you gave me hope, hope for us.

"they say we only use 10% of our brains,
I think we only use 10% of our hearts."

Jag känner att det är dags för mig för att besöka solariet snart. Är riktigt blek nu, och det ser enbart hemskt ut. Tänk att möta mig mitt i natten en höstkväll, blekfis som jag är, lär skrämma bort varenda person som kommer i min närhet. Så illa är det. Så blir till att besöka antingen haganäs, eller sun4fun (som egentligen heter något annat nu, men ni  som är från älmhult förstår var jag menar). Min vecka ser ganska normal ut.
Måndag: Helt vanlig skoldag, träning på kvällen.
Tisdag: Kolla på teater i skolan, matteprov och träning.
Onsdag: Kompisstödjr utbildning hela dagen i skolan för oss kompisstödjare, och på kvällen blir det eventuellt spanskmöte.
Torsdag: Inlämning av hk uppgiften, fotografera inför lucian och barngymnastiken på kvällen.
Fredag: Fotografering av lucia (för dem som är sjuka), ferre på kvällen?
Lördag: Fest?
Söndag: slapp och träning!
Så ja, ni förstår vad jag menar med en ganska vanlig vecka. Möjligtvis skoldagarna som är lite ändrade.

Iallfall, det var ju dans ikväll. Vi har ändrat om hela våran my love dans, är lite skeptisk till det, eftersom jag tyckte den andra vi hade var så jäkla cool. Tror faktiskt inte heller att jag var så ensam om det. Men ja, så bestämde de sig för att göra om den lite :/ Tycker personligen inte alls den är lika 'cool' längre. Hoppas på att de andra danserna blir bättre iallfall. Träningen slutade vid nio och jag for hem väldigt fort eftersom vi skulle fika hela familjen. Det blev som sagt kladdkaka och dricka. yummie! Och nu sitter jag och kollar på sanningens ögonblick, men har missat typ halva, mer än det. Men nu är det Linda Rosing, det var ju egentligen mest henne jag var intresserad av, så det passade bra att det är hennes tur nu. ja, detta är väl kanske inte så intressant för er, för er som inte kollar på programet eller liknande. Så jag ska sluta tjafsa om det. Nåväl, jag hoppas ni alla har haft en toppen helg, min har varit bara bra. Hoppas även på att ni får en bra vecka också. Nu ska jag fortsätta kika på tv:n.

I don't want you guys to see me like this, vulnerable.
heeeey!



Kommentarer
Elin

Har vi kompisstödjar utbildning imon? ;O

2008-11-11 @ 15:55:36
URL: http://eliningvarsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0