snö. suuug! (y). Å andra sidan, så klarar jag mig väldigt  bra utan. Sista veckan i skolan gick fort tycker jag, torsdagen vart vi ute i simhallen, badade och så, okej, det var faktiskt inte för roligt .... men bättre än vanlig skola! på eftermiddagen var vi i idrottshallen, dansade polonäs och åt julgodis, sjöng mm :) det var mycket trevligt. (:
på fredagen hade vi spa-dag med klassen i haganäs, finemang! började med att sitta i bastun en stund, sen gick jag upp för att få massage, det var riktigt skönt, riktig massör och hela kittet! h-ä-r-l-i-g-t säger jag. (a) Sen fick vi ansiktsmasker och sådant mys. bubblade med johanna elin och sara också, fränt som fan. Efter det, var de duscha, fixa iordning sig, leta efter salomes strumpor som hon Tvunget skulle ha, som inte ens fanns där ! (a) Ja, sen knalla ner till skolan, äta äckel-piroger sen upp till klassrummet! kollade på en film therese hade klippt ihop med en massa bilder från olika aktiviteter, det var skojs att se :). tillslut kom vi till de alla hade fruktat! Betygen! (a) Men ja, jag blev ivartfall ganska så nöjd, som första betygen iaf. (: Well, på kvällen cyklade jag ut till Linné för att kolla på pojkarna när de spelade i innebandydiscot, och de gick ju finemang för dem, till stor del iallfall. sen hem igen.

lördag, vart jag i växjö med pappsen, köpte digitalkamera (y), eftersom jag kapputtade min andre kamera, så behövdes det ny. (a) . äta lite och sådant, sen hem igen, Träffade johanna @ 4. då vi satte igång att göra pepparkakshus, hihi, sjukt roligt och pilligt. :P Sen skulle vi cykla ner till andré när vi vart klara. och jag fick till en riktigt lyckad konversation med pappa. som egentligen är sjukt tråkig, men eftersom jag och johanna har f-ö-r bra humor, så tycker vi ändå att den  var ganska så lyckad! :) nåväl, hos andré gjorde vi inte för mycket, kollade på  Cars, och sen satt vi mest och pratade och sådant, myys! hem runt halv tolv!

och idag är det då söndag, som egentligen bara kommer att bestå av städning, lite bakning, och pynta granen! ganska så lugn och skön dag. får se om jag hittar någon att leka med på kvällen! Frivillig ? (A)
jaja,
GODJUL & GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK! :)

tack för det fina halsbandet johan <3

jag ska klara det, det du aldrig kommer att klara.

åeh, jag är bara för bäst. hade skrivit värsta långa bloggen, sen trycker jag ner det.
så det får bli väldigt kortfattat! :)

fredag: konfa fest, trevligt, efter det, snack på torget. träffade minna sara å lomis en stund oxå.
lördag: växjö med bästa, julklapps handling och jag är väldigt pank nu :) sen cyklade jag hem till andre, massa folk där. bla. johan, johanna, andy, pierre, robin, max, joel, ludde & albin. har säkert glömt ngn (a)
söndag: chjill dag , får se vad som händeridag ;)

J <3

people changes.

orka att tiden går så snabbt. (:
helgen vart helt okej. var i diö på fredan, inte helt lyckat. b-l-ö.
på lördagen blev de film hos Andre med Johanna Jp, Robin, & Andy. det var mucho trevlig (:
Kollade på Not another teen movie, pippi och bamse. hejja oss! (:
eftersom Andre hade ff blev de galet där. kuddar som flög precis överallt, klementiner här & där.
ja helt galet. (: Var ute och gick någon timme i det väldigt stora samhället, Klöxhult (Y).
jag kom också fram till att jag verkligen hatar mörker! mihii, Aja, sen vart de in, och spela klädpoker. wuhuu, att jag å jp äger på de (y) (: . Ja, sen blev det bara allmänt snack till typ halv 2 på natten då man kände att man var tvungen att vara hemma för att inte göra mummi och pappsen galna (a) ..
tack för den dagen/kvällen/natten ! :)

söndagen fortsatte med att jag vaknade, duschade, och sen stack ner till torget med alla mina bullar  & bröd. och så sattes säljandet igång, och vi fick faktiskt sålt på det mesta, även om jag inte gjorde någonting typ (a), var där från 1 till 6 och jag frös verkligen röven av mig. ^^, träffade sen Andy och de gänget, finemang! :) så de blev hem till mig, äta bullar, glotta film och prat as usual! (:  tacktacktack :)

måndag hände inget särskilt, eller,jo, det var simmning i skolan, OCH JAG HATAR DET :), bara så ni vet. mensade på Paulina och Salome resten av dagen, blöblöblö! :) Senvart de hem, sen uppvisning på haganäs. & ja, hur gick detta? , jag tycker nästan det gick bra faktiskt. Aningen pinsamt att alla barnen sprang runt överallt och inte lyssnade ett skit, men ja, jag överlever :)

idag har det inte hänt någonting,  fettischskola tar kål på en. Hk & pyssel idag iallfall, det vart mysigt.
gjorde badsalt å sådant, mihii (a) :) , aaouh, sen ikväll blir det en massa plugg , har så sjukt mycket prov å inlämningsarbeten denna & nästa vecka, jag kmr inte palla. BLÖBLÖBLÖ  -igen. 
piiiihe, hare snajs allesammans!:)
RSS 2.0