love is the only thing you can't control.

uuh, slappdag idag :) finemang!
började med att vakna, sen fiixa irodning sig&sen dratta ner till jouuuhan :)
kollade film&så, sen ringde johanna&frågade om jag skulle träna .. då klockan var 5i5.
Panik, skynda sig dit , nåästan i onödan eftersom de knappt var ngra barn där idag xD
sen hem, &efter kom johanna, johan, andre, robin, och andy :) finemang, kollade på 14 suger
&så lekte vi i all snö :) myy-yyys. tills jag fick mina byxor nerdragna av Andre :O :O :O :O : O!
ALDRIG MER MJUKISBYXOR säger ja :) höhö  nåväl, imon blire byn med johanna PUSS :*

that's the key, baby, don't you agree?

kort skolvecka den här veckan, uh uh, det tycker vi om :) och dessutom har veckan hittils gått ganska så fort. inga otroligt plågsamma lektioner, eller jo, sv-provet. fyfan (a).. nåväl, hade ma-prov idag också, fast det gick helt okej (y). nåväl, fick ta en promenad hem från skolan idag, kallt, blåsigt och allmänt tråkigt. fast jag överlevde utan några som helst problem :) när jag kom hem vilade jag benen i min kära soffa och kollade på 3 avsnitt av gossip girl. finemang! efter det blev jag uppdragen ur soffan av martina&pappa för att jag skulle följa med till Ikea. tittade lite möbler till mitt rum, eftersom jag bestämt mig för att göra om det :), så nu är man lite uppspelt. (:,men jag hittade inget intressant, bara fick en massa ideer om hur jag vill ha det ;) Syrran däremot, hon fyllde hela bilen ^^,

Two days off(!) plu-uuus helg, finemang! :) nu ska jag glotta andra avenyn och sen nana ! :)
 
Godnatt&sovgott :)

Sometimes you hold so tight, it's slips right trough your hands.


image42

Don't be afraid

Go out there and find your way,

Take what you get and make the best of it.

That's the secret.

You live, you learn

You play with fire, you might get burned,

But what doesn't break you, only makes you stronger

That's the secret.

you and me. we should be, making a memory.

nu har vi förflyttat oss ytterligare några dagar in på 2008. tiden går fort när man har kul som det sägs. denna veckan har varit ganska så slapp, dock inte så rolig. måndagen började som alltid med skola, hade gymnastik på idrotten, ganska så roligt faktiskt, men det var väl de enda på hela den dagen som vart skoj. :P, På kvällen vart de träning, och den gick väldigt bra, tyärr inte för pernilla som skadade ryggen ganska så rejält. "/, jag hoppas det är bättre med dig nu :).  Tisdagen vart det  matstrejk, därför kände vi att vi behövde äta lite onyttigt och stack därför för att äta på amigo, namnam! :) ingen träning på den kvällen, segt som tusan. men nåväl. Onsdag, tråkdag det också, som alla mina andra dagar. (a), idrotten vart skojs, gymnastik idag igen, och några veckor framöver?! :)
jag och paulina hade lite roligt ivartfall!

Kristin: FYFAN vad de luktar paprika :O.
Paulina: Ja, jag rapade nyss :$ :D .

nåväl, på kvällen hände verkligen ingenting, skjut trist och drygt. Nåväl, sen blev de torsdag och vi firade sara efterskolan för hon fyllde byxmyndig! GRATTIS GULL! <3. trevligt med tårta&prata gamla minnen :) eller , gamla&gamla. minnen ivartfall :). Ogge&totte&salome vart där också, så det var lite extra trevlisch! :). skippade konfan, lalalala! sen vart de att cykla ner till träningen och träna småttingarna, finemang! :) lite drygt att cykla från möckeln baraa, och jag som knappt hittade :$:$ . lala. igår gjorde jag inte heller någonting, stannade hemma från skolan, inte sovit en blund&huvudvärk. skulle träffat johan. men de sket sig, b-l-ä.  så ska träffa honom today istället, finemang! :). mina planer med att sola med pau igår gick också ganska åt skogen, jag ville ju verkkligen, bajs på det säger jag!  nåväl, får ta det en annan dag! :) nu ska jag dratta&fixa iordning mig, PUSSPÅER! <3

image41

nothing worth having comes easy.

15 dagar in på det nya året, & det kan bara bli bättre :).
menjo, det var ju ett tag sen man skrev... & eftersom jag inte har något annat bättre för mig , så tänkte ja, lika bra att skriva några rader. nåväl, nu börjas det!

ja, här kommer de dagar det hände något roligt på, onödig läsning för er som inte antecknar!

för er som inte la märke till de, så låg snön nere på marken redan 2:a januari, eller redan borde jag kanske inte säga. men där låg den! Så det blev till att ha lite snöbolls krig med Johan & Johanna den 3:e, och det var väldigt trevligt tycker jag. Johan passade också på att göra en snöängel, och jag gjorde min fina Häst/katt/hund/ko/kanin-figur. (a). jag tycker ivartfall  att den blev fin :) . kollade massa O.c den dagen också, mys!
lördagen efter de vart de filmkväll hemma hos Pierre. trevligt som attan. kollade på förra årets revy, nästan lite skrattredande. och vi tittade också på deras klassuppvisning sen dem gick typ i trean. glittrande delfiner brakar loss. resten av kvällen hade vi snöbolls krig utomhus, trevligt, kallt & väldigt blött!
söndagen efter lördagen så hade vi extraträning på gymnastik som varade i fyra timmar, fast lat som jag är orkade jag faktiskt inte träna hela den tiden, så var där i cirkus två timmar, höhö :)
sen började skolan på tisdag, och ja, det är väl samma gamla vanliga, inget har förändrats underlovet.  onsdag, i månad med johan! whuawo. fikade med linnea, johanna & simon efterskolan, superduper trevligt! särskilt att få träffa linnéa lite extra, känner attde var välbehövt, för jag saknar din gamla humor :). var nere på friskis och traskade runt där i någontimme för att linnea skulle träna på kvällen, & sen passade jag och johanna på att cykla upp till johan där andré också var! himlans roligt, eller hur johan? (a)
Därefter  kom lördag, då vart de fest @ andré. Och oj så trevligt vi hade det där! :) robin & johan bara pratade om den där "outhärdliga känslan" man får .... & ja, vi förstår er! :) stort tack till andré! T-A-C-K! ^^
söndag, var vi och kollade på pojkarnas match, som tyvärr inte gick såvärst bra, better luck next time! :) hade lite sällskap med Pierre Ludde Macke Joel Fia och Johanna, trevlish! :) på kvällen drattade jag ner till minna och träffade pierre och johan, :) tittade på hitta nemo, och var ute och gick trevligt värre :)
& sen blev de måndag efter de, och måndag betyder skola som betyder att man måste vakna tidigt. usch fy och blä. skolan i sig vart inte för rolig heller ;). första träningen på kvällen , himlans trevligt & pinsamt... nåväl, idag är de iallfall tisdag och då hade vi hemkunskap i skolan, ack ack ack , det var roligt tycker jag personligen! :) ikväll blir de till att träna igen, f i n e m a n g !  PUSS PÅ ER ALLA SNYGGON!

image40

Ut med det gamla, och in med det nya!

Nu jävlar är det 2008!
nyårsafton seglade förbi, alldeles för fort om du frågar mig. Under kvällen hann vi med en hel del hos mig, det blev bland annant lekar så som Twister, Kropp mot kropp och även uppdraget som faktiskt de flesta klarade av att göra med vissa undantag!
Kvällen började med att Sara och Salome kom till mig runt 7 tiden, fixade iordning lapparna till uppdraget, pratade och hade allmänt skoj. Timmen senare kom även Johanna och någon kvart efter de kom även resten, nästan. Iallfall Max, Ludde, Johan, André, Joel, Domina, Andy, Pieerre och Robin. Lite mingelprat och sen satte killarna igång med att smälla Saras tigerreaketer. Ja, sen satte vi igång med lekarna och hade väldigt trevligt tycker jag. :) Runt 10 tiden tittade även Evelina, Julia och Anna förbi, ack så trevligt. Nåväl, runt tolv kutade alla ut på vägen för att kolla på fyverkerierna och hälsa alla Gott nytt år! Det var nog det mysigaste jag någonsin varit med om, iallafall vart de väldigt mysigt! De flesta stack hem runt 1 och så blev det bara jag och Salome kvar. Satt lite vid datorn sen somnade vi, runt 4 vill säga. Och jag vart ovanligt pigg när jag vaknade, och jag vaknade faktiskt förvånansvärt tidigt, kl 10 :O (a) . Satte igång att städa bort allting, stolar, glas, gå några rundor med golvmoppen och så vidare. Och Salome bara sov. höhö! Men iallfall, detta ska vi lätt göra om, snarast! Tack för en toppen kväll allesammans, och gott nytt år på er allihopa!
RSS 2.0