vov vov!

oj, asså jag glömmer helt bort bloggen nu.  Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Vi var iallfall och hämtade den lilla hunden idag. Och jag kan säga att jag blev tagen, riktigt tagen. Nästan helt kär. Jag är lycklig, lycklig som fan. Men iallfall, vi åkte dit tidigt, kollade på dem. Sedan åkte vi till city gross(cross?) Ja. och sedan hem igen. Väl hemma har jag sovit lite och fixat lite saker.

Här är hon!


ja, ni ser själva.

Vad det gäller bilderna av sumeringen går de inge vidare, har inte haft tillgång till min dator idag där mamma sitter bänkad och kollar på thaifilmer. Men jag lovar, det första jag gör imon, är att fixa upp bilderna, promise! :) Vad gör jag ikväll då? Och nyår!?!?!?!? Det sket sig! Vafan gör vi?!

like the old times

Några bilder hann jag inte lägga in idag, för blev inte klar med alla bilderna. Seg som jag är, eller seg som vår dator har blivit. Nåväl. Idag kom Sara förbi, jag blev glad =D! Vi kollade på massa one tree hill, säkert 4 avsnitt eller något. Vi pratade också en hel del, som jag har saknat det. Sedan gick vi upp till klöxhult för att träffa robin, som vi gjorde. Träffade även Alban, jp, joel, ludde, matte, stenberg, emmy, henke, och ja, massa folk. Vi gick runt, killarna var bus sugna och skulle smälla smällare var och varannan sekund.

Vid halv tolv stack jag hem, för jag frös ihjäl och så skulle jag egentligen sova. Men sover jag nu? Nä! Och klockan är kvart i ett typ. Höhö. Planera är inte min starkaste egenskap, tro mig. Jag och syrran har suttit och klurat ut lite hundnamn. Några har vi hittat, får se vad det blir. Och om det blir. Vet ju faktiskt inte ännu om vi ska köpa vovven. We'll see. Nähäää, jag ska upp tidigt imon, åker tidigt. Blä. Vi hörs imorgon, lägger förresten in bilderna då :D puss och godnatt. Wish me luck!

åh, jag saknar allt

Nu har jag suttit ett par timmar, och pusslat ihop en massa bilder. Håller nämligen på att göra ett litet kollage, med bilder under det gånga året. Dock går det ju lite halvdant, i och med att mina dator hackar nått så fruktansvärt just nu. Och dels för att jag inte har något vidare minne, och kan alltså inte klämma in alla händelser i rätt månad. De bilder som inte kommer med kommer jag självklart att skriva om :)

Men är inte riktigt klär ännu, har två månader kvar. November och December. Men först ska jag äta lite, och sedan gör jag nog klart det. Ni kan ju räkna med att bilderna inte kommer förrän om ett par timmar, så håll ut! :)

på andra sidan kontinenten

Är det bara jag som stör mig på folk som besöker ens bilddagbok, någon man inte känner eller något. Och själva har gästlösen så att man inte kan kolla tillbaka? Inte för att jag är bilddagboksnötarN #1. Men så sjukt störigt ändå. Man skaffar ju inte bilddagbok om man inte vill att folk ska kunna se ens bilder, eller vad säger ni?

Min kväll har iallfall varit toppen bra. Mest för att jag har varit så extalterad över det med att besöka hunden, och för att mina favorittjejer kom på besök. Vi pratade, sjöng sinstar, kollade på "ghostmovies" på youtube, pratade lite till, skrek, och sedan var det tack å adjö. Alltid hur trevligt som helst att umgås med dessa flickor. Ni är toppen, bästigast!

Fisk is home! Am I happy, or am I ?! :D
Det har varit en bra dag som ni hör, och kan läsa er fram till. Bättre blir den, för snart ska jag sova. godnattens.

fighting for nothing

Hoho, shit vad dagen har gått fort alltså. (kan ju dock ha något att göra med tiden jag vaknade), men anyway. Jag och Johanna cyklade hem till Evelina efter att jag hade ätit, där blev det massa prat och sådant. Sedan for vi hem till hennes pappa och kollade på hennes urgulliga hundvalp. Laban. Så jäkla söt alltså, damn these dogs! Men nu ska jag inte bli ledsen i ögat, för vet ni vad?! När jag kom hem från evelina, så berättade pappa att han hade ringt och bestämt tid så vi skulle ner och kolla på hunden. Så gissa om jag blev riktigt glad?! Redan på tisdag ska vi ner där :D :D :D! Jag hoppas, hoppas verkligen på att hunden är det jag vill ha, så jag slipper dras med frästelsen att köpa hund.

Iallfall, snart kommer  Eve och Titti hit. VI har köpt lite godis och gott att dricka så det blir väl lite filmkväll eller något liknande. Johanna skulle ta med sig sitt singstar också, så vi ska väl sjunga ner hela huset kväll, ända ner till grunden kan jag lova! haha. Ni vet väl att jag tycker om er riktigt mycket tjejer? =)


någon av dessa sötnosar hoppas jag på :D

use your head and follow your heart

Det här är ju nästan lite pinsamt att berätta, men jag vaknade vid kvar över 12 idag. Det är verkligen inte likt mig. Haha. Jag får gottgöra mig själv idag på något sätt, för att ha missat så många timmar av detta dygn. Eller det kanske inte behövs, i och med att jag var uppe till halv 4 så tog jag ju igen lite tid där. Vi låter det stå som det gör.

Iallafall så har jag inga särskilda planer. tråkigt värre. Men jag får se om jag hittar någon som känner för att stå ut med mig ikväll. Så en pling eller något. Idag har jag till och med mobilen på. höhö. Kort och gott. Puss

han mår bra, han mår bra!

- Forest. säger:

va händer sen när abonomanget är betalt då ?

har sjukt dålig koll på sånt

'kristin expooosed.blogg.se säger:

då får man ju v älja om man vill fortsätta elle inte:

- Forest. säger:

varför skulle man vilja fortsätta betala 250 kr i månaden ?

'kristin expooosed.blogg.se säger:

ååhåhh..

är du helt lost eller?

ja, vissar har helt enkelt inte alla hästarna i stallet, och definitivt inte huvudet på skaft(eller vad han nu kallade det).

my only weakness is you

ni glömmer väl inte att följa mig på www.bloggkoll.com?

asså shit vad tiden går fort när man tänker efter. Det är redan mer än en vecka sedan vi slutade skolan, hade så kul på avslutningen, fick våra betyg och vann bästa klädsel på innebandydiscot? Allt det, för 8 dagar sedan. Det dröjer väl inte särskilt länge till vi är 80år och använder oss utav en rullator eller liknande. Min syster är fan 18 om ungefär fyra månader. Och jag minns typ när hon var 10! Nä, inte riktigt. Men jag kommer ihåg iallfall när vi var mindre, och kunde leka lite med varandra. Nu flyttar hon säkerligen snart hemmifrån och lämnar mig ensam med mamma och pappa. Kul liv jag kommer att få då, då jag inte har någon att skrika på och bråka med. Life sucks sometimes. hahaha! Inte för att det är det enda jag har henne till, men det är en stor del av vår vardag, att bråka.

nyår är förresten om endast fyra dagar. Vad ska vi ta oss till Sara? Jo, kanske vet vi. Kanske. Hoppas på det, för då blir det toppen, riktigt überbra, kalas på alla sätt och vis liksom. Så det tackar vi inte nej till. Och för er som vill veta, så mår jag riktigt bra. Inga nedgångar i livet just nu, bara positiva saker. Det är vad jag säger till mig själv, och försöker inbilla mig iallfall. Så jag klagar absolut inte. I'm so fiiiine alltså. Jo, en sak finns det dock. Fisk. Jag saknar ihjäl mig bokstavligen, oh, yes i do. Men hon kommer hem imorgon kväll, så jag kan nog träffa henne på måndag. lalalalala gissa om jag ler när jag skriver detta. Nä, nu väntar det, för ovanlighetens skull, lite one tree hill. Jag har ju som sagt redan gett upp prison break, för andra gången. Det är helt enkelt inte något för mig. Eller, kan det ha något med det hotfulla smset jag fick av sara?! To be continued!

you hade your chance

dålig update idag. Ingen särskild lust faktiskt. Men nu kommer det. Dagen har varit lugnt, och som jag trodde så fick jag inget av det jag hade tänkt hinna med gjort. Rummet är fortfarande stökigt, och boken ligger så fint i min skolväska, orörd. Istället tog jag mig en promenad till Ikea, träffade Adam, Annie, och Stacey. Traskade runt där ett tag, sedan fick jag skjuts hem. snällt! Körde och hämtade Salome sedan, KALLT! Men väl hemma hade vi det jättemysigt. Mamma gjorde bullar och té till familjen och vi satt och kollade på paradise hotel. När vi fikat klart blev det prison break för min och salomes del. Har börjat från början nu, det gillade inte Sara. Så jag ger väl upp med att kolla på den serien, och håller mig till one tree hill istället. Det är så mycket bättre.

When you can live forever,
What do you live for?

if you like it, then you should put a ring on it.

Godmiddag everyone!
Jag har precis kommit ur duschen, eller ja, för ett tag sedan. Jag har snart i över 20 minuter letat febrilt efter en hårfön, som tycks spårlöst ha försvunnit. Så nu har jag gett upp, och mitt hår är ändå nästan torrt nu efter allt rus fram och tillbaka i huset. Effektivt må jag säga.

Usch trots att jag duschat är jag fortfarande trött. Kom i sängs ganska sent igår, och det märker man idag. Undra hur det då blir imorgon.  Idag har jag inte särskilda planer, bör städa rummet och kanske börja läsa boken. Tiden går ju fort nu innan vi börjar skolan igen. Men mina planer ändras alltid, så jag kan ju inte räkna med att jag får något av det där gjort. haha. nä, nu ska jag fixa iordning mig, känner mig som en varulv nu eller något. Vi hörs!


kom hem min fina älskling!

I need some answers

Har precis kollat färdig på körslaget. Kan redan nu säga att det inte är ett program jag hade följt frivilligt. För jag tyckte det vet riktigt tråkigt. Jag somnade efter Nanne Grönvalls låt, och vaknade lagom till Robert Wells. Som jag också tyckte var den bästa av alla främträdanden faktiskt. Men jag lär väl få tvingas se detta, vecka efter vecka för Saras skull. Iallfall tills Erik åker ut.

Nu är jag lite småarg för fjärrkontrollen till boxern funkar inte, och den har fastnat på tv4 där det visas nyheter at the moment. Väldigt störigt kan jag berätta. Men ska springa och leta upp en annan dosa, en fungerande och kolla på någon film. Om det nu visas någon bra på tv, vilket inte händer alltför ofta.

Hoppas eran kväll har varit toppen.
Vad händer imorgon? :)

I wanna be missing you

Jag tror jag kan få hela världen att tycka om one tree hill. Jag är på mycket god väg iallfall. Det är iallfall hur jag har spenderat min fredag. Kollat på one tree hill. Erkänn att ni får rysningar varje gång ni hör ordet. Det klingar fint i öronen, visst gör det? Jag säger bara säsong 3, avsnitt 22. Watch!

Vad ska lilla jag hitta på resten av kvällen? Ja, om någon ändå kunde svara på det. Har iallfall lovat Sara att kolla på körslaget vid 20,00 eftersom Erik ska vara med. Så det är fritt fram att underhålla mig.

it's still me, I never changed.

Den här dagen har gått riktigt fort. Klockan är redan halv 4. Känns mer som att det vore rimligare om klockan bara var sisådär runt 2 snåret. Jag antar att tiden går fort när man har trevligt. Har suttit och kollat igenom bilderna från igår igen, vi hade kul. Det kan man konstatera utifrån bilderna. Jag var lite sparsam på att ta kort, det måste jag erkänna. Men mitt batteri var farligt nära döden igårkväll, eftersom jag totalt inte hade en tanke på att jag skulle stoppa batteriet i laddaren. Nu i efterhand förstår jag inte varför jag inte bara fotade på? Jag hade ju ändå ingen användning av kameran inne på balders, jag hade den inte ens med mig den dit. Jag antar att hjärnan inte alltid hänger med i svängarna :)

Idag påminde mig min kära klasskompis lundin att vi har en bok att läsa tills skolan börjar. Då vi ska ha skrivit ett referat om boken. Och som ni vet med mig, så gör jag ju alltid allting i sista sekunden. Vilket i detta fallet inte skulle ha funkat. Eftersom jag har en bok på x-antal sidor att läsa, och ett referat på 2 sidor att skriva. Som om detta inge skulle vara nog, så ska vi även kort efter att skolan ha börjat lämna in ett arbete om 1;a eller 2:a världskriget. Tror det var det 1:a. Så, egentligen har man ju en del att göra, frågan är väl bara när man orkar ta tag i det. Vilket jag aldrig någonsin kommer att göra. Vafan, vi har ju lov!
jag återkommer, puss.

lay your love on me

Vilken kväll det var igår! Man träffade mycket folk, både gammalt och nytt. Himla trevligt. Började hemma hos evelina, där vi tjejer sminkade oss och snackade trash. Alltså  en mycket trevlig tid hade vi där. Sedan bar det av till förfesten, och jag velade mellan två stycken. Men bytte sedan i sista sekunden, och valde att  dra till Henke på förfest. Eftersom jag kände folket där mer, än dem i diö. Där jag känner max 4-5 personer liksom. Hemma hos henke träffade man en massa roligt folk, och personer man saknat att umgås med. Så det var riktigt roligt att träffa dem igen! Ja, runt halv 10 kom vår skjuts ner till balders och vi alla for dit. In kom vi också, även dem utan leg, toppen! Vi dansade som aldrig förr hela kvällen, och jag skaffade mig en stalker. Höhö. Men jag hade faktiskt det ganska kul där, och det var mycket folk där. Så bättre hade det knappt kunnat bli :))

Tänkte ladda upp lite bilder, istället för att med ord berätta om kvällen. En bild säger mer än tusen ord, eller hur?
  
  
  
  
  

Nå, toppen ha de vi det. Blåmärkerna/såren på mina fötter är dock inte att leka med. Oj så ont jag har. Av alla tvåhundra personer med värsta högklackarna som trampade på mig, gav det resultat. Tro mig. Jag har nog inte haft såhär ont förut, eller det har jag kanske. Ska sluta klaga nu.

Var iallfall nere i byn med mamma imorse, lite rea ni vet. Hittade inte så mycket mer än ett par jeans och det tyckte jag räckte för min del. Åt lite när jag kom hem och nu ska jag nog lägga mig och kolla på tv eller något. Idag orkar jag inte göra något särskilt, så blir att vara hemma. Hoppas ni alla hade det kul igår, puss!

hold on to the great things

Nu blir jag nyfiken :)
Vad har ni alla fått i julklapp?
själv fick jag lite av det mesta, kroppsgrejer, såsom bodylotion, bubbelsåpa och sådant, chokladaskar, solkort, smycken,  porslin, ett nessesär fullt med saker, 6000, och ja, smått och gott. Dock fick jag ju inte det jag önskade mig mest av allt. En hund. Men vet ni vad? Vi kanske ska åka och kolla på en hund i hörby, en blandning mellan papillon, chihuahua och jack russel. Verkligen hur söt som helst. Så jag hoppas vi åker och gör det någon dag under lovet. :)

Anyway, nu har jag iallfall duschat och sådant. Fast känner att det kanske var aningen tidigt att göra det, trots att klockan är halv 3. Men jag kommer inte ha något att göra fram tills klockan 5, då jag ska ner till Eve. Sow, jag har min dator att roa mig med, även om det inte funkar så bra. Kollar väl på någon film ett litet tag innan jag far iväg. Ska nog hjälpa syrran att locka håret med, om hon nu kan bestämma sig om hon ska ha håret rakt eller inte. Big decision.


sommar? jatack!

to a woman so heartless

Godmorgon, eller godmiddag. Som ni vill. Jag vaknade iallfall för någon timme sedan, har bara legat i sängen och kollat på tv och verkligen inte velat stiga upp. Men jag tog mig i kragen, hårt, och fick mig själv upp ur sängen. Även om det var så jäkla lockande att ligga kvar där, och bara sova bort hela dagen. Fast då hade jag ju missat allt det roliga som händer ikväll, det vill jag inte. Jag behöver en rolig kväll, längesen man fick det. Hoppas på mycket folk också.

Iallfall, idag ska jag fixa lite andra saker också. Ska bland annat snart hoppa in i duschen, leta fram balderskläder, packa iordning allt jag ska ha med mig, smink, platt/trippel-tång, kläder, skumpa(gott att dricka), etc. Sedan bär det av till mitt kära E, där det antagligen kommer att vara en massa tjejer, syftar då på titti, johanna och ja, evelina själv. Fler vet jag inte om det är. Där ska vi fixa iordning oss, för att sedan dra till nästa  riktiga förfest. Till sist blir det ju då balders, som ni alla säkert hade kunnat räkna ut.

Ja, nä, det är väl bäst jag sätter igång. Så jag slipper stressa rumpan av mig som jag alltid gör vid sådana här tillfällen. Ha en toppen kväll, så ses vi där! puss

och så var julen över igen...

Så, nu är även ännu en julafton över. Tiden går så himla snabbt vill jag lova. Men jag har haft en mysig dag med god julmat, kalle anka, julgodis och julklappstime. Har fått en massa fint, så jag är nöjd. Annars ikväll har jag bara kollat på tv, eftersom vi bara firar med familjen så är det ju inte så märkvärdigt längre, så kollade på en film som gick på kanal 5, den hette santa baby. haha, den filmen är ganska bra. Men som jag oftast lyckas med så somnade jag även idag och missade någon timme av filmen. Fast har sett den förut, så det gjorde inte så mycket. Nu ska jag bara fortsätta lata mig i sängen, ska nog sova tidigt idag för jag är trött som en gnu.

Som ni märker så la jag kameran på hyllan idag. Inte bara jag, utan det var nog ingen som kände för att fota. Blev bara ett par bilder på mig och syster som ni får nöja er med. Åter igen, god jul. Nu är det nyår vi har i fokus.



merry christmas

Idag ska jag inte bli långvarig. Blir nog inga fler inlägg idag till och med. Men jag tänkte bara önska alla en riktigt god jul och att ni får vad ni önskar er av tomten. GOD JUL! =)

lillejulafton

Evening!
Nu antar jag att allt som ska göras är gjort. För nu orkar jag inte pyssla mera med sådant. Granen är klädd, ja, hur den blev kan ju diskuteras. Stjärnan är fin iallfall, och den fick jag sätta dit. Klapparna ligger där dem ska, så nu är det bara vänta på att stora julafton ska komma. Jag hoppas det kommer riktigt mycket snö imorgon bitti, för jag och Johanna har bestämt att vi ska ut och gå, byta julklappar och så vidare. Det ger ju en extra liten kick om det ligger snö på marken ute då. Hemliga källor säger ju att det faktiskt ska bli snö, men frågan är ju hur mycket man kan lita på denna pojk till källa. Återstår att se.

 

Usch jag är så jävla trött så det är sjukt. Somnade innan, vaknade nyss. Alltså sovit ett x-antal timmar och jag  känner mig fortfarande jätte trött. Vad hände med den Kristin som var pigg 24 timmar om dygnet? Jag tror jag börjar bli gammal.....

can one person change everything?

Klockan är snart fyra och jag har ännu inte ätit varken frukost lunch eller middag. Ge mig lite mat så blir jag kanske glad. har iallfall ätit lite gott julgodis, haha. Always something. Idag har jag fått även några nya inhandlade julklappar, och sumpat chansen att ge mina gudföräldrar sin. Eftersom jag sov när dem kom! Får väl se om jag hittar någon lucka under jullovet som jag kan lämna min klapp till dem. Har varit nere en sväng i byn och sådant också. Julstädat lite hemma och nu håller vi på med julgranen. Fast väntar på att pappa ska komma hem med nya glödlampor till ljusslingan som ska sitta i granen, vi upptäckte nämligen att ungefär tre av lamporna vart sönder. Ack. Så ska fortsätta dressa upp trädet när papi är tillbaka.

Meanwhile väntar jag på att one tree hill ska börja på tvn. Eller det började precis. Lite bildtomma inlägg, men kommer ikväll! puss!

23 december

Idag är det sådär mysigt och spännande som det ska vara såhär dagen innan jul. Dock fortfarande ingen snö! Så idag hade jag tänkt spendera dagen genom att bara sitta och be till gud att det ska komma lite snö. Okej, det var kanske lite att ta i, men jag ska iallafall ge det en tanke eller två. Otherwise så får jag väl fixa snö själv, på ett eller ett annat sätt. Annars har jag inga planer för denna dagen, ska nog hjälpa till att fixa maten och sådant som ska göras tills imorgon. Ska väl julstäda lite fint och granen ska upp.

snart är det iallfall juhuuulbalders! för er som inte ska dit kan ju liksom ta er i skitan :) men för er som ska så hoppas jag på en toppen kväll och att vi ses!! Förfesten blir nog trots allt hemma hos emma, om jag lyckas hitta/fixa skjuts till alla ställen. Kanske har ni en plats ledig för mig? then you have my number. 0763366278!

GOD JUL! =)

vissa svar kräver förklaringar

Jag kan inte riktigt låta bli att tycka att du är falsk rakt igenom. All skit du snackar om precis alla. Låtsas tycka om och bry dig om dem, fråga om det har hänt något bara för att få veta skvaller som du sedan kan prata om. Så att du kan föra samtalet vidare, även om du lovat att hålla det för dig själv. Du är typen som snackar skit tillsammans med en, om en annan, för att sedan gå vidare till nästa person och snacka lite skit om den du redan snackat med. Visst låter allting jävligt komplicerat? Men hela du är ju faktiskt ganska komplicerad. Oärlig, och falsk på alla sätt.
Jag berättade aldrig din hemlighet, men det du fick se och höra, allt jag berättade för dig, det vet hela världen nu. Även personen jag brydde mig mest om, och det visste du. Så jag förstår inte riktigt hur du tänker där, eller nu, överhuvudtaget. Det hade ju inte skadat om du var lite mer försiktig med var du har, för du gör samma misstag over and over again. Fortfarande tar du inte lärdom av dessa misstag du fortsätter att begå. Bäst av allt, jag tycker inte det minsta synd om dig om det skulle sluta illa för dig. Du förtjänar det, rent ut sagt. Du kommer att förstå en dag, du kommer att förstå.

som sagt, jag kan inte riktigt låta bli att tycka att du är falsk rakt igenom.

vad dystert det blev. haha pardon me. Nu sitter jag iallfall och kollar på  Jeff Dunham's. Ni vet, skelett terroristen som pratar. Jag har ju inte så mycket annat att roa mig med ikväll, så det funkar fint.

just like a circus

Äntligen är vi färdiga med julbakandet/stöket. Det var inte så roligt som jag först förväntade mig att det skulle vara. Det blev mer som en plåga, att sitta och vänta på att de skulle bli klart. Antar att det är för att julkänslan inte finns där. Så är det. Snart ska jag iallfall ta och kolla avsnittet från blondinbellas tvdagbok. Undra vad hon drar upp ikväll i rutan. Spännande. Sedan ska jag nog bara kolla på one tree hill resten av kvällen. Så otroligt skönt att bara kunna ta det lugnt i soffan. Vet att jag har sagt det typ, hundra miljoner gånger. Men för er stressfreaks där ute, you should try it! Det funkar.

Imorgon ska  julgranen upp och kolorna ska in i sina smörpapper. Sedan är det bara vänta på julafton. puss

måndag

Jag känner mig nästan mer upptagen nu när det är lov, än en vanlig skolvecka. Undra hur det kommer sig?

Idag har jag iallfall varit nere i byn, först med johanna titti och evelina. Köpte förköpsbiljett och solade. Iallfall solade jag och evelina. Johannas kort krånglade och titti var bara sällskap. Ja, sedan pös vi hemåt igen, alla åt varsitt håll och jag la mig på soffan och kollade på one tree hill. Inte helt fel med andra ord.

Nu har jag precis kommit hem, återigen från byn. Var ute med syster och mamma. Köpte lite mera julklappar, till pappa. Och jag fann en tröja och hudfärgadestrumpbyxor. All for free. Haha, det lönar sig att gå i byn med min kära mamma, särskilt såhär års. Hittade även en god doft/parfymliknande som jag tänkte köpa på lindex, dirt hette den. Och den luktade verkligen crap också. Vem i hela friden köper den? Den luktade apa med andra ord och nej, jag hade inte tänkt köpa den!

Nu ska jag och familjen baka julgodis. Imorgon pyntar vi granen eftersom vi knappast hade hunnit med det ikväll också. Julgodis tar ju äckligt lång tid att göra. se på knäcken, den ska ju kokas i timmar innan den är duglig. Trist. Men å andra sidan vet man ju vad man har att se fram emot. Resultatet, smakning, ätning, krängning. Allt det där goda. :) Godjul! puss


lite gammal bild?

I keep hoping for you to come to me.

godmorgon. Idag är det den 22:e och det betyder att det bara är två dagar kvar till julafton, och tre till julbalders. Nu börjar man ju faktiskt längta lite efter all god julmat, allt julgodis, pynta granen och så vidare. Min hälsa ligger väl lite sådär i riskzonen nu kan jag säga. Blir ju mycket julgodis och annat tjockt. Aj, not good. Men vadå? Det är bara jul en gång om året! Och påtal om jul och julklappar. Så vaknade jag imorse, och kom på att jag glömt en julklapp. Mina gudföräldrar har ju inte fått något. Det måste jag ju inskaffa idag. Idag ska jag även ner och köpa förbiljett till balders, och så ska jag sola med evelina, titti och johanna. Om jag fick följa med vill säga. Vilket inte är så säkert med tanke på de elaka sakerna jag sa till johanna igår om hennes youtube-tittande. Haha! :)

Nu har jag bara en fråga kvar att ställa. Om jag nu ställt någon fråga förut. Iallafall. Var ska man fira nyårsafton? Vad hålls den feta festen alla kommer att prata om i veckor efter? Var ska man gå för att få det så roligt man bara kan? För att få en minnersvärd kväll med alla sina nära och kära kompisar? - som ni kanske har förstått så har jag ännu inte lyckas ta reda på vart detta ståhej ska äga rum. Så om någon vet, så är jag tacksam om ni tipsar. Vill ju inte slösa bort mitt nyår med mina föräldrar eller något. ^^,

puss

until you loose someone you really care about

"Håll dig inne så mycket som möjligt idag. För idag kör Scan runt o samlar upp dom värsta svinen inför julafton!! Ville bara varna dig... vill ju inte ha ditt arsle på matbordet"

jag fick detta vackra sms från sara för ca en och en halvtimme sedan. Jag skrattar fortfarande som ett as när jag läser det. Smset är ju verkligen så gott som skrivit till mig. Känner riktigt hur orden är gjorda för mig. Särskilt det där med svinet. Ni vet, gris, svin, svin, gris. Det är ju samma sak, kind of. Hon är för goer Sara, :)

nu får ni stå ut med ytterliggare en sammanfattning av mitt gånga år. puss

Sammanfattning av 2008
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, det har jag. Tillexempel sovit på studdsmattan. :)
2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade inga, bäst så. Då bryter jag dem inte iaf
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej, såvida det inte är undanhållet för mig.
4. Dog någon som stod dig nära?
nopp
5. Vilka länder besökte du?
sverige, haha!
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
alla mina gamla vänner!
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
finns en hel del datum, 3 juli är ingen höjdare.
8. Vad var din största framgång 2008?
hm, den var klurig.
9. Största misstaget?
att jag är så stor i käften och jämt ska fråga saker :/
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
both. sjuk för inte sålänge sen faktiskt.
11. Bästa köpet?
åhå, hm. ja de får väl bli alla somriga kläder som man inskaffade.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder, nöjen och ja. sådant =)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja, många saker gjorde mig glad. Men många saker som hade en tvärtom effekt också.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
finns så många. lady gaga - just dance
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ja, det har varit väldigt upp och ner, faktiskt.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
tagit vara på allt bra jag hade en gång i tiden.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
spenderat pengarna.
18. Hur tillbringade du julen?
eftersom julen inte varit, så vet jag inte. troligtvis hemma med familjen. 
19. Blev du kär i år?
jag var, riktigt mycket.
20. Hur många one night stands?
haha, inga :D
21. Favoritprogram på TV?
one tree hill.
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
jag hatar ingen. bara ogillar
23. Bästa boken du läste i år?
twilight
24. Största musikaliska upptäckten?
haha, katy perry? :)
25. Något du önskade dig och fick?
njä, minnet sviker mig.
26. Något du önskade dig men inte fick?
minnet igen.
27. Årets bästa film?
mamma mia, eller twilight
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
umgicks med mina kära vänner och familj. fick även en tårta upptryckt i fejan!
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
du, j.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
vanlig? :D
31. Vad fick dig att må bra?
min familj och mina vänner.
32. Vilken kändis var du mest sugen på?
sugen på? oj, ja. hm. 
33. Vem saknade du?
saknade så många. alla gamla vänner och bekanta
34. De bästa nya människorna du träffade?
adam :)

when you look me in the eyes.

Det blev inte en enbart sittahemma kväll för min del. Nej det blev det inte. Efter att ha kollat lite oth fick jag ett sms av adam som undrade om jag ville följa med han och axel spela minigolf. Självklart var svaret. Så mötte upp dem på ikea, där de var ganska upptagna må jag säga. Sedan skulle vi ta vår tripp ner till haganäs men hamnade istället hemma hos mig med bullar och kortspel. Ja, när jag öppnade käften verkade jag förstöra allting. Eftersom två "män" i detta nötskal inte tänkt på att det var söndag idag, så gjorde jag det. Och kom fram till att det troligtvis inte var öppet på haganäs, iallfall inte där nere. Så ja, vi promenerade hem till mig istället. Axel är nog den härligaste killen jag träffat. Hahahaha!

Nog om detta. Besökarna ökar sakta med säkert ser jag. Rolig är ju det. Kul att folk är lite intresserade av vad som händer i mitt liv, och vad som hända skall. Toppen! Ni vet att ni kan prenumerera på mig på bloggkoll va? Finns en liten symbol lite under min profilbild där man kan trycka och så är det klart! Snabbt fixat. Underlättar ju en hel del faktiskt.

Nu sitter jag och lyssnar på en riktigt fin låt och bara tänker. Deprimerande, men det får livet vara ibland mina vänner. haha =) nu ska jag äta, thaimat, hemmalagad, toppen :D puss


godmorgon

goodmorning sunshine.
Idag är det söndag, och jag bara njuter av att det inte är någon skola imorgon. Ni borde prova det, det är riktigt härligt. Har inte så värst mycket att göra idag, tänkte städa lite på mitt rum bara. Kanske baka lite julgodis med familjen, eller blir det kanske imorgon, vad vet jag.


jag ser inte likheten!

twilight

Jag har precis kollat klart på filmen twilight, ruggit bra om jag får säga det själv. Dock slår den faktiskt inte boken, men det är det inte många filmer som gör. I och med att man missar så mycket spännande info i filmen. Riktigt bra är den iallafall. Och vet ni vad de absolut bästa var? Jag lyckades kika på hela filmen utan att somna, eller ens känna mig lite sömnig. Filmen måste alltså ha varit riktigt bra. Se den!
nog tjatat om den. Det låter som att det riktigt stormar ute, det blåser och har sig. Undra hur många träd som ligger fällda när jag vaknar imorgon. Jag garanterar att min cykel ligger vält på marken iallfall.
 Tänkte göra en "år 2008" lista nu! Enjoy.

MITT 2008

[x] du har lärt känna nya vänner
[x] du har varit/är kär
[x] du har blivit tillsammans med någon
[x] du har gjort slut med någon
[x] du har blivit dumpad
[  ] du har varit otrogen
[  ] någon har varit otrogen mot dig
[x] du har känt dig sviken
[ ]du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har känt dig överlycklig
[ ] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10'an
[x] du har låtit bli att skolka även vid de värsta stunder
[x] du har druckit alkohol
[  ] du har skärt dig -
[x] du har gått ner i vikt -
[x] du har gått upp i vikt -
[  ] du har sagt "jag älskar dig" till någon men inte menat det
[x] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] du har rappat -
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[  ] du har varit i slagsmål
[ ] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med din förälder
[x] någon har sagt att du är snygg
[  ] du har bråkat med din älskling
[x] du har strulat med en främling
[  ] du har strulat med en av samma kön
[  ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[  ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[  ] du har slagit någon
[  ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus XD
[x] du har däckat
[x] du har spytt
[  ] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har rökt
[  ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[  ] du har blivit gravid
[  ] du har dissat någon som varit kär i dig
[x] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har saknat någon
[  ] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[  ] du har skolkat
[  ] du har fjäskat för en lärare
[  ] du har käftat mot en lärare
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium

 godnatt! :)

love of a lifetime

Vilken lugn och skön lördag det har varit. En bra start på lovet, fast pratiskt taget så har inte lovet börjat. Det har ändå varit skönt att bara ta det lugnt idag. Sara kom förbi runt sextiden, och vi kollade på en massa one tree hill. Det är nästan så tårarna föll i vartenda avsnitt vi såg. Sedan blev det en massa prat som det alltid blir us between. Mysigt. Klappbyte hade vi också, men det ska inte öppnas förrän jul, så jag har något att se fram emot. Men imorgon åker fisk, och kommer  vara borta skit länge?! Vad ska grisen ta sig till, utan fisk? Jävla fisk fan! <3

Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske kolla lite till one tree hill. Jag har ju som sagt inget bättre för mig denna dag. hahaha mobbad? Jotack!

do you remeber the night? the night you for the first time in real told me that you loved me. because I do. and I will always remeber it. I keep thinking about it, once and while. and when I think about it, all I can do is miss you. knowing it's never gonna be like it used to. knowing you don't care anymore and knowing it has to be like this. it really hurts.

BILDKOLLAGE! =)

TUNERING, LÄRARNA MOT NIORNA!
  
  

AVSLUTNINGS LEKAR MED KLASSEN!
  
  
  
  
  
  
  


INNEBANDYDISCOT!
  
  
  
  
  
  

avslutning

Nu har jag tid till att berätta lite om gårdagen.
Den började ju som vanligt i skolan, Nettan läste en julsaga för oss om barnen i bullerbyn. Löjligt kan det ju tyckas, men med många tända ljus överallt och 43 elever som bara sitter och lyssnar var de riktigt julmysigt faktiskt. Runt halv 9 stack vi som skulle vara med i tuneringen, lärarna mot niorna, ner till linné för att byta om. Tuneringen gick bra, men inte för oss, lärarna hade övertaget under hela tuneringen. Gemös niorn var dem enda som vann en match, av tre. Och den matchen vann vi på straffar. Efter att vi spelat färdigt gick vi ner till gemöskolan igen, där vi skulle spendera resten av tiden i våran stora, inte alls illa luktande idrottshall. Där lekte vi lite lekar, fick lite uppdrag och fördrev tiden på ett ganska roligt sätt. Vi avslutade dagen med julgodis som några i klassen bakat, vi fick betygen och sedan var de att krama alla hej då och god jul. Jag är nöjd med mina betyg, jättenöjd till och med.

Efter det for jag hem, sov en timme, sedan skulle jag fixa min outfit inför kvällen. Då det var innebandydisco och temat var 80talet. Jag och martina hade riktigt roligt när vi skulle leta fram kläder och pröva oss fram. De blev både det ena och det andra, men tillslut fann jag vad jag skulle ha på mig. Själva innebandspelandet är en annan sak, det gick väl inte lika bra. Men vi vann iallfall en match av tre. Vi vann också pris för bästa utklädnad. Lite roligt iallfall. Priset var en burk med skumtomtar och ett bubbelkort som gäller tio gånger på haganäs. Riktigt gött! =D

Ja, dagen var kanon och jag bifogar bilder i ett nytt inlägg, men gör det nu med en gång. Gör så bara för att inlägget inte ska bli för långt.  :) Så det kommer om en halvtimme kanske, :)

Vad händer ikväll gott folk? :D puss!

the team of fire

what a night!
jag ska gå och lägga mig snart, skriver mer imorgon! puss!

quick update

JULLOV! =D
har mycket att göra idag, berättar om allt imorgon, då även bilder kommer ut! puss

Han trodde sig vara bra...



......... men egentligen är han nog inte det :D godnatt för tiotusondegången!

ge mig svar.

Vi leker en lek på spanskan idag, nivet, man får en bokstav och ska skriva ord på den bokstaven inom en kategori. Klassiskt spel. Alla känner till den.

Vi ska svara på en djur på B. Och jag svara bi.
"det är ju inget djur, det är en insekt"
"JA, VAFAN?!?!?! DEM ÄTER JU!"

Haha, att tala innan man tänker fungerar alltså inte så bra för mig. Tyvärr. Nästa gång håller jag mig  tyst. Imorgon är det sista dagen i skolan,och vi har det djävulskt slapp. Nettan ska berätta sagor för oss(?!?!) på morgonen, nettan och hennes idéer. Herregud, vi går inte i tvåan längre. Sedan ska vi göra oss iordning för alla matcherna, och på eftermiddagen blir det lek och skoj. Senare på kvällen är det innebanndydiscot,  och vi kör på 80tal. Inte pojk och flick temat längre alltså. Önska oss lycka till i alla grenar och att vi kammar hem segern på innebandydiscot! Nu ska jag dra mig till sängs, tidigt, jag vet. Men vafan? För en gångsskull måste jag sova ut. Godnatt. puss

like a total stranger!

Förfesten här var ganska lyckad tycker jag. Tror det var fler som höll med om det. hahaha!!! Nåväl, kom väl rätt mycket mer folk än det var väntat, och hela rummet var fullproppat, även resten av huset. Eller fullproppat kanske man inte kan säga, men när alla var i uterummet, då var de inte nådigt. Det riktigt luktade svett om alla! Fyfan. Men sedan drog alla vidare till festen i squaredancelokalen, och lilla jag, som adam sa, fick inte följa med. Tråkigt. För man var ju verkligen på topp idag, men ja, förbaskade skit.  Kanske visar lite bilder därifrån, vi får se om jag tar mig tid till att lägga ut dem. Hoppas däremot på fest i helgen, starkt! Så buddies, nu får ni fan fixa något. :))

Tomt i huset är det nu iallfall, så ska väl snart lägga mig och läsa lite eller något.
puss!

when you feel your heart's guarded

Någon mer än jag som tycker det är riktigt skönt att ha näst sista skoldagen avklarad?! Jag tror alla håller med, konstigt vore det annars. Dagen har gått hyfsat fort idag, och det började med matteprov. Jag var lite skeptiskt till om jag skulle göra det eller inte, men fattade ett snabbt, hastigt beslut om att jag skulle göra det. Glad är jag för det, för  bra gick det. 40/40 och den enda av alla som klarade sista uppgiften. Lite stolt är jag, =D, och lite kul att mobba lundin. Emocut? nä, nu skämtar jag till det lite för mycket här. Anyway, följande lektion var eget, och sen spanska. Då vi hade någon tävling och bara tryckte i en massa pepparkakor. Mumms. Efter det hade vi typ, so genomgång. En till, och jag förstod som ni kanske förstår ingenting. Missade ju den förra, mer grundliga, genomgången igår. Attans. Men ja, vi har ett långt lov innan provet, lite ska jag nog hinna lära mig. Julbord till lunch, inte gott, men bättre än annat :) salome fick sin kära julmust, även också min. Generöst va? =)

Sista lektionen var jobbig! Alla var arga och jätte upprörda över de här med klasströjorna. Vad vi ska ha för tryck och så vidare. Vissa tycker vi ska ha en lång text som inte alls stämmer in på våran klass. Vet inte vad texten handlar om, för jag har inte läst den så grundligt. Men enligt alla verkade den handla om hur mycket vår klass skiter i skolan, och inte alls bryr sig om den. Det stämmer ju inte in ett smack kan jag ju då lägga till. Vi har en hel del som pluggar som attans och verkligen bryr sig väldigt mycket om sina betyg. Det passar inte riktigt in då kan man ju tycka. Enligt vissa passar den perfekt. Det går inte riktigt ihop iallfall. Men det verkar ändå lite som att trycket jag (och såååå många andra) vill ha, leder lite. Eller jag hoppas det. Visst, trycket är väl lite löjligt av sig, men vem bryr sig? det ska vara en tröja som vi ska bära för att minnas våran klass, och tiden vi hade tillsammans. Inte en tröja som ska symbolisera er själva.
Man glömmer aldrig en KK. Och i detta fallet står ju faktiskt KK för KlassKamrat eller något. Tycker den är bättre anyway! =) Men ja, vi får väl veta det efter lovet, eftersom vår klass verkligen inte tycks kunna enas om ett tryck, och vi har säkert haft 5 stycken omröstningar. Må detta vara den sista.

Ikväll ska min syster ha förfest för hennes kompisar, och givetvis hon själv, ska festa idag. De ska ha någon fest för alla som går i 2:an. Lucky them, jag hade också velat göra något ikväll med vår klass. Tråkiga som dem är, så blir det ju naturligvis inte så. Haha, undra vad våra lärare hade sagt? ;o Vågar inte ens tänka på det.

Nä, nu ska pyrra och fixa lite annat att göra. See you. puss

you same as always

Nu har jag räknat matte så det räcker. Kan det lite halvtaskigt, men whatever. Betygen är ju trots allt redan satta.

Jag tror närmare bestämt att jag missade blondinbellas tv-dagbok idag :O. Om det redan har visats vill säga. Men ja, jag dör inte. Nä, jag har faktiskt inte så mycket mer att säga idag. Mer än  godnatt!


ge mig hoppet tillbaka!

you can find me, you just have to look

att läsa det och få höra det, det gör det bara mera verkligt........

Det blev en lång lång promenad med syster ute på byn idag. In och ut i affärer, bort till maxi, och slutligen ikea. Ja, lite kan jag faktiskt säga att vi hittade. En julklapp kvar, skönt att snart ha den köpt också, fixar den imorgon efter skolan eller något. Nu sitter jag, till min egna förvånan, och räknar lite matte. Provet är imorgon, bäst att göra bra ifrån sig. Haha. Annars får jag väl Salome över mig. Det vill jag inte!
Men att plugga en dag som denna stör mig faktiskt inte så mycket, har inte gjort något skolarbete på, ja, hur länge som helst ungefär. Så det är ju mest för mitt eget bästa. Har lite SO att ta igen också, men det får bli under/efter lovet. För snart ska jag njuta av jullov. Och imorgon kväll ska martina ha förfest här hemma, så då får jag nog inte mycket gjort nej. Plus att man kikar väl in hos dem, bjuden blir man ju alltid på något gott. Frågan är väl om man kan motstå, jag har ju trots allt vanlig skola dagen efter. Haha! :)

Kom på att jag nog ska göra en summering av hela det gånga året. Bilder och minnen som jag har ska slängas upp här. Allt som jag minns och som kommer från detta året. Så ni som vet med er att jag har fina/pinsamma/fula/hemska/minnesvärda-bilder på er, ni vet vad som väntar er :)) Men det får bli en annan dag, vi har ju faktiskt ganska mycket kvar av detta året. Det bästa sparas ju till sist. Nyår såklart. Roligaste dagen på hela året kan ni ge er på. Hoppas detta året blir toppen, roligare än förra året. Även om jag hade roligt då också. Det ska bli oslagbart, med ett stort O att minnas.

Åter till matten :P

chase dream boys

Jag har legat nergrävd i soffan framför datorn hela dagen. Snyftat till one tree hill. Fint är det. Så min dag har varit bra, hur har eran varit?

Ska snart pysa ner i byn med martina en sväng, ska leta julklappar till resterande. Mamma, pappa, & fisk. Klickade hem martinas julklapp förut idag, så jag har iallfall en till avklarad. ((= Det närmar sig julen ett snäpp till nu. Blir nog ikea och lite sådant. Finemang!
Men nu ska jag äta lite, frukost, lunch, middag, kvällsmat? Allt i ett. Inte bra, men jag lever :) puss!

There are eighty-two letters in here... and they're all addressed to you. I wrote them all this summer. One a day, but... I never sent them because I was afraid...
Brooke
 I was afraid of getting my heart broken again. Like before. Coz you hurt me so bad and... I was afraid to be vulnerable and I was afraid of you and the way that you make me feel and I know that doesn't matter now, after what I did... but I just thought that you should know. This is how I spent my summer, Luke, wanting you. I was just too scared to admit it.

man skulle kunna citera vart ena jävla avsnitt, det är så tårarna flödar! puss igen!

home

Jag stannade hemma idag också, hade  så jäkla ont i huvudet. Dessutom hade vi inga viktiga lektioner, eller jo, en genomgång. ajajaj! Men jag får skriva av någons imon. Annars har vi bara eget arbete idag, och det är ganska sucky. Plus att lärarna tyckte jag skulle stanna hemma och vila upp mig. Deras önskan, min lag :)

Innan jag gick och la mig igår kollade jag på bodyguard. Den är bra actually. Nu ska jag lägga mig och sova någon timme till, sedan göra lite skolsaker. Det behövs nog. godnatt, puss!

I wanna tell you so bad

Min kväll har bestått av en kopp varm choklad, en clementin och film. Grinchen, haha. Jag tycker den är så himla mysig att titta på, så julig och söt på alla sätt. Jim Carrey är ju mäkta bra alltså, oslagbart bra. Ska snart stappla mig in i duschen, och stå där länge, länge. Min förskylning ska ge med sig, den ska det!

Förövrigt så kollade jag nyss på Blondinbellas program. Jag skrattar lite idag också, hennes röst känns så  tillgjord. Fast hon kanske låter så i verkligheten, vad vet jag. Men det lockar att kolla på det ändå, måste jag säga. Ni som läser hennes blogg känner säkert också samma sug, visst gör ni?

Det är bara 2 riktiga skoldagar kvar nu, och på fredagen är det avslutning, med betygsutdelning, lekar och fika. Måste säga att det känns riktigt toppen. Himla skönt med lite ledighet, visserligen inte så lång. Men alltid något.

I have you to thank

Samtalen var heta kring bordet idag. Vad ska vi klä ut oss till i innebandytuneringen var frågan som det samtalades om en hel del. Vissa tyckte vi skulle vara fjortisar, andra tyckte gangster, en del föreslog nudister och andra tyckte vi skulle köra på pojk&flick-stilen. Ja, det finns en hel del som vi skulle kunna tänkas klä ut oss till. Även ett namnbyte verkar ha kommit i åtanke. Jag står helt och hållet på samma sida!

En annan sak jag tänkte uppmärksamma lite, är ju då denna förbaskade snö. Antingen ska den stanna, eller så behöver den faktiskt inte komma. Riktigt tråkigt att det ska bli en massa slask av det är, och den fina julkänslan finns ju inte längre kvar. Jag har ju fortfarande julklappar att handla, oh gud. Rätt många for the record. Har ju som sagt bara lyckas inhandla en present, en ynklig lite present. Och mina pengar, ja, man kan ju fråga sig vart dem har tagit vägen. Poff väck!


åter igen, bild i repris.
Men man blir så himla glad av dessa barndomsbilderna. Så många minnen de för med sig. Ser vi inte alla hur lyckliga ut som helst? Det är skillnad från idag. Vi klarade oss utan skitsnack på den tiden, och alla tyckte om varandra. Idag går det inte en dag utan skitsnack, och vi tycker bara om det närmsta vi har. Inget annat verkar excistera.

i miss you!

jag måste sova väldigt djupt

Ja, idag har det tydligen varit ett ganska starkt jordskalv. Eller vad det heter, är inte så välbildad inom det området. Folk hade tydligen vaknat av detta fenomen, och det hade tydligen mätt ganska högt upp på richterskalan. Jag själv, verkar ju sova ganska tungt och kände inte av det ett endaste dugg. Lite tråkigt att missa det, eftersom det sägs vara den största på 100 år. Attans. Fast jag hade väl å andra sidan blivit väldigt uppskärrad av det, nog bäst att jag missade det. Grattis för er som kände det!

Jag överlevde skolan, med hårsmån. Jag mår fortfarande lite sucky, men stack ju till skolan för jag trodde vi skulle ha matte prov. Men såklart, det är ju flyttat till torsdag! Att jag inte visste det, liksom? Alla lärare sa dessutom att jag borde stanna hemma och vila upp mig imorgon också... Eller vill dem kanske inte ha mig där?! Man börjar ju undra... Men hade inga roliga lektioner idag, slöjd, eget, spanska, eget. Ganska få lektioner också, göttmos.

Jag tog mig en promenad hemåt, ganska skönt faktiskt. Tills jag kom till under bron vid stationen eller vad de nu ska heta. Så körde det en riktigt stor lastbil där uppe, och jag gick när nere, och så ja, tror ni inte att den kör förbi preciiis när jag ska under bron. Jo, det klart! Och jag blir både blöt och smutsig så in i helvete. That made my day! :D

Nu ska jag käka lussebullar, mamma har bakat ännu mera :D undra vad som flugit i henne?


sakna

dokumentärer och realityshower

Nu sitter jag här och snorar lite i min ensamhet. Har precis kollat på någon dokumentär om världens minsta barn eller något liknande. En tjej var typ 14 år och vägde, ja, väldigt lite. Kommer inte exakt ihåg hur lite det var hon vägde.   Var faktiskt lite hemskt att kolla på, men hon sa själv att hon hellre var en litenväxt person än normal.


Kollade också in blondinbellas nya program också. Det jag kan göra är nästan bara att skratta åt det. Allt såg så himla tillgjort ut. Sättet hon pratade på, nästan lite fjortisaktigt. eller är det bara jag som tycker det? Men jag tänker ändå följa det, bara för skojs skull. Se hur programet utvecklas och om det fortfarande är lika mycket fjortisvarning om det hela. Det positiva är väl att programet inte är längre än 3 minuter, alltså slösar man inte hela kvällen på att kolla på det. Fast å andra sidan, hade det varat i en timma, hade jag nog ändå kollat på det. Det är ju lite intressant trots allt, att se hur hon lever. Även om max 20% av de som sker i programet inte är fake.

Ja, åter till verkligheten. Jag börjar bli lite trött, ska nog bädda ner mig i sängen lite tidigare ikväll, så att jag är utvilad till imorgon. puss&kram. / k

färgade linser

vilken perfekt bloggedag!
Haha, jag har ju faktiskt inte så mycket att göra denna dagen. Så blir lite extra med blogginlägg här. Nu har jag precis kollat på nårgra avsnitt one tree hill, gamla avsnitt dock. Sitter och läser en massa bloggar och ser att alla tipsar om färgade linser. Och att dem som gör det får ett par gratis, så det skadar väl inte att göra lite reklam?

www.fargadelinser.se
ja, alltså, svårare än så skulle det inte vara. Mer som en kul grej också.
Fast har visserligen hört att det kan vara farligt med linser om de inte skulle passa, kan det vara det? bäst att veta innan man prövar något som inte är bra.

Oth lockar som attan, vi hörs! puss

who's your girl?

Har sovit ytterliggare några timmar nu, känner mig lite bättre iallfall. Nu är jag bara extremt uttråkad. Ska nog snart fixa något att äta, magen kurrar lite sådär lagom mycket.


detta fick följa med hem från växjö, eller ja, det var ju inte allt. *Underkläderna och tightsen orkade jag inte fota. Men jeansen är från gina och även så det bruna linnet. Nej, plikten kallar. Dags för mat. puss :*

with every bit of me.

Godmorgon. Hur mår ni idag?
Jag skippade, som ni kanske märker, skolan idag. Kände mig inte alls bra i morse, men ändå bättre än igår. Så nu sitter jag och kollar på vakna med the voice på femman. Resten av dagen ska jag nog bara sova och kolla på one tree hill eller något.

Jag sitter fortfarande och skrattar för mig själv. Satt och kollade på vilddjuren igår, åh koalan och ekorren är ju för söta.
"hur långt bort är ni, andra sidan kontinenten eller?"
"hellre bryta samman, än ihop"
"jag är ingen sopletare, jag är en återanvändare"
"stjäla är ett så starkt ord, befria låter bättre"


Ungefär vad jag minns av den filmen. Haha, känns lite töntigt att kolla på sådana filmer, men visst är det roligt då och då? :) aja, nu ska jag inte traggla mera. Hoppas ni som är i skolan har det roligt utan mig. puss!

you'll never find out the real truth in here.

jag är tveksam till om det blir någon skola för mig imorgon, men jag missar ändå inga viktiga lektioner. Vi sak nämligen kolla på film imorgon, Good will hunting. Så känns ändå ganska meningslöst att gå dit för att kolla på film när jag lika gärna kan göra det hemma. Vi får se hur jag mår imorgon.

Kollade ni på gossip girl?
Yale och skolan de ville gå på? Det får en att tänka till riktigt mycket nu. Det är snart bara en månad kvar tills vi ska ha sökt till linjerna vi vill gå på. Där våran framtid börjar. Jag har ännu inte ångrat mig och håller mig fast vid mitt enda val just nu. Ska besöka skolan efter jul och vara med på deras lektioner. Förhoppningvis får det mig att bli ännu mera säker på att det är där jag vill gå.

Förresten som ni kanske ser har jag ändrat designen igen, satte ihop det lite fort eftersom jag tröttnat på den gamla. Vad tycker ni? Det tar nog inte så lång tid innan jag byter igen, blev lite hastigt sådär nu. Vi får se. Nu ska jag tappa upp ett varmt bad med massa skumm, och bara relaxa, låter inte det toppen? later!

stockholm vaknar långsamt, på droger och på sorg.

sitter och lyssnar på kent-låtar och bara tänker tillbaka. Har nästan glömt att dem var bra, och det får mig att bara tänka tillbaka på konserten i växjö. Det var lycka. Åh. Vill åka på någon konsert till, så himla mysigt. Att sitta och vänta på att förbandet ska komma ut och sjunga, och spänningen när hela folkmassan rör sig framåt för att kunna komma nämre de som spelar. Hela stämningen i lokalen, och allt ljus.
Samma sak gäller rixfm. Andra året vi satt och väntade längst fram, ca 7 timmar innan det hela drog igång. När alla sjunger med i texten, och när Sara äntligen fick se/prata/krama Erik. Lycka!

Äh, nu ska jag inte tjabbla om gamla minnen. Jag vaknade iallfall för en stund sedan, har sovit i 4h nu. Tycks inte må bättre för det. Jag som sällan blir sjuk. Säkert Martinas fel, jävla henne! :) Men nu har jag fått tid till att kolla på lite serier som jag egentligen aldrig följer, men snart är det oth på tv, som måste ses! Även om jag redan sett det avsnittet.
Kollade som sagt på reprisen av idol, åh så fint det var. Alla gamla idol-deltagare, och vinnaren, kevin. Helt rätt, så sjukt duktig var han. Det kunde inte blivit bättre på något sätt.



Så håll mig älskling nu.
"/

-

Jag har tappat en prenumerant, har jag blivit så tråkig? :O

aja, jag väntar på att reprisen av idol ska börja, om en timme närmare bestämt. Jag är jätte varm och hungrig. Så ska fixa fram något att äta också. :) puss

sjuk

Godmorgon.
bDet är tredje advent och jag har blivit sjuk, nått så in i helvete. Inte sovit ett smack inatt, hosta, förskylning och fet huvudvärk. Feber har jag säkert också. Jag bara klagar, fyfan!

Aja, igår fördrev jag tiden genom att prata i telefon i typ 3½ timma. Åh så trevligt.
Idag ska jag inte göra någonting iallfall, ska bara sova och så. Ska bli frisk hade jag tänkt mig, hur bra jag nu kommer att lyckas med det. Hur konstigt det än låter vill jag faktiskt vara i skolan den sista veckan. Jappjapp. Så nu ska jag se till att krya på mig :))  Nu blir det tv för min del, ngn film kanske. Förslag på bra film? :) PUSS!

vi hade det bra, eller hur?

Jag hann inte blogga nått i morse, så jag lägger ut några bilder från igår nu. De flesta bilderna ser väl på ett ungefär likadana ut, men ett smakprov på kvällen får ni!
  
   
det gick utför ett tag som ni kanske ser på min scoreboard. Dessutom är vi medvetna om att Johans namn är lite felstavad. Satans knappar.

Idag vakande jag iallfall vid lite i åtta. Med en fet förskylning, ont i halsen och huvudvärk som grädde på moset. Jag mådde alltså inte ett dugg bra. Men idag skulle jag och Salome julhandla, och då kunde jag ju inte stanna hemma. Fick även med oss Sara dit. Och ja, hur ska jag förklara denna lilla tripp? Toppen! Förutom då mitt mående, men jag försökte bita ihop. Hur många julklappar handlade kristin idag då? Jo, det ska jag berätta. Jag köpte julklapp till en person. EN.  Så bra går det när jag ska julhandla julklappar till nära och kära. Tar resten i älmhult tror jag. Till mig själv hittade jag iallfall ett par jeans (WOHO!), ett vanligt gina-linne (brunt), underkläder och tights. Det var vad som fick följa med mig hem. Tog tåget vid 16,12 och vi frös i väntan. På tåget hade vi också kul, Sara är duktig. Haha. Sedan promenixade jag hem igen, kallt som satan. Och trots tanken på att jag bara ville dö på grund av sprängande  huvudvärk så var det riktigt mysigt att gå hem i all snö. Försökte gå i så mycket nysnö som möjligt, ännu mysigare. Där inga gjort några fotspår, åhååå! :) Ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog bara vira in mig i täcket med en varm kopp choklad. Då mår jag fint. Ha en bra lördagskväll, sup inte skallen av er! :) puss

bowling med mentorsgrupp

Åh vilken kväll vi fick till!
Vi möttes alla (de som skulle med) på älmhuls fina, men ack så trånga, tågstation. Där fixade vi tickets och så vidare. Johan K, sanja och paulina blev ilurade att köpa förstaklass biljetter för 50 spänn, vi fick våra fina ståplaster för 9 kronor mindre. Vilka affärsmän/kvinnor vi är. Tåget var tio minuter försenat och det fanns inga platser kvar till oss, typ. Ja, så vi stog som sagt. Jag fann dörrarna väldigt läskiga då jag skulle ta mig en titt ur för att se hur det såg ut utanför, något jag aldrig gör om igen kan jag ju säga. Vi lär oss sålänge vi lever sägs det.

Väl framme mötte vi upp camilla, och for till vingården. Där åt vi god, men annorlundra, pizza, och hade det otroligt trevligt enligt mig. Minutrarna for iväg och tillslut blev klockan cirka kvart över 6. Då begav vi oss ner till bowlinghallen och prövade ut skor och så vidare. Jag kan väl säga att jag hade det mycket trevligt, och det var riktigt roligt att göra något med mentorsgruppen. Även om inte ens hälften av personerna som var där, varifrån min mentorsgrupp. Vi spelade i två timmar, och hann med 5 serier. Gissa hur många av dem jag vann? inga! Hahaha :D jag tror närmare bestämt jag förlorade vartenda serie, möjligtvis vann jag en serie med ynkliga poäng. Inte min dag idag vill säga. Jag nöjer mig med 2 strike under dessa 2 timmar. En strike i timmen ungefär. Inte illa alltså. Krantz där emot hade ju turen på sin sida, han var nog bäst av oss alla skulle jag tro. Klockan 9 skiljdes vi alla åt varsitt håll (bil) och ett farväl!

Trodde faktiskt inte att man kunde ha såhär roligt med de få trista personerna vi har vi vår klass. Denna kvällen bevisade motsattsen. Mer av det här tack! Bilderna kommer imorgon, fick till en del schysta moves som är värda att visa. Det får bli imorgon, nu är jag alldeles för trött för att orka lägga in bilderna på dator. Hinner nog göra det imorgon innan jag åker till växjö, om inte, så kommer dem på kvällen! nu ska jag göra té och lussebulle. Kolla ett avsnitt oth kanske, ha en bra kväll/natt. puss

Förresten, har missat hela idol nu, ajajaj. vem vinner tror ni?
Alice eller Kevin? Jag tror Kevin, och hoppas på det. Större fördel för alice ju! puss!

lucia 2008

Nå, jag tycker att lucian slutade ganska bra faktiskt. Alla var så söta, tärnorna, stjärgossarna, tomten och även våra lucior. Men att göra tre föreställningar med samma program var aningen tråkigt. Man fick så ont i ryggen och i axeln. Mysigt vad det dock, nått så otroligt. Och med snön fallen (mycket snö!) blev det bara mysigare. Jag snubblade inte, eldade inte upp någon, och kom till och med ihåg texten. Så jag är nöjd.

lite bilder kommer nu.
   
  
 
   

sådär det var allt jag hade att bjuda på idag.
nu ska jag ner till vårdcentralen och ta spruta, rädda mig?!
Ikväll blir det bowling, ouhhff :D we like.

jag ställer alltid upp för dig, men vad får jag ut av det?
- skitsnack!

I've been thinking a lot

Imorgon gäller det. Imon ska ingenting gå fel, och vi alla ska vara glada och le! Har inte fått något dålig feedback änsålänge, vi hoppas på att det förblir på det viset. Dock har jag ju inte hunnit göra något av det jag tidigare nämnde att jag skulle hinna med, sy upp klänningen osv. Jag blev istället överfallen av fisk, överfallen på ett bra sätt. Vi hade en hel del att prata om, haha. Johopp, det blev lite mat, bullar och massa one tree hill. Hon tycker verkligen om det, I could tell. Sedan dissade hon mig för att vara med robin....
då blev jag ledsen.

Men nu är jag pepp igen. Hade planerat att lägga mig tidigt idag, men det lär väl inte komma på fråga. I och med att jag somnade efter skolan, i ett par timmar, så kan jag ju bara drömma om att jag kommer att somna tidigt inatt. Det värsta är nog ändå att jag måste upp typ femtioelva timmar tidigare än vanligt. Samlingen är halv 8, klockan 7 för dem som ska sjunga solo/duett. Jag alltså. Och jag ska hinna locka håret, sminka mig, duscha, äta, fixa mat, och allt. Kommer ta hur många timmar som helst. Haha. sow, jag har en härlig morgon att se fram emot.
Pojkar, ni ska nog vara glada att ni har det vi inte har. Ni slipper ju faktiskt att stiga upp tidiga morgonar bara för att göra det som vi gör. Fast å andra sidan verkar vi tjejer ha mycket roligare saker att göra :)) det överväger det mesta!

Nähe, kanske jag borde fixa alla saker tills imorgon nu. Så jag inte kommer helt tomhänt imorgon! Wish us luck! puss


bild i repris

du gör det bara svårare

I told you so.

Idag är det torsdag, ruskigt fort går dagarna måste jag säga. Det var ju måndag för bara några dagar sedan, och imorgon är det helt plötsligt fredag. Vi började dagen med mentorstid iallfall, lite eget och spanska. På spanskan kollade vi på en film, som denna gången faktiskt bara bestod av spanska, lite engelska i kanten också. So, då jag och simon missade filmen, inga glada miner på vår lärare här inte. Tråklektioner de sista iallfall.

Promenerade hem med Johanna, stack ner och köpte mitt efterlängtade hårspray, mitt har varit slut i sisådär 4 dagar nu. Så jag slog till med två burkar/flaskor, vad de nu kallas. Så nu är jag nöjd. Suttit och tittat lite på one tree hill, sedan stöp jag i sängs. Känner mig allvarligt som en lite baby, som sover middag varje dag. Haha! :) 
 Ska snart bege mig härifrån, har lite saker att fixa inför imorgon. Ska sy upp mitt alldeles förlånga lucialinne, fixa maschetter eller vad det nu kan tänkas heta. Ni vet det vita man har runt ljuset som tärna? Fixa mat/någon slags fika till imorgon, och öva lite sångtexter så att dem sitter där dem ska.


haha, fin bild jag hittade på simons bilddagbok!

if you love me, won't you let me know?

Har försökt att fixa och trixa lite med designen här ikväll, eftersom jag börjat tröttna på denna gamla. Utan några resultat som ni ser, fantasin är inte riktigt på topp idag. Fortsätter med det en annan dag, någon gång.

Klockan är redan halv nio och jag har som vanligt inte fått något vettigt gjort. Sitter och kollar på gamla bilder nu, (för en gångs skull inte sedan i somras), utan nu är det helt andra bilder. Vipps, så längtar jag plötsligt väldigt mycket tills
vi slutar nian, och allt det roliga som hör till. Visserligen kommer jag sakna några i våran klass, notera några! För trots våran klass finns det en hel del jag tycker ska bli skönt att få slippa att träffa varje dag. Men också en hel del jag kommer att sakna. Personerna man inte kommer att träffa mera efter nians slut, de personer som betyder mycket kommer man förhoppningsvis hålla kontakten med. Dem man bara pratar med och umgås med sådär ibland, vad händer med dem? När träffar man dem igen? Aldrig.  Men vi har mycket kvar att uppleva tillsammans, vi på gemöskolan. Vi i nian.

Är det fest i helgen, påtal om ingenting?
0763366278, ni har väl inte glömt?
=D

nu ska jag ta mig en dusch och sedan kolla film! Puss!

one year ago ...

Jag vaknade med gott humör idag, trots att det låg snö/blask på gatan utanför. Var väldigt nära att ta på min mina mjukisbyxor idag, det lockade faktiskt, men jag ångrade mig. Trots att det hade varit en perfekt dag att ha dem på sig. Började skoldagen med eget arbete. Fick tillbaka våra so-prov. Mvg. PluggarN?
Efter lunchen kollade vi på skolbio. Flyga drake. Inte min favorit direkt, jag slumrade till några minuter tror jag. Haha. Hade ganska svårt att snappa upp innehållet av filmen också. Blandade ihop vilka de två pojkarna var hela tiden, vilket jag tror salome förstod efter 4:e gången jag frågade vem som faktiskt var vem. Efter filmen hade vi lucia-övning. Där dagens händelse inträffade. Haha. jag dör av skratt när jag tänker på det. Ni som var där och såg på, vet nog vad jag menar. Övningen i sig gick väl ganska skapligt må jag säga. Vi får se hur många gånger jag svimmar under föreställningarna. 3 stycken. usch, kommer nog bli ganska tjåligt att göra den sista föreställningen. Sedan är det över :)


Händer andra roliga saker på fredagen också, och andra mindre roliga saker. Lucian då, som är en rolig sak. Efter skolan ska jag ner till vårdcentralen och ta spruta mot livmoderhalscancer(?) eller vad det nu var. Ingen koll på det faktiskt, vet bara att jag ska ta den. Sedan ska jag ner och bowla med mentorsgruppen + ett fåtal andra elever från klassen. Vi får se hur det går, med tanke på hur många gånger jag har deltagit i bowling i mitt liv. 3 gånger skulle jag väl tro. Ska inte ta händelserna i förväg nu, det är ju trots allt bara onsdag idag.

Nu ska jag ta något att äta, är ganska hungrig. Skolmaten var pyton idag, eller, inte god iallfall. Fick lite chockladpudding som tröst. Det var ganska välplanerat av våra mat-tanter må jag säga. Vi alla uppskattade deserten mer än huvudrätten. Men, förvånar de er när jag säger det? Nä, jag tänkte väl. Inte mig heller. Ikväll ska jag kolla på vild djuren eller vad filmen nu heter. Känner för att skratta av mig lite, och jag vet att man gör det när man kollar på den filmen.

.,.

och nu pratar vi mer än någonsin.

din mamma

Igår hörde jag glassbilssignalen, och min första tanke var : vem i hela friden käkar glass nu? För vem gör det? Det är redan tillräckligt kallt ute nu. Men sen kom jag på mig själv att äta glass. Inte vanlig glass, men mixad till milkshake. Jag antar att det faktiskt finns folk som äter glass såhär års.

Nu sitter jag och fryser och skakar.  Och har en lite yomama tävling på sms med adam. Haha. Jag tror jag vinner, känner det på mig.  Hans dissar svider inte så värst mycket som han verkar tro. ack ack.  Han känner nog sig ganska ägd utav mig, men övning ger färdighet, glöm inte det pysen.

 
hahahah :D vackert värre.
jag ska snart äta lite gröt, ryktas om att pappa lagar det. Längesen jag åt det, mumma! vi hörs. puss

Sorry for being so hard

Halllå allihopa.
Äntligen är tisdag också över, och dagarna går som bara den. Idag har vi haft slöjd, och fick veta vad jag fått på mina saker jag gjort. Är mycket nöjd kan jag säga, sedan hade vi eget arbete och jag arbetade med friggeboden. Jag börjar komma någon vart nu faktiskt. Lunch, och sedan spanska. På spanskan hade vi nästan alla språk utom just spanska. Vi kollade på två korta filmer, en på svenska, om något som inte hade med spanien att göra, verkade det som. Och en på engelska, som hade lite med spanska att göra. Så den lektionen var ganska spanskafri. Vi ska kolla på film terminen ut verkar det som. Höhö. Gött, lite faktiskt :))

Sista lektionen hade vi eget, fortsatte på huset och sedan for vi hem. Eller hem for vi inte, där ljög jag. Jag och Johanna stack och fikade på olé. Gullungen bjöd mig. Vi spionerade på sanja som hade dejt, vi skämde ut oss mycket, och titti kom. Där satt vi länge, med en latte. Och hade hur mycket som helst att prata om. Minnen minnen minnen. Ouhff ja.

Sedan trampade jag hemåt, trött som attan. Somnade och nu har jag vaknat igen. Så nu är jag pigg och glad. Något som gjorde mig ännu gladare var smset jag fick av fisk. hon gillar one tree hill?! Kan ni fatta?! :D den fisken är fan ta mig bäst av alla. nu ska jag äta. puss!

hur formar sig skuggorna i mörket?

Tjenare bus.
Jag har under hela denna kvällen inte lyckats göra något vettigt, at all. Har försökt fundera ut något att göra, ta en promenad var ett alternativ. Men ja, jag har redan bytt om till pyjamasbyxor och känner inte för att byta om igen. haha. Jag är nog lat. Jag har suttit och försökt fundera ut vad jag ska köpa till alla i julklapp. Kommer inte fram till något särskilt. Vet knappt vilka jag tänkt köpa till. Martinas julklapp vet jag nog nästan precis vad jag ska köpa, men det kan jag inte säga här. För jag vet att denna unga dam ibland smyger sig in på min blogg och läser vad jag skriver. Vore lite tråkigt om hon redan nu fick veta vad hon skall få i julklapp, eller hur?

Men mamma och pappa är lite svårare där emot. Vad önskar sig dem i julklapp? När jag frågade mamma blev svaret en ny större frys. Det har ju inte riktigt jag råd med, haha. Tyvärr mamma, någon gång när jag tjänar mina egna pengar och mycket. Pappa, vad kan han tänkas vilja ha? Hjälp mig? Lämna förslag!

själv vet jag ju redan vad jag önskar mig. Och jag tror alla vet vad det är. Så nu ska jag bara hålla mig femtioelva tummar på att jag får det. Annars är det väl det gamla vanliga man önskar sig, pengar, mys med familjen och  snö! Åtminstone till julafton. Nu är det bara drygt två veckor kvar i skolan, sedan slutar vi. Riktigt härligt och man har ju en del att se fram emot. Julafton(god mat, julmusik, bullar, julgodis, klä granen, kalle anka), julbalders och nyår. Alla fester där emellan också, såklart! På tal om broccolli, klänningen, sugna på att se den? :)

den är ganska lång, så ska be mamma att sy upp den en bit ovanför knäna.

 
y det andra jag fick med mig hem från väla.
nu väntar one tree hill :)
och varm choklad. puss

hey there!

Skönt att veckans längsta skoldag är över nu, normalt sätt. Men i och med lucian har vi dagar då vi ska gå över i skolan, sjukt segt. Men ja. Hade iallafall vår engelska redovisning, gick inge vidare. Usch ja. Träffade Therese också :)), många veckor sedan man såg henne. ouhff ja. Efter den lektionen hade vi ett långt äö-pass. jag och salome tog några "promenader" istället. Detta räknas dock inte som skolk, för ja, vi gjorde ändå ingen nytta och vi kom tillbaka till lektionen emellan nåt. Klockan ett hade vi lucia-träning fram till halv 4. Usch, jag ska nog inte sjunga. hahahahha!

Nåväl, nu sitter jag hemma, har käkat lite. Bulle och té. Nu ska jag kolla lite one tree hill och sådant. Blev en kort och tråkig blogg nu igen. Händer för ofta. Ikväll blir det mer! Promise. puss!

Kenzas kalender

Jag fortsätter att skrapa och skrapa min lott. Inte vinner jag något för det, jag har aldrig haft någon tur med lotteri. Vänta lite här nu, än är det inte slut. Det finns 17 rutor kvar att skrapa. Kanske turen vänder.

Påtal om kalendrar. Ganska gulligt att Kenza anordnar tävlingar varje dag för sina läsare och ger ut fina julklappar, en varje dag, fram till den 24:e. Kanske jag också skulle ha gjort(lite sent påtänkt nu), dock har jag ju varken pengar eller läsare nog till det. haha. Skulle ha max 25 stycken att välja bland, det hade ju inte varit lika roligt. Hon har flera tusen. Men hon har ju den stora fördelen att bo i stockholm. Jag bor i en lite sketen håla, vid namn älmhult. Här är det ingen mer än Ingvar Kamprad som lyckas med något. Alltså har vi bybor inte så mycket att komma med, vad det gäller succéer.

Nu visas one tree hill på tv, passpå! hejsvejs :)
everyday we face the same truth.

oj så brun man var. bilden är som ni kanske förstår sen i somras, och jag saknar sommaren så grymt mycket. Kyla och vinter är inget för mig. nejtack!

long way to go

Ja, alltså, det gick inte så bra för älmhults 93:or på innebandyn idag. Vad slutade det? 2-3 tillborta laget? Ajajaj. Jag och Sara lyssnade på lite gossip från deras tränare. Han var ju inte too happy vad gällande matchen. Nä, tidiga matcher är inget för dessa pojkar. Det har vi (deras tränare) konstaterat. Lycklig var jag när matchen slutade, för den var ganska seg. Men hem kunde jag inte dra, för självklart hade min syrra match precis efter. Så jag satt kvar där, och klockan hann väl bli närmare halv 2 innan jag kunde dra mig hemmåt. Tur jag hade hörlurarna med mig så jag kunde lyssna på musik under matchen. Haha!

Kollade på one tree hill när jag kom hem, gamla avsnitt, eftersom det är säsongsuppehåll nu. Så kommer inte fler avsnitt förrän, ja, någon annan dag efter nyår typ. Jävligt trist må jag säga. Men jag överlever, jag är ju som sagt inte beroende :))

Ikväll ska jag öva lite på engelskan, vi har redovisning imorgon (jävla skit), och våran pjäs är så jävla dålig, och kort. Bara till att göra det bästa utav det, jappjapp. Nu sitter jag och kollar på greys, har inte följt det så fattar iprincip ingenting. Antar att det inte är bra för hjärnan att hoppa in i en serie bara såhär, den överarbetar och lär koka sönder. Nu ska jag återgå och försöka förstå lite utav det. puss!

idag är det förövrigt andra advent, woho!

match

Godmorgon. Nu ska jag pysa iväg till haganäs för att kolla på killarnas match, with my lovely fish.

Igår blev det inte så mycket filmkollande för min del. Jag somnade, som vanligt, men denna gången hade jag en bra  anledning. Var riktigt riktigt trött sedan shoppingen och det gick verkligen inte att hålla ögonen öppna. Men det jag såg av filmen var bra :)) Kollade lite på britney spears - for the record. Men somnade även där, så jag missade typ hela de programet också, satans reklam!

Well, nu drar klockan iväg, matchen börjar snart. Vi hörs senare, puss!

väla

hej lördag.
Jag mår fint, mina fötter däremot är ganska illa behandlade. Jag antar att det är sådant man får räkna med när man ska shoppa på väla en hel dag. Steg upp tidigt, tidigt. In i duschen och ja, allt det där ni vet. For iväg mot helsinborg vid 9-tiden, var framme kvart över 10 kanske. sprang in i köpcentret med en gång. Och ja, for ut många timmar senare. Hittade iallfall min klänning, problemet är löst. Uppdraget utfört. Köpte även ett gina-linne, lila, och en kjol som ska sitta över midjan ni vet. Det blev också en kofta från bikbok. Så jag är nöjd, och pengarna borta. Käkade typ thai slash kina mat, och en mcflurry på hemvägen. Gott. Visar kanske de jag köpte lite senare/imorgon.

Nu sitter jag iallfall i martinas säng, väntar på att en film vi laddar ner ska bli klar. 30 days of night. Den lät bra, men vi får se. Nu ska jag bädda ner mig jämte henne och kolla på narnia som går på tv. Vi hörs! :) puss.

idol

Attans! Det blev Kevin istället för Robin. Men han förtjänar det. Även han var duktig :) Alice var ju ganska självklart att  hon skulle gå vidare. Nästa helg kommer jag sitta som fastklistrad i tv-soffan. Då vet ni  vart jag befinner mig.

Haha, jag tänkte jag skulle roa mig med lite tvspel. haha, ensam. Nolifer är nog det rätta ordet för mig. Men ska ju upp tidigt imorgon, får se hur länge jag stannar uppe ikväll. Puss!

you're my saving grace

Godkväll!
Det har varit en helt perfekt fredag faktiskt. Lugn och skön, men ändå så flummig. Träffade Eve, Titti ochJohanna vid 6-tiden, körde ut och hem. Snacka om att jag frös som ett svin, har nog aldrig frusit så mycket. Kunde inte ens röra mina fingrar, tror aldrig jag har frusit så mycket i hela mitt liv, och jag har varit med om en hel del kyla. -24 och idag var det säkert ett par plusgrader. Hur ska jag överleva den riktiga vintern?

När vi kom hem fick vi bullar av mamma, nybakta, lussebullar och kanelbullar.Jag gjorde iordning lite te, och så satt vi framför idol och fikade. Jättemysigt. Tills vår värmefläkt slår ur proppen. Hahah. Och jag har alltid lika svårt för att byta det och det tar alltid lika lång tid. Men efter många om och men fick jag igång de, och fortsatte att kolla på idol. Riktigt bra är det faktiskt. Robin är ju en riktig pudding, och Alice är ju en riktig snäcka. Kevin, han är bra. Så det är svårt oveta vem man ska hoppas på ska åka ur. Men i mitt fall säger jag faktiskt kevin. Men  upp till bevis om ca 20 minuter. :))

Imorgon ska jag till väla med Eve och Titti. Åh så mysigt. Nu fan ska jag hitta en klänning, annars blir det svårt för mig. Men nu ska jag kolla tv, ska åka och hämta pappa senare ikväll som är på julbord. Puss!

friiiiiiiiday!

åhnej! Jag förlorade, jag fick inte igenom min önskan om att vårat innebandylag skulle heta sam-laget. Istället blev det, det åh så långa, the team of fire and flames who came from the cold ices of frost and water to conquer A-hallen. Jag hoppas nog av innebandyn. Nä, jag skojar bara. Vi ska äga skiten ur allihopa, trust me. Med mig i laget, hahaha. Dream on. När är denna tunering förresten, är det någon som har en blekaste aning om det?

Det är iallfall fredag idag, det är nog den största anledningen till att jag inte tog namnbytet så hårt, haha. Alla gillar fredagar, även jag. Då blir man snäller. Skolan började med spanska, såsom alla fredagar gör. Efter det hade vi so genomgång, sucky! Och lite bild, blev klar, dock inte så jätte nöjd. haha, fyfan! Lunch och hemkunskap resten av dagen. Vi fick laga precis vad vi ville, med en huvudingrediens som skulle vara med. I vårt fall var de kött. Så vi kokte lite potatis, stekte köttet, gjorde en sås, och jag bakade knäckkakor. haha, varför lyckas jag aldrig?! Det gick iallfall att äta :))

Mamma har bakat tusen bullar idag, mumma! :D :D
nu ska jag pysa, ha en bra kväll :D puuuss!


en liten, liten kristin.
tänk att man har varit så liten :)

worlds biggest secret

Jag känner doften av benhinneinflammation. Har ont som satan i gatan. Men jag lever fortfarande. Har iallfall ägnat min tid till att leta klänningar även ikväll. Börjar bli aningen tråkigt nu.





mer spännande än såhär blir det inte. Trodde jag knäppte av knappen aningen mer än det faktiskt blev. En annan dag kommer det. Jag och syster ska nämligen snart ut och fota sådana julkort. :) nä, nu har jag inte tid mer, tråkigt, meningslöst och kort inlägg. I know. puss och godnatt!

pojkar små

diskussionerna blev heta i skolan idag. Angående vad vårat lag på innebandydiscot skulle heta. Vi är fortfarande inte helt överrens. Ett otänkbart alternativ killarna kom med var att vi skulle heta något i stil med "Våra tjejer suger hårt" eller något. Vilket jag absolut inte gick med på. Haha, jag tycker bara det låter löjligt faktiskt. Å andra sidan, vem har någonsin påstått att våra killar är mogna? Två andra alternativ återstår
1. the team of fire and flames who came from the cold ices of frost and water to conquer A-hallen.
2. sam-laget.
to be continued.

Vi har i skolan också genomfört något helt nytt, som vi hoppas på att följande klasser fortsätter med. Nämligen skolans stjärngosse. 7 kandidater, vem vinner? Erkänn, idén var ändå ganska rolig? För varför ska det jämt handla om lucia och tjejerna? Tycker killarna ska få något roligt dem också, actually!

Förresten så var jag ute och fotade lite idag efterskolan, i brist på annat. Geeeky, I know! Men
kanske delar jag med mig av mina moments med min kamera. Nu ska jag iallfall nöta musik till tusen! Puss!

vem är vem?!

faking a smile

Idag är det torsdag, och vi fick äntligen tillbaka våra uppsattser, ni vet, den om kloning som jag pratat så mycket om. Haha. Är mycket nöjd, mvg liksom. Känns kalasbra, :D. Iallfall, har bara haft tråkiga lektioner idag, mt, eget, språk, eget, lucia, engelska, eget. Inget utöver det vanliga, förutom lucian då. Hahah det som är lite ironiskt är när killarna ska sjunga tänd ett ljus. De är typ 7 stycken som ska sjunga den, och de låter som om de vore två mesiga killar som inte vågar sjunga ut. Alltså riktigt mesigt för att vara 7 stora killar. Lite kul ska de ju bli att få se hur vårt tåg blir, och hur det faktiskt kommer att låta. Vi ska nog sjunga trots allt, jag salome tommy och simon. Julen är här isåfall, om den nu inte är paxad eller något. Eller om något ballar ur, igen?!

Efter skolan var jag duktig som tog hand om städningen av mitt rum. Haha, ja, jag är städarN själv! Snyggt blev det också, och inte minst rent! För ett par dagar iallafall. Fått upp lite juletomtar och ljus också. mysigt värre. Nu ska jag äta lite, och kolla på one tree hill, gammalt avsnitt dock. De nya har fortfarande inte kommit?! :O

Förresten :D:D:D:D:D
kanske blir en liten puppy, hoppashoppas!

OH NO!

FY HELVETE VAD DEPRIMERAD JAG ÄR.
klänningen jag skulle beställa finns inte i min storlek längre
 =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =(!
skjut mig!

winter wonderland

Godkvälllllller!
Jag har spenderat min kväll hos adam i bonnalandet dåva. Trevligt hade vi. Spelade tv-spel, lekte lite ute i snön och busade med vovarna. Åhååå, är helt kär i hans lilla valp.  Helt gudomligt söt. Så har försökt övertala mi padre att skaffa en jycke. Och ja, jag känner att det börjar gå åt rätt håll faktiskt. Han började fundera, och sa till och med kanske till våren. Men så har jag ett annat stort problem, min syster.................................. hon är inte att leka med. Tro mig :)

Jao, det är så det ligger till. Imorgon ska jag julpynta mitt rum, har fortfarande inte hunnit göra det. Måste ta och skärpa mig, ta mig i kragen och sätta igång med allt som behövs göras. Jag har inte haft tid till att sätta upp julbelysning och sådant, städa mitt rum är en sak jag VERKLIGEN inte har haft varken ork eller tid till. Det är som en grisstia där inne, och jag skojar inte. Skräpning Kristin!

HEJ VINTERLAND!
Ja, nu passar det så dags. Det är riktigt mycket snö ute nu, och jag tycker om det lite faktiskt. Det är så himla mysigt. Och att se lilla valpen springa runt i snön, åhååååå! Nu är mysfaktorn hög hög hög! Anyway, nu ska jag inte dryga mig mera. have a nice winterevening everyone! :)


Snälla jultomte, ge mig?!
=D

så mycket falskhet

Dagarna bara smyger sig på. I morse skrapade jag lucka tre i min bingolottskalender jag fick från gymnastikföreningen. Dock är turen inte riktigt med mig. Vi får se, jag har ju trots allt 21 rutor kvar att skrapa. Påtal om julkalendrar, jag har fortfarande inte inhandlad någon choklad kalender, galet. Ska fixa de snarast, känns mera juligt att varje morgon öppna och äta en bit choklad. Förra året hade jag tre stycken, nu har jag inga!

Skolan började i vilket fall som helst med eget arbete. Tråkigt men ja, sådant man får gå med på. Idrott, då vi spelade innebandy, var nästa. Resten av dagen har vi haft eget arbete, och även kollat på en sjukt tråkig krigsfilm, svartvit också. plus i kanten ju! Jag somnade med andra ord. Vi har ändå haft det ganska roligt idag, mycket skratt och så vidare. Det gör att man tar sig igenom dagen ganska smärtfritt. Svängde inom banken idag också! Gud vad man känner sig uttittad  när man sitter där, alla gamla gubbar och kärringar tittar på en som om man vore dum i huvudet, eller något åt det hållet. dessutom vid jag ju såklart nummer 189, och på tavlan med siffror står det "169". YES! 20 nummer innan det var min tur, snacka om att jag blev överlycklig som fick spendera tid där, med alla gamla gubbar som stirrar på en. Jotack, det gör jag gärna om.

Det är även julmarknad idag, men jag hade ingen lust att dra dit, ingen julkänsla eller något. Och då känns det fel att gå på julmarknad. Ingen snö, bara en stor fet gran med glödlampor några 100 meter bort. Ja, jag skippade alltså det. Även om jag är så otroligt sugen på marknadsgodis, jag står emot. Nu ska jag även ta något att äta. Vi hörs ikväll! puss¨


lovely!

give me all of your love

Godkväller!
Idag har jag varit riktig duktig faktiskt. Jag, som ni kanske vet, låg riktigt långt efter i matten. Usch. haha. Iallfall så har jag suttit och räknat kapp det lite nu, nu är jag bara sisådär 5 sidor efter kanske. Jag tar igen med små steg ni vet. anyway, jag och syster åkte ner till maxi innan, hon blev sugen på kladdkaka när jag skickade ett recept till henne, och det fick de bli. Gott vare!

Nu har jag absolut ingenting att skriva om. Eller jo, julkalendern som går på tv? Den sägs inte vara jätte bra, själv har jag inte tagit mig tid för att kolla på det ännu (jag vet inte ens vilken tid det går). Men eftersom den sägs vara dålig så känner jag att det är ganska meningslöst att kolla på den. Jag njuter hellre av min stressiga morgon, som det oftast blir, eftersom jag alltid lyckas vakna sent. De senaste två veckorna har jag vaknat kvar över 7 i 5 dagar. Hur lyckas jag nu med detta? Jo, dagens tekniker.. mobiltelefonen alltså. Jag lyckas alltid stänga av alarmet när jag egentligen bara vill snooza 9 minuter till. Istället stänger jag  då av alarmet, och vipps, klockan blir alldeles för mycket. Men imorgon där emot, då ska jag inte snooza, och inte stänga av alarmet, utan vakna då klockan ringer. Fast, hur många gånger har jag inte tänkt för mig själv att jag ska göra det, men ändå blir det inte så?

godnatt!

put your hands up

 jag är helt förkrossad!
När jag kom hem från skolan och skulle ladda hem det nyaste av one tree hill, upptäcker jag med stor sorg att avsnittet inte har kommit ut. Varför har det inte kommit, och vad ska jag nu sysselsätta mig med?

Skolan fungerade helt okej idag. Små irritationer hit och dit. Vi började iallfall dagen med slöjd, fick tillbaka min slöjdredovisning, och med ett mvg längst i hörnet av pappret så känner jag mig nöjd. Jag och Salome satte oss för att skriva hennes redovisning, men lektionen resulterade i ganska mycket klänningletande. Appropå klänningar, inte någon som möjligtvis har ett lucia linne jag kan låna? För jag vet inte om jag har något, och orkar verkligen inte köpa något. Känns ganska bortkastat med pengar, och just nu behöver jag alla jag kan få tag på.

Skolan fortsatte med långt eget pass, sedan lucia träning, lunch, språkval och eget. Byggde lite på vår friggebod, finfin är den! Röd är den också. Nåväl. Tvingade pappa att hämta mig efter skolan idag, jag ansåg att det regnade för mycket. Det höll pappa inte med om, men jag är duktig på att övertyga folk, särskilt pappa. Det har ju dock sina konsekvenser. ajajaj!

Ikväll ska jag bara vila ut. Ingen träning idag som sagt. Skönt, just nu iallfall. Får massa tid över till att göra saker jag ännu inte är klar med, vilket är bra. Har lite att ta igen både här och där. Nu ska jag iallfall ta något att äta, eller ska vänta tills mamma kommer hem, för hon ska köpa skinka åt mig som jag tvunget måste äta idag :)) Impuls.


det var tider det :D

find you way, beat the best!

Nu är jag snäppet mer gladare än jag var förut. Riktigt skönt att ta ett bad med massa skum. Där hade jag kunnat ligga hela natten, tro mig. Men just nu sitter jag och funderar på vad ska sysselsätta mig med varje måndag, tisdag och torsdag-kväll fram tills v.3? För från och med idag är det juluppehåll med gymnastiken, för oss och även för de små barnen. Jag har iallfall kommit på vad jag kan roa mig om tisdag eftermiddagarna/kvällarna. Det kommer ju nämligen ut nya avsnitt av one tree hill på tisdagarna. Dock håller ju det tidsfördrivet bara i 40 minuter, sedan måste jag hitta något annat. Men jag ska ju faktiskt se det positivt ändå, nu får jag mycket mer tid över till att träffa alla nära och kära.

Jag funderar ut något med tiden. Förresten, tänkte visa en bild på klänningen ska jag klicka hem från internet som ska bli min nyårsoutfit.


Nå, vad tycker ni? Något att sätta tänderna i?
Det lutar åt den, dock kommer det ut en ny kollektion med klänningar snart, så ska vänta något vecka med att beställa den. Tills jag sett om några av de nya klänningarna kanske är finare? Jag letar vidare. Det är nog lite som du sa, en kvinna nöjer sig aldrig. haha, först skrattade jag lite åt det. Men när jag tänker efter, så är det oftast rätt. Man ska ha det bästa av det bästa helt enkelt! Det är ju nyår, det är ju värt det!

hej jag hatar uppvisningar!

Det går nog inte med ord förklara hur mycket jag ogillar våra uppvisningar. Vi drog över på tiden med ca 15minuter, jag dog bokstavligen på överslaget, skämde ut mig lite på dansen, airtracken gick helvete, och ja, nu var det väl inte så mycket mer och klaga på. Jo, barnen! De lyssnar som vanligt aldrig och hoppas och springer runt överallt. Detta är inte riktigt min dag, eller så tycker verkligen jag och min kropp inte om gymnastikuppvisnignar. Välj vilker ni vill tro på, jag drar till med det andra förslaget. Usch, ni förstår varför jag ogillar uppvisningar, hatar till och med. Men fick iallfall stålar för arbetet med barnen, skönt, passar fint nu till jul. Fick även en julkalenderlott av Lena som tack för hjälpen med barnen. Så sött, så nu har jag två stycken sådana kalendrar. Jag ska dra hem stor kovan!

Resten av min dag har varit bra. Luciaträning på morgonen, engelska, eget, idrott engelska. Kortfattat som ni ser. Är verkligen inte på humör nu för några längre inlägg. Ska gå och tappa upp ett bad och bara chilla. Jag behöver det, smälta denna pinsamhet och skam. Även lite mat hade inte suttit fel, makaroner och köttbollar? Sara? JATACK!

RSS 2.0