one gone, only one left.

jag verkligen hatar att plugga. har en massa shiet i skolan nu , spansak prov oooch redovisning imorgon, och frågan är då, hur ska detta gå? :) och där fick vi in lite rimm oxå, aldrig fel . ska skriva min bok grejsimojs oxå, pallafralla liksom ^^, aja, det var ett tag sen jag skrev, och visst har man hunnit med en hel del :)

på fredagen åkte jag och paulina till haganäs efterskolan, solning medning hennening :) och vi blev negros ett tag ^^, :) , sen på kvällen åkte jag med henne ut till diö, träffade bogdan och martin, det var väldigt trevligt, och dem är väldigt elaka :) haha .aja, sen på kvällen blev det film med martina å viktor, (y) .
lördag, hände ingenting på förmiddagen, sen på kvällen runt åtta kom de hit en jävla massa folk :) , typ, Johan Johanna, JP, Max, Pierre, Robin, Anton & andy , det vart mucho trevligt :)
Söndag, kyrkan vid tio tiden, sen runt halv fyra, ner till haganäs och kolla på killarnas match, synd det inte gick så bra, men bättre lycka nästa gång ;) . stannade kvar en timme efter det och kollade på syrrans match också, det gick väl inte så bra för dem heller, men ja,  de blir bättre :) . på kvällen cyklade jag & johanna hem till andre, där jp , pierre och andy också var :) , kollade på film som alltid, och som alltid så fattar man ingentnig, efter som vi alltid ägnar oss mer till att prata än att kolla på filmen, sen runt åtta stack johann ahem, men vi stannade kvar. Hade lite tävlingar och skrattdamp när JP föll från  stolen när han skulle stegra, fyfan asså, roligast ever :). drattade hem runt tio tiden, :)
Måndag, skola, cuttade mig själv på slöjden, för jag lyckas med allt :) , sen tränatränaträna, (Y)
Tisdag, kollade jag på pojkarnas träning i brist på annat ;) pluggiluggade lite oxå, blääääe, och pluggat har jag även gjort idag oxå . suuuuuuuuug! ;)  så är det nog.

för det är bara du som vet om det, let's keep it that way.

who do you think you're fooling now?

jag är trött(!), borde gå och lägga mig, fast näe, då kan ja inte sova sen ikväll. hemskt.
hélgen har varit super kan jag lova.  :) vi nattade över hos Totteliini, typ party på kvällen, hela natten lång, musiken slutade spelas runt halv 6 på morronen någon gång kasnke, somnade strax efter det med pau & henke vid sidan om ;) . Vad har vi hunnit göra during the night ? , svaret är massor! Vi hann t.ex. med att förstöra tottes dörr, hans kaktus trillade i golven (dock helt utan anledning), hans stereo la av, sängens alla böcker trillade ner, & sängen stod återigen i lutning, vighetstävling, mat, och massa annat. väldigt väldigt trevligt kan jag lova.
jag somnade runt halv ett när de flesta var ute och härjade .. sen vaknade jag igen av att henke å vidar å dummesson kom in, inte lite pinsamt (a) lalela :)  kollade mest på tv efter att jag vaknat, sen så gick vi å la oss i våra sängar, men för de kunde vi inte sova. eftersom de satte på stereon och spelade : Klappa händerna när du är riktigt glad! KLAPPKLAPP. klappa händerna när du är riktigt glad! KLAPPKLAPP. lalala, snacka om att man nästan dampade en aning på dem (a) . haha , väl runt sextiden somnade vi iallfall, (y).
dagen därpå, vaknade jag å pau runt 10 tiden, var nere å kollade på när de andra sov, panik när de vaknade! :) hahah (y) . " nej satan, de vaknade iiiiiiih "-(och vi rusar därifrån!) .:) haha, efter många men och om från pojkarnas sida, så blev de trots allt omelett, & mjölk ;) panik när mjölk inte fanns? jo, nästan så skulle jag kunna förklara det ;) pahaaa, åkte hem runt 12 sen, och nu sover jag halvt om halvt, de blev ju trots allt inte mkt sömn idag :P . Och runt 6 tiden kommer sara! GOUSCH i miss you like hell kan jag lova! :) föralltid sara, föralltid :) <3<3<3

och de får avsluta denna meningslösa blogg (:                  du, <3

image30

screw this.

nä, nu ska vi inte vara sånna!

helgen var cool, åkte på konfaläger, till södra Hokas ungdomsgård. bussen tid gick snabbt och enkelt, dock var jag lite rädd för Hannes, han förförande lite peddoblickar, men jag överlever, han är ju trots allt en snäll pojk (: Väl framme fick vi pannkakor, det var gott och fränt. sen tilldelades vi olika rum, HEY MY ROOM-MATE SUCKED! (a) walla, ssssch.  Lekte en massa lekar på kvällen, bland annat skådespel och kortleken. det var väldigt trevligt den dagen, sen in å nana. Dagen efter, vakande vi av att prällarna sjön(skrek) i våran korridor för att väcka oss, och för er som vill veta, dem lyckades! amazing (a) . Aja, frulle å slapp den dagen, hade lite lektionen, somnande tråkiga. walla, sen slapp väldigt mycket av dagen, då vi spenderade den tiden inne i JP's och Öbergs rum, haha, otroligt roligt fkatiskt (a) tänka sig, där upplevde vi både näradöden upplevelser, och närabögenupplevelser. ja, till och med skabbiska kuddar. TIpsrunda på eftermiddan, den vann jag! :) waouala, och jp & gurra som oxå var med i mitt team, på kvällen vart de musik tävling, och "tallriken" sjukt roligt,  och för att skryta lite, så vann vi musiktävlingen oxå! :) ja, sen hade vi ju tänkt oss klädpoker på kvällen, men så blidde det icke, eftersom mats kom på oss (a) lalela :$ . så det blev till att sitta uppe med JP gurrz & andre, å sitta och lyssna på mattias alla uppfiningar (a) hahha galen herepåg. vaknade dagen därpå, på samma sätt som dagen innan, mats sjöng, och inte lite högt  heller (a) . well, upp å duscha, sen frukost, det var en äkta slapp dag, otroligt gött :) hade dock en gudstjänst på morronen, men de gick snabbt :) thank god :) haha ,   åkte hem, resan hem gick minst lika fort, sen duscha å sådant, then åka och kolla på grabbarnas match - de vann. så con gratz grabbz :) .

och idag har jag inte gjort någonting , skola sen träning (y) .jag lyckades att inte bli utskrattat idag ialflall, stort hejja till mig :) . sen hem å plugga , leta fakta om fucking hårdrock, musik arbete. där de ska gå på lite av vårt slutbetyg! Fuack säger jag (: walla, imon ska jag hem till parrolina, ska färga hennes hair, och nana där till torsdag, då det blir konfa och träning (y) . mehn, ha de bra allesammans, Pussåhej :)


image28

image29

I gave you my word, and promised to love you.

jag börjar väl som alltid på måndagar, "och nu var helgen över" . (y) . och för er som undrar, så har min helg varit super bra. i fredes följde älskling med mig hem, supertrevligt. de var riktigt  längesen. (<3) . runt 7tiden åkte vi till linus, där de var fiiiesta! där väntade tommy , hampus, niklas och  markus på oss. det var riktigt trevligt där, pratade åoch skojjade som fan . åkte hem runt 12? right ? :) hahah (y)

vaknade runt klockan 8 på lördagen, eftersom jag trodde det var uppvisning, men den hade tydligen blivit inställd. typiskt mig att aldrig hålla koll på sådant, och jag kunde inte somna om heller, typiskt. ajaa, det blev en sån segodag. tills klockan 4-5 . då jag åkte ner till paulina.. var ute och pratade med wille, hennes polle. sen gick vi in och spelade tvspel. hahah för jag äger så sjukt mkt på de, naaooooot! :) . haha , men de blev bättre, right ? :)  runt åtta tiden kom olivia och hämtade oss för vi skulle åka till totte och kolla på film . på plats fanns också , henke, håkan, jonas, bude, och  noffe (: det var väldigt trevligt. kollade på filmer och pratade. håkan irriterade folk genom att ta kort med blixt .. (: och jag lovar, jag är blind, "jag ser de flashar!" haha (y) . kollade på reekes. eller ngt, sjukt kass, jag "somalltid" fattade absolut ingenting . sån är jag :) mmende var mysigt där tycker jag :) . åkte hem runt 12 tiden, bäddade och nanade sen.

vaknade klockan 9 därpå, eftersom vi skulle till kyrkan vid tio,högmässa! ;) fick världens panik när pappa stod med bilen utanför paus hus klockan 9, så då blev de snabbt upp å plocka iordning allting, sen in i bilen, ut ur bilen, in i huset, äta, sminka sig och sen ut i bilen ner till kyrkan (y) . och de var inte ens värt de, de sög, sjukt tråkigt asså , (y) tur de bara är 11 gånger kvar då (!?) (N) aja, åkte med pappa från kyrkan till linne för att kolla på syrrans innebandymatch, älmhult - osby. 6-4 till älmhult, så snajs :) (y) . åkte hem sen, träffade simon, och var ute och sålde fucking gräddbollar med honom, sjukt segt och tråkigt. ngn som vill ha dem ?! :D haha (y) runt åtta åkte jag ner till andre, kollade på film med JP och Jooniz, de var trevligt (: . (y) .

och idag har de varit kommunmästerskapen, tävlade i längdhopp, kom iallfall tvåa! :) , wihue . gemöskolan vann hela tävlingen, varför?! jo, för gemö är bäst :) aja, ingen träning idag heller. sug, måste fucking plugga! sucks!

image26

image27

RSS 2.0