you won't by me a life

Snart är det dags att bege sig till växjö, med Adam och hans kära familj. Ska ju som sagt kolla på stand up, Magnus Betnér. Ska bli riktigt roligt faktiskt, har sett fram emot detta :) När vi kommer hem blir det partaj hela natten lång och träffa massa nytt/gammalt folk som var längesen man såg.

Har väl inte hunnit göra så mycket idag. Vaknade, städade rummet, duschade, fixade iordning mig, ätit och ni har jag lite tid över att döda. Ska snart ner till konsum och fixa liter blannvann. höhö. Kommer troligtvis en massa bilder från festen sedan, om jag lyckas ta några. Är dålig på det när det väl kommer till kritan. 'Ska dock göra så gott jag kan :))

Nu ska jag vidare igen, ska inte sitta här och slöa ner mig igen. Ut en runda med hunden blir det nog istället, mihii! puss

thanks for telling the truth, even though I wish I didn't hear it. gosh, I miss.

haha, kluring!

http://www.quizyourprofile.com/guessyournumber.swf

- haha, det var fan nästan precis så jag gick på den :) dock lyckades jag faktiskt klura ut hur det kommer sig att det blev så. Ja, som ni märker har jag ju inte mycket till liv som sitter och roar mig med sådant här. Nej, för mycket fritid skulle jag kalla det.





I miss you everyday, my love.

you're the best part of me

 Nu har jag precis tittat klart på de båda filmerna jag påbörjade igår kväll. Måste säga att jag verkligen gillade barnhemmet. Fast lite irriterande var det faktiskt att hela filmen var på spanska. Kanske jag borde ha lärt mig en massa nu, men nä, de pratar ju så jäkla fort, man hör knappt ett ord. Eller, enstaka hörde man faktiskt, då och då. Den var bra iallfall, det var det jag ville komma till.

Ja, min kväll ser inte ut att bli så mycket bättre än såhär. Syrran dissade mig och stack på fest istället. Blir ferre för mig imorgon istället. Men jag antar att jag bara ska kolla film osv ikväll. Håller på att dra hem det nya avsnittet av oth :D:D:D! Så blir väl till att kolla på det ikväll när det blir färdigt. Det går riktigt sakta kan jag ju då tillägga. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller huuur?!

Aja, tänkte sätta mig med en skål glass och kolla på någon annan film i väntan på att de ska bli klart.

ditt samvete speglas mot det öppna havet.

fri som en fågel

HEEEELG :D
man blir alltid så glad av att skriva det :) Iallfall. skolan idag var ok. Efter skolan mötte martina mig på maxi, var inne och köpte hårspray och tuggummi och sådant. gick hem, och under hela hemvägen bråkade vi typ.Haha. eller inte bråkade, men vi diskuterade! Hahah, alla måste trott vi varit dumma i huvudet, vi pratade ganska högt också.haha som om det inte vore nog så fortsatte diskusionerna här hemma också. nu är vi lugna igen och sitter och kollar på one tree hill. Jäklans bra. =D Ikväll ska vi nog kolla på film och ha det mysigt och så :)

jao, ha en bra fredag! =)

hjälp!

Vad sägs om att hjälpa mig lite va? :)
Jo, bli medlem på gratismode eller gratismakeup och samla poäng genom att bli medlem på olika sidor, eller genom att värva kompisar (som jag gör nu). Du byter sedan ut poängen mot presentkort i från olika affärer. Låter inte det toppen? :) DO IT!

un, dos, tres

Träningen gick finemang, även om det bara var jag och Elin som ledare. Fick sällskap halva vägen hem utav adde, gabbe, werner och anna. Trevligt :) När jag kom hem åt jag, kollade på halva my best friends girl, knallade in i duschen och nu har jag precis kollat på halva Barnhemmet. Hade tänkt kolla på andra halvan nu, även om klockan är väldigt mycket. dock håller andra delen på i 55 minuter, då skulle klockan alltså vara kvart över 11 när filmen skulle ha slutat. Hmm.. jag tror nog jag kollar på den imorgon nu när jag tänker efter. Är inte så sugen på att bara sitta och titta på film nu, ska väl snart gå och lägga mig istället.

imorgon ska jag simon och tommy, förmodligen äta frukost på skolan. Tänkte prova på det, höhö. och se om det är något. Så får man ju frukost för första gången på länge. Helg imorgon också, sjukt gött med ännu mera lediga dagar. hallelujah! och godnatt!

get to the dawn

Maten blev något av det lyckaste jag någonsin lyckas blanda ihop. Det blev skruvpasta med skinksås. Inte så illa för att vara mig faktiskt. Sen somnade jag. Gick ut med hunden vid fyra och hämtade martina på stationen, och sedan hem. Snart ska jag bege mig av igen, upp till klöxhult, igen. Ska träna småpluttarna :)

Efter träningen var det tänkt att jag skulle rensa ut min garderob, himla behövligt. Det ser ut som en soptunna, fast av kläder då vill säga. Ingen vacker syn. Måste ta itu med det ikväll, nu när även min kära mamma har klagat på att det ser förjävligt ut. hohoho.

looking back on the road I used to travel.

Klockan är närmare 1 nu. Har ännu inte gjort något särskilt av min lediga dag, och har fortfarande inga planer på att göra något speciellt för den delen. Är hemma själv, fast hunden är hemma såklart, så det är ju ingen social verksamhet på gång här hemma inte. Sitter mest vid datorn och surfar, som det nu så fint heter. Tjåligt, ja, aningen faktiskt. Har varit ute och gott en runda med vovsningen, funderar på att gå en till, men motivationen är inte på topp idag nej. Ska ju cykla upp till klöxhult för barnträning med mina kära underbara barn :D. Innan dess ska jag laga mat, eftersom ingen annan kan göra det åt mig här hemma. Dags att plocka fram mina dolda talanger.

Jag funderar på pasta (snabbmakaroner ev.), men det åt vi ju igår hos Evelina. Så det känns lite knasigt att äta det idag igen, dock tröttnar man ju aldrig på det. vi får se vad jag lyckas åstadkomma! Men måste nog sätta igång med det, så att jag hinner laga en omgång till, om jag skulle misslyckas första gången. haha! :)

yes then you're no

Studiedag idag. Så jäklans gött! :)
Anyway. Gårkvällen blev mycket lyckad tycker jag. Dans i skolan, film resten av skoldagen. Dock stack jag hem kvart över 1 för att jag skulle följa med till vetrinären med Gucci och pappa. Hon skulle vaccineras. Snabbt och enkelt. Väntesalarna är så extremt tråkiga på sådana ställen. Liksom, tre stolar, två bord och en jävla massa böcker om hundar/katter och andra djur. Nä, inget ställe jag skulle inreda. Iallfalllllllll.. När jag kom hem cyklade jag ner till klöxhult och träffade på Titti och Paulina. Vi stack in på klöxhult, träffade gamla mates, lääängesen nu! Och så störde vi folket från sin lektion, och jag träffade min kusin.
När Eve slutat sin lektion cyklade vi hem till hennes mamma först, pratade lite och så. Sedan gick vi över till hennes pappas hus. Alla kom, vi pratade om allt, vi åt och vi hade det skit trevligt tycker jag allt. Ena försvann efter den andra och vi cyklade upp till klöxhult för att smyga lite. haha nolifers, menvafan. vi hade kul! :) :)
På kvällen, ännu senare, träffade jag Sara och vi cyklade till bökhult. Vilket vi gjorde hel feeeel, för vart vi skulle var egentligen näset. Så vi trampade på en bit till och väl framme träffade vi Salome, Pierre, Tommy och simon som hade suttit och grillat där nere. Det såg mysigt ut :) fick skjuts hem av pappa sedan, sjukt kallt.

Vad ska jag göra idag då? Eftersom vi har studiedag idag, hade jag ju då tänkt att utnyttja den till plugg och studier.



NÄÄ jag skojar med er! Jag ska träna på kvällen iaf, vad som händer emellan är en gåta. hihi. men nu ska jag äta fruuuulle! :) see you.

spanien -09

Spaninen datumet är ju satt!
.... hade jag ingen aning om förrän idag. Men ja, jag är väl inte tjejen med den bästa kollen, kan jag absolut inte påstå. Men oj på vilket bra humör jag blev när vi pratade om det i skolan. Det känns inte lika långt iväg längre. För att vara ärlig så trodde jag från början att det aldrig skulle bli av. Men vi tar oss närmare, små kliv då och då.
Så den 17:e Juni bär det av till Spanien, och vi kommer hem den 24:e!




och minns jag inte helt fel så är det här det var tänkt att vi skulle bo. Lite budget, men otroligt mysigt verkar det :) så nu vill jag absolut ha sommar. Lite synd bara att man missar midsommar här hemma, men vi ska ju till spanien?! :D

you always say the words I love to hear.

Äntligen så funkar min mobil igen! 3's nätverk, actually. Det klirrade i telefonen och wipps så väntade 5 sms. Se så popis man är när mobilen har lagts åt sidan. Haha.

Har iallfall inte gjort ett smack idag. Skolan flöt på, även om jag höll på att somna på spanskan. Skit trist och mina ögonlock vägde typ 500 kg. Se där. Annars hade vi slöjd och NO och sådant idag. Imorgon blir det andra bullar i ugnen i skolan. Då ska dagen inledas med idrott, bugg med helklass. Haha, jag säger bara; awkward. Men det ska vi nog fixa. Sedan ska vi kolla på film i 3 timmar. Tråkig film visserligen, men med godis och dricka funkar det finemang! :D

Men det är imon det. idag är det idag. (fiffiiiig) Sooow, jag missade träningen idag.  Har suttit och skrivit lite krigsgrejer och sovit i två timmar. Inget går upp mot lite sömn you know. Nu ska jag antagligen fortsätta, eller så ska jag göra något annat. Oth har ju inte kommit ut idag heller (WTF!!!!!) så det blir inget av det heller.

ohja, ja det fiiint iaf (: ^

random bild. haha :D min mamma är cooolast, och bäst!

Look in my eyes, what do you see?

Attans skit. det har inte kommit ut något nytt avsnitt av one tree hill idag. Nu blev jag lite nerstämd, faaaaktiskt. Jag får roa mig med annat tills vidare :)

studiedag på torsdag. miiiihii. Sjukt jävla skönt. blir alltså en ganska kort vecka för oss studerande. Inte helt fel inte. Men nu funderar jag på att göra lite nytta. skriva på So-uppgifterna som ska in någon gång, någon dag. Ingen koll på det faktiskt, men vet att det är rätt mycket som ska göras, lika bra att ta tummen ur röven och sätta igång med det :). blir väl som alltid annars, och jag känner inte för en massa stress dagen innan det ska lämnas in.

förresten, nu har jag bekräftat min ansökan om gymnasieval. Valde bort ett tredje val, så har bara två val. Nu är det bara till att hålla alla mina tummar på att jag kommer in. JAG VILL!

a dream so real

Träningen var jobbig så in i helvete. Körde mycket styrka mot slutet av passet. Styrka som man faktiskt behöver i gymnastik. För övrigt tycker jag inte om våran hjälpledare, nej, nej, nej. Fast det vet ni redan :D Tog en massa fina bilder på träningen också. haha. Ska be eve skicka dem så ni kan få ta del av dessa otroligt vackra bilder xD xD. Stannade och pratade med Titti och Eve i typ en halvtimme efter träningen, massa bra. Ni tjejer är fan bra!

nu vet jag.  och för att vara helt ärlig trodde jag att ni var bättre än såhär. Att ni kände mig väl, så väl att ni vetatt jag inte skulle ändra mina åsikter på grund av någon annan. Kanske har jag fel, ni känner mig kanske inte så väl trots allt. Jag visste att ni var sådana, men att du? Om det nu är så  ni ser mig så behöver jag inte det. Jag klarar mig fint.

jag klarar mig!
Evelina&Elisabeth, you're so good.
MAT, DUSCH, DATA! :) puss!

quick update

Medan jag väntar på att klockan ska ticka lite till så slänger jag in ett rackans inlägg här. Måndag idag, sjukt segt och jättetråkig skoldag. Men det går väl an. Bugg på idrotten idag, traggligt med samma låt osv. Ja ni förstår, man ser inte mycket positivt med skolan just nu. Det regnar/snöar dessutom ute och jag blev iprincip blind när jag cyklade hem. Grattis Kristin, bra jobbat! :)

fullspäckad vecka må jag säga. Helgen blir nog toppen också hoppas jag. Stand up och 18års fest. Men nu måste jag äta lite, sedan blir det träning. Ha de bra! puss

saying the words doesn't make it so.

Dansen var fun! Inte mycket folk, tyvärr. Nya danser, och nya moves. Det fick funka bra! :)
Tänkte bara lägga in ett flashigt inlägg med exotiska bilder på Sara, genom det gångna året! Som ännu en födelsedagspresent. You'll love it! :)
enjoy!


ja, mycket mer bilder orkar jag inte lägga in nu. klockan är närmare 22,33 och jag ska snart hoppa i sängs, känner att ögonen börjar ge med sig lite nu. Höhö. ha de toppen :)

singing that melody

Vilken dålig blogghelg det var varit. Denna helgen har varit mycket händelserik, längesen liksom. Så det var lite roligt trots allt. Fredagskvällen började ju som tidigare sagt att jag åkte ner till Salome. Vi pratade och lyssnade på musik, sådant mysigt som tjejer gör. Efter ett tag så åkte vi med Pierre och Danne hem till D:et. Där kollade vi på en halv film, en halvkass pojkaktig film. En sådan de baraq slåss i ni vet. Tråkigt. Efter ett tag stack vi hem till Pierre, förlorade danne på vägen. Men hos pierre kollade vi småklipp av filmer, och på Halloween. vi fick asgod soppa som Pierre lagat och sedan kom det massa annat folk. Åkte hem runt 12 tiden kanske.

Lördagen började också finemang. Minns faktiskt inte riktigt vad jag gjorde på förmiddagen. (Jisses mitt minne alltså) Men senare på kvällen träffade jag och Salome. Vi stack ner och inhandlade present till sara som fyllde år. Där fick vi god tårta och mycket gott sällskap :D. Hur trevligt som helst! På kvällen drog jag och Salome vidare hem till tommy där det var ölkväll med Guitar Hero, med trummor och hela skiten. Väldigt roligt till och från :) Kvällen slutade vid halv 2 då jag cyklade hem.

Idag har jag varit ute och gått med syrran. Lång lång runda med Gucci. Ätit lite och nu är Sara här :) ska sätta på ett one tree hill avsnitt och glutta nu :) Finemang. Och ikväll blir det träning för hela slanten. (Y)! Vi hörs! puss!

only gonna play the fool one time

Nu är det fredag och helg igen :D Så jäkla gott mina vänner.
Skolan var tråk idag. Orkar inte skriva om den. Var nere i byn med syster efteråt. Inhandlade två par jeans och en vanlig tröja, fyndigt värre. Sparade en massa pengar på det. Kan visa bilder sen :) Nu ska jag snart över till Salome :) får se vad vi hittar på senare ikväll :) puss


tråkblogginlägg.se

magi

Det är väl inget fel på lite skadeglädje, eller hur? Ibland är det roligt kan jag tycka. Som i morse, då jag och syster skulle cykla till skolan, så märkte vi riktigt hur halt det var. Därför valde vi att be pappa köra oss, vilket han faktiskt också gjorde. Vi möter en annan, som inte fått skjuts, precis vid gatan. Och jag säger lite sarkastiskt 'hoppas hon trillar'. Tror ni inte hon gör det också? Vilken magi det finns i min talan alltså. Haha. Jag skrattade lite, taskigt kanske, men det såg roligt ut. Hon verkade inte slå sig heller.

I skolan har vi gjort förberedande nationellaprov i engelskan. 1 fel på del ett, och 1 på del två. Så jag är mycket nöjd. På spanskan har vi bestämt hur våra lektioner ska se ut, ser ljust ut faktiskt. Kan ju till och med bli ganska roligt. Resten av dagen var seg.

Gick hem från skolan idag, fick lite snålskjuts ett par hundra meter. Sedan tog jag mig en sväng ut med hunden, och nu sitter jag här och skriver ut lite lappar inför barnträningen. Ska snart sätta mig ner och planera lite vad vi ska göra idag på träningen. Snart kommer adam också, och ikväll ska vi kolla på den svenska serien jag berättade om att vi kollade på för någon dag sedan. Det halvt dolda. Men nu måste jag fixa irodning allt :d vi hörs senare :) puss

he lost his soul

Nu kan jag ge upp mina förhoppningar om att se Salome springa sitt segervarv genom alla byggnader i skolan. Attans. Hade sett fram emot det :) haha!

Kvällen har ängnats åt brevet, som jag förövrigt är klar med. Blev 2½ sida, är det mycket? Ni andra i klassen, hur långt har erat blivit? Jag hoppas det ska räcka, och att det inte är alldeles för mycket. Vilket jag inte tror att det är. Åkte och handlade lite med familjen innan, blev lite godis för jag var riktigt sugen på det. När jag kom hem var suget borta, har knappt rört påsen med godsaker i. Inte likt mig. Haha. Fast å andra sidan är väl det positivt antar jag :) Nu sitter jag och kollar på någon grej på youtube, The boy who lived before. Lite skrämmande men ändå riktigt häftigt. Jag hade också velat se sådant, komma ihåg. Nu sitter jag även och grubblar ut en bra födelsedagspresent åt Sara, som fyller år på lördag. Grattis i förskott. Ska lägga ut ett exklusivt inlägg, enbart åt henne, med exotiska bilder från hela året, hela förra året förstårs.

Nu ska jag kolla vidare på youtube, klicka på youtube för att komma till länken. Ganska långa avsnitt, 10 per avsnitt kanske. Och det är 5 stycken. Men en dag då ni har tid över tycker jag absolut ni ska se det :)

på den tiden hade man lugg. huhuhöhö :D

right on time

Skoldagen blev inte jobbigare heeller. För vi hade nämligen en lektion till som inte var lärarledd. Har haft 4 timmes lektioner utan lärare. Så ni kan ju gissa hur mycket jag har fått gjort idag.

Har iallfall kollat färdigt på det nyaste avsnittet av oth. Dock är de nya avsnitten inte riktigt som förut. men det är  fortfarande skitbra :D Idag ska jag skriva klart brevet, skrev lite på lektionen men det blev inte så mycket av det. Har spanska läxa till imon tror jag också, vad det nu var. Glömmer alltid bort spanskan, helt och hållet. Not good at all. Jaja, snart blir det iaf oth på tv igen :D sen äta lite, och efter det plugga :) vi hörs! puss

2 timmars lektion

Sitter i skolan nu. vi ska tydligen ha en lektion i två timmar nere i datorsalen, och vår lärare är sjuk. Det ser inte ut att komma någon vikare heller, så vad gör man? datorerna är ett utmärkt sätt att fördriva tiden på kan jag säga. Vi är bara några som sitter här nere. Ett bord spelar kort och resten sitter vid datorerna :P. två tredjedelar av klassen gör matteprovet som vi andra redan avklarat. Lycka till till dem :)

tänkte passa på att göra min sökning till skolorna nu när jag ändå har en dator i närheten. Välja mina val och sedan spara det för att kunna bekräfta det hemmifrån. Antar att jag måste sätta igång att arbeta lite, skriva på brevet typ. Men att sitta här en halvtimme till skadar nog inte, förhoppningsvis :) Ha det finemang ni! (: puss

Btw, träffade (idol) Yazmina igår, supersöt och jätte trevlig tjej kan jag lova. Ville bara påpeka det ^^^^^^^^! 
 
Adam pryder skolans hemsida ganska väl tycker jag :D haha!

more like me, less like you

Åh, asså, fan. Jag ska bannemig komma in på JohnBauer, what ever it takes. Jag vill vill vill vill! =) Vad där nere förut ikväll. Fick kolla på och även prova på att permanenta, färga och styla hår. Men mitt genanta jag dominerade så jag provade inget av det. gick runt och kollade i övriga skolan och det vad jättemysigt tycker jag. Fick fika och massa sådant också. Lärarna verkade toppen och matsalen var mysig den med. usch, kommer bli så jäkla besviken om jag inte kommer in. Kämpa järnet var det ja! :D:D:D!

Vi stannade till på donkan innan vi for hem. Lite pommes blev det allt. Haha, mumma! Salt i ögat är förresten ingenting jag rekomenderar. Väl hemma stack jag dirr ut med vovsingen, och kom hem en timme senare. Träffade på lite folk ute i byn, pratade ett par minuter och snappade även upp lite sällismates på vägen hem. Tommy och Simon, hohoho, er tycker jag om massor ska ni veta. Saknat oss en del, kommer att tänka på alla våra gamla minnen från typ tre-fyra år tillbaka. Snart går vi inte ens i samma klass längre, gissa om jag kommer sakna er, Jofan!

Nä, nu ska jag inte dryga mig mera. Ska snart hoppla i sängs, ska försöka skriva lite på mitt brev. Fick förresten en sida skriven igår, känns iaf bra att ha börjat lite på det.
imorgon är det onsdag, för er nollkollare :)

Förresten, vad är det som är så speciellt med Obama? Ja, ni tycker väl säkert jag är helt efterbliven. Antar att sanningen måste fram. Jag är sjukt oallmänbildad, i allt.

great day

tjollahoppsan.
Jag har egentligen ingenting att skriva, men jag har inte heller något att göra. Så slänger minsann in en blogg nu ändå. Skolan har gått fort, började med slöjd och avslutades med eget arbete. En helt okej dag. Plus att jag fifflade in min söndriga lånebok som Gucci(?!) tuggat sönder imorse. Nu får jag bara hoppas på att ingen märker något. Åtminstånde inte hon som jobbar där.

gick hem, duktigt som jag är. Gick ut med gucci i 40 minuter, ännu duktigare. Haha nyttigpetter som rör på sig som hon ska :) Har bestämt mig för att åka ner till växjö med pappa och mamma och gå på informationskvällen på JB. Lika bra de. Hopppas på att hinna med en liten shopping tur, men då måste vi nog köra nu, och jag ska äta innan. Och det har jag inte  gjort, så shoppingen kan jag lika väl glömma. blöhö. aja, nu ska jag fixa lite andra saker i väntan på att maten ska bli klar :) ha de toppen! puss

dot

Truth is still absolute. Believe that. 
Even when that truth is hard and cold,
and more painful than you've ever imagined. 
And even when truth is more cruel than any lie.

open mind

Har precis varit ute och gått en halvlång runda, skönt att rensa tankarna lite. Och ja, precis.
Har lagt in massa nya låtar, så ska ligga och nöta lite nu, filosofera och allt vad jag nu gör. Imorgon är det tisdag. Och det ska vara någon informationskväll på JB. Frågan är om jag kommer dit, och om någon annan ska dit? Känns ju lite helmobbat att dra dit själv. Så hör av er, ni som ska dit :D

Nåväl, ska väl dra mig mot den inre delen av huset. Vi hörs imorgon :) puss!

never ment to hurt you

Go'kväll readers.
Vad har ni för er? Jag själv, är helt slutkörd efter träningen. Det märks ju riktigt hur otränad man är. Det vankas träningsverk. Träningen var hyfsad rolig idag, uppvärmning som vanligt. Sedan hoppade vi trampett länge och lite airtrack. Tävling den 4/4 - SARA?! :D wanna be my support?
Ska bli roligt om vi nu får ihop ett lag, ett bra lag. Ganska stor åldersskillnad på alla, vilket gör det svårare för oss äldre att få ihop ett lag. Vi är ganska få som är över 15. Men med tiden åldras alla och så kommer det att komma fler personer till vårt lag, förhoppningsvis. Nog om detta.

Nu ska jag lägga in massa ny musik på min mobil. Har ju aldrig blivit av, men nu har jag ju inskaffat mig ett par nya lurar så musik är ju ett måste. Min musik är ju ganska utjatad, och bögig enligt alla! Så in med lite nytt. Musikförlag? Bara skicka på msn, bombareda mig med låtar. Uppskattas en hel del.
Senare ska jag kanske börja på mitt brev som ska vara inlämnat på torsdag. Har verkligen ingen ork för att skriva på det, minns knappt vad boken handlade om kan jag ju också erkänna nu när jag ändå är i min största ärlighet.  Vi får se om jag börjar eller inte, återstår att se! :) Nä musiken väntar på att få åka igenom min usb. have it nice!

tanken slog mig

Måndagar är definitvit den jobbigaste dagen på veckan. Inte nog med att man måste hasa sig upp ur sängen på morgonen, vi går även också till halv 4. Vilket vi gjorde idag. Första lektionen gjorde vi inget för vår lärare var försenad med tåget som hade stannat på grund av all snö(vadå all snö? Så mycket?) så vi fick sitta och kolla på någon film om andra världskriget. Andra lektionen hade vi svenska, boooring. tredje engelska och läxförhör. Som inte riktigt var på min sida idag, total hjärnsläpp. Vi hade idrott efter lunchen, och vi dansade foxtrot eller vad det nu heter. haha. allas dröm är väl ändå att dansa med sin lärare, right? ;) ;) Sista lektionen spelade jag och Oscar kort :)

Nu är jag hemma igen. Ska snart byta om och fara ner till träningen. Ska försöka att inte bli lika sen som jag var förra veckan, haha. Nej nu är det i tid som gäller. Därför borde jag dra mig ifrån datorn och göra vad jag ska. Vi hörs senare ikväll :)

puss

haha sakna!

don't make me hate you

Första danträningen iår och det var roligt som attan. Synd bara att vi äldre är för få för att tävla nu när några slutat. Eve?! Titti?! ^^, Men iaf, gjorde färdigt en dans och började på en helt ny, eller den andra gruppens gamla som vi nu också ska lära oss i och med att dem är för få. Jag har aningar om att jag kommer vara ganska blåslagen på både knän och lår. Knäna tog väl den mesta stryken idag, fy attan. Det var iallfall roligt.

Nu ska jag ändra om det sista på mitt arbete. Sedan ska det lämnas in, och det är lite nervöst. Nu ska arbetena vara anonyma, vilket kan vara till både en för och nackdel. Förhoppningsvis är det inget av det. Kom på att vi har engelska glosor till imorgon, typ 55st. Så det blir väl till att nöta lite glosor inatt då. Höhö.

Har förresten fått tillbaka dator nu, woho! Nu går den fortare än innan iaf, då jag inte hade mer än 2-3% ledigt minne. Nu har jag en hel del, och ska fortsätta rensa lite bland all skit jag har :) Får bli imorgon, för nu måste jag sätta igång. Ha en bra kväll :) pusshej!

release my body

Jag antog att min dator inte skulle återlämnas idag, så jag har skrivit om mitt arbete. Om det blev bättre eller sämre kan jag faktiskt inte göra, men vad jag kan avgöra är att jag har lyckats korta ner det med en halv sida. Nu ska det bara kortas ner ytterliggare en halv sida. Pappa får hjälpa mig med det, läsa och ta bort det oviktigaste.

nåväl. Idag har jag inte åstadkommit med något. Har varit ute lite och sådant. springer fortfarande runt helt osminkad och i pyjamas. Det ska snart bli ändring på det för nu ska jag fixa iordning mig lite, och sedan blir det kanske till att dra ner och kolla på syrran när hon spelar match. Om jag orkar. Och om pappa har kommit hem. För jag pallar inte sitta där helt själv, nä, usch.

Ikväll är det dans iallafall, efterlängtat.


visst såg vi ut att ha det ganska mysigt? :)


och en annan random bild. haha :)

ladies night!

Tjejkvällen igår var toppen. God mat, god dricka, och mycket bra sällskap. Ja, vad säger man? Hellyckad kväll! Började kvällen med att äta lite tacos, och prata lite gammla minnen. Något som skärrade upp oss aningen vad när vi pratade om andar och svarta madam. Det var ett ämne som följde med oss hela kvällen kan jag lova. Det var det enda man tänkte på  när man skulle gå hem sedan. Aja, iallfall. Efter vi hade ätit så spelade vi något spel, kommer inte riktigt ihåg vad det hette, men det  var roligt. Jag och mitt team som bestod av Johanna vann ju två gånger dåva :))
Later on spelade vi rockband vilket vi också sysselsatte oss hela kvällen. Och min kväll där slutade halv 2. Sedan knallade jag hem. Men tack för en riktigt trevlig kväll, och tack för att jag fick komma :) Kanske jag till och med visar lite bilder där ifrån, we'll see! :)

fler tjejkvällar tack!


Söndag idag. Buttert. Inga särskilda planer. Men måååste verkligen skriva på mitt arbete. Innan dess måååste datorsnubben ha kommit med min dator. Annars ska jag nog se till att det är han som skriver mitt arbete resten av kvällen!

lördag

nu ska jag fixa iordning mig och sådant. ikväll sticker jag ner till johanna och träffar några.
får väl hoppas på att det blir roligt och att inte alla hatar mig där ;) lalala!
ha en trevlig lördagskväll anyway :)

madness

åhå. Nu har syrran fått tillbaka sin bärbara. Tror ni inte han tar min dator med sig hem istället?! Jeffla gubbe! Han ska fixa och trixa med allting, jag själv märker aldrig någon skillnad och jag hade behövt min dator so bad nu. Ska ju lämna in mitt ww1 arbete. Fuck him om han inte kommer tillbaka med den ikväll eller imorgon på morgonen. Förvånar mig inte om han måste rensa hela skiten på min dator och slänga allt jag har. (eftersom jag har jävligt ont om minne på den).

Nu orkar jag inte tjabbla mera. Ska snart ut med hunden och sen gå och lägga mig igen, jag är djävulskt trött :P. Ha en bra dag :) puss!

bloggläsning

Åh, märkte precis att jag har lite läsning att ta igen. Har nämligen 109 olästa inlägg på bloggkoll. Haha. Hej datornörd i en timme framöver :)

prenumerera på bloggkoll? Klicka bara på symbolen till höger, under profilbilden!


it's all about having fun

Jag känner hur bloggen rinner ut i sanden nu. Blir inte så mycket skrivit längre, men faktum är att jag inte har någon ork eller tid längre. Vilket jag inte trodde. Nåväl. Jag berättar väl om min fredag till att börja med.

Började som alla andra dagar med skola och allt det där. Hade spanska, eget, bild, och idrott hela sista dagen. Ganska segt med 2 timmars idrott, och vi var tvungna att vara nere i gymmet en lektion. Mäkta tråkigt! Så vi spelade pingis båda lektionerna istället, eller tjaa, sista halvtimmen satt vi ner och bara lyssnade på musik istället, vilket funkade utmärkt. Jobbigt idrotts lektion vi verkade haft va? :)

Efterskolan körde pappa mig till Adam. Där kollade vi på De halvt dolda. En svensk serie av Jonas Gardell. En bra seriere faktiskt. Vi åt och annat smarrigt också. Min första semla for till och med ner i magen idag. Inte illa inte! Vi var också ute och gick med hans vovar, och jag skojar inte om att jag hatar adam, jätte mycket. punkt slut!

=). Idag ska jag nog inte göra så mycket. Men ikväll blir det lite tjejkvällsmys hemma hos johanna. Ska laga tacos och sådant myspys.  Men nu ska jag kila in i duschen, fler inlägg kommer =D puss!

it doesn't matter

Home!
Skolan var väl inge vidare idag. Fast vi hade å andra sidan inga jobbiga lektioner och det var mycket gymnasieprat hela dagen, igen. Fick lite besök av haganäs och olika linjer där ifrån, var väl trevligt. Dock inget jag riktigt var intresserad av. Så är det. Spanskan var riktigt tråkig idag, plus att Linnébarnen kanske ska ha spanska med oss, yey! not. :) absolut inget fel på dem, men jag trivs med den gruppen vi hade från början.

Jao, ska väl inte skriva ännu ett inlägg om hela min skoldag, kort och gott får det bli idag. Har varit ute med hunden nu och har precis ätit lite. Snart ska jag iväg till klöxhult för nu sätter barngympan igång. Hoppas det kommer många barn, men inte lika många som förra gången! Jisses vilken kalabalik det var där då alltså. Mer än 30 barn var det säkert den gången. Nej, gärna lite färre idag. Jag gillar de små notiserna vi lägger in i tidningen, den är så liten som man knappt lägger märke till den. Frågan är väl bara hur alla föräldrar finner den så himla lätt.

Vi hörs senare. puss

virriga syv

hallå. Sitter i skolan nu, orkar verkligen inte göra något. Har precis fått en massa information om hur man söker till gymnasieskolor. Och SYV:n verkar bara vara borta. Hon är faktiskt inte till så mycket hjälp, kan jag verkligen inte påstå. Nåväl, ska väl göra min sökning nu i veckan/helgen så att jag har den gjord. Struntar i om jag inte hinner besöka skolan, den verkar toppen anyway. Jag blir nog inte annat än nöjd ändå :) :)!

Jaja, nu ska jag pysa igen. puss :)

fuck första världskriget, fuck läxor!

Har försökt minska ner mitt arbete nu, för det blev nämligen som jag trodde. Att jag fick det på för många sidor. Nu har jag iallfall minskat ner det från fyra sidor, till tre. Nu är det bara det stora steget kvar, från tre till två. Max antal sidor var nämligen två. Yey!

Nu har jag tagit en paus, ska kolla på det nya avsnittet av one tree hill nu, något som får mig lite glad iallfall =)

och förresten, så populär är du inte flicka lilla!

fräckis

Är bara tvungen att berätta om denna härliga kommentar från pappa igår kväll. Ni vet min syster martina? Hon har börjat övningsköra och går i körskolan och sådant ni vet.Och idag skulle hon köra sin första körlektion på körskolan. Vilket verkade ha gått topppen. Men jag tror pappa tvivlade lite på det igårkväll när vi pratade om det.

Hon berättar att hon är jätte trött och ska sova tidigt.
- Jag måste ju vara pigg till imorgon, jag ska ju köra i körskolan imorgon.
- När ska du köra då? Så att man stannar hemma och håller sig inomhus.

Jag skrattade så tårarna forsade ner för kinderna. Jag tänkte nästan säga detsamma, men han hann först. Men imorgon i tidningen lär ni inte läsa om några olyckor, och det gick nog toppen bra för henne :)
Nu åter till pluggandet!

we make the world go round

Hallå igen ja.
Idag har det varit en ganska så händelserik dag i skolan, minst sagt. Intriger hit och intriger dit. Tjejer som bråkar och tjafsar är inte något man vill hamna mitt emellan i. I detta fallet håller jag mig på min sida, och  låter resten vara. Men måste nog säga att jag tycker det är himla onödigt för alla andra att lägga i sig. Det är ju faktiskt bara emellan dem två, fler behöver inte vara med i snacket om det inte ens handlar om dem. Håller ni inte med?

Nog om det. Jag ska ju sprida lite positiv energi och kärlek här i bloggen. =)
Skolan i sig har väl varit helt okej. Fick faktiskt en hel del skrivet  på mitt ww1-arbete. Men är långt, väldigt långt ifrån klar. Har även läst en hel del i boken, så ska snart börja skriva på brever också, men en sak i taget.  Sista lektionen var riktigt rolig, eller, mja, 10 minuters rasten vi hade mitt emellan. Sista lektionen var bara so-genomgång om efter kriget typ. Vi roade oss på annat sätt. VEMS MAMMA?! :D mihii, ni förstår nog inte det roliga i det, inte jag heller faktiskt. Det sätter sig som klister på hjärnan.

Iallfall, efterskolan var jag ute och gick en långt runda med Gucci. Sedan ringde syrran och var hungrig, så vi möttes på olé för att äta lite, sedan till open sun och sola. Nu är jag hemma igen, och ska försöka skriva så mycket jag kan på kladden till arbetet. Ikväll blir det att titta  på det nya avsnittet av one tree hill som kom ut igår :D:D:D:D:D:D! Jag totalt älskar den serien, om ni inte har hört det förut. :) Nej, arbetet skrivs inte utav sig själv. See you later! puss!

blablabla!

Jag är fortfarande pigg som en lärka. Sömntabletter någon?
Nä nu skojar jag. Jag ska inte ta några piller för att kunna somna, jag sätter på en film precis när jag ska sova så somnar jag inom 15 minuter. Haha. På ett sätt är det ju jäkligt bra att somna när man kollar på film, oavsett om man är riktigt pigg eller trött som ett as. Man somnar i vilket fall som helst.

Nu sitter jag iallfall och redigerar lite bilder åt salome. Dock har min fantasi farit åt skogen, eller egentligen har jag nog aldrig haft någon vidare fantasi. Nej, det är nog sanningen det. Får nog snabba på lite, för syrran ska ha datorn vid tio. Har ju bara en fungerande dator i och med att hennes bärbara är sönder. Gucci välte ner den från ett bord, gissa om Martina blev glad.
Men nu ska jag iaf dra. ha de toppen! =) godnatt!

sömn?

Fan. Jag som lovade mig själv att sluta sova efter skolan, yey, lyckades jag ju väldigt bra med. Jag sov i nästan 4 timmar, vaknade för någon kvart sedan. Så nu är min natt förstörd skulle jag gissa.

Blä! jag skippade träningen idag för jag hade tänkt jag skulle skriva lite på arbeterna, gjorde det också, men mycket blev det inte innan jag somnade. Kunde ju lika väl ha gott och tränat då, jävla sömn! :P Förstör allting. Höll nästan på att snooza förlänge idag också, vaknade nästan aningen försent.

Nä, jag för väl börja läsa lite på boken nu iallafall. Så jag känner att jag gjort någon nytta idag, höhö :) Onsdag imon, vilket betyder halva veckan kvar i skolan. like like like! :) puss!

bjussar på en mycket gammal  bild. Vi hörs!

not gonna waste another moment in this town

Fint det känns att även tisdagens skola är över. Vi har haft roligt idag tycker jag, till och från, men mest till. Eller hur man säger det. Vi började med slöjd, vilket var helt okej. Jag har börjat på ett lapptäcke nu, höhö, får väl se vart mina kunskaper kommer fram där, eller ens om dem gör det. Det märker vi om sisådär 100veckor då jag är klar med det. Nåväl, efter den lektionen hade vi eget arbete, då jag försökte komma igång och förstå första världskriget. Eftersom jag inte alls är intresserad av det, så kan ni säkert förstå hur mycket jag också fattade. Nollkoll. Det blev lunch och jag hade hållit tummarna på slemfisk. Tror ni inte det blev de också?! Happy face på mig. =D Jag gillar't!

Språkvalen efter lunch var tråkigt. Bara jobbade och jobbade. Nettan är vimsig också. Sista lektionen var eget arbete. Jag blev nästan lurad på en femma, jobbade stenhårt på historian och jag absolut avskydde oscar då. Så ni kan ju tänka er hur den lektionen var :)) Kunde slutat spännande om lektionen skulle varat en kvart till.

Nu är jag hemma, har precis ätit en bulle. Mums. Nu sitter jag och funderar på varför jag överhuvudtaget sitter och skriver om vad jag gör i skolan och vad jag inte gör där. Vem tycker det är intressant egentligen? Höhöhö. Men antar att det är så det blir om man inte har någon fantasi som mig. Tråkigt och livlöst. En tråkig och livlös kombination. Måste börja hitta något intressant att skriva om. Eller kanske jag borde söka upp ett helt nytt intresse.

use your head, follow your heart

Det märks ju att man inte har tränat på århundrade alltså! Som man kanske kunde räkna ut så kom jag aningen sent till träningen, då de redan hade hunnit sätta igång med styrke träningen. Jag ska säga att jag är lite glad att jag missade den faktiskt, usch, det kunde ha slutat illa. Min så ovältränade kropp skulle inte klara de, hähä. Sedan hade vi våran "extra"tränare där eller vad man ska kalla honom. Han gör det inte lätt för en. Allt ska vara perfekt, inte de minsta fel får förekomma. För då är man huxflux dålig. Iallfall, denna man berättar vad vi ska göra för att göra det rätt. Och ni kan ju tänka er hur det går, ni vet när hjärnan överbelastas av tusen saker man ska tänka på. Det blir pannkaka av det hela. Att sammanfatta träningen så gick det ju då inte så jättebra. Men första träningen är som att lära sig gå på nytt, eller hur? Så ska det vara tycker jag, då känner man sig bra sedan när man lär sig något mer :)

Ikväll har jag försökt börja lite på mitt ww1 arbete som ska vara inlämnat på måndag. YEEY! Jag fattar iprincip inte ett smack och det går att skriva hur mycket som helst om det, verkar det som. Vi måste begränsa oss på 2 datorskrivna sidor, jag vet inte riktigt hur det ska gå till faktiskt. Har även försökt läsa lite i boken, 80sidor kvar. YEEY (igen) måste jag nog säga! Jaja, nu ska jag inte traggla vidare, utan ska kolla på blondinbellad dagbok på internet, har missat många avsnitt nu, får väl ta igen det. Spännande att höra vad hon har att säga denna gången, eller... tycker jag det?

monday.

Återigen är det måndag. Not so fun. Skolan  var visserligen inte så ansträngande idag, gjorde inte något märkbart idag heller. Bara satt och pratade. Idrotten var ändå det roligaste idag, då vi dansade, så ni kan ju tänka er hur vår skoldag har varit. Men vi har skrattat mycket, kommit fram till att jag och salome har vilda fantasier. Dock inte som det låter, eller, kanske. Vi har även lärt oss att gurra gillar The angry dragon. Det låter läskigt, och är läskig!! Killar alltså, vad säger man? Jo  - vissa slår den i väggen! :D

Sista lektionen hade vi teknik. Eller ja, jag och simon hade. Bygde på våra friggebodar och pratade en massa. Fick inte så mycket gjort, eftersom jag inte vet vad jag ska göra och så pratade vi bort tiden alldeles för mycket :) Det blev enbart en trappa denna gången, höhö!

Sedan cyklade jag hem, haha, vi raceade ifall ni ville veta. Snabbt gick det då inte, simon cyklar som en snigel. Whuppja! Nä, klockan börjar dra iväg, ikväll är det dags för årets första träning. Vad säger ni om de ja? Är lite halvsugen bara, inte överlycklig på att det ska börja. Men ska ta mig dit en stund iaf, träna av mig lite. Vill inte sitta hemma och lägga på lager på lager. Nejtack! Sommarfräscha ska vi bli, hela högen. Viga och starka! Som sagt, träningen börjar... om. 45 minuter. Och jag har varken bytt om eller ätit. Så jag vet faktiskt inte riktigt varför jag sitter här. hum.

never give up!

Egentligen borde jag säga godmorgon, för det var inte längre än en halvtimme sedan jag vaknade, men det låter lite dumt att säga det såhär när klockan är 12,17. Så det får bli ett vänligt goddag, eller god middag!

usch vad jag inte har sovit inatt, har hostat som en gnu och det kittlar i hela halsen på mig. Men det verkar ha gått över nu ändå, toppen! Idag var de tänkt att jag skulle ner till haganäs eller eventuellt open sun och sola lite med syster. Fick ju ett solkort av henne, eller meningen är ju att hon ska bjuda på det, så tänkte utnyttja det nu. Vid fyra kommer nog Adam och vad som händer där emellan märker vi. Får väl dra ut på tiden eller något.

Frukost tänker jag prioritera nu. puss

idag är det ingen vanlig dag...

...för idag är det Tommys 16års dag!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BUDDY :D



some people

Har precis kollat klart senaste avsnittet av one tree hill. Är det mega bra eller är det? Svårt att beskriva. Och jag vill bara berätta vad som har hänt, det riktigt bubblar ur munnen på mig. Men eftersom jag vet att många inte har hunnit titta på det ännu, så ska jag vara snäll och inte avslöja någonting för er. Utan ladda ner och titta på det :) Det är det värt, ruggigt bra.

Ska nog snart gå och lägga mig, är så riktigt trött. Förstår bara inte varför. Gick och la mig tidigt igår, vaknade hyffsat sent och har inte gjort något som borde vara tröttande för mig. Jag antar jag börjar bli old. Ja, livet är hemskt! Men ska nog pysa och sminka av mig nu, sedan trä på mig pyjamas och lata mig i sängen. Good idea! Godnatt! :)


en gammal bild från tävlingen. Har suttit och kollat igenom dem bilderna. Jag saknar det. 1a pris i Gyllende hatten, jag saknar det!

the seven things I like about you

Vilken bra lördag!
Har hållt mig sysselsatt hela dagen idag faktiskt. Längesedan det blev så. Varit med om en ganska rolig händelse idag, eller ni tycker säkert det låter skittrist. Men jag skrattade dock, ganska ljudligt för mig själv. Var nämnligen ute och gick en runda med Gucci, då det kommer  en cyklandes kille som pratar i mobil samtidigt som han cyklar då alltså. Tänkte väl inte så mycket mer på det och gick vidare pratandes med hunden. Plötsligt skriker killen högt i telefonen "MEN VAFAN?" och upptäcker att han kommit till vår gatas återvändsgränd. Chockad blev han nog, och jag skrattade. Han skämdes nog en del, han trodde nog inte jag skulle höra hans utbrott.

Var nere i byn med mamma och pappa också, var nere på euronics och köpte nya mobilhörlurar. Sedan gick jag in och fixade iordning mig. Lockade håret och så. Jag beslutade mig för att jag skulle följa med till Hökön och vara lite social bland allt folk. Träffade bland annat Nathalie. Men pratade väl inte allt för mycket, känner ju inte varandra så jätteväl. Plus att min röst vart helt borttappad. Vi fick godmat och sådant. Kände mig lite vuxen där för att de frågade flera gånger om jag ville ha en grogg. Duktig flicka som jag är tackade jag självklart nej. hööhohohohuhu. Åkte hem vid åtta tiden kanske och nu har jag bara suttit inne.

hade ju tänkt jag skulle kolla på det nya avsnittet av oth som kommit :D:D:D:D:D!!!!!
men min mamma har ockuperat min dator just nu, får vänta tills inatt med att kolla på det. Skönt det är lördag idag faktiskt, och inte söndag. Ouhff. Imorgon ska jag träffa Adam, som förövrigt har blivit brunett. Är nog fint! =D Nu ska jag äta rostade majs och kolla tv. tjyss!


Såhär såg jag ut i håret idag. Trippeltångade det lite, och sedan satte jag upp luggen i en klämma bakåt.

it's all or none

Godmorgon, godmorgon. Har ni sovit gott?
Jag har iallfall det, till och från. Iallfall, det blev inte så mycket skrivet igår, eftersom Sara kom till mig på kvällen sedan, som väntat. Vi låg och pratade (jag försökte!) länge, sedan gick vi ut en sväng, och efter det gjorde vi lite bullar och kollade på one tree hill. Mysigt värre.
- asså, du behöver inte viska!
hahahahha! Lite roligt måste du erkänna att det var :) Jao, sedan kom hennes broder och hämtade henne, sisådär runt halv 11 tiden. Jag drog mig mot tvn och sedan ner i sängen. Gick och la mig tidigt för att jag var ruskigt trött och orkade inte riktigt hålla ögonen öppna.

Idag var det tänkt att vi skulle iväg till kusinerna och äta, men jag vet inte om jag ska följa med eller ej. Någon måste ju vara hemma med Gucci och ja. Fast det hade inte varit fel att träffa dem, var ju så längesen sedan sist. Tråkigt men sant. Ja, vi får väl se vad som beslutas. Nu ska jag iallafall ta något att äta, puss!

he's everything you're not.

Tjabba tjena hallå :D
åh, tänka sig, det är fredag! Grymt skönt att bara gå torsdag fredag i skolan. Det var riktigt segt i skoaln idag dock. Första lektionen hade vi spanska, jovars. Hård början med läxa och allt. Som jag förövrigt inte kunde göra eftersom jag spille ut kokhett vatten över hela mig och min bok. Så resten av kvällen satt jag med påsar med snö i och kylde ner kroppen. Sved riktigt mycket och det kändes som att jag hade kunnat lega ute i snön hela natten. Nu ska jag inte treva iväg. Utan andra lektionen så hade vi eget, jag och salome stack ner en sväng på maxi fort och köpte energidryck. Oh fy vad det var behövligt. Dock behöver man ju inte överdriva med 4, salome?! :D höhö. Sedan var de bild och efter det lunch. Hade hk sista lektionen, sjukt tråkigt. Men jag roade mig med min peddoröst. Jag låter allvarligttalat som en pedofil, en gammal sådan. Vet inte hur många gånger jag har tappat rösten idag, har ju även lyckats komma upp i falsett ett par gången, jomen.

Iallfall, efter skolan träffade jag Liza utanför hartmans, och vi fikade. Super gott och hur trevligt som helst. Gör jag hemsk gärna om. Satt där till halv fem, sedan ringde syrran och i princip tvingade mig hemåt. Så vi sa hejdå och jag for hemåt. Nu har jag varit ute med gucci och även duschat henne. Så nu luktar hon aningen fräschare än förut. Mums! Ikväll tror jag att jag ska träffa Sara, hoppas det iaf! nu ska jag pysa iallfall, vi höres:Dha en bra kväll!

in case you'll need more than that

Tjao.
Nu är jag hemma igen, från ledarmötet. Dock slutade det ju inte såhär sent, utan har suttit kvar och kollat på syrrans träning, samt varit ute och gått med henne.

Iallfall. På mötet fick vi som vanligt gratis fika, gratis är gott, eller vad säger ni? Det är ungefär mötets höjdpunkt, haha, skämt åsido. Satte igång och pratade lite om kommande planer och så vidare. Träningar, uppvisningar, och jippot!! Jippot ser vi mycket fram emot, haha. Då jag återigen får visa mina skills på bowling. Denna gången ska jag nog dock satsa på en ettaplats, möjligtvis en andraplats. Och dessa jäkla volleyboll spelarna bara klagar och klagar. På tisdagar är ägk ca 50 ungdomar och barn (om inte mer) i halva haganäshallen, och volleyboll spelarna i andra halvan. Tror ni inte de klagar på att vi är för högljuda då?! Arg blir man. Hänsyn och en gnutta vett skulle behövas! :)
När vi avslutat vår lilla chatt satt jag ju som sagt kvar i hallen och kollade på syrrans träning. Hade mycket gott sällskap av gabriel så tiden bara rann förbi :P Man fick ju veta ett och ett annat av honom, gabriel, gabriel! Åkte hem med pappa som kom senare och sedan gick vi ut en sväng.

Nu ska jag nog hoppla in i duschen. Förresten är min röst helt jävla förstörd! är hes som in  i helvete, och varför vet jag inte. jag är inte sjuk eller något, och har ju inte direkt skrikit något idag :P. Livet är tufft, minst sagt! haha. vi hörs (:

can you ever find a home?

Just nu sitter jag och fördriver tiden genom att lyssna och lägga in musik på mobilen. Egentligen har jag ju ingen nytta av musiken jag har inlagd på min mobil just nu, eftersom jag inte har några fungerande hörlurar. Eller hörlurarna fungerar, men den glappar som fasen. Så det funkar inte att lyssna på den utan att tejpa fast den i mobilen, och det mobbar i princip hela klassen mig för, så njä, jag överväger att inte använda de då någon ser på. Det är en sak jag ska fixa imorgon, nya hörlurar. Påminn mig om det, sjukt gött att ha om  man ska åka bil långt eller så.

En annan sak. Det är ruggigt jobbigt nu när Gucci kommit underfund med hur pipleksaken fungerar. Pipet skär rätt in i öronen, inte en gång, utan flera miljoner gånger om dagen. Särskilt på kvällen. Påminn mig igen, varför köpte vi henne en pipleksak? När det finns så mycket annat att leka med?

ja, nog är det något fel på henne. Örat bara hänger.

söta nötter vi knäckte häromdagen va? :)

did it happen when we first kissed?

Nu har vi klarat av den första skoldagen på vårterminen, det känns bra. Den var faktiskt inte så plågsam heller, puss på det. Började dagen med att försöka ta mig upp ur sängen, det sved, men tillslut efter många om och men så tog jag mig upp. Gick ut med hunden precis efter, så jag piggnade till kvickt faktiskt. Gick in och fixade vad jag skulle, sedan for jag iväg till skolan. Åkte med Johanna idag, hoho, hade inte velat cykla till skolan idag, så tack för det!

Började skolan med en samling helklass, pratade lite och så. Trevligt.  Sedan hade vi eget och ingen av oss har väl egentligen gjort något som helst vettigt eller anmärkningsvärt idag. Vi satt med mobilerna uppe, pratade högt, skrattade ljudligt, ja, allt utan att arbete. Fick numret till JB med, så ska försöka fixa så jag kan besöka skolan så snart som möjligt. Amanda?! :D
Det är ju trots allt inte så länge till vi ska söka. Börjar kännas lite läskigt om jag ska erkänna, men det kommer bli bra tror jag. Ska inte tänka mera  på det nu. För ska äta lite, sedan vila, ut med hunden en sväng sedan ikväll ska jag på ledarmöte. Efter det kanske jag drar ner till köxhult och se om det är några coolingar där som åker skridskor. höhöhöhö :)


loppa!

you name it!

Nämän, en 13:e prenumerant. Välkommen, välkommen måste jag ju då säga till vem du än är. Trevligt att ännu en är intresserad!

Tänkte bara berätta att jag är beroende av clementiner. Det är nog iallfall det jag har levt på i princip hela jullovet. Min frukost bestod oftast av clementiner, min middag blev något litet kombinerat med en clementin, kvällsmaten blev också en clementin då man inte känt någon större hunger för vanlig hederlig kvällsmat. Ja, jag har krängt en hel del oranga frukter på denna korta tid. Förhoppningsvis gör det bara gott för mig. För frukt är nyttigt, eller hur?

Kollade förresten på blondinbellas intervju på tv4's hemsida. Såg ni det i morse? Håller med den manliga programledaren (vad han nu heter) att hon är mer som en 28a åring är en 18åring. Hon verkar inte ha mycket vanligt tonårsliv inte. Asså, inte för att det verkar något fel på hennes liv som hon lever nu. Hon är bara allmänt mer vuxen, vilket jag stör mig lite på faktiskt, och att hon har en dröm att vara ekonomiskt oberoende när hon är 20. Det är väl lite att ta vi väl? Nåväl, hennes liv!

Nu ska jag ta och äta en clementin :))))))

and it cut me like a knife.

Jag är så jäkla trött nu, men jag kan ju inte direkt gå och lägga mig nu. Jag får helt enkelt inte bädda ner mig alla redan. Förstår inte riktigt hur jag ska ta tummen ur röven imon och ta mig upp ur sängen tidigt. Eftersom jag nu under lovet sovit ganska länge om dagarna lär det bli ganska tufft. Bara till att vänja sig, skolan lär väl köra igång lika tufft som vanligen. En lugn start finns det inget som heter för våra lärare, nej, det ska vara pang på med prov och grejer. Stackars er som ska göra matteprovet nästa vecka säger jag, grymt skönt att ha provet gjort iallfall. En sak mindre att oroa sig över. 

How did I get here with you, I'll never know
I never meant to let it get so, personal
After all I tried to do, stay away from loving you
I'm broken hearted, I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry


Haha. dreams, they do come true.

före och efter

ingen större skillnad som ni ser. Men alltid något. Känns mycket fräschare när man färgar det :) Kom på att jag borde klippa mig snart igen, var ju ett tag sedan och det börjar bli lite långt och slitet nu. Får ta tag i det nästa vecka!

Har förresten fått en hel del kommentarer nu på sistonde, jättetrevligt att läsa, så fortsätt kommentera! =)

härlig dag

tjofräs!
Shit vad denna dagen har gått fort. Klockan är redan halv 4, mer än det. Har iallfall hunnit med en del faktiskt. Började dagen med att dra ut en runda för pappa skottade snö. Så lekte lite med vovsingen ute. Sedan åkte vi ner och handlade en massa. Jag och syrran fick en varsin impuls att vi skulle färga håret. Så vi köpte lite hårfärg och blandade i det när vi kom hem. Blev väl helt okej på mig. Blev aningen mörkare, men mest för att täcka min fula utväxt jag hade. Visar kanske bilder senare om jag orkar lägga ut dem. Jo, innan dess var jag och pappa ute och skulle gå med Gucci en liten längre runda. Haha, fast den blev inte så långt, för hon verkar vara rädd för bilar och sätter sig ner varje gång det kommer en. så det  tog sin lilla tid ja! Haha! :) Men vi hade det trevligt anyway.

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, ska fylla i lite papper som ska skickas in, och så ska jag läsa ut boken så jag slipper läsa mer i veckan. Har ni haft en bra sista lovdag änsålänge då? :) vädret är ju så himla härligt, sol, snö och några enstaka minusgrader. Riktigt skönt och behagligt att vara ute, så har ni inte varit ute ännu, gå ut!

things-to-do-list

godkväller.
Under 2009 har jag inte hunnit åstadkomma särskilt mycket. Jag har mest suttit hemma liksom, träffat lite folk och så. Men mycket mer har det inte blivit. Visserligen har det ännu bara gått 6dagar och det har inte gått att göra så mycket mer. Därför tänkte jag sätta upp en liten lista som jag gärna vill hinna göra innan årets slut. Att sätta upp saker jag vill hinna göra är bättre än ett nyårslöfte tycker jag. Man blir så besviken om man inte lyckas hålla sitt löfte, därför är det bättre att ha aktiviteter att se fram emot istället :)) here we go.

- I sommar blir det spanien med spanskagruppen, det är en sak som är säker som jag vet kommer att bli av. Det är också en sak jag verkligen ser fram emot att göra, eftersom jag bara besökt ett fåtal länder, danmark och thailand. Att göra det med en del av klassen kommer bli kul, även om jag bara känner ett litet antal av dem.

-En natt med Sara på en studdsmatta/gräsmatta/tält eller vad som helst, och gärna ett nattdopp i bökhult vill jag också hinna med. Eftersom vi slängt våran studdsmatta får vi hemsöka någon annans, or something.

- Jag vill också besöka ett spa eller något liknande, lite längre ifrån. Som malmö, lund, stockholm, göteborg, eller något liknande. Med syster eller någon nära kompis.

- Att åka utomlands med bara en kompis eller syster. Dock är ju det en sak jag inte tror kommer att hända detta året. Dels på grund av min ekonomi, och mina kära päron :P. Såvida jag inte vinner några miljoner på trisslotter och kan bjuda med mig hela familjen. Drömma kan man alltid.

- Appropå ekonomi. Jag vill också skaffa mig ett jobb, så jag kan jobba efter skolan/på helger då och då. Tjäna egna pengar och inte vara så pengaberoende hela tiden. Inte känna krisen i slutet av varje månad.

- Nöjesfält för all del.

- En annan sak jag vill är träffa nytt folk, från alla möjliga ställen. Inte för att jag inte nöjer mig med de jag har nu, utan att jag vill lära känna andra personer.

Ja, det  blev en kortlista. Haha, min fantasi är inte riktigt på topp. Känner att det mer blev en lista jag vill göra över sommarn lite, haha, eller under hela min livslängd. höhö. Det kommer fler delar, då jag återfunnit min fantasi lite mer eller helt och hållet till och med. Nu ikväll ska jag inte göra så mycket mer, har suttit och kollat på någon slags revy som gått på ettan. Tänkte jag skulle ta en dusch nu och sedan lägga mig och kolla på någon film tillsammans med syrran tror jag. Jag säger godnatt redan nu, för detta är troligtvis det sista inlägget jag skriver ikväll :) puss och sovgott!

när man önskar att man hade allt...

Nu är vi äntligen inne i värmen igen. Har spenderat hela mig dag utomhus med pappa och fixat med vår lilla provisoriska hundgård. Jag tycker faktiskt det blev ganska bra för att vara oss. Två kloka huvuden i ett. Har väl hållt på där ute i ett par timmar, ruggigt kallt är det när det drar och blåser. Usch. Men har iallfall ätit nu, lagade mat till mig och syster, pyttipanna is the shit.  :)) Som ni kanske förstår är jag ju ingen vidare kock så det får bli enkla grejer när jag ska laga. haha. gott blev det iallfall.

Skulle ju egentligen stuckit hem till Liza, men det hinnar jag ju inte nu. Så vi bestämde oss för att fika efter skolan på fredag istället. Blir toppen. nu ska jag gå och vila lite, trött som jag är! Pusshej! (:

a little bit of love wouldn't hurt

godmorgon!
Vad tråkigt det kändes när jag vaknade i morse, att det bara är idag och imorgon vi hinner sova ut och vila. Därefter är det back to school. Så av tiden som är kvar ska jag riktigt njuta, iallfall så mycket det går när det är minus grader långt åt helvete. Fast idag är det visserligen inte lika farligt som det var igår, då det var typ -16 grader. Idag tror jag inte det är mer än -6 eller något. 10 grader skiljer sig rätt mycket trots allt.

Iallfall. Vad har jag för planer idag? Ni kommer få ett litet annorlunda svar jämtemot vad ni brukar få. Idag har jag nämligen planer, som aldrig förut. Först idag ska vi, jag och pappa, sätta upp stängsel på baksidan utav trädgården, så det blir som en liten utegård för Gucci. Sedan är det tänkt att jag ska traska hem till Liza, fika och sådant myspys. Aldrig umgåtts med henne på det sättet, så det ska bli real fun! Men nu ska jag vara duktig och hjälpa till att plocka ur disken ur diskmaskinen, eller in. Anyway, det ska göras oavsett vad det är :) Vi hörs, njut av dagen! =)

maybe this were ment to be

Jao.  Nu sitter jag här igen. Aningen uttråkad nu efter att ha kommit hem från Adam. Här hemma finns ju inte så mycket att göra längre, om det ens någonsin gjort det. Nåja. Åkte hem till adam vid fem tiden som ni kanske förstod.  Han åt, sedan spelade kollade vi lite på tv, efter ett tag fick vi för oss att spela lite spel. Så gick ner och spelade någon frågesport grej som hette trial något tror jag. hohoh ^^, det var jättetrevligt. Hur mycket jag än hatar att säga det, så får ni höra det ändå. Adam vann! Tusen ledsnar gubbar gånger tio! Fast å andra sidan, det brukar ju gå bra när man fuskar :) hoho, det luktar dålig förlorare. För ja, jag kom sist. Rackans spel. Det ska tydligen vara till för barn från 8år, och vi spelade ändå barnversionen. Jag kunde typ inga frågor! hahah, awkward. Jo tack. Sedan kollade vi på låt den rätte komma in. Ni vet boken jag tjatade om för ett par månader sedan, den vi läste med klassen. Ja, den filmen kikade vi  på. Och jag kan faktiskt säga att boken är mycket bättre än filmen. Man förstår typ ingenting i filmen, inte jag och definitiv inte han heller :D. 

Haha, nä nu ska jag sluta kränka honom och gå och sminka av mig (säger man så?) och sedan gå och lägga mig. Hoppas ni alla haft en bra kväll :) pusshej!


Today!

build it up, and tear it down again

Ännu en djävulsk morgon. Denna var faktiskt till och med värre än igår. Gucci började gnälla som fasen halv sju på morgonen, så då var det bara till att stiga upp och gå ut med henne. Märkte senare att hon hade gjort både det ena och det andra inomhus, och då blev det till att städa! Ni kan väl kanske också gissa om det var kallt ute? Så synd om henne i och med att hon fryser så mycket om tassarna. Hon lyfter dem och vill inte har dem i marken. Vägrar nästan att gå ut också, men ut måste hon ju. Usch... lilla gucci.

Men när jag varit ute och när jag städat upp allt gick jag och la mig igen. Satans trött vad jag. Hur ska det då gå inför skolan? Ja, sen väckte pappa mig vid tio igen, vi skulle ner och köpa en liten hundbur och stängsel så vi kunde göra som en liten utegård på baksidan, där hon kan springa fritt fram och tillbaka. De gillar hon nog ja.

Nä, nu ropar pappa. Torsk för min del. Mumma, magen kurrar! vi hörs :) puss!

one step closer

Godkväll damer och herrar. Vad har ni för er då?
Själv gör jag inte så mycket, är riktigt trött måste jag erkänna. En annan sak jag måste erkänna att det är mer krävande än jag trodde att ha en hund. Det betyder dock inte att jag inte tycker det är kul, för det tycker jag absolut det är. Men man blir riktigt trött och sleten efter en dag.

Nåväl, idag har jag varit en sväng nere på ikea med pappa, eller har jag sagt det? Nä, tror inte jag nämnde det. Har även kollat på någon film som Adam Sandler var med i, men jag somnade.  hohoho så himla ovanligt :D Mina trötta ögon och hjärnceller är inte gjorda för detta. Har även läste ett par 75 sidor i boken också. Tråkig bok, fast har inte riktigt fastnat för innehållet ännu. Vi får väl se om jag gör det ju längre jag läser. Nu ska jag ut med hunden. Kyyyyyligt, fyfan! Var glada ni inte är mig nu :) puss!
¨

nu blogg design förresten, vad tycks? :D¨

hohoho, tidsfördriv!

ÅRET.
Hur har året nollåtta varit för dig? det har varit väldigt upp och ner.
Bättre än förra året? absolut, detta året har varit mycket bra, trots nedgångarna
Har du träffat några nya vänner? massor
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? hällevikslägret
Har du flyttat under år nollåtta? nej, det har jag inte
Har du hittat en ny låt som du älskar? en hel del =)
Isåfall vilken? svårt att komma på nu såhär. men neyo - mad är bra
Har du druckit alkohol? ja, jag har nog de ja!
Har du kysst en främling? yäs!
Har du haft sex med 2 personer eller mer? jopp


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollåtta? alldeles perfekt, och mindre bra.
Har du varit kär? ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja
Har du haft ett hemligt förhållande? nix.

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord?  nej, tack för det!
Har någon i din släkt avlidit? ja, tyvärr. morfar min.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? njet.
varit i slagsmål? catfight!

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? gör väl alla
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? haha, nått så djävulskt.
har du ljugit för en vän?  någon vit lögn.
Har du varit ute en hel natt? jao!
Har du blivit tagen av polisen? haha, nä. good girl!
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? ja
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? det också.

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? gemöskolan, efter blir det förhoppningsvis jb.
har någon varit elak mot dig i skolan? händer varje dag :)
Hatar du ngn på din skola? hatar är starkt. men ogillar, japp.
Har du gjort ngt fram steg? en del.
Haft alla rätt på ett prov?  ganska så nyligen faktiskt ;).

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? jajemen. adam + en del av hans känningar.
Har du förlorat en vän? en hel del actually :/
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? nej, men är på god väg
Har du gått bakom ryggen på en vän?  nä
Har du ljugit för en bästavän?  nej, inte om något allvarligt. vitlögn ^^,
Har du haft en relation med en vän? relation med en vän? Kompisrelationer.
Har du många tjejkompisar? jag har många! många bra :D

the world falls down

Ibland undrar jag om det finns något som är absolut längre. Finns det fortfarande rätt och fel? Bra och dåligt?  Sanning och löng? Eller är allt förhandlingsbart? Öppet för tolkning? Grått? Ibland tvingas vi böja på sanningen, ombilda den, därför att vi möter saker som ligger utanför vår kontroll. Och ibland hinner saker ikapp oss.
Sanningen är fortfarande absolut. Tro på det. Även om sanningen är hård och kall och mer smärtsam än du föreställt dig. Även om sanningen är mer smärtsam än någon lögn.

one tree hill.


detta är förövrigt mitt 600:e inlägg, grattis :D

jobbig morgon

Vilken jävla morgon!
Vaknade typ skittidigt för att vara söndag, var tvungen att gå ut med hunden i nio minus grader, och inte nog med det har hon sprungit runt och varit jättejobbig fram tills nu. Bitts och skit gör hon. Blä! Ska väl ut en runda snart igen, den damen blir ju aldrig lugn annars.

Nä, frukost för mig. puss

are we human? or are we dancers?

Det sägs ju att honung och te ska vara en bra hemmakur för halsont. Kan väl inte riktigt påstå att jag håller med. Har druckit ett par koppar nu, känner jag mig bättre för det? Not really. Har även provat knarka lite halstabletter, som funkade ett tag, tills jag fick slut på dem. Typiskt.

Förresten, är det bara jag som är lite virrig av mig nu när det är lov? Jag var helt bestämd på att det faktiskt vad fredag idag. Men oj så fel man kan ha. Men man hålller ju faktiskt inte koll på vilken veckodag det är nu när man inte går i skolan. Knappt så jag gör det när jag går i skolan heller. Fredagar minns jag möjligtvis bättre än de andra dagarna, men vem gör inte det liksom?

Jaha, nähe. nu ska jag nog dra mig från datorn. Vi hörs imorgon, om ni har turen på er sida! pusshej!

hon är för mysig

nya möjligheter

updateupdate!
Shit vad detta går dåligt för mig. Haha. Bra början på min blogg detta året, jotack. Det får bli som det blir nu, jag är ju trots allt inte en av dem som lever på min blogg och tjänar feta summor pengar.

Ja, min dag har varit tråkig, nått så enormt faktiskt.Tiden bara rinner iväg också, så jag vet inte riktigt vad jag har gjort av dagen faktiskt. Jag har iallfall lagat lite mat, varit ute med G, läst i boken, sovit, och ja lite sådant. Har även hunnit kolla på en film med syrran och Matteus, men vi kollade aldrig klart hela, av någon anledning. Idag funderar jag på att vara duktig och komma i sängs tidigt, men vet inte riktigt hur det går med det, i och med att jag redan sovit två gånger idag. höhöhuhu!

Nä, tråkig blogg idag. Får välse om min inspiration kommer tillbaka some day.
pusshej leverpastej! :)

feel the rythm

Åhå, i morse när jag vaknade låg det ett tecke med snö, och det snöar ännu. Nu blev jag ganska depp, för jag vill inte ha mera snö. Vi klarar ju oss så fint utan, iallafall nu efter jul. Innan jul hade varit okej, och under. Men nu är lite sent. Aja antar att jag måste leva med denna snö, den ligger säkert inte mer än att par dagar, sedan försvinner den säkert.

Iallfall, har precis varit ute med Gucci. Vaknade ganska sent även idag, halv 12 kanske. Jag måste börja vänja mig att gå upp tidigt inför skolan, åh gud, hur ska detta gå? 
Jag har iallfall inga större planer idag, har bestämt mig för att jag SKA börja läsa boken nu, och jag lovar att hålla det. Annars blir det stressigt mot slutet, och tjaa, det gillar jag inte. Bara en termin kvar på gemö nu. Så jävla gött. Sedan är jag färdig med alla mina 10 år där. Nej, nu flyter det iväg alldeles för långt. Det jag ville säga var att inte har något planerat idag, och att ni gärna får höra av er i brist på annat. Pusshej! (:


tolvslaget på nyår! =)

ouhff

klockan är snart två. Jag har suttit framför datorn kissinödig jättelänge nu, men har inte gått på toa för att voven sovit i mitt knä och ville inte väcka henne. Men nu har hon vaknat till liv igen och det är dags för mig att ta en liten nattpromenad! vi hörs puss

tröttnat på bloggen?

alltså, bloggen har jag helt glömt bort nu. Tiden bara springer förbi, och ärligt talat har jag tappat suget. För jag har absolut ingenting att skriva om. Ibland funderar man helt enkelt på att sluta skriva, överhuvudtaget. Fast det känns lite tråkigt att göra på det sättet också, för ja, det är roligt  stundvis. Oftast. Antar att det är för att vi har lov som jag inte orkar skriva något. Jag har liksom annat för mig om dagarna nu, hinner knappt sitta vid datorn numer. Hinner knappt kolla några one tree hill avsnitt för att lillen ska ut hela tiden. Nu låter det kanske som att jag har tröttnat? Men det har jag absolut inte, tvärtom. Jag tror detta var något mycket bra för mig. För nu är jag ute mycket mer, istället för att bara sitta och glo på oth hela dagarna. Nu är jag ute och promenixar och får frisk luft hela tiden. Det enda negativa och det mindre bra är ju att det är så ruggigt kallt ute. Men fan vad skönt det ska bli när det så småning om blir sommar. Då man faktiskt till och med skulle kunna njuta av dessa promenader.

Nåväl nog om det. Vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit och inskaffat lite mer hundsaker, klosax, schampo och en borste. Så när jag kom hem invigde vi schampot och duschade Gucci. Hon gillade det, helt klart. Och jag gillade det även mera, när hon skulle ruska av sig allt vatten. Haha, kallt, blött och ganska oförutsägbart. Det får man ta. Senare somnade jag och på kvällen kom Sara hit. Vi kollade på Jönssonligan som gick på tv, och vi gick ner till robin för att hämta min cykel. Fick skjuts hem av pappa för vi hade en liten lathund med oss som inte riktigt orkade hela vägen. När vi kom hem värmde vi fötterna så gott och åt nudlar. Vi kollade även något avsnitt oth, för det var ett tag sedan jag kollade på det. Plus som ni alla vet så tycker ju hon om det nu :D. Sedan åkte fisk hem!

Nu har jag suttit och kollade på world strongest man med pappa och martina. Känns himla manligt att sitta och kolla på det, men i brist på annat, varför inte? Sedan kollade vi på något annat manligt, typ thaiboxning eller något. Jag har nog blivit man nu tror jag, så mycket man en kvinna kan bli iallfall. Nu ska jag inte vara tragglig, godnatt för er som ska sova. Själv ska jag vara uppe ett tag till, ska ut med G en sista gång ikväll först! Puss&Kram.

you brought something, out of nothing.

I keep giving myself to you.

Jag kom på att jag faktiskt inte har något nyårslöfte, tänka sig. Inte för att jag har haft det något år, men det kan ju faktiskt vara kul att ha. För att i slutet av året se om man har lyckats att hålla det. Har suttit och funderat ut något tänkbart, möjligt löfte, som inte är alltför svårt att hålla. En sak jag kan komma på, är att aldrig sluta umgås med Sara. Herregud, det får inte hända! haha, gud vad jag skulle sakna alla hennes riktigt dåliga skämt, och alla hennes dampskratt för ingenting. Fast det är ett dåligt löfte, för ja, det är egentligen inget löfte. Nä, jag ska minsann gnaga lite till på det, och se om jag kommer fram till något.

Istället blir de lite bilder.

påväg till Jerrys lägenhet, kallt som fan var det.

är det fest så är det

och lilla Gucci!

Kommer kanske lite fler bilder från nyår, tog inte så värst många, för det var ärligt talat inte så mycket att ta kort på. Eller, nu glömde jag bort en liten liten detalj. TOALETTEN! Ni förstår, där inne hände det saker. Kan ju iallfall säga att badkaret sitter inte säkert längre. Åh nä, inte efter igår :)))

Inte för att pressa denna braiga stämning ner mot botten igen, men nu när jag tänkte på vilken veckodag det var idag, så kom jag på att det är torsdag. Alltså är det sju dagar, en vecka, tills skolan börjar igen. Jag vill inte tillbaka, men på ett sätt vill jag ändå det. Få hela vårterminen färdig så vi kan gå vidare till andra skolor, träffa nytt folk och växa upp aningen. Killarna i vår klass behöver minsann och dag växa upp. Om ett halvår är det dags iallfall.
För att inte drömma mig bort allt för långt så ska jag sluta prata nu. Kan nog hålla på hela natten om jag skulle skriva ner precis allt som kom i vägen för mig.  Nä, vi hörs imorgon, nu är det dags att gå ut en runda. Puss&godnatt!

I'm gonna love you endlessly

Äntligen lite ledig tid. Syrran är ute och går med Gucci så jag kan relaxa nu :)

Idag har jag inte gjort så mycket, det är 1a januari 2009. Det känns så konstigt att säga det. Men så är det. Idag har jag inte gjort så värst mycket, varit ute och sådant. Somnade en timme med gullet i famnen, bättre än en nallebjörn. Himla mysigt anyway. Vid tre for jag iväg till willys och började sätta mina hjärnceller i arbete. Räkna, räkna, räkna. Jag vet inte hur många gånger jag var tvungen att räkna om allt,  jag antar att jag glömt lite utav min sifferkontroll och räkförmåga. Men det gick fort, tog lite mer än tre timmar sedan fick jag gå. Tråkigt var det faktiskt inte heller, och vi tjänar ju pengar på det också. win win. Jag och simon promenerade hem tillsammans för han ville kolla på hunden, så det fick han göra. Sedan blev det lite prat och så, sedan drog han igen.

Och nu sitter jag här och vilar mina små ben. Är riktigt trött så jag funderar på att vila en stund, men kom nyss på att jag har en bok som ska läsas ut och jag har inte ens börjat. Jippey! Men jag läser, sedan vilar jag. Kanon! Har ni haft en bra start på året? :)

genom året, 2008

JANUARI

Ja, det var den tiden det. Första månaden efter att vi spenderat vårt första nyår tillsammans. En tid man alltid kommer att minnas, för ni alla var toppen! Det var månaden jag Sara och Jp fick vår demostration av hur saker och ting går till i Robins liv, och den månaden då vi snackade outhärdliga känslor. Ryggradskänslan. Det var också månaden då jag och martina var ute konstant, fikade, käkade, var på ikea, ja allt sådant. En bra månad!

FEBRUARI

Under sportlovet var jag för första gången på discobowling med Salome och hennes familj. Riktigt rolig även om det inte slutade vad man hade hoppats på. Samma vecka fick jag idén av att göra om mitt rum, och började skissa upp en liten målning som jag sedan skulle måla upp. Resultatet är jag ganska nöjd med faktiskt. Det var månaden jag började vara ute och fota lite, och det var också första gången jag praoade. Som jag förövrig gjorde på Qompaniet och det var ett toppenställe att vara på. Alla var super trevliga. Alla hjärtansdag tillbringades med, den just då, bästa.

MARS

I mars besökte vi Mohamed som låg på sjukhuset i Lund. Vilket var jättetrevligt och vi hade det roligt även om vi var på ett sjukhus. Men ack vad mycket det finns att göra där för besökarna, även för de inlagda. Vi var också på vårt andra konfirmations läger. Då alla killar och tjejerna sov inne på mitt och titti's rum, och då vi låg och pratade tills var och en hade somnat. Detta var även den månaden då morfar gick bort. Vi tjejer bastade för första gången hemma hos mig tillsammans, och var även ute i snön som faktiskt låg kvar redan in i mars! Tänka sig. Första gången jag var ute hos Baron med Sara, och jag var även på en kentkonsert i växjö med johanna, andre, gurra och jp.

APRIL

Ja, vi var för första gången på en danstävling med gymnastiken, och kammade även hem första priset! Andy hjälpte mig dagen innan att baka pannkakor som jag skulle ha med mig, eftersom jag inte lyckades något vidare med det. Min syster fyllde 17år, jisses vad tiden bara springer iväg hörni. Vi hade även uppvisning utomhus på torget, vilket var oerhört kallt kan jag lova. Och vår första grillkväll tillsammans med nära och kära, vilket inte slutade helt bra :)

MAJ

I Maj tog vi konfirmationen och jag fick träffa släkten. Vårt förhör och sångprogram tyckte jag gick riktigt bra. Och har i efterhand lyssnat på alla sånger som låter hur fint som helst. Det borde vi vara nöjda med! Det var månaden då jag och Salome jämt satt ute på bökhultsbryggan och bara pratade i timmar. Och matade ankor såklart! Ännu en uppvisning hade vi då och vädret började bli ganska skönt faktiskt. Vi hade även grill och snackkväll hemma hos Ludvig med alla nära och kära.

JUNI

Då var det skolavslutning och vi slutade åttan. På kvällen var det fest uppe vid klöxhult skolan, vilket också var en av de roligaste festerna jag har varit på. Även om det regnade konstant hela kvällen. Alla lyckliga 05-elever tog studenten och hade sin lyckligaste stund i livet. Avundsjuka må jag säga! Salome fyllde 15år och blev byxmyndig. Även simon. 6Månaders månad. Artonsårs fest och midsommar. Vilken månad alltså! :)

JULI

Vi försökte sova på studdsmattan, men det pissregnade hela kvällen. Så vi gick in för att sova i vårt tv-rum istället. Det var en mysig kväll för oss alla, aningen blöt. Det var nog även denna månaden jag och Sara faktiskt lyckades med att sova en hel natt utomhus på studdsmattan. Riktigt roligt hade vi. Var och badade halv 1 på natten också. Haha! Det var fest i ormakullagården och jag fick äntligen träffa kasper och simon igen! Dessa pojkar har man ju faktiskt saknar lite. Vi åkte för första gången till hällevik, jag pernilla, eve och titti. Spenderade en hel vecka där, och vi lärde känna nytt folk och hade det super kul. Vädret var kanon hela tiden, förutom tills dagen då uppvisningen hölls. Så mycket till uppvisning blev det inte, utan bara dans. Jag fyllde15 denna månaden och fick en fin tårta uppkörd i ansiktet av mina kära kompis Sara. Även robin och ludde kom på besök för lite tårta. Och det var sista tiden med dig.

AUGUTSI

Ja, mycket hälleviks bilder blev det här. För det var iprincip det enda roliga som hände den månaden vad jag minns faktiskt. Men det var även fler fester och vi träffade nytt folk. Massa nytt folk! Jättetrevligt om du frågar mig. Det blev återigen rixfm detta året, och vi satt bänkade vid stänglset flera flera timmar innan konserten började. Sara fick äntligen träffa Erik Segersedt och det var roligt att se henne så lycklig.

SEPTEMBER

Jag och martina busade rundor inne på maxi och var allmänt nolifers. Det var fest hos mathias, vilket inte slutade alltför bra, men jag hade ändå riktigt roligt hela den kvällen. Det var första gången vi fick gå in på balders lagligt. Också det enda jag gått på faktiskt, om man räknar bort julbalders.

OKTOBER

Oktober var en allmänt dyster och tråkig månad. Tråkigt väder och allt. Vi flummade runt på träningarna och gjorde ingenting vettigt. Var på en tävling som faktiskt gick väldigt bra för ÄGK! 2 guld och 1 silver tror jag det var? Eller så minns jag helt åt skogen. Jag blev emo och färgade håret rött. hahahahah! Eller så är min syrra en riktig liten nolifer som sitter och leker i PS. Det var även denna månaden, fast för ett år sen, som jag träffade alla klöxhultarna. Alltså dem jag inte kände till sedan tidigare. Kalasbra!

NOVEMBER

Här var det förfest hos adam, och sedan fest i osby som inte var så rolig. I och med att man inte kände någon, och att den slutade vid elva på grund av någons förälder eller var det var. Typiskt. Vi valde lucia kandidater och hade det allt väldigt mysigt i skolan. Förfest hemma hos liza till balders, riktigt roligt. Men jag for inte till balders utan stannade kvar med allt trevligt folk som också stannade kvar hemma hos liza. jag och tjejerna hade även en liten myskväll med singstar och GH. Hur kul som helst och jag tycker om dem! Vi förberedde också inför den årliga juluppvisningen genom att glacera pepparkakor med några av ledarna. riktigt mysigt.

DECEMBER

Detta var den sista månaden på året, och kanske den mest händelserika. I skolan hade vi lucia som var jätte mysigt, men det blev alldeles för mycket att sjunga tre föreställningar. På avslutningsdagen hade vi kamp i skolan. Lärarana mot niorna. Och till en stor besvikelse så förlorade vi två av tre grenar. Sedan gick vi tillbaka till skolan för att leka lekar i våran gympasal, och sedan fick vi betyg och fika. 4mvg, resten vg. Så jag är nöjd. Samma kväll så var det innebandydisco och vi klädde ut oss, lite 80-tals touch i det hela. Vann priset för bästa  klädsel. Sedan var det julafton och jag fick fina saker. Dagen  efter var de julbalders och förfest hemma hos henke :D Skit kul hade vi. På balders var det faktiskt inte lika roligt som på själva förfesten, men så är det alltid tycker jag. Det var även denna månaden jag fick min första, livs levande hund och jag är nu gladare än någonsin. För er som inte vet, så har jag alltid velat ha en hund. Så när vi åkte och kollade på hundar så rusade blodet i mig. ÅH jag är helt kär i henne. Gucci. min Gucci.
Det var ju även nyår igår! Som firades med dem bästa. Jag har ännu inte hunnit lägga in några bilder, men dem kommer nog så småning om. Nu gnällen voven min om att hon vill ut. ha ett toppen år! Puss

2009! Gott nytt år!

it's been ages!
Nu är det iallfall 2009, det känns så jäkla härligt. Och oj vad roligt vi hade. Eftermiddagen/kvällen började med att jag och Sara letade febrilt efter ett matställe som var öppet, vilket inte var de lättaste vi gjort på ett tag. Men tillslut fick det bli kinarestaurangen, eftersom det var det enda som tycktes vara öppet. Inte helt fel, för det var riktigt gott! Mumma. Sedan gick vi skilda vägar, jag hem och hon hem. Duschade och så, sedan kom hon tillbaka runt 7 tiden och vi började fixa iordning oss. Vid 9tiden stack vi ner till lägenheten vi skulle ha festen i, och satte igång! TImmarna gick och vid tolvslaget fann vi oss vid torget, med alla känningar. vilken härlig känsla man får i kroppen när man hälsar alla gott nytt år, folk man känner, och även folk man aldrig sett. Den känslan är inte att leka med.
Gick hem sedan, i mina bara ben, i minusgrader. Gissa om det var riktigt kallt ute? Jo. Och inte nog med det, när jag kom hem skulle jag ut med Gucci, som hon förövrig fick heta, skit kallt det också. Men jag träffade en massa folk en bit bort, så det var trevligt. Pös hem igen och nanade. Väl behövligt.

Nu har jag iallfall vaknat, har precis varit ute med den lilla, ska nog snart springa in i duschen. Vid tre tiden ska jag ner till willys, och inventera igen. Tur man inte har fått sig en såndär hemsk bakis-söndag idag då. Då hade man kanske sett allt dubbelt, och räknat aningen åt skogen. Haha, undra hur många som är bakisar där ja! =) Nä, tänkte också lägga ut dessa satans bilder jag jämt snackat om :) lägger in dem i nästa inlägg för att detta inte ska bli så långt. Puss & GOTT NYTT (H)ÅR!
RSS 2.0