låt oss kunna stanna tiden, tänka tillbaka några sekunder och sakna.

Förresten så stötte jag på Simon och Salome idag mitt i det hela!
Åh, jag saknar dem, väldigt mycket. Min kära fisk saknar jag också, jag saknar allting faktiskt. Med jämna mellan rum saknar jag att cykla till Gemöskolan och träffa våra, ganska så bra, lärare. Att ha lektioner med Camilla som alltid var lika bra, på alla håll och kanter. Saknar våra bra mentorstider och dess tripper. Ibland vill jag bara tillbaka.

Helt plötsligt kom jag på mig själv med att sakna spanien och våra norska vänner. Det är nog inte bra att sakna så mycket som jag gör. Därför ska jag sluta med det, jag ska ha det lika bra nu som jag hade det då. Jag ska få lika fina minnen med FR1 som jag fick tillsammans med vår klass.

Jag svamlar för mycket, borde nog sova nu. Godnatt!

The kiss I could almost taste.

Idag var jag så snäll att jag lovade att underhålla peltola till klockan 7, då hans träning började. Innan dess var jag och inhandlade ett par nya jeans och hårspray. Det satt finfint. Iallfall. Vi gick och gick och gick och efter en bra stund hamnade vi på klöxhultskolans grusplan. Där hände en hel del grejer, och ingenting. Svårt att förklara, för pinsamt för att förklara och helt idiotiskt. Tolka ingenting för vildt nu alltså, i'm just saying. Efter någon timme begav jag mig hemåt, träffade på två (skitcoola) killar som är fans till mig. De tyckte jag var söt och den ena killen gick till och med så långt att han frågade chans på mig. Adorable. De ville följa med mig hem och åka på min coola moppe till och med. Där gick de lite för långt, att ta ut dessa småkillar på en moppefärd, nej, där går gränsen.

Nu är jag hemma och sitter här med en kopp kaffe cappuccino med toblerone smak. Inte helt tokigt alltså. Tänkte dra mig mot duschen snart. Imorgon är det dags för rutinerna igen. Vakna halv 6, hoppa på tåget 7.02, komma hem sisådär antingen 4 eller 5. Jag börjar komma in i det. Imorgon ska vi dessutom ha vår första idrottslektion, fint. Jag behöver träna. Bör packa väskan också, yes. Duschen kallar först. Hejsvejs!

gonna make it alright but not right now

Jag börjar få ganska så tråkigt denna måndagen, faktiskt.
Detta är inget klageri, för det är mäkta skönt att vara ledig. Jag har bara lite tomt på sysselsättning här hemma. Har varit iväg en liten sväng innan idag, tänkte gå ut och rasta hunden snart. Fast han sover så sött i knät på mig. Gullevalp! Fast, mycket till valp är det väl inte nu längre, han börjar bli stor.



Jag tror jag väkte honom en smula med blixen. Ack. Honey.

före och efter


Gammal bild och bild från idag.
Konstigt nog samma tröja. Haha. Men som ni ser, ganska liten skillnad, men den känns väldigt stor. Well, de växer som jag sa, och snabbt hoppas jag. Haha. Nu ska jag äta mat. Hungrig som en get. See you!

baby if they ask me I would say: I don't even know your name.

Godmiddag everyone!
Skönt det var att inte behöva ställa klockan idag och vakna halv 6. Gick istället upp klockan 9, fixade iordning mig lite och vid tio i 9 tänkte jag sätta mig på cykeln och trampa ner till Qompaniet. När jag satte mig upptäckte jag något fruktansvärt. Punkar på bakdäcket så det bara jölar om det. Så det blev istället en jobbig powerwalk ner till byn. Det var svettigt nästan. Efter en timme i frisörstolen fick jag återvända hem, med ett stop vid bankomaten. Håret blev kort, men fräscht. Jag som egentligen ville ha lite längre hår fick kort. Det växer väl ut förr eller senare, det är ju inte fult ändå. Hoppas jag inte ni tycker iallfall. Slänger upp en bild när jag finner orken till att ta någon.

Nu ska jag sitta här och tjura över att jag inte får någon mat. Vad som väntas är falukorv och potatis och min mage kurrar som aldrig förr. Jag får väl äta upp resterande av min goda äppelkaka meanwhile.

your words can never make me stay

Nu är jag väldigt glad. Jag och pappa har nämligen bakat äppelkaka. Jag har suktat efter det hela dagen. Varför vet jag inte riktigt. Det bara kom upp som en idé liksom, katjing, äppelkaka, dingdingdong! Och några liter vaniljsås såklart!




Imorgon ska jag klippa mig. dingdingdong. Klockan tio dessutom, inte mycket till sovning imon inte!

typiskt

nu har jag cyklat fram och tillbaka till linnéskolan.
Ingen dans idag inte, men en skön cykeltur fick jag!

there's no moving on.

Det ekar i mitt huvud och det enda jag hör är "jag ska sluta äta godis". Det var nämligen det jag sa inne på ikea när jag gick förbi en godispåse. Undrar hur det kommer att fungera, med tanke på att jag åt en bit redan en kvart efter när jag kommit hem. Ack ack.

Idag har jag också hjälpt mamma att tvätta bilen i ösregn. Ganska lyckat, eller inte, men där stod vi i regnet och skyndade oss med att skrubba ren pappas opel. Skyndade oss in, och sedan kom solskenet fram. När vi var klara. Typiskt. Sedan hoppade jag in i duschen och efter det åkte jag, martina och jesper till IKEA för att jag skulle inskaffa mig ett litet litet bord till mitt rum som jag kan ha datorn på så att jag slipper ställa den på fönsterbrädan hela tiden. Såklart var dem svarta slut, like always. När vi återvände hem tryckte jag i mig resterna av min thaimat och så spelade vi barngeni. Jesper var övertygad om att han skulle vinna, lite för bra självförtroende. Guess who won?

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå lite fortare, dansträning ikväll. Tror jag. Jag har med andra ord ingen koll på någonting. Vet bara att det kommer vara jävligt skönt att vara ledig imorgon!
Puss så länge!

bilder från tjejkalaset





















Ja, kvällen i bildform. Känns som att jag kommer få en del hatbrev, men det får jag ta. Inte en dålig stund någonstans. Thanks again girls!

everytime I hear you heartbeat I'll come for you.

Vilka härliga tjejer det finns i vår värld alltså! Som ni kanske förstår var de en toppen kväll som spenderades hemma hos Julia. Först mötte jag upp Lisa, Julia och Maltida utanför klöxhultsskolan och vi gick vidare mot Julia, den andra alltså. Där möttes vi av ännu flera tjejer. Matilda, Erna, Ida, Carolina och värden själv, Julia!

Kvällen startade med drinkar, spel och prat som sedan över gick i dans och sång. Mycket dans och alldeles för mycket sång. Hur pinsamt det än är att erkänna så känns det lite i både armar och ben idag. Även rösten har gjort sitt. Stackars hennes grannar måste jag säga, jag menar, 9 tjejer som sjunger och dansar i en glasaltan är väl inget någon vill höra klockan 1 på natten. Njet.

Jag konstaterade också att det tog mig ca två timmar att ta mig hem ifrån klöxhult. Inte okej. Väl hemma sov jag som en stock. Det kommer att komma upp en massa bilder, och alla lika misslyckade. Wonder why? Stort tack till alla super söta tjejer och till julia! :D

Idag är mina planer att städa rummet och träna ikväll!
puss!

tjejkväll

Ikväll drar jag på tjejkväll hos Juliaaa!
:)


vi hörs imorgon!

bästa kvällen på länge

Igår dansade jag så att mina fötter vek sig, blev blåa, röda, fick blåsor, inte höll sig kvar i skorna och dränktes i skum. Nog fan var det värt smärtan.

Klockan 21.15 tog jag och mina tillhörande tjejer tåget ner till växjö där vi inled kvällen med toalett-letande. Efter mycket om och men hamnade vi inne i konsums kundvagns-parkering. Vad vi gjorde där hör nog inte till här. Kan ju lugna er med att säga att vi inte kissade där iallfall. Det gjorde vi istället när vi kom fram till Oléo. Det tog inte lång tid innan vi fann dansgolvet och var fullt upptagna med att dansa. När skummet forsade ut mot dansgolvet kom folket och det blev väldigt trångt där. Träffade gamla bekanta och nybekanta vänner från klassen/skolan.
Vi badade och blev dränkta i skum, dansade så att fötterna blödde och träffade riktigt bra folk. Jag kan ju berätta att jag drattade med rumpan i  golvet ett par gånger på grund av allt skum, men jag antar att det var fler än jag som gjorde det. Inte lika pinsamt som i skolan med andra ord.

Kvällen slutade med en tripp till Mcdonkan, och hem till Domina och sova. Vaknade och tog tåget klockan 14.12. Är hemma nu och tänker minsann sova ett tag. Att ta med kameran var ju inget alternativ, vilket leder till att de inte blev några bilder om ni kanske förstår.

Ikväll blir det kanske tjejkväll. Har inte bestämt mig ännu eftersom jag inte känner dem tjejerna så väl där så kommer jag känna mig aningen lost. Vi får helt enkelt se. Nu tänkte jag sova som jag sa. Godnatt!

would you still love me if you knew the real me?

Vi på FR har nog den sjukaste, galnaste, sämsta, omognaste, bästa och den mest okontrollbara humorn. Jag säger inte att det är negativt, för jävlar vad vi kan skratta åt ingenting och åt allting. Not the point.

Iallfall. Vi har haft hantverksorientering och materialkunskap idag. På hantverksorienteringen fick vi pröva på att rulla permanentgrejer och spolar, föna och fläta. Lite frisörteknik skulle jag kalla det. Hur som helst, jag och lisa fixade det finfint tycker jag. Sedan åt vi frukost på skolan, AS GOTT! Det kommer vi definitivt att göra oftare, åh, det sitter som en tårta i ansiktet. Helt perfekt! Sedan fortsatte vi med samma sak, de blev lunch och ingen av oss åt. Dels för att vi fortfarande var mätta efter alla mackor vi tryckt i oss, och dels för att maten var lite.. speciell idag.

På materialkunskapen satt vi bara framför våra datorer och sökte lite fakta. Blev väl mest facebook och annat sådant. Hann med tidiga tåget och sällskapade med Julia, julia, alexandra och amanda. Galet kul hade vi åt ingenting. Dem har nog ändå sjukast humor av oss alla. Helt klart!

Nu är jag hemma och försöker bestämma mig om de blir Oléo eller inte. Evelina är seg som vanligt och kommer inte till datorn när jag behöver henne som mest. Bajs på allt.  Vi får väl se. Nu ska jag käka, pouss!

(y)

Woho, idag fick jag min lön. Satt finfint!
Har precis duschat nu och tänkte lägga mig och kolla lite på tv snart. Jag har redan ställt alarmet idag, så imorgon kommer jag förhoppningsvis komma i tid och med rätt tåg. Yeahpp. Förresten så kanske det blir oléo imorgon trots allt, har inte bestämt mig yet.
Men godnatt people!
can't stop thinking of you.

so come on and leave the years, when you watched the days go by.

Hejsan!
Vilken bra dag alltså. Vi har haft frisörsteknik hela dagen, hur bra som helst. Förutom att min dag började lite sucky med att jag försov mig, men jag verkade inte ha missat något viktigt ändå. Anyway, vi fick inte klippa idag :( för vi fick saxarna och de i slutet av lektionen, men vi lärde oss att dela upp håret i olika sektioner och kamma och allt det där. Hur roligt som helst. Jag tvättade även lisas hår och gjorde samma sak på henne, funfunfun!  Snacka om att kammarna kommer att användas flitigt här hemma på syster. Saxarna kommer nog att komma fram också, så småning om! :D  Åh vad fint det känns att vi har fått egna saxar och kammar och allt det där. iiih.

När vi slutade så for jag, lisa, julia och julia ner till stan och skulle inhandla ett par skor till Julia. När vi fann dem begav vi oss vidare mot tåget och satte oss i tystavagnen, lugnt och skönt med lite musik i öronen. Precis vad som behövdes. hittade en misshandlad vingummibjörn med avskuret huvud och som satt upptryckt i taket på tåget. Stackars gummibjörn.

När jag anlände och satte foten i älmhult träffade jag johanna och vi gick till trendigahuset och hon prövade en massa kläder. En kofta åt henne sedan gick vi vidare till lindex för jag var tvungen att inskaffa nya trosor. (Eftersom Molle har tuggat sönder typ ALLA mina, även mina nya :((((  ibland vill man bara strypa honom) Sedan en sväng inom hartmans och köpa en kaffe latte. Vi gick ner till stationen och träffade simon, mucho trevligt. Tillslut hamnade vi på vandrande fot hem. Har precis slängt i mig en macka och tänkte gå en liten runda till nu. Vi hörs senare! :)

Det blir lite brist på bilder just nu, har inga på datorn jag fått från skolan. Ska väl föra över några sen iallfall :) puss på ljumsken!

fanfan

fanfanfan!
Ibland undrar jag hur jag lyckas.
Glömt ställa klockan och har självklart försovit mig. PISS!
Hejdå!

I won't have it any other way.

Jag gillar datorn starkt faktiskt. Något annat jag gillar starkt också är att vi har frisörsteknik hela dagen imorgon, och vi ska antagligen redan börja klippa våra dockor! Hur bra låter inte det på en skala? Hela FR1 jublar!

Annars har jag inte gjort ett smack sedan jag kom hem. Varit på maxi med sis och papi. Tjejen i kassan, till den lilla miniaffärer man hämtar paket i, tyckte jag och martina var oskiljaktigt lika. Fortfarande så tycker inte jag att vi är det minsta lika, inte någonstans. Eller, kanske, vi är nog lite lika. Ja menar, det syns ju att vi är syskon. Nog om det. Jag inhandlade lite kaffe med toublerone (hejstavning!) för pappas ören och lite godis för mina egna. Kändes som att det var hundra år sedan jag köpte godis, men det var det nog egentligen inte.

Nu tänkte jag gå in i duschen och sedan sova. Måste sova någon timme mer ikväll känner jag, igår blev för lite. Det kändes på matten kan jag lova. Jag återkommer!

I'm a non-believer

Hallå!
Är nu hemma efter väldigt mycket strul med tåget, hur ska jag orka detta?

Fast vi tar dagen från början. Började dagen med 3 timmars matte  med Fredrik. Han verkade vara en ganska bra lärare faktiskt, lite nervös kanske, men som kille blir man kanske det om man ska ha en lektion med 28 tjejer. Haha! Presentationerna kom igen och alla säger alltid samma sak. Vet inte hur många gånger jag har hört alla tjejers intressen, men det kan vara nyttigt att höra. Har iallfall lärt min alla namnen nu, tror jag. Fiiiint!
Lite kafferast satt väldigt fint, 3spänn för en mugg uppiggande kaffe, mums alltså. Sedan fortsatte vi att räkna i böckerna. Det i sig var lite mindre kul måste jag säga. Vår klass har ju iallfall börjat prata med varandra, nu hörs det att vi går frisör. Från början var det nämligen alltid knäpptyst i klassrummet, nu hör man att vi lever iallfalll.

Åt lunch vid kvart över 11, och  efter det hade vi engelska i 3 timmar. Fick våra datorer så den mesta tiden av dem tre timmarna gick åt till att hämta dem och logga in och så vidare. Skönt att ha fått dem nu faktiskt, så slipper jag tjaffsa med syrran och mamma hela tiden. För mamma sitter nämligen vid min dator och kollar på thaifilm, konstant, och syrran använder ju sin bärbara. Nu är det slut på det. Resten av lektionen använde vi till att planera engelskan inför året. Ser fram emot wedding planer.

Tåget hem vill jag inte ens berätta om, men jag gör det ändå. För er som antecknar. Först började det med att vi slutade några minuter tidigare, 5-10 ca. Så vi tänkte att springer vi till stationen hinner vi med 15.13 tåget, och vad vi skyndade oss! När vi kom lite närmare stationen hörde vi ett meddelande från tåget som slutade med "vi beklagar". En liten lätt försening tänkte vi, bra! När vi kom fram till stationen hördes ett nytt meddelande. Klockan 16.00 skulle tåget gå. Då hade vi alltså stressat oss himla mycket i onödan. Inte nog med det, tåget vi åkte med hade sin slutstation i alvesta så där fick vi byta och vänta ett kvart innan nästa tåg rullade mot älmhult. Usch. Jag antar att det bara är till att vänja sig. Detta kommer ju att hända många gånger, lika bra att sluta med frustrationen redan nu. Det funkar inte i längden.

Nu är jag hungrig och bitter och ska göra något att äta! Tjing!
Förresten var de ganska många tjejer i klassen som bloggade, ska nog försöka ta reda på deras adresser och läsa lite :D

and you do everything on your own

Ledarmötet gick ganska fort idag, tog en timme och sedan var vi klara. Alltid lika skönt att ha det över så man vet hur terminen kommer att se ut. Jag kommer dock inte träna något som det ser ut nu, jag har inte besämt mig ännu. En del av mig vill inte sluta på gymnastiken eftersom jag har tränat så länge, och den andra delen säger att jag ska prova på något annat. Fast det vet jag själv att det knappast kommer att hända, alternativet skulle vara friskis. Hur ofta kommer jag att gå dit då? Det lär ju inte bli så värst ofta med tanke på tågtiderna. Jag vet inte vad jag ska göra ännu, jag får väl helt enkelt låta tiden avgöra. Så filosofiskt det låter alltså! :)

Meen, efter mötet träffade vi på en svettig daniel som hade träning, skrattade lite åt hoonm och sedan cyklade jag och eve hem till mig, och sedan gick vi vidare och mötte johanna för lite promenad och gossip så det bara smäller om det. Haha, kanske inte, men det är trevligt. Kom precis hem, eller tja, för en kvart-tjugo minuter sedan kanske. Väntar på lite mat (gaaalet hungrig, har inte ätit sedan Koh Thai) och sedan blir det att skutta in i duschen. Sova lite efter det, eftersom jag inte fick en enda timmes sömn inatt. Låg vaken precis hela natten, kollade på klockan varannan minut. Så när klockan slagit fem bestämde jag mig för att dra mig upp. Så jag har varit uppe sedan klockan fem, och det är inte min kropp van vid kan jag säga. Icke!





Fast vi har haft det jävligt roligt tillsammans, och detta var ändå bara 3 av flera flera hundra bilder som jag har. Dem besparar vi lite till.

godnatt!

det kommer alltid att finnas ett vi.

Hej hej Hallå!
Åh vilken bra dag det har varit idag måste jag säga. Första 'riktiga' dagen i skolan också, två lektioner. Idrott och Svenska. 3 timmars hål ungefär. På vår idrotts timme pratade vi mest och gick en runda för att kolla till platsen där vi skulle spendera några timmar uteidrott. Sedan spelade vi något reaktionsspel. Ni vet sådant. Man får hålla i en grej, med en knapp. Sedan så är det en lampa som blinkar rött och när de blir grönt ska man trycka på knappen så snabbt som möjligt. De som inte hinner med får sig en stöt. Riktigt kul att se på faktiskt. Våra håltimmars timmar  spenderade vi fint på stan med lite affärer och så vidare, och avslutade med luch på Koh Thai. Mums! När vi var mer än lagom mätta gick vi tillbaka till jb och hade lite svenska.

På svenskan planerade vi inför hela året, alla kommande veckor. Det ser faktiskt helt okej ut måste jag säga. Timmarna gick fortare än jag trodde. Lite fika vild halv 3 med kaffeautomaten och runt 3 slutade vi. Hann med det tidiga tåget hem så vi var alla nöjda. På tåget skrattade vi som aldrig förr. Vet inte vad som gjorde att det blev så, har väl kanske att göra med våran trötta humor som smyger sig på efter en dag i skolan. Yep.

Cyklade hem snabbt som attan och slängde i mig lite glass. Om en timme ska jag cykla ner till haganäs för lite ledarmöte och sedan blir det nog att ta en promenad med Evelina och Johanna, om det blir som planerat. Hohoho! Vi hörs senare! Puss!

do what you want like nobody's watching you

Det blev bara jag och Evelina på vår, oftast, dagliga promenad. Lika trevligt var det. Gick en runda genom klöxhult och fick syn på killarna som hade fysträning. Det såg inte nådigt ut måste jag säga. Vi fick mycket sagt under de få timmarna vi var ute och vi stötte på lite känningar här och var.

Nu har jag både ätit, duschat och börjat förbereda mig för nattens sömn. Imorgon börjar skolan igen, och allvaret kanske man kan säga också. Vi ska nämligen ha våra första riktiga lektioner. Första lektionen är det idrott som gäller, tror dock vi antagligen bara kommer att prata och sådant om idrotten eftersom vi inte har någon vanlig idrott i gympasal utan något helt annat. Det ska bli väldigt spännande måste jag säga, men får väl packa idrottsväskan ändå imorgon antar jag. Bäst att vara på den säkra sidan.

Nu tänkte jag bädda ner mig, med datorn i knäet och sova lite så småning om. Vi hörs senare imorgon efter skolan. Godnatt!

lose control, the ryhthm's calling you

Det kändes faktiskt helt okej att vara ledig idag. Inget jag framöver skulle tacka nej till. Ifall jag nu bestämmer mig för att inte läsa spanska lär det ju bli så, men jag tror nog ändå jag ska försöka få in spanskan i schemat. Tror det kan behövas.

Anyway. Jag har varit i Markaryd idag, för första gången i mitt liv ungefär, vad jag kan minnas. Fast jag fick inte ut så mycket av den trippen med tanke på att jag somnade och sov tills vi var på väg hem igen. Typiskt mig. Kameran glömde jag bort, så det har inte blivit några foton tagna idag. Det fanns ingen ork eller tid till det. Nu tänkte jag försöka få tag på Eve och Johanna. Är man promenad eller pratsugen så ska man ringa dem, funkar hela tiden.

Ja, svart. Som ni ser. Rosa var väl kanske inte riktigt min grej, och jag vet att svart är tråkigt, men vi börjar ju dra oss mot de lite tråkigare årstiderna också. That's the blame.

Förresten så bör alla lyssna på denna låten. Hugs and kisses!

and with the devil on my right side

Hejhej i lingonskogen.

Klockan är snart tolv och jag har fått ganska lite uträttat idag. Vi har slängt ut vår trasiga tvättmaskin. Jag har också hunnit gå en promenad med syster och tagit en liten powerfika på torget med biskvi och baguette.
Nu funderade jag på att kanske ta mig en svängom med kamera nu, ut och fota lite kanske. Fast vet inte riktigt om jag orkar det. Vädret är ju faktiskt ganska fint, man kanske borde ta vara på det. Det kommer väl mer sällan nu antar jag. Vi får se helt enkelt för hur jag beslutar mig. Tills vidare, ha de fint! So long!

090824

Godmorgon!
Idag är jag ledig och vaknade klockan 7! Är inte det väldigt typiskt? Skönt på ett sätt, för jag somnade nämligen lite över 10, kvar över typ. Var riktigt trött efter igår, vet inte varför. För så mycket gjorde vi ju faktiskt inte. Antar att man blir trött av fotboll, haha!

Nu har jag precis suttit och kollat på Vakna med The Voice. Halva iallfall. De pratade om Amandavardet. Ni vet hon som låter som en hamster varannan minut. Fast jag antar att ni alla redan har sett hennes videor på youtube, men jag slänger upp en här bara för att.



 pfft... jaja, vi är alla olika.

she's nothing like a girl you've ever seen before

Vilken härlig söndag, helt utan söndagsångest! Kan det bero på att jag faktiskt är ledig från skolan imorgon? Yeppyepp, kan ha väldigt mycket med det att göra. Har liksom inga lektioner imorgon, så det blir lite extra helg.

Iallfall. Idag har jag träffat Daniel och Robin. Det satt som pricken över i:et. Very long time ago. Vi promenerade i byn, var på konsum, hartmans, maxi, banken, hos daniel, willys, älmekulla. Ja, vi for runt lite över allt med andra ord. Skulle köpa loggbok till daniel, och jag och robin hittade världens finaste hello kitty till honom, i rosa dessutom(!), men det dög tydligen inte åt honom. Så han fick gå utan. Mot slutet av dagen när vi cyklat runt över allt, eller när dem cyklat runt överallt så avslutade vi cykelfärden på Älmekulla där det vankades fotboll. 1-0 till Älmhult, gogo! Inte för att jag såg något av matchen, missade målet till och med. Så intressant tyckte jag att det var. När matchens slut började närma sig sa vi hejdå och jag gick hemåt.

Nu har jag ätit och tänkte lägga mig framför tvn. Lite film kanske. Imorgon ska jag enbart ta det super lugnt, åka och kolla på tvättmaskin och sova!  Njuta av att alla andra är i skolan, höhö. Nej, nu är det dags för sängen. Sleep tight!

ladies night

Igårkväll blev det lite tjejkväll hemma hos Johanna, även om det mest bestod av skrikandes grabbar. Hennes bror hade nämligen förfest till studentfesten och det hördes  kan jag säga. Det var till och med så att Johanna fick ett sms av sin granne som frågade om det stod till med fest hos Johanna. Killar alltså. Vi gjorde väl inte särskilt mycket igår, utan det blev mest att träffas och prata, catcha upp allting. Vi som inte går på samma skolor längre hinner skvallra lite om allt, och paulina som bara är hemma på helgerna. Vi kollade iallfall lite på den gröna milen och mina tårar bara forsade ner för kinder. Lika så när jag kom hem och skulle kolla på American history x. Ouhff. Jag hade även besök igår natt, vaknade nämligen av att Simon martinsson knackade och bankade på mitt fönster. Martina släppte in honom och rätt var det var så satt han i min säng. Liksom, jaha? Haha! Sedan kom martina och Jesper in också, då fick jag knappt ha sängen för mig själv i fred. Icke icke. Det var trevligt iallafall.

Idag sägs det att jag ska tvingas kolla på fotboll. Vi får se hur det blir med det.

- kristin

how could you ever think of leaving me?

Nu har jag fixat syrran, både smink och hår. Fast hon fick väldigt bråttom iväg sedan så jag hann inte ta några bilder. Klippte även henne lite också, det blev fint. Fast man ser det inte så mycket, mest det extremt slitna jag tog. Har även hunnit vara ute och gå med mami, köpte glass på time. As gott! Sedan gick vi hem och nu har jag städat huset. På martinas bekostnad, mohi :D

För övrigt tror jag att alla stör sig som fan på mig och det för att min internet är väldigt emot mig just nu och stängs av hela tiden. Så även mitt msn loggas in och ut hela tiden, men de får ni alla stå ut med.

doesn't everybody want to fall in love?

Nu har jag inskaffat ett fint, blått paraply. Bestämt att träffa robin och daniel får bli en annan dag eftersom robin skulle ha kräftskiva med släkten, dit hör väl inte riktigt jag och daniel, ännu ;) Så det får nog bli en annan dag, typ imorgon.

Nu sitter jag här med en kladdkaka och överdrivet mycket grädde på och väntar på att syster ska duscha färdigt henne. För sedan ska jag nämligen fixa hennes hår och smink. Hon ska nämligen på studentfest ikväll, lyckosten. Hoppas det blir fint iallfall. Blir de det slänger jag säkert upp någon bild :)

Nu ska jag inte tragga här mera förrän jag kommer upp med något vettigt att skriva. ha en fin lördag alla!

in search of something new.

Godmorgon readers!
Idag vaknade jag av att Molle kom en med en leksak och ville leka, en pipleksak dessutom. Då blev jag lagom glad, överlycklig! Med en hund slickandes över ansiktet och en leksak i andra handen kändes det meningslöst att försöka somna om igen. Istället parkerade jag mig här av någon hellustig anledning. Eller är det som det brukar vara?
Anyway. Jag hade en trevlig kväll igår med Batman och någon dålig komedi. När jag återvände hem runt halv 4 var det dags för sängen och jag somnade pang bums.

What happens today then? Först och främst tänkte jag pallra mig ner till Lindex och inskaffa ett nytt paraply, ett sådan litet ni vet. Kom på att dem kan vara bra när man ska ta sig till och från stationen, både på morgonen och på eftermiddag och i växjö. You get the point. Senare idag/Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa daniel och robin. Det var mer än 10veckor sedan vi sågs. 10 veckor. Har lite att catcha up här nu känns det som. Hoppas!

Nu tänkte jag slänga i mig lite värdelös frukost och gå ut med hunden. Puss!

trött

Min kväll har bestått av bra människor, och film. Jag är inte kapabel till att göra något idag, med tanke på att jag somnade till filmen kände jag mig inte särskilt kapabel till att ens kolla på en film. Då är det illa. Jag tänkte fortsätta i den stilen ikväll, film, säng, täcke, dator och en kopp té. Påtal om dator så får vi nog förhoppningsvis våra på tisdag :)

Imorgon är jag sugen på lite partaj, då jag har vilat ut extremt. Eller en helt vanlig tjejkväll med lite skvaller, spel och film. Vi får väl helt enkelt vänta och se. Brukar vara så you know. Ja, dags att kolla på film nu, eventuellt somna och vakna seeent imorgon!

cry me an ocean

Bra idag i skolan idag. Frisörgrejer hela dagen. Först blev vi intervjuade av tvåor och det skulle redovisas. Sedan blev vi stylade/klippta av dem. Riktigt roligt faktiskt :) Frida toppade mitt hår lite (ska ju klippa det på fredag ändå!) och lockade hela. Efter lockningen var håret 10 cm kortare och varje gång jag såg mig själv i spegeln blev jag lika förvånad. De andra tjejerna blev lika fina dem och detta tog ungefär hela dagen. Vi fick sedan styla dem, finfint! Så här vill jag att alla dagar ska se ut, haha!

Tog 15,12 tåget hem och precis när vi hade hoppat på kom regnet. Skönt att sitta inne på tåget då. När vi stannade i alvesta trädde 3 poliser fram och gick igenom alla vagnar. Man kan ju undra vad som hände där. Nåväl. Är hemma nu och har ätit en baguette med skinka, köttbullar och rödbetssallad. Special a la kirre typ. Mums!

Ikväll händer ingenting och jag finns på mobilen!

lost inside your love

Nu har jag fört över lite musik till musikapparaten som ska få följa med mig på tåget de närmsta tre åren. Något att slumra till till på morgonen  när man sitter där på tåget och alla andra är helt döda. Jag själv börjar känna att det är lite motigt att ta sig upp på morgonen, men det går bra så fort jag får tanken på frisör i huvudet. Då blir jag lika pigg igen.

Ska snart platta syrrans hår som tar typ en halv timma. Sedan blir det en svängom duschen och sova!

love it aint easy, you know I feel your pain.

Okej! Efter andra skoldagen har jag gjort det nästan pinsammaste i mitt liv. Har ni inte hört det från Lisa så får ni höra det nu! Vi hade ätit, lämnat av tallrikarna och skulle gå ifrån matsalen. Jag och Julia hade skojat lite om att det vore okej att snubbla i matsalen just då eftersom det nästan var helt tomt där, det satt nästan bara lärare vid borden. Javisst sa jag och tänkte inte mer på det. Vilket jag kanske borde ha tänkt på jävligt mycket! För sekunden senare är det jag som snubblar i trappan och sätter knäna i marken. Awkward? JA SOM FAN! Och det här kommer jag att få höra ett tag, det känner jag på mig. Tur väl att det, som sagt, bara nästan var lärare där inne. Annars hade jag aldrig satt min fot på den skolan igen. Nog om det. Nu vill jag inte få några frågor om det här från någon, det var såhär det gick till och det finns inget mer att säga. Punkt slut :) :)

Bortser man från den incidenten så har dagen varit kalasbra och rolig. Det första vi fick göra idag var att leka frisörer/kunder och schamponera. Lite stelt till en början, men sedan kom vi alla in i det och vi lät som proffsfrisörer. Hehe. Efter det fick vi våra klippdockor och pratade lite regler och sådant. Sedan kom lunchen och när vi började igen vid halv 1 så gick vi direkt ner till stan för att alla skulle kunna se sig omkring där, det var mest till för dem som inte har varit där förut. Vilket vi alla hade. Var inne på Caprie Diem där Maria jobbar, fick kolla in studion och fick ytterliggare en undervisning i hur schamponering går till. Den finaste salongen jag  har sett på länge. Riktigt fin! Resten av tiden gick vi bara runt där och vi slutade runt 1tiden. Tog toget vid 14,12 och mötte Martinus på stan. Vi åt glass och sedan cyklade vi hem.

Nu har jag sovit en timme. Fy kristin, fyyy! Men det var riktigt nödvändigt. Min hjärna kändes ur funktion och då behövs det vila. Så nu ska jag göra något riktigt uttröttande, typ klippa gräset, så kanske jag kan somna ikväll. Tjing! :)


Så här såg mitt fall ut ungefär. haha :D

things will be better

Nu har jag varit ute i 2½timme med Elin, Johanna och Evelina. Vi gick en liten runda, parkerade oss vid arbetsförmedlingen, gick en lite längre runda och sedan parkerade vi oss till höger om Kaxig och sedan smög sig gåshuden på och vi vände klackarna hemåt.

Förövrigt så har jag lagt min mobil åt sidan nu. Den har levt sitt liv nu. Istället har jag kallat in min ersättare, en äldre mobil som fortfarande lever loppan. 5 minuter ungefär, sedan behöver den laddas! Life's not fair. Nu tänkte jag sätta mig och kolla på en film jag lånade av Lisa idag. Minns inte vad den hette, men något med life i slutet av meningen. Whatever.

Godnatt!

insomnia

Då har vi första dagen som frisörer på JB avklarad. Eller, frisörer är väl kanske fel ord. Blivande frisörer är nog bättre. Vi verkade vara en bra klass, det kan jag nog redan nu säga. Det ska nog inte bli några problem att gå 3 år med dessa tjejer. Tråkigt att vi inte hade någon kille bara, men vafan, det klarar vi nog. Det blev mest lära känna idag, gå lite rundor bland alla lokaler, titta lite i frisör böckerna, hårmassage och mat. Vi slutade redan halv 1 och då for vi älmhultstjejer in i stan lite. Sedan satte vi oss på tåget hem igen.


Är hemma nu. Galet trött, men ska inte sova! Ska underhålla mig själv med olika saker nu, bara för att inte somna. Så sover jag nog bra inatt. Denna natten var ju lite si och så kan jag ju säga. Vaknade klockan 3 och var helt klar i huvudet och inte det minsta trött. Nu har jag slukat de sista av min b&j's och nu tänkte jag sätta mig ute en runda. Fint väder idag, kunde jag inte tro när jag klockan 7 satt på cykeln påväg till stationen. Då var de jävlar nästan minusgrader.

:)

om en halvtimme...

... sätter jag mig på tåget tillsammans med Lisa, Julia och julia. Åååååhh! Har inte sovit något inatt typ, men konstigt nog är jag hur pigg som helst. Det här blir nog bra! FR1!

vi hörs senare.

.....

Okej.  Nu sitter jag här med en Ben&Jerrys och försöker lugna mina nerver lite. Tog ett varmt bad som jag tror att jag nämnde innan att jag skulle göra. Det funkade tills jag klev ur badrummet, för då blev jag lika nervös igen. Jag fattar inte att det går att vara såhär nervös. Tänkte att jag skulle krypa ner i sängen med en film ganska tidigt idag så att jag får mycket sömn. Det blir tidiga morgonar nu.

Godnatt readers! (:

sammanfattning - summer 09. Varnar för ett långt inlägg!

Jag tänkte jag skulle sammanfatta hela min sommar i korta drag.

Jag börjar väl i juni.

12 juni 2009 var det dags att säga hej då till alla underbara människor som jag har gått med sedan förskolan, vissa av dem har jag bara gått i 4 år med, but still, underbara. Ibland smyger sig saknaden in, och ibland överväldigas jag av alla tankar på allt det nya folket jag kommer att lära känna. Jag fick några bra år mer er i vilket fall som helst!


Några dagar in på sommarlovet påbörjade jag min packning inför spanien resan som vi samlat ihop pengar till sedan årskurs 7. Det var väl inte riktigt någon som trodde att det skulle bli av, men det blev så perfekt det kunde bli. Dagen innan var vi ute på riddarön med ledarna på gymnastiken, när jag kom hem somnade jag och laddade inför flyget. Underbart hotel, återigen underbara människor, härliga soliga dagar och riktigt roliga kvällar och nätter. Höjdpunkten på detta sommarlovet, det slår allt med hästlängder. För varje dag som går längtar jag bara tillbaka mer och mer. Till den sköna värmen, stranden, puben och sist men inte minst våra norska killar! De sista timmarna som spenderades i deras lånehus var något av det roligaste jag gjort i mitt liv. Där lärde vi även känna dem, lite extra. En vecka som kommer att finnas i mitt hjärta, föralltid. Jag kommer ihåg hur vi riktigt tjatade ut hurricane, hope and glory (acoustic) och fairytale. Jag minns hur svårt jag hade att välja måltid varje gång vi var ute och åt, hur lång tid det tog för mig att välja kläder inför kvällarna. Det var mer än lyckat!


Väl hemma möttes vi av några fina veckor även i Sverige. Har träffat Ingemar, Kevin och Julia. Det gjorde jag samma dag som jag kom hem. Var så länge sedan jag träffade dem och Ingemar gör en alltid lika glad. Inget ord för det.
Några dagar senare kom beskedet att jag hade kommit in helt och hållet på John Bauer. Jag blev överlycklig och mina tårar bara rann ner för mina kinder. Nästan. Min dröm!

Sedan kom juli och vädret bestod mest av åska. Vi var nere i kristianstad och plockade jordgubbar, åt massvis, mcdonalds alldeles för mycket för min del också. Var nere i helsingborg och shoppade både i stan och på väla en alldeles för fin dag. De sista timmarna spenderades nere vid havet med vattenmelon, gott sällskap och en jätte fin strand med solnedgång!


Sedan satte vi igång med vattenpipa kvällarna med klöxhultarna, jag och evelina. Det var den tiden då vi började umgås mycket, real good! Jag tycker om den pinglan väldigt mycket ska ni veta. Yes i do. Hemma hos mig satt vi några kvällar, pratade och var allmänt sociala. En stor saknad som alltid kommer att finnas där. För you guys are the best.


Dagar gick och första riktiga festen trädde fram. Mattias 20års fest och en annan fest i a-huset. Det dansades med nytt folk, sjöngs till låtar jag aldrig förr har hört,  vi busade med mannen med kilten och man träffade nytt folk som bland annat Claes, Rickard, Sibbe, Johan, och Mattias. Härliga människor hela bunten. Båda festerna var hellyckade och jag är väldigt glad över att jag fick ta del av dem. Det har jag nog Johanna att tacka för skulle jag tro, så big thanks to you!


Nu är jag inne i den tiden då jag spenderade tre veckor på Ekebo, ett ålderdomshem, i diö. Där jobbade jag dag in och dag ut. Lagade frukost, dukade, städade, och pratade med de små söta tanterna och gubbarna. Jag tog moppen ut där i ur och skur. Och detta var även stunden då vädret inte riktigt höll hela vägen. Det var regn mest varje dag och solen sken yttepytte 1-2 timmar runt 9tiden. Kommande helgen första vecka var det dags för den årliga östersjö festivalen med tjejerna. Det var en helg fullspäckad med händelse som vi aldrig kommer att glömma. Mycket skratt i vårat tält, utanför tältet var det mycket älmhultsbor och man lärde känna mycket folk. Vi blev utsatta för att bli tagna av polisen, det förstörde vår kväll lite, men lika glada var vi för det.


Under tiden jag jobbade hann jag med att träffa Simon och Kasper som kommit till älmhult ändan ifrån Danmark. Tyvärr blev det inte mer än två gånger, vilket är alldeles för lite. Om jag tänker efter så kommer jag på att jag har faktiskt spenderat många dagar tillsammans med dem, och de för med sig minnen och händelser, så det var otroligt tråkigt att det blev så få träffar iår. Men har man jobb så hinner man inte med så mycket av det goda.
Jag fyllde år och fick fina presenter den 22juli. Då umgicks jag med Sara och Salome, dom saknar jag som bara den. Har bara träffat dem två tillsammans typ 3-4 gånger. Så himla tråkigt att det har blivit såhär.. På kvällen åt jag lunch på sorello med hela min familj, mysigt.

Jag har även varit med Sara och kollat på henne när hon tävlade i Lammhult, harit på tjejkväll hemma hos Johanna, inhandlat jävligt många skor,  saknat thailand, upptäckt ny musik, varit i mellby en molnig eftermiddag och efter det hade hela juli passerat.


När vi var inne i augusti började det fina vädret komma igång igen. Redan första dagen. Dagen då vi umgick med Daniel och John också. Fint folk och en mycket lyckad kväll.  Det blev flera dagars shopping i växjö och min plånbok blev bara klenare och klenare, but soo worth it!  Det blev sol och bad hemma hos Johanna med Eve och Elin, och senare på kvällen begav vi oss på fiesta hemma hos joel. Det slutade med poolparty och vi alla levde loppan.


Jag färgade håret, och tog min sista spruta under denna månaden också. Det blev en tripp till Åhus med Evelina och vi låg 6½ timme på stranden och solade. Brun som en neger var jag när jag kom hem. Besökte växjö återigen en hel dag för att gå på KarlOskar och se på rix fm. Vi skrek oss hesa hela kvällen och hade det jäkligt mysigt tillsammans. Dagen efter blev det Tosselilla för sol, bad och gocart!  Blev ännu mera shoppning för mig med Evelina, vi tågade på fel tåg och allt blev kaos
.


Jag avslutade helgen med en fest i liatorp där väldigt mycket folk var. Folk jag inte träffat under hela lovet, så det var riktigt rolig. Tjejförfest som aldrig kan bli misslyckad blev så bra det kunde bli. Som om det inte var nog var de Kvarnavallen dagen efter, där valde jag att ta det lugnt och bara prata med folket som befann sig på denna attracktion. Riktigt bra slut på lovet måste jag säga. Jag har ingen ångest över att skolan börjar, ingen panik, är bara skräckslagen. Det är så det ska vara tror jag. Man ska bli nervös över att byta skolaoch träffa nya människor. Det är sådant som kommer som en bonus. Det är så det ska vara.

Nu har jag ca 10 veckor bakom mig som jag kan titta tillbaka på. 10 veckor av lycka i dess renaste form.

I used to laugh it off

Det får duga tills vidare. Ska försöka samla lite inspiration till Johanna nu.
Och sedan ska jag hänga upp tvätten som jag tvättat. Är jag inte helt underbar, mamma? :) Jag har min-fina-dotter-dagar även jag. Fast egentligen gör jag det nog mest för min egna skull för att jag ska kunna ha något på min i skolan. Jag bara slänger in allt i tvättstugan och så blir det lätt att det blir kvar där. Ack.

ÅH, imon tillhör jag FR1!!

ny header? ny design?

Nu har jag suttit och försökt knåpa ihop lite nya headers. Går väl lite si och så på den fronten. Väntar på att pappa ska komma hem med lite snickersglass till mig, kanske jag får lite inspiration då. höhö. Ja, för som ni kanske har sett och räknat ut så har jag haft denna design ett tag nu, och jag tröttnar rätt lätt. Grå och tråkig färg. Vill ha något lite mer färgglatt! Dock känns det ju som att hösten börjar nämra sig, men då är det kanske bra att ha lite färg som piggar upp en!

Såhär ser ena ut för tillfället. Mycket färger? Haha! Nä, men jag har en som är färglagd också, men vet inte riktigt. Tänkte göra lite olika och se vilken som blir bäst. Denna är väl i lite samma stuk som jag har nu. Well. Har lovat Johanna att fixa lite på hennes header också, måste försöka hinna med det också :)
MEN nu kom pappa med min glass... mums! Vi hörs senare, förhoppningsvis med resultat. puss

goodmorning!

Godmorgon godmorgon.
Jag är upp med tuppen även idag också, men det känns väldigt bra. Det kommer antagligen inte bli lika tungt att stiga upp imorgon när det väl kommer till kritan. Dels lär jag ju vara så jäkla nervös så att jag inte kommer att kunna sova länge. 1 dag kvar, och sedan sitter jag i skolan på JB!! Kan ni fatta? Åh!

Iallfall snart börjar top model 3 på 3an. Så det får bli mitt tidsfördriv så länge. Har inga särskilda planer för idag i övrigt. Ska ta det riktigt lugnt och fixa iordning lite inför imorgon. Samt, om jag minns rätt, så råkade jag nog lova något om att tvätta kläder till mamma. Jag pratar alldeles för mycket när jag sover. Antar att jag inte har så mycket val än att hjälpa henne lite med det. Fast de får bli om många timmar, nu börjar top model! Puss!

well done!

Det blev en cirka 2timmars lång promenad även idag med E och J, idag öste regnet ner i ett par minuter. Så pass länge att både vi och jyckarna blev genomvåta. Vi sa hejdå till Eve och åkte med syrran till bridgelokalen för att plocka upp pappa. Efter en halvtimmes väntande blev klockan halv 11och då hade Martina hunnit skjutsa hem Johanna och jag satt ute med Molle på ett staket. Nära att skita på mig vilken sekund som helst. Inte av den anledningen ni tror. För där, där var det riktigt mörkt, skog vart man än vände sig (typ) och en liten röd stuga som liknade stugan på campingen i Fredagen den 13e, Camp Crystal Lake. Fifan! Sedan kom pappa och vi körde hemåt.

När vi kom hem möttes vi av choklad papper över hela tvrummet och nu är jag riktigt orolig. Molle har varit uppe och sprungit på bordet och käkat 70%ig choklad. Choklad som i vanliga fall absolut inte är bra för hundar, tänk er då 70%igt också, men får hålla mitt högra öga på honom inatt.

Ska gå och tvätta av mitt smink, borsta tänderna och sedan kolla lite på tv. Vi hörs imorgon! Godnatt!

Falling out of a perfect dream, coming out of the blue.

"Endast nödsamtal!"
Min mobil ramlar bara mer och mer i bitar känns det som. Nu får jag bokstavligen slå igång den varje gång den lägger av (mitt knä är stort och blått!). Det är inte någon som möjligtvis har en gammal 3-mobil som ligger och ruttnar där hemma som jag skulle kunna låna? Hör av er isåfall, det skulle vara till mycket stor hjälp för mig och mitt knä, även för min armbåge som nu istället börjar få ta smällarna.

Har varit ute och gått en runda nu, och alla som ser mig banka med telefonen i allt jag stöter emot förstår nu varför. Känns väldigt dumt och uttittat, men det är ett måste! Så, nu vet alla vad som försigår om ni möter mig i byn och slår mobilen mot en lyckstolpe. Ni som läser min blogg vet ju iallfall.

Sedan har jag däckat lite i Martinas säng och vaknat av en hysterisk pappa.
Nu har jag blivit hysterisk på mitt myggbett jag har inskaffat mig under kvarnavallafesten på foten. MYGGFAN!

you may look like a fool


Nu är jag klar, nästan iallfall. Har några borstar kvar, samt lite annat skit som jag funderar på att slänga. Blir lätt så himla smutsigt i sminkväskan om man har alldeles för mycket. Nu tänkte jag kolla på trollkarlens hemligheter eftersom jag inte fick kolla på det igår så laddade jag hem ett avsnitt nu. Så nu ska jag sitta och  fasa när hemligheterna avslöjas, haha!

we're pulling apart and coming togehter again and again

07.03
Tre minuter över sju vaknade jag idag, och har varit upp sedan dess. Vaknade väl mest av att min syster klampade in med sina stora fötter och förde ljud från sig. Sedan kom jag på mig själv med att inte ens vara trött. Så jag donade lite té och en apelsin och slog mig ner i sängen igen framför Seventh Heaven följt av en runda in i duschen.

Snart börjar både mamma och pappa jobbet och jag blir nog hemma själv ett par timmar. Jag funderar starkt på att gå en runda med Molle då, är inget större fan av att vara ensam hemma, faktiskt. Tänkte att jag skulle tvätta rent min sminkväska och alla mina smink bortstar också. Har inte gjort det sedan gud vet när. Det blir nog det jag ska göra först tror jag minsann!

I'll be back!

Egen följeslagare har jag också här i huset. Så helt tomt blir det faktiskt inte.

you make me feelgood

Efter en två timmars lång runda med J och E så kommer jag att sova fint! Tänkte ladda upp med varm choklad eller lite té och lite kex och kolla på någon film. Har ju ingen tid som jag måste vakna på. Ska njuta hela lovet ut minsann! Godnatt så länge!

don't know where my soul is.

Nu har jag suttit framför skärmen i en kvart och försökt komma på något att skriva om.
.. men det är bara tomt i huvudet.

Dessutom är mitt internet segt och man hinner se hela titanic innan den laddar klart och byter sida. Vilket kanske skulle göra mig gott eftersom jag blir lite halvt stämplad som retarded som inte har sett titanic. Vet inte vad det är frågan om faktiskt. Sedan har jag faktiskt ingen större lust att sitta framför datorn ikväll heller. Strange. Jag som är familjens lilla datornörd.

Nej för jag tänkte njuta av att alla haganäsare måste stiga upp tidigt imorgon och gå till skolan. Fast det tänkte jag också göra, first part. Måste börja vänja mig att stiga upp på morgonen nu. Det blir tufft, men så värt det! Klockan åtta ska jag åter igen bänka mig framför tvn och kolla på Trollkarlens hemligheter. Bra serie för er nyfikna där ute. Tror det börjar klockan 8 på kanal 5!


Nu är det slut på alla mysiga kvällar!
och jag har ändrade planer, för nu ska jag ut och gå med johanna och eve :) puss!

bilder från förfest och festen i liatorp

Yes. Nu har jag lagt vantarna på lite flera bilder från förfesten hos Elin och Sara. Enstaka bilder från festen också. Tänkte att jag skulle slänga upp dem här. Ni har väl säkert redan sett dem på facebook. Det är väl mer för min egna skull jag laddar upp dem. Tidsfördriv, och dels för att jag kommer att minnas detta bättre om det finns här. Då jag kan kolla tillbaka några år senare i min kära blogg och läsa allt jag har varit med om.












Haha. Sista bilden är inte att leka med. Det syns ju att det började gå mot slutet av kvällen. Inte så pigg någon av oss.

Idag har jag mest legat och kollat på tv, varit iväg lite här och var också. Var precis ute och klippte gräset och nu tänkte jag lägga mig till rätta i soffan/sängen(inte bestämt mig ännu, svååårt!) och kolla på Paris Hilton's program. BFF eller vad det nu kan tänkas heta.

puss!

then I know

Jag glömde ju nämna en sak i förra inlägget. Jag har cyklat den längsta sträckan någonsin i mitt liv, vad jag kan minnas. 7 km, och med en Evelina där bak, i skogen, i mörkret, med ytterst lite översyn på vägen, klockan halv 11 på kvällen.  Det är riktigt starkt jobbat av mig måste jag säga. Inte alltid jag gör något sådant i mitt liv. En naturupplevelse enligen Gustav, men det enda vi såg var mörker och enstaka träd. Aldrig mer iallfall.

Nu ska jag hem till evelina och hämta min kvarlagda (kan man säga så?), och sedan iväg! Vi hörs senare :) kiss&hug!

everyone is a threat

Jag ska inte få det att låta negativt på något sätt, men besvikelse på kvarnavallen all over it! Alldeles för mycket äldre och alldeles för få unga. Det är nog så det brukar vara där, vad vet jag, men lite synd tycker jag faktiskt. Vi träffade på riktigt trevliga människor, och väldigt fulla också! Nöjet var helt på min sida. Vid två tiden tog kvällen slut för oss, och antagligen många andra. Vi körde hemåt och jag dunstade ner i min säng.

Vaknade alldeles för sent idag. Fast jag kan ju njuta av det med tanke på att jag inte början förrän på onsdag. Många dödar ju sitt lov idag och traskar till skolan imorgon. Stackars dem! Åh, jag bara längtar. Jag hade lätt kunnat börja imorgon faktiskt!

Nu ska jag och pappa laga raggmunkar. Muummss! Tjao!

trouble is our only friend and he's back again.

Nu har jag nästan precis klivit ur duschen. Dags att göra sig iordning inför nästa jippo. Så det blir lite klent med updates ikväll. För övrigt så har min mobil gått sönder. Ja, det var inte länge den höll efter att jag skrev det där inlägget om den. Det går att banka igång den, det får fungera ett tag framöver (tills jag byter mobil typ). För jag kan inte lämna in den igen, hatar att vara utan mobil. Värsta jag vet. Well. Förhoppningsvis lever den i några veckor till, förhoppningsvis till 14februari då mitt abbonnemang får ut. Fast vi ska inte hoppas på för mycket.

Nej nu ska jag föna kaluffsen! Vi hörs :) puss!

lets rock the night away

Gårkvällen började och slutade precis som jag hade hoppats på. Förfest hemma hos Elin och Sara, girls only of course. Vi virrade runt i huset, spelade ölspel, lyssnade på gammal musik, konstig musik, bra musik. Kom fram med lite lekar, lekte lekarna, åt popcorn och efter allt det här var klockan alltså ganska mycket. Då drog vi vidare till medborgarhuset, som var större än jag trodde, och där träffade vi på allt bra folk. Jag önskade mig egentligen en galen kväll med dans hela natten lång på dansgolvet. Dock var det nog inte fler än jag som var så sugna på det, för dansgolvet var ganska tomt, men jag ska inte klaga. Kvällen var bra överallt!

Som om det inte skulle vara nog så ska jag på fest ikväll igen. Kvarnavallen. Har aldrig varit där innan, så det blir first-time-experience på den fronten. Jag tror dock att även denna kvällen kommer bli något att hänga i julgranen, eller lägga på minnet åt minstonde.

And some pictures!
Det vi alla fasar över att se när vi läser Kristins blogg. Inte sant? (:












Yes. Nu har jag besparat er de värsta bilderna, och även toalett bilden. Nu kan ni le, så illa är det inte. Måste tacka Ida, Sandra, Linn och Anna(som lär läsa detta)  för en kalasbra kväll.

my heart is a sucker for love

Igår var jag duktig tillsammas med E och J. Vi påbörjade en lång vandring klockan 20,59 och jag kom igenom min ytterdörr igen klockan 23,13. Riktigt duktiga! Vi  promenerade först mot IKEA, vidare upp till Eves pappa, fortsatte upp mot klöxhult, halva ringvägen, ner igen mot kyrkan och hem. När jag kom hem fortsatte jag att lägga det pussel som jag och martina tidigare den dagen inskaffat oss som tidsfördriv med tanke på det knäppa vädret som växlade fram och tillbaka mellan regn och sol. Oj, lång mening. Och så lagade mamma pasta åt mig för jag var ursvulten. Sedan gick jag och la mig. Så det var en ganska bra kväll trots alla omständigheter.

Idag vaknade jag av att vi fick besök. Där kom jag ut i min pyjamas tröja och mina shorts, nyvaken, morgonfrilla, skabbig, asful och allmänt dissy. Undra vad dem måste ha trott om mig. Tough night? Nja. Iallafall så fick jag fika bullar som frukost, vilket inte var de minsta tokigt. Duschade efter att åskan hade haft sitt roliga och cyklade ner till Trendhouse med Johanna! Hittade dock ingenting där men blev 15kronor fattigare på tuggummin.

Dags att göra lite nytta. Måste rota igenom min garderob efter lite partyclothes. Var jag nu finner dem har jag ingen aning om. Jag får böna och be. Kiss!

fin mobil


Såhär ska väl ändå inte en mobil se ut? Nej, såhär såg den bestämt inte ut när jag köpte den. Fast det klart, efter lite mer än ett och ett halvt år tillsammans har jag hunnit skicka några sms, och då antar jag att bokstäverna på knapparna försvinner. Det måste väl vara så. Och den runda knappen i mitten har jag ingen riktig förklaring till vart den har tagit vägen. En dag i växjö på tåget med evelina, resten får ni försöka lista ut själva. Rip runda-knapp-till-mobilen. Det funkar med måtta att trycka på gummiknappen iallfall. Lite pilligt dock när man ska ta till vänster eller höger. Skärmen ska vi nog inte tala om!


JÄVLAR VAD DET ÅSKAR!!! Dags att stänga av datorn! puss!

It makes me sad to make you see, that not a single tear could find me.

Nu har jag varit ute och tagit en promenad med Molle, har varit ute på baksidan av huset och lekt lite med honom. Fast jag tror mest han ville ligga på päsa lite i gräset, riktig lathund är han. Tog fram kameran men han verkade inte vara så sugen på att plåtas så jag gav upp efter några ynka försök till några bilder. Han är fin ändå.



Nu är det dags att spela lite kort med Martina och pappa.
Ikväll ska jag nog gå en runda med Johanna. Fiint!

couldn't help to see the reasons we're here

http://falsksanning.blogg.se/

Jag gillar den! Saker man aldrig hade lagt märke till annars. De yttepytte små sakerna som avslöjar så mycket.  Så ni som gillar att läsa lite skvaller om våra storbloggare här i sverige borde klicka sig in på denna sidan. Absolut! Tänkte bara tipsa er och ge cred till bloggaren.  (:

nu är det dags för mat. Later!

heaven is waiting, so goodbye!

Mysig kväll igår. Mycket skratt, men det är något man alltid får på köpet med Evelina och Johanna. Evelina är alltid Evelina, och Johanna är alltid Johanna. Det blir bara bra utav det. Tanken var först att vi skulle knalla ner till en stuga som några pojkar varit duktiga och byggt, men så blev det inte. Då övergick vi till plan B, som i detta fallet var film och mat. Resultatet av det kunde inte bli bättre. Vi gjorde ett försök till att beställa hem lite mat från amigo. Ansvaret förde vi över på Eve. När hon hade lagt på ångrade vi vårat beslut om vem som skulle ringa, skulle vi få den mat vi beställde? Samtalet från början till slut lät väl ungefär såhär:
- Hej! Vi ska beställa två kebabtallrikar och en kebabtallrik.
- (???)
- (gapskratt skratt) nej, vi ska ha två kebabtallrikar och en kebabrulle!
- (???)

Fair warning! Låt inte Evelina beställa mat åt er. Å andra sidan fick vi det som önskades och vi åt och blev mätta som kossor. Jag iallfall. Medans vi åt rullande Twilight i bakgrunden. Succé. När den var slut satte vi igång Edward scissorhands. Haha! Vattensängen är ju helt klart bästa delen av filmen. Jag somnade nästan, som alltid, och det var ett tecken på att det var dags att bege sig hemåt. Utan att ha sett färdigt filmen satte vi oss på moppen och körde hem i kylan. Ingen sommar värme här inte, den är nog förbi for good nu.

step out of your life

Idag har jag tagit det grymt lugnt. Bara flängt runt hemma, från soffa till soffa, säng till säng. Ja, jag har vilat näst intill hela dagen. Fast det har varit guldvärt! Det är inte förrän nu jag tagit tag i något. När jag väl gjorde det tog jag ett varmt bad med hårinpackning och sådant ni vet. Som jag sa. Riktigt skönt och nu känner man sig renare än aldrig förr. Efter det tog jag tag i städningen på mitt rum, så där är det galet fint nu. Så fint jag någonsin kan få det menar jag.

Ikväller vet jag inte vad jag ska hitta på. Det känns som att alla är ganska döda efter igår, so am I.  Antar att det blir en lugn hemma kväll, även om det dock sägs vara fest ikväll också. Fast det blir nog alldeles för mycket då tror jag. Nej, jag tänkte plocka fram de sista av min glass jag köpte och smaska i mig den medans en film rullar. Måste ju njuta av resten av lovet på ett bra sätt, right? Film och glass!

I want to feel you, I need to hear you.

The party is cancelled.
Lite typiskt att bjuda med sig hela älmhult, folk från helsingborg med mera utan att ens ha hyrt lokalen. Ingen förälders underskrift eller något. Inte så smart måste jag ju säga. Vi löste kvällen på annat sätt istället. Det blev lite förfest i källarlokalen hemma hos lisa. Var där en stund tills de blev kallabalik och blev alldeles för mycket folk. Vi drog istället ner till bökhult (jävligt tattigt, jag vet) och där fanns de rejält med folk. Det gjorde kvällen ganska hyffsad faktiskt. Den slutade ändå ganska tidigt och vin är väl inget för mig skulle jag tro. Ack ack. Fest en tisdag, det funkar helt enkelt inte. Det var kul så länge det varade.

Idag ska jag bara ta det riktigt mäktigt lugnt. Tänkte ta ett bad senare, göra lite hårinpackning och sådant. Känns som en bra och god idé. Något jag skulle orka göra idag iallfall. Måste väl ta mig en promenad med voven också, men det får bli lite senare när jag piggnat till. Yesbox.


detta fick åka på i all hast. Dock blev det inte mycket mer bilder än så, då jag totalt sket i kameran för det kändes inte som att det fanns så mycket att ta kort på. Pfft. Hej så länge!

It doesn't matter where we take this road

Springer fram och tillbaka mellan hallen och badrummet och håller på att fixa iordning mig. Det blir nämligen till att dra ner till festen som skulle hållas ikväll, dock ingen aning om vi stannar där eller om vi bara tittar förbi. Bäst att vara förberedd till vilket som. Ska dit med Johanna, och jag hoppas, verkligen, att det är bra drag där så att man kan stanna. För det hade varit roligt att göra något såhär mitt i veckan. Dock ryktas det om att det är, ursäkta språket, jääävligt många 94or som ska dit. Yes. Vi får väl se helt enkelt.

Kiss&hug!

she said she's okay, but she's not.

Jag behöver något att se fram emot. Okej, jag har ju faktiskt en del. Fredag och lördag då det är fest båda dagarna. Skolan som snart börjar, men ändå är det något som saknas. Något jag inte riktigt har kunnat sätta foten på tidigare. Det kommer väl att bli klart med tiden, jag kommer ha något att se fram emot hela tiden. Underbara vänner.

Nog om det. Tänkte tipsa er om Björn Axéns Serum.

Great stuff :D 145 spänn på kicks. Not that bad.

harder, better, faster, stronger.

Godmorgon.
Idag kan jag säga det och faktiskt mena det. Jag har vaknat i god tid, och faktiskt kunnat sova riktigt bra inatt. Som en stock med andra ord. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska åka ner till affären med pappa och handla lite. Efter det ska jag nog ta mig en runda med Mollen, och kanske senare idag en sväng ner till Trend House. Ska se om jag hittar något till Fredag eller ev. Lördag. Känns som att det som hänger i garderoben inte är något alternativ just nu. Är sugen på lite nytt!

Först och främst ska jag väl ta och göra mig i ordning.
where's the sun?
kiss!

lifehouse

Något att plocka fram när det känns motigt i livet. Det funkar alltid lika bra, och min spellista på spotify består väldigt mycket av dem just nu. Inte för att jag har det särskilt motigt eller komplicerat just nu, men de väcker så mycket minnen.


Lifehouse har tagit över min spotify ganska rejält nu. Det är ändå inte allt.  Det är fin musik det. You should listen!

ouhff..


No shit! Snacka om otur.
Hemskt i vilket fall som helst.

so, when we're done, just tell me.

Oj! Det blev en, tidsmässigt, längre promenad än väntat. Jag hamnade på andra ställen och pratade med mer folk än jag gjort i hela mitt liv känns det som. Först stötte jag på Elin och vi pratade lite, sedan kom Gabbe och pratandet fortsatte. Någon kvart senare sprang jag ihop med hela älmhults kommuns nittiofyror. Jag skojar inte om att det var hela högen där, samlade på IKEA av alla ställen. Ja, de små rackarna har visst inte bättre för sig. Där stod jag ytterliggare en kvart innan jag kom iväg till nästa stop som var Hannas. Där ropade Puffen på mig, eller ni kanske känner till honom som Claes, och Henke. Pratade en stund där, tills jag nästan blev fly förbannad på en loj gubbe som kallade  Molle katt och blev jätte jobbig. Upprepade saker jag sa och bara pratade som ingenting. Idiot. Mongo. Dum. Knäpp. Störd. Ja, det finns många smeknamn för sådana. När jag blev som mest irriterad vände jag klacken om och fortsatte neråt mot byn igen. Sedan stötte jag på Karl och Rasmus och det blev mycket snack där också. Ja, jag har nog träffat på halva älmhult under dessa en och ½ timmar som jag varit ute. Ändå har jag inte rört mig längre än en sträcka på ca 2km ifrån huset.

Det jag egentligen skulle berätta för er var vår tripp till växjö idag. Allt gick fint på vägen dit, gick in och ut i affärer. Tusen gånger. Evelina shoppade på som aldrig förr, och jag hittade inte någonting. Ett par jeans rikare blev min garderob sedan skulle vi då ta tåget hem när tiden var inne. Kollade på tidtabellerna. Fann inte vårat tåg - letade och letade på tabellen. Tillslut med lite hjälp upptäckte vi att vårt tåg var inställt. No shit tänkte jag och var beredd att ringa hem. Evelina såg sin möjlighet att göra något galet och hoppa på ett tåg som vi inte hade någon aning om vart de skulle ta oss. Jag vägrade och hon släpade. Väl inne på tåget fanns de ingen återvändo och när tåget satte igång att rulla knäppte jag mina händer och bad till Honom. Eller. kanske inte riktigt, men jag ville göra det. Fast när tåget saktade in i Alvesta började det ljusna till för mig igen. Kanske vi skulle komma hem trots allt. Bytte tåg (risky, but nessesary), och tillslut rullade vi in på Älmhults station. We made it. Med lite tur och förnuft.

Sedan ringde hennes pappa, dock med lite mindre tur. Bilen var kras och han hade mycket att stå i. Ackack. Otur otur. Syrran hämtade oss och körde hem dem till sin lya. Sedan var vi alla nöjda och glada, deras bil lär vi inte få se mera av på ett tag. Hoho.

Detta var min dag i stora drag. Inget komplicerat. Bara en annan dag i mitt liv. Imorgon vet jag inte vad som händer. Ryktas om fest i aktivitetshuset, men är faktiskt inte så sugen på det ska jag säga. Kanske kollar man förbi, hälsar lite. Mer än så blir det nog inte. Nu ska jag käka glass och ruttna framför en film eller tvn.  Ha en bra kväll!

dobidooo

Hemma från en ganska så galen dag i växjö som kunde ha slutat väldigt olyckligt för min och Evelinas del. Allt blev bra tillslut men det slutade dock inte så lyckligt för hennes pappa. I'll tell you more senare. För nu tänkte jag dra ut en runda med hunden. Fast som sagt, skriver när jag kommer hem igen :)

pusshej.

växjö

nu bär det av till växjöcity med Elvis. hoho.
vi hörs senare ;) puss!

so overwhelmed by the ocean's shapeless form

Fick precis ett sms av Lisa. "- Aaah vi börjar snart!"
Då slog tanken mig igen, hon har rätt! Vi börjar om 10 dagar, eller är det 9. Minns inte om vi börjar den 18e eller den 19e. Whatever. Det är iallfall inte alls länge tills vi blir elever på John Bauer gymnasiet. Det är bara några dagar tills vi får en ny klass, och ska gå tre år tillsammans och lära oss om hår och klippa! Lära känna nytt folk. Åååh jag längtar så! Och jag vet fler som gör de. We all do. Eftersom vi inte ännu har träffat våran blivande klass är det lite mera nervöst. Att bara veta två som ska gå i den klassen. Det är en stor trygghet iallfall, att komma själv utan några känningar hade jag aldrig klarat av. Big yes att klampa runt i nya korridorer, nya salar, allt nytt!  ÅH säger jag bara, Å-H-!

dags för en dusch och sedan tv med spöken. godnatt!

never say never

Some things we don't talk about
better do without
just hold a smile
we're falling in and out of love
the same damn problem

together all the while
you can never say never
when we don't know why
time and time again
younger now then we were before
don't let me go

picture you're the queen of everything
as far as the i can see
under your command
i will be your gaurdening
when all is crumbling
steady your hand

you can never say never
when we don't know why
time and time again
younger now then we were before

we're falling apart
and coming together again and again
we're coming apart
but we hold it together
hold it together, together again

don't let me go

still in love with who I wish you were

Back again.
Har nu legat och sovit i några timmar skulle jag tro. Det där med att vara vaken till klockan sex och sova tre timmar har tagit ut sin payback nu. Låg och kollade lite på film för jag kände nämligen inte för att vara ute idag, Bring it on blev det eftersom det var de som fanns tillgängligt på kanal 3.

Har varit nere och köpt glass med syrran nu, tror vi ska sätta igång någon film och äta lite. Blir en mysig hemmakväll, som alla söndagar i princip. Söndag är alltid söndag, always. Ikväll är det marathon med hemsöka hus och de programen ni vet. Ska försöka titta på ett iallfall, förra söndagen gick det ju inte så bra då jag somnade innan de ens hann börja undersöka huset. Ohyes. 

Imorgon blir det troligtvis att åka till växjö med Evelina. Får väl se om min tå pallar trycket, men de ska nog gå. Den börjar faktiskt arta sig nu, inte lika fetto längre. Feels good! Nähä, min glass väntar så snällt i frysen. Tror jag ska sällskapa honom där, eller, han med mig. Så får de blir. Pusshej!


En sån här fräckis inskaffade jag mig igår, fast i grön. Luktar gott gör den också, smakar kanske... inte lika gott. Sött i vilket fall som helst. Nej nu kom jag av mig. Det var mat jag skulle ha.

Later!

RixFm festival 2009 / Tosselilla och fest!

Inga detaljer. Det skulle inte gå. Kort och gott är bra. Iallafall, jag tog bussen upp till växjö klockan 11,10 med fina vänner och bekanta på bussen. Framme runt halv ett började vår lilla shopping runda, i högklackat. Ja, högklackat från klockan 11 till halv 3 på natten. Det började kännas lite framåt kvällen kan jag lova, men det var inte det jag skulle berätta. Jag hittade lite saker faktiskt, konstigt nog. Något serum från Björn Axén. Tänkte pröva det till håret, dem produkterna sägs vara bra, så why not? Har ännu bara prövat de lite smått, verkar helt okej. Och luktar inte så tokigt. Hittade också en ny väska, hårspray och lite sådant. Åt gjorde vi på kina restaurangen och sedan gick vi mest runt i  stan. Klockan 7 började rixet och vi stod mitt i klungan iår (har alltid stått längst fram de andra åren) men man såg ganska hyffsat bra ändå. Visste knappt vilka alla artisterna var innan, men när jag hörde låtarna började det klarna lite faktiskt. Mysigt som attan iallfall. Vi sjöng (skrek) med till alla låtar. Just dance, beautiful day, hurtful, youngblood, ja, listan kan göras lång. Resterande timmar av kvällen tillbringades med klacken i vädret inne i stan, flera timmar. Inga öltält för oss, så  vi fick roa oss med annat. Trevligt med folk överallt, andra mer läskiga. Hängde lite över allt, träffade på awesomebra folk och så vidare. Ni vet ju hur det går till. Vid klockan 2 hämtade papi oss och vi får hem, men där slutade inte min kväll. Nej långt ifrån. Jag for vidare ner till drottningatan och kom hem igen  klockan 6. Då var de ljust ute och jag hamnade i sängs.

3 timmars sömn. Sedan var de upp och hoppa igen. Åkte ner till Tosselilla med familjen och 3 familjer till. Så det var rysligt trevligt faktiskt. Blev mest sol och bad för min del, åkte inte en enda karusell. Haha! Hälsade på kaninerna och getterna också. Åh så fina ungar getterna hade, ville in och klappa dem, men efter att ha gett det en andra tanke ångrade jag mig igen. Blev ju såklart även getingstucken där. Fifan. Det gjorde så ont så mina tårar bara rann, men kunde ju iallfall andas normal denna gången. Foten är dock lite värre, tån är lika stor som alla mina tio tår tillsammans - almost! Så jag gick haltandes med en sko på foten resten av den dagen till jag satte mig i bilen och styrde hemåt. Det var iallfall en fin dag med fint väder, så jag är nöjd.

På kvällen cyklade jag och Evelina hem till Mathias där det var full rulle. Vi sjöng som bara den, toabesöken blev många och kvällen var bra överallt. Girltalk med Robin hela vägen hem, fiiint. Han är så snäll den lille pysen, tänk att han följer mig hela(!!) vägen hem när han bor i princip där Mathias bor. Åh! Fler såna killar vill vi ha. Yes.






Så här gick det bland annat till i vår allsång. Usel kvalité på videon, mörkt rum med mobilkamera, det kan bara resultera på detta sättet. Toppen kväll iallafall. Självfallet fick jag inte med mig kameran som var urladdad. Typiskt typiskt typiskt mig.

Nu är det dags för mat som serveras på fat! Tjingtjong!

yep

Nu blev det ett skutt mellan inläggen här och det beror på att jag har farit runt överallt de senaste två dagarna. Nu ligger jag ute i solen och bara tar det lugnt. Batteriet på datorn dör nog vilken sekund som helst, så just nu blir de ingen längre uppdatering. Utan bara mest visa att jag lever, med nöd och näppe!

Skriver senare!

this is the perpers of my life

Vad gör jag uppe klockan 8 en fredag?
Klockan ska ringa inom en timme och jag är redan hur pigg som helst. Har suttit och målat mina naglar nu. Fast å andra sidan är det väl bra att jag är uppe redan nu. Hade väl missat bussen annars, brukar vara så you know. Nä, idag tänkte jag också trippeltånga håret (tidsfördriv), det var ganska längesedan jag gjorde det. Inte för att mitt, så redan slitna, hår behöver det. Äh, syrran och jag skulle nog ändå beställa klipptid idag. Då får jag inte lika dåligt samvete över det.

Great, nu har jag förstört ena nageln. Jävla dator!
Vi hörs imorgon, hinner inga fler updates idag och jag kommer hem inatt. Så, vi hörs och ses där!

guilty as hell


Fiint!

the more I had to change I just stayed the same



nu plötsligt blev jag riktigt trött. Så det får räcka med dessa bilder sålänge (föralltid). Tänkte att jag skulle trava in i duschen och försöka få bort all salt från topp till tå, framförallt håret. Sedan tänkte jag faktiskt att jag skulle gå  och lägga mig, ska upp i hyffsad tid även imorgon var de tänkt. Då jag har en buss att passa vid 11,10. Ack! Då blir det en heldag i växjö, spenderad med vänner och kära. Det blir nog en mycket bra kväll tror jag. Ses vi där kanske? :) Godnatt sålänge!

gäddstigens konung

Update!
Sitter på Gäddstigen nu och firar min seger av wii bowling. Har även försökt oss på boxning och tennis. Jag regerade boxningen också, kanske en framtida sport för mig? Kanske blir vm medaljör i det, fast drömma kan man alltid. Nu har vi iallafall spelat färdigt, och vi har även ätit grillat. Det blev mat på mat för min del, men min mage rymmer en hel del mycket mer än ni tror ska ni veta. Påtal om att rymma mera, snart blir det efterrätt.

Efter det tror jag att jag ska springa över en runda till Sara när jag ändå befinner mig i möckelnområdet, här vistas man ju inte varje dag. Frågan är väl om jag hittar här ifrån till nästa stopp. Nja, det kan bli svårt. Kan ju inte detta placet. Vi får se vart jag hamnar.

Nej nu är det dags för lite mera spel tror jag, kanske slänger upp ett par bilder här ifrån när jag kommer hem. Puss och kram!

heldag i åhus

Nu är jag hemma efter ca 6½ timme på stranden i Åhus. Det var det välbehövligaste den här sommaren ungefär. Styrde bilen mot åhus och efter lite mera än en timme hade vi hunnit göra ett stopp i kristianstad och lagt oss till rätta, i horisontellt läge, på stranden. I vattnet var det alldeles för kallt för att ta några långa simturer, det blev mest gå försiktigt i, doppa sig, och kuta upp mot land igen. Så höll vi på ett par gånger. Det enda som fattades där vi låg var en kall drink i ena handen där vi låg och solade på våra handdukar. 6½ timme senare sitter vi i bilen, och ytterliggare en timme senare står jag och begrundar min rumpa i spegeln. Visst fan tog solen idag, annat ska jag inte påpeka. Fina bikini linjer har jag ju fått. Är lite små röd i ansiktet också just nu, men de har nog lagt sig till ikväll, är oftast så.

Nu ska jag slänga i mig lite spagetti och sedan åka ner till möckeln med destination gäddstigen. Där ska det spelas wii med små barn. En helt okej aktivitet en sådan här riktigt bra dag. Vi hörs senare :)

hangover...

.. är nog den sämsta filmen jag har sett!

Nu ska jag snart sova, blir att åka till Åhus med Evelina. Wonderful!
Så jag kommer antagligen inte skriva imorgon förrän jag kommer hem, men de överlever ni ju! Godnatt, big love!

no one else could make me sader, but no one else could lift me high above



Efter en promenad med syster så bestämde vi oss för att vända klackarna mot Näset. Att gå dit var ju knappast tänkbart, latheten börjar väl regera, så vi promenerade hemåt först innan vi gav näset ett skällande besök. Möte med andra hundar och lite bad. Ytterst lite bad. Han kommer nog aldrig att tycka om att bada, det kan nog hälsa hem tror jag. Bättre på torra land. Efter ca en ganska mysig halvtimme med värmande sol begav vi oss hemåt igen. Det bådade nog oss alla gott. Särskilt mina fötter. För att göra mig av med denna outhärlida smärta tänkte jag krypa ner i min säng och kolla på Baksmällan (Hangover). Vissa säger att den är bra, andra inte. Let's see!

you know how to be stronger

Nu har jag precis kommit hem ifrån vårdcentralen och byn. Inne på vårdcentralen gick det fort, max 10 min. Vi körde ner till Qompaniet och skulle beställa klipptid, men där var det inte öppet så vi körde vidare till maxi. Inhandlade lite smått och gott.

Försökte  dessutom klippa gräset innan, det gick inge vidare. Den bara la av hela tiden, tror det var lite för blött  i gräsmattan. Ska göra ett nytt försök lite senare :)


Hej fettoplåster-till-ett-jävligt-litet-stick-sår.
Fint är det :)


Yummie :)

hårigt värre

Egentligen har jag väl inga bra före och efter bilder som är rättvisa. Kameran får det till att se mörkare/rödare ut än vad det är i verkligheten. Kan ju visa bilder iallfall, för skojs skull.

före

utväxt och solblekt. haha

efter

Ja ni ser, kameran i annat ljus. Det blir inte riktigt som det ser ut i verkligheten. Behåller nog det såhär trots allt.

I'm like a bird, I only fly away

Det blev att jag tog en liten promenad med Molle innan jag la mig ute på altanen igen. Har legat där i ett par timmar nu, men nu tycks alla nedrans moln ha dykt upp och soler försvinner oftare och oftare med jämna mellanrum. Lite segt att ligga ute länge då om solen försvinner i 5-10 minuter, då man typ fryser ihjäl. Haha. Kanske inte riktigt, men ja, ni förstår poängen. Så varje gång de blir kallt ute går jag in en stund och kollar ut genom fönstret för att se när solen återvänder. Funkar bra det också. Måste ju faktiskt passa på de få timmar som solen tittar fram, det är inte så ofta det händer numer.


:))

where's your head at?

Godmorgon!
Kan väl inte påstå att håret blev sådär skit bra, men det blev faktiskt inte hemskt heller, konstigt nog. Kan försöka lägga in för/efter-bilder senare, men har inte tagit någon efter-bild ännu.
Kvällen fortsatte med att Evelina kom hit, en promenad med molle och efter det var vi sysslolösa. Sedan kom det hit lite folk och vi rökte lite vattenpipa, tills den dog. Då blev det mest till att bara sitta och prata, vilket alltid kan vara trevligt. De stack ganska tidigt sedan och evelina blev kvar här till runt 12 tiden. Fint.

Idag är det strålande väder och jag var grymt sugen på att åka till havet, men självklart skulle jag visst till vårdcentralen idag och ta min sista spruta. Vilket jag inte hade en susning om, minnet är gott men kort. Så jag får nöja mig med att sola lite här hemma istället, men det funkar så fint så det också. Så jag tänkte att jag skulle bege mig ut redan nu, så att jag inte missar en sekund av det fina vädret. :)) have a nice day! Puss och kram!

wedding crashers?


Haha! Vem vill inte ha ett sådant här bröllop? :D

there's only one place i gotta be

Godmorgon. Åh det var tungt att stiga upp idag. Jag hade överskottsenergi fram tills klockan 4, då jag började bli aningen trött och kunde somna. Usch, hade sådär riktigt tråkigt också. Uppe helt själv, inget bra på tv, dålig film i dvdn, inget bra på datorn och mobilspelen roade en i ungefär en halvtimme, sedan var de också tråkigt.

Nu är jag uppe. Lite förvånad över att jag faktiskt vaknade innan 11, strongt gjort tycker jag. Ska snart sätta igång och färga/slinga håret. Ber lite till gud att det ska bli bra, för annars får jag nog lite problem. Jag vägrar gå runt helt cp i håret. Så har jag inte visat mig ute på väldigt  länge så vet ni varför :)

Nu ska jag städa, måste intjäna pengar för hårfärgen mamma betalade. Haha. Tjao!

nattinlägg

03.05
Still awake, och pigg som en mört. Nu ska jag sätta igång en film och försöka sova lite. Godnatt!

:))

http://www.gratismode.se/?c=10321
Come on!

badbilder 2!



hahah, biffen.


De blir kanske till och med en 3a, eftersom detta inte är alla bilder. Vi får se.

Nu har jag iallfall spelat yazi(?) med pappa, och kollat på Mr and Mrs Smith med syrran. Ätit glass med banan och melon också, gott! Nu funderar jag på vad jag ska hitta på, blir väl att sitta här en liten stund och sedan lägga mig. Fortfarande väldigt trött. What can I say, det tog kål på mig på jobbet.

ser ut att bli fint väder imorgon, awesome!
godnatt tills vidare!
:)

he said he's got nothing to live for

Baka bullar har jag då inte gjort idag. Mamma kör sitt race där, bättre jag håller mig undan. Och hon är fortfarande inte färdig, det blir nog ett par hundra bullar där minsann! Jag har istället kollat på monster in law och somnat. Sovit i sisådär 2 timmar och nu är jag awake men fortfarande grymt trött. Fattar inte att jag kan sova så mycket som jag gör, men visst gör det. Sömn är underskattat :)

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt har jag bestämt. Gäspar fortfarande. Kan ju bara vara dåligt, så jag tror jag stannar i sängen ikväll. Med lite film, kanske något gott att smaska på också.

you can talk all you want

Den här hade ramlat in i brevlådan idag. Happy happy happy! Så nu slipper alla (peltola!!) klaga på att jag luktar illa :)

I used to save them troubles for another day

Sådär jätte sysselsatta blev vi väl inte riktigt igårkväll. Försökte hejvilt med att hitta något att göra - icke. Så vi bestämde oss för att promenera hem till Lisa och låna två filmer, köpa lite gott på konsum och dra hem till henne för lite film mys. Kollade på Jersey girl, bra film. Sedan pratade vi lite och sådant. Himmel och jord. Kollade lite på ghost hounter eller något. Snacka om att jag var lite rädd när jag skulle hem sedan. Fast dum som jag är fortsätter jag och kollar på de när jag kommer hem, nötskal, men jag somnade snabbt igen.


Nu har jag varit och inhandlat hårfärg, tänkte färga det om jag vågar nu då va.  Vi får se. Blir nog inte idag iallfall, imorgon, kanske.  Sedan var det tänkt att mamma och jag ska baka bullar, frågan är väl hur mycket jag får hjälpa till. Jag tror fortfarande att jag bakar lika fula bullar som jag alltid har gjort. Så ja, blir inte förvånad om jag inte får hjälpa till ;)

Vädret är skit idag. För er 12sovare som inte har hunnit titta ut ännu.

you didn't come along

Great day. Har varit hemma själv ganska länge, till halv 6 ungefär. De andra har varit ute på sjön och fiskat, vilket jag absolut inte kände för. Så jag stannade hemma och låg på altanen som jag skrev i tidigare inlägg. Där låg jag till klockan slog tre, då gick jag in och städade mitt rum. Rensade garderoberna också! Fint att ha de gjort. När jag var klar där tog jag mig en promenad med Molle i byn. Nu har jag precis ätit och nu kommer Evelina hit. Fan va fiiint! Får väl se vad vi sysselsätter oss med ikväll, men det brukar ju gå ganska fint när man är med henne. Jojomen!


I know you're in love with love.

ÅH vad det är härligt med lite sol nu. Efterlängtad, saknad, försvunnen. Nu är den här och förhoppningsvis stannar den nog ett tag till. Just nu ligger jag ute på altanen och solar, det är lite moln i vägen nu så passade på att gå in och byta låt och skriva lite.
Idag funderade jag även på om man kanske skulle färga håret, fast jag vet inte riktigt ännu. Det blir alltid så mörkt, och det vill jag ju inte ha på sommaren, men så vill jag ju inte välja en för ljus färg heller så det ser fejk ut. Ja, jag vet inte. Jag får nog grubbla lite på den idén ett tag till, kanske tills ikväll. We will see.

Nej nu skiner solen igen, dags att dra sig ut! Vi hörs :)

no need to rush

Då var en fin kväll avklarad. En fin lördag. Från stund till stund. Det började iallafall med att jag pös ner till Evelina. Där satt Paulina med färgen i håret och vi pratade lite. Fick mera besök, och vi började fixa oss i en ganska långsam takt. Där efter kom Lisa, och vi fortsatte fixa oss. När vi var klara satte vi igång benen mot fjällgatan. Där var musiken hög och stämningen helt okej. Trots det var alla lite sega kändes det som, och det var även jag. Fast det var ändå riktigt roligt att få träffa de flesta igen, det känns som evigheter sedan jag träffade dem och det var det väl troligtvis också. En kort evighet. Kvällen slutade väl hyffsat tidigt och klockan 2 satt jag och syster och åt nattamat. Pasta och köttfärssås. Haha! Nattamat är alltid gott! Sedan kollade jag lite på tv och somnade.

Idag är klockan 10,51 just nu, jag känner mig trött och vill nog helst bara ligga i sängen idag. Så vet vi alla att det nog inte kommer att bli. Min mamma lär väl bossa runt mig i huset. Med tanke på hur mitt rum ser ut så skulle jag förstå henne till 100%.





badbilder 1!

Det blir två delar av dessa bilder. Johanna tog nämligen de flesta bilderna med sin kamera. Så tänkte be henne skicka dem imorgon så får ni se även dem. Haha. Här kommer iallfall bilderna från min kamera, några av dem iallfall.






Haha. På sista bilden ser jag väldigt ojämt solad ut. Min mage är typ asbrun och benen bara bruna. haha. Fast det är nog mitt stora huvud som skuggar. Iallfall, visst ser det riktigt härligt ut? :)

something happend for the first time

Trippen till växjö blev bättre än vad jag själv hade planerat. Först begav vi oss till Siba, fick en helt ny kamera, bättre än den gamla. 10,1 megapixel nu. Fiiiint! Sedan for vi in till stan och jag och mamma vandrade rundor bland affärerna. Hittade bland annat ett linne och en tröja, bh och trosor. Så det blev lite mera inhandlat denna gången om man jämför med mitt förra besök i växjö. Sedan blir det ju växjö på fredag igen, jisses så mycket växjö på en och samma gång. Två gånger denna veckan liksom. Åkte hem ganska tidigt och var hemma i god tid till solningen hos johanna. Kalasfint väder idag, gillas väldigt starkt faktiskt. Träffade Elin och Evelina där också, och as i said så solade vi, och jag och evelina badade i poolen också. Ruggigt kallt, men åh så skönt. 

Nu är jag hemma igen. Tänkte måla mina naglar, fransk manikyr, sedan hoppa in i duschen. Ikväll blir det krök hos Joel. fiiiint!


bland annat det här följde med :)

I get carried away from time to tome

guudmorning :)
Vilken fin dag det var igår och då syftar jag inte på vädret. Blev nämligen som så att jag cyklade hem till Evelina, där vi pratade lite. Några timmar senare stack jag hem igen, och åt lite. Efter det kom hon hit och vi gick en promenad som sluade på drottningatan(?). Träffade på nyinflyttat folk och dess gäster. Satt ute i ca en och en halv timme och pratade med Lisa. Lääängesen man såg henne. Så det satt finfint. Träffade även på både den ena och den andra under tiden vi satt där. Tydligen var det mycket att titta på inne hos Sibbe. Haha!

Vid tiotiden drog jag och Eve hos hemåt till mitt hus, pratade lite till och senare for vi över till Schölinen där även Pamicen befann sig. Gott snack och film. Liar Liar. Haha. Shit vad dem skrattar roligt asså och mycket!! Har nog aldrig sett någon som kan skratta åt samma scen 10 gånger, minst! Runt två tiden drog även vi oss hemåt då vi tröttnat på pojkarna och uppskattade sängen tio gånger mera.

Jag överskattade min förmåga om kvällarna och satte på Twilight som jag då hade tänkt att kolla på. Hur bra var den idén på en skala egentligen? Jag 06.48 minuter på filmen, sedan pausade jag den och somnade. Bra jobbat Kristin!

Om en timme ska jag och pappa åka till växjö och hämta ut min kamera :D:D! Inte helt fel. Ska nog springa inom stan och se om jag hittar något fint. De blev ju inte så mycket av de sist jag var där. Vädret ser fint och skapligt ut tycker jag, än så länge. Man ska väl inte säga för mycket antar jag. Nä, nu är det nog dags att stiga ur sängen och göra sig i ordning, kommer nog hem ganska tidigt. Vi hörs då.. Tjohej! :)
RSS 2.0