when it's over the secret wont die

Åh. Förresten :) Har ju missat att sjunga lite idag, så here we go! :)
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år. Today är det johannas dag, all grattis till dig mitt hjärta! :) <3


det känns inte likadant längre.

out of words

Efter att mitt hjärta slagit 100 varv om så är tillslut denna jobbdagen slut. Började dagen med att åka ut till haganäs där "knutte" och jag skulle laga vattenspridaren och den andre pysen skulle trimma gräset. Och ja, hur ska vi säga att det gick? Inge vidare skulle jag säga. Att gräva i jorden några decimeter ner och sedan inte ha några grejer att laga ventlien med, eller vad det nu var, kändes ganska så onödigt faktiskt. Men vi fick oss också ett gott skratt när han ville visa hur vattenspridaren fungerade, som om att jag inte visste det.  Iallfall, så drog vi igång det och han stod inne i det lilla huset där man kunde dra igång vattnet och så. Sedan frågar han: "Kommer det något vatten?" Och jag svarar som det är: "Ja, man ser lite lite vatten därborta, och så forsar det hur mycket vatten som helst vid din bil!" Då slog tanken honom, "aj, det skulle vi nog inte ha gjort" (med världens mesigaste röst). Joppjopp, vi hade ju totalt glömt bort att ventilen vart sönder, och så när vi då drog igång vattnet kom det ut på fel ställe. ackackack! Så det blev till att ösa vatten ut ifrån hålet, det var jobbigt kan jag lova.

Resten av dagen har gått till att tvätta lite soptunnor, ta in alla mål och flaggor, och så åkte vi ner till soptippen och slängde lite trä. Påvägen hem skrämde han verkligen skiten ur mig, hemskt hemskt! Avslutade dagen med en kortpratstund i källaren med läkerolbjudningar och löneprat. Haha, den killen har varit med om en del kan jag redan nu konstatera. störtskön! (:

Och nu sitter jag och väntar på att få mat, eftersom jag själv är för lat för att börja laga något. Sedan händer väl inget särskilt skulle jag tro. Har ju slutat planera saker eftersom dem aldrig blir som jag planerat ändå. meningslöst. Yäyä, have a nice day ! :) puss.

what's the point of never making mistakes?

Min dag har idag gått ut på att dega och kolla  på summerland. Also, har jag varit duktigt. Var ute och gick en runda innan också, mycket skönt även om vädret inte var lika fint som när vi var ute och gick igår. Men det funkade, jag tog mig till och med hela vägen hem. Så jag har haft en ganska slapp och tråkig söndagkväll, men alla söndagar är tråkiga.

Ikväll är det fotboll, finalen. Men jag känner inte för att se fotboll idag, som alltid. Så jag kollar väl på nån film eller något. Maybe ringa Johanna och se hur dem har det i götet. Pratade lite med henne innan idag, och de verkade, enligt henne, ha ganska roligt vilket är kanon ju :) Oh, Johanna fyller år imorgon också, så ni får inte glömma att gratta henne. mycket viktigt :)

åh, sitter och kollar på en massa gamla bilder nu. Oj vilka minnen som kommer tillbaka alltså. Och så mycket man lyckats förtränga. Jag saknar att vara liten, eller mindre om du föredrar det. Gosh.

it takes time to realize

Vad skulle jag seriöst göra utan min fisk? Inte mycket skulle svaret bli.
Hon är verkligen totalbäst, no matter what. Många fina minnen har jag med dig, och med många menar jag verkligen många. Jag minns första gången vi pratade, oj, alltså. Pinsamt värre. Visst är det härligt, det här med minnen? RixFM, första gången jag var hos baron, när vi sov därute, vår båttur till knappön. Alla gånger vi fikat och bara snackat en massa skit, när du följde med till växjö då vi tävlade, och igår, när vi la upp alla löven och bladen och allt vad de nu var. Massa skratt blev det. Det är en sak man alltid gör med dig, skrattar. Oavsett hur ledsen man är, så blir man alltid otroligt glad av att träffa dig, insane, men sant. Att veta att man kan säga allt till dig, det är super. Att alltid veta att man har någon att vända sig till och veta att man alltid får bra svar och hjälp, det är det bästa. Det finns nog ingen som vet så mycket om mig som du, ta åt dig av det.  Och jag älskar dig, väldigt mycket. <3
Sara Andersson <3

Och nu åter till mitt liv igen, har hittils inte gjort någonting, bara pratat med folk och så. Ska kila in i duschen nu, och stå där en lång lång stund för att piggna till en aning. Annars händer nog ingenting idag, ska vila ut mig. Ny vecka imorgon. Tufft, men jäkligt skönt att veta att detta är den sista jobbveckan, sen jädrar ska jag få sova ut, har inte gjort det på många veckor nu. Därefter börjar mitt riktiga sommarlov, med sena kvällar och gott umgänge med vänner och famlij. Vad det ska bli härligt alltså, ja usch ja.

Nä, nu börjar tiden rinna iväg, borde gå och fixa det jag ska fixa. Puss!

en dag kommer det att ordna sig, frågan är när.

Kanon dag idag, för första gången på länge.  Började med att kolla lite på summerland, beroendeframkallande.se. Ja, sen föreslog sara fika, och det tackar jag ju absolut inte nej till. Så vi drattade ner till olé. Mycket trevligt. Sedan satte vi oss bakom banken. Där vi fick våra små idéer. Att lägga ut blommor på marken och sedan bestämma vad allting ska betyda var inte det lättaste. Tillslut kom vi på ett par riktigt finurliga alternativ, dock kanske inte så lätta att genomföra. Sedan beslutade vi oss för att kolla på film hos mig med jp. Men först, en riktigt, riktigt lång promenad, men det behövde nog vi tre. Haha. Strosade hem till mig där vårt inhandlade godis och hyrda film väntade. Hot chick. alltid trevlig med film och sällskap. Nu ska jag nog nana (:


borde inte alla måltider se ut såhär? ^^,

it never seems to fail me now

godmorgon, godmorgon. Sovit gott? Det har jag. :)

Planerna för igår blev inte som tänkt, det blev ingen film och ingen sömn så tidigt. Eftersom mina planer aldrig håller sig utifrån ursprungsplanen så skulle den inte heller göra det igår. Som sagt. Fick ett samtal runt 10 av min kära fisk. Madde och Verres 18års fest, och jag var bjuden. Så det var snabbt på med kläder och smink och dittan och dattan sedan bege sig till squaredance lokalen. Träffade massa trevligt folk där, både gammalt och nytt. Och ja, det var väl som Verre sa, man kände inte ens hälften, inte hon heller. Jaja, trevligt hade vi iallfall. Kommer kanske lite bilder senare :)

nu ska jag gå och duscha. pusspysar! (:

why is what's best for you, always the worst thing for me?

Tredje inlägget för idag, och jag lovar, det ska bli det sista.

Kvällen har jag ägnat mig åt att spela yatzy med pappa, mycket trevligt tills vi räknat ut resultatet av omgångarna. Då är det inte lika kul längre, eftersom jag förlorade alla gångerna. Ja, man kan ju inte vara bra på allt, right? ^^ Har även kollat ännu en film, eller inte ännu en, fel ord. Men samma film, fast en gång till. Eftersom, ja ni vet, jag somnade ju första gången. Sow, jag tittar på den en gång till helt enkelt. Och den här gången somnade jag inte! Wie! Bra film actually. Nu ska jag nog lägga mig i min mycket sköna säng och dra igång musik på mobilen och bara ligga och lyssna på den samtidigt som jag ska försöka sova. Utmärkt kombination. Jagvet, klockan är inte mycket än, men ja, trött är jag dygnet runt nu för tiden. Jag ska nog kunna somna, tro mig :).


jag kan inte med ord förklara hur glad jag är över
att jag fick träffa dig en sista gång.
Jag saknar dig, jag saknar thailand.
all kärlek till er och alla andra!

even if it takes my whole life.

Jag kan inte på något sätt påstå att mina dagar flyter förbi. Snarare tvärt om, jag har gott om tid till att göra massor. Det är bara det att vädret just nu suger. Finns ingenting att göra, för ute kan man inte vara. Alla har nu åkt till göteborg för läger, resten är upptagna och jag har tråkigt. så idag har jag kollat på film, eftersom jag varit ledig idag. Riktigt skönt faktiskt. Att vara hemma med ändå få betalt, de ni. Tittade på fools gold, och ni som känner mig vet väl ungefär hur länge av filmen jag lyckades titta på? Ja, precis. Inte länge. Jappjapp, har dessutom städat rummet idag, i brist på annat. Och då är det illa, riktigt illa.

Får väl se vad jag tar mig till att göra ikväll. Blir väl att kolla film med pappsen. Kanon! :) puss

när allting förändras

Två tomater gick på en väg.
Så kom en bil och körde över den ena tomaten.
Då sa den andra tomaten: Kom Ketchup, så går vi!


När jag var riktigt liten hörde jag vitsen om tomaterna. Den öppnade en helt ny värld för mig. Det var en sådan fantastisk historia - rolig, drastisk och hemsk på samma gång.
Två tomater gick på en väg. Bara det är ju roligt, att tänka sig två tomater som traskar på små spinkiga ben.
Jag såg också framför mig näsa, ögon, mun på tomaterna och kanske en liten hatt på huvudet. Och så kom bilen, wrooom, alltid en lastbil med flak, jag minns att den var vit.
Lastbilen mosade den ena tomaten och fortsatte likgiltligt ut ur historien utan att stanna. Den var bara en stor, obeveklig makt som råkade passera och utan att tänka på det eller bry sig det minsta krossa det som kom i dess väg.
Den andra tomatens replik till sin överkörda kamrat är både förskräcklig och sann och underbart humoristisk: "Kom Ketchup, så går vi!"
Först kan man uppfatta repliken som rå och hjärtlös. Kompistomaten är ju söndermosad. Hur kan man säga något så grymt till någon som krossats fullständigt?
Men om man tänker lite mer på det så överger inte den oskadade tomaten sin vän, trots olyckan. Han vänder sig om och erkänner det som hänt, accepterar det som måste accepteras, och använder humorn som ett sätt att gå vidare.
Och det är inte bara han själv, den oskadade, som går vidare. Han uppmanar också sin tomatkompis att resa sig upp och fortsätta.
Inte längre som tomat - den överkörda tomaten är alltför mosad, alltför förändrad för att någonsin kallas tomat igen - utan som något annat som också är okej att vara: Ketchup!
Kom Ketchup, så går vi!
Bli inte kvar här. Res dig upp och gå! Du är inte den du förut var, det kan du aldrig mer bli. Livet har farit fram med dig, och livet är en vit lastbil som passerade i all sin makt och vrede och mosade dig sönder och samman, men du finns fortfarande, du andas ännu. Jag står här och väntar medan du hämtar andan, så går vi vidare tillsammans.
Så slutar den första roliga historien som jag någonsin hörde.
Kom Ketchup, så går vi!


 


real to me

hola. Jag är sjukt uttråkad och har varit det hela dagen/kvällen. Finns absolut ingenting att göra, och ingen är hemma. Eller, visserligen åker sommarkonfirmanderna inte förrän imorgon, men det ska packas och vilas och gudvetvad. Så, efter att jag slutat jobbet så satte jag på en film. Superhero movie eller något. Fick mig ett gott skratt, trots att jag tycker att filmen är väldigt överdriven och vissa skämt är bara allmänt störiga. Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, sovit och varit ute lite. Och nu ska jag titta på en film som går på femman, scary movie 3. Som jag har sett tio tusen tals gånger, men jag orkar inte titta på fotbollen. har redan sett en halvlek, och det händer ingenting. Så film tycker jag är en alldeles utmärkt idé. Så, godnatt, för jag lär somna (som alltid). Ja, Godnatt igen.

nothing to prove.

Mycket till fest var det inte igår. Vilket kanske var väldigt tur för min del, hade säkert missat en del då. Nåja,  först drog vi ner till älmekulla och tittade på när Robin spelade fotboll. Vet inte riktigt vad matchen slutade. 1-1 eller 2-1 till älmhult. No idea. Efter det drog vi vidare till domina kollade lite på tv och gjorde inte så mycket mer. Prat blev det ju också en del. Sedan vart det ju fotboll på tv, men det verkade inte direkt som att någon var intresserad av den så vi drog ut och jag stack hem. wellwell.

Idag har jag jobbat, och vi fick sluta halv 11 idag. gött.. Något som kanske inte är lika gött var att lille Hasse blev sjuk. Stackarn. Men så är livet. Är ledig imon också, finemang. Ska ligga och dra mig i sängen aningen längre än vad jag tidigare kunnat. Skönt, skönt, skönt! Inte för att någon måste vara intresserad av vad jag skriver här, hihi. Men läs på! Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på en film och njuta av denna dagen.

ÅH, förresten, har hört av mina källor att det ska bli dryg 30 grader nästa vecka, isn't it lovely? Lite solsken tackar vi inte nej till, samt inte heller lite värme så att man kan bada igen. jaja, vi håller tummarna. Puss!

silence is golden

Ja må dem leva, ja må dem leva, ja må dem leva uti hundrade år. Javisst ska dem leva, javisst ska dem leva, javisst ska dem leva uti hundrade år.  Hurrahurrahurrahurra! :) Idag är det då alltså Domina och Albins födelsedag, därav denna vackra sång. Kom inte på vad man sa innan hurra grejen, men idag är det iallfall deras dag. Och jag hoppas ni får den bästa 15-årsdagen. Åh visst är det härligt när folk fyller år, alla är så glada. Jag blir iallfall glad.

Nä, nog om det. Jobbat klart för idag, fick sluta 20 minuter tidigare idag för att vi varit så duktiga. Men jag kan också påpeka att det också känns som att det har varit den längsta dagen hittils. Mest tråkjobb och sådant idag. Inge vidare. Började dagen med att rensa ogräs, som jag frivilligt sa att jag kunde göra för att jag vägrade köra gräsklipparen. haha tönt jagvet, men det känns som att det hade gått åt pipan ifall jag hade försökt mig på det. hihi. Ja, sen vart det fika som vanligt, och sedan återigen rensa ogräs i någon timme. Sen fick vi den stora äran att klippa häcken, haha. häcksaxen vågade jag mig faktiskt på. Det var inte så farligt, men tungt. jisses. Jag kommer ha träningsvärk i armarna kan jag ju säga. Ja, det tog resten av dagen. Något positivt är iallfall att solen skinit på idag, första dagen sen jag började att jobba så har vi fått se sol. Skönt, och jag hoppas verkligen de håller i sig. Jag vill ha solsken.

Idag/Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Inga speciella planer. Dock  ryktas det om fest för domina fyller år. Vi får se om jag knallar dit, ska ju jobba imorgon också. Fan! Börjar bli lite trött på att alltid vara den som måste hem först och sova. Men det är bara en dag till imorgon, (för på fredag är vi lediga) Och sedan nästa vecka. Ska försöka jobba in fredagen också, om vi inte får den ledigt också. Jag gillar Hasse. Han tycker vi får för dåligt betalt av kommunen så han skriver dit lite extra timmar så att vi kan få ledigt fredagarna, och bäst av allt, hör och häpna, vi behöver oftast inte jobba in dem! Ja, jag gillar honom! Så om jag har lite tur så kanske vi får ledigt nästa fredag också. G-ö-t-t!  Yäyä, maten kallar! puss! (:

just remember darling

Jag hatar att sälja gräddbollar! Jag och johanna fick två lådor sålda, två! Så nu står jag här, med 16 lådor kvar och jag måste få dem sålda. Problemet är dock att det antingen är folk som inte vill ha, eller så har dem redan köpt. Irri är vad det är.

Aja, idag har jag annars haft en toppendag. Vaknade klockan 6 som vanligt. Fixa sen cykla till Älmekulla. Gjorde för övrigt klart vårt staket som vi började på förra veckan, kanon snyggt jö! Sedan blev det att rensa lite ogräs och sådant tråkigt. Men med lite musik i öronen är det inte så långdraget trots allt. Efter det slutade vi för dagen. Så jag knallade hem, eller jag cyklade, åt lite och efter det la jag mig för att titta på gossipgirl. Hur kan man inte tycka om det? Om det nu finns några som inte gör det. Sjukt spännande är det. 3 avsnitt irad efter varandra är precis vad jag behövde, och en halvtimmes vila. Så nu är jag pigg igen. Idag har ju förresten solen skinit lite granna, fast fortfarande blåser det riktigt mycket ute, så kallt är det fortfarande. Nu ska jag väl se ännu ett avsnitt. Har absolut inget bättre för mig. Roa mig? Call me! PUSS! :*


sometimes it feels like you deserve better.

walking disaster

Ny vecka, igen. Det är nu det börjar kännas att detta sommarlovet kommer att gå riktigt fort. Jobbar två veckor till, och läger en vecka. Hur ska jag få tid till sådant jag faktiskt vill göra? Ja, vi får väl se. Det kommer ju fler sommarlov trots allt. Ja, men jag fick iallfall en ganska bra start på dagen, upp och jobba skruva färdigt staketet, måla, laga bänkar, laga staket och nät och sist rensa ogräs. Alltså en helt okej dag. Och nu vet jag att min arbetskompis inte gillar att rensa ogräs eftersom han typ totalvägrade. Så jag fick fixa det mesta själv. Så kan det vara.

Ikväll väntar mig en långpromenad med bärande på gräddbollar med J. som vi förhoppningsvis ska lyckas få slut på. Är trött på att gå hemma och veta att alla 21 lådorna ska vara slut sålda. Och inte nog med att de ska vara slut, de ska också hända inom denna veckan.. Så idag får vi sälja järnet, (jag vet att jag sagt att jag ska sälja dem nu hela veckan, men idag ska det hända(!) och gör det inte det så skjuter jag mig) Eller något. Idag ska jag även försöka hinna med att göra klart konfirmationskorten som jag fått hem, ska skriva lite på allihopa och adressera dem också. Usch, nu kändes det som att jag helt plötsligt fick jätte mycket att göra. Keep on the good work! Jag har ju effektivitet i kroppen nu. Energi.

Jag kom att tänka på att jag faktiskt inte har särskilt mycket planer inför mitt kära sommarlov. Så jag vet inte riktigt vad jag oroar mig för att jag inte ska få tid till. Herregud, sommarlovet är ju några veckor. Något måste jag ju hinna med. Midsommar är ju redan avklarat, så det kan vi ju bocka av. Det kommer att bli rixfm i augusti också, det ska jag ju också lyckas hinna med. Sedan har jag faktiskt inte fler saker inplanerade just nu iallfall. Visserligen dyker det ju upp nya saker hela tiden att göra. Men som jag kan komma på nu så är det faktiskt inte så mycket mer. Jo, jag fyller ju år. Och så ska jag någon gång under lovet hinna med att ta moppekörkort. Vilket jag inte är så säkert på att jag vill längre, tycker nästan det känns lite onödigt för jag lär ändå inte köra så värst mycket. Men ja, kan ju alltid vara bra att ha. Det är ju trots allt en del av min födelsedagspresent antar ja, så jag får väl vara glad att jag slipper betala det själv ivartfall :) Nej nu börjar detta spåra ur, jag vet att ingen orkar läsa sånna här långa inlägg, därför tänker jag sätta punkt nu (.) ciao! :)


this is what I need.

give me one good reason

usch, jag borde gå och lägga mig nu, men jag kan verkligen inte. Är inte det minsta trött just nu, och visserligen har jag inte gjort någonting idag som borde göra mig trött. har mest degat vid datorn och  tittat på film. Sen på kvällen kom johan hit, blev till att kolla på en askass film, eller kolllade bara typ halva. Annars blev det mest till att prata och sådant. när han stuckit tittade jag lite på film, och nu borde jag gå och lägga mig. vilket jag ska också. Eftersom jag nu igen måste börja gå upp tidigt tidigt, jobb klockan 7 som sagt. Usch usch usch. men, godnatt :)


lovelovelovedlove

whatever it takes

A strangled smile fell from your face
It kills me that I hurt you this way
The worst part is that I didn't even know
Now there's a million reasons for you to go
But if you can find a reason to stay

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
Believe that I can change
I'll keep us together whatever it takes

She said "If we're gonna make this work
You gotta let me inside even though it hurts
Don't hide the broken parts that I need to see"
She said "Like it or not it's the way it's gotta be
You gotta love yourself if you can ever love me"

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know that I've let you down
And if you give me a chance
And give me a break
I'll keep us together, I know you deserve much better

But remember the time I told you the way that I felt
That I'd be lost without you and never find myself
Let's hold onto each other above everything else
Start over, start over

I'll do whatever it takes
To turn this around
I know what's at stake
I know I've let you down
And if you give me a chance
and believe that I can change
I'll keep us together whatever it takes

Lifehouse.   Jag är djupt förälskad

together

 Söndag idag dåva.

Igår hade jag förövrig en väldigt trevlig kväll, Salome kom hit, vilket var evigheter sen. Saknat.se. Så det blev en massa prat, och vi var ute och gick en stund. Fisk ringde också, haha och salome fick sig en diss av S. kompis. haha

- Vad heter du?
- Salome.
- Va?, Blomma?!
- Nej jag heter Salome
 *tystnad*
- Ehh, är inte det en sjukdom?
hahaha asgarv, och då hade han trott att hon hette salmonella eller vad de nu heter. xD

Aja, ibland måste man få skratta, ett gott skratt förlänger ju livet som sagt. Idag händer väl ingenting speciellt. Vad jag vet än så länge. Vi får väl se :) as usual. nu kilar jag, puss! (:

lazy day

Idag har varit en sånhär riktigt slapp och tråkig dag. Där vädret förändras varannan minut från regn, till solsken. Dock blåser det något fruktansvärt hela tiden. Usch, tråkigt värre. Har inte riktigt gjort så värst mycket idag. Kollade på film, men somnade, så jag tänkte jag skulle sätta om  filmen från början där jag minns och se klart hela utan att somna. Får väl se om jag lyckas. hihi. Jag och mamma har precis krängt en kebabtallrik, tillsammans, och vi orkade ändå inte äta hela. Mäktigt. Men ja, det var gott och onyttit. Men det får jag väl träna bort en vacker afton. Nä, tänkte jag skulle se klart filmen nu, som för övrigt heter 21. yäyä, puss

don't give up on love

Oj. Denna afton blev inte som tänkt, utan way to good. Trots lite folk hade vi skit roligt. Jag iallafall, och jag vet fler som hade det. Till en början av kvällen satt vi mest och pratade, och sen for det hela igång. Vi dansade runt vår hemmagjorda midsommarstång (gjort av hårspray och blommor), jag och eve körde Irländsk Julafton, kanske inte så passade med en julaftonslek nu när det är sommar, haha. Vi pratade, vi dansade, vi hade det allmänt trevligt. Tjejsnack inne på toan, ouhff. det gick hett till xD. hahaha. Ja, men jag tackar för denna kväll, hade kanon kul! :) BIlder kommer när jag fått dem av Johanna, eftersom jag själv nite hade någon kamera med mig. Plus att jag hoppas alla ni andra hade en trevlig midsommar.

Tack Johanna, Eve, Paulina, Albin, Joel, Ludde, Sanja, Henke, Basse, JJ, Robin, glömt ngn?

Ouhff ja, idag var de tänkt att jag skulle försöka sälja slut på mina gräddbollar, men de regnar något fruktansvärt så vi får väl se hur det blir med det. Sticker kasnke ut med johanna på eftermiddan eller något. Då har det väl förhoppningsvis slutat regna. Annars blir det bara till att ligga och slappa idag, kolla på film eller liknande. Och bara vila ut. Usch, jag vaknade faktiskt vid 4 idag, jättepigg och kunde verkligen inte somna om. Sjukt. Men satte på en film sen somnade jag snabbt igen. Vaknade igen vid nio typ. Lite bättre iallfall. Yäyä, nu ska jag dra mig. tjobido! :) puss.
   
  

två bilder ifrån riddarön. bättre sent än aldrig :)

don't take what you don't need

Nu är jag färdig fixad och klar. Har precis lockat håret som tog mig typ en och en halv timme. Vi får väl se om det var värt det, det försvinner väl snabbt igen. Ska snart äta lite, sen kilar jag över till johanna, partaj. Jajo, än en gång, glad midsommar! :)

bust it baby

Idag är det midsommarafton, och jag vaknade hur tidigt som helst. Glömde natruligtvis stänga av alarmet på mobilen som i sin tur gick igång klockan sex på morgonen. Trött som jag var somnade jag om igen och vaknade sedan igen runt 8. Usch. Och idag verkar ändå inte hända något särskilt roligt. Visserligen ska det vara fest hos Johanna, men det skulle typ bara komma max 6 personer eller vad det var, resten är ju bortresta. Så ja, det känns ju lite tråkigt, men vi får göra det bästa utav kvällen så det nog bli roligt. Vädret verkar ju ändå helt okej, solen sken lite när jag var ute för ett par minuter sen. Men sol är överskattat, det blir säkert regn ändå. Neggotiv, jag vet. Enbart för att jag inte ska lägga förhoppningar på att det ska vara superfint väder, förbereder mig på regn istället. På så sätt blir det lite roligare om det nu inte skulle bli regn, och solsken istället. Much better.

Nåväl, snart ska jag väl traska in i duschen, och fixa iordning mig lite. Resten av dagen blir väl bara chill, äta mat, och sådant trevligt. Sen bär det antagligen av till johanna en sväng :) pusselipusspuss,

Glad midsommar!

(:

när en tjej ;

är tyst, så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud

bråkar med dej, tänker hon väldigt djupt

tittar på dej men ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida

svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra

tittar sorgset på dej, undrar hon varför du ljuger

lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt

försöker få kontakt med dej varje dag, då söker hon din uppmärksamhet

smsar ofta, vill hon att du svara åtminstonde en gång

säger jag älskar dej, menar hon det

säger att hon inte kan leva utan dej, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid

säger att hon saknar dej, så kan ingen i hela världen sakna dej mer än vad hon gör

du vet vad du förlorar

Sånna som du har ett hjärta av sten. eller kanske inget alls?

romeo

Vart har vårt fina sommarväder tagit vägen egentligen? Solen tittade fram ett par minuter idag, men sen var det inte mer med det, utan det övergick istället till regn. Som vi nu är ganska vana vid. Imorgon är det midsommar afton och det är helt ändrade planer, jag kommer inte ut till eneryda. Buttert. Så jag får hoppas Johanna&Pau kan roa mig en aning. Hoppas.

Aja, idag bar det som sagt av till jouhan, kollade på eva&adam. Mys. Sen blev det bl.a en massa prat och dator. haha, aldrig fel, även om man blir hur trött som helst av det. ouhff ja. Nåväl, stack hem vid typ halv 6, mötte andy&robin, så snackade ett par minuter med dem, och drog sedan vidare. Nu sitter jag här, igen, jätte uttråkad och trött. Ont har jag också och mina ben bara shakar loss, skakar alltså. Überjobbigt för det går knappt att göra någonting. Nej, usch vad jag klagar. Nog med klagandet. Jag är hungrig och ska snart äta, ovanligt jagvet. Men jag vet samtidigt att Sara antecknar, och då måste jag skriva allt jag gör under dagen, nästan iallfall :)
you are my everything. you really are.

djupt vatten

Åh, härligt med långhelg nu. Sista jobbdagen denna veckan, och den gick fort. Började med att hissa flaggorna, sedan började vi snickra på staketet och det fick vi typ, halvfärdigt(?!). Och sen måla det. Kanon. Och som varje gång jag målar, så lyckas jag måla över hela mig. Ansiktet, håret, armarna, bena, magen(!?). Och jag vet faktiskt inte riktigt hur jag lyckas måla mig på magen, för jag hade ju tröja på mig hela tiden? Måste vara mina övernaturliga krafter som gör att jag lyckas. yepyep. Det är väl ungefär vad vi har hunnit göra idag, fick sluta en halvtimme tidigare, gutt.

Idag ska jag vara med johan, sen åker han till stugan. segt segt segt. Jag får helt enkelt överleva. Måste antagligen sälja lite gräddbollar ikväll sen också. fyfan. Förresten, fotbolls kvällen igår ja. Sverige förlorade, precis som jag trodde. Mina övernatruliga krafter kanske? Vi vart iallfall en hel dröse med folk här. det var najs. yäyä, ska pysa ner till johan nu. Pusselipusspuss , (;

hold on, wait a minute.

Idag har inte hänt så mycket mer än det jag tidigare berättat. Kollade på  'What happens in Vegas', en välidgt bra och rolig film tycker jag.

Var aningen trött på den gamla "outfiten" så gjorde om den innan. Är ännu inte klar, just so you know. Ikväll blir det även fotbollskväll hemma hos mig. Måste ju stå ut med detta, och jag ber till gud att detta är sista matchen för sverige :) Eller, nej det gör jag förresten inte, fotbolls kvällar med parterna kan faktiskt vara ganska trevligt. Verkligen. Nåja. btw, så har kasnke midsommar fixat sig ändå, så jag slipper sitta hemma och dega. Det är nämligen party hos Malmen. Ja, Martin alltså. Funderar på att dratta dit, om det vill lösa sig med skjutsen och så. Det hoppas jag det gör. Annars får jag nog den tråkigaste midsommarn ever. Det vill jag inte ska hända. 

Jag kom att tänka på något, vad vet jag inte riktigt.


fotbollskvällen hos johanna :)

hand i hand

Nu skulle det inte sitta helt fel att få sova en timme eller två. Jag är über trött. Lyckades sova förlänge idag och vaknade fem över halv sju. Panik. Eftersom jag börjar klockan sju blev det stress, stress och stress. Men jag hann i tid. Började dagen riktigt tråkigt idag, fick rensa ogräs i typ en och en halv timme. Sen körde vi ner till Byggcenter och köpte brädor och färg. Åka tillbaka och börja såga och måla. Så dagen har gått rätt fort ändå. Kanon. Sen hem och äta, och here I am, sittandes vid datorn i brist på annat. Eller i brist på annat, jag behöver ju uppdatera mig lite.

Igår kväll förresten så var vi ju som sagt på riddarön med ledarna från gymnastiken. Det blev mat och prat. Mycket misstolkningar också, ord som slängdes hit och dit. Gabbes var ju riktigt fina.
" Nä, nu börjar det säga stopp i kurrimurran" & "Igår badade jag med din dotter" haha
Vi hade lite sånglek och sådant vid elden, mycket mysigt. Sen drog vi hemmåt, och roddturen var trevlig. Duschade och så när jag kom hem, och ringde jp, =) Sen somnade jag, vilket kasnke var på tiden, eftersom jag försov mig. lala. Aja sista dagen imorgon, sen är det midsommar. Kanon :)

Ikväll blir det nog fotboll med mina partners :) kanon, om man nu gillar fotboll :) och som ni alla vet, så gör jag ju det :) haha, pusspuss (:

release me.

Mycket gräddbollar fick vi då inte sålt igår iallfall. Vi kände inte riktigt för att knalla runt utomhus när det regnar som fasen. Så jag drog ner till Domina en stund där de andra satt och kollade på Hata Göteborg. Trångt och trevligt. Vi drog ut i byn en sväng efter filmen, gick runt lite och så. Drog hem när klockan blev tio, skulle ju försöka komma i sängs så tidigt som möjligt, men icke.

Vaknade vid 6 idag igen, upp fixa iordning sig och sen cykla ner till älmekulla. Där vi började med det dagliga morgonkaffet som männen måste dricka. Efter det gick vi ut och hissade ett par flaggor, gödlsade, fortsatte att laga fotbolls nät och annat sådant. Sen bar det av till bt-järn och köpa lite grejer. Och över till haganäs där vi skulle klippa gräs på slänten. Gick kanon tills det självklart skulle börja ösregna. Kallt och blött. Var färdiga vid halv tolv, drog tillbaka till älmekulla där jag fick rensa lite ogräs. Och vid halv ett började det att ösregna igen. Så jag gav upp och slutade för idag. Imorgon blir det till att såga och måla och kasnke snickra upp staketet. kanon.

Aja, ikväll blir det ledarfest i riddarön. Ska bli oerhört trevligt, bara regnet kan hålla uppe en aning.
Nä, ska väl fixa lite käk nu :) puss

if living is without you

Tell me all of your hopes,
all of your dreams
I want to take you there
Tell me everything
Every breath, I want you to know I'll be there
Theres just one more thing,
One request
I want you to take me with you

tripping on word

Min första dag på älmekulla är nu avklarad. Jag lyckades till och med stiga upp klockan 6 helt utan problem. Kan ju också bero på att jag kom i sängs hyffsat tidigt på kvällen. När jag kom dit vid sju tiden, <så pratade vi lite först, jag, hasse och två andra grabbar. En grabb skulle vara städare, och den andra grabben skulle jag jobba med. Så visade han oss runt lite, och berättade vad vi skulle få göra under tre veckor framöver. Det låter faktiskt som att vi kommer få det ganska roligt, även om killen jag jobbar med inte är riktigt min stil. Aja, vi fick börja med att rensa lite ogräs i en kvart, tjugo minuter kanske. Sen kom hela fotbollsskolan, massa ungar här och där. Så vi hjälpte till att sätta upp ett party tält som de skulle ha maten i. Efter det blev det lite gräsklippning och vi lagade något fotbollsnät också. Och tiotusen bollar får man på sig också. Haha. Det regnade emellan nåt hela tiden, vilket var lite jobbigt. Sen slutade vi vid 12. Jag anser faktiskt att jag har rätt bra jobbtider, även om jag inte såg fram emot att börja klockan sju på morgonen. Faktum är att det är faktiskt inte så farligt, fem timmar går ju rätt fort om man tänker efter.

Ja, nu sitter jag här, och är trött i alla mina två ben. Så nu ska jag väl lägga mig och titta på någon film fram till sju ungefär. Då ska vi ut med spanskagruppen och sälja gräddbollar. fyfan, men ja. Sånt är livet.

puss

 Var finns sommarn?

how am I supposed to breath with no air?

Ja, planerna för idag blev väl ungefär som väntat. Med vissa undantag. Det blev först fika med Johanna vid ett tiden, mycket prat och sådant. Himla trevligt. Tack för det. Ja, sen stack jag hem ett tag. Och ett tag efter det cyklade jag hem till Jp. Kollade på stuart little (stavning?). Och det är en råtta. =)  Aja, sen cyklade vi ner till andy, och efter det vidare till älmekulla för att vi (andy då alltså) var så säker på att matchen började vid 5.så, yep, vi cyklade ner vid hem. Och var möter vi? Jo, en robin-pappa som säger att matchen börjar vid 6. G-great! :) Så vi cyklade ner till torget och satt där ett tag. Massa prat, dock inte så intressant. hahah. Klockan blev 6 och vi drattade ner till planen igen. Vinst till älmhult. Efter det cyklade jag hem. Så, min dag har varit väldigt kanon.

Ikväll ska jag gå och lägga mig super urly, börjar jobba imorgon vid sju. Insane, men så är det. Och i tre veckor framöver ska jag gå upp klockan sex, om inte tidigare. Jobbigt värre. Men jag får somsagt har pengarna i baktanke. haha.  yäyä, ska kila nu, puss!

jag ger dig min morgon

godmorgon, godmorgon. Har nästan precis vaknat och det är helt omöjligt att somna om. Attans. Men å andra sidan vill jag ju inte sova bort hela dagen, så att vakna nu passade riktigt bra. Även om jag känner på mig att det kommer bli en mycket lång dag.

Igår tittade vi som sagt fotboll hemma hos Johanna, och som säkert ingen har missat så blev det 2-1 till Spanien. Lite otur faktiskt, men så är livet. När fotbollen slutat fortsatte att titta lite på tv, och efter det drog vi hem till Macke. Och jag gillar hans hus, sjukt fint :) Aja, där satt vi mest och pratade och så. Och som ni alla säkert vet vid de här laget så tycker jag det är trevligt att bara sitta och prata. Sara ringde även också, alltid lika trevligt. Sen var det dax att dra hem, och kallt var det, svinkallt. Men med (nu kommer det här igen) bra sällskap, så tänker man inte på hur kallt det är. Så vägen hem gick fort, dock var det ju inte mer än ett par hundra meter (A). Kollade lite på film när jag kom hem, sen somnade jag.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, förhoppningsvis ska jag träffa J. (: mys. Sen blir det kanske till att kolla på killarnas match. Erkänn, jag är rätt snäll som kollar på deras matcher, Trots att jag avskyr fotboll? :) hihi. Detta är förövrigt min sista "lediga" dag på tre veckor. För imorgon börjar jag jobba, vilket jag inte alls hade räknat med. Trodde det var veckan efter midsommar, men icke. Aja, jag får jobba på! Och upp tidigt på morgonen måste jag också, shit, hur ska jag klara med egentligen? Jag måste helt enkelt. Jag får ha pengarna i bakhuvudet hela tiden, så ska jag nog klara det. hehe. Ja nä, nu ska jag, för första gången på många år, äta lite frukost. Får väl se om det går att få i något. :)

puss.
monika kristin karlsson

one, just one

Vaknade riktigt tidigt idag. Eller alldeles för tidigt för att vara sommarlov. Överengergi idag, och nu är jag inte ironisk. Så gick upp vid typ 8, städade rummet eftersom det verkligen behövdes idag, (lik som alla andra dagar). Att jag aldrig kan hålla rent, ja, jag får nog hålla med sara lite. Jag är nog en gris, som bor i min svinstia. Ja, så är det!

Idag händer väl inte så värst mycket, har precis spelat lite monopol med Martina, viktor och pappa. Dålig förlorare som jag är så ville jag inte vara med, så jag var bank mannen istället. Det var krånligt nog för mig xD Och ikväll? Ja, det blir väl fotboll för min del. Fotbollsnörden viktor är här, och han och martina typ tvingar mig att titta på det. Även om jag verkligen avskyr det. Någon som kasnke vill komma hit och joina oss? Föredrar lite bättre sällskap :) haha, no offence. Aja, nu ska jag kila, annat att göra. Känns som att jag bara sitter här nu, men vafan, vädret är kasst och jag orkar inte riktigt göra något särskilt, as usual. höhö. Aja, pusselipusspuss, (:

ett ansiktsuttryck säger ingenting

Ja, nu är firandet för skolavslutningen slut. Och jag hade det väldigt trevligt. Vi drog först hem till domina. Satt där och pratade lite och så, aldrig fel. Samlade ihop lite folk där, och drog sedan vidare till Henke där ett tomt hus väntade. Där satte vi igång och trevligt hade vi. Efter ville några gå till bökhult, och andra inte. Knotthatare som vi flesta var så valde vi att inte gå dit, och gick istället till klöxhultskolan. Tattigt jagvet, men där hade vi faktiskt väldigt roligt, roligare än väntat. sprang runt lite överallt och det kom en massa folk :) aldrig fel. Stack sen vid halv tolv på grund av att jag frös som fan och var toanödig. haha, så där slutade kvällen för mig, och några andra till. Men tack för kvällen allesammans! :)

och glad sommar på er alla. ♥

 

Sommarlov

Äntligen! Nu har vi kommit till den dagen som varit så efterlängtad i ungefär ett år nu. haha. Började dagen i kyrkan, där det blev sång och tal. Paulina fick sig en diss av prällen också, skratt & tårar.
"Det finns ingen som är perfekt. Ingen. Som till exempel Paris Hilton, visste ni att hon har 42 i skorstorlek? Hon är inte perfekt. Det är inte perfekt för en tjej att ha 42 i skorstorlek. Som sagt, ingen är perfekt"

haha. Sen gick vi tillbaka till skolan där vi fick glass med och tittade på bildspel av massa bilder ifrån hela 8. Ganska mysigt faktiskt. Sen fick vi betygen och efter det fick vi dra. Drog ner till amigo, träffade hela  faderullan där. Sen drattade jag hem och nu sitter jag här. Har precis ätit lite, och ska snart fixa lite saker inför ikväll. Då det blir party hos Domina. Efterlängtat, jatack! Ah, nu ska jag väl pysa vidare, bilder kommer så småning om. :) have a nice day, det ska jag ha iallafall. puss ;*

I'm head over heals for you.

Its just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven
.

this heart of stone will sing till it dies

tjobidobido. Idag är humöret på t o p p . Kan det vara för att det idag var vår sista skoldag? Kan det vara för att det är skolavslutning imorgon? Kan det vara för att det är sommarlov om en dag, en dag(!)? Ja, det kan det nog.

Skolan idag har väl varit lite halvsegt. Började med att städa skåpen och sådant så att dem är rena och fina när vi börjar i nian sen. Sedan var det dax för tippsrunda i älmhult, city liksom. Till och med så stort att vi inte hittade ena frågan. Men med lite hjälp av dagens teknik och kommuikation så hittade vi tillsist den. Trevligt liten runda. Sen hade vi lång lång lunch, blev till och med lite uttråkade, och trötta som bara den. Så vi vilade oss inne i bibblans läsrum. vid kvart i ett var det dags att knalla ner till gemöskolans gigantiska, inte alls illa luktande gympasal. där hade vi avslutning med klassen, och det blev 5-kamp. Med säckhoppning, dragkamp, springa med en sked i munnen och en potatis i ena änden, lämna-tennisboll-via-hakan, och klädstaffet. Guess who won tre av grenarna? Gissa vem som tog hem hela skiten? :) Jo, vi vi vi! Haha, hade iallfall det riktigt trevligt. Sedan så promenixade jag med tillsammans med simon, trevligt trevligt. Träffade Bästa Fisk också, long time ago känns det som. höhö :)

Väl hemma så gjorde jag som många andra dagar, somnade en stund. Fan, det ska bli riktigt skönt med sommarlov nu. ouhff ja. Aja , i vartfall, sen bar det av ner till Team Sportia, hämtade min beställda ÄGK-dress. tjusigt tjusigt, dock aningen stor. Men jag får väl växa lite på längden och äta upp mig lite, sen ska den nog passa! Aja, nu är det mat! Det vet vi ju alla att jag gillar, så ska kila bort och ta mig en slev, av vad de nu är förnågot. Puss

   

lite smakprov från idag. (:

I'm not letting you go.

Har precis tittat på ytterliggare ett par avsnitt av Prison Break, har till och med lyckats ta mig igenom hela säsong två nu. Finally, även om det har tagit sin tid. En mycket spännande serie om du frågar mig. Fick en riktig moment där inlevelsen snodde verkligeheten. Oj alltså. Syrran trodde väl jag blivit galen eller något när jag bara utbrister "NEJ!". haha  Ja, ikväll var det som sagt spanskamötet. Jag tycker det är lika onödigt varje gång vi har det. För vi kommer ju inte fram till något speciellt någon gång. Ikväll kom vi bara fram till att vi ville åka till Malaga, och att vi ska ännu en gång sälja gräddbollar (och detta kom vi underfund med på en timme). Jag kan nu direkt säga att jag verkligen inte är sugen på att samla mer pengar till detta, särskilt inte under sommarlovet. Då vill jag hellre betala mer själv. Men icke, nu ska vi  behöva sälja gräddbollar under stekhet värme (som vi hoppas på att vi får). Visserligen ska jag ju jobba, kan ju hoppas lite på att jag jobbar den dagen det var tänkt vi alla skulle ut och sälja. hihi, djävulsk & lat som jag är.

Nu har jag kommit på ett par saker jag ska hinna med under sommaren! kors i taket och guldstjärna till mig. Jag har iallfall bestämt mig för att jag ska :
1. Bada i havet.
2. Sova ute på studdsmattan. (frivillig att joina mig?)
3. Hunnit prova alla nya gb-glassar. Haha, vilken livlig fantasi jag har, riight? :)
4. Besöka minst 2 festivaler. (då rixfm är en av dem)

Ja, lite har jag allt lyckats skrammla ihop. Men än är det inte slut, det kommer mer brutala saker. Ifall min fantasi tillåter detta, vill säga. Måste ju liksom först och främst komma på något som är lite roligare än det jag skrivit. Nakenbad hade jag ju ett tag som förslag, men eftersom jag själv vet att varken jag eller någon annan av mina kompisar kommer att göra det, så var de ett alternativ som fort försvann från listan. Får fundera lite till, ska ha iallfall minst.... 15 punkter. Så jag har ett par till att komma på. Good luck till mig.

Puss.

one day gone

Att titta på när lärararna och niorna spelade fotboll var inte det roligaste jag gjort på länge. Det var som jag trodde, blåsigt och kallt. Det till och med stänkte lite regn över oss. Och efter lite mer än en timme var plågan över, niorna vann på straffar. Ingen aning om resultatet, men vann gjorde dem iaf. Matchen i sig var väl faktiskt ganska bra.

Aja, satte på lite Prison break när jag kom hem, kände inte riktigt för att göra något annat eftersom ja, vädret är ju dystert. Och då passar det med lite Prison break.  Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, jag kommer ihåg när vi sa för 6 veckor sen, att det bara var 6 veckor till det var sommarlov. Det är ju helt sick va tiden går fort, den springer, tickar, far eller hur ni nu vill ha det, iväg. Hur snabbt kommer inte sommarlovet då att gå? När man jobbar tre av veckorna, och är på läger typ sista? Jisses, jag ska lätt göra detta till det bästa lovet. Blir ju vårt årliga rixFM besök också, det ska bli mys faktiskt. Och säkert andra festivaler hoppas jag? :) aja, ikväll blir det spanskamöte på gemö fritids. Ska prata om spanskresan vi ska åka på i nian, det längtar jag lite till faktiskt. Bara det att det är så jävla drygt att samla pengar till denna skiten. Men ja, vi får se hur det går ihop sig. På tal om fritids. Haha, jag lyckades återfinna min nya pojkvän, Max. hihi. En liten förskoleelev som åker inlines, som satsar på höga saker, som ligger lågt. Eller hur var de johanna? :) haha, urgullig pojk det där. Nåja, have a nice day (: puu-uuss!

 mitt hår ser ju nästan blont ut, schiesses! :O

besvikelse.

Sitter i skolan och har precis pratat betyg med Camilla. sänkt mig i matte, bajs också. Sen blir man ju bara tjurig när han säger  "Jag tänkte inte sänka dig, men det blev fel när jag satte det, och sen gick det inte att ändra". Jomen det tackar jag för. tack  Aja, jag får väl fixa till det i nian, det ska nog fixa sig. hihi. 

Tråk väder idag igen, det blåser som fasen. Kul att sitta ute på haganäs i typ två timmar och kolla på fotboll med lärarna mot niorna. kallt kallt. Funderar på att skita i att titta på matchen och dra hem istället. Ingen märker nog något. höhö. Nä, nu ska jag väl dra mig från datorerna, vill ju inte bli värsta datanörden. mihiii, pusshej.

<3

Jag drar i ena ändan av tråden, och plötsligt känner jag en stor lättnad.
det börjar sakta lösa sig.

and there's nothing left to prove.

Jisses vad det blåser ute! Storm på gång? Nej fy, det hoppas vi verkligen inte. Vi vill ha sommar nu!

Skoldagen idag kändes sär lång. Kanske för att det var ruskigt kallt att bara sitta ner när vi väntade på våran tur att spela brännboll, och att vi åkte ur efter grundmatcherna så vi fick sitta ännu längre. Aja, hade lektion efter brännbollen, fick städa en massa skåp och sådant. boooooring. Men nytta gjorde vi, och vackert blev de. Nu är det  bara vänta och se hur länge de håller sig.

Jag vet inte var jag får all min energi ifrån, när jag kom hem låg jag lite i soffan och kollade på tv, sen somnade jag. insane. Så pigg har jag aldrig varit. Måste vara skolan som är så energirik. Ja, så måste det vara. Usch, resten av eftermiddagen/kvällen ska jag läsa lite extra på engelskan, vill ju inte komma till skolan imon och inte fatta ett skit av texten (som jag inte gjorde när jag&pau läste). Ikväll är det ju fotboll, Sverige. Och gissa vem som inte ska kolla? jo, jag! Det intresserar inte mig jätte mycket, för jag förstår mig ändå inte på det. Så jag får väl roa mig själv på bästa sätt medans hela familjen kollar fotboll. Kanske går jag ut och upplever en händelse? Eller så degar jag i soffan. Kanske framför datorn? Ja, nått hittar jag nog på.

Men nu tänkte jag förflytta mig härifrån, är kind of lite hungrig. Så ja, smaklig måltid till mig. Puss


It's a shame that it had to be this way
It's not enough to say I'm sorry
It's not enough to say I'm sorry

brännboll

god eftermiddag. Sitter i datorsalen nu och har precis käkat. Haft brännbollstunering hela dagen i skolan, sug. Mitt lag är väl inte så mycket att räkna med. Vann iallfall en match av tre. Hade några jobbiga småungar med i laget också som gick runt och drog ner byxorna på oss. haha, men ack så söta!  Men ska kila ner och kolla på finalen snart. Pusss (:

minnen att bevara

Sådär, blev lite halvklar med engelskan. Orkar inte riktigt ta tag i det eftersom det ändå inte kommer att påverka betyget som vid de här laget redan borde vara satt. Det får en att dra lite på smilebanden. Nåväl, idag mår jag halvkasst. Är jätteförkyld eftersom jag somnade med fönstret öppet inatt, bra jobbat! Så nu sitter jag är och snuvar för mig själv, jätte jobbigt eftersom det är så fint väder ute. Men jag friskar nog till snart. Iaf så har dagen i sig varit kanon. Som sagt den sista riktiga dagen för oss i årskurs 8. Började med idrott, var ute och gick en lång runda med pau, missade fredriks tack/adjö tal. Men som sagt, vi vet att han kommer att sakna oss. Right? (a). Fortsatte dagen med eget, och återigen eget efter det. Sen var det dags för lite engelska och för lite slöjd. Trist båda två, men det gick ju rätt fort ändå.
Sen var det att cykla ner med sis och köpa färg, hon ska nämligen slinga håret. Det blir nog superfint! Somnade en timme i soffan efter det, sjukt jäkla trött efter en halvfyra dag nämligen. Usch. Tur det är våran sista för iår.

Idag är det även en annan speciell dag. 6 månader. Det är helt sjukt va tiden går fort. Och jag tycker bara om dig mer och mer. Du kan jämt få mig att le genom att bara se mig i ögonen, magiskt, dock sant. Har aldrig tråkigt med dig, för enbart tanken att få vara med dig gör mig alltid lika glad. Jag överdriver inte när jag säger detta, men du är det finaste som finns och kommer alltid att vara. Alla fina minnen jag fått kommer jag att bära med mig. Filmkvällar, nyår, valborg, fester, kent, allt har varit helt perfekt. Och sommaren med dig kommer säkerligen bli den bästa sommarn jag varit med om. Med tanke på att nytt folk också kommit in i bilden. Folk som alltid är lika goa och roliga att umgås med. Jag tackar för dessa månader sålänge, fler ska det bli.
                                                                       Jag älskar dig mitt hjärta.
                                                                      Johan Persson - 09/12-07

hihi, nu blev det lite känslosamt också. sånt tycker vi om. Sommarkänslor är vad det är. Aja, ikväll är det nog tänkt att famlijen och jag ska grilla. Gottgott. blir väl antagligen till att bara ta det lugnt resterande kväll. Jag orkar inte riktigt göra något (som alltid). Oj, nu rusar alla in genom dörren, grilldax! VI hörs. puss!

None

ett par vackra ord från en sjungade fågel

Nu är vår sista riktiga skoldag slut.  Åh, känns så jäkla härligt att ha klarat av den också, med nöd och näppe. Koncentrationsbrist hade vi nog alla idag. Och jag fick inte klart det jag skulle. Så tänkte sätta mig ute på altanen eller studdsmattan och göra klart engelskan. Berättar mer om dagen senare :)

6 månader sötnos, 6 månader.

hanky panky

Sitter med den bärbara ute på altanen nu. Vädret är kanon, så får njuta nu, det skulle ju regna nästa vecka. Eftersom vi går i skolan en sista vecka så gör faktiskt inte det mig något ifall det regnar lite. Jag tror det kan vara nyttigt för naturen :). Så vi kan börja grilla ute igen. Har precis krängt i mig några jordgubbar och snart ska jag fixa iordning mig lite. Händer väl inget speciellt idag, ska nog bara ta det lugnt eftersom det är skola imorgon igen. Vår sista riktiga skoldag, för på tisdag är det brännbolls tunering, hela skolan. Onsdag är det fotboll, lärarna vs. niorna. Och på torsdag skulle vi ha någon tipsrunda i älmhult 'city och sen hem till Nettan. På fredag är det som vi alla vet skolavslutning. då hoppas jag det är fin väder, det är det ju typ aldrig när vi slutar skolan, vilket är ganska tråkigt. För man vill ju kunna göra någonting ute när man  väl har chansen. Aja, dit längtar vi!

Nä, nu borde jag dra mig härifrån. Puss

ett eget tänkande finns inte

Att förlora dig min vän, är som att kapa ena handen.

blir film hos johanna ikväll då. fun! (: Och min sån lista, ja, jag skrev ju innan att jag skulle göra den, men icke. Det blir aldrig som jag tänkt mig. hihi. Satte mig ute och läster skvallerblaskor istället. Listan tar jag en annan dag. haha puss

far away

Nu har jag pressat klart för idag. Och nu är jag bara allmänt avundsjuk på sis som är på tingsryds-festivalen. A, okej, det är kanske inte världens störtsa festival eller så, men det hade varit jäkligt roligt att åka iväg och göra något. För här händer det så ingenting. sucky. Ska väl antagligen på promenix med pappa snart, köpa glass eller något. Det låter väl ganska härligt ändå? ah, jag vet. :) blev ett kort inlägg nu, för jag har inget mer att säga. Eller jo, förresten, så tänkte jag göra min fina att-göra-i-sommar-lista nu. Så nu ska jag sätta mig ute på altanen och skriva järnet. så, puss.

it's me, you and the dancefloor.

Har precis varit ute och schteekt i solen, kan ju säga att det är mycket härligt och varmt. Tagit en paus för att jag skulle in och äta, så passar på att skriva lite innan maten är klar.

Igår var det som ni alla kanske vet, Sveriges nationaldag. Och det firade vi genom att bada hela dagen i bökhult, och efter det, på kvällen, blev det grilling hemma hos mig. Jag hade det trevligt, även om grillingen inte gick världsbäst för min del. Haha. usch. Ja, och jag hoppas ni andra hade minst lika trevligt. Senare på kvällen drog vissa, och några stannade kvar. Det blev prat och sådant inne på mitt rum, trevligt. Somnade runt 2 och trött som fan var jag när jag vaknade. Men jag ville ju inte sova bort hela dagen, så jag steg upp hyffsat tidigt.

Idag händer det som sagt inget särskilt, blir väl bara till att ligga ute i det härliga vädret, tror inte jag orkar pallra mig ner till bökhult idag. Men vi får se, om någon frågar så går de väl säkert an. Kan ju bli dryg att bara ligga själv hemma. Nåväl, nu är mina potatisbullar klara, eller vad man nu kallar det. Så ska kila iväg och äta, sen blir det ut igen :) puss på er. :* <3

jag kommer se ner på dig, när du ligger underst.

Oj, vilket student firande alltså. Men det kommer vill till sen. Först blir det en kort story om dagen i storhet. Började dagen med att en kines kom till vår klass och pratade lite om kina och vad hon tyckte om Sverige med mera. Det vad faktiskt ganska trevligt, och vi lärde ju oss en del, både nya engelska ord och om kina. Sen var det språk och annat trist. Efter lunchen hade vi engelska, det var faktiskt en ganska rolig lektion till skillnad från alla andra engelska lektioner. Fick en massa meningar man skulle läsa fort många gånger. Jag fick jämt de jävligaste. haha. Fast det var väldigt roligt. Smakprov? Det kan ni få ;)

1. Send toast to ten stout sanit' ten tall tents.
2. If Stu chews shoes, should Stu choose the shoes he chews. Haha, den skulle jag läsa 5ggr irad xD
3. I was born on a pirate ship. ( det ska sägas samtidigt som man håller två fingrar på var sida tungan)
4. The thirty-three thieves thought that they thrilled trought Thursday.
5. Six sick hicks nick six slick bricks with picks and sticks. Skulle jag också säga 5ggr irad. jobbigt värre :P
6. I wish to wish the wish you wish, but if you wish the wish the witch wishes, I wont wish the wish you wish to wish.
7. A big black but bit a big black dog on his big black nose.

Ja, ni förstår kanske. Aja, och sista lektionen var det kompisstödjar avslutning med glass, vattenmelon och hallon. Inget man tackar nej till inte.  Sedan cyklade jag hem, snabbt in i duschen sen fixa iordning sig. Sen bar det av till byn, först för att träffa Fanny och köpa blommor till Hanna och Emelie, sen drattade vi ner till haganäs för att titta på när dem sprang ut. Det såg hur härligt ut som helst, nu blev man ju verkligen sugen på att gå i trean. Fast, ändå inte. Jag har ju 4 år kvar, jag ska nog hinna längta lite till. Ja, och efter de hade sprungit ut, så gick vi ner till torget för att titta på när de åkte runt i sina åk. Och efter det bar de hem till Hanna. massa god mat och gott sällskap. Aldrig fel. Drog vidare till Emelie där det var  fest, med både svenskar, danskar, (tyskar?) och osbybor. xD haha. Det var mycket trevligt. Stack runt tio halv elva tiden för dem skulle sedan dra vidare till speak easy, och jag är ju inte riktigt så gammal än, så tyckte det var bäst att dra innan dem drog. Men jag hade det mycket mycket trevligt må jag säga. Och ni var super söta,  båda två.
"- ' ååh, fjäsk" haha. Det kommer säkert en massa bilder på bdb sen, när jag har tid att lägga ut, det är ju så fint väder så vill inte riktigt sitta inne framför datorn.

Idag ska jag nog bara vara ute, kasnke drar ner till bökhult en sväng och badar eller något. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det märker vi. Puss.

student 2008.

Ikväll blir det studentfest.
Skriver mer ikväll/imorgon. :)

och grattis Hanna & Emelie. (:

kindly unspoken

Det blev istället ändrade planer för min kväll, hängde med johanna till älmekulla för att kolla på när a-laget spelade fotboll. Trevligt värre. Fast först så satt vi ett tag på Ikea och pratade och så. Vi inväntade Ludde och Jp, som tillslut kom. När dem kommit drog vi sedan vidare till planen igen. Lite kul var de när Ludde skulle ta sig över någon stolpe, sen när han kommit över (på ett ganska så osmidigt sätt) så upptäcker han att dörren jämte stolpgrejen vart öppen. Ljushuvud skulle jag kalla det. Ja, fotboll och gott sällskap var inte så tokigt. Men det var kallt, gåshud och pyttskinn för min del. not good. Aja, nog om allt. Ska snart förbereda mig för sängen, ouhffouhff. Ska försöka, att iallfall en gång denna veckan, komma upp i tid. Har inte riktigt haft den turen på min sida. Så jag säger godnatt. :)

monika kristin karlsson

friends with benefit.

Idag har vi haft redovisning i skolan hela dagen, redovisning utav vårt Kina/USA arbete. Tycker det gick ganska bra ändå, bara att det var väldigt tråkigt att bara sitta där + berätta om samma sak tiotusen gånger, om och om igen. Men jag tog mig igenom dagen på ett bra sätt. Och efterskolan la jag med ute en stund och vilade, skönt. Vid halv fyra stack jag ner och mötte bästa fanny vid lindex. Köpte student present och sådant. Blev även också en glass och jordgubbar blandat med prat. härligt tycker jag. Hon är ju helt otroligt bra den tjejen :)

Ikväll blir det väl antagligen bara till att sitta ute på altanen och chilla eller något liknande. Vi får se. Ouhff härligt.
Sen är det en skoldag imorgon, och på fredag är vi lediga. härligt som attan. Imorgon kväll blir det även student fest hos Hanna, kasnke även hos Emelie. Det ska bli trevligt, längesen jag var på student. Hihi. Ja, nä, nu kilar jag. Puss.

du förändras en del du med.

I've been watching you all day

And another day passes by, och vädret är fortfarande väldigt härligt, dock aningen blåsigt idag. Men det gick an. Idag har högersidan haft hemkunskap hela dagen eftersom vi skulle ha våran bjudning som trodde sig inte bli av. Men till vår förvånan fick vi idag (vissa igår) veta att vi skulle ha den trots allt. Det tyckte vi skulle bli ganska roligt, men jäkligt stressande med tanke på att vi har vår redovisning imon, och vi är inte klara. schiesses. Det får gå som det går imorgon. Nåväl, till början fick vi veta det som vi fått i uppgift till att göra. Jag skulle servera, duka och pynta. haha. Och ja, det var väl hyffsat kul, men dagen gick riktigt segt ändå, och hungriga var vi alla också. Självaste bjudnigen gick bra, och de alla gillade vår tillagade mat. Även jag tyckte det var helt okej.  Efter att våran grupp också fått äta var det dags för att plocka iordning och diska allt efter sig, det var tråkigt. Super tråkigt, men vi fick också sluta ca 30 minuter tidigare än vanligt. Det tackar man ju faktiskt inte nej till, right?

Sen cyklade jag hem, fikade lite och sen bar det av till johanna. Mucho trevligt, var mest ute och pratade. Spelade även lite basket och fotboll. Ont i fötterna har jag också. haha. Efter det stack vi ner till student balen, och gud va fina Emelie och Hanna var. Alla andra tjejer och killar var också såklart super snygga. Man blir avis, jag vill också ta studenten nu. fy attan, men det är ju bara några år kvar, sen står jag också där. Hoppas jag. Efter att vi traskat runt på torget så drog vi ner till bökhult med simon för att jag skulle på gymnastik avslutning. Det blev glass och slapp på stranden. Inget bad för min del, det blåste way to much. Och så är det nog så att jag är lite chicken av mig. just a little. Nä, nu ska jag knalla vidare I guess. Have it nice. mihi. pjussi.

Oj, jag får inte glömma!
Ja må hon leva. Ja må han leva. Ja må han leva uti hundrade år. Javisst ska han leva. Ja visst ska han leva. Javisst ska han leva uti hundrade år.  GRATTIS SIMON! :)<3

I'm holding you closer than most.

Ja må hon leva. Ja må hon leva. Ja må hon leva uti hundrade år. Javisst ska hon leva. Ja visst ska hon leva. Javisst ska hon leva uti hundrade år. Grattis my lover/love. haha, hur du nu ville ha det. Jag hoppas du fått en kanondag med gott sällskap och presenter. Det är trots allt inte varje dag man fyller byxmyndig.

Idag snoozade jag visst en aning länge, vaknade vid kvart i sju. Så det blev fort in i duschen, fort ut, och sen fortsätta fixa iordning sig. Drog till skolan och väl framme så förberedde jag mig på en lång dag, en lång dag med ca 2 mils promenix med klassen. Jomen tjena, det var inte lite varmt heller, och det gjorde inte saken bättre heller att det tog ca 1,5 timmar att gå till Boastad. Men, väl framme blev vi indelade i grupper för kanotpaddling. Första gruppen, först ut, och jag var med. Haha. Oj va roligt jag och Simon hade i den där kanoten. Super roligt, verkligen. Resten av dagen blev det till att sola och bada. Mycket härligt. Vid halv 2 väntade 1 mils vandring hem, inget man ser fram emot i en extrem värme och solsken. Men vi ska inte klaga, vi hade det trevligt, jag åtminstone.

När jag kommit hem mötte jag upp Sara i byn, köpte present åt Salome och sen drattade vi ner till henne för ett firande. Det blev glass också, mumma. En massa prat blev det också, alltid trevligt.  Fina kommentarer lyckades vi också få ut.
" det gör så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen "
" Men sitt kvar då! "

" tycker du själv att du ser normal ut? "

"asså, jag har vant mig hur du ser ut nu Kirre
du kan ju inte hjälpa att du ser ut som alla andra"

Nu ska jag dra och äta något, sjukt hungrig. Vi hörs, puss darlings.

du är allt jag vill ha. don't you ever forget.

a drop in the ocean

Helgen har varit mer än kanon.
Klockan 1 på fredag eftermiddagen bar det av till göteborg med klassen, bussresan gick ändå rätt fort och det var mycket trevligt. Väl framme i göteborg så började vi med att sticka till vandrarhemmet där vi skulle bo under natten. Därefter knallade vi bort till liseberg. Åka en massa karusseller tillsammans med Simon Paulina och Salome är aldrig fel, och alltså inte fel just då heller. Stötte på massa lustigt folk, och även folk som inte var lustiga. Samling klockan elva utanför, och efter det drog vi tillbaka till vandrarhemmet. Där var det faktiskt inte alldeles för roligt, men det fick duga just för stunden. Somnade och sen var det lördag, då det innebar shopping :)

Och vi började med att städa rummet och packa ihop, sen duscha och dra ut på stan. Lite kul var det när Elin skulle fråga om vägen. Vilket inte var så lyckat. Först frågade hon en spanjor, och andra gången en engelsman, sen gav hon upp. haha. Ja, tillslut kom vi rätt och vi lämnade våra påsbärare för en egen stund i stan. Alltså, killarna. Vi tjejer drog iväg på annat håll och det blev nordstan med mera. hittade bland annat tre tröjor och ett par jeans. Härligt. Efter ett par timmar med mycket shopping och gott sällskap så hittade vi Therese och tog spårvagn tillbaka till vandrarhemmet där bussen väntade. Bussturen hem var faktiskt ganska trevlig. Satt längst bak och hade det trevlig. Somnade typ en kvart den sista timmen, vaknade av en sån där elstöt penna. Usch och fy. Inget sätt jag överväger att vakna på. hihi. På kvällen när jag kommit hem bar deet av för lite volleyboll i bökhult, trevligt men knottigt. Stack sen hem och vid 12 typ kom jp, blev lite prat och sen somnade vi.

Idag vaknade jag av att en mycket överenergisk Sara ringer och frågar om vi kan dratta till Böghult (A) Och det gjorde vi, blev en massa sol och lite bad. Lite fula kommentarer ´hit och dit tycker vi om haha
- Snart måste jag nysa
- Ok , jag antecknar !
- Då kan du också anteckna att den inte kommer !

 Asså det är helt sjukt va vädret är gött nu. det här tycker vi om mycket. Drog hem vid typ 4, grillade hemma och sådant mys, och sen drog jag hem till johanna, ludde och jp kom också sen. Och vi drog ner till byn, köpte glass och pratade. Kollade på mopederna som körde förbi typ tusen gånger, de hade typ något moppemeet. Haha. Nu sitter jag hemma igen, och borde egentligen sova. Men så har det inte blivit, fastnade här vilket inte är för bra.

Imorgon blir det friluftsdag i boastad. Ska väl bli okej-kul. Ja nu blir det bara onödigt tjat här igen, godnatt.
RSS 2.0