higher than higher.

ouhff, denna veckan ha rullat förbi, fort som attan. Prao hela veckan och det har varit kanon. har fått göra en massa, en sak roligare än det andra. tvättat och vikit handdukar och sopat hår har den mesta tiden gått åt till, men jag har också fått blanda färger, diska(?!), schamponerat, pris-satt, plockat upp en massa hårprodukter, hämtat posten, ja, jag har fått göra lite av allting faktiskt. mer än jag först trodde jag skulle få :P.  och idag fick jag vara försöks-kanin(?!) så  har fått slingor i håret, blä (a).  nåväl, sista dagen imorgon, lite sorgligt faktiskt, men ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till mina vanliga rutiner,  dock har jag ju faktiskt haft väldigt slappa tider.  börja klockan nio, lunch runt tolv, (hur länge jag ville) (Y), sen sluta när jaginte hade mer att göra :P. så har egentligen inte jobbat full tid ut  mer än en dag, och det var på tisdagen. gött (:

och idag efter praon blev det konfa, eller efter&efter, jag stack tidigare(a). tråk-kofa. sen dratta till klöxhult och träna minstingarna. jag är slutkörd, och jag skojar inte. herregud vilket liv det var där ikväll, alla pojkarna slogs! hela tiden, och alla bara grät, stackarna xD.  ja, så nu kan jag ju säga att humöret inte riktigt är på topp, verkligen inte. men sara gör allting bättre, tacktacktack! <3.


" du skulle ändå inte höra vad jag skriver! " HAHA (Y)
helgen? någon som vill leka? :)

i'm scared.  

PUS-SSS!

I know that everyone gets scared, but I become what I can't be.

Nu har lovet passerat också, oj vad tiden går fort om man tänker efter. Fast jag har ju lite extra lov en vecka till, praoar nu. så det blir en timmes sovmorgon, och idag slutade jag till och med kvart över två, gött! Iallafall, lovet har varit ganska så toppen, lite synd att allt roligt folk varit bortresta, men som ni ser så lever jag fortfarande. :) I Fredes blev det disco bowling med Salome, Rakel, Gabriel och deras pappa. funfunfun!gick lite sisådär, jag kan ju inte direkt påstå att jag är född för att bowla, å andra sidan, så blev det faktiskt en strike (: Lördagen  gick åt att vara med domina  från 4-6. sen  knallade vi ner till klöxhultskolan där vi träffade Robin, Johan, Andy och Pierre. finemang. blåsigt och kallt ute, så gick hem till robin där vi bara pratade och hade allmänt trevligt :). Vid sju stack vi hem till Domina, partyparty. Tjej&Killsnack, höhö, inte allt för tokigt. trevlig kväll vart det iaf. (:
söndag blev en såndär slappe dag, eller .... inte. Det var först ikea för hela slanten, och efteråt var de ju såklart till att försöka få upp allt på plats av det jag handlat. det tog mig ett antal timmar, tillslut blev jag faktiskt klar. Men blåslagen vart jag om händerna. värsta såret på lillfingret (a), jag har inte riktigt skillsen till det där..

idag, blev det till att vakna vid 7. ställa sig i duschen, piggna till, fixa iordning sig, dratta till Qompaniet. och det första jag fick göra var att börja dammtorka alla hyllor, sen blev det till att diska, och sopa hår. Tvätta och skölja. Ja, ni tycker säkert det låter hur tråkigt som helst, men faktum är att det faktisk inte är alls så tokigt som det låter. Det är väldigt slappt och man träffar en massa folk hela tiden :). slutade ju som sagt kvart över två idag, det är hela 1 timme och 45 minuter tidigare än jag skulle. Ja, vi får hoppas på lite fler sånna dagar (y) :).  har dessutom fått mina uppgifter för imorn, då det blir spegelputsning, rengöring och sådant stuff, skulle kasnke till och med få blanda hårfärger och sådant roouligt (:  i'm excited.

ikväll blir det även träning för min del, greatigt. och imon förväntar jag mig ett helvete till morgon :O :O :O!
puuuuuusss! :)

image47

förbereder mig för förändringar.

om du bara förstod hälften så mycket av vad jag sa.

Att vakna upp i soffan var verkligen ingen höjdare, och jag lär ju få göra det i two more days. but, jag överlever. idag har varit en hyssad lugn dag. började tidigt  med målningen för att få mer tid över till annat, men helt i onödan. det visade sig när jag var klar, att jag faktiskt inte hade så mycket annat att göra. La mig framför tv:n en stund, åt, och ja, that was pretty much it. halv fem drog jag mig neråt till klöxhult, träna barnen. ja, för många kan jag väl inte säga att vi var, men skeppsbrott med den äldre gruppen löste det hela ganska bra tycker jag. Cyklade ner till Salome efter träningen, följe med Titti, det var trevligt tycker jag. väl framme hos Salome var jag tvungen att visa mina gymnastik´-skills för gabriel, höhö. som det kan gå :). sen ja, stack vi ner till bökhult, fotade lite. dock blev det bara crap av det hela, var för mörkt ute (a).
"Mose ditt vatten är klart"
"jag har inte satt på något jäkla vatten, är du helt efterbliven eller"
hahah Garv på det! (:

tittade på Taking lives sen, och jag skojar inte, jag fick hjärtattack, hemskt ju (a) Efter kom pappa och hämtade mig. och nu har jag bara degat här framför, segt men lugnt. förresten, klippte mig igår, blev helt okej, för det syns knappt (a) huhelihöhö..

imon blir det probably Ikea med daddy, & på kvällen blir det bowling med Salome&c.o. trevligt!  pusspåer :*

my life be like

första gången på väldigt länge som jag spenderat så mycket tid i mitt rum som jag gjort idag. första dagen på lovet har gått undan, riktigt fort. började dagen med frulle för första gången på väldigt länge. sedan satte vi igång, jag&pappa vill säga, med att flytta ut alla möbler från mitt rum. nu har ja tagit tag i det hela, jag ska få mitt rum fixat. så idag har jag haft en pensel i handen hela dagen, ja, nästan iallfall. så nu blir det en massa jobb hela veckan kan jag tänka mig, jag vill ju trots allt få klart de så snart som möjligt.  (:  efter många timmars dragande med pensel, borste och rollern så var det dags för träning. och idag var det faktiskt ganska så roligt, tiden rann iväg vill säga..

ja, fyra dagar kvar av lovet, och jag har inget annat planerat. jag som brukar ha fullt upp hela tiden, har all tid i världen just nu. eller, mesta delen av tiden går väl åt till rummet, men iallfall. antar att det är för att alla har åkt iväg, skidsemester, golfspelande, solsemester ja, gud vet vad. tur lovet inte är längre än en vecka... jag har också tagit tag i hårklippningen, och den blir av så snart som på onsdag. och jag hoppas för allt i världen, att det inte blir kort :O. u-s-c-h. tordag blir det träning med ungarna, fun! ensam tränare? ouhff, det lär bli tufft, om det kommer några ungar (a). just nu sitter jag och tittar på en massa gamla bilder som väcker minnen. allt från roliga till sorgliga till orförglömliga, bilder från i somras, klassutflykter, tjejkvällar, filmkvällar, ja, bilder från det mesta. och jag kan ju säga att 2007 verkligen var ett toppenår, och nu när jag träffat ännu flera helt otroliga vänner så känner jag på mig att 2008 faktiskt kan bli bättre. jag kan ju säga nu, direkt, att jag inte längtar tills vi början på gymnasiet. när alla går på olika skolor, flyttar härifrån, och ja, man tappar helt enkelt kontakten med mer än hälften av alla. jag längtar verkligen inte!

appropå ingenting, så har vi uppvisning den 26 april, be there! (a). dessutom är det ju tävling inte så långt innan dess, 12 april. man kan ju redan nu fråga sig hur det kommer att gå, men som alltid så hoppas jag på det bästa. nä, nu borde jag gå och natta mig. känner att det bara kommer att skrivas en massa helt onödiga saker här annars. så, godnatt! :* btw, OLA SKULLE GÅTT VIDARE!

image46

giving you a reason.

tjofräs.  måndag över, and it feels great kan jag lova! Dagen började borta på linné, idrott. Fast jag var inte med idag, bara låg och pratade med Salome på mattan. Ska börja träna imorgon, G-R-E-A-T! =D Nåväl, efter idrotten var det eget arbete som gällde, eller ja, för våran del var de prat som gällde.  Ja, efter den lektionen hade vi lunch, roligaste lunchen på länge faktiskt.
" Äre fri fis?!"
"Ja, *drar i fingret" 
haha , vilken totalt urkass humor man kan ha. Ja, denna dagen, lik som alla andra hade en fortsättning, och vi fortsatte efter de med en till eget arbete lektion. Där vi faktiskt jobbade lite mer... Efter hade vi engelska. Det var faktiskt lätt den roligaste engelska lektionen hittils. Skrattade så tårarna föll. jisses!  Ja, bortsett från att jag skulle ut och prata engelska med therese...  det gick inte som jag hade tänkt mig. för jag blev plötsligt väldigt nervös över att sitta där och bara stammade igenom hela skiten. Blä på det! ja,sen vart det slöjd, och de säger sig självt. inte roligt, inte roligt, inte roligt, Traskade hemåt efter det, la mig på soffan och tittade prison break. nu sitter jag här och degar, eftersom jag inte har något bättre för mig... sen vet vi alla att Robin är hightech, förlåt ... var tvungen att nämna det (a) :), tog väl cirka 30 minuter innan jag fick det jag skulle av honom och när jag väl fick det så funkade det inte XD (A) höhö.
nu ska jag .. ja, göra något annat!  pusshej :*


Förresten, för er som antecknar, Imon blire ny mobil! :) (Y)
image44

live for something, outside of your own mind.

Jag ser vad som händer. -Va? Att inte dem förstår. -Åh! Men blir dem kära krymper faktiskt vår trio ner till två. Jag har totalt fått den låten på hjärnan. Så just nu sitter jag bara och försöker få bort den ur hjärnan. Jag kan väl därför passa på att berätta hur helgen har varit, eller nej, jag börjar redan med fredag. Ja, fredag som alltid så börjar den med skola, och det var bara allmänt trist i skolan, inte för att jag ens minns vad vi gjorde. Men roligt var det säkert inte. Efter skolan hakade Salome med hem. Det blev mat, prisonbreak och snack för våran del, som alltid skulle jag vilja säga, men dock lika trevligt som alltid. Grabbarnagrus hade match på Linné vid halv 6. Den ville vi inte undgå att missa, därför var det bara till att börja trampa neråt, mot Linné. Matchen slutade tyvärr inte positivt för Älmhult, men det var väldigt trevligt att titta på.

På lördagen ringde klockan vid halvåtta, och då var det bara till att stiga upp, och in i duschen. Efter det träffa Sara och cykla ner till Haganäs. TeamSportia Cup, himlans trevligt. Vid halv fyratiden satt vi på Amigo, onyttiga som vi är så åt vi pizza hela gänget. Jag är verkligen totalt pank på grund av detta :O (a). Där satt vi någon timme, sedan var det dags att dratta ner mot Andrés place. Där vi bara var allmänt sega, satt mest och pratade. Tjej och Kill snack var visst en riktig höjdare den kvällen. Var ute och spelade lite boll också, jag var till och med så snäll så jag gjorde mackor till dem. Det ni! Jag traskade hem kvart i tolv, då jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Helt sjukt va trött jag var. När jag väl kom hem så vart jag inte alls trött, så jag satt mest och tittade på tv och pratade med folk. ganska gå trevligt om du frågar mig.

idag händer ingenting vad jag vet. Tänkte ta det lugnt idag, eftersom jag haft konstant huvudvärk sen i onsdes, då jag inskaffade mig en liten hjärnskakning. Så det blir till att titta på PrisonBreak och sånt trevligt ^^,

nu vet jag inte längre, jag vet ingenting.

två månader.<3
RSS 2.0