I'm falling even more.

I'm falling even more in love with you
letting go of all I've held onto
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you.


Helgen var riktigt rolig, fredan innebar vilavilasova&vila.
lördagen blev film med klöxhultarna till kvart över 1.
söndagen blev oxå film @ my place. massa skratt med er guys.
måndag, samträning med alla på gymnastiken, :)
och idag har det varit helt otroligt, paulina är sinnesjukt rolig alltså :)


SALOME SARA PAULINA <3

idag blev det kortfattat. (:

yäyä, fuck off! :)

och så var konfahelgen också över. gud va tiden rinner fort. Aja, den började i lördes, cykla till kyrkan vid halv 10 tiden. orkaborka, snacka om att man var en aning seg när man kom dit. Info och massa shiet när vi kom dit, sen så delades vi in i två grupper, först sång i en timme, sen rundvandring i kyrkan och ute på kyrkogården. var inne i kapellet å kylrummet, äckligt värre... fick se hur de såg ut i ena kylskåpet, men de andra fick vi inte se för att de låg lik där inne, snacka om att man fick en väldigt konstig känsla av att stå jämte det dära kylskåpet.  Aja, sen vart de mat, spagetti och köttfärs sås med feta tomatklupar i xD ouhff, sen var de fritt i typ en halvtimme, snackis och så kollade vi på när de spelade pingis. Och sen vart de till att börja öva inför gudstjänsten, och jag började be gansak så snart om att jag inte skulle få en tal-grejsimos, (a) . mihii , och de fick jag inte, istället skulle jag bära den extremt stora och tunga boken fram å tillbaka ett x -antar gånger. mihi. ja, sen efter några övningar fick vi knalla hem.

Söndag, knalla till krykan vid 9. öva lite sång, lägga in papper i alla psalmböcker och snack! muchos fun :) Och ja, för er som vill veta, jag tänker döda hannes! :) mihii ,  Men gudstjänsten i sig gick väldigt fint :) , mihi ,
ja sen vart de fika å prälleprat. sen hem, å vila! och nu, ska jag väl snart börja plugga en aning, känns som att de behövs inför alla våra femtioelva prov vi har framöver!  ha de snajs allesammans ! :) pouuuws!

tur att det inte gick värre sis. <3

you don't always make it better .

Måndagar känns meningslösa. väldigt meningslösa. ^

aja, helgen har iallfall varit total toppen. I fredes så kom det hit lite folk, nämligen, Pierre, Robin, JP & Andy. trevligt värre. "kollade" på knocked up, men ja, vi såg inte för mycket av den. Och jag kan konstatera att jag är inge vidare på att minnas vad i filmen vi sett, eftersom filmen började om i mitten av skiten och jag bara liksom fattade noll. Sen kom på smarta johan på att det hade börjat om,attans att jag alltid missar det, gjorde nämligen det på den andre filmen vi tittade på för ngra veckor sen. Ja, så kan det vara. Nåväl, vi pratade lite och så, trevligt värre.
dem tack hem @ 11 tiden ungefär. Då var de läggedags för mig, eftersom jag dagen därpå var tvungen att stiga upp tidigt, för tidigt för att vara en lördag.

Tävling.
som sagt, vaknade urly på lördagen, runt halv 6, pallening. mehn ja, jag packade lite kläder och maten slank ner som smör i väskan, sen bar det av till haganäs. var framme i teleborgshallen typ halv nio, då vi fick reda på att vi missat vår förträning, första tanken blev " fuck i helvete, hur ska det då gå?" . Fast, dommaren var gullig, och lät oss träna cirkus en kvart, vilket jag inte hade någon större nytta av eftersom det var trampetten jag var osärker på. & tiden gick fort som attan, redan vid tiotiden var indefileringen, jag å eve gick  med skylten både när tävlingen startade och när den avslutades. det var faktiskt lite roligt. Poängen för oss slutade med 7.9, 7.6, & 7.9 . och ja, vi hade faktiskt kunnat på 9.3 eller vart de var om vi inte missade den hjulningen där, attans. och ja, en femteplats blev det iallfall.  Aja, sen var de till att driva hemmåt och sen sova, äta, och fixa iordning sig. kalas hos Emelie, och gud va trevligt de var . bordet var ganska så jätte fullpackat när vi var klara där. mihhiii, och nu har jag lärt mig lite fler kortspel (: mihii , och jag komhem precis 02.02, somnade runt 3 tiden. tack för den dagen pojkar och flickor.

söndagen började med gudtjänst, suuug (n),  men jag har iallfall klarat av hälften av gudtjäsnterna, bara hälften kvar. och nästa söndag ska vi till och med hålla i en egen gudtjänst?! hur ska det här gå? . Aja, jag minns inte riktigt vad jag gjorde resten av dagen , brås på minne. well, de var nog bara oviktigt ändå som allt annat jag ksriver här . mihi ..

Och den här dagen har traskat förbi, fort, som alla andra dagar. Massa flum i skolan med Salome och Paulina. för att jag tycker om er massvis. <3. ahah desse gullungarna har försökt lära mig jumpstyle, och ja, hur ska jag förklara att detta gick? jag tror jag skippar att förklara det, ni kan ju själva tänka er. slöjd idag, och jag lyckades faktiskt för första gången, tälja en halv lektion utan att skära mig femtioelvatusen gånger. jag känner mig lite stolt faktiskt. slutade halv fyra idag, så det var till att snabba sig hem, sen äta något, byta om och möta Eve vi byn, sen blev de träning, och det gick finemang faktiskt. råkade ge TG en fet smocka, och det var ju inte en aning pinsamt alltså. :o :o . jag ska bli mera försiktig har jag bestämt mig. shiet alltså. ja, sen cyklade jag hem, och nu, som alltid, sitter jag här igen och bara är social med folk och lyssnar på musik, stänger alla problem ute. Mest social har jag nästan varit med robin, vi har startat en klubb, anti-plugg. det är soft, SÅ JOINA! :) . nå, nu har jag inte mycket mer att säga. så, jag tackar för mig,  Puss,<3.

image33

jag vill kunna se dig i ögonen, och säga sanningen.

tjollahoppsan.
jag kom på något bra jag skulle ha skrivit här, men nu har jag bara helt plötsligt glömt bort det.
jag får väl ta och berätta om min dag istället eller något, så dyker det kasnke upp igen. Nå, min dag har varit helt okej faktiskt. Började med som alltid, vakna, stiga upp ur sängen, vilket jag absolut inte kände för idag. Skoldagen började med mentorstid, och det var ingevidare. språkval, sen egetarbete, som var aningen bättre. Engelskan sög helt och hållet, vi hade oförberett prov. Men jag tror faktiskt det gick rätt bra, det känns som det iallafall. So sista timmen, roligaste timmen idag. Bjelk snackade rättsalar, vi snackade allt utom det. haha , och ja, salome, du är duktig på att rita snögubbar, mihii, och sen som ni vet, så har ju paulina en rätt så jävligt bra hörsel :)

Kristin: alltså, jag måste gå på dass "/
Paulina: VA?! ska du få orgasm?! :O .

mihii, flum alltså :) Efterskolan blev det konfan, sjukt segt med en tjockis där bak, fast fram kom vi iallfall. sen blev de bullar och clementin. "Bullar" mihiii, :) . läsning, vi ska visst inte misstolka herren vår Guds namn. ja då blir det ju inte mer OMG?! uttryck längre antagligen (a). eller, herregud! ja, livet är inte lätt.
Sen hem, äta lite, och sen åka till barngymnastiken. det var trevligt idag, faktiskt. ska ju börja träna inför juluppvisningen, ja hur ska detta gå? det märker vi. sen cykla hem i regn, kallt å blåsigt. bläe, och snart ska jag åka till träningen, extra träning inför tävligen, och jag är fett nervös alltså :O  det är typ 63 lag som ska vara med?! ouhff, det lär bli töfft. wellwell, det går som det går. näe, men om jag skulle ta å gå och göra mig i ordning nu, ha de finast allihopa. pouwspouws. <3 (:

it's not the same without you. "/, och jag saknar röven av mig, för du betyder en del.    T.
image31

I like the way you smile at me, and make me feel like nothing can go wrong.

sådär ja, nu har lovet passerat. and it feels good, it really does.
fast, jag har väl inte hunnit göra särskilt mycket, men ja, skönt med ett litet break från skolan ^.
på måndan var jag med henke, funfunfun :) . sen på kvällen tittade salome simon sara & emme förbi :) myyyys! :) verkligen längesen jag träffade emme <3.
tisdag, så vart bästo salom här , mys å sådant :)
onsdag gjorde jag nog ingenting åt på Olé med viktor och sis:)
torsdagen  tränade jag  småttingarna , rekord många, not :) . typ tre stycken (a) .
fredag , vart jag i växjö med paulina, var där ine så där överdrivet länge, två timmar ungefär. åt på kina restaurang, och sen lite affärer. hittade bara ett par jeans, men ja, bättre än inget :) och idag händer inget särskiltheller, var på kyrkogården idag, inte trevligt alls där, men de var mysigt att titta lite på hur de såg ut där med alla ljusen. och just nu sitter jag å spelar bingolotto med pappa, gahha , så drygt (a) . skulle behöva skriva klart min bokrecension, mehn palla liksom, det blir ändå inge bra, fuack! :P haha , aja aja ,  så kan de va . näe nu får jag väl fortsätta spela vidare så vi vinner ngt (a) lalala, ha de snajsigt allesammans :) POUWS! :)

leka imon ? :) RIIIING ! :)
RSS 2.0