my hands are cold

Nu slipper jag oroa mig över om jag kommer in på balders eller inte. Förbiljetten är ju faktiskt kirrad nu! Gjorde även en mycket god gärning och la undan tre biljetter till. Snällt va?

Iallfall. Träningen med barnen gick bra, de är så söta hela bunten. Och jag blev överlycklig när jag upptäckte att jag slapp cykla i ösregnet till klöxhult. Tack gode gud den som uppfann bilen, kunde kanske göras aningen miljövänligare. Kollektivtrafik (y) Haha. Nu har jag varit duktig och gjort klart engelskan, och nu håller jag på att göra lite spanska. Sedan är det nog rätt chill skulle jag tro. Jag ligger inte så efter som jag först trodde att jag gjorde, vilket är bra! Way to good!

Nu ska jag fortsätta nöta spanska och sedan ska jag nog sova. Om ett par timmar alltså, inte ännu. För nu är jag alldeles för pigg, kaffelatte säger jag bara. Mumma!

the last word you ever said

Ååh nu är det snart friiday! Veckorna går alltså riktigt fort nu för tiden. Det var annat när man var mindre, då man tyckte en vecka var ungefär lika länge som ett år. Men nu jädrar har loken satt fart, jo minsann!

Idag hade jag förväntningar om att få se resultaten av våra svenska nationella prov, men icke. Vi lär nog aldrig få se glimten av dem igen, inte någonsin verkar det som. Eller kanske om sisådär 300år kanske. Skulle fått se våra lyssningsprovs papper idag också, provet vi gjorde i spanska, men det fick vi tydligen inte heller. Vi får ju aldrig tillbaka något vi lämnat in typ, inte konstigt att man inte vet vad man ska göra för att förbättra sig om man inte ens får tillbaka gamla saker. Jädrans lärare!


Jag cyklade hem i ösregn idag. Glad blev jag, blöt också. Så nu har jag bänkat mig i soffan framför datorn, med ett täcke. Ska försöka få lite värme i kroppen, har dessutom gjort iordning en kopp med te, blev ruskigt sugen på det nu. haha. Så ska surpla i mig det, samtidigt som jag ska göra iordning inför barngymnastiken ikväll.
time to go, vi hörs senare buddies! :) puss!


take me back! <3

haha! :)

'kristin
goood. du duschar lika länge som en tjej ju 
claaaes
hähä det är gott ju
jag kanske är en tjej va!
'kristin
hahah,  kanske
claaaes
hahah, precis  kanske
jag är osäker fortf ;D
'kristin 
hahah, har du prövat att titta neråt
claaaes
hahaha, nej 
'kristin     
pröva de där finner du nog svaret
claaaes
haha
ska göra det då 
'kristin  
hahah  såg du nått
claaaes
jävlar
jag är definitivt en kille  
'kristin    
hahahahahahha 

ja vi upptäcker nya saker varje dag. dock försvann alla smilisar och frågetecken på vägen någonstans!

you only wanna break my heart

Vilken otroligt lång och dryg dag det har varit idag. Hände absolut inget roligt i skolan, vi hade nästan enbart temaarbete med åttorna hela dagen. Vi gjorde typ ingenting, och det är så tråkigt att man bara till spy över skiten. Men det hade ju inte funkat. Som grädde på moset så är det ju såklart ett religionsarbete. Och självklart får vi en religion vi aldrig hört talats om. Lao zi daoismen, om jag inte minns helt fel. Det enda jag lärde mig denna dagen var att ying yang-märket  härstammar därifrån, mycket mer har jag inte fått reda på. Så vi ängnade tiden åt att måla symbolen, och prata.

Efter lunch hade vi idrott. Och vi spelade innebandy. Lycka! Jag har aldrig lyckats pilla in rätt dag då det gäller innebandy. Sist de spelade det så var jag hemma från skolan, vilket var alldeles fel dag att stanna hemma på, eftersom vi har innebandy ca 2  gånger/termin i skolan. Dock hade jag mina anledningar till att stanna hemma, som ni vet. Jag är typ sjukt sugen på att börja spela innebandy faktiskt, men ja, finns ju inget lag jag kan börja i :/ Jättetrist måste jag säga, hade varit himla kul med andra ord.

Nåväl. Efter skolan strosade jag och min kära Salome hem till den lilla guldfisken på Siestavägen. Det blev en massa prat, och mycket mycket mobbning. Jag är alltid så utsatt när jag är med dem. Men jag lovar, en dag ska dem få igen :D
Då kommer dem sent att glömma det. Blev iallfall mycket snack om det här med balders, och att alla förköpsbiljetter är slutsålda och oroligheter om att inte kommer att komma in. Men tjaa, kommer man in bör man ju bli glad iallfall, jag ska använda mig av mina effektiva armbågar och båga mig fram. Hur det nu ska gå till! :)

Nu sitter jag iallfall och kollar runt lite efter sommarjobb. Antar väl att det är bäst att börja så tidigt som möjligt med det. Lär inte hitta något ändå. Chansen att man får på kommunen är väl helt borta, i och med lågkonjukturen och hela kallabaliken. Ska försöka hitta på annat håll, ett mer välbetalt jobb än de man får på kommunen. Aja, nu ska jag nöta some music och bara stänga hela världen utanför. puss kompanjoner! :)

lång och mystisk blogg de blev här ja, whatever :)
Mowgli är sämst, ifall ni ville veta :) han tyckte jag skulle skriva det här!

God, it feels like forever

Årliga fettisdagen idag. Jag har precis krängt i mig en halv semla, andra halvan sparade jag till en fining, som kommer alldeles snart! Jag gillar ju trots allt inte semlor så värst mycket, knappt alls faktiskt. Bara bullen/bröder, vad ni nu kallar det, som är gott. Haha.

Förresten, som jag trodde, jag fick inte mycket gjort, jag somnade i nästan tre timmar, hohoho. Inte bra.  Nu sitter jag iaf och lyssnar på Sophia Somajo - Irony. Som jag förövrigt knappt tycker om. Någon har dålig smak på musik. Jovars. Men spotify är bra, kungligt bra. Nu slipper jag fylla hela min hårddisk med massa onödig musik som jag lyssnar på då och då. Ska väl sätta igång och rensa bland alla mina musikmappar på datorn också, bara för att liksom.

Jag är sjukt sugen på någon konsert. Hade varit så jävla fräckt att gå på madonna eller något. Vilket jag vet inte kommer att hända. Men ändå, hade varit fettbra! Och så längtar jag grymt mycket till sommaren, strandfester, och solen framför allt. Jag vet att jag inte ska skriva såhär, man längtar bara mer då, och då blir man sur på denna äckliga snö som fortfarande tar plats på markerna landet runt. Ja, fuck snön!

Känner på mig att en fisk kommer snart, gotta go! :)

I've become somone

tisdag. Vilket började med slöjd, som så alltid är väldigt slapp. Jag gasade på med symaskinen och hann en bit. Efter det hade långt eget pass, vilket var urtrist. Vi gör ingenting på våra lektioner numer, haha, inte för att det inte är slappt, men det är ganska tråkigt. Sedan var det lunch, och efter det spanska. Lyssningsprov, som var skitsvårt, och så fick vi tillbaka våra spanskaprov. Ingen i klassen spikade något mvg, lättnad. Det blev ett vg iallfall, så jag är nöjd. Sista lektionen var eget och jag och Gurra körde lite luffarschack.

Kvar över två drog vi oss hemåt. Jag och simon traskade och vi sprang in på konsum, för han ville köpa färdkost, haha, och sedan vidare till väskan för jag skulle köpa nagelolja till mina fina, men ack så flisiga, naglar. höhöhö. Nu är jag iaf hemma, ska snart ta något och tugga på, sedan sätta mig och göra lite saker som jag inte är klar med, och eventuellt städa rummet, haha. Vilket troligtvis inte kommer att bli av, som alltid. Men man kan alltid hoppas ja :)

never used to care

Ja, nu var det dags igen. Lite update här och var. Inkastat lite då&då. Träningen vart helt okej, jag blev helt slutkörd mot slutet, då vi körde styrka. Asså, jag måste göra något åt det där, jag är hur svag som helst. Haha. Men jag är å andra sidan ingen bodybuilder, vad ska jag med muskler till liksom? 

Nu har jag iallfall tagit mig en skål med glass och kolasås, vilket jag är helt kär i. Tur vi inte har det så ofta här hemma, jag hade varit onyttig hela tiden då. Jag älskar det! Ja, men det var inte det jag skulle berätta. Jag ska snart kliva in i duschen, och sådant ni vet. Ska därefter börja skriva i min träningsdagbok, har missat att skriva om min förra vecka (lovveckan) och ska skriva allt bra jag gjort idag.

haha just det, jag skulle ju städa rummet också. Blev ju inte så mycket gjort med det, slängde bara ut en massa kläder från mitt skåp som inte var vikit, får ta tag i resten imorgon. Eller någon dag. Jag skjuter alltid upp allting, så typiskt mig liksom, det suger, jag vet! Jag gillar faktiskt inte att städa, och än mindre rota bland mina dammråttor. Nej fifan! Nu måste jag duscha iaf. :)

puss!
(förövrigt så funkar det inte att bifoga några bilder, rättare sagt, det laddar så jävla segt. Får bli någon bild senare!)

your sign

Shiiiiet vad jag inte orkade stiga upp idag alltså. Syrran fick till och med väcka mig idag, tror knappt att mitt mobil alarm ens satte igång. Eller så stängde jag av det i sömnen, men whatever. Jag orkade verkligen inte dra mig upp ur sängen, vilket jag visste var ett måste. Lång skoldag idag också, och vi hade typ bara tjåliga lektioner idag. Fick reda på hemprovet i biologi, VG+, så är väl rätt nöjd ändå. Stryka och sådant på idrotten och ja. Resten av dagen var bara tråk.

Traskade hem, återfann min kära plånbok på hartmans och nu sitter jag här. Ska strax pysa och byta om, sedan träna ikväll. När jag kommer hem från träningen hade jag tänkt att ta itu med min garderob, den är inte alldeles för vacker just nu, eller egentligen så behövs nog hela rummet städas när jag tänker efter. Så jag hade tänkt vara en good girl idag och göra det :)

puss så länge!
och förresten, FALL OUT BOY!! :)

aah lala!

Eve och Titti är bara för härliga.
Jag hade en flaska med lite saft i med mig till träningen, av någon anledning. Den låg kvar i väskan efter festen igår. Halvfull med röd soda streamad jordgubbssaft. Efter träningens slut tänkte jag att de säkert skulle finnas kvar. Men någon av de små råttorna hade slukat i sig all saft, och även lämnat en present efter sig. Jo, det hade tryckt ner en tampong i hålet, hahaha. Mina vänner är så otroligt mogna, men otroligt bra!

nu ska jag sova, skola imorgon ju! godnatt!

show him what I got

tjobidooo!
Dansträningen gick finemangpang och jag känner att jag börjar hänga med i svängarna, lite mer än förra gången iallafall. Dock inte helt. Jag konkade på Elin på hemvägen, bak min cykel. Men det var bara mycket trevligt med en liten pratstund, och nu sitter jag här igen. Har inte gjort något vettigt under hela dagen, och inte sedan jag kom hem från träningen. Nu blev jag plötsligt väldigt deprimerad för att det faktiskt är skola imorgon. Ångest över hela skiten. Jag orkar inte mera skola. Men i helgen är det iallfall ängelholm och balders. så lite har jag faktiskt att se fram emot! :)

Jaja, nu ska jag fixa något, vad vet jag inte,
och ta mig en riktigt funderare på livet!

give me your soul

Gud vad jag mår bra! Hade helkul på festen igår, och även hemma hos Evelina med alla tjejerna. Finns inte så mycket att berätta om kvällen, men vi gjorde det roligt för oss alla!




ja, ni ser ju själva hur trevligt vi hade :)

Idag tvingades jag upp alldeles för tidigt för att vara en söndag. Men skulle kolla på innebandy, killarnas u-lag och damernas a-lag. Segt.se! Men det funkade väl, man hade trevligt sällskap iaf :) Nu ska jag äta, och ikväll är det träning som gäller :)

truth hurts

Godmorgon. Har precis stigit ur duchen, vaknade ganska tidigt idag. Runt 8 närmare bestämt. Mitt knä bultar smärta och det kännes som att jag börjar bli förkyld. Allt på samma gång. Och så är det ju fest ikväll, man vill ju kunna skaka loss lite med, så får hoppas att knät ger med sig.  Nä, men ska börja packa iordning allt jag ska ha med mig, plattånt, volymtång, trippeltång, kläder, skor, smink, och allt det där och bege mig hem till eve. Där ska vi samlas några tjejer och fixa iordning oss. Sedan beger vi oss mot festlokalen och har en väldigt rolig kväll tillsammans. Men nu är det mat som gäller, för jag är grymt hungrig.

don't wanna leave you behind.

if you love me

godnatt.
Låter lite fel att börja så, men det är vad det är nu, natt. Och jag har så grymt ont i mitt knä, som jag tidigare idag skadade. Riktigt ont gör det, men jag är en riktig lite kämpe. haha, jovars. Ikväll har jag suttit och spelat lite gh med syrran, fast hon gav upp efter några rundor. Undra varför? :)

Nåväl, funderar på att hoppa i sängs snart, är jäkligt trött. Även om jag somnade när jag och martina skulle kolla på film. Fan att jag aldrig hålller mig vaken, får väl kolla på filmen själv imon eller något. The house bunny ^^,

nä, nu ska jag iaf kolla lite tv en stund. Goodnight buddies! :)

I'm here for you now

Jo, nu är klockan 8 och jag sitter hemma och tråkar, en fredagkväll. Vem ska jag tacka, prisa gud kanske? Nah. Lite skönt att vara hemma faktiskt. Har ändå inte gjort något särskilt, bara njutit av den sista riktiga lovdagen. Den spenderades så fint må jag säga. For som sagt ner till Ikeas aktivitetshus för lite bubblande med Eve och Titti. Det var jätte mysigt och vi fick till det lilla extra när vi dämpade belysningen. Haha, nästan lite dejtaktigt måste jag säga. Vi pratade och ja, hade det allmänt himla trevligt. Något som bör göras om, fortfortfort!

När jag kom hem gjorde jag friterade bananas till min kära familj, som alla stod så intresserade och glodde på. Haha, men de gillade det iaf. Kryss i taket, plus i kanten. Nu tänkte jag köra igång en film, varva ner lite. Och sedan ta ett bad, eller en dusch. Något av det iaf.

Imorgon vankas det fest, är jag happy? JA!

mina fina!


vi la upp det lite läckert, även om bananen mest ser ut som en kyckling

infinity

Friiiday. Jag har fina planer för idag. Jappjapp. Ska nämligen ner och bubbla på aktivitetshuset runt halv 5, med min fina Eve och min fina Titti. Ska bli mys, lite spadags känsla liksom, såhär i slutet på lovet. Men det blir först om några timmar.

Kan berätta om gårkvällen istället. Jag trampade raskt hem till Simon på min cykel. Medveten om att det var svinit halt ute, så jag cyklade inte så fort, eftersom jag inte ville upprepa misstaget jag, för ett par veckor sedan, såg någon annan göra i precis samma kurva. HAHA! Väl hos simon så pratade vi lite, fick för oss att göra friterade bananer (vilket kaaanske var en av anledningarna till varför jag tog chansen att dö för att cykla ner till honom), det var sjukt gott. Det kommer jag ju lätt att göra här hemma någon dag, och bjuda min kära familj på. Vi spelade buzz och pratade om mjölk. När jag berättade om att jag alltid, som barn, drog undan glaset när jag inte ville ha med, så insisterade Simon och berättade att han också gjorde likadant. Men det gjorde minsann inte Salome, som klämde ur sig en kommentar, något i stil med; - Det gjorde inte jag, jag ville alltid ha mer!
hahaha, ni som inte förstår någonting kanske tycker det låter urtråkigt, men vi som vet och var där, vi vet! haha! Buzzen gick förövrigt inge vidare för min del, men vad hade jag räknat med? Vid halv 2-tiden blev jag trött, och  tog min fina cykel och rullade hemåt. Jag somnade på studds. Men vi hade en bra kväll tycker jag allt kära vänner.

Nu ska jag käka fruullle. puss

with every single breath

fiiifan, den här dagen har varit bra :)
Fikan med Titti var askalas. Vi satt där i ca 2½ timme, innan vi var tvunga att bege oss hemmåt. Superduper trevligt måste jag säga. Så snart igen tycker jag! :)

Efter det gick jag hem, hämtade mina saker, förberedde mig för lite barngymnastik, och gick upp mot klöxhultskolan. Barntomt idag, endast 6st. Inte rekordes dock. Haha! Så vi körde tillsammans med den äldre gruppen, för er som är intresserade och nyfikna. Efter träningen stannade vi kvar och åkte lite i den såkallade mördabacken, om jag inte har helt fel? Haha det var lite småkul, även om vi troligtvis fick tag på den sämsta pulkan på stället. Papput var snäll och hämtade mig.

Ikväll bjuds det på pizza har jag hört. Eller, det är vad jag har hoppas på iallafall. Senare tror jag att jag ska strosa över till Simon, eller vem det nu blir, för lite gott umgänge. Kanske en och en annan film, och massa prat. Finemangit!

why did you have to wait?

Jag plumsade i sängs ganska tidigt med tanke på hur mycket jag sov igår. Förvånadsvärt fort. Det sa bara klick, och så sov jag som en liten prinsessa. Ha! Vaknade faktiskt tidigt idag också, ännu mer olikt mig. Fast steg inte upp förrän runt halv 11, vilket är lite mer likt mig. Då klädde jag på mig, stack ut med kelly en sväng och nu sitter jag här igen. Klockan 1 är det dags för att fara ner till hartmans för att träffa Titti. Ska  fika och sådant mys. Blir nog en hel del prat om allting skulle jag tro. Den tjejen är bra!

Men nu ska jag inte dega här mera, måste fixa iordning mig lite till faktiskt. Vi hörs senare! Puss.

you're not the only one with feelings

haha, gud vad dålig jag är att kolla på film. Jag startade Slumdog millionaire, men såg max en halvtimme. Sedan blev jag jättejätte trött.. Haha. Jag är så jävla dålig alltså, konstaterat på alla hörn. Jag antar att jag borde kolla film mitt på dagen, då det fortfarande är ljust ute. Då kan jag ju omöjligt somna.

Ja, känns som att lovet börjar närma sig sitt slut. Det är redan torsdag imorgon. Gud vad tiden går fort. Imorgon har jag inget planerat, hoppas på fint väder som vi haft i veckan. Kanske drar mig ner mot klöxhult och se om det är några pulkaåkare i farten, eller några hockeyspelare att snacka med. På kvällen är det efterlängtad barngympa. Undra vad för mysko saker som händer denna torsdag. Haha, förra veckan var något riktigt att ta tag i, verkligen. Inte att dem är stökiga eller något, utan, ja, haha. Jag och Eve vet iaf! hoho!

Men nu ska jag vara social med.... ja, vem som nu än vill vara social!
puss!

where ever this might take me I will follow.

Nu är det egentligen såhär att jag verkligen inte orkar skriva något. Men jag gör det ändå, bara för att jag väntar på att en film som jag laddar ner ska bli klar. Tidsfördriv som det med fin svenska heter.

Nåväl, jag kan ju säga så mycket som såhär att jag verkligen inte har ork till mycket idag. En hel dag i Ullared tar verkligen kål på den. Kort och sammanfattat. No deep feelings här inte. Fick med mig en och en annan pryl hem, bland annat en massa hårgrejer, klämmor, och sådant mycket nödvändigt ni vet. Det blev också lite andra saker, smått och gott. Som jag kan visa er en annan dag. (När jag säger det vet ni att det kommer att ta ca; jättelänge innan ni får se några bilder) That's just who I am. Haha! Sov jättemycket i bilen påväg hem, frös om fötterna och konstaterade att mina två plopprader med choklad var dagens bästa inköp, för endast 2,95 st!

Nu håller jag på att ladda ner en del filmer att roa med mig. Med tanke på att jag redan sovit mina timmar, för ca tre dagar framöver, så behöver jag något att sysselsätta mig med inatt. Ett bra alternativ tycker jag då är filmer. Håller på att fixa hem Into the deep och Slumdog millionaire, någon som tyckte jag skulle se dem. Så varför inte?

hohoho

- och så bet han mig i pannan!! Jag trodde ju han skulle flytta på sig men nej det gjorde han inte..

haha du har det inte lätt du :)

I found God on the cornor of 1st and Amistad

Åh fan vad härligt det var att vara ute och gå en runda. Med Johanna dessutom! Gick som sagt ner för att kolla på hockey när några spelade. Träffade även på ludde robin och de gamla gänget som man faktiskt saknar en hel del! Stannade någon timme, sedan gick vi vidare hemmåt. Klockan 4 befann jag och Martina på vårdcentralen. Dags för andra sprutan för livmorderhalscancer. Det var klart på bara några ynkliga minuter. Jag gick hem, hon gick till byn. Så när jag kom hem åt jag och sedan kollade jag färdigt på filmen, heelmysko.

När martina kom hem blev det kladdkaka och the grudge 3. Jag somnade  och hon kollade. haha. fan att jag aldrig lyckas hålla mig vaken, dock borde jag kanske vara glad för det. Annars hade jag nog drömt mardrömmar inatt. :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen drar jag på filmkväll hos någon, eller så ligger jag hemma och vilar upp mig :P. För imorgon ska jag nämligen till ullared, with Johanna. Ska bli fettmys. Så det blir att hoppa i sängs tidigt ikväll, så jag inte försover mig som jag gjorde när jag skulle till växjö med sara (a).

Nä, nu ska jag pyrra! vi hörs! :)

haha fett old! :D

just a little too late

Jag lyckades komma i sängs en ganska vettig tid inatt. Inte för att jag vet hur mycket klockan var, men det hade inte börjat ljusna där ute ännu iallfall. haha. Jag fördrev tiden med att kolla på film. hann inte se hela för jag höll på att dö, skjukt trött var ja :P

Idag händer iallfall en del tror jag. Ska snart gå ner en runda till klöxhult med johanna, ska kolla på när några spelar hockey och bara njuta av det finfina vädret. Vid 4 ska jag ner till vårdcentralen för ytterligare en spruta. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, hoppas på att det händer något i lilla älmhult. Vet ni något? Hör av er :):):)!

Nu ska jag fixa lite saker,  see you :)

cry me a river

Hejhej.
Nu är första dagen på lovet borta med vinden. Jag har bara sovit bort dagen känns det som. fyfan inte bra. Gick ner och tränade på friskis med fia och johanna. Blev inte så mycket tränat utan vi chillade mest i bastun, vilket inte var helt fel det heller. nä. Sedan tog jag en sväng ute med kelly och sedan kom pierre, tommy, salome och amira och hämtade mig. Körde lite rundor i osby och sådant tattigt :P haha. nu är jag iallfall hemma igen och kollar på någon film.


grymt onödigt inlägg, haha puss på det :)

it's a question of faith

Usch, idag gick det riktigt, riktigt trögt att stiga upp efter att ha suttit till närmare fyra på natten framför datorn igår. haha. Inte hälsosamt. Men jag gillar't. Även om det har sina konsekvenser. Jag lyckades iallfall stiga upp till klockan 11. Då jag raskt gick ut en runda. Klev in i duschen när jag var hemma igen, sjukt skönt. Och vilket väder det är ute. Solen schteker så fint så. Iallfall. Nu fryser jag, och ska väl snart gräva ner mig i soffan med en film och ett täcke.

förresten, så var jag bara tvungen att pröva. Haha!
http://www.viraltrafik.se/?expooosed
klicka och bli medlem! :)

flashing all the lights

Jaha. Nu har jag tränat och sådant, sjukt gött att röra lite på sig. Bra förberedelser inför träningsdagboken, som jag måste börja med veckan som kommer, nu på måndag alltså! Usch, hur ska det här gå egentligen... Men iallfall, dansen var kul, och ja, det säger sig självt. Väntade i kylan i typ 10 min på mamma, sjukt kallt att bara stå i tights, men ja, jag överlevde iallfall. När vi kom hem gick jag och mamma direkt ut med Kelly. mys.

Nu har jag kollat, väldigt ointressant, på beck. Fattade ingenting eftersom jag inte sett filmen från början. Och det var ingen som ville förklara för mig vad som hade hänt heller. Så jag gjorde iordning lite te, plockade fram lite glass ur frysen och så satte jag mig i soffan och tjurade lite. haha! :) Nu har jag iallfall fastnat här, min mamma lika så. Haha, av någon anledning. Nåväl. Ikväll ska jag bara sitta och nöta filmer, hade jag tänkt mig. Har laddat ner en film som heter step brothers. Någon sa att den skulle vara bra, så det får vi hoppas att den är :)

jajajajajaja! puss! ;)

you look so confused

Varför är söndagar alltid så tråkiga?
Ja, och eftersom det faktiskt inte finns så mycket att göra har jag mest chillat framför one tree hill. Har passat på att ladda hem lite filmer jag hade tänkt att se, får väl se när jag kollar på dem. Fast det är ingen annan som har några bra filmtips? Antar att de lär behövas om jag nu inte kommer att få något att göra under lovet? :)

Nu sitter jag och kärar ner mig i you found me med the fray. Så himla mysig låt alltså. Och jag saknar gamla minnen nu också... massor. Jag vill festa ocksååå, mihi, festprisse. dooock vet jag att de kommer vara fest sooon, :) gladerglader. Imorgon kommer de danish, frågan är väl om man ska träffa dem eller inte. Vi får se. Annars är det träning som vanligt imorgon, mihi, hoppas det blir som förra veckan, för då var det ganska kul faktiskt :)

Nä, nu är det mat. fick ju ingen mat sist jag ville ha :)
pusssss!

no one to hold on to

Hade ni en bra alla hjärtans dag? :)

Min var faktiskt helt okej. Inte världsbäst, men helt okej. Började då med att johanna kom hem dåva, och vi startade med att laga pizza. För att vara ärligt så blev det riktigt lyckat, vill ju dock inte skryta allt för mycket med mina kockkunskaper :) haha! Sedan trillade alla tjejer in och vi åt, och så. Sedan kom killarna och vi kollade på melodifestivalen och på vilddjuren. Sjukt dryg film, så jag eve och adam satt mest på mitt rum och pratade. Haha! :) Men ja, som sagt, det var väl trevligt.
Kvällenshöjdpunkt var lätt Eve!
- Titti kommer ju sagga ner sig.
hahahahah!
inte ordpunkt där, men det var väl på ett ungefär så hon skulle säga, hon avbröt meningen efter att ha påbörjat ordet "sag...." sedan upptäckte hon att det var fel ord att använda. haha! :)

Nu har jag precis varit ute och gått med lille Kelly. Som vi för övrigt ska ta hand om denna veckan. Adams hund alltså. Super söt är hon :) Känns inte lika tomt längre, men ja, lär väl göra de sedan när hon väl ska hem igen :/:/! Men så ska vi inte tänka nu, nu har jag henne i en vecka medans familjen Skoog åker skidor. Haha :)

Idag har jag inte mycket planerat, ikväll ska jag iallfall pallra mig ner till träningen, men nu ska jag äta :) puss!

ni kan ju tänka er hur tråkigt vi hade :)

you can cry how much you want

Nu är mami hemma en sväng, sedan pyser hon och huset är mitt :)
Ingen har ännu knackat på dörren, så det är lite ensamt faktiskt. Men snart kommer johanna, dock mer än10 minuter sen... ja, vi alla äger ju faktiskt inte en klocka, jag klandrar henne inte :) Jag roar mig istället på annat vis. Är bortsett från det jätte hungrig, och min mage skriker nonstop. Tecken på att de faktiskt mååååste komma, typ nu?! :)

imorgon åker min fisk till sälen. mina ögon gråter. Men om en vecka är hon hemma igen :D!


när man inte har något annat vettigare för sig.

now that I found love, I just wanna find you

Kom precis hem nu. Har varit ute och gått en runda med Johanna. Sjukt skönt med solen i ryggen, det värmer så gott. Vi gick ner till konsum för att inhandla lite smått och gott till ikväll. Bland annat godis, och så köpte vi lite saker för att vi ska laga pizza här hemma. Så där vandrade vi runt i lite mer än en timme, helt lost. Hittade inte ett smack av vad vi skulle ha. Eller jo, till godiset hittade vi ganska lätt. ^^, haha! Promenerade vidare till blommbutiken för att hon skulle handla blommor till sin mami, och efter det hem! :) Himla trevligt.

Nu är det tänkt att jag ska städa upp lite här hemma, ligger en massa saker överallt. Bäst att sätta igång så att jag hinner innan Johanna dyker upp. myskväll ikväll alltså, yummie. puss :*


haha, där har vi de! =)

alla hjärtans dag

- den mest överskattade dagen på året?
Ja, för oss som inte har någon att fira med kanske :) Dock klarar jag mig finfint, jag har min kära mobil. Vi fyller ett år tillsammans idag faktiskt. Även om man skulle kunna tro att det är över 100 år gammal.

Iallfall, igår var det fredagen den 13:e. Jag vet inte riktigt vad man ska tro om dessa dagar, och ville egentligen bara stanna kvar i sängen. Sedan valde jag att inte tro på det, och klev ur sängen. Ingen otur på hela dagen. Kanske det har vänt till en turdag? Haha. Iallfall. Började dagen med spanska prov, och jag trooooor det gick bra, det känns bra iallfall :) Läsförståelsen var dock  aningen knepig, men det tyckte nog alla som hade spanska. Blir nog bra. Sedan hade vi eget arbete, och vi satt och knapprade på mobilerna hela lektionen, efter det vare bild. Har kommit en bit nu faktiskt, börjar se fint ut :) Kan lägga in en bild senare. Sedan hade vi lunch och idrott. Fast vi skippade idrotten för lite eget arbete istället, och vi gjorde ungefär ingenting på lite mer än 2 timmar. Haha. Ambition :)

Jag tog en promenask hem med sis. Senare gick jag ner till Linné för att träffa Salome där och kolla på killarnas träning, av någon anledning. Det visade sig att dem inte var där, så vi gick ner till haganäs, där vi hittade de små pysarna. Efter det gick vi hem till mig, mellanlandade på time och köpte lite gott. Kollade på fucking åmål och så kom sara :D Sedan stack sara igen, och jag och det andra S:et gick ner till norregård. Träffade Henke och Andy. Kollade på grind, guutt :) Sedan giiiick vi hem. Fattar ni hur mycket jag har gått idag? :O Synd att jag inte har börjat med min träningsdagbok ännu, hade suttit fint där. Och kallt så in i helvete vare. Kom väl hem vild halv tre tiden, och somnade vid tre.

Idag är det då alla hjärtans dag. Den ska spenderas med vänner. Bland annat några av tjejerna, och adam och hans kompisar. Blir väl att laga lite mat, och kolla på film :) Hoppas ni får en toppen alla hjärtans dag :)

looking at you through the glass

Nu är jag hemma från träningen igen :) Jag själv hade riktigt skoj den här gången, lite knäppt. För egentligen är ju träningen till för att de små ska gilla de, men ja, om jag gillar de så är det nog bara plus i kanten.  Blev i princip lek hela timmen. Nu är jag hemma igen, ska sätta igång med allt plugg jag har att göra. Fast ja, jag ska inte klaga. Hemprovet är chill, dock ganska svårt. Men såå mycket bättre än att behöva plugga rejält för att kunna komma ihåg det en dag, för att sedan glömma bort allt precis efter provet är gjort. Ytinlärning ja! Inte så smart.

Sedan ska jag plugga på spanska provet, som jag ännu inte kollat på. Men jag tror inte det kommer att bli några problem, hoppas ine det iaf. Så ska väl försöka att inte ängna för mycket tid här. jag fastnar alltid här när jag som minst får det. Haha har en tendens att göra det. Nåväl, inte fastna vid datorn vare.

Nöter förövrigt lite kent nu, funkar fint när man ska plugga, puss!

lost and isecure, you found me

Goddagens!
Det blev en runda till skolan idag efter många om och men. Kände dock att jag skulle missa lite om jag inte stack dit, mer än jag missade igår vill säga. Sedan kom jag på att vi skulle till ishallen i cirka en och en halv timme. Men jag hade missat allt viktigt till provet i spanska som vi har imorgon.Sucky sucky. Jag är inte så värst sugen  på prov just nu, eller, när är jag någonsin det egentligen?
Iallfall. Jag åkte faktiskt lite skridskor idag, fick låna ett par, ganska små, men fungerande skridskor. Dock befann jag mig inte på isen mer än ett par minuter, (10 på  sin höjd) då jag fick ont i fötterna och var sugen på varm choklad. Resten av skoldagen var seg.

Trevlig promenad hem med Johanna, mycket snack. Nu är jag hemma, kränger lite melon, mummaaa! :) Ska snart fixa lite papper och så, inför barngympan som är ikväll. Efter det blir det till att plugga spanska, och även skriva färdigt NO:n som jag inte blev riktigt klar med. SO:n sket sig, och jag var tvungen att lämna in den idag. Vilket jag gjorde, men vafan! :) Det väl bra. Nu ska jag fortsätta gnaga sönder melonen, vi hörs ikväll :) pussen

and it's killing me

Tack så hemskt mycket ni alla som säger en massa snälla saker. Det värmer nått så otroligt ska ni veta.

Jag har lyckats ta mig igenom denna dagen med nöd och näppe. Har satt upp ett par bilder på väggen som jag kan kolla på innan jag går och lägger mig varje kväll och minnas alla roliga och söta stunder vi hade. Detta ska dock inte bli ett deppigt inlägg. Kvällen har ängnats åt att skriva hemprovet i biologi. Jag började för ca en halvtimme sedan och är nu på fråga två. Ni förstår  säkert vad jag vill få sagt med detta. Det går riktigt trögt framåt. Har växlat mellan att skriva lite so också, som går en smula bättre. Fortfarande inte bra, men bättre. Mycket inlämningar och sådant känns det som nu, eller så är det bara för att jag ligger efter mycket som det känns så. Missade vår första dag med temat, lite tråkigt, men vad gör man. Jag måste ju ändå stå ut med dessa 8or i några veckor framöver. En dag klarar jag nog mig utan dem :)

Imorgon är det tänkt att vi, med klassen, ska åka ut till diö ishall för att åka lite skridskor. Själv sätter jag mig väl på bänkarna och tittar på alla. Har inga skridskor plus att jag inte är så sugen på att skämma ut mig. Nivet, bambi på hal is. nejnejnej! Funkar inge vidare :) Nä, jag får väl bege mig ut till tv rummet igen, för att slutföra mina studier. BLÄ!

än en gång, tack alla!
Sara&Salome - ni är guldvärda!
förresten, som ni kanske märker har jag bytt header igen, haha. förvånade blir ni säkert :) pusss på er ;*

you will always be in my heart, Gucci. <3

Jag har hittills hunnit genomgå den värsta dagen i mitt liv, och det efter bara två månader in på 2009.

Fick ett samtal från min syster igår om att Gucci (min älskade hund) blivit påkörd av tåget. Jag, helt omedvetet om vad jag sa, svarade om hon skojade. Det borde jag förstått att hon inte gjorde, eftersom hon grät när hon ringde. Mållöst började även jag gråta. Det var så himla oväntat, och absolut inte det jag hade tänkt att jag skulle få höra då. Hon blev bara 4 månader, och jag fick bara ha henne i lite mer än 1 månad. Jag kan säga att ni som inte har hund, förstår inte hur det känns att bli av med en heller. Det är förjävligt rent ut sagt, man blir kär i första ögonblicket som man får syn på en. Då man vet att den kommer att bli en av familjen. När hon plötsligt försvinner blir allting så tomt, ingen som någonsin mer kommer och lägger sig jämte en i sängen, gosar med en och allt som en hund gör. Att ha någon varje morgon som bara sitter och tittar på en, och granskar allt man gör. Någon som man kan gå en runda med,  leka med, ja. Ni förstår. Det är så jälva tomt här hemma nu, ingen som möter en när man kommer hem. Jag kan fortfarande höra hennes skall i mitt huvud. Varje minut. Ibland inbillar man sig till och med att hon sitter jämte en. Men det vet jag att hon inte gör, och kommer inte att göra heller. Tårarna rinner konstant och har gjort de senaste två dagarna. Grät mig till sömns och vaknade gråtandes. Allt påminner om henne, alla hennes leksaker, koppel, buren, tuggpinnarna, ja allting. Vill bara göra mig av med sakerna, men vill ändå behålla dem som minnen. Det var min första och egna hund, som jag bara fick ha för ett litet tag. Det gör så jävla ont.

Idag kändes det aningen bättre, tills vi kom till den stunden på dagen vi skulle begrava henne. Då fick jag se henne, och det var den värsta synen. Då bröt det loss igen, tårarna bara forsade ner och jag ville verkligen inte stå kvar där. Gick istället in och hämtade ljus att tända och blommor att lägga där. 

När jag lämnade huset den morgonen hade man inte en tanke på att jag aldrig mer skulle få hålla om henne. Hade jag vetat det hade jag aldrig lämnat huset, eller henne.
vila i fred min älskade Gucci.
4/10-08 "30/12-08" - 10/2-09
jag saknar dig så himla mycket!













let me hold you for the last time, it's the last time to feel alive.

do the turns


gamla goda minnen måste jag säga. Midsommar 08. Filmen är nog det bästa jag lyckats skapa under en väldigt lång tid, vanligtvis skrattar jag inte åt mig själv. Men jag kan skratta flera minuter när jag kollar på videoklippet. Inte att leka med alltså :))

märker att alltfler lägger till en på facebook. ni som har de, bara lägg till mig! :) alltid trevligt ju, Kristin Karlsson som ni kanske vet. Anyway, ska snart pysa och nanna i min varma säng. Gosa lite med hunden innan jag somnar. Ny dag imorgon, ska vara piggare än idag hade jag tänkt mig. Mycket att göra imorgon dessutom, fick inget gjort ikväll eftersom jag och robin satt och spelade msn spel. haha, utklassning skulle jag vilja kalla det :) Men som sagt, det var sängen som gällde nu, bäst att befinna sig där inom de närmsta minutrarna. hej å hå!

and if you wondering why

då är den ljuvliga måndagen över :D. haha, fast ja, ljuvlig vet jag inte om jag kan påstå att den har varit. Mer liksom, chill. Började dagen med temagenomgång med 8orna. Fick ganska bra grupper trots allt, jag och salome är ju i samma. Efter det hade vi svenska, skulle planera vårterminens lektioner typ. Efter långt eget, gjorde ingenting. Sedan engelska och lååångt lunch. Idrott med vikarie, tänkte att det skulle bli ganska chill. Men icke sa nicke, det blev styrka och motion. Träningsvärk, jatack! Eget sista lektionen och sedan kom papi och hämtade mig :D Glad blev jag som slapp gå hem iaf :)

Träning på kvällen. Idag gick tiden faktiskt fort och vi hade int så tråkigt idag. träningen har blivit bra mycket bättre. Får väl se hur länge detta håller sig. Jag säger bara : MER TRÄNINGSVÄRK! Goosch, jag kommer vara invalido ett bra tag. Haha. nu har jag ätit mannagrynsgröt och ska sanrt sätta igång lite med hemprovet i NO. Sjukt gött att slippa skriva ett prov på tid i skolan, mer chill att göra det hemma liksom :)
jomen! =)
Imon är det tisdag, vilket betyder att de är slöjd. Tackar man inte nej till iaf :) Ha de bra iaf!

fett gammal bild! hohohohoho

ja, det är inte lätt


Den här röran möttes jag av när jag kom hem från dansen. Jag undrar vilken liten rackare som har varit framme där?

I'm safe up high

Nu har jag varit iväg och skakat lite rumpa. Tränat dans alltså. Är klara med ett medly  nu, blir toppen! :) Gäller bara till att vara tillräckligt snabbt, för fort går de. Nåväl. Sara var här innan, blev precis som jag trodde. En massa massa prat, vilket verkligen behövdes! tack. Och ett avsnitt one tree hill. Som förövrigt är bra. Där efter körde jag ut henne och pappa körde mig till träningen.
Det snöar ute också. Man blir ledsen i ögat. Jävla slask och skit! Anyway, här är lite bilder från förfesten igår. Tog aldrig med mig kameran till ormakulla, då jag nästan var säker på att jag antingen skulle slarva bort den, eller att den skulle bli snodd. Så den lämnades hemma. Hade nog antagligen inte fått tid till att ta några kort ändå, så trevligt som vi hade det. Då vill man inte gärna förstöra stämningen genom att ta fram en kamera, som alla förresten verkar avsky. Haha!
Men ett par söta bilder blev det allt, aningen sudda är allihopa. Som sagt, fotografen hade nog fått i sig en skvätt för mycket av det goda.

in the en everyone ends up alone

shit vilken seg söndag. Alla söndagar är sega, vad hade jag förväntat mig egentligen? :P Jag har bara suttit framför datorn idag typ, gick och la mig, somnade på momangen. No good. haha! Snart kommer Sara hit, har en del att prata om, och sedan kollar vi säkerligen något avsnitt one tree hill. Brukar bli så :)

Kollade igenom alla bilderna innan också, de var inte så bra någon av dem. Alla var typ suddiga. Jag undrar hur mycket den som tog bilderna fick i sig igår. haha Så dem får vänta ett tag till :) ciiao!

I'm gonna love you more than anyone.

Ja, då är lördagen spenderad, på bästa möjliga sätt!
Det började med att jag och Sara åkte till växjö, var för sig. Haha, eftersom jag är bäst på alla sätt och vis, så lyckades jag inte sova särskilt mycket på natten. Det resulterade såklart i att jag vaknade 10 innan bussen skulle gå. Men great tänkte jag då! Så tog bussen vid 9 och kom ändå fram samtidigt som sara, dock fick jag pröjsa ca 70spänn mer än behövligt. Total förvirrade bort mig i Alvesta också. Med tågbyten som inte skulle ske osv. Jag trodde ett tag att jag skulle hamna uppe i kiruna eller något. Fast jag kom fram :D!

Det handlades lite och Sara spenderade en hel förmögenhet! Jag som inte hade lika bra ekonomi fick ta det lite lugnare. Så det blev ett partylinne, örhängen, en ring och två par thights. Jag kan behärska mig. Haha! Vi åt på kina, kom till bussen en timme sent, stack till ett fik, fikade och satte oss på bussen. Sov typ heeeela vägen hem. haha!

När jag kom hem blev det lite bråttom, skulle duscha, fixa mig, städa lite och sådant. Sedan kom det folk hit, och det kom mååånga, många mer ¨än jag bjöd kan jag ju säga. Men det gick finemang, inget som gick sönder, vilket är positivt. Vid nio - halv tio tiden gick folket ner mot ormakulla, där dansades det, sjöngs, och ja, allt där mittemellan. Jag hade en supertrevlig kväll, till och från. Men mest till! Topppen folk där. Så jävla tråkigt att folk ska sno pengar!!! När Titti och Eve är snälla som fixar en sånhär grej, som är till för oss alla. Så ska man fan inte gå och ta pengarna. De förtjänar ju dem, och så bara kommer man och förstör. Nä, förstår mig inte riktigt på er folk som gör så. Shame on you!

Jaja, gick hem vid ett halv två tiden. Fick sällskap av Filip och Simon haha :) Snöflingor som i windowsvärlen! hahaha jag skrattade rumpan av mig. Och nu har jag ont i fötterna nått så in i helvete, annars mår jag alldeles för bra :) Hoppas ni också mår bra :) Visar lite bilder senare. Tog inte alls många, eller jag tog inga faktiskt. Men som alltid är det någon som är på kameran och fingrar lite. :) Får se om det finns något som går att visa :) haha, puss!

you said that it's was over

HELG! :D Hur underbart är inte det? :)
Skolan har varit tråkig. Minns knappt vad vi har gjort idag, har lagt allt bakom mig, för det är ju fredaaag! :)
Efterskolan agerade jag frisör i flera timmar :) Blekte salomes utväxt, gjorde blonda slingor på simon, och färgade tommys hår svart :D. Alla blev jätte tjusiga :)*
Efter det gick jag och Salome ner till haganäs för att kolla på herrarnas a-lags match. De vann iaf och vi fick se den fina segerdansen. Själva matchen blev intressant de sista fem minutrarna, resterande tid satt vi och pratade. Trevligare så. Nu ska jag inte göra så mycket. Mååååste äta något, är jätte hungrig. Sedan ska jag väl kolla på någon film eller nått :)

Imorgon blir det växjö med fisken :) ha en bra kväll :)

never fear the unexpected

godkvälleeeeer.
Är hel överspeedad just nu. Alldeles för mycket godis skulle jag tro. Sjukt slapp skola idag. Började med nationella prov, okej, det var väl kanske inte så slappt, men inte så svårt heller. Vi fick ju äta godis på lektionstid, inte varje dag det nä :P. Resten av dagen kollade vi på American history x, åååh gud vad tårarna rann på slutet. Eller, det rann inte, någon tår föll. Sjukt sorgligt. Den första filmen vi någonsin sett i skolan som jag inte höll på att somna på. Grattis lärarna till ett bra filmval. haha!

Fick tillbaka våra arbeten om ww1 också, mvg! :D Har varit och tränat småbarnen nu också, super duktiga är dem allihopa. Satte mig på cykeln och bokstavligen rullade hem.haha jag älskar vägen hem från klöxhult, man behöver knappt vidröra tramporna, den rullar av sig själv, amazing! :)  Nu ska jag bara chilla, have a nice day :)

I'd rather give my ego another push

Det har uppstått ett maximalt stort problem. Jag har nämligen en massa ny musik jag vill lägga in på mobilen, riktigt bra låtar pratar jag nu om. Men jag har inte inskaffat något nytt minneskort, så jag har det gamla på 512 mb eller vad det nu är. Och det är ganska så överfullt, och jag vill inte radera några låtar. Dagens ilandsproblem tycker jag, en liten skitsak tycker ni. Haha.

Nu har jag iallfall roat mig med att lägga in bilder på Facebook och taggat en massa personer. Har jag för mycket fritid eller har jag? Yees! men ska iaf sätta igång med spanish nu. Få de klart och så. Nöter min braiga musik samtidigt, det kommer gå smärtfritt. Just nu är det Erik Hassle - Hurful som spelas. åh, jag är kär, i låten!


You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

am I good enough for you?

miércoles.
japp, det är vad det är idag alltså. Började dagen med eget arbete, inte så tokigt nä, för det blev bara en massa massa prat. Hade ingen riktig idrott idag för vi hade teori istället. Ska skriva en träningsdagbok under fem veckor nu. Där vi ska antecka vad vi äter och hur vi tränar. Haha, jag får nog se till och träna på riktigt den här gången. Förra idrottsuppgiften vi hade med Fredrik så skrev jag bara att jag hade tränat, när jag egentligen inte hade det. LAT (!) kallar jag det.
Eget arbete två lektioner till, och sedan lunch. Kan väl passa på att säga att maten var skit. Ingenting på disken var gott. Så jag levde på knäckebröd. :) Sista lektionen hade vi genomgång, sjukt drygt. Men det var nog den sista på ett tag, förhoppningsvis :) Nu är jag iallfall hemma, ska snart gå ner och möta martina i byn för den lille late orkar inte gå själv. haha, loj!

Ikväll har jag lite plugg att göra. Ska läsa igenom svenskan, eftersom vi har det jätte stora nationella provet imorgon, göra båda spanska läxorna (mailet och pappret), och ja, ww2 och mellankrigstiden hade jag tänkt att skriva färdigt också :) Ska försöka ha så lite som möjligt att göra, skönt att bara få ta det lugnt hemma och i skolan sedan. Har spanska prov nästa fredag, och ett inlämningsprov i NO också. Någon gång,  men de är då.

Imorgon som sagt blir det till att göra provet i ca 3 timmar, sedan ska vi kolla på american history X resterande av dagen. ska även få tillbaka ww1-arbeterna! nervöst är det faktiskt lite ^^,
Nmjaawe, nu ska jag pysa :)

when I kiss your soul

Nyss varit ute en liten runda med papi. Finemang med lite frisk luft. Har egentligen inte ett smack att berätta. Mer än att fisken kommer förbi en runda nu, snart iaf. Och att JP fyller 16 år idag. Så ett litet extra grattis till honom borde ni hälsa. Toppen iaf. Men nu blir det snart lite oth. :)

let's not get busted

Första nationella provet är officiellt avklarat. haha, det var inte så värst svårt, gällde väl mest att tänka igenom det man skrev så att det  lät bra.  Får väl veta resultatet nästa vecka eller något, om vi har tur då vill säga. Vilket vi troligtvis inte har, i och med att vi fortfarande inte fått tillbaka de vi lämnade in för två veckor sedan, lyckat. Nytt prov på torsdag, det långa långa svenska provet. Men jag ska ladda upp med gottesnacks och dricka, så det ska jag nog klara av.

Iallfall. Efter provet hade vi eget arbete, och vi missade slöjden. Vi blev ledsna!! Men vi lever som sagt fortfarande. Iaf, hade den där jobbiga vikarien idag, sjukt jäkla jobbig alltså. Hon ville veta preciiiis vad vi skulle göra. Blä, kärring! Vi hade mat, vi förlorade vänner eftersom vissa veklingar gav upp och stack hem, men jag, simon och oscar kämpade förgäves igenom denna dagen. :) Lyckades vi fin fint med.

Ikväll skippade jag träningen som ni kanske märker med tanke på klockan. Känner absolut inte att jag vill dit längre. surt, men ja :/ that's the way it is.. Har kollat på 16:e avsnittet av oth idag också :D fettbra. dock missade jag de sista tio minutrarna på grund av att jag somnade. höhö, ovanligt jaha. Nu ska jag keeka, vi hörs!


it's not that easy

taken by the thought

Måndag idag. Skolan gick ganska fort tycker jag. Inga roliga lektioner och dans på idrotten. Men det gick an. Trött på att klaga på skolan, så numer ska jag se det från den ljusa sidan :) Förutom imorgon, då vi har vårt första nationella prov i svenska. Önska mig lycka till!
Efter skolan cyklade jag bort till martina, hon fick konka på min cykel med mig därbak. Eftersom hennes cykel är stulen, får hon skjutsa mig. Helt rätt tycker jag :)) Så jag slapp trampa som bara den, hon å andra sidan fick det inte lika lätt. hemma hann jag äta lite, och sedan byta om för att efter det cykla till träningen. Träningen gick allmänt skit och jag har nästan börjat hata att gå dit. Vet att det låter ganska tragiskt när jag säger så, men det är sant. Tycker inte alls om det på samma sätt som jag gjorde innan, och tror nästan det är fler som håller med mig. Riktigt tråkigt, men det är så det är. får väl hoppas på att det ändrar sig snarast! :)
Det positiva var väl att vi slutade 10-15 minuter tidigare enbart för att brandalarmet gick på skolan! hahaha! Lite synd om henne som jobbade i caféet. Troligtvis på grund av henne. Ska nog tacka henne för denna incident, vi slapp ju trots allt styrketräningen. =D!
Gick en runda när jag kom hem och nu sitter jag bänkad framför datorn och dunkar musik och laddar inför imorgon. Haha. Nä, men jag hoppas provet går bra, och jag ska ta det riktigt lugnt och läsa igenom frågorna noga. Har en tendens att bara stressa igenom prov och sedan kan det vara lite småfel här och var. Det ska inte förekomma imorgon hade jag tänkt :) ska ta och äta lite nu också. toppen! magen kurrar lagom mycket. Men ha de toppen :) Puss!

all I know is that it feels like forever

let me hold you for the last time
it's the last time to feel again.



mycket bilder har det blivit idag. Eftersom jag inte fick så mycket bilder tagna igår skiter jag i att lägga in dem få. Får ta fler på nästa fest i ormakulla. Vad sägs förresten om förfest här hemma innan festen? :)

it's hurtful

Här är bilderna från träningen jag pratade om, och jag gillar våra extremt seriösa träningar :) Oh jisses, nu är jag redan uppe i mit tredje inlägg, hej-nolifer! Men måste skriva lite krigsarbete nu igen. Har förresten installerat spotify nu på datorn, så nu är nog adam nöjd. Och jag gillar faktiskt det programet :D Fyller verkligen inte hårddisken med en masa skit nu, så tack för det mupp! :)






1a februari

Kan ni tänka er? Att det redan har gått en månad på 2009. Helt knäppt. Tiden går så rysligt fort. Under första månaden på detta året har jag redan hunnit med så mycket. Haha, och vet ni vad? Jag tänker börja med "mitt gångna år" redan nu. Att sätta ihop bilder och så vidare. För när det sedan är december igen, och denna årliga sak ska göras om, kommer det visa sig att jag glömt bort allting. Så lika bra att klistra ihop lite bilder nu när man fortfarande minns. Så ska göra det snart. Men först ska jag gå en lång runda med hunden, duktiga Kristin som är ute och går hela tiden nu för tiden.

vet inte om det blir någon träning för min del idag. Känner mig inte på topp idag, och jag har några svaga minnen om att Pernilla sa att hon inte skulle dit. Hur kul kommer jag att få det då, på en skala? I'm just saying! :D


<3

please don't stop the music

Kalasbra kväll igår alltså. Det verkar bli alltfler sådana helger nu förtiden. Förra helgen var great, denna var toppen och nästa helg är det fest även då. Hur finemang som helst.
Men det var inte det jag skulle berätta, det var om igår.  Kvällen startade i växjö. Vi (adam, stacey, thomas, gunilla och annie) var och kollade på stand up. Magnus Bentér. Åhååå, vilken härlig kille. Dock involverade nästan allt han sa något snuskigt. Men det var toppen!
"Nähe, vad de bara jag också eller?"
Lite roligt i början när han snackade om sprit och sådant. Om regeringen eller vad det var. Att man måste vara 20 år för att bära hem en kasse med sprit från systemet, men att man bara behövde vara 18 år för att dricka och gå på krogen. "Det är en tryggare miljö där". haha. Ja, det blev mycket skrattat den kvällen där. I bilen på väg hem började vår förfest! Vilket ös, ni kan väl tänka er? :D hahaha! Iaf, trevligt när vi kom fram till festen. Träffade mycket trevligt folk som man inte sett på, hundra år, minst! Lite stor lokal måste jag säga, men man får inte klaga, eller hur simon? ^^, Nä, men det var fiiint allting. Mer av det här. Vilket blir nästa vecka då det är kröö-ök igen va. :)

Bilder blev det inga heller. Sorry! :):)
Nu är det duschedags, mitt hår står åt alla håll efter lockarna igår. haha!

RSS 2.0