just another priceless work of art

heey gott folk (:
idag har det hänt absolut ingenting, bara gått runt och segat och väntat på att solen ska komma. vilket den inte tycks göra.  cpcpcp ! :P . well, sara kom senare på kvällen och då blev allting så mycket roligare. satt inne på mitt rum och pratade och fulade oss, läste alla hennes bedårande sms . trevligt värre ! ;) sen kollade vi på lite bilder på datorn och kommenterade folk xD ;) . och nu har salome åkt på semester. sjukt segt. =( .  well jag får klara mig ;) nu sitter jag här och har sådär jätte tråkigt igen, ingen sara här heller .puhu! :P men ja, godnatt gott folk (:

do you even care whats on my mind?


image9

don't act like I never told you

Hejhejhej !
Salome sov här från fre-lör. :).  det var otroligt mysigt och trevligt. förutom att vi sov inte ngt.. vi gick aldrig och la oss :P eller jag somnade en kvart vid 8 på morronen, och hon sov typ 3 timmar (A) . hahha . well, sen på kvällen åkte vi ut till diös badplats. och det bara regnade och regnade. ganska segt. och vi verkade ju inte lite hatade av diöborna (a) . haha,  -" är inte de dom ni hatade för typ en vecka sen?" haha jo, tack . lite burkboll med håkan och lite fylleprat med vidar och hans kompis johan. annars inget mer ..  åkte hem runt elva på grund av blås & regn, ;) hahah vi tröttnade på det sen . huh . idag händer ingenting. ska nog på ikea med mamma. får väl se hur kul det blir :P . hhöh ;) . well take care buddies :) .

41 timmar utan sömn, de ni ;)Och nu då? fanfanfanfanfanfanfanfan!
image7

image8

älskling, jag vet hur det känns

heey . idag har min älskade salome varit här (: bätis! :) . var ute och gick, en runda bl.a ner till time och köpte en varsin glass.. satt på torget, och sen promenad hem ^^,  satt vid datorn en liten stund, och sen satt vi mest inne på mitt rum och pratade... det gör man alltid näär man är med henne (a) love that giirl ;) . well, hah har inte hänt så mkt mer idag, eftersom min dag blev väldigt kort, vaknade ju inte allt för tidigt idag (a) . höhö .  have a nice day btw, puss.

image6

you make me wanna lala.

la la la . händer ingenting , har nyss ätit tårta , det var mkt gott och så :) .har haft gäster och sådant här nu , det var lite trevligt det. fast jag var i ochförsig inte hemma mer än en timme när dem var här ^^ hgöhö . var och träffade Angelica och Salome, väldigt roligt och trevligt :) . träffade en väldigt väldigt mysko serb, han typ tränade karater och sådant mitt ute på torget ?! ofta man gör det ^^ hahah , och vi bara garvade :) . well, hade trevligt iallfall :)  tänkte ta en kort summering av sommarlovet : jag har alltså hunnit, 
* bada
*sola
* tälta med danskarna 
* varit med älskade Salome 
* varit med annat gott folk
* varit ute med gummibåten
* fyllt år
* shoppat
* "fiesta" ! dock inget allvarligt ;) . ja de var lite iallfall, har nog hinnut en mkt mer, fast ja, jag har ju mitt minne att klaga på. det är som sagt inte världsbäst. bäst hittils har nog gummibåts turen + danskarna varit. hahah ojjojoj. det tog oss ca en och en halv timme att ro ut till ön vi skulle. sen var vi uppe och kikade på ön max 2 minuter.. sen så var de till att ro hem igen för att vi frös åt helvete! omaajgad ;) haha turen tillbaka gick dubbelt så fort kändes det som. allsång och prat. fyfan sådan tycker vi om :) när vi kom tillbaka så låg de två pojkar jämte våra saker, och vi ba whuut ?! haha , sen ja, de var snälla iallfall .
men oj, nu är lovet fan slut snart, och jag har inte träffat dig typ ngn gång. det känns väldigt väldigt tråkigt måste jag säga. men jag hoppas på det. väldigtmkt.. nänu har jag inte tid att skriva mer (A) hööh, skriver ändå bara en massa skit tillslut. men ha de fint everybody :D . kiss & huuug ! ;)

DUDUDUD :$ <3
image5image4

RSS 2.0