when your heart stops beating

För sista gången bredde jag 13 smörgåsar.
För sista gången matade jag Ellen.
För sista gången höll jag i en golvmopp och städade golven.
För sista gången hade jag tidningsläsning.
För sista gången dukade jag fram mat.
För sista gången hämtade jag matvagnen.
Ja, för sista gången gjorde jag något på ekebo, för iår! Riktigt skönt att slippa det nu i ett par veckor. Ouhff. Men så mycket jag har varit med om. Dementa, gamling som plockar ur sina löständer och slickar rent dem vid matbordet, promenader i deras trädgård, matning, fått dissar(!), städning, och ja framför allt har jag har super bra arbets kamrater.  Nu är det över, men man hamnar kanske där nästa år, vem vet.

Nu ska jag laga mat, och min spagetti är slut. Ack ack. Har satt igång lite snäckmakaroner istället, man tager vad man haver, right? Ska sminka mig lite sedan och träffa Evelina! Finis! Vi hörs senare, puss!

fantasy


Klickade hem denna parfymen idag. Min gamla är slut, och mina andra också. Så behövde verkligen en nu. Skulle egentligen haft den rosa, men dem kommer in om en månad, och så länge kan jag nog inte vara utan, då hade nog folk börjat klaga på att jag luktar. haha.  Jag vet att typ alla har den parfymen, men den luktar så jäkla gott! Tar väl ett par dagar innan den anländer.

Nu tänkte jag gräva ner mig i sängen med syrrans dator och kolla film. Lär väl somna lite lättare då, med tanke på hur många timmar jag sov efter jobbet och alla dess drömmar.

obsessed


Lite musik för kvällen. Det krävs kanske att man lyssnar på den ett par gånger innan man börjar tycka om den, så var det för mig iallfall. Första gången tänkte jag mest " oooooch vad är detta för skit?". Nu är den inte alls tokig längre.

I won't try anymore

Hej!
Nu har jag fått lite mat i magen, syster och Matteus har nämligen lagat stuvade makaroner och falukorv. Det funkade väl fint, men var tvungen att klaga lite. Dock har hon ju uppgraderat sig lite sedan sist som brände sin stuvning med makaroner så att makaronerna bytte färg. Cred för det. Nu har dem satt sig för att kolla one tree hill, och jag funderar start på att joina. Fast då lär jag väl tillbaka min stämpel som nörd, right?

Jag hade världens konstigaste dröm när jag somnade till efter jobbet. Ska inte berätta för mycket, men jag kan ju säga att jag blev riktigt sugen på glass när jag vaknade. Helt sjuk dröm. haha. En dag ska jag nog berätta den, en dag.

don't be suprised when we hate this tomorrow

Det tog emot att stiga upp idag kan jag säga. Somnade halv 12 både iförrgår och igår, jag är väl inte riktigt gjord för det. Nu är det ju bara en dag kvar, ska bli så himla skönt! Jag hoppas på att dagen går lika fort imorgon som idag, det rullade på som sören idag. Gillar dock att Jobba med Charlott och Olly. Haha, så mycket fin humor i dem tjejerna, ni skulle bara veta. Well, fick god efterrätt idag också. Har blivit så de senaste tre veckorna nu, att jag har ätit efterrätt på jobbet, och när jag kommit hem har jag käkat lunch. Haha. Lite omvänt, men det funkar så bra så.

Fick gå en kvart tidigare idag, så är hemma redan nu. Ska laga egen mat nu för soppan som står framme lockar inte särskilt mycket. Kräset kan tyckas, men lite måste man ju få välja. Förhoppningsvis finns det nog pannkakor över sedan igår. Hålla tumme!


Min fina pannkaksstekare för något år sedan innan jag skulle iväg på tävling får pryda detta inlägg. Det var tider det.

tummen upp, tummen ner.



Tänkte kolla vad de gör med min kamera och upptäckte detta. Gissa om jag blev lite glad, plus att det sparade ca 2 veckor av onödigt väntande och jobb för dem. So, just give me a new! =D
Haha, saltvatten! - Vi var ju tvunga att ljuga ihop någonting :)

Något mindre roligt var brevet jag fann i brevlådan idag. Från socialförvaltningen. Möte den 12 augusti. Är jag den enda som tycker det är riktigt onödigt? Ja menar, vem har inte lite cider med sig på en festival där alla super dygnet runt? Nä, jag menar väl de. Antar att jag får gå på det där förbaskade mötet och lyssna på vad dem har att säga om mina alkoholvanor. Herregud så löjligt!

There's no way to stop me now

Den spenderade tiden i Mellby blev väl inte riktigt som väntat. När vi lämnade Älmhult var de strålande solsken, och när jag vaknade upp efter bildfäden i Laholm var det mulet överallt. Vi gjorde oss ett försök på att hitta lite shopping affärer, men eftersom ingen av oss kan Laholm så gick det åt skogen. Vi köpte oss istället en varsin glass och körde vidare till Mellbystrand. Vilket ni kanske förstod att det inte heller var så lyckat. Det var dock ganska skönt att ligga på stranden och koppla av någon timme. Höra vågorna plaska mot stranden, med vindruvor och annat gott. Jag tog inte ens av mig till bikini, efter som jag faktiskt frös lite. Jag var typ den enda som var fullt påklädd där. haha. När vi hade legat där någon timme åkte vi vidare till mcdonalds. Dåligt samvete. Har ätit där ofta nu. Inte bra. Förhoppningsvis var det sista gången där idag.

Är iallfall hemma nu, och kommer aldrig kunna sova inatt med tanke på hur mycket jag redan har sovit idag under bilfärderna och på stranden. Har nog snart samlat på mig en hel natts sömn skulle jag tro.


ja ni ser, mulet och trist.

all i needed was a call

Hejhej. Jobbet avklarat för ídag också, fint det. Blev mest att sitta och prata om frisörlinjer m.m med Olivera idag. haha. Så med andra ord så var det väldigt lugnt där idag.

Kom hem för en halvtimme sedan och har slängt i mig ett par pannkakor. Snart ska jag mamma, hennes kompis och syrran åka ner till Mellby/Laholm. Är det fint väder kör vi på lite sol och bad, om inte så blir det väl möjligtvis lite shopping eller något liknande trevligt. Kul att åka iväg lite och komma ifrån huset. Men dags att åka, skriver när jag kommer hem igen :) puss

let me all in

Så, nu har jag lite ny musik att lyssna på när jag kör. Förhoppningsvis tar det väl ytterliggare ett par månader innan jag har lärt mig spellistan utantil och behöver byta ut den. Jag brukar aldrig ha ork till att faktiskt lägga in något nytt på mobilen. Får väl bättra mig.

Antar att jag borde legat i säng för länge sedan, men så finns de ju folk och saker som gör att man fastnar här. Har rensat bland alla mina bildmappar nu, över 1000 bilder slängdes tillslut. Någon dag bör jag nog rensa bland min musik också, det kan ta dig, tro mig. Det är några stycken som har samlat på sig under åren. Fast de ligger mest och skräpar, spotify används flitigt just nu.

Men klockan tickar på alldeles för snabbt, redan tio i elva. Det kommer nog att kännas imorgon, eller iövermorgon, men med bara 3 dagar kvar bryr jag mig inte så mycket. Ska bli skönt med lite lov sedan.


Hittade denna härliga bild när jag rensade. Varför känns det som en evighet sedan?

I try to be all that you need

Jag undrar vad det egentligen är som lockar folk till att läsa min blogg? 18:e prenumeranten på bloggkoll la jag nyss märke till, och statestiken går väldigt uppför. För det jag skriver är väl kanske egentligen inte så intressant för er, eftersom det mest handlar om min vardag, min helg, mina vänner, och sådant som hör till. Kanske ni känner mig som läser min blogg, men ni som inte gör. Vore ju trevligt att veta vad som lockar er till att läsa. Ja, men det fixar ni ju fint iallfall. Fortsätt såhär!

Nu sitter jag och laddar ner lite musik som ska in på mobilen. Har tjatat ut alla mina gamla så jag kan till och med i vilken ordning alla låtar kommer efter varandra. Big sign på att jag behöver nytt alltså! Har ni lite tips på några bra låtar som kan få hänga med in i min mackapär? Jag själv hittar väl inga superbra (nya&gamla) låtar. Så, bara tipsa på. Skicka på msn eller vad som helst! Länka genom spotify funkar finfint!

i cant tell you something that ain't real

Har precis kommit in från altanen, har legat och solat nu i en timme, och visst tar solen. Fränt!  Ser nu att syrran har börjat kolla på en film, funderar på att gräva ner mig i hennes säng jag också och kolla på film med henne. Jag orkar inte göra så mycket annat nu. Man blir helt slut och seg av att bara ligga i solen, även om det kanske inte verkar så ansträngande. Ni som inte gör de, ni anar inte. Haha!

Jao. Hoppas jag och mami åker iväg i veckan och gör något. Syrran också kanske. Vad som helst. Gärna något som involverar fint vänder och en badstrand. ;D fast, nu lockar film och chips. Puss!

don't mess up the trick

Nu är vi inne i dag 2 denna veckan. Skönt att dagarna går så snabbt nu. Hände väl inget utöver det vanliga utan de är rutin efter rutin. Det blev förresten inget regn då jag önskade det som mest, så jag fick nöja mig med att ta mig ut till Diö all by my self. Inget regn när jag körde hem heller, fast det var å andra sidan bara positivt.

Lagade spagetti när jag kom och nu har jag precis varit ute och gått en timme med molle. Träffade på lite allt möjligt folk, så det var trevligt. Mest lyssnade jag på dånande musik i hörlurarna. Har också lärt mig att man bör kanske inte ta en långpromenad med nyinköpta skor. Usch nej. Nu har jag skoskav ifall ni undrar. Det gör ont s.o.m. f.a.n.

men jag klagar inte :)

godmorgon!

Godmorgon. Allt bra med er?
Själv sitter jag och ber om lite regn just nu för jag har ingen lust med att köra moppe idag. Nej, det har ju regnat hela morgonen, nu tycks de dock ha slutat. Så jag sitter faktiskt och hoppas på lite till regn, ond som jag är. Det är ju ändå ingen  av er som är vakna och tar skada av det. Antar jag.

Nej, tiden börjar dra iväg. Ska häva i mig det sista av mitt te och antagligen bege mig iväg snart. Vi hörs senare!

sitter óch myser med gullet!

thailand


Ge mig dessa gullungar. Ge mig värme, sol och bad.
Men just nu behöver jag lite sömn. Godnatt!

Ja, vissa människor kan inte bete sig!

"Men snälla lilla lilla gumman! Nu får du ta och skärpa till dig! Vad vet du? Jo inte ett jävla piss!!! Ni umgås inte med mig pga min stil! Jga umgås inte med er pga av att ni e fjortisar! Alltså ni är så otroligt jävla omgona vet ni det? Ni tror ni är så jävla snygga och sexiga och att alla vill avar med er, för ni är brazt ni följer modet allihoppa och shit... allså det är så pertekistk! Varför måste man av som alla andra för att bli en i gänget???? Precis ????? Ge dig nu för fan och lägg dig inte i det du inte har med att göra med!!!! För annas kanske du med pehöver få en lektion med mig!!!!! Lungt, jag kan komma in till älmhult, så ska du få se på vilken härlig lek det kommer bli Har man leken börjat får man oxå leken tåla!!!
Låt mig vara eller det blir som jag planerat!!!! det blir inget kul för dig och inte för mig helelr i slu ändan.. men har gjort så mycket dumt nu, så egentligen borde ni skaffa er lite respekt.... Men har du inte dte så ska vi nog fixa det ;););) Lycka te lilla gumman<33


"Hahahahahaha! Du ska få se.... Du kommer lägga ner ner på knäna och lippa! Jag lovar dig du komemr be för att ajg ska sluta! Mne tro mig inte dte är upp till dig, men som sakt jag ska göra dte (upp till bevis) Ska allt bevisa vad jag kan! Det är ju bra du inte kännr mig mer... är inte den du tror jag e .... Hahah snamare nu krimenell, och ja folk har respekt för mig.. Det borde du med ha.. men dte lär du nog få när jag träffa dig nästa gång ;)"



Borde jag känna mig hotat? Nä, tvärt om. Jag skrattar mest åt det. Och stavningsfelen gör det inte lättare att hålla sig för skratt. Alla tusen utropstecken och frågetecken också. Lite snitsigt att skriva lilla gumman också. Ja, herregud. Jag kanske borde bli lite rädd nu. Lite konstigt att du har flyttat och bytt skola för att du inte vågar visa dig på vår skola för hur alla kollade på dig. Du vågade inte gå till skolan i över ett år, och ärligt talat, jag tycker inte ett skit synd om dig. Det är faktiskt bara skrattretande. Tror inte det är någon som egentligen tycker synd om dig, de flesta tycker nog bara att det är jävligt skönt. Jag vill nog ha en liten omgång av dig, det skulle nog vara roligt att vara med om. Once in a lifetime grej, så kom du bara.

Där har du hela texten, oredigerad och originalt Johanna!
puuuusss!

växjö

Oj. Denna dagen har bara rusat förbi. Första jobbdagen på denna veckan, sista måndagen någonsin att vakna tidigt på, tills skolan börjar iallfall. Dagen gick fort där iallafall, ingen lugn sekund idag inte. Hemska saker också. Det var en tant som dog igår, och så hämtade de henne idag. Usch. Jag kunde egentligen inte förmå mig själv att kolla, men det gick inte att missa när de körde ut henne  på båren. Den känslan är inget jag gärna är med om igen. Man känner sig plötsligt väldigt tom inombords, förstår inte hur människor som jobbar med bortgångna klarar av det. Ja, usch igen.

När jag kom hem från diö så åkte jag direkt ner till Team Sportia där de var värsta fete rean på allting. Inhandlade 3par skor, varav ett par var idrottsskor och en idrottstrunk. Som om det inte skulle vara nog med shopping för dagen så åkte jag, syster och pappa till växjö senare på eftermiddagen. Jag har stora förväntningar om att komma hem med flera shoppingkassor, men icke. Det första jag gjorde när vi kom till växjö var att säga hejdå till min kära kompiskamera. Hoppas de inte kan laga den så att jag får en splitter ny. Hade suttit fint det. Tyvärr blir det ju inte mycket bilder på ett tag. Men det är sådant man får räkna med när man häller ut cider över den. Jag fick även med mig ett till par skor, högklackade, och en tröja från gina. Plus lite mat i magen som satt som smäck!



De höga klackskorna lär nog få följa med på en hel del äventyr skulle jag tro. Riktigt sköna att trampa runt i.

vovisar


Åh så söta.
Detta är Guccis syskon från en annan kull. Så otroligt söta! Ingen av dem är väl särskilt lik henne, det skulle vara valpen längst ut till höger isåfall. åh, dessa ögongodis till hundar är inte hälsosamt alltså!

lilla tösen.
Aja, jag sa godnatt innan. Är väl dags att bege sig också kanske. haha. Blir lätt att man fastnar här. Iallfall, Godnatt på er!

I guess I know it, deep in my heart, but I got lost in my echo

Denna dagen har flugit på minsann!
Timmarna har rasat fort och klockan är redan 21,23. Galet, men jag antar att det blir så när man stiger upp på eftermiddagen och har missat 1/3 av dagen. Jag har iallfall träffat evelina, var ute och gick en runda till. Mycket motion idag för både mig och Molle. Fast det skadar ju verkligen inte. Sedan har jag och Eve suttit hemma och planerat en massa, vad vi har planerat vet ni som ska veta.


hittade konstigt nog inte någon bild på bara mig och eve. Men detta duger just fine!
nu ska jag äta vattenmelon och snart gå och lägga mig. Godnatt!

I'm just as good as a bad man







Ja, bättre än såhär blir det inte kära vänner. Var ute och gick med Molle nyss, gick förbi a-huset och där var musiken fortfarande i full gång. Det luktade städning runt om, jag tror de gillade att stiga upp för att städa lokalen. Och säkerligen ligger det flera liter utspilld öl m.m. Undra vems fel det kan ha varit?

falling down


detta var vad som saknades igårkväll med sandborg!
:D

never really said too much, afraid it wouldn't be enough.

Jag tror världen har något emot mig. I allafall igår kväll, det var inte min kväll helt enkelt.
Fast det började ganska fint med att Johanna kom hit, vi pratade lite och sedan började vi fixa oss. Efter ett par timmar var vi färdiga för att gå, runt halv 9 tiden ungefär. Dock tror jag inte att vi kom iväg förrän runt 9. Mellan den tiden hann min cider gå sönder i väskan, och läckte ur på allt jag hade i väskan, min kamera med andra ord. Den fick sig en rejäl tvätt där iallfall, och nu, nu mina vänner, blir det nog inte fler bilder på ett tag. Sad, very sad face, men man kan inte alltid ha de bra. När vi sedan skulle gå ut, så smiter även Molle ut genom dörren och jag sprang runt som ett fån för att försöka få in honom. Vanligtvis brukar de alltid gå som en dans att få in honom, men jag tror det hade slagit slint i hans huvud igår. För han var helt galen, ja, det kan ju Johanna intyga. Jisses!
När vi väl anlände undrade vi vart folket egentligen höll till. De var som förra gången, bara killar. Men OJ vad trevligt det var. Var hemma vid halv 3 och då blev  det bums i säng! Sov till 8, sov till 11 och sov till 12. Då jag faktiskt orkade dra mig ur sängen. Så nu sitter jag här och ska väl hitta något att äta till frukost.

och som ni kanske förstår så blir det inte några bilder från festen. Får väl se om jag hittar någon annans blider att sno som jag kan visa upp :)

tjao!

seasons come and go

Äntligen lite sol. Har legat ute i solen i ungefär en timme nu. Riktigt härligt med lite sol, dock går den i moln varannan minut, men det kvittar mig. Jag är nöjd så länge jag får se solen mer än en timme om dagen iallfall. Tänkte jag skulle ut och ligga och dra mig lite till ute på altanen.

Ikväll blir det p-p-p-artyy!
kos! (som jag så fint har lärt mig på norska tack vare mina norska kompanjoner)

always all the time

Fan vad skönt det är att få  sova ut lite, blev dock inte längre än till 9 och sedan var vi tvunga att stiga upp. Tjejkväll hemma hos Johanna som sagt. Mycket trevligt. Claes kom även förbi och vi pratade lite. Vi åt pizza, spelade spel, vattenpipa och tillslut kollade vi på film. Vid 3 hamnade vi i sängs igen.  Ja, egentligen orkar jag inte berätta så mycket mer om den kvällen, för jag är jävligt trött och tänkte lägga  mig och kolla på I taket lyser stjärorna, som vi kollade på igår. Men ni vet, jag har ju en tendens att alltid lyckas somna. höhö. Så tänkte se om den nu, för den ska tydligen vara väldigt sorglig. Well, slänger upp lite bilder också! See you later. puss!








Hope you enjoyed!

this is who I am and I am hurting you


Åh så fina klänningar de har! Jag har nog förälskat mig i varenda en. Kanske man bestället någon tjusig som ändå är lite vardaglig nu när det klirrar lite i kassan. Födelsedag, barnbidrag +lön. Fast dem pengarna lär jag inte få behålla särskilt länge till, eller får får jag ju. Frågan är väl bara om det går. Jag och pengar tycker om varandra, på väldigt fel sätt.

www.stylebystars.com - om ni vart intresserade!


bea-uuuuuutiful!

know I was hard on you

2 av 3 veckor är nu avklarade på kära Ekebo. Det känns bra, och väldigt skönt. Något som också är skönt att jag även har ett par veckor ledigt efter att jag har slutat jobba, så man hinner vila upp sig inför skolstarten igen.

Anyway. Dagen gick fort idag, kom igång sent med allting, vilket gjorde att tiden sprang på lite bättre. Satt ute på terassen i en timme och pratade med söta små rara tanter. En av dem verkar veta precis allting om mig, kan de vara mamma som har skvallrat? Helt plötsligt vart det mat, och det nästa jag visste vad att jag satt på moppen påväg hem och slogs mot flugorna och insekterna som skulle in under hjälmen. Inte lätt inte.

Ikväll blir det att smyga över till Johanna där även Evelina och Paulina kommer att befinna sig. Ska nog äta lite gott, prata, spela något(brukar bli så) och bara mysa! Blir nog till och med sleepover med pillowfight. haha. Nä, så kul ska vi nog inte ha det. Kameran följer iallfall med, förhoppningsvis är dem villiga att vara med på kort, fast det brukar vara svårt med dem. De är svåra att fånga.

nu tänkte jag äta lite och sedan fixa iordning mig lite. 
men vi hörs nog senare :) tjing!

i'm sorry for everything ending this way

Då har vi fixat tid för den där övningskörnings kursen. 7 September i osby. Så efter de är det nog dags att hålla sig inomhus om jag ska vistas i trafiken. Fair warning! Nu vet ni alla, händer det något så står inte jag för skadorna, punkt slut.

Nu upptäckte jag ett brev på köksbordet, stämplat med "Till vårdnadshavare för Kristin Karlsson" och också även märkt från polismyndigheten med stor blå text. Ack ack. Tur väl var behövde jag inte öppna brevet sådär nervöst som jag alltid gör när jag får brev. Utan det var redan uppsletet och läst. Puh. Ingen har sagt något ännu, hoppas de blir tyst om den grejen nu. Haha!


haha! jag har rå humor. torr.


nu säger jag godnatt för ikväll!

Bilder från hoppningen tidigare idag

Yes. Med all min fritid hinner jag redan nu kasta upp några bilder innan duschen.





Nu blev de inte mer fina bilder. Längtar lite tillbaka då jag var galen i hästar. Det kan man inte tro nä, att jag varit en liten hästnörd. Det har jag. Tro mig. Mitt rum bestod av tusen posterbilder av hästar, hästar överallt. Då var rida det roligaste jag visste. Minns till och med när jag bad pappa att köpa en häst till mig och ha honom på trädgården. Ja, när man var 5-6 år och inte visste bättre var livet enkelt. Nu, några år senare, förstår jag att det aldrig hade gått, men då trodde jag starkt på mina instinkter om att en häst skulle överleva på våran gräsmatta och klippa vårt gräs.

Fick en till present idag förresten, av pappas bror och hans fru. Hur kunde jag räkna ut vad det skulle vara? :) Nej nu tror jag närmare bestämt att det är duschen som lockar mest just nu. pusss

lets dance in style, lets dance for a while

Fint väder idag, eller inte. Regnar som satan nu faktiskt, och det gillas inte särskilt mycket.
Idag efter work åkte jag med Sara och hennes familj + Salome till lammhult för att se Sara rida. Kallt som fan och trött som ett as, men timmarna for förbi. Det var trevligt. Slänger upp lite bilder senare när jag orkar lägga in dem.

Nu tänkte jag duscha, för jag är äcklig och luktar  väldigt mycket häst. Och äta spagetti ska jag också göra. Ha de bra so long!

For any sign of the ones he used to love

Nu är sista fikan även den avklarad. Ingen tårta för min del. Nej, det blev lite för mycket med allt det andra måste jag säga. Även om jag är en sucker för sötsaker. Satt och myste lite med Molle i soffan istället.  Snart blir det väl antagligen läggedags för min del. Exhausted!

I pretend I'm okey.

Åh. Nu känner jag mig jätte onyttig. Som jag har ätit idag alltså. Frukost på jobbet, efterrätt på jobbet (kräm), spagetti när jag kom hem, tårta när salome och dem kom, sorello med familjen, och klockan 9 ska vi fika upp tårtan och våra biskvier med familjen. Det går lite utför. Tur man inte har detta som en matvana, det hade inte varit najs alltså. Sorello var i vilket fall som helst väldigt trevligt, och väldigt gott. Beställde en kycklingsallad, men delade den med mamma och tog lite av hennes hawaii. Mums! Bananasplit på det också. schiesse! Att ställa sig på vågen nu är nog något man skulle frukta. haha!


har haft en toppen dag med fina presenter. Av syster fick jag något liknande ett presentkort hos en nagelfixare. Fett najs alltså. :) Och så har de blivit mest pengar, men jag klagar inte, för pengar är jävligt behövligt måste jag säga. Tänkte att jag skulle dra vidare nu och inte bara sitta här och lägga på mig. Vi hörs. Pusslove!

födelsedagsfirande

Då var firandet med Sara över för iår. Mycket mildare än förra gången, då hon faktiskt gav mig klartecken att jag kunde "fixa iordning mig utan att få det förstört". Salome var ju även här, och Simon kom som en liten bonus. Vi åt tårta och jag fick finfina paketer av dem. Haha. Sara har alltid en så jävla bra fantasi, tråkigt dock att det hon först hade planerat (SEDAN JANUARI!!) inte gick att genomföra.  Helkropsmassage hade man inte tackat nej till. Men åter till denna roliga grej med saras fantasi, man kan liksom aldrig ens gissa vad det är som kommer att hända en eller vad de är man kommer att få.


ett ölspel, och på glaset är det en gris och texten "fyllesvin". Undra vad de kan mena med det. Som ni kanske vet så har sara i evigheter kallat mig för griskurt och massa sådant. Därför får jag alltid något som innehåller grisar varje år. Julklapp, födelsedag. Vad som. Alltid en gris i hörnet av saken. Men hur gullig som helst ändå. Nästa fest ska det skålas med detta glas kan jag lova :D Tack tjejer!


och så fick jag den här jävligt söta saken av Sara :D Ni förstår vad jag menar med fantasi va? hahaha. Helt sjukt galen.
 
Åh vad jag tycker om dem tjejerna. Jag tycker om dem mest.

glömde förresten berätta om igår, då jag träffade dem två och danskarna. Riktigt roligt uppe i sängen med dem, hahaha! Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt ingenting. Usch. Hemskt alltså. Oj vad jag har saknat dem, mer av er vill jag ha.


 
tårtan får vara med på ett litet hörn också :)

You better make a promise, boy, you better be true

Dagen till ära. Har jobbat under min födelsedag, men det var inget jag gärna hade hoppat över. För det har varit en ganska trevlig jobbdag och alla små gummor och gubbar är så söta. Har nog fått en kram av vartenda en. Nu har jag brummat hem på min, förövrigt, livsfarliga moped. Håller på att koka lite spagetti för att mätta mig lite. Har ju redan ätit efterätten på ekebo, dags för lunchen nu då. Lite omvänt, men de funkar fint.

Senare kommer Sara och Salome hit och ikväll ska familjen ut och äta på något ställe. Vart har vi inte bestämt ännu, men något säger mig att jag lär få som jag vill. Haha! Nä, det puttrar på alldeles för mycket i köket för jag nu, borde kanske titta till de. Vi hörs senare. Ha en bra dag, för det ska jag ha :D En jävligt bra dag!

det är inte varje dag man fyller år!

SKÅL!

see things that I didn't before and I'm wishing I had more time with you

Då var det tisdag idag igen. Tycker den här jobbdagen har gått jättefort. Sitter och funderar hur det kan komma sig, men kommer inte på något som skulle ha gjort att tiden rullat på. Kan ju dock säga så mycket som såhär att arga dementa tanter är inte något man vill ha och göra med hela dagarna.

Är hemma nu efter att ha gjort lite ärenden i byn. Hämtat ut mitt IDkort, beställt en tårta och inhandlat lite annat smått och gott. Har ätit såndär röd dansk korv också, haha. Om ni ville anteckna alltså. Ikväll blir det nog att träffa Salome och Sara en sväng förhoppningsvis. Long time, no see!

she's no you

Nu har jag, i regn, traskat runt i bökhult. Träffade de två danska pysarna och de blev lite allmänt prat. Inte för att man förstår så oerhört mycket av deras grötiga tal, men det var bara till att nicka och hålla med. Nu sitter jag och äter två feta polarbröd och ska snart tvätta av mitt smink och diska tänderna. Sedan är det dags för att krypa in i mitt lilla fågelbo.

goodnight and sleep tight :*

hoping the best for you, for me and even for us.

Tittut igen.
Klockan är nu 13,46 och jag har bockat av både jobb och mat på min lista. Regn också. Typiskt att det alltid ska regna nu för tiden, och särskilt när jag hade tänkt att spendera de kommande 20minutrarna på mopeden hemåt. Ja, det är absolut inget jag hurrar över. Något jag däremot hurrar lite över är att jag fyller år på onsdag. Skönt det.

Har precis ätit ris och någon curry-kyckling-ananas-grej som mami lagat. Yummie. Tänkte åka ner till affären med martina och inhandla lite olika saker. Ikväll blir det nog att dra ner till bökhult som jag kanske nämnde, eftersom Kasper och Simon har kommit till Sverige nu så får man passa på att komma inom och hälsa iallfall.  Hoppas på jävligt mycket bättre väder. Typ som det var vid 12 tiden. Ge mig!

bra grabbar det. dessutom är bilden 2år gammal!

one moment, one lifetime

Godmorgon.
nu är det dags för jobb, idag/senare ikväll blir det nog att dra ner till bökhult!
see you later alligator!
:)

it's a place of trust

nu har jag hela 17 prenumeranter på bloggkoll.
inte helt tokigt inte :)

nu blir det sängen för min del, ska försöka få några timmars sömn iallfall. Imorgon är det som sagt jobb som gäller. Hoppas på fint väder också, men drömma kan man alltid. Godnatt iallfall!

Karlshamn - Östersjö

Hejsan!
Är hemma igen nu efter en ganska händelserik helg. Positiva och negativa skapelser gjorde helgen kalasbra. Fredagen startade med jobb som vanligt, och fick lämna en timme tidigare eftersom det inte fanns så mycket för mig där att göra. Så det blev till att gasa hem med mopeden min och börja packa och duscha med mera. For hem till adam runt fem tiden, där jag fann han på rummet och plattade håret. 20minuter senare var han färdig. Seg pojk. Sedan kom Timmie och vi for iväg mot Blekinge. Några timmar senare var vi framme på Kolleviks camping och jag gjorde mig hemmastadd i vårat tält som tjejerna redan hade satt upp och fixat. Skönt att slippa det. Av min erfarenhet brukar tältuppsättning alltid sluta med en sak, och det är så myckt som katastrof. Plus att det är otroligt tråkigt att sätta upp tält. Och så klart var även vårt tält fel uppsatt, men det gick att sova där inne i vilket fall som helst.

Senare mot kvällningen satte vi igång första festen. Det minglades runt bland alla tälten, och jäklar var mycket älmhultsfolk det var där. Tror nästan att 70% av campingplatsen bestod av smålänningar, om inte mera. När vi hade lärt känna lite nytt folk, pratat med känningar, partat lite så gick vi in mot stan. En bit att gå, och den sträckan vandrade vi 3gånger, fram och tillbaka. Motion motion motion. I stan träffade vi seglare och hade det mycket trevligt. Framåt klockan 3 kom vi på plats i tältet och vaknade klockan halv 9 nästa morgon. Det blev en kväll med mindre sömn än någonsin.

På lördagsmorgonen tror jag närmare bestämt att vi alla var lite sletna. Frukosten bestod av en liten baguette utan varken smör eller pålägg, torrt med andra ord. Duschade och fixade oss lite. Sedan gick vi in till stan med några grabbar och kollade lite. Åt på pizzeria och sedan gick vi hem igen. Meningen var egentligen att vi skulle gå i lite affärer, men icke! Vi var inte inne i en enda. Förutom hemköp. När vi var tillbaka på campingen tog vi en liten powernap och vaknade igen vid halv 6. Rusade omedelbums ner till toaletterna och fixade det vi skulle och sedan var de fullt ös. Och det var här de tråkiga hände. För vi tjejer tänkte ha de lite mysigt ute på stenarna vid vattnet, sjöng lite glatt med en varsin cider i handen. Tror ni inte poliserna kommer mitt i allt då? Jo, precis. Det är just vad dem gör. Ibland suger dem ganska hårt måste jag säga. Så stod och pratade med dem i säkert 20-30minuter. De skulle ringa hem till alla föräldrarna och hälla ut all vår dricka som vi hade i väskorna. Självklart mina sista också, så jäkla typiskt. Där var kvällen förstörd för ett tag. Vi försökte ändå göra det bästa av kvällen, men det slutade med att vi somnade ganska tidigt i våra sovsäckar efter en vända in på stan.

Vaknade halv 10 nästa dag och då var det bara till att packa ner och slänga ihop tältet. Riktigt trötta efter natten. Vissa människor kan ju helt enkelt inte bete sig, på långa vägar. Fast det gör ju kvällen lite underhållande på ett sätt, på ett annat är det bara jävligt omoget. Lite frukost efter det och vid  halv 3 styrde vi bilen mot älmhult igen. Sov hela bilresan och vaknade upp i lönsboda. Nu har jag precis duschat efter att ha sovit ett par timmar i min egna, sköna säng.








powernap i solglasögon. och mina som förövrigt är försvunna.




hur kunde vi missa detta?


och en avslutande bild på fabror blå. Inte ser de då glada ut på mig och evelina inte. haha!

aja, det är iallfall en kort sammanfattning av helgen i karlshamn. Inte mycket bilder, men lite minnen ifrån det har jag ju inskaffat. Snart är det dags för mig att ta en väldigt lång powenap till klockan 6 imorgon bitti.

Jag tackar alla för denna toppen helg!

do you know what it feels like?

Ja, en mysig kväll i näset med Sara satt faktiskt inte alls fel ska ni veta. Thaog igen missat skvaller under veckorna och så vidare. Sedan kom det lite till folk, och kort där efter drog jag hem. Frös ihjäl och klockan hann ifatt mig. Tänkte att jag skulle kränga två rostade mackor, hoppa in i duschen och sedan sova. Sista jobbedagen för veckan imorgon, och så är det bara två veckor kvar. Nu när jag tänker efter har veckan gått ganska fort faktiskt. Which is good.

nej som sagt. Klockan är alldeles för mycket för oss morgontrötta. Gotta go. Ha en bra kväll ni andra :)) puss

you shouldn't lie

Nu har jag sovit ett par timmar, var grymt trött. Sov inte så väldigt mycket inatt och vaknade tidigt av två jobbiga typer. Att man aldrig ska få sova ifred :) Jag har precis klippt gräset och är riktigt varm nu. Förstår inte varför jag inte har varit ute mera idag? Solen skiner ju ganska så hyffsat iallfall.
 
Nu tänkte jag sätta igång med att packa lite saker inför imorgon, då det blir östersjö hela helgen. Riktigt gött att komma ifrån älmhult och göra något för en gångs skull. Har lite ångest, för vet inte riktigt vad jag ska packa med mig, vill ju inte ha med mig hur mycket som helst. Lite tråkigt att behöva kånka på det.

jag är förresten lite sugen på ormakulla innan sommaren är slut.
någon som är på?

may angles lead you in

Då var man hemma igen efter lite jobb åter igen. Lika ohändelsefull som alltid, om man kan säga så. Förutom att idag gick brandalarmet igång och tjöt som om det vore jordens undergång. Ja jisses, jag kan nog fortfarande höra alarmet rina i huvudet på mig. De har tiotusen larm där. Stackars alla  små tanter och gubbar, de måste ju ha blivit livrädda. Smakade på Budes katrinplommonskaka, som han så fint skröt om. haha, finemang faktiskt :)

Ikväll blir det att eventuellt grilla med lite folk i antingen näset eller bökhult. Känns som en evighet sedan jag faktiskt gjorde något roligt med vänner. Men inte mycket slår lördagen! Den toppade många av mina listor.

men nu ska jag kalasa i mig lite av min spagetti som står på spisen, på pricken klar. Vi hörs senare!

från en annan mysig grillkväll

when love comes around

Onsdag idag. Jobbet gick kalas bra. Plocka lite fina blommor, fika någon timme, ja lite av det vanliga ni vet. Halv fem ska jag träffa adam, som ska guida mig lite på stena där han jobbar. Mongot själv. Sen ska han nog sussa här så han slipper åka hem ikväll när han ändå ska jobba i älmhult. Så det blir inte mycket mera inlägg idag.

ha det bra!

find out truth, then come to me

Måns Zelmerlöw på ettan. Åh helt underbar är han. Vilken röst killen har alltså. Om de ändå fanns ett dussin till av dem. haha!

Det blev en lång promenad med mami, mysigt. Dock underskattade jag nog solen lite, det blev jäkligt varmt där ett tag.  Trodde nästan ett tag att vi skulle bli överfallna av en boxer också, men det klarade vi oss undan ifrån. Hade inte varit drömmen alltså. Nu bara pratar jag om saker jag inte ens förstår varför jag berättar. Jag yrar väl bara, och gäspar. För trött är jag, som attan.

Ny dag imorgon, tredje dagen, mitten av veckan. Det börjar arta sig. Östersjö på fredag, kan bli kalasbra tror jag :) men dags att säga hejdå. haha teletubbies. dags att säga hejdå, dags att säga hejdå. nej usch vad löjlig jag är. vi hörs. godnatt.

inside i'm breaking

"Det sköna är ju iallfall att jag, idag, inte är det minsta trött som jag var igår." - ouch, det skulle jag nog inte ha sagt. För min promenad blev inte av, på grund av ösregn, muller och blixtrar, så styrde jag promenaden mot sängen och sov en timme. Vilket inte är så kalasbra. Så nu kan jag nog hälsa min goda natts sömn hejdå och en trött morgon. Fast det behövde jag. Nu skiner solen igen, tänker nog ta min runda nu.

having you on a save spot

Idag är jag nöjd med mig själv. För idag har jag nämligen tagit mig ut till diö helt by myself.  Fast det var inge vidare, 20minuter på en moppe med flugor i ögonen. Nej, men det dög. Jobbet var även det mycket bättre idag. Hade 4personer runt mig nästan hela tiden, vilket gjorde det hela lite roligare. Annars finns det väl inte så mycket mer att berätta om min kära dag på ekebo.

Är hemma nu, och har precis ätit. Tänkte att jag snart skulle bege mig ut en runda, promenera lite med muppen. Senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tar det som det kommer. Det sköna är iallfall att jag, idag, inte är det minsta trött som jag var igår. happy face all over it! =)

något som inte är lika happy face är att mitt msn har lagt av!
plus att solen har tittat fram idag.
 :)

godnatt, någon gång!

Tänkte diska tänderna, tvätta av mitt smink och bädda ner mig i sängen med en film.
lär väl inte bli så mycket intressant uppdatering nu på ett tag framöver. Finns inte så mycket roligt att berätta när man jobbar. Vi får se när nästa revolutionernade inlägg anländer. Puss och hej!

klass 6, 7, 8, 9



klass 9. eller vad vi nu ska kalla oss. Vi är ju inte klass 9 längre. Nu är vi före detta 9or. Nu har jag kollat på lite bilder på datorn, rensat, soterat, och har sett en väldigt massa bilder som är ifrån vår klass, tillsammans. Vi hann med en del genom dessa 4år. Kan ju passa på att berätta för er att bilderna är allt utom i tidsordning här. De kom lite huller om buller, men genom att förstora upp dem tror jag ni alla kan lista ut från vilket år de kommer ifrån. Tänkte bara visa, för er som ville se!

nu ska jag återgå till min datorrensning!

it's better than were we are now

Nu har jag tryckt i mig lite av allt möjligt, och det blev faktiskt inte spagetti idag. Nej, utan idag blev det potatisbollar, eller bullar, vad de än nu är. Lite lingom på det så blir det delicious. Kanske inte överdrivet, nej.


"personer som gillar den här bloggen gillar också"
rahlenfeldt/krillebooi. För jag är ju så lik honom inom mitt bloggande. Först visste jag inte ens vem killen var, han som alla pratade om, men nu vet jag. Har spenderat lite tid framför hans blogg och på youtube. Och jag ser ingen likhet. Men, "personer som gillar den här bloggen gillar också" - policy liksom. ni måste gilla nedanstående om ni gillar min! Simpelt. - pffft. Lite fail.

Nej, nu tänkte jag kolla på något film eller något.
jag vet, jag är tråkig! Ni får stå ut lite till :)

första dagen - check!

Idag steg jag upp kvart i 6. Inte illa va?
Har jobbat tills klockan ett, väldigt drygt. Usch, förstår inte riktigt hur jag ska klara av tre veckor av detta jobb. Nej, usch. Förstår inte. Må tiden gå jävligt fort! Usch ja. well. nu vill jag sova, men egentligen bör jag inte det, för då blir det nog ingen uppgång imorgon bitti. Svårt. Nu har jag också blivit beroende av handdesinfektion, för de behövs, trust me! Usch, ska nog duscha snart med.

fast först ska jag käka vattenmelon, och är förhoppningsvis tillbaka med något roligare senare. puss

it sucks being a footnot in someone elses love story

sometimes I wish I did the same things to you,
just so you would know what it feels like.

welcome to my world!

vilken kass dag. klockan är redan snart fem och jag har inte gjort ett smack. Eller jo, lagat spagetti har jag faktiskt gjort. Den måltid som jag har levt på nu i ungefär en vecka. Inte bra, men väldigt gott! men måste väl börja få tag i lite riktig föda snart tror jag. Nä, nu tänkte jag leva vidare i min värld. Ut kanske, göra något kanske, kanske inte. Vi får se.

if these were the last words

Nu ska jag försöka mig på att skriva om gårkvällen, som förresten var askalas. Jag knallade över till johannas place, där vi fixade iordning oss och tog oss en varsin drink. Efter ett par timmar var det dags att möta upp några och fortsätta vidare mot feststället. Som i detta fall var lilla a-huset, eller vad man ska kalla det. Lite korvfest aktigt i början när vi kom, då det bara var jag och johanna och en till tjej där. Kände oss inte riktigt hemma där med andra ord. Sedan kom det lite fler folk, tjejer bland annat. Efter en stund kände vi oss nästan som hemma bland alla, trots de 4 åren som skillde mellan oss och de flesta där. Lärde 'känna' en del nytt folk, alltid trevligt. Jag och johanna spöade skiten ur grabbarna på sådär fotboll på bord. Det är nog min grej det där, fotboll, alla fina mål jag gjorde alltså ;)
Resten av kvällen gick åt till att prata, utmaningar hit och dit, och ja. Ni vet själva.

- "jag heter Sebastian med tre treor."
- "lite för mycket wow där på sistonde?"

haha, jisses! När det började bli ljust ute igen drog vi alla oss hemåt, närmare runt 4a tiden vill säga. Bums i sängs när jag kom hem och har sovit till och från tills ungefär halv 1, men nu har jag äntligen dragit mig ifrån sängen och bosatt mig här. Har lust att gå ut och gå en runda nu, men mitt huvud säger något helt annat. Tror jag förblir här inne och gör något att äta. Måste ta de lugnt, börjar jobba imorgon. Hur ska jag kunna sova inatt egentligen?




i'm torned apart

Film hela natten lång var väl lite att ta i. Två filmer fick det bli och när jag kollat färdigt sista filmen var klockan bara 12. Kollade först på highschool musical 3. Haha lite dorky, men i väntan på att de andra filmerna skulle bli färdiga var jag tvungen att kolla på en annan film under tiden. Och det var den enda filmen på syrrans dator som jag inte hade sett. Sedan kollade jag på en film som heter Choke. Konstig film, och ja, konstig. Inge vidare alltså. Sedan somnade jag. Idag när jag vaknade kollade jag på en av simons filmtips, som hette 1408. Den var bra. Även om jag inte förstod vissa bitar, men jag har nog fått dem förklarade nu så att jag slipper grubbla mera på det. Laddade ner en film till som hette superbad som han tipsade om också, men det får bli en annan dag.

Nu tänkte jag laga lite mat. Spagetti igen antagligen! Haha. Jag orkar aldrig laga någon riktig mat, då får det bli första bästa. Ikväll blir det party för fulla muggar.

and i'm sorry that you're gone

Hemskt mycket uppdatering idag. Blir lätt så när man inte har så mycket annat för sig. Fick iallfall vad jag ville så jag och mamma promenerade ner till byn. In i väskan och jag inskaffade en ny plånbok. Vilket tog mig typ tre veckor att göra sedan min andra blev stulen. Har knappt några kort eller något att ha i den, så har inte riktigt varit i behov av en plånka. Något annat jag var i behov av var min biskvi. muummmsss. På vägen hem köpte jag lite ahlgrensbilar för nöjets skull.

Fikade medans jag visade alla bilder ifrån spanien för honom. Han har tjatat så mycket nu de senaste veckorna om att få se bilderna och nu har han fått de. Tror minsann han gav mig lite knäppa blickar när bilderna ifrån puben kom. Wellwell cykelställ. Vad ska han göra åt det? :)

Nu har jag iallfall fått lite filmtips av min käre väl peltola. Håller på att ladda hem dem och sedan jag ska kolla hela natten lång.


                                                                       my beloved cookie!

världens knäppaste

Kanske börjar lite lite tjatigt att jag hela tiden pratar om molle. - men ni måste bara kolla detta. världens knäppaste hund, och världens gulligaste :)

kolla som han drar sig fram med framtassarna.
förresten har jag nog världens bästa övertalningsförmåga :D

only fooling myself

update update!
Har inte gjort ett smack idag, lite skönt, lite tråkigt. Det har regnat i princip hela dagen, fast nu ser det ut att klarna upp. Thank God. Ingen åska idag hoppas jag. Tänkte snart gå och fråga mami om vi inte kan åka ner till något fik och köpa hem lite godsaker. Är fruktansvärt sugen på biskvier(hejstavarN), eller något sött över huvudtaget. Skulle kunna tro jag är gravid, de brukar väl sukta efter sötsaker? Fast för att inte sprida några falska rykten, så kan jag ju passa på att säga att jag inte gravid. Bara.. sugen! på något gott. 

Imorgon är det kristianstaddagarna och tivolirock,  funderar på att dra dit. Tänkte först jag skulle försöka få med syrran, men hon kommer tydligene inte hem förrän söndag. Too late då. Så om det är någon annan som ska dit som man kan göra sällskap med så kan ni ju slå en plingeling. Skulle uppskattas.

nu tänkte jag påbörja min övertalningsprocess. Wish me luck!

it hurts so bad

Godmorgon på er.
Jag är jätte uttråkad och har varit uppe sedan klockan sex då min mobil vibrerade för fulla muggar. Eller riktigt sant är det inte att jag har varit uppe sedan klockan sex, för runt åtta somnade jag igen efter att ha kollat på when a man loves a woman, och vaknade igen vid 10. Ligger fortfarande i min säng och undrar vad jag ska göra idag. Några förslag?

För övrigt saknar jag spanien jävligt mycket. Värmen, havet, ALLT!
Att sommar i sverige inte kan bestå utan annat än regn och åska.

ps i love you

Har precis kollat färdigt på ps. i love you. Så sött, och så otroligt sorgligt, men vilken man alltså!

Egentligen hade jag inget nödvändigt att skriva, så vet inte varför jag slänger in ett inlägg. Tänkt jag skulle fortsätta kolla på någon film, har inte riktigt bestämt mig för vilken ännu. Har ju kollat färdigt hela one tree hill nu så de går inte att roa sig med längre.

Godnatt för ikväll!

:))

does girls fall in love wih rebounds?
everytime, but it's not real love. your head tricks it into you to  
protect you from the crushing pain you're putting you through

åh vad jag gillar brooke!

bilder från pipkväll #2



Några miniatyr bilder ifrån igår. Variation var det ja. Även om bilderna är väldigt 'similar', tanken som räknas. Som ni ser hade vi minst lika trevligt igår som i förrgår. Eller hur det nu blir.
Idag har jag gjort lite nytta. Tog tag i att städa mitt rum, så då liknade värsta grisstian, men som numer ser ganska inbjudande ut. Har målat färdigt min talva nu, som får bli en smyckes-hängar-tavla. Kan visa er när den är färdig och på plats. För övrigt har jag suttit och kollat lite på "He's just not that into you". Ingen vidare bra film enligt mig, men den funkar. Ska inte döma i förväg, har ju trots allt inte kollat färdigt på den ännu. Kanske får den sig en rejäl vändpunkt och blir superbra. Vem vet?

nähe, nu har jag inte tid till att skriva mera. hej!

you've had you fun

goodmorning, sovit gott? :)
Jag har sovit skapligt gott, tills klockan tre, då en viss man börjar riva på min dörr i bön om att få komma ut och uträtta sina behov. Jag följer snällt med och släpper ut honom, men sedan vägrar han komma in. Och jag kan ju inte låta han stå ute helt själv i kylan så jag bosatte mig på golvet med täckte i kanske 15minuter tills han återvänder in igen. Sedan var min natt förstörd. Blev pigg av den friska luften och kunde verkligen inte somna om. Ackack.

Nu är jag uppe iallfall. Tänkte slänga upp några bilder även från igår, men det får bli senare. Det sitter en "råtta" och sover i mitt knä för tillfället. Och jag börjar bli hungrig, men frukost är väl lite sent nu. Ja, jag får vänta tills lunchen helt enkelt.

sick and tired of you

Bra dag idag. Gick hem till johanna där eve också var. Pratade i någon kvart sedan gick jag och eve vidare till byn. In i lite affärer, vidare hem till henne. Hon åt och vi pratade massor! Efter ett tag, när samtalen dött ut litegrann, ringde vi pappa och vi åkte ner till hästveda. Inspektera marknaden lite halvgrundligt. Blev en munk, remmar, och en korv. Gott och väl. På kvällen körde vi igång vattenpipan igen och det kom ännu igen hem lite folk till mig. Någon mer den här gången. Trevligt som rackarn.

nu är det dags att kolla färdigt på marley and me. Sötaste filmen någonsin. Åh, så kär i lille marley. Gullet. aja, nu ska jag sluta prata strunt. vi hörs :) puss

I ain't never done nothing to deserve this.

Har precis varit ute och gått. Det blev bara en kort runda idag, för som ni ser så var han inte särskilt sammarbetsvillig. Lilla krabat. Snacka om att dra till sig uppmärksamhet. Lagom pinsamt när alla gick förbi och skrattade medans jag envist försökte få upp honom på fossingarna igen. kamp för livet.
 

snart blir det nog till att träffa evelina gullet. Efter att jag har fått något i magen vill säga. Puss!

bilder från igår


robin och ludde

haha, tvungen att prova ju :) lagom drogad bild också!

robin

ludde och lucas

andypandy
 
sista bilden får joel stå för
Ja, lite omväxling med stora bilder idag. Tycker det är så tråkigt med miniatyr bilder, men det tar för stor plats med stora bilder. Det handlar om beslutsamhet. Jajemen. Som sagt, tror att det är robin som står för alla bilderna. Brukar vara så :)

caught in a storm

En helt okej-trevlig kväll igår. Började med att jag for till evelina, och vidare till hennes pappa, sedan mötte vi ludde och robin. Long time no see. Nästan så iallfall. Vi körde vidare hem till mig, bosatte oss med vattenpipa. Sedan kom även felix, och lite efter andy, lucas och henke, med en pizza till oss. Gissa om vi blev glada? :) Sist kom joel, och ja, kvällen fortsatte i samma mönster som tidigare. Prat, vattenpipa, och lek och stoj. Typ. höhö. Aja, tänkte slänga in några bilder från kvällen senare om det finns några vettiga. Har inte hunnit kolla på kameran ännu. - men när robin får kameran i handen är det omöjligt att de inte finns några bilder. Som vi konstaterade.
På kvällen satte åskan igång, den jävla åksan.

Nej men ja. Klockan är tio, vädret ser helt okej ut och jag tänkte gå ut och gå en runda. Och hålla alla mina jävla tummar på att det inte ska regna. Vi hörs senare. Puss!

plus att jag verkar va den enda som inte har sett michael jackson cermonin. ack!

but suddenly we fell apart

Fan vad det ska mullra och smälla idag då. Har legat i soffan jämte mammas säng i ett par timmar med molle i famnen. Han är så mysig ibland.  Jag hör fortfarande mullret lite då och då. Det får mig att fundera över varför i helvete jag har datorn på.  Fast jag har intalat mig själv att det är lugnt, den kommer inte att dö, inte idag.




lite fin musik en kväll som den här.

please have mercy

Jag verkar tydligen ganska duktig på att vara punktlig med att vara ute och gå precis då det regnar. Vaknade i morse efter att ha sovit några få timmar, somnade typ vid 5, och tänkte att jag skulle ut och gå en runda och rasta den rastlösa hunden som då hade vält ut och tuggat på allt som låg i papperskorgen inne på toaletten. Han är hopplös. Iallfall, vädret var kanon när jag gick ut, det nästan stekte lite. Vilket ändrades totalt halvägs, det öste ner regn som aldrig förr. Och jag blev grymt blöt, och molle blev riktigt ful. haha! But heey, vem vill inte gå 1,5km när regnet öser ner? Jag tänkte väl de! Måste ju vara allas dröm :)


snygghund.se! haha

fine!

i won't bother you anymore.

you'll never hear me say i wanted it this way

Har tillbringat kvällen med en pensel i handen och färg över hela armarna. Det börjar arta sig, är snart klar. Ska bara fixa en lösning till den understa ramen som saknas. Ni kanske undrar vad jag ska med den till? Min första tanke var att jag ska ha den att hänga örhängen på. Fick lite idéer när jag såg, lisas systers, angelinas. Men jag vet ännu inte om det blir så, eller om jag helt enkelt ska använda den till något annat fiffigt. Återstår att se. Det är i vilket fall som helst bra att sysselsätta sig med regniga dagar, tråkiga kvällar och så vidare. Funderar på att göra något mer kreativt. Gäller bara till att få fantasin att sammarbeta lite också.



NU: one tree hill

i dont shine if you dont shine

Nej, jag gillar sol bättre. Regn är ingenting för mig.
Har precis cyklat hem i ösreeegn från byn, är skitblöt nu och mitt humör är inte på topp. Inte någonstans. Fast i byn hade jag ett par trevliga timmar med Sara och Salome. Fikade lite på hartmans, blev mycket prat(!) och sedan skulle salome pierca sig i naveln. haha. Hon vart jätte nervös, men jag förstår henne. Har varit i samma sists. Men väl färdigt blev de urfint! ;D Träffade och pratade lite med Pernilla också, gullan, henne saknar jag från gympan. ysch! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska fördröja tiden med. Blir väl att sitta vid datorn och göra ingenting. Eller kolla på film och sova. :)

i miss you girls!

love is an ocean, caugth in a storm

Hej!
Nu sitter jag och fixar och trixar med målning. Håller på att pyssla med lite saker till mitt rum. Börjar bli tråkigt. haha. Jag tröttnar fort på saker och ting, och mitt rum är såklart en av dem sakerna. Inte för att jag vistas där inne så mycket mer än när jag ska sova på kvällarna. But still, ett fint rum vill väl alla ha? Påtal om ett fint rum, jag tror mitt behövs städas en aning. Ser väl ungefär ut som att det pågått ett långvarigt krig där. Inte bra. Får se till att ta tag i de, och min garderob. ysch!

har jag tur har färgen torkat nu så att jag kan måla vidare.
so long!

I don't wanna wake up

Det första jag gjorde idag var att kika ut genom rutan för att kolla vädret. Lite tummen ner faktiskt. Jag ser ingen sol, men å andra sidan så regnar det faktiskt inte. Bättre än igår, och sämre än i förrgår med andra ord.

Igår blev det hököns marknad som jag sa. Mysigt som alltid. Uppträde var de också av någon från radio, pejje? Uppfattade aldrig namnet men han var tuff iaf. När vi hade tröttnat på marknaden gick vi hem till våra kusiner. Jag la mig på soffan och somnade och martina kollade på tv. Sedan kom pappa dit och vi fikade våra munkar och sedan körde martina upp mig till adam. Längesen man träffade den mannen. hoho. Fikade jordgubbar och satt mest och pratade. Med tanke på vädret fanns de inte  så mycket annat att göra. Vid 10 tiden kom sis och hämtade mig och jag dunsade i sängs med one tree hill efter lite jordgubbar och glass :)

Inga planer idag. Får ta dagen som det kommer :) puss

keep rocking

Hej hej ho ho.
Blev ingen tid alls till att skriva något igår. Out of nowhere så skulle vi plötsligt åka ner till helsingborg de första vi gjorde när vi vaknade. Ångrar det inte. Vilken helmysig dag. Jag, mamma, sis och mammas kompis. Först blev de shoppning inne i stan, sedan shoppning inne på väla. Där jag fann en del. med mig hem fick jag ett par jeans, nya trosor (väl behövligt efter som Molle har bitit sönder majoriteten av dom), örhängen, smink och solglasögon. De var väl den stora helheten iallfall. När vi var klara inne på väla  for vi tillbaka till stan för att lägga oss på playan. Där låg vi ett par timmar innan vi vände hemåt. Kalas bra dag. Även om jag faktiskt hellre hade spenderat denna varma fina sommardag i mellby. Men man kan inte göra allt. Nu får jag vänta tills nästa fina sommardag dyker upp.

På kvällen stack jag hem till Evelina, och som i sin tur gick ner till bökhult. Där träffade vi en del folk och pratade. Ganska trevligt det också vill jag lova. Händer det inget roligare en lördagkväll i älmhult, så är bökhult de vi får dras med. Å andra sidan är bökhult en mysig plats om man på något sätt skulle kunna minimera alla mygg och knott.


Nu ska jag till hökön. vi hörs senare! puss! :)

my past keeps hunting me

Hejochhå!
Har bara varit hemma ikväll. Tråk, tråksomfan. Ibland kan mina föräldrar vara lite "inte bra". Jag får överleva med lite one tree hill, massor av glass och jordgubbar (har ju en del att äta nu, med tanke på de 15literna vi plockade igår), och min mobil. Funkar i alla lägen, sålänge det klirrar i den med jämna mellanrum. Har iallfall precis duschat nu, fräsch och goer nu.

imorgon skulle vi kanske åka till mellby, men funderar på att skita i det. Hököns marknad är så mysig och den är också imorgon. Det är liksom ett måste att gå på. Tradition sedan länge tillbaka. Många år. Vi får se var jag hamnar tillslut imorgon.

schalala

3:e Juli.
one year without.
miss!

12.22

Har nog aldrig tänkt på hur härligt det är att gå en runda när man precis har vaknat. Riktigt skönt faktiskt. Och med det kan ni ju säkert räkna ut att jag precis har varit ute en runda och gått, fick med mig syrran också. Finfint väder ute nu också, och idag får det jävla inte åska. Då går jag typ under, eller något.

Men nu ska jag och fisk ner till näset en sväng,  dit kommer väl även salome och domina senare. men tjingtjong sålänge!

the last word

Det tog sitt tag innan vi styrde mot kristianstad, men fram kom vi. Självplockning så det bara small om det och jag började undra lite hur jag skulle klara av detta. Med åskan i luften och regnet hängandes i molnen plockade vi på för att få det gjort innan de brakade loss på riktigt. Dock blev inte åskan värre än vad de var igår, vilket är bra. Jag själv funderade många gånger att gå och sätta mig i bilen igen. Plockade sammanlagt 30l jordgubbar, så nu har vi så det räcker och blir över.  Jag lyckades även häva jordgubbar på min tröja och mina skor. Fast jag var inte den enda som hade lyckats med det. De gjorde vi alla. Dessutom tror jag att jag åt fler jordisar än jag plockade, frågan är hur jag kommer att må ikväll/imorgon. jesus!

Innan vi skulle hem stannade vi till på mcdonalds, mat mat mat! Och lite glass. Puss på det. Har umgåtts med den officielt pratigaste ungen som universum skådat. Han pratar konstant, non stop, oavbrutet! Vi andra var trötta och ville sova, han ville leka billekar och prata. Ibland kom tankten "skjuuut!" upp i mitt huvud, men när jag somnade försvann den igen. När jag vaknade igen var jag tvungen att spela med, leka lite billekar och så. Men, nu är vi hemma igen, jävligt skönt. Inga planer på att äta några jordgubbar nu, nej, usch! De är knappt gott längre, haha! Men lite one tree hill och sömn skulle sitta finfint.


jag vet att ni gillar sista bilden på martina. mmmm, sexy!

still at home

Har fortfarande inte kommit iväg på jordgubbsplockningen, efter att ha väntat i ett par timmar. Sov lite, läste lite och väntade. Haha. Nu verkar det som att vi inte kommer att åka iväg förrän klockan 4-halv5 då mamma slutat jobba. Myspys. Blir väl en sväng om Mcdonkan som mammas kompis barn har pratat så mycket om de få timmarna han har varit här. Munnen på den pojken  går konstant kan jag ju passa på att påpeka, efter redan första kvarten han varit  här stängde jag öronen och låtsades som ingenting.  Ja, ni vet hur barn är.


en sådan här hade ju inte suttit helt fel nu vill jag lova

det sista som ska tysta är musiken i mitt huvud

Godmorgon! :)
Blev en hyffsad tidig avslutning på min kväll igår, lagom tid. Jag stack till Titti där Eve också befann sig. Vi satte oss och pratade på hennes oerhört hela studdsmatta. Sedan gick vi vidare till evelina och där blev det ytterliggare mer prat. Missed this. Men det är bra, det kommer igen ser ni. haha. När vi  blev trötta på att använda våra munnar cyklade vi ner till kommunhuset där vi stötte på en massa folk. Drog vidare till bökhult där det var ytterliggare lite till folk. Och där satt vi, hela kvällen. Ganska trevligt if you ask me, fast väldigt mycket knott och myggor. Det roligaste på kvällen var nog ändå cykelturen hem. Schölin(?) är inte nådig att åka med. Vi dog nästan tre gånger, och alla gånger på grund av att han skulle hälsa på någon. Med nöd och näppe klarade vi vägen hem och jag lever fortfarande.

När jag kom hem blev de oth-dags och sedan sussade jag. bra kväll.
Idag var de tydligen planerat att vi ska plocka jordgubbar. Trevligt :)
ha de bra!

I'm moving with the wind

Så bra gick det med min önskning om att det inte skulle åska mera. Redan dagen efter. Fast jag och syrran hann med lite allt möjligt innan åskan kom. Var ute och gick en runda i byn, där det var den årliga marknaden. Som jag förövrigt tycker bara blir mindre och mindre för varje år. Vi köpte lite godis, och lite fika från deres och satte oss ute på gräsmattan och fikade. Riktigt mysigt och skönt. När vi återvände hem la vi oss båda ute i solen, chillade lite, läste och sådant. Sedan kom åskan!

Och sedan hände typ världens läskigaste sak. Var inne på mitt rum och så hörde jag molle skrika som fan, alltså, inte skälla utan verkligen skrika för att han hade ont. Och så låg han bara på golvet och skrek jätte mycket. Usch, blev typ livrädd. stackars lille Molle. Ibland kan det vara farligt att springa runt så fort som han gör här hemma. Ni skulle se, racer fart ;) Men nu ligger han så sött och vilar i sitt lilla bo.

han är ett litet charmtroll.
RSS 2.0