crashing down on me

Jahaja, klockan börjar dra sig mot ny vecka i skolan. Inget jag ser fram emot nej. Jag gillar helger, lite fler av sådana tack? Aja, nu har jag iaf gjort lite nytta, klippte gräsmattan och så. Gick på bara 35 minuter idag. Snabb är jag också. haha. Och nu har jag precis läst lite till, och skrivit svar till frågan. Så nu ska jag pysa in i duschen, och sedan ska jag nog till älmekulla för att kolla på matchen med johanna. Sedan ner till willys.

I veckan händer
Måndag - träning
Tisdag - studiebesök i skolan, klippning och ev. träning om jag hinner
Onsdag - antagligen killeberg
Torsdag - Barngymnastiken
Fredag - ?
Lördag - balders
Söndag - träning

Inte mycket ledigt här inte. Plus en massa läxor och plugga till no-provet som jag inte fattar ett skit av. Jappjapp. Jag ska ju inte bli vetenskapare, men vill ju gärna få bra betyg även i no. yep. nej, nu ska jag som sagt pysa in i duschen. sista inlägget för idag, berättar imorgon om hur jobbigt det var att jobba ;) positiv energi här ja!

When the nights falls lonely i search for you, when the darkness come quickly i reach for you..
tjao!

you gonna miss me when i'm gone

I varje motgång finns en lösning och i lösningarna finner jag jämt genvägar som jag inte har någon lust att vandra längs med för du vet, det är inte alltid så lätt att bygga på en framtid där man själv inte har någon makt över vilka som ska få finnas kvar vid ens sida och vilka som nästa dag är någon annans.
- det är så det är.

Idag har jag ännu inte lyckats uppnå att göra något vettigt. Gick ut och satte mig på altanen för att läsa lite, sedan somnade jag och vaknade för ett tag sen. Mat har jag fått i mig iallfall, så jag är mätt och glad nu. Ska klippa gräset om någon timma, vilket jag absolut känner att jag inte orkar. Är dock i stor penganöd just nu. Men har lagt in massa låtar på mobilen, så det blir till att dra igång den mackapären att ha i öronen, så ska det nog gå som smort.

over and out

goodbye my lover

godmorgon!

Igår var också en väldigt kanonbra kväll. Eftersom jag fick ta del av båda alternativen jag hade att välja på. Men, det började iallfall med att jag tog tåget vid 16.53 till osby, där jag träffade adam och timmie som sedan åkte hem. Då stack jag och adam ner till ica, köpte lite korv, bröd, och dricka sedan for vi hem till Linnea. Pratade lite och så, sen drattade vi ut till något mysigt grillställe vid osbysjön. Grillade och så. Trevligt. Sedan stack vi tilbaka hem till Linnea, för adrian tvunget skulle kolla på the pacifier, så då gjorde vi det. Och vid elva tiden stack jag hem, och johanna hämtade mig och skjutsade hem mig till mig, och jag packade lite. såg världens äckligaste spindel, och jag skojar inte!? Skit stor, alldeles för stor. Och på MITT rum ;O. snacka om att jag aldrig sover där mera, en sak som är säker. haha

Sedan körde vi hem till evelina där det var full ös på flickorna. Jag verkade dock ha missat allt det roliga, men vi hade det trevligt även när jag kom. Spelade våghals och pratade med folk i telefon. Haha. Nu är frågan, "Varför, martin, varför?!" Haha, ouh, roligt roligt. aja, somnade runt halv 4 och vakande vid kvar i nio typ. Så det blev till att röjja undan allt och städa lite. Sedan körde vi alla hem. Så nu är jag hemma igen, ska nog ta något att äta snart, och ikväll blir det till att inventera willys! hurray! Så jag kommer inte hem förrens typ kvart över 12 inatt. Och skola imorgon, jo men det pussar vi på! Aja, måste läsa en jädrans massa idag också, usch och fy. Skola är inget för mig. Men imorgon är det ivartfall träning, we like massor :) Vi får nöja oss med att ha det i baktanke hela tiden :)

kommer kanske några bilder senare. :)
och förresten :  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TITTILUTTAN ;D ;D <3
over and out

I can't stop myself from looking

Vad fan för jag uppe såhär tidigt egentligen? Vaknade halv nio och var skitpigg. Antar att jag har kommit in lite i skoltiderna och så. Positivt på sitt sätt.  Idag har jag två alternativ att välja mellan. 1. Fest i osby, om jag har någon skjuts vill säga. 2. Tjejkväll hos evelina med några tjejer.. Båda alternativen är ju super, så kvällen kommer att bli kanon vad jag än väljer. Beslutet är det lite svårare.

Haha jag glömde skriva citatet igår va? Kan jag ju inte missa, för vi hade skitroligt åt det. För nämligen, vi ser tre thailändskor, tror vi att dem var, stå och fota och posa på bänkar.
"Fan vilka turister det finns"
"Ja, då skulle du se pantzar och mulle och dem köra"
"hörde du ens vad jag sa?"
"nej"
"nä, det märkte jag, för jag sa turister"
"JAHA, jag trodde du snackade om bilister"
haha, så jädrans roligt. Men som alltid måste man nästan ha varit med för att tycka det är roligt. we had fun anyway.

aja, nu ska jag pysa och duscha i think. Japp, ha en bra dag/kväll/natt!
over and out

no matter what you say about love

Jag har haft en toppenkväll minst sagt! Åkte hem till Salome, satt där och pratade och dunkade hög musik i lite mer än en timme kanske. Sen drog vi ut, köpte lite godis och mumsade på det. Träffade Lillen och MarkusP, så åkte med dem och gjorde lite saker. Sen körde vi hem till Markus, de brände skivor, och jag och salome satt och pratade och flummade lite. Sedan kollade vi på något riktigt sjuk film, braindead någonting tror jag det var. Äcklig apråtta eller råttapa eller vad det var. haha Träffade även en gosig lite kissemisse när jag och salome satt på trappan där ute, vem den tillhör lär förbli ett mysterium.

Aja, nu är jag iallfall hemma igen, är lite social med människor på msn, annars händer det inte så mycket. Ska väl checka film snart antagligen, mysa lite med en kopp med varm choklad. Mumma!
goodnight&sleeptight!

så jäkla tråkigt att så mycket ska behöva hända nu,  :/ and i'm sorry.
syster, du är kanonbra. vet du det?

fredag

 Jahaja, då blir det jobb på söndag från 20,00 till 24,00 på willys.
Invetering. Hel del jobb framför oss, det kan vi garantera.

Ikväll blir det inte elin, får hitta på annat istället. Blir kanske att träffa salome istället, längesen jag var med henne. Så ja, så får det bli, henne träffar jag :) Får väl se vad vi hittar på, träffar några kanske? We'll see ;) ska iallfall pysa iväg nu och fixa lite stuff. ha en bra fredagskväll allesammans, det ska jag ha iallfall!

over and out

on and on

Nu har vi nått veckans höjpunkt. En fredag och klockan är lite efter halv 3 och  skolan är slut, vi har alltså en hel helg framför oss att njuta av. Idag började vi dagen med språkval, som då är spanska för min del. Inte roligt. Efter det hade vi engelska, med ett sådant likadant prov som vi hade veckan innan, känns som att det gick bra iallfall. Efter det vart det bild, som också är tråkigt. Bara tråkiga lektioner på fredagar. Hade iallfall idrott sista lektionen, men det var inte för roligt heller. Eftersom lektionen är 2timmar lång tröttnar man rätt fort på det man gör. Vi vad nere i gymmet, om man nu kan kalla det för de, och gymmade. Haha. Jag kommer ha träningsverk i benen, så mycket kan jag iallfall säga. Fick nästan oss påkomna också, tur hade vi ett fint gömställe där ingen såg oss. Jag, Salome och Johanna vill säga :)
 
Sen pös jag hem, har precis fått i mig lite smörgåstårta som mamma hade köpt hem. mumma! Ikväll ska jag kanske till elin, men får se om det blir så. Resten av helgen då? Fest någonstans hoppas jag. Annars blir det till att chilla en massa. yep, skönt det iallfall. Ska börja redan nu, tänkte slagga i soffan en stund, kolla på någon film. Fast vädret för en gångs skull är fint ute. Jag vet! Men jag är så jäkla trött, måste vila! haha. =)

treeeeevlig helg!
over and out

always talking about what you got

Jag har fått värsta skrivsuget. Känns som att jag bloggar hela tiden, men det är ju inte helt fel. Skönt att få skriva av sig lite. Kan ju vara roligt att läsa någon dag framöver, då man säkerligen inte minns något av vad som har hänt. Lite roligt faktiskt.

Iallafall, blev till att dra ner till byn med syster vid halv fyra tiden. Blev trendhouse, lindex och konsum. Hann till och med in en sväng på hartmans för lite fika som syster bjöd mig på. Måste ju utnyttja det här nu ju. :) Trevligt vart det iallfall. Ska färga hennes hår ikväll också, spännande, mörkbrunt blir det för hennes del också, likadant som jag till och med. Likadan färg. Blir nog super.

Imorgon är det fredag, och sedan helg. Kanon. Veckorna bara springer förbi ju, vi gillar't. Kanske blir fest i osby på lördag också, skulle inte sitta helt fel nej!

kiss me like you'll never see me again

Med nöd och näppe så har vi även lyckats ta oss förbi hela torsdagen. Skolan idag blev inte riktigt som tänkt. Men vi hade våra roliga stunder som vi alltid har och grova felsägningar. Det kan man skratta åt lite såhär i efterhand, annars har det varit en oerhört seriös och ilsken dag.
Mentorstid
ÄÖ
Spanska
ÄÖ
Lunch
Engelska
ÄÖ
så har våran dag sett ut. Fick tillbaka vårt engelskaprov också, ett fel på läskunskapen som gav minus fyra poäng. Inte så tokigt va? Är ändå ganska nöjd. Mentorstiden pratades bort som vanligt och spanskan är alltid sig lik, dock med ett undantag den här gången!
"Simon, jag gillar inte att du stoppar i en massa saker i mig"  haha!
Dock är det nog bara vi som var där som förstår vad jag menar.  En annan rolig sak idag var när marius skulle förklara varför han tyckte något. Svaret blev såhär, "Jag kan inte förklara, men svaret är yes!" Haha. So far, so good. Sista timmen ingrep johanna som kirurg på mig. Operation - ta ut blyerts ur kristins tumme. Och det gick väl..... bra! "bit ut den med munnen" bra idé. För då lär jag ju inte få blyförgiftning i munnen iallfall ^^, När jag tänkte efter hade vi ändå rätt rolgit ju. Iallfall när man tänker på allt tokigt vi sagt. Ikväll ska jag bara läsa, har ca 60 sidor kvar att läsa, som fortfarande inte läses utav sig själv. We don't like it! sucky!

Flickor, flickor. Det här funkar inte. Skit snack hit, skit snack dit. Om vi kanske skulle ta och bestämma oss för hur vi vill ha det? Prata face to face, och inte bakom ryggen på alla. Och framför allt inte ljuga?, sluta tänka "äh, hon får ändå inte reda på vad jag säger om henne", för det får vi, tillslut kommer det fram, det gör det alltid. Folk hör, folk ser, och framför allt, folk pratar. Det funkar inte riktigt så i den verkliga världen. Synd, för vi hade det bra.

Tack för mig!

could I act like you and put a smile on my face?

Det märks att martina har kommit hem nu, huset är inte tyst en sekund nu. haha. Men det är härligt, har varit ganska dött här hemma utan henne. hihi. Har precis kollat igenom alla bilder från där hon varit, jag är jätte avensjuk. Men det blir ju malaga nästa sommar med spanskagruppen. Även om det är med en del av klassen, så ska det faktiskt bli roligt.  Men men, är ett tag tills dess. Fick en fin d&g klocka av henne, samt björnborg trosor, super snällt av henne. verkligen :)

för övrigt är jag hur trött som helst, och har inget att göra. Ska väl gå och lägga mig i sängen och läsa lite ur våran bok. Måste läsa klart sidorna snart, vi har ju fått ännu mera tills på fredag den här veckan. suck. Dessutom har ju boken ett ganska udda innehåll, från vampyrer till pedofiler, och till en liten asiatpojk utan tänder. Kan inte påstå att boken hittills är det bästa jag läst. usch vilken tråkig blogg jag har börjat med, skriver ju absolut inget intressant längre, om jag ens gjort det tidigare. haha.  men det ska bli mer drag i det hela, mer bilder, och mer fantasier. Låter inte det bra?

Imorgon är det torsdag, och nästa torsdag innebär barngymnastiken, we like! puss


over and out

nothing heard, nothing said.

toodelo!
Tråkigt väder idag. Antar att det är sådant man måste vänja sig såhär års.
Aja, skolan har inte varit roligt idag heller. Det är väl en sak vi också måste vänja oss vid. Har hur mycket som helst att göra, inga roliga lektioner, och inget roligt händer på rasterna. bara ett år, det är så vi måste tänka. Sista terminen sägs vara rolig iallfall, så dit längtar man. Men iallfall, har bara haft egetarbete idag typ, och idrott andra lektionen. Idrotten var lätt roligast, innebandy och basket. (: we like.

Efter skolan träffade jag adam. Super trevligt. Kollade på step up, och åt pannkakor. haha.
"Ska du dela med dig av det?"
"av det här gooda?"
hahah fatta va roligt det var!

Ja sen pyrrade han hem, och snart ska vi ner till stationen och hämta systeryster! :D :D
Hate to admit, men jag har saknat henne jätte mycket. Tomt på morgonen när man vaknar och varken mamma, pappa eller martina var hemma. Nu har jag nån att bråka med också, finemang ju!

oj, nu ringde hon! hon är på stationen, så vi ska köra dit ner nu ! ciaaao! :)

fall lägre, och du kan räkna bort mig

Spenderat nästan hela eftermiddagen på Qompaniet för att hålla johanna och paulina sällskap. Vi hade våra roliga stunder, men det var en stor lättnad att få komma ur där ifrån. Håret blev fint iallfall :) Men om en vecka igen sitter jag där, säkerligen i samma stol, för då är det min tur att  klippa håret. yepyep. Måste bli av med mitt slitna hår, usch. Blir dock inte mycket jag klipper, antagligen bara topparna, luggen och så ska jag klippa upp det ännu mera. Super. Frågan är bara hur jag ska ha råd med detta? haha. Nåväl.

Ikväll har jag även varit på ledarmöte. Prat om kommande träningar och events. Uppvisning med mera. Lite pirrigt med uppvisningar och så, men det är sånt vi får ta. Fick även veta att vi antagligen ska börja träna en till gång i veckan, men då bara fristånd. En timme på söndagar i linnéhallen. Usch va mycket träning det blev helt plötsligt, men det är ju så jag vill ha det, eller hur?  Så nu är det träning fyra dagar i veckan, härligt!  Ja, nu ska jag pysa och städa rummet och lite sådant, sen måste jag läsa i min bok, och ja. allt vad jag nu ligger efter med i skolan  ^^, vårt grupparbete kan jag ju inte påstå att vi kommit någon vart med, vi har helt enkelt glömt bort det. Redovisningen är ju lite utöver det vanliga, vi ska ha en redovisning i form av ett tv program där vi berättar om vårt ämne. I vårt fall vattenkraftverk. Sjukt tråkigt och pinsamt. Men så är det.

trött på ditt prat.
puss!

bag in da box

Skolan idag har enbart varit dryg, inget mer, bara dryg. Började dagen med slöjd, kökstema. Ska göra ett förkläde i textilslöjden, som jag nu lärt mig att det heter. Och i  träslöjden blir det en fruktskål, med tillhörande gaffel och sked. Blir nog bra. Sedan hade vi ett långt NO/ÄÖ pass. Jag och johanna satte oss vid datornerna i bibbland, "letade fakta" och satt inte på bilddagboken och annat. Duktigt va? ^^, Sen lunch, och språkval, tråkigt som fan. och det gör inte saken att man har bag in da box låten i huvudet. nejnejnej!, och sedan eget igen. Ni ser, det låter ju inte alldeles för roligt. Nu ska jag snart äta lite, sedan ska jag ner till Qompaniet för paulina ska färga håret och klippa sig, så jag håller johanna sällskap som också är där.


jag stör mig, hårt, mycket hårt. men jag antar att det inte går att ändra på dig. det är så du är, och det är så det får förbli. men lämna mig utanför!


bild på håret, dock suttar ju kameran en aning. haha
over and out

godnatt :)

Håret blev inget att hurra över, blev rätt mörkt. Men vafan, det blir ju ljusare med tiden hoppas jag :)
Imorgon är det skola igen, och ledarmöte på kvällen. Lugn dag. Men snart sätter träningarna igång, wey! Jag kände på idrotten idag att jag måste börja träna mera. Att springa en kilometer rundan var liksom jobbigt. haha. Mer träning till Kristin! Companyt tycker vi ju om väldigt mycket dessutom.

Sitter och kollar på ett herrans liv eller vad det heter. Ska snart gå och lägga mig. Och mitt internet cepar något enormt. ja men godnatt anyway! (:


for some people truth doesn't excist.

so much love you take from me

Angående skinnjackan. Jag tror jag behåller den, jamenar, 900spänn är faktiskt inte så farligt för en jacka. Så ja, det blir great. Somnade ett par timmar när jag kom hem innan, usch, no good. Att jag aldrig lyckas hålla mig klarvaken en hel eftermiddag, hur svårt kan det vara? Ja, iallfall, nu sitter jag här med hårfärgen i håret och håller tummarna på att det inte blir för mörkt eller för fult. Lite sisådär lagom vettni. Lagom är bra!

Har pratat med syster, både idag och igår. Och de hade det tydligen hur bra som helst där uppe, lät lite tveksamt om hon tänkte återvända tillbaka till kalla sverige. Men det gör hon. Hon är tvungen. muhaha! Men det vad iallfall kul att få prata med henne en stund iallafall. Jag är grymt avis. Undra hur brun hon kommer att vara när hon kommer hem? Shit. Jag kommer ju lägga mig i botten av våran tävligen. Dock ska jag ju sola på onsdag antagligen, tar kanske igen det då? ;) Nobody knows! Aja. Ska snart skölja ur färgen och se hur det blir. Jag dör om det blir fult, om ni nu skulle få för er att anteckna så vet ni det. Ciao!

jag kunde inte bry mig mindre

Måndag avklarad! Lättnad, eftersom det är den längsta skoldagen i veckan. Började dagen med eget arbete, efter det hade vi mentorstid, och efter det hade vi ett tvåtimmars långt äö pass, med en kvarts faktafilm. Tråkigt, men massage fick jag, så jag var nöjd.

Idag lunchade vi på amigo, pommertallrik. Tjocka är vi allihopa, allihopa. haha. Men jag glädje mig åt att vi hade idrott den kommande lektionen. Och på idrotten började vi med att springa en km, sedan hade vi 80m och längdhopp. Gick skit idag, får väl se om man ställer upp i tävlingen som jag sagt. haha, det lutar inte riktigt åt det hållet, just nu iallfall. Efter det hade vi svenska, sen var dagen slut.

Stack ner till trend house med mamma, köpe en skinnjacka. Men nu är jag lite osäker, vet inte riktigt om jag ska lämna tillbaka den, vet inte riktigt varför jag funderar över det, för fin är den. Men ja, den var rätt tight, och hon sa den skulle bli större efter ett tag, och pappa säger tvärtom. vi får se. Ska fråga syrran om hon vill ha den, annars lämnar jag kanske tillbaka den. Får se hur det blir. hihi. Köpte även hårfärg idag också, ska färga om det igen, brunt såklart! Gör säkert det ikväll eller något. Men nu ska jag kila och ta något att äta :)

over and out

you got my head spinning.

Min kväll har spenderats med massa folk. Bland annat Sara, Domina, Pierre, Robin, Joel, Felix, Albin, Henke och Andy. Kollade på film hemma hos albin, morgan pålsson? Tror det var så han hette. Sjukt film iallfall, haha. Sen traskade vi ner till willys för någon skulle ha inslagspapper, sen ner till torget, träffade totte lite och sen hem igen. Haft en trevlig kväll, och en trevlig dag!
"- killar som springer runt i jättekondomer och gör volter"
haha, det var dagens!

Imorgon är det skola. Ny vecka, nya tag. Och jag gillar det inte. Men det är så det är, ett år kvar. Det kommer gå fort. Redan inne på andra veckan ju :) haha. aja, ska läsa klart min bok innan jag nattar mig. Har ju inte gjort det, men vi fick faktiskt tills måndag på oss. Kanon ju.


jag saknar de gamla tiderna.
over and out

together we cry

Halva dagen avklarad. Dock har jag inte spenderat tiden hemma i huset själv. Utan efter jag duschade knallade jag ner till amigo när jag träffade ballen, mathias, elin, emmy, henke, gabbe och någon till. Trevligt med lite sällskap. Jag åt ingenting där för jag skulle ju vara duktigt och laga lite mat. Men vi hade det trevligt iallafall. Sen stack jag för att handla lite grejer till maten och så stack jag hem och fixade det. Ost och skinkpaj fick det bli. Och det smakade väl helt okej.

Är fortfarande hemma själv, och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Får väl se om jag drar ner till henke eller något. Men tror inte det blir så, måste ju som sagt göra skolsakerna först! Att prioritera är ju inte det roligaste jag vet, men det måste ju göras, annars får man ingenting gjort. Ja, så jag sätter väl igång nu och så kan jag leka med folk ikväll. Blir ju kanon :D


mathias hittade en fräsig cykel. storleken är ju perfekt!
over and out

ta våra minnen, gör om dem till nått, nån slags verklighet

Godmorgon!
Idag vaknade jag lite vänligare, och senare. Skönt det eftersom jag somnade vid kvart över tre inatt. Vaknade av att mamma kom in och sa att hon skulle åka och jobba nu och att pappa inte heller är hemma. Gött, har alltså huset för mig själv fram till typ 6 tiden, då pappa troligtvis kommer hem. Fick pengar av mamma så jag kunde köpa något "gott" sa hon. haha, det här är ju helt perfekt ju! Aja, nu ska jag iallfall knalla in i duschen och stå där ett bra tag för att piggna till ordentliget. Har ju som sagt en hel del att göra (: ciao! (:

I trusted you

Jag hann titta på halva felon innan det klirrade till i mobilen. Det var Sara som tyckte jag skulle köra hem till henne, och det gjorde jag. Det blev massa prat, med robin och johanna också, heta diskussioner mellan sara och robin och lite film. Nyckeln till friheten tror jag den hette. bra film, väldigt bra faktiskt. Körde hem sen eftersom klockan då redan hade hunnit bli halv 1. Vill ju inte panikera (heter det så?) min morsa. Aja, nu sitter jag i min säng och ska väl snart gå och lägga mig.

Söndag imorgon. Innebär att jag måste läsa i min bok, 5 sidor kvar. Och göra spanskan. En sådan där trist liten pluggdag vill säga. Kanske åker till hökön med pappa med, han ska hjälpa våra kusiner att måla taket eller vad det var. Får se om jag följer med för sällskapets skull. Annars stannar jag hemma med huset för mig själv. Inte helt fel det heller nej. Ah, nu ska jag inte tjata mera. godnatt!

jag skulle gjort annorlunda

Ja, jag har varit en riktig liten datanörd idag. Har suttit här hur länge som helst. Men jag har bra folk att prata med, så tiden rullar förbi. Bastu blir det inte heller, är alldeles för trött för att sätta igång den och allt det där. Laddade ner en film innan som det antagligen blir att titta på istället. Felon (:

I want to love unquestioningly,

without fear of regret.

But I keep questioning myself,

am I capable of that.

I want to express my true self,

show the world who I am.

Maybe it's just too hard,

if you consider yourself to be damned.

I want to stop writing,

there has to be another way.

Yet I always return to this,

locking my feelings away.

Nu
kommer skuldkänslorna. Jag skulle ha gjort annorlunda, och tråkigt att höra att ni inte kommer hit på två sommrar nu. Fan va tråkigt alltså. Vi hade skitkul förra sommarn, och denna sommarn blev inte alls som tänkt. Jag antar att det inte alltid kan bli som man tror, men jag har bilderna. Dem kan jag kolla på när jag vill minnas, och komma ihåg det som om det vore igår. Förlåt.

Men nu vill jag inte deppa mera, ska som sagt kolla film!
pusspådig! :*

autumn

Vi hittar ingenting. Det blir nog en helt vanlig hemma kväll för min del. Tråkigt höstväder ute nu. Ja, det känns faktiskt som att hösten är påväg, eller är här redan nu. Det gör inte annat än att regna och blåser gör det också. Snart faller väl löven från träden i alla möjliga fina färger. Det ända man kommer göra är att sitta inne hela dagarna, kolla på tusen filmer och ha det allmänt mysigt med tända ljus och så. Hösten är nog ändå den mysigaste årstiden, men också den med tråkigast väder.

Aja, jag har starka funderingar på att slå igång bastun och sätta mig där inne ett par timmar. Det är inte så att ni har lust att joina? Jag har ju min mobil, som fungerar att ta emot samtal och sms med. Så ja, har nu lust! Använd det! ring eller messa (:


smile baby, it makes me happy!
over and out

(:

Följ min blogg med bloggkoll

give gave given

Visst är det härligt att varje helg vakna upp till antingen dammsugaren eller att de arbetar utanför järnvägen? Såhär dags borde jag egentligen ligga och sova, visserligen är klockan 10 men det är ju lördag! Men icke, istället vaknar jag av att mamma dammsuger som en galning utanför mitt rum. Usch och blä!

Idag har jag inga planer ännu, men jag håller fortfarande tummarna på att det blir fest någonstans. Skulle ju blivit strömsnäsbruksfestivalen, men ja, vädret är ju inte det roligaste, så jag stannar hemma idag. Nu ska jag upp och ta något att äta, börjar kurra lite i magen. tjo.

 (:

you're one of a kind

Yes. Nu är det äntligen helg igen,  första veckan avklarad. Bara några kvar.

Dagen har varit finemang och skolan gick rätt fort ändå. Började dagen med spanska, som visserligen aldrig är rolig, efter det hade vi engelska, + oförberett engelska prov. Shit i bullen, men det känns som  att det gick bra. Fast egentligen ska jag inte säga att det känns bra, för då går det skit. Så jag säger ingenting. Ja, efter det hade vi bild, sucky! Sedan hemkunskap och eget.

När skolan slutat mötte jag adam vid stationen, tog bussen hem till honom. Trevligt värre! Blev lite prat, tv, mat och två filmer. Kommer inte ihåg vad den första hette, men den andra vi kollade på var iallfall "Made of honor". Bra filmer i vilket fall som helst. Sedan körde han ner mig till stationen, supersnällt med tanke på att det var fett kallt att åka. Usch stackarn. Tog iallfall tåget hem sen, och otur som jag hade så  tog dem betalt. Jävla skit. haha 55 spänn fattigare nu. Tur jag hade med mig pengar iaf (:  annars hade jag nog inte kommit hem, höhö. Aja.

Vid tolv stack jag ner till ESC och träffade ball3n. Stod och pratade i en timme. Haha härlig pojk, sen drattade jag hem för att jag frös som en jude och trött som ett as. Så nu sitter jag här, ska snart dratta i sängs skulle jag tro. Ifall jag nu inte hittar en bra film på datorn, vilket inte är så troligt. Så jag säger väl godnatt nu :) förresten, fest imorgon?

sötnos (:
over and out

do you ever think of me?

Hallå igen.
har precis duschat och sådant efter tre långa timmars träning. Men ack vad skönt det var att äntligen få gympa lite. Känns hur längesen som helst jag gjorde det. Visserligen bara ca 5 veckor sedan jag var på hällevikslägret. Men 5 veckor är lång tid. Otroligt skönt iallfall. Jag är på gång, det är jag. Detta kommer bli en bra termin, jag känner det på mig. Tränade lite för mig själv i början, eftersom jag kom när alla redan hade värmt upp. Sprang lite mer än tio varv i salen, strecha, airtrack&trampett, styrka med pernilla, och töjning. Haha vilken smärta säger jag bara!  Men det är bra, vi ska bli viga! haha. Sen blev det återigen en massa airtrack och så. Kanon kul.

Stack hem lite innan sju, duschade och nu har jag slevat i mig lite nudlar. haha gud vad jag låter som en gris när jag skriver slevat. haha, jag lever upp till mitt namn, så sant så :) Men, så grisig är jag inte, så tro inget annat! Ikväll ska jag läsa klart de sidor jag har kvar att läsa ur boken, som förövrigt är helt lustig. Fattar ingenting. Nada. Men, kommer väl säkert in i den så småning om I hope.

Ja, trodde faktiskt det skulle bli annorlunda, men tydligen inte.
Jag överlever, det gör jag.


   over and out

move along

Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Helt okej dag, inget roligt, inte heller något tråkigt. Började dagen med mentorstid, där vi ändå aldrig gör något vettigt. Satt och tittade på os. Segling och pingis, vad blev det? Brons i segling? Skamligt sverige! Sämsta os på typ, hundra år? Nåja, fortsatte dagen med eget, sedan spanska, eget,  lunch, & fotografering, som för övrigt är det värsta som finns. Men jag håller med alla andra, nu är det ändå bara småpojkar och småflickor som kollar i katalogen. Det gör inget, jag bryr mig inte! :) Enskilt foto tog vi också, och man känner sig som en nyfiken struts när man sitter på stolen och lutar upp hakan, ler och så blixt! Haha. men ja, det återstår ju att se hur det blev. Sen gick vi tillbaka till lektion, en lektion på max 15 minuter, sedan lite kort rast, och efter det ytterliggare en lektion. Matte genomgång och sådant tråkigt. Men det gick rätt fort.

Nu sitter jag här, väntar på att få lite mat som pappa gör åt mig. Snäll han är. Och ikväll blir det även träning igen, 3 timmar med hårdträning. haha fast det blir nog bara två för mig, ska dit en timme senare, för att jag måste hinna få i mig något att äta, och vila lite. Plus att jag ändå inte kommer att orka träna i tre hela timmar. Lat, jag vet. but, that's me! Haha. Nu kurrar magen och jag känner lukten av något gott, ska kila iväg och se vad det blir för något.

puss
over and out

I'm a dreamer

Den här dagen har varit lugn och slapp. Började ju som sagt dagen ute i bökhult, vilket inte var för jobbigt. Eftersom vi inte gjorde ett skit där nere. Satt enbart och snackade och jävlades med allt och alla på bryggan. Som ni hör, inte allt för jobbigt. Fick till och med lite mat, och det var inte hambrugare det här året, det tackar vi för. Istället fick vi något som skulle vara makaronihjul och skinksås, men det smakade väl kanske inte riktigt som det. Iår blev det inget sands-slotts tävling för mig och salome. Haha. Tänkte att vi skulle låta någon liten 6a vinna istället, ville inte ta priset ifrån dem. hihi Snällt tänkt va?

Slutade vid halv-två tiden, körde hem igen och sedan strosa bort till ikea, där jag träffade adrian och adam. Och vi kutade rundor runt hela ikea, som adam hade sagt. haha. Trevligt trevligt. Sen blev det en tripp till willys, och sedan tillbaka till ikea. Efter det promenixade vi mot adrian, och stina kom också :) kollade på film, prom night eller något sådant. Skulle vara en skräckis, och visst märkte vi det! Jag iallfall (a) Sen blev alla dem hungriga, och de skulle äta på ikea, så det blev även ikea en tredje gång denna dag. Och adam bjöd på glass, så sött av han (: Träffade även wiking och Ia, blev lite prat och sådant :)
- jag går inte på teknik för att lära mig elda.
hahah, säger du det? xD

Sedan drattade vi vidare hem mot mig. Kollade lite tv, och spelade sällskapsspel, upp till bevis! Guess who won? Haha ledtråd, det var inte jag och adam. (a). Aja, sen drattade adrian och stina, och jag och adam kollade lite tv, sen pös han också. Och nu sitter jag här, tittar lite på tv. eller det hinner jag knappt, smsar för fullt och skriver med folk. Så idag är jag lite populär av mig. Det händer ju inte alltför ofta ^^

Och imorgon tar vi klassfoto och enskilt foto. Bajs på det! Värsta som finns. Menmen, får väl gräva ut något ur garderoben så man ser lite normal ut på klassfotot, så till och med andra kan vänja sig vid hur jag ser ut, right salome? :D Härligt värre :) nu ska jag iaf sluta babbla, haft en toppen dag i varje fall. Godnatt för er som ska sussa nu, :D

ciao!
over and out

second chances they don't ever matter.

Godmorgon godmorgon!
Det satt fint med lite extra tid i sängen idag. Har precis duschat klart och fönat håret, och fortfarande har jag en hel timme kvar till att göra ingenting. Kanon ju! Vädret tyvärr, är ju inte så fint till att spendera ute i bökhult, men det får gå. Vi överlever nog. (: Ska väl sätta på tv:n lite och glotta nu, ciao!

you're hot and you're cold

Finally. Nu har jag äntligen tagit tag i att städa mitt rum, riktigt tjusigt är det nu. Åtminstånde en dag till. Fick till det lite mysigt med ljusen som jag äntligen placerat lite här och var i rummet. Kanon ju! Sedan satte jag mig i sängen för att jag skulle läsa lite, men se vad som hände. Jag somnade och vaknade en timme senare av att telefonen ringer. Simon. Så det var bara till att dra på sig en glad röst och prata på, även om jag just då bara ville gå och dö. haha. eller riktigt så illa var det inte, men nästan. Nu kommer jag verkligen inte kunna sova inatt, men som tur väl är har jag en timmes sovmorgon. Thank God. Så imorgon blir det ut till böket hela dagen, och sen hem till adrian. finemang! :)

och nu ska jag pysa, tänkte läsa lite till i boken eftersom jag kom ingen vart innan jag somnade :)
over and out

will you be my honey? (:

Sa hejdå till systeryster för ett tag sen. Nu åker hon. Hoppas hon får det kanon där :)
Nu är jag hemma själv, säkert i någon timme till. tänkte jag skulle städa mitt rum, och imponera lite på mum&dad. Men jag kommer ingen vart. Har fastnat här, framför datorn, igen. Men denna gången för att jag håller på att lägga in lite nya låtar i mobilen. Behövs lite nya eftersom jag tjatat ut nästan alla mina gamla. Dock har jag ju hittat ett par godingar att tjata ut nu :) Ska iallfall städa snart, måste göra det. Har tvingat mig själv, eller tjao, det är ju för mitt eget bästa. haha.

over and out, anyway

in the ayer

Dag två.
Jo, skolan knallar och småspringer. Än så länge är inget för jobbigt. Fick dock veta att vi ska ha prov om två veckor. Två veckor! Hur ska vi hinna lära oss något på två veckor, om kemi och fysik? Sådant tar ju iallfall minst hundra år att lära sig, om det  nu ens går att lära sig. Nåja, fått lite mera böcker och annat sådant nu också. Så nu känner man att det är på gång. hello hell! Men det är ju bara ett år, det ska väl gå rätt fort va? Folk säger ju att nian är den roligaste och den klassen som går fortast. Även om det kanske inte känns så just nu.

Men vi ska tänka i positiva banor, right? Jag har ju iallfall mina kompisar, och ännu bättre. Jag har dig halvt tillbaka igen iallfall. Jag är jätteglad för det. Det är jag verkligen. Så nu ska jag försöka att inte sabba detta, igen. Nu kan inget få mig att ändra på detta, bra va? (: superbra!

Ikväll åker syster :(. eller ska jag kanske vara glad? Nja, det är jag inte. Hon och viktor åker till turkiet imorgon, är jag avundsjuk? Inte det mesta. Eller som fan. Ja, men jag hoppas hon får en riktigt bra vecka med honom där.  Jag ska tänka på henne när jag fryser varje dag jag cyklar till skolan och varje gång det regnar. Och varje gång jag hör något om turkiet. 24/7 kommer jag att få det i tanken. Usch, jag vill också dit!  Men som sagt. Jag har ju det så himla bra i skolan ;) bättre än att åka till turkiet ju, tänk va mycket roligt hon missar i sin skola nu ^^ Not. Nåja. Ska väl bort och säga hejdå till henne och så. Kommer sakna att inte ha någon att bråka med. hihi. Jaja, nu måste jag nog snart sätta igång med att läsa min bok, som jag fortfarande inte kommer på vad den heter. Ska springa och hämta boken, kan ju lika gärna titta då.

Låt den rätte komma in. Så var det ja. 75 sidor tills på fredag, jag är på 18. Har lite att ta igen, ciao! :)

every day

Jag är så jävulskt trött. Jag kan ju verkligen påstå att det känns i huvudet och kroppen att skolan är igång igen. Och att få veta alla teman och när vi har nationella proven tar kål på en, mer än något annat. Men nu vet vi iallfall vad vi har framför oss, kan ju vara skönt på ett sätt, att inte få veta allt sådär huxflux. Kanske skulle ta och läsa lite i min kära 400sidor+-bok. Ska ju trots allt läsa ett par sidor tills veckoslutet.

idag är jag glad. don't ask me why. men jag känner det, jag är glad.

old school

Jag överlevde första dagen i skolan, bara några dagar kvar då. Väldigt många.
Blev lite smått deprimerad av att vara tillbaka igen, men det var iallfall roligt att träffa min kära geek-klass. Folk verkar ha förändrats en del, vilket är bra. Lite skillnader skadar oftast inte. Nåväl, vi började dagen i sal 119, med prat och fika. Fick också loggböcker och sådant. Sen lite mentorstid, gjorde inget vettigt där heller. Sen ett långt, långt ÄÖ pass. Där vi mest satt och pratade om vad vi skulle göra på 'klassdagen'. Laserdome vart vårt förslag, dock är ju vår budjet inte att leka med. Sedan var det dags för lunch, en sen lunch. En och en halv timmes lunch rast satt fint efter den två timmar långa passet. Efter det knallade vi ner till linnéhallen för lite snack med vår nya idrottslärare. Daniel Persson, trevlig prick det där. Verkade det som, men tiden talar. Vi får väl se hur länge till han är trevligt ;)

Sen tillbaka till skolan och få en första uppgift, läsa en bok på lite mer än 400 sidor varav 75 sidor ska  vara lästa denna veckan. Jippie, var reaktionen från klassen. Eller kanske inte riktigt. Kommer inte ihåg vad boken heter eller vad den handlade om, men det återstår att se. Efter det var vår första skoldag slut och jag pysade hem, och sedan ner till byn med systeryster. Köpte en sjal och hon köpte lite annat. Fin sjal tycker jag. :) nöjd.

Har precis krängt lite goda minibaguetter och kollat på os med mamma pappa och syster. Nu ska jag väl städa mitt rum, det behövs. Fast inte riktigt ännu, jag ska läsa lite bloggar först, får väl se om jag ens orkar städa rummet idag, skolan tar kål på en. men ska iallfall sluta tjabbla mera.

Fast, måste bara påpeka att det var jäkligt synd att  kallur snubblade på häcken, fyfan. surtsurtsurt! ciao!
over and out

back on track

nu ska jag nog sussa.
och imon är det skola, sucky!  (;
godnatt, ciao! :)

you know you love me

Idag har jag som sagt bara tagit det lugnt och varit allmänt jättelat. Jag och syster körde ner till willys och inhandlade lite småplock. Ja ni vet, typ godis och sådant jätteonyttigt? När vi kommit hem laddade vi ner en film(som fortfarande inte är klar?!) som vi skulle tittat på, men det sket ju sig. Så vi satte oss och tittade lite på gossip girl istället. wonderful. Och med en kopp cappuccino och godis i famnen är allt som det ska. Jag slummrade till några minuter, vilket var något som inte fick hända. Iallfall inte en längre tid, för jag kommer ju inte kunna somna inatt om jag sovit nu. Så nu ska jag göra saker som riktigt tröttar ut mig, vad vet jag inte. Men trött ska jag bli. Ska i sängs tidigt idag har jag bestämt mig för. Annars har jag bara traskat runt i en stor tröja och ett täcke runt om mig. Mysigt värre att inte behöva sminka sig och sådant skit. Bara jobbigt om man ändå inte ska göra något, så nu ser jag ungefär ut som shrek, det gröna träsktrollet ni vet? :) tjusigt värre alltså. haha. ironi.se yepyep, men tänkte jag skulle gå och plocka iordning mina skolsaker snart, känns som att det bör göras ikväll, för imorgon kommer jag vara trött som ett as när jag vaknar av klockan som ringer klockan 6. Ingen solstråle ni kommer att möta imorgon i skolan, trust me. Och senare ska jag nog pysa in i duschen, och ta en riktigt riktigt varm dusch och bara njuta. Och kanske hinner jag med en liten film att somna till inatt, om jag inte är alldeles för utsleten. nu tjabblar jag igen, ska inte dryga mera, men bara en sak till!

Hur kan man inte älska gossipgirl? :D


over and out

if I only knew you better

Morning!
Planerna för idag är att bara riktigt njuta av sista dagen jag har kvar av mitt kära sommarlov. För imorgon börjar allvaret om man nu ser det så. Och om ett halvår ska vi redan ha valt vart vi ska söka, och jag är helt lost. Nåväl. Det tänker vi inte mer på nu. Blir kanske att dra ner till älmekulla och titta på killarnas fotbollsmatch, vet inte riktigt hur det blir. Om jag pallar och hur vädret är. Vi får helt enkelt vänta och se hur det blir. Annars jag ska enbart ta det lugnt idag :D

Berättade jag om den söta kommentaren jag fick av en gammal tant igår? :D haha. Iaf, skulle ju traska ner till bussen igår, och så mötte jag då en tant som stannade och sa " Oh va söt du var " haha. så söt så.

nu blir det film för min del,
over and out

nu förstår jag, det är inte värt besväret

Ja, det blev som jag trodde idag då. Jag for ner till osby, mötte Adrian och Stina på bussen och så åkte vi hem till Adam. Eller åkte, vi kom väl ungefär halvägs, haha resten av biten var det tänkt att jag och adrian skulle gå. Men så var adam snäll som körde sin moppe och hämtade oss, på tur man hand. Eftersom det var ett par kilometer hem till honom. Nåja, pratade och satt framför youtube de första timmarna typ. Sen var de ute och körde lite med trampmoppen och så. haha trevligt trevligt. Fick även god mat som hans syrra och hennes pojkvän lagat. Jag tror det var hans syrra iallfall (a). Nåväl, och lite efterrätt fick vi också, persikahalvor med glass och grädde. Haha tjockis.se jappjapp. När vi var tjocka och glada kollade vi på film, popcorn blev det då. Och filmen i sig var rätt bra :) Kollade på Senior skip day.

Sen vart det dags för mig att ta tåget hem till älmhult. Så Adam skjutsade ner mig till stationen och sen kom tåget. På tåget träffade jag ett helt gäng känningar. Bland annat Vlado, Mohamed, Marius och ja, deras kompisar. Trevligt med lite sällis på vägen hem. Dessutom var ju åkturen gratis, hur bra var inte det på en skala? Skit bra, som ni vet så har jag ju oftast rätt ont om pengar, alltid snarare. Haha. nu är klockan 00.00 och jag tror jag ska pysa till sängs snart. Måste lägga mig i vettig tid  nu, skola snart. Usch. nåja, tack för en toppenkväll ivartfall. Goodnight :*

over and out

It's sad to see you like this

Festen igår gick väl lite sisådär. Folk hade de lyckats skaffa fram iallfall. Sen om det var så smart är ju en fråga i sig. Men jag hade iallfall trevligt sålänge vi fick vara kvar där, och jag hade även trevligt på trottoaren.  Träffade massa nygammalt folk. Och alltid igenkänd som "Martinas lillasyster?" haha. Sedan promenixade jag hem, och var hemma vid tvåtiden. perfa!
och du är inte längre den jag trodde att du var. synd det.

I
nga större planer för idag. Blir kanske osby en runda, tackar man inte nej till :)
men först en tripp in i duschen! Ciao! (:

när någon nämner ditt namn, händer det att jag längtar

Så, nu får det duga. Jag orkar inte lägga ner mera tid på detta. Nolifer ffs! :)
Ahja, har iallfall klippt färdigt gräset nu, eller ja, för någon timme sen kanske. Gick som fasen med musik i öronen. Undra hur världen skulle vara utan musik? Trist skulle jag säga.

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem


nu ska jag nog pallra mig in i duschen, eller något. ciao!

 
GE MIG SOL? :D
over and out



 

step up

Har precis titta klart på Step up 2 the streets. Mycket bra film faktiskt. Minst lika bra som ettan iallfall. Helt sjukt va bra dansare det finns, nästan så man blir lite sugen på sånna skolor. haha. Men då krävs det en del träning för min del. Jappjapp. Nä, nu är det dax för mig att tjäna lite pengar. Ska ut och klippa gräsmattan, boring, men vad gör man inte för lite pengar?

ciao!

ge oss en chans, vi är äldre nu

Godmorgon! Idag är jag trött, men på toppen humör. För idag blir det fest som sagt, och det tackar vi då inte nej till.

Var ute i näset igårkväll med några kompisar. Det var väl trevligt, till och från måste jag då tillägga. Ibland har man lite idiotiska vänner, hurm, SARA?! Jappjapp, mer nämner jag inte. Nåväl, eldade, pratade, grillade marsmallow och sådant. Det var iallfall trevligt i sig. Stack hem vid elva för då skulle resten hem.
yep, nu pyser jag, ciao!

lala

Ska iväg och elda i näset nu. Är för övrig inte klar med temat!
fixar det när jag kommer hem :) ha en trevlig kväll, för det ska jag!
 :D

I almost had you

Den här dagen har verkligen rusat förbi, jättefort. Började dagen med att äta ite flingor, och så fick jag ett samtal av fisk mitt under tiden. Så det var bara till att slänga i sig flingorna och sedan fixa sig i ordning och köra ut till henne. Kollade lite på john tucker eftersom det var de hon gjorde när jag kom, så när den var slut körde vi ut till baron. Red och sådant, ut i skogen också, jätte mysigt :) Ja sen vart det ner till hemliga källan och sen köra hem igen. Kul att få hoppla lite igen hihi. Körde hem sen och efter en halvtimme eller något cyklade jag ner till deres och mötte upp henne där. Blev fika och mycket prat.
- "fan, jag har ingen täckning mellan benen"
okej, det är inte som det låter (: Nu så sitter jag hemma, tänkte hjälpa mamma med lite allt smått och gott. och ikväll hoppas vi på något roligt! För vi vet alla vad du är sugen på, Sara lilla :)

nåväl,
over and out


bild från förra gången jag var där (:

every second of my life is yours

Innan filmen blev det en tripp till maxi samt lindex igen med la familia. och även apoteket för mammas del. stackarn har ju bränt av halva handen ser det ut som, inte så fräsigt nej. Jag hann in en snabbis på lindex, glömde köpa ansiktskräm, så det fick det bli.

Sedan åkte vi hem, då jag och syster poppade lite popcorn och sen kollade på filmen. Forgetting Sara Marshall blev det, även "dumpad" på svenska tror jag. Eller, ingen aning. Tror det iallfall. Bra film anyway! Rotade igenom syrrans dator, hittade ett par andra filmer jag inte ens visste fanns där, så någon av dem ska jag nog se ikväll/inatt.

over and out

flying everywhere, just to get to you.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute en lång lång stund i byn med syster. Först satte vi fart mot återviningsstationen, skulle slänga lite glas, och sedan mot älmhults stolthet, IKEA. Martina skulle egentligen köpa ett par smålådor, men det hittade hon inga hon ville ha. Så vi bestämde oss för att äta i restaurangen, kötbullar och pommes, som alltid. Mäkta gott alltså. Ja, sen traskade vi vidare inne på ikea, köpte ljushållare eller vad det heter. Till typ värmeljus, tänkte jag skulle få det lite mysigt inne på mitt rum nu när det snart ska bli höst. Mysig årstid, kräver mys i rummet. Efter att vi storhandlat färdigt på ikea drog vi oss mot lindex, där inhandlade jag en ny parfym. Inte för att jag vet varför, fick ju en alldeles ny parfym i födelsedags present som jag knappt använt, och så hade jag ju en innan dess. Och nu en till? Jag kommer ju lukta finemang ju! Nu dras nog alla till mig. haha, not. Gick en liten runda i byn, och sedan knallade vi hemåt igen. Skönt att få vila benen lite nu.

Nu vill syster se film. Och visst ska vi göra det, ska bara välja ut en bra, eller eventuellt ladda ner någon. Det sköter hon bra. Blir säkert en riktig höjdarfilm. Have a nice day! (:

over and out


haha ansiktsmask is the shit! :)

but first

men innan jag går i ide så ska jag kränga lite vattenmelon!
mumma! :)

when you don't know what to say

Denna kväll har spenderats med tjejerna! Toppen. Blev inte så mycket filmtittande eftersom vi kom på andra tankar, bättre tankar. Vi bestämde oss för att köra ut till killeberg, gjorde lite ärenden och så. haha sjukt roligt!
"Ey, du! HALLÅ?!"

Ja, och runt nio tiden var vi hemma hos mig, pratade massa och sådant. Hur trevligt som helst. Sen stack johanna vid halv tio, och vi andra fortsatte att prata. Alltid lika trevligt. Så stack evelina och titti för ett par minuter sen. Och nu börjar jag bli trött, jätte trött till och med. Och då har jag även sovit under dagen, så jag förstår inte varför jag är så trött nu? Ja, man känner att skoldagarna smyger fram. Nu vill man bara krypa ner i sin varma säng och aldrig ta sig upp ur den. Eller aldrig är väl kasnke lite att ta i, men ja, ett par veckor hade suttit fint, bara så att man hinner vila upp sig riktigt mycket så man orkar ett helt till år i skolan. ja, det fixar vi. jag går och lägger mig redan nu, och så vaknar jag om ett par veckor, kanon :)

over and out

movie

Jag pyser jag över till johanan och kollar på film med henne evlina och titti. Kanon. Jag tror jag skippar festen. Känns ändå inget för mig. Denna dagen har bara gått utt på att titta på film för mig, men som sagt. Vad gör man inte när det regnar och pissar ner vatten hela tiden ute?

du vet att jag finns där för dig. allltid. <3

just dance

Har precis kollat klart på ett par filmer och käkat en stabil frulle. Blev att titta på snakes on a plane, och the hottie and the nottie.  Inga överdrivet bra filmer, men är man uttråkad så är man helt enkelt.

Idag blir det troligtvis att kolla på film med eve och johanna. Eller blir det fest. Har inte riktigt bestämt mig ännu. Vi får se helt enkelt. Aja, nu ska jag iallfall pysa in i duschen hade jag tänkt mig :)

over and out

a secret I'll never tell

Har precis kommit hem från en trevlig tv-kväll hemma hos Adrian. Där även Stina, adam och alexandra var. Och johanna såklart, men hon kom med mig. Ah, men det blev mycket tv tittande och Adrian och Stina var söta som bakade rulltårta och gjorde te till oss. Smaskens! Men att titta på 'du blir vad du äter' gjorde väl en inte så sugen på det, men fick i mig lite, och det var gott, jätte gott :)
- Åh, det går att stänga av med den här också! Coolt, det visste jag inte!
- Men asså,  du ville ju ha det på?

haha. Han är för rolig den pysen. Ja, sen tittade vi på lite mera tv, cartoon network, för det tycker adam och johanna om. Och visst ska de få se på sådant det gillar, inte sant? Annars blir väl johanna grinig, hon som till och med visste vad som skulle hända de stackars små motormössen eller vad det nu var. hahah (:

annars idag bar det av till byn med Johanna. Jag behövde nytt hårspray och mat. Så strosade runt lite i byn, sen käkade vi på amigo. Haha tjockisar som vi är. Och lite rädd blir man ju när man tittar på 'du blir vad du äter' när man precis själv ätit pizza. Men adam lugnade oss med "Du blir ju inte tjock med en gång'.
Haha nä, så det kommer om ett par dar skulle jag tippa, då är jag tjock :) lagom till skolan och så. Nåja, sen körde vi ner till bökhult en sväng, satt och pratade tills vi körde hem och då vi åkte ner till adrian. Nu blev det lite omvänt här, kvällen först och sedan dagen. Men det är sådant man får stå ut med. Jag är lite omvänd hela jag, right johanna? Nåväl, nu ska jag inte babbla mera :) tack för en trevlig kväll iallfall :)

over and out
kristin

never back down

Goodmorning people! Sovit gott? Det har jag, absolut. Efter all skratt jag fick för mig själv när jag och johanna pratade på msn igårnatt så har jag sovit toppen bra. haha. Oj jisses, och det är inte ens värt att ta upp vad vi pratade om. Ah, och innan jag gick och la mig kollade jag som sagt på never back down, inte hela, för resten såg jag klart idag. Men den var faktiskt rätt bra. Om man nu gillar sådant vill säga.

Vaknade av att det verkligen öste ner regn. Typiskt svensktsommar väder? Var har solen försvunnit? Och nu med bara en vecka kvar innan skolan börjar vill vi faktiskt ha lite sol. Planer för idag? Har inga. Visst är det härligt att bara kunna bestämma precis när man vill vad man ska göra. det är ju finemang! Men jag tror det blir till att träffa Johanna. Om inget annat kommer ivägen :). Nu ska jag pysa in i duschen, ha en bra dag.

over and out

 xD

I can feel your heart beating

Jag roar mig med film ikväll, inte så tokigt som det låter. Eftersom jag aldrig gör något vettigt om dagarna tror ni säkert att jag är värsta no-lifern. Men så är det knappast, jag bara orkar inte göra något just nu. To much going on. Så det är skönt att bara ta det lugnt och till exempel kolla på film. Har bland annat tittat på två avsnitt av gossipgirl som gick på femman, dock har jag ju redan sett dem avsnitten men det får man faktiskt inte nog av. Lik som många andra serier som Laguna beach, Oc, summerland, the hills, och ja, sånna serier.

Nu sitter jag och kollar på en annan film på femman, som jag också redan sett förut. Men den är rätt bra ändå. Eight days to live tror jag den heter. Handlar typ om en pojke som ska köra till en fest och aldrig kommer dit. Ja, mer borde jag kanske inte säga, avslöjar kanske lite för mycket då. När jag sett klart den filmen så är nog 'Never back down' filmen nerladdad och då ska jag kika på den. Det sägs att den ska vara mycket bra, och det hoppas jag.

nu börjar det igen,
over and out

give me everything

Usch, idag har jag inte gjort något vettigt alls. Vaknade dock hyffsat tidigt och tittade på en film. Sen har jag faktiskt varit duktig och städat mitt rum, vilket inte händer allt för ofta. men idag då jädrar gjorde jag det. Ja, annars har jag bara tittat på film och sådant idag. Vädret är ju himla tråkigt. Har till och med lyckats sova någon timme nu mitt på dagen, usch jag måste verkligen ändra på detta. Skolan börjar ju snart och då blir det tidiga mornar, och träningen! Det ser jag faktiskt mycket fram emot eftersom jag själv inte har motivation till att ut och springa eller träna själv. Så, men när träningen sätter igång igen så känner jag mig skyldig till att gå dit, inte för att det inte är roligt, för det är det. Utan det är mera det att dyka upp på träningen och träffa de andra. Funny!

yep, skolan börjar ju next monday, finns lite saker vi ska hinna med innan dess. Fest på ormakulla på fredag, och sedan fest hos martin på lördag och enerydadagarna. Hoppas jag hittar skjuts ut och så till eneryda, eftersom jag lovat martin att komma. ajaj, vad gjorde jag det för? Men, jag vill dit och ska hitta skjuts så det blir ju perfekt.

But there's a danger in loving somebody too much,

and it's sad when you know it's your heart you can't trust.
There's a reason why people don't stay where they are.
Baby, sometimes, love just aint enough.

.

jag saknar dig varje dag.

to be able to live

Nu är det såhär att jag varken orkar eller har lust med att ladda upp de flesta bilderna en gång till eftersom jag redan lagt in många på bilddagboken. Så jag tycker ni borde kika där istället. htttp://expooosed.bilddagboken.se <-- där har vi det. =) nu ska jag lägga mig och bara lyssna på musik, ska ladda ner en film och titta på sedan också. Inte helt fel. (:



Just walking down empty streets
Fighting my memories
Trying to figure out
How to make it back again

over and out

you should let me love you

Uppträdet var helt som väntat. Alltså väldigt bra och sevärt. Att sitta där hela dagen i typ 6 timmar, är faktiskt värt mödan. För vem vill inte ha så bra platser att man rör både Danny och Anders Johansson? Det vill nog de flesta. Dock blir man ju inte lite mosad in i stängslet när det lite mer populära artisterna kommer ut, ja, jag snackar självklart om EMD. Vilket jäkla drag det blev, helt sjukt. Men så är det. Några kompisar till mig hittade dessutom självaste Erik Segerstedt utanför hans hotell, de ringde dit oss och vi fick både kramar och bilder med honom, även en liten pratstund. Sjukt häftigt. Mysig person det där, jag förstår varför Sara avgudar honom (:

Efter uppträdet gick vi runt i stan i ett par timmar. Träffade lite härligt folk, dock önskade jag att det var fler jag träffade. Träffade typ inte någon jag hade bestämt att jag skulle träffa. surt, men så är det. Aja, pappsen kom ivartfall och hämtade mig, adam, johanna och niclas(niklas, nichlas, nikhlas?)  runt halv ett tiden och vart hemma vid halvtvå. Trött som ett as och hungrig som en varg. Men det fick gå, jag gick och la  mig  nästan direkt, och jag somnade som en stock. Ett ganska bra avslut på dagen/kvällen/natten alltså.

Idag ska jag bara sova hade jag tänkt mig. Åtminstone vila ett tag till iallfall, eftersom det inte blir något hässleholm för mig :/. Hade mer än gärna stuckit dit med er. Men, så är det en pappa ivägen, alltid. Men jag får roa mig med annat folk at home. Eller så blir jag en sån enstöring och sätter på och tittar på en film. Det låter faktiskt inte så tokigt när jag tänker efter. men planer är upptagna, jag är inte upptagen och har inga planer. Så jag tar dagen som den kommer (:

förresten så kommer bilderna från rix i  ett nytt inlägg när jag orkat lägga in dem.
over and out

rixfm.

Idag är det rixFM, kommer bli mycket trevligt och finemang. Många man ska träffa och "catcha up" med. Det tycker jag om! Igår var en helt okej dag. Var nere i byn träffade Johanna och domina, och sedan träffade vi även lindberg och mulle. Efter det träffade vi alla klöxhultarna och tommy. Aldrig fel med umgänge. Vid tio tiden körde jag hem till Sara, där jag och domina snyltade en sovplats för inatt. Vi gjorde hennes snygga erikskylt och så var vi ute i näset en sväng, där var det dött, mycket dött. Sen kom spöregn och blixtar, och Ogge :D. Längesen man träffade den pysen. hähä. Aja, sen cyklade vi vidare hem till Sara igen, de åt och sen gick vi upp och pratade en stund in på natten. Tjejsnack, på mycket hög nivå. Top secret vill säga. ouhff, fyfan :)

Aja, snart ska jag ner till bussen, eller snart. Om en halvtimme typ. Träffa resten av tjejerna som ska åka dit och så möter vi upp Sara och domina på bussen sen eftersom jag körde hem tidigt imorse. yepyep, min dag kommer bli kanon, och vi ska lätt vara längst fram iår igen. Wiiiie! :D yäyä, ska pysa nu, bilder kommer att dyka upp, trust me!

over and out
kristin

thought came from the heart

and I'm so sick of love songs
so tired of tears
so done with wishing you were still here
said I'm so sick of love songs so sad and slow
so why can't I turn off the radio?

 kärlek! (:

I'll make it

Godmorgon. Ligger fortfarande och drar mig i sängen för jag orkar verkligen inte gå upp. Plus att jag har ont i hela kroppen och känner mig sjuk. Och det får jag inte bli. Not a chance att jag ska missa första gången Sara ser erik, never. Så jag tänker ta det lugnt hela dagen iallfall.

Igår hände det inte så värst mycket roligt. eller att träffa eve titti och johanna är ju alltid en höjdpunkt, men klöxhult var kanske lite väl drygt. Eller att träffa alla är ju alltid roligt, men att bara sitta där och göra iprincip ingenting är inget för mig. Så jag och Eve drog oss hemmåt vid tolvtiden. Satte på en film när jag kom hem, sen nanade jag. (:

no matter how hard it is,
I'll be fine without you
.

nä, nu ska jag lägga mig igen och kolla tv. puss
over and out

there's nothing we won't do.

Fikat var finemang och vi träffade även på massa braiga typer. Bland annat Titti och eve :). Så blev till att prata med massa med dem, och lite har man ju fått höra om gårdagen, fyfan. haha. Aldrig mera :) Ah iallfall, fikan var väl behövlig iallfall, längesen. Gick runt lite i byn efteråt också, trevligt det också minsann!

Nu blir det väl att pysa ner till  byn och möta upp titti och  evelina igen. Och ikväll blir det förhoppningsvis till att träffa trevligt folk :) sooow, hejdå (:

over and out
kristin

when you told me that you love me, were those just words?

Nyduschad och klar nu, och snart blir det fika med Johanna. Finemang.
vad händer ikväll? Roa mig! :) Vad som helst (: bara något händer (:

over and out
kristin

ready to fall

Igår blev en riktigt bra dag faktiskt. Den började med en tripp till växjö med sara och robin som sagt. Blev lite shopping för oss alla, jeans och två linnen blev det för min del. Käkade på kina restaurang och sådant också. Mysigt värre.
"Jag tänker hoppa, ner från eiffeltornet" - för det var ju så han dog, eller hur?

Ja, kom hem runt halv sju någongång, kilade in i duschen och sedan tittade Sara förbi ytterliggare igen. Always funny. Pratade en massa, körde igenom 'jag har aldrig' och sen började vi att fixa oss eftersom det var fest hos Domina. Så jag och Sara promenixade ner till henne, med våran egna mycket roliga förfest, xD Ja, men väl framme mötte vi lite trevligt folk. Blev lite allsång för mig och sara, sen drog vi vidare till klöxhult när klockan blev 12 kasnke eller något. Där var ett äppelkrig på full gång. Pratade en massa och sådant. Himlans trevligt må jag säga. Vissa mådde ju då bättre än andra :) haha. Ja, sen när de flesta stuckit så satt jag och sara kvar och pratade med pierre och mathias. Mucho trevligt. Drog hem sen, var hemma runt tjugo i 4, och vi somnade med en gång. Riktigt skönt. 

Idag vaknade vi väl runt halv tolv tiden. Usch, har typ inte sovit såhär länge på hela lovet, men det var de värt, för shit va roligt vi hade. Vissa av oss vill säga. :) Så tack alla återigen. Och bilder kommer när kameran är laddad (:
Annars händer väl inget särskilt idag, ska bara sova och ta det lugnt antar jag :). Kasnke träffar någon rolig tös eller något :)

over and out
kristin

I rather do nothing, than do anything I don't love

Denna dag har traskat förbi rätt fort trots det mycket dåliga vädret. Började med att jag pappa och martina åkte och handlade lite, sedan hem igen. Jag satte igång att städa lite och sedan for jag och pappsen ner till bibblan. Skulle lämna och låna lite böcker. Och när jag traskar runt bland hyllorna får jag syn på evelina och titti, oväntat, men mycket trevligt. Så det blev till att prata lite skvaller och annat sådant. Heltoppen! Plockade ner en bok från hyllan i panik av att vi skulle fara hem igen. Inte för att jag lär hinna/orka/få lust till att läsa den.
Sen pallrade vi oss hem i ösregnet och jag fortsatte lite med städningen, efter det kilade jag in i duschen och sådant. Vid 6 tiden fick jag lite besök av Adam, trevligt :). Tittade på film och så. White chicks och what happens in vegas. Super trevligt, och även lite prat blev det :)
Nu sitter jag här, och ska snart nana, blir växjö imorgon med käraste Sara och robin. Sara ska handla födelsedagspresent till sin käre fader. Och vi joinar henne. Får väl se om jag hittar något, vilket jag inte hoppas på. Eftersom jag själv bestämt mig för att inte slösa pengar. Vi får väl se hur detta går.

Nu är det bara två veckor kvar till skolan börjar. Borde jag skratta eller gråta? Jag antar att jag väljer båda delarna. För på ett sätt ska det bli roligt att komma tillbaka, träffa alla vännerna och så. Och se hur allting har förändras. Om det nu ska vara bra på något sätt, det vet jag inte ännu. Men jag antar att folk måste förändras, och jag vet, det behöver inte bli åt det dåliga hållet, men inte heller det bra. Det återstår att se. Nä nu ska jag lägga mig i min sköna säng och njuta av tv:n. Goodnight everybody!

over and out
kristin

   
jag tokälskar dig. (:

genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

Jag har blivit dålig på att skriva. Och därför skriver jag lite snabbt nu. Kom alltså hem i lördes, träffade johanna på kvällen och vi drattade ner till bökhult och pratade lite och så, trevligt. Igår så hände ingenting på ett ungefär, eller jo. På kvällen körde jag ner till Sara, sjukt längesen jag träffade henne, och som jag saknat henne :D. Pratade en massa, kollade på the mask, och sist men inte minst, så blev det lite youtube i typ, 2 och en halv timme? ;). " I am mister lonely " hahah Sjukt roligt. Sen var det någon annan låt som var sjukt kul när sara klämde ur sig en kommentar, men minns inte hur låten gick :P. Aja, :) . Ja, sen ringde vi robin, och de gänget skulle ut till bökhult, så jag och sara tog en promenix ner dit, med kostfärd. haha. Ja, träffade de flesta pysarna igen, längesen nu ju. Men jättekul var de inte. De stack och jag robin och sara satt kvar, pratade och så. Sen runt halv elva drog vi hem. och jag satte på en film och sen somnade jag.

Idag får jag lite besök, alltid trevligt :)

over and out
kristin

home sweet home

Nu är jag äntligen hemma från hällevik. Det har varit en vecka med blandade känslor. Mycket glädje, trötthet, skratt så det räcker och blir över, ja, mycket blandat. Det har iallfall varit en toppenvecka, stundvis.

Första dagen började med mycket information, bosätta sig, uppackning, pröva på träningar, havet och massa mat. Första dagen kändes faktiskt ganska lång och dryg. Och våran tanke var ungefär "vad gör vi här? Ska det vara såhär tråkigt?" men framåt kvällen fick vi lite roligare, tur det. Dag två, var första riktiga dagen av lägret. Då var vi tvunga att följa schemat som såg ut såhär mer exakt. : Vakna klockan 7, sjunga vid flaggan klockan 8, frukost klockan 8, uppvärmning vid 9, fristående, paus, matta, fruktpaus, havet, lunch, uppvärmning, hopp, trampett, fristående och sedan ledarkurs,  dusch/bad, middag, aktivitet, kvällsfika, och nattinatti. Detta schemat följde vi då varje dag, på pricken.

På kvällarna var det kvällsaktiviteter såsom uppträde, tippspromenad, disco och annat sådant trevligt. shaka loss på ett 9-12 års disco, haha fyfan. Lite kul måste jag erkänna att det var, men bara lite. För övrig var det grymt varmt att träna utomhus så mycket varje dag. Flera liter vatten gick åt, och huvudvärk hade vi nog alla. och inte minst träningsvärk. Så mycket träningsvärk har jag aldrig i hela mitt liv haft. Att gå i trapporna som då brukade vara mycket lätt, blev rena helvetet för mig. Och inte nog med det, jag sov överst i en våningssäng, och där kryper man ju inte upp tiotusen gånger om dagen nä, utan det var snarare flera hundratusen gånger man skulle envisas med att krypa upp där. Men det fick gå, jag överlevde iallfall.

Massa roliga citat har jag också, eller massa, jag kommer bara ihåg några som var så äckligt roliga när man hörde dem, helt sjukt.
Linus snackar om sina, lite, skitna fötter och säger:
- Äh, det är solbrända ser ni väl? Eller så smörjde jag in mig i gyttja, som infödingar gör för att skydda sig från solen.
- det gör grisar också.

Och när vi står och borstar tänderna utbrister jag:
- Håller du också på att kissa på dig?

Och idag lyckades jag även dra ett annat litet kisseskämt. "- jag var sjukt kissnödig, men nu försvann det!" haha jaså, vart då får jag frågan av pernilla. :) Ja, men uppvisningen idag gick kanon, trots att vi bara körde fristående (dans för er som inte vet). Lite tråkigt att det började regna just idag, när vi haft så fint väder annars hela veckan. Men man kan som sagt inte få allt, så det var bara till att bita ihop. Och med handen på hjärtat så kan jag faktiskt säga att jag är lite glad över att det bara blev fristående. Jag har oroat mig så mycket för att de inte skulle gå bra, så gick det kanonbra. Och så om jag då tabbade mig på trampetten eller något så skulle jag tryckas ner i botten, det ville jag inte. Jag har säkert missat hur mycket som helst att berätta om lägret, min hjärna är inte 100%ig idag. Men dyker det upp något kul jag missat så skriver jag självklart det :). Nu tänkte jag ladda upp bilderna på bilddagboken, så där kan ni se dem.
tack alla för en mycket trevlig vecka, tack! :)

over and out
kristin
RSS 2.0