!

Jag vet inte hur jag lyckades.
Men igår förväxlade jag en hare med ett rådjur.
Det var så jäkla likt :))

you're the reason my love has a name

Skoldagarna blir allt mer segare för varje dag tycker jag. Nu, om någon gång, har man inte lust att ens kliva upp ur sängen för att pysa till skolan. Jag vet att jag bara klagar, men jag måste göra det. För det är så jag känner just nu.
Och. Det. Suger. Som. Fan!

Har iallfall haft slöjd idag. Looking good kan jag ju säga :) Sedan lite no på det, och mat, spanska och eget. Slapp dag, men dagarna går så extremt segt måste jag ju dock påstå. Imorgon sätter vi igång med nationella prov muntliga i engelska. Men min grupp ska inte göra provet förrän på torsdag, vilket faktiskt är ganska skönt i och med att jag ska hålla i idrotten imorgon. Nu har jag bara en sak att oroa mig över.

kväll ska jag ner på willys och inventera. Make some money för spanska resan. Det är riktigt nära nu! Big big big happyface över det hela. Men nu ska jag kolla på one tree hill e19. Mera happy faces.
:))))))))))))

ciao!

jag älskar dig, hjärtat.

the blink in your eyes tells me everything

Nu har jag varit och tränat. Blev en lite halvdan träning då jag inte var på hugget idag heller. De dagarna försvinner sakta en säkert. Hoppas de kommer tillbaka inför uppvisningen.

Nu hade jag tänkt mig att skriva ledarskapsuppgiften. Och eftersom vi (jag och salome) inte gjorde de i skolan får jag göra det själv här hemma. Yey säger jag bara. Men annars får vi det nog aldrig gjort. Så jag tar på mig det, de skulle ju trots allt varit inlämnat förra veckan. wohops. Har även spanska läxa till imorgon också, shue! Redovisning + glosor. Kill me please?

hoppas ni har det bättre än mig iallafall.

waoooah

Nu är jag bara så obeskrivligt glad. Som ni ser nedana så har jag (dock bara preliminärt) blivit antagen till John Bauer :D! Jag tjuter nästan, av glädje alltså. Jag mår såå bra nu. =D!

Well. Måndag idag, kunde knappt ta mig ur sängen, som alltid. Men idag var de lite extra svårt. Hade bara tråkiga lektioner i skolan idag och allt var allmänt segt och dålig stämning på det. Japp. Men när jag kom hem, så blev jag lite nervös då brevet låg på bordet och bara väntade på att öppnas. Jag fick nästan lite hjärtattack när jag fick syn på det kan jag ju säga. Men det ser finemang ut och jag är glad glad glad. Ifall ni inte märkt de. Nu ska jag springa några varv i huset, skrika av mig lite. Sen träna! :) puss

John Bauer


ÅH! Jag är glaa-aaaad!

you always gave a choice

En söndag lika tråkig och seg som alla andra skulle jag väl påstå. Jag fick dock fint besök av sara, vi kollade som alltid några one tree hill avsnitt och skvallrade lite skvaller om det mesta. När hon begav sig hemåt igen så satte jag på en film, Marley and me. åhh, den är typ sorgligast. För man känner igen sig så jävla väl i den filmen. De får en liten valp, blir kär i den, och sedan försvinner den för gott. Jag grät flera floder kan jag ju säga.

For ner till träningen vid halv. Tränade. Kom hem, åt tårta och fikade. Super gott. Jag är stolt över mig själv som lyckades med detta mästervärk. hohoho. Jag tänkte skriva  klart idrottsledarskapen ikväll. Vid 11, då jag ligger i sängen och vrider och vänder på mig för att jag inte kan sova, för att klockan egentligen är 10.  Det blir en långt natt inatt, jag känner det på mig.  Men vad gör det? Vi går ju trots allt mot bättre tider.

falling in and out of love

I min hjärna är klockan fortfarande 11, in reality är den faktiskt 12. Vi går mot ljusare tider, bättre tider, varmare tider, och det känns helt okej. Mer än helt okej faktiskt, jag gillar det.

Jag somnade alldeles för sent igårkväll, igen. Mina sov vanor är inte så bra to be honest. Men vad gör det? Det är lite mer än 40 skoldagar kvar, sedan kan jag få vakna när jag vill och sova när jag vill. Men det var inte det jag skulle berätta nej. Igår kväll  var en mycket trevlig kväll. Var på konsum och inhandlade lite smått och gott. Gick hem, och dom ville kolla på fotboll, eller dom och dom. Danne ville. Men vi protesterade och valde att kolla på Pigs istället. Sedan blev det till att prata och sådant trevligt. Och vid  halv 2-tiden drog de sig hemåt. Jag och eve pratade lite och sedan gick vi ut vi också för att möta lille claes som hade varit på fest. Det märktes över telefonen, jotack. haha. Träffade även på Kajsa och Henke. gg-goood. När jag kom hem igen somnade jag.

Idag vaknade jag suuper tidigt, kändes det som iallfall. Då var klockan, in reality, typ 9. 8 för min del. Vid 11 körde jag ner och handlade, tårtbotten, grädde, mandariner och tuggummi. Och när jag kom hem satte jag och syster igång att baka en tårta. Eller hur man nu ska förklara att man gör. Well, den blev gullig tycker jag, och den ser faktiskt, för en gångs skull, ganska god ut. Det lyckades vi med. Om ni inte har förstått så är det ju alltså någon som fyller år idag. Därav tårtan.

Grattis pappa!

i love you

tänd ett ljus, och låt det brinna

Ikväll mellan 20.30 - 21.30 ska man tydligen släcka ner hela huset.
Jag är också sugen på att göra det faktiskt, att tända ljus i hela huset för att få lyse. Men något säger mig att de inte kommer att bli av. De skulle ju inte funka. En hel timme utan ström, en lördag. Det går fotboll på tv, inget som intresserar mig visserligen, men som antagligen många kommer att kolla på. Och har jag inte helt fel för mig så kommer nog många människor att ha tvn på för att se det.  Jag klarar mig finfint utan att se den matchen. Dock tror jag inte grabbarna grus klarar det. ha-ha-ha-ha!

Snart kommer nog evelina hit, om hon blir färdig någon gång vill säga :) mys för hela slanten. ha en bra lördagkväll, :)

over and out

Goda gärningar, gott samvete

Ja, precis som rubriken. Jag har alltså tagit mig tid till att städa heeeeela huset. Bara för att impa lite på mamma och pappa när dem kommer hem. Feels good. Fast jag kan ju inte lova att det någonsin kommer att hända igen, detta var mer en engångsgrej liksom.

Snart ska jag och syster troligtvis gå en runda i byn, handla lite. För den enda middagen jag har fått ta del av idag är faktiskt en halv lax. Stekt och god visserligen, men det mättade ju inte alltför mycket. Sow, det är väl det som är prioritet ett, inskaffa lite mat!

are you hiding something?

I see your dirty face hide behind your collar

det blev en alldeles för sen kväll för mig igår, det märker jag nu. Jag är praktiskt taget helt död nu, i hjärnan. Jag känner mig lite halvt efterbliven och extremt seg. Nåväl. Igår var en trevlig kväll. Spelade spel, kollade film, umgicks med stacey och annie, m.m. Toppen med andra ord.

Min dag började ganska onyttigt kan jag ju säga. Jag och syrran är hemma själva, pappa är i tyskland och mamma jobbar. Så mat är ju lite utav ett problem för oss två just nu. Vi är inga vidare kockar. Så våran frukost bestod av gammal popcorn, chokladpudding och lite vispad ägg. Haha. Nu mår jag allmänt illa och tänkte hoppa in i duschen för att piggna till en aning. Känner att det är vad som krävs för att jag ska överleva denna dagen. Lördag. Ja, ikväll blir det umgänge till 100%. Ska bli väldigt trevligt måste jag säga.

Förresten, Fritzl programet var hemskt. Vilket litet äckel alltså. fyfan

weekend

freeeeeedag.
och vi gillar det.

Skolan har flötit förbi, skrev prov de sista två timmarna i hemkunskap. Gick helt okej. Fyllde fan 6½ sida, så får jag inte bra på detta provet skjuter jag både mig, min lärare och alla i min närhet. Tänkte bara förvarna er. Gjorde inte något matteprov idag heller, fann ingen ork till de. Tror inte att någon utav oss gjorde det. Så vi har bara chillat i skolan idag, kind of.

Men nu är det ju helg och jag ska njuta av varje sekund. Snart ska jag ta mig in till osby, eller ut till kanske jag borde säga. Rätt ut i skogen. Imorgon blir det att träffa d&r, och på söndag är det dags för dans igen. Så en rätt lugn helg om man jämför med förra helgen, då vi näst intill dog av stress. Men nu ska jag äta morot, ha en bra helg allesammans. Puss och kram. Kristin

every great story has an ending

Skoldagen. Har. Varit.. Åt. Helvete. Och. Jävligt. Tråkig!
tyy-yyp!
Alltså inget jag kommer att ta upp idag nej. Var nere en sväng i byn med syster vid fyra. Kollade in trend huset. Men fann inget jag gillade särskilt mycket. Så vi drog hem igen och jag stack till barngympan. Som för övrigt var grymt jävla tråkig. Tråkigaste träningen hittills. Undrar hur det kommer att lösa sig inför uppvisningen också. Mysterium det där. Gåta utan svar, typ.

Det enda positiva med den här dagen är just denna tidpunkten. Tidpunkten där jag kommer att få gröt! Resten kan ju bara, dö eller nått. Ikväll ska jag bara sitta och plugga, har hemkunskapsprov imorgon. Troligtvis även det muntliga nationella provet i matte också.  Sedan ska jag skriva ledarskapsuppgiften som ska lämnas in imorgon i guess. Eller nått. Låter himla bra. Usch, det ser inte ljust ut för mig idag. Domedagen is here, yey!

Ikväll ska jag kolla Monstret - Josef Fritzl som går på tv4 klockan 9. Hemsk människa, men ändå kan jag inte sluta tänka på Magnus Betner när jag hör hans namn. Hemskt av mig att tänka på det, men han får de att låta så... obesvärat. Men vi alla behöver lite humor i detta mörka liv, right?  :)

ge mig gemenskapen tillbaka!

och från nått, till nått helt annat. Jag ser ingen mening längre, ni kan ju inte bete er!

vad funkar bäst?

Just nu sitter jag och kletar på lite nagelolja på mina naglar och hoppas på att de ska sluta flika sig någon gång. Inte för att jag tror att de kommer att hjälpa ändå. De har ju faktiskt inte gjort de sedan jag började måla på det så ofta jag kan. Och att käka b-vitaminer verkar ju inte heller vara någon höjdare.
Men, så har jag läst i andras bloggar om att hårform ska vara något bra för både naglar och hår. Fast, undrar om det verkligen fungerar. Är det någon som har prövat det? Eller äter de just nu? Funkar det verkligen? För det känns ju lite onödigt att lägga pengar på det (fattig som jag är) om det ändå inte funkar. Så, ge mig tips för guds skull :)

my tears are gone forever

Det är väl ingen som har missat att det är våffeldagen idag? Jag höll nästan på att glömma. Men våfflorna i skolan påminde mig om det, vi brukar vanligtvis inte så sådana smaskigheter såvida det inte är en speciell dag. Vad som gjorde mig lite besviken var att vi inte fick några kanelbullar på kanelbullsdagen. Vår skola hänger inte riktigt med i svängarna, vi fick inte heller några semlor på fettisdagen. Besvikelse. Vad klagar jag över egentligen? Vi fick ju våfflor!

Snart har jag även lyckats övertala Simon Peltola att skaffa sig en fräsig blogg. Så jag hoppas han ger med sig, så att det kommer många bra, kloka och visa ord från hans front. Som många kan ta del av. Bäst att leva sig upp till mina förväntningar Mr P. Don't let me down.

Nå, vad ska jag pressa in för intressant nu då.
Nä, nu har jag tänkt tillräckligt länge, inte dyker de upp något nytt för det. Imorgon är det torsdag. På lördag åker pappa till tysklad för övrigt, jag får hoppas han har något smarrigt med sig hem tillbaka till mig. Alla tummarna ska knytas, tro mig!


a little bit of this, a little bit of that.

cute!


ah men, hur söt är inte den här ungen på en skala egentligen?!
in loooooove!

you're supposed to care

Yey, onsdag över. Bara två skoldagar kvar. Började som sagt dagen med ett nationellt prov i engelska, lyckades att ta mig upp ur sängen i tid till och med. Guldstjärna till mig! kändes som att det gick, helt okej ellet något. Fint väder har det varit också, yttepytte för kallt bara, men vafan, man blir glad varje minut solen är framme och då det inte blåser. Resten av dagen har vi haft långa raster, mat och religion. Inget roligt med andra ord.

Gick hem från skolan, det var skönt. Senare tog jag cykeln och mötte martina för lite presentinhandling och årets första glass. Fast måste erkänna att det var riktigt kallt om näven att hålla i glassen, men gott var det. Nu har jag suttit och skrivit klart hemkunskapen, nu ska jag göra lite spanska och efter det matte. Jag har en såndär great day idag. Mina lärare blir nog stolta, vi räknade till och med, för första gången på jävligt länge, matte på lektionen. Hohoh, creed till oss.

Men nu ska jag gå och hålla tummarna för att vädret håller i sig och sätta igång med spanskan. puss

we're gonna see tomorrow fade away

Tingeling tingeling. Haha, den låter skulle ju vunnit!
Iallfall, one tree hill är förövrigt bäst. Robin är emot, fast visserligen, vem har någonsin lyssnat på den pojken? Vi alla gillar det, innerst inne! Jag känner det på mig.

Jag fick en liten halvtaskig massage av syrran när vi kollade på de, för muskelknutornas skull. Det har resulterat sig i någon slags form av träningsvärk. Förhoppningsvis försvinner de iallfall, då är det frid och fröjd. Nu har jag även laddat ner låtarna och lagt in dem på usb till salome. Goda gärningar hit och dit. Känner mig riktigt snäll idag, även om jag har känt mig riktigt bakis idag, illa måendet alltså.

Imorgon har vi nationella, tänke ladda riktigt inatt! Och inte försova mig som jag lyckades göra förra gången vi hade det. yey! men godnatt!

a little bit of love wouldn't hurt

Tisdag.
Åkte hem från  skolan idag, hade så jäkla ont i magen och mådde illa. Ain't good. Men mår aningen bättre nu efter att ha sovit ett par timmar. Håller på att ladda hem avnitt 18 av oth! Ett nytt igen, och plötsligt mår jag mycket bättre. Feels good. Ska plugga lite ikväll, och ladda hem alla låtar till salome så att jag inte glömmer det. Har nog lovat henne att göra de i en vecka nu, fast det har inte riktigt blivit av. Måste väl göra det nu innan hon har ihjäl mig. haha :)

Men nu är avsnittet klart, see you!

I ain't missing you at all.

Nostalgi!
Jag vaknade upp med träningsvärk i min högra hand, en dag försenad. Igår kväll upptäckte jag att det nyaste avsnittet av one tree hill vart ute. Så det var jag bara tvugnen till att kolla på, åh, jag gillar det starkt. Idag vaknade jag tidigt, men hann ändå sova ut ovanligt mycket för att vara en lördag. Jag gillar studiedag, och att slippa måndagar. Som för övrigt är riktigt tråkiga. Nu har jag ingen halvfyra dag att ta mig igenom anyway.

Jag drog mig upp och fixade iordning mig. Sedan kom slemmet! Vi kollade oth, igen, var ute och gick en "lång" runda som tillslut blev ganska kort. Pratade lite och sådant. fint väder var de, ett tag vill säga. Det var så skönt att det riktigt stekte mot kinderna, på jackan och man kände sig varm. När vi kom ut från konsum vart vi inte lika glada, då det hade börjat hagla. Satans väder alltså!  Tränade gjorde jag sedan, och efter det cyklade jag hem. Åter igen i världens hagel, 10ggr värre än på förmiddagen. Då kan ni ju alltså tänka er  hur blind jag var när jag kom hem?

Jag somnade en halvtimme när jag kollade på made på mtv. Good work! Imorgon är det tisdag, skola igen.
Och jag har förövrigt fått igång min mobil igen! yeeey alltså. Med lite våld funkar allt. Förstår mig inte på folk som säger att våld inte löser något, se vad de löste åt mig :D!

it's all about finding a miracle

Vanligtvis är jag inte fan av söndagar, men den här är faktiskt helt okej. Med tanke på att det är studiedag imorgon så känner man sig lite piggare än normalt. Jag har varit mammas lilla ängel idag, städat rummet och även faktiskt strökit hela min garderob! Looking good now. så nu är jag lagom utmattad.

Det var ju det här med bilder. Fick fram ett par från bowlingen igår som jag kan dela med mig av.



you got me.

I can't get to you

Jisses. Mina ben, mina damer och herrar, de  är mer använda än någonsin kan jag ju säga.

Jag kan ju berätta lite om min gårdag. Jag och Evelina åkte till växjö som det var tänkt, klockan 11. Tåget var försenat till kvart över. Ni vet, som SJ alltid är. Men vi kom fram till växjö, skulle beställa biljetter hem. "eh. vi ska hem". Lilla evelina :) Men det gick inte beställa förrän tre timmar innan, så det vart kört då. Så vi gick och shoppade, fann lite presenter och jag letade förgäves efter något fint linne. Ut och in genom affärer och in i provrummen tio tusen miljoner gånger. Men inte  hittade jag något för de. När jag väl bestämt mig för att jag skulle köpa något på Gina, tror ni inte klockan är tre minuter i fyra och de stänger. Jotack! Så de blev inget linne åt mig den här gången. Och inte mycket annat för den delen heller. Istället letade vi efter något fik och försökte finna lyckan överallt, men allt var stängt. Runt fem tiden gav vi upp och gick ner till stationen för att beställa de där rackans biljetterna, och när vi kommer fram till kassan är klockan ca fem över fem. Tror ni inte man måste vänta till 12 minuter över då eller?! Vi hade inte turen på vår sida hade vi konstaterat.

Vi kirrade biljetterna som enligt evelina skulle ta oss "hem till växjö!" och sedan gick  vi ner för att invänta hela ledar gänget från gymnastiken för lite bowling. Det var riktigt roligt och det gick riktigt dåligt. Tråkigt nog hann vi inte spela mer än  två och en halv serie. Då var vi tvunga att dra till tåget med ett stopp vid donkan, där jag träffade min söta kusin! :) Vidare till tåget. Där vi för övrigt hade våran bästa stund på ett tåg hittills. Förutom dom nio minutrarna det tar att också till osby vill säga. Tåget vart försenat i nästan en timme med stopp i alvesta, och ett mitt ute i vildmarken. Vi trodde vi skulle mördas, men det visade sig vara ett tåg som skrämde livet ur oss när de gled förbi i flera hundra km i timmen. Vi dog och titti ramlade ner på golvet när vi landade i älmhult.

Klockan vart tjugo i tio, och vi hade aningen bråttom. Panik duscha, panik föna håret, panik sminka och allt det där. Det blev panik som ni säkert har förstått. Men jag kom iväg en ganska bra tid trots det, och på festen träffade jag mycket bra folk! Festen var, förutom allt de tråkiga, väldigt rolig och lyckad. Så tack så hemskt mkt Claes och Sofie för att man fick komma, riktigt trevligt! Jag försvann snabbt när jag upptäckte att städning var på gång, och avrundade kvällen runt halv 3.

Sunday idag. Ska städa mitt rum och ikväll är det träning :) Puss!

the mixed tape

Godmorgon!
Åh, jag är helt slut. Är riktigt trött och förstår inte riktigt hur jag ska orka hålla igång en hel dag idag. Men det får väl gå an i guess. Igår var en rolig kväll. Blev ju att dratta ner till klöxhult, kollade på någon äcklig film, spelade lite ps2 och pratade. Så det vart mycket trevligt. Och ett stort grattis till Daniel som fyller 17 idag :D:D!

hemma vid kvart i ett efter att ha fått följe halva vägen (a) haha. Kollade lite film och sen dunstade jag i sängs. Helt utmattad. Nu är klockan snart tio, och om ungefär en timme sitter jag på tåget påväg till växjö med evelina :)

men de är inte förräns om en timme. Nu lyssnar jag på Jack's Mannequin - The mixed tape, från one tree hill. Den är mysig! Nåväl, ha en bra dag :)

yey!

sämstuppdatering.se!
Jag har helt enkelt varken tid eller ork nu.
Jag har somnat tidigt varje kväll i en hel vecka, det säger väl ganska mycket antar jag? Men får väl ta och berätta om mina dagar. Torsdag, antar att det var där jag slutade någon gång. Vi hade vernisage i skolan hela dagen, redovisade vårt temaarbete och jag tyckte faktiskt att det gick ganska skapligt. Lite folktomt i vårat rum bara. På kvällen tränade jag småbarnen och var på spanskamöte. Ganska tråkigt, men vi fick oss lite goa skratt trots det. Kom inte ens till den viktiga frågan, om vi får dricka eller inte? hm..
på kvällen köpte pappa pizza till oss, det var smarrigt!

Fredag, today. Love! Skolan var tråkig, men de var hyfsat fint väder även idag, aningen kallt kanske. Men det var skönt att sitta ute en stund och bara chilla. Vid 1 åkte jag titti eve johanna och paulina ner till haganäs för att bubbla och basta lite. Det var skönt kan jag säga, var helt utmattad efter det kan jag lova. Sedan hem, sova lite och  nu är klockan lite över 7. ska snart hem till daniel och träffa honom och robin.

Imon blir det växjö, bowling och fiestaaaaaaa! puss!

don't worry about what we can't control.

Idag har jag varit effektiv. Lite iallfall. Först var jag och syrran nere på maxi, var tvungen att köpa lite Bens&Jerrys glass. Åh, det satt finfint. Sedan satte jag igång, skrev klart min dikt, skrev ut den + diktanalysen, påbörjade ett gammalt nationelltprov i matte, avslutade efter fjärde frågan, kollat igenom inför vernisagen imorgon för Lao Zi daoismen, och sammanfattat ytterliggare några sidor i hemkunskapsboken. Yey! Jag är bra idag känner jag.
utan att verka skrytig då alltså :)

Nu har jag inte så värst mycket för mig. Tar det lite lugnt framför datorn, framför facebook och msn, plus lite spotify på det. Jag gillar't. Är dock redan ganska trött! Förstår inte vad det är med mig, har somnat runt 10 - halv 11 varje dag sedan i söndags. Jag som vanligtvis inte brukar sova förrän klockan slår 12 - mer än det till och med. Framsteg på sätt och vis.

och just nu ser jag mycket fram emot helgen. På fredag blir det lite bubbel och bastu med tjejerna på haganäs hoppas jag på. Vi hade ju först bokat aktivitetshuset bubbel och ångbastu, men planerna blev inte riktigt som det var tänkt. Och vi valde därför istället ett litet billigare alternativ för att göra något tillsammans. På lördagen är det som så att vi ska åka och bowla i växjö med ägksgymnastikledare, och egentligen var det tänkt att vi efter bowlingen skulle äta tillsammans. Men eftersom vi gärna vill hinna hem till claes 18års fest så skippar vi maten och tar ett tåg hem istället. Så det ser ut att bli en fin helg om allt går enligt planerna :)

Men nu är det duschen som gäller för min del, jag känner mig allt annat än fräsch! :) puss

välkomnar våren

Fyfan vad mitt humör är på topp idag alltså. Solen skiner, det är nästan så att de steker lite och jag var bara tvungen att ta på mig min skinn jacka idag. Och de ångrar jag inte. Vi har under dagen upptäckt årets första geting, och även sett två nyckelpigor. Nu är det bara fjärilarna kvar!
Vi har mysit igenom hela denna dagen, har för de mesta suttit ute i solen och avnjutit denna vackra dag. Hel härligt. Nu ska jag snart ut och gå en runda, efter att jag har ätit vill säga. Spagetti och köttfärssås, mums! :) Och bara för att mitt humör är bra idag så bjuder jag på tre bilder från idag, för att visa att vi stormtrivs. Skulle kanske fotat något roligare, från lunchrasten eller något liknande. Men! Alltid är det något man glömmer/inte tänker på.
So long!


blodinbella på bloglovin

Varför går det inte att läsa blondinbellas blogg genom bloglovin'?
Eller är det bara jag som har det så?
där har hon tappat en läsare iallfall :)

don't get mad if I'm laughing

Jag måste säga att jag är grymt avundsjuk på matilda som  redan fått det preliminära intagningsbrevet. Och passar även på att säga grattis, ser fint ut för hennes del. Men jag själv är riktigt nervös, och vill bara få hem kuvertet genast. Man blir så nervös av att bara gå runt och inte veta, bara kunna hoppas på att man kommer in. Jag kommer dö den dagen jag får brevet, och lär väl inte ha hunnit öppna den innan jag ligger i min grav. - så ser jag det på det hela. hoho.

Ja, idag har jag iallfall gjort lite nytta. Har börjat sammanfatta alla 2000sidor i hemkunskapsboken. Ska nämligen ha prov, dock inte förrän om en vecka så jag vet inte riktigt varför jag började på det redan nu. Eller, de är ju trots allt några sidor som ska skrivas. Och min dikt. Ja, den går det ju inte riktigt bra med, tänkte sätta mig med den ikväll innan jag går och lägger mig. Får se om jag får fram något poetiskt och vackers såhär dags. Som innehåller metaforer, liknelser och allt det där.

Har även skrivit ihop några rader om mig själv för att söka sommarjobb. Bärförsäljning is the shiet! hoho. Nu måste jag bara hålla tummarna för detta också, finemang! Jag dör nog lite till om jag inte får ett sommarjobb, utan jobb - inga pengar. Att vara utan pengar en sommar är ingen lyx. Liksom något man hellre skippar.  Så måtte jag få ett jobb!


2år sedan, jisses vad tiden springer förbi!

beautiful, dirty, rich

Känner ni hur våren börjar närma sig? Solen har kikat fram, dock blåser det enormous ute. Kallt, men härligt. Skolan idag gick fort. Hade slöjd, laboration, spanska och eget. Så hela dagen har gått ganska fort, och vi har ändå lyckats få en sak gjord. Eller, gjord och gjord, påbörjat kanske man skulle säga ístället.
Jag är förövrigt helt inställd på att det är onsdag idag, av någon anledning. Vet inte varför, men det är onsdag idag! De vet jag innerst inne! :) Idag måste jag sätta igång med allt jag har att göra, skriva en egen dikt bland annat. De lär ju ta sin tid, med tanke på att jag inte är någon vidare poet. Jag måste också fixa klipptid snarast, förfärligt. Eftersom jag inte är något större fan av klippning, (och jag som bli frisör) haha!

bäst man sätter igång så att man får något gjort kanske? Jovars! :) Ska ut en runda sedan i det tjusiga vädret.  ÅH vad jag önskar att jag hade min Gucci nu :/ <3

stay the night

Träningen. Ja, vad ska man säga om det. haha. Jag var ju inte på hugget idag kan jag ju absolut inte påstå. Utan tog de mest lugnt idag, och upptäckte dessutom att jag har fått ett extremt blåmärke på mitt lår. Okej, nu överdriver jag en smula, men ont som fan gör de, och blått är det också. Måste ha varit sedan idrotten idag, jävla plintar!
Jag var lat idag, tog moppen. Så jag har lite skuldkänslor nu över att jag inte cyklade.

Ikväll har jag uppdaterat min mobil och mig själv med lite ny fräsch  musik. Som inte är alldeles, för mycket över tjatat. Trött på min gamla musik. Och egentligen har jag ju en hel del plugg att fixa, tror ni har jag gjort de? ..... Jag tar igen allt sådant imorgon hade jag tänkt mig, då jag inte ska träna.

Jag (mina vänner) har nu kommit på att jag skickar alldeles för mycket sms. Jag har nu skickat 2321 stycken sms på bara 16 dagar. Ja, vad vore jag utan min mobil kan man ju fråga sig. Säkerligen finns de fler än jag som får panik av att inte ha den i närheten. Men man måste ju utnyttja att man jämt har gratis sms. Lovin' it!


'kristin expooosed.blogg.se säger:

fuck you

- Betala njut och skrik, men jag skiter i dig - säger:

fuck you mera

'kristin expooosed.blogg.se säger:

fuck you mest

och med detta avslutar vi detta inlägget med! :)

baby goodbye

monday is over.
Igår somnade jag väldigt tidigt, alldeles för tidigt för att vara Kristin. Jag hann inte ens se färdigt hela sanningens ögonblick. Så tidigt alltså.

Hade lite hopp om att vakna pigg i morse, men icke. Bortkastad tid att sova så tidigt på kvällen med andra ord. Började dagen med svenska, och sedan mentorstid. Lite eget, engelska, lunch och idrott och eget så hade vi dagen avklarad. Har  precis insett att vi faktiskt har ganska mycket skolarbete just nu. Hk, evolution, religion, matte(fyhelvete  alltså!), svenska och sådant. Antar att jag måste ligga i lite nu, hemma och i skolan.

Ikväll blir det träning för min del, även om jag känner mig halvdålig. Huvudvärk. Men jag antar att jag överlever, får ta det lite lugnt ikväll. Jag är så sjukt trött också, yeeeey alltså! :) men nåväl. Nu ska jag pysa! Puss! :)

I'm not pop

Nu kan vi hälsa helgen goodbye. Men det har faktiskt varit en bra helg.
Kvällen slutade klockan kvart över 2 hos Joel, och han vart så himla bussig så han skjutsade hem mig på moppededen. Det var en trevlig kväll och  det var trevligt att träffa lite gammal umgänge igen. Jag somnade i vilket fall som helst halv 4 och  var lagom död när jag var tvungen att dra mig upp klockan nio. För färligt. Jag kan ju säga att jag har varit död iprincip hela dagen.

Men iallfall, anledningen till att jag var tvungen att stiga upp så tidigt var för att Adam skulle komma, inte lite tidigt. Klockan 11! Jag var död. Senare kom sara och vi hade det super trevligt. Tycker jag :) nu ska jag kolla på tv iaf :) ha de najs!

night's still young

natten är ännu ung som sagt, nu ska jag hem till joel! :)

Melodifestivalskväll hos Sara.

Jag har aldrig varit ett stort fan utav melodifestivalen, men kände att jag skulle ge det en chans ikväll. Dels för att få träffa mina fina vänner, och för att ha en trevlig kväll. Så mi madre körde ner mig mot den stora staden möckeln, älmhults stolthet enligt vissa, älmhults skithåla enligt mig ^^. Men iallfall, där väntade en Sara med godis och ett youtubeklipp med one tree hill. Förvånadsvärt, men oh så bra. Det blev även lite prat och sådant innan Simon och Salome tittade förbi. Då blev allt plötsligt mycket mer hysteriskt och alla blev helt till sig. Lite galet. Sara var nervös för hur de skulle sluta i melodifestivalen, simon satt mest bänkad framför facebook, och ja, vi andra bara fanns där.

Vid 8 satt även vi bänkade framför tv:n, som jag antar att många andra gjorde vid den tiden. Kollade på alla bidragen, satt och småpratade, åt (massvis) av chips och godis, drack och hade det super trevligt.
- Asså du vet väl att han har H.I.V? (säger jag och bokstaverar h i v)
- nej, kirre, asså han har hiv. (säger simon som ett helt ord)
hahaha, den killen har ju ingen koll alltså. synd om grabben alltså.

Jag fick helgalna ljudklipp alltså, jag skojar inte om att jag gärna hade visat dem för hela världen, om de nu hade varit möjligt. Haha, fast jag får nöja mig med att jag var med om de, och fick höra mina vänner kämpa in i det sista. De skrek sig hesa, hoppade nästan sönder golvet och väckte hela huset, om någon nu sov vill säga.  Tur att huset inte är antikt och gammalt, de hade nog inte varit mycket kvar av de då.  Simon tyckte iaf att Caroline af Uggla skulle vinna. Ingen av oss höll med. Jag själv tyckte måns, emd, eller alscazar. De var helt klart bäst. Men istället vinner någon loj opera låt?  Kommen helt från ingenstans, jag undrar vad det har tagit åt svenska folket faktiskt. Om de nu ens är de rätta siffrorna. Nästan så att man ville fälla en tår eller två när man fick höra vem som skulle representera Sverige i kvalet. Skäms nästan lite, kan riktigt se det framför mig. När Sverige skämmer ut sig.


Melodifestivalen är överskattat. Jag skulle aldrig ha gett de en chans. Nu kommer jag nog aldrig i mitt liv se det mera. Inte de närmsta århundranden iallfall. :) Men jag får iallfall tacka för en väldigt rolig kväll tillsammans med mina väldigt bra vänner.




mina favoriter. Måns är förövrigt jävligt lik vår idrottslärare. grr! :)

when you dreaming with a broken heart

Hur tidigt jag än tycks vakna verkar det som att jag ändå alltid vaknar sist av alla i familjen.
Nåväl. Idag är det lördag, och jag har än sålänge hunnit med en sväng i byn, apotekan, för att köpa b-vitaminer. Sedan har jag även städat mitt rum, så jag känner mig lite extra duktigt som är färdig innan klockan en slagit elva. Får väl se hur jag utnyttjar resten av dagen med. Skönt att få lite ledigt från skolan nu iallfall. :)

tänkte ja skulle ta nått att äta nu, skriver nog mer senare :) puss.

let it rock

Nu är min syster hemma igen. Snäll som hon är hade hon ju då köpt en del saker till mig, som tröst, och för att vara snäll. Så fick 3 smirnoff ice -ciderliknande saker. En eyeliner och ögonskugga, som tröst för vad snorungarna hade tjuvat från mig. Det fick mig på bättre humör, att någon bryr sig om mig :) haha

Jag hade tänkt att vi skulle ladda ner någon film snart och kolla på, mysa lite ikväll. Kanske ska gå en promenad eller något senare också, även om vädret inte är det bästa just nu, men lite skönt&mysigt på något sätt trots de blöta vädret. Jag som trodde våren var på god väg, med tanke på vädret igår? Det var ju faktiskt ganska soligt och framförallt behagligt ute. Men det var ju länge det varade, redan klockan 6 så var ju snön i full gång. Jag hatar det svenska vädret, just nu åtminstone. Men vad gör man? Just have to live with it. Jovars. Nu börjar det bli trögt i skallen, lite brist på fantasi och sådant. Så antar att jag ska leta upp en ruskigt bra film nu, och ikväll bara ta det lugnt. :) Vi hörs, as usual. puss

find the right way to do the right things

Jag blir bara mer övertygad om att fredagen den 13:e faktiskt är en otursdag. Vi hade ju som sagt nationella proven direkt på morgonen. Vem tror ni inte försover sig till åtta, om inte jag? Så jag blev skitstressad, det var bara på med kläderna, borsta tänderna och sätta upp håret i en slarvig toffs för att sedan åka mot skolan. Alla kollade på mig som om jag vore en utomjordning. Kan de ha något med att jag var osminkad att göra? I think so. Provet gick förövrigt okej. Inte bra, inte dåligt, okej. Känns det som iallfall. Men vi får väl se om de fortfarande känns så när vi får tillbaka dem igen.

Efter proven var de lunch och sedan hemkunskap resten av dagen. Vi kollade på film och fikade bullar m.m som vi hade bakat förra veckan, eller förrförra veckan var det nog. Helt okej gott. Dock var filmerna så otroligt tråkiga och jag hade bara lust att sova. Vi slutade iallfall 20minuter tidigare idag, inte helt fel alltså. Jag börjar nästan vänja mig vid detta med att sluta tidigt, det behöver jag nog inte oroa mig mera för. Det lär inte hända igen.

Men å andra sidan är det ju fredag idag, och då är det ju helg de kommande dagarna. Jag är en riktig liten livsnjutare och ska ta vara på detta. Vilket betyder att jag ska gå och lägga mig snart, och sova. Ikväll (senare) kommer min syster hem från danmark, saknat henne. Så ska bli kul att träffa henne och umgås lite med henne igen. Har varit tomt här hemma utan henne. höhö. Nu blir de soffan och tv. pusspådet, och ha en bra helg allihopa :)

update!

Oj, detta var ju inte likt mig. Jag har inte skrivit på två dagar nu. Och känner på mig att detta kommer att bli ett ganska långt inlägg. Så, warning warning! Detta kan bli onådigt.

Jo iallfall. Det blev onsdag, och skolan flöt på som vanligt. Avslutades med en och en halvtimmes SO, vilket kan låta ganska tråkigt. Men med lite livliga diskussioner och så vidare så blir det hela lite roligare. När jag skulle hem upptäckte jag att någon ful liten snorunge har snott allt mitt smink?! ALLT! Hela skiten, hela nessesäret! Jag dör, och vill döda den som tog det. Eller kanske inte döda, men att dra en bok in i huvet på den, hade inte suttit fel. Not really.

Så jag och Titti gick ner till linné efter skolan för att försäkra mig om att jag inte glömt den där (vilket jag var helt hundra på att jag inte hade) och där fanns den såklart inte. Sedan gick vi ner till haganäs för att träffa Slem och Timmie. Pratade och så, sedan försvann ena paret och jag och adam stannade kvar och väntade på hans mami. Vi kollade på björn gustafsson's film, ett livsverk? eller vad heten den egentligen? Ja,  vi åt och pratade. Trevlig kväll :) Pappa hämtade mig vid nio och när jag kom hem åt jag gröt, ifall ni nu skulle anteckna. Vilket jag vet Sara gör :)


Idag är det torsdag och vi har haft en jävlig chill skoldag. Med tipspromenad, som jag blev diskad ifrån ( :(:(:(:(:( ) dock för att jag hade varit med och gjort frågorna. Haha. Allt har sin förklaring. Sedan fikade vi och lekte tre lekar. Två av dem vann jag faktiskt, och den tredje vann vårat lag. Jag hade en riktigt bra dag med andra ord. haha. Fram mot eftermiddagen kollade vi på film, festival och sedan fick vi sluta. 45minuter tidigare än vanligt, det är ju bra för att vara Gemö actually!

Jag cyklade hem, cyklade till barngympan, cyklade hem i snö, åkte till haganäs för att träna innebandy. Gick förövrigt helt okej, inte världsbäst, men okej. Och sedan åkte jag hem., Har duschat och så nu, och tagit ett knäckebröd. Ska snart sova för att vila ut mig inför imorgon, då vi har nationella prov i 80min+55min. Hur skall detta gå my friends? Lycka till ni andra  så ska det nog gå finemang :) ska som sagt sova snart, så lägger väl dit ett litet godnatt också :) pusshej

nothing else I can say

Jo, alltså, jag har hamnat i en djup bubbla på grund av mina läxor. Jag skriver en diktanalys om brännö serenad med håkan hellström och jag känner mig så poetisk när jag skriver. Haha. Ganska löjlig med andra ord. Undra hur mycket vår svenskalärare hånar oss, eller dem som är så poetiska att det nästan låter löjligt? Pinsamt pinsamt!

Förövrigt känner jag mig så otroligt ambitiös. Jag har gjort färdig ett blad om evolutionen nu, det som inte är grupparbete alltså, och nu har jag även skrivit klar min diktanalys. Jag är på hugget idag alltså. Kanske lika bra att fortsätta med allt annat man har att göra, man vet ju trots allt aldrig när denna ambitiöshet kommer tillbaka.

haha, bloggtorka!!
ingen fantasi!

shadow of the day

Jag tror jag satt vid datorn alldeles för länge igår kväll med tanke på att det var precis så att jag orkade ta mig upp ur sängen i morse. But who do I have to blame? 
Cyklade för första gången, på tok förlänge sedan, till skolan. Kallt som fan och mina öron vart röda. Påminn mig om varför jag gör det? Just det! Min syster. haha. Vi hade slöjd idag, är färdig med ett hjärta på mitt lapptäcke, inte illa alltså. Än så länge så ser det faktiskt inte så tokigt ut, tänka sig. Idag hade vi även laboration på no-lektionen, första gången denna terminen typ. Eller på hela året? Vi klarade både de ena och de andra. Lite stolta över att ha klarat den uppgift som ingen annan klarat. Att få fram lite ananaslukt. Sedan hade vi lunch, äcklig mat och fight mellan simon och mat-tanten. Lite dramatik tycker vi om, sådant händer alltför sällan! :) Fortsatte med tråkig spanska, och sista lektionen gjorde vi ingenting. Jag knallade runt mellan två av våra klassrum och var social istället. Funkar finemang. Även om jag nu har en del att ta igen med. Haha, "but who do I have to blame?". Skärpning!

Jag cyklade hem fort som attan för att det var ruskigt kallt ute. Gjorde lite bullar och la mig i soffan och kollade lite på tv. Vilket resulterade i lite sömn. Vaknade lite innan träningen började, stack ner för att få lite information om tävlingen och så vidare. Som tråkigt nog inte blir av... Men de goda nyheterna är att vi istället ska tävla den 9/5, och då inte bara med dans utan istället gymnastik. Inte helt fel det heller ju! :)
Åkte hem igen för jag hade ju som sagt en del plugg att ta igen, så det blev ingen träning för min del, som vanligt på tisdagar. Tänkte jag skulle gå ut och gå en runda senare, för träningsdagbokens skull. haha, så jag har rört lite på mig idag iallfall. Annars är jag otroligt stolt över mig själv, jag har liksom satt igång att göra mina no-uppgifter om evolution. Det börjar gå framåt, och idag ska jag vara duktig kvällen ut och skriva färdigt min diktanalys, kanske filosofera lite och komma på en egen dikt, skriva på träningsdagboken och läsa. Haha. Ett lycka till lär jag ju  behöva, med tanke på att jag säkert komma lägga av innan jag är klar med hälften. Men positiva tankar! Jag fixar detta.

Dags att sätta igång om jag ska bli klar innan gryningen :) puss!

det var tänkt att jag skulle bjussa på en bild från labben, men jag hittar såklart inte min usbsladd. Kabelfan!

istället blir det på en som antagligen kollar på mer tv än vad Burre gör! tänka sig att de finns.

I'm gonna love you more than anyone

Sitter och lyssnar på Chris Brown nu. Vill få den känslan som man får av hans låtar, alla hans fina kärlekslåtar och så vidare. Den känslan kommer faktiskt inte längre, notera längre. Jag fick den känslan hela tiden, man blev liksom så glad av hans musik, och nästan helkär.
Lately har man ju läst en massa om honom, och Rihanna. Vad man ska tro på vet jag inte, för man vet ju trots allt inte hur mycket av den blaskan som skrivs i tidningar stämmer. Men om man nu, som jag, väljer att tro på detta så försvinner den känslan. Ganska många som känner så va?

Ge oss gamla Chris, och nya underbara låtar!


tänkte dela med mig utav en upptäckt jag gjort. Bara för att visa en av mina dolda talanger. Jag har nämligen kommit under fund med att ett stort i är lika dant som ett litet l. Ifall ni ville veta. Just in case liksom. Ni kan ju trots allt behöva veta det, ifall de dyker upp något svårt i ert liv. puss!

I know my destination

När jag kollade igenom min loggbok efter inlämningsdatum såg jag plötsligt att jag faktiskt har massor av roliga saker att se fram emot, innan vi tar sommarlov. bland annat:
- Bowling med ledarna 21/3
- Bowling med mentorstiden ev. den 3/4
- Gymnastik/fristående tävling i växjö 4/4
- Underbara påsklov
- Min systers 18års dag
- Liseberg med klassen 29-30/5

och mycket annat däremellan. Studiedagar, spexfoto, brännbollstunering, årliga kanotpaddlingen, alla bus vi nior ska göra för lärarna och allt där emellan. Något säger mig att den sista tiden kommer gå ruskigt fort, kanske alldeles för fort.
men vad bablar jag om? Nu ska jag inte inbilla mig att tiden tills dess blir enkel, vi har fortfarande hur många nationella prov kvar som helst att göra, inlämningar, redovisningar, prov, så stressigt lär det bli oavsett hur mycket jag än har att längta till.

so much I need you.


måste säga att de är lite tomt utan dig. haha, bara 4dagar kvar!

wondering why

Jag absolut avskyr måndagar. Vi hade nationellt prov, svenska muntligt. jag är trött på prov nu, det suger. Jovars. men antar att de gick helt okej trots det. Sedan hade vi bara tråkiga lektioner. Sammarbetsövning på idrotten, det var ganska roligt iallfall. Något positivt. Sista lektionen vart chill, haha satt och drack energidricka och pratade snusk. hhahah visste ni att apor brukar vara homosexuella? :) Nu vet ni!

Sedan var de träning, kände mig helt död och mådde illa. Men körde på lite trots det, och nu är jag hemma och väntar på att papppa ska bli klar med gröten. Service. Nåväl. Nu tänkte jag sätta mig med lite plugg och sådant, och sedan duscha och nana! :)

gröten kallar! pusshej!

life is life na na na na na

Idag är det en internationella kvinnodagen, men jag har inget känt något skillnad emot alla andra dagar. Man blir behandlad precis likadant som alltid. Oallmänbildad som jag må vara, så förstår jag faktiskt inte vad det är med den där kvinnodagen faktiskt. Kanske något jag ligger helt efter i? Tjorvas.

Vilken lugn och fin dag jag har haft alltså. Jag har suttit vid datorn och redigerat lite, inte mycket mer. Vid halv 6 cyklade jag till haganäs för att träffa sara och salome och glotta på matchen, som inte gick så bra för övrigt. Stackars älmhultare som förlorar sin sista match. ackack! De överlevde antar jag, hoppas jag, tror jag.
Efter matchen pös jag vidare  till linnéskolan för en och en halvtimmes dansträning. Inte helt fel, men inte helt bra. Jag var så jävla trött! Helt sick. Fast i och för sig, när är man inte trött en söndag egentligen? Det är ju liksom en bakissöndag. Man ska vara trött, oavsett bakis eller inte.

Nu sitter jag här och förbereder mig mentalt inför de muntliga svenska nationella provet. Jag orkar inte, och jag är faktiskt lite nervös. Tro't eller ej. Har även ett nationellt prov på fredag, första i engelska. gooousch. Vilken vecka jag har framför mig. Massa i skolan att göra klart (allt ska in v,12, och då menar jag verkligen allt.)  Jaja. Och systeryster åker även till danmark en hel vecka nu, med sin klass. Så det kommer ju bli lite tomt här hemma måste jag säga, men ändå ganska lugnt och skönt. Haha, taskig jag är som säger så. höhö. Nåväl. Nu måste jag äta något litet. :) puss!

already suffered the fever of disbelief

bra lördagkväll!
Claes körde ut oss till Bobo i länshult, guess what. Ingen hemma. Lagom bra. Men vi kirrade koden in till huset och jag och Burre började leta efter kablar i hela huset till playstationet, eftersom vi något skulle göra medans Robin var och kalasade borta i Råshult. När vi väl hittade de och skulle börja spela buzz så kom han såklart hem. Haha, men vi körde lite och det gick bra, de tre första rundorna iallfall. Haha, men sist kom jag inte iaf! Haha, sedan kollade vi på någon film om poliser och knarklangare. Minns inte vad filmen heter, men jag såg inte heller så mycket utav den. Och jag har säkert feta blåmärken överallt på mina armar, misshandlad.se!

Claes kom och hämtade oss vi ett och vi (daniel) armbågsraggade på vägen hem. Knas båda två!
Somnade runt halv 4 inatt och vaknade väl vid 10-11 tiden.

Nu märker jag att det snöar. Åååh, jag blir ledsen i ögat. Jävla pisssnööö! Vart är våren?
Iallfall, idag har jag kollat på twilight igen, haha. och har precis duschat. Senare ska jag kolla på innebandy och sedan ikväll blir det träning för fullar muggar. Nu ska jag dock äta något :) see you!

I can do it without the pain and sorrow.

tjollahoppsan.
Denna lördagen har gått alldeles för fort, känns ännu som att klockan bara är typ halv 4. Klockan är snarare kvart i 7. Jisses, jag måste sluta sova länge på lördagar! Anyway, idag försökte jag och martina gå pappa att börja tro på spöken och så vidare. Genom att visa klipp från youtube och annat läskigt och väldigt övertygande om att de faktiskt finns spöken, han trodde ändå inte på det. Och kom alltid på något att säga om hur fake allting var och att det är påhitt, spöken finns inte. Jag ska minsann visa honom, spöken finns! They do! Han har bara inte insett det ännu. Jag ska upp och spöka hos pappa inatt när han kommer hem har jag bestämt mig för, sen ska vi få se på vem som tror på spöken.
haha, min pappa!

Jaja, Sara kom hit idag, sjukt längesen vi sågs, eller tjaa, prick en vecka. Fast de känns som år och dar. Så mycket man missar att prata om alltså. Så som ni hör blev de en massa prat, och en massa one tree hill. Hon är allt för mysig den kvinnan. God i love you.

Nu sitter jag och försöker fördriva tiden aningen.. klockan 9 kommer danne och så åker vi ut till robin och är där ikväll. Hoppas på en returmatch i biljard, och kanske pingis? Hahah. Jag ska vinna, mina tävlingsnerver är på gång ikväll, jag känner det. Jovars. Ni får ha en fortsatt bra lördag :)

hope and glory

Goodmorning! :)
Har ni haft en bra fredag?
Min kväll spenderades hos Mathias, där det var krök. Träffade trevligt folk, lyssnade på bra musik och umgicks med häftigt folk. Haha. Andra mådde bra, andra mådde mindre bra. Kvällen avslutades hyffsat tidigt för min del, då jag cyklade hem till min säng som skrek efter mig.

Innan dess träffade jag efterlängtade Emelie! Var hemma hos simon en stund, dem spelade buzz. Sedan gick vi ner till amigo för de tjockisarna var hungriga på pizza. Så det gjorde vi, och där träffade vi även på Andy, Ludde, Jp, och Joel. Längesen man träffade de gossarna, så det var trevligt. Även om 90% av deras samtalsämnen handlade om mopeder och diverse så var det ganska trevligt trots allt :) Sedan promenixade vi ner till Willys, eller iallfall jag Tommy ludde och jp. Och sedan över till Mathias.

Det blev en liten fel ordning här med dagen. Fast lite omvänt har aldrig skadat. Idag är det lördag, och idag kommer fisk hem till mig en stund. Senare på kvällen ska jag och mowgli åka ut till bobo i skogen :) Låter som en trevlig lördag :) Det hoppas jag att ni får också, pusss! :)

forever feels like home

Kul att statistiken ökar! :) welcome, welcome.
undra vilka ni är..

Nåja, nu har jag íallfall varit och kollat på en u-lagsmatch. Älmhult - växjö. Gick inte så bra resultatmässigt, men älmhult spelade så mycket bättre än dem. Dem spelade fult, mycket fult med tacklingar. Såg väl egentligen inte så mycket av matchen, satt mest och smsade med allt gott folk som kände för att roa mig. Vissa var med roande och andra mer åt dissarhållet. hoho, men jag överlevde. Papi hade köpt lite choklad och godis så de fick jag leva på en timme. Funkade inte så tokigt faktiskt.

Just nu gör jag inte alldeles för mycket skulle jag väl påstå. Jag är grymt sugen på one tree hill, men sara kom aldrig hit. Det typ stormade ute och ingen av oss orkade ta cykeln och trampa igenom halva älmhult. Nä, det kändes inte så lockande faktiskt. Så vi tar de en annan dag iställlet.

Åh vad jag saknar alla gamla människor!
Imorgon kommer iallfall Emme, var så sjukt längesen man träffade henne, s-a-k-n-a-d.se! vad händer mer i helgen gott folk? :) pussususususus!


 har ingen bild på emelie, så det får bli en fin sommarbild som är tagen utav henne! :)

I'm still in love with who I wish you were.

5/3
torsdag.
Hur mårs det idag då? Bra antar jag.  Själv var jag uppe med tuppen i morse, haha, eller inte. Jag var dödstrött och ville ha helg. Tur är väl att det är fredag imorgon då. Så man får sova ut länge nog. Inte för att en helg är tillräckligt lång för att sova ut på, några dagar till kunde den allt ha varit.

Nåväl. Mentorstid började skoldagen ganska skönt faktiskt. Sedan blev det bara jobbigare och jobbigare. Vi hade eget, spanska och engelska. Värstingsämnen typ, eller ja, alla ämnen är ganska tråkiga förutom då idrott som vi inte ens hade idag. Nåååja, efter maten hade vi iallfall svenska och matte. Suckyyyy. Alla tråkiga kärnämnen på en och samma dagh, yeey alltså. lärarna har lyckats få in en riktigt lyckoträff där. Anyway.

Jag fick skjuts på cykel hem och sedan somnade jag sovandes. Hohoho. Sedan cyklade jag till barnträningen och hem igen.. Nu väntar jag på fisk och vi ska äta bullar och kolla one tree hill. Det ni daniel och robin, de ni! ;)

åhåja, nu ska jag äta macka! :) puss

can't slip through the pain.

Hej det är jag igen!
hohohohoho. Jag är fett uttråkad, och har uppdaterat mycket dåligt idag. Jag har helt enkelt inte haft tiden till det. Slängde ju in ett tråkigt inlägg i morse, så jag klagade på alla skolans datorer. Det fortsatte gå skit för mig, och faktan var jag tvungen att leta upp igen. Inte min dag helt enkelt.  Så jag satte mig för att måla på planschen i stället. Haha ful som stryk är den. Jomen. Idrott och vi hade innebandy, sjukt rouligt faktiskt. Jag gillar det, mucho.

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, tog en kvart. Haha, ingen större plåga, snabbt gjort. jag och pappa åkte till Maxi, handlade lite och sedan hämtade vi adam och martina på skolan. For hem, kollade lite tv, pratade och sedan åt vi. Pappa slängde ur sig en ful kommentar om mitt utvecklingssamtal, eftersom mamma frågade hur det gick.
- jo det gick fort. Hon sa att om de inte hade kunnat lära henne något förut, så kommer de nog inte kunna göra det nu heller. Varför försöka nu när det bara är några månader kvar!

Ja, riktigt rått av honom tycker jag faktiskt. Jag blev lite rå tillbaka, gav han min söta mördarblick, sedan blev han snäll igen :) Íaf, vi fortsatte med att kolla på en film, åt glass och hade det trevligt. Vid nio stack han, och jag och martina kollade lite på greys. Tycker faktiskt inte det är  jätte bra längre, men jag är ju inte direkt insatt i det, så förstår inte handlingen ett smack längre. Efter är vad jag är.

Ååååh, jag saknar de nya one tree hill avsnitten!!!! Snart ska jag sova, godnatt! :)

sucky

Sitter i skolan och har temaarbete nu, och ska ha ända fram till lunch. Så jävla segt. P-ppplus att jag är helt ensam i min grupp för Salome är sjuk(vekling) och de andra åttorna är på prao. Så jag får fixa allt själv idag. Jag hatar just nu skolans datorer äckligt mycket, för nu cepar dem och alla ikonerna har försvunnit, och jag kan inte skriva ut det jag hade lagt in i ett dokument, som jag inte har sparat! blir man arg eller? Åhhhhh!

aja, nu ska jag fortsätta dampa sönder på dessa datorer tills jag fått ut den fakta jag behöver :)
Och idag kommer adam! :) puss! :*

<3


jag saknar dig så det gör ont, kämpar för att hålla tårarna inne!

jovars!

http://www.viraltrafik.se/?expooosed

gone away are the golden days

Åhå, den här tisdagen har inte varit att leka med. Vi hade en rolig dag i skolan idag, händer ju inte alldeles för ofta. Började med slöjd, jag har väl sytt 1/3 av lapptäcket haha, bara 2/3 kvar då va.  Efter det hade vi so och världens roligaste diskussion om Gud och så vidare. Marius vart helt insatt i det här, och svenskar kan absolut inte tro på gud, enligt honom. Haha, gud vilken knäpp klass jag har alltså! Vi åt lunch och sedan hade vi nog årets roligaste spanska lektion. Busade med nettan, ställde om klockan, misslyckades med att hänga tillbaka den, blev busted(Så fett) och så vidare. Galen lektion med galet mycket skratt. Sista lektionen var galen den också. Haha, vi filmade en film som varade i 25 minuter med simons mobil, och nörden själv (jag) satt och kollade på den de senaste 30minutrarna typ. haha nolifer.

Jag var duktig som gick hem idag :D Fick fin sällis med min johanna. Toppentoppen. Nu har jag ätit lite, och ska gå och lägga mig nu. jävla trött är jag! :) godnatt!

I can't be who you are

Nu har jag suttit och läst över 100-blogg inlägg. Ja, det blir några stycken när man inte läser på flera dagar minsann. Lite jobbigt, men intressant liksom. Nu sitter jag och nöter musik, matten är avklarad och ska snart börja råplugga spanskaglosor. Samt skriva lite i min träningsdagbok, men det gör jag nog precis innan jag ska natta mig själv.

För övrigt så gillar jag Linkin Parks låt - leave out all the rest. Så himla mysig röst och melodin är fräs. Någon som har tips på mera bra låtar?  seeeeeeend! :) eller kommentera! vad ni nu känner för! :)

don't need your light to light my way

Jag är så tacksam att det finns bil, haha, som jag tidigare nämnt! Det regnade när  jag skulle till träningen, och det var kallt som fan när vi skulle hem. Tur Gabbe kan sin grej! :)  Träningen vart bra, och jag kämpade på så gott jag kunde. Fortfarande med hänsyn till mig grymma träningsvärk. Och jag bara klagar och klagar, förjävligt. Jag har ju inte så mycket att klaga på egentligen, allt gick ju bra. Jag är helt slutkörd med andra ord. Det här ska in i träningsdagboken kan jag lova.

Nu sitter jag med ett kärt kexchoklad, och tänkte jag skulle göra klar diagnosen i matte. Så man får något gjort. Har nog även lite spanska läxa att ta tag i. Tyvärr. Så trött på skolan. Usch och fy. Kommer sitta fint att sluta  nian sedan iallfall. Påtal om att sluta nian så är vi på gång med våra skoltröjor. Vilket är en ganska tråkig tröja eftersom vi bara ska ha en text med "Vilket tjat om dessa tröjor" eller något. Lite tråkigt. Men alltid är det något :)


Ja, nu ska mina mattehjärnceller plockas fram!

I will remember you

Usch, det är redan 2a mars. Vart försvinner alla dagar egentligen? Tiden bara rusar iväg tycker ja. Inte för att det är något fel med det eller så, man bara undrar vad man gör av dagarna egentligen.

Iallfall så är det måndag idag. Suck för måndagar, de är bara så deppiga, och långa, och tråkiga, och sega, och ja, allmänt depplåntråkseg! Skolan flöt på, vi gjorde något svårt på engelskan, hade svenska, idrott och vi gymade. Känner jag att musklerna bara pumpade - JA! haha. Träningsvärk sedan i lördags också, så det gick ju inte alltför smärtfritt. Vikarie sista lektionen, tycker vi inte om. Inte det minsta, och så vart jag tvungen att cykla hem när det snöade sådär hård snö. Jag blev totalt blind, men på något vänster lyckades jag ta mig hem utan att dö eller bli påkörd.

Nu har jag iaf ätit lite, ska snart pysa och träna. Dock slipper man ju cykla, för ängeln gabriel kommer och hämtar mig. hahaha snäller är han :) :)

Time goes by fast
Got my memories
And they will last
I try to keep it simple 'cuz I hate goodbyes
I try to keep it simple by telling myself that

hoho

- Betala njut och skrik men jag skiter i dig - säger (22:00):
nu får du kuk så det bara smäller om det!!
ojj!!!!! det lät väldigt fel!!
det jag menade var att var elak nu

någon kan inte behärska sig! :P

sometimes goodbye is the only way.

Åh vilken seg söndag, dock har den gått ganska fort faktiskt. Eftersom jag den mesta delen av denna dag har sovit. Helt slutkörd har jag varit. Att vakna klockan 6 på morgonen en lördag, och senare samma kväll klockan 3 gå och lägga sig, det suger verkligen all must ur en.

Så jag vaknade klockan halv 1. Kollade tv, somnade senare igen, vaknade lite senare, städade rummet. Som tog ungefär 1½ timme, så ni kan ju tänka er hur mycket jag hade och städa. Sedan gick jag och la mig igen, vaknade någon timme innan träningen.

Träningen gick finemang och jag hade lite problem med allting med tanke på min kära träningsvärk som jag så kärt hälsade välkommen imorse. nä men det gick bra ändå. På vägen hem fick jag lite kexchoklad av mamma, så nu har jag tryckt i mig lite utav det goda. Tänkte att jag snart skulle springa och duscha lite fort, men känner egentligen ingen ork till det. Sedan ska jag skriva lite i träningsdagboken som jag faktiskt påbörjade idag. Så lite har jag fkatiskt fått gjort idag, men det är ytterst lite. Nu ska jag iallfall bara ta det lugnt en halvtimme till iallfall, får se vad som händer efter det :) haha, puss!

"män med hjärna, kör en stjärna!"

Nej nu var det ett tag sedan man skrev. Ett par dagar sedan. Men man har haft så kul att man faktiskt inte har hunnit skriva och berätta något. Därför ska jag försöka få en kort sammanfattning av min helg, från fredag till söndag. Nåja, en del av söndagen iallafall.

Efterlängtade fredag ja. Skolan sprang  undan och vi bakade massor av goda saker på hemkunskapen. Yummie. Sedan kom papi och hämtade mig, jag åkte hem och sedan gick jag för att möta Evelina. Vi promenerade ner till Haganäs, och träffade Daniel och Robin, ävens hans mamma och lillasyster. Åkte ner mot bonnaland, Länshult om ni inte förstod :) hade en riktigt rolig kväll med dem faktiskt, det spelades biljard, pingis, fotboll, guitar hero och det kollades på film och vi hade det så trevligt som det låter. Tävlingar gång på gång och jag missade mitt isbad. Ackack! Någon fick mördar blickar och andra skrattade åt dålig reklam. En bra kväll med andra ord!

Vi åkte hem, och jag var hemma vid 1-tiden. Hade egentligen behövat plumsa i sängs, men jag envisades med att stanna uppe till halv 3. Vilket jag nog inte skulle ha gjort.
Steg upp tidigt, tidigt på lördan. Klockan 6 mer exakt. Fixade och donade här hemma sedan åkte jag ner mot kommunhuset. Där bytte jag bil och hoppade in i Gabbes. Trevlig bilresa ner mot ängelholm för en hel dags träning. Hel del roliga citat under bilresan. Haha
- Nu känner jag igen mig. (den  frasen sas ca 10gånger)
- Vart fan är vi nu då? (Sas ca 30 sekunder efter varje gång den första frasen sagts)

Haha, inte lätt inte. Men vi tränade på, och vi fikade mycket och vi tränade lite till. Det här resluterade i dubbelvolt, bakåtvolt och massa träningsvärk idag. Jag antar att träning har sina konsekvenser. Vi styrde bilen hemåt runt halv 5 tiden och en timme senare vart vi hemma. Jag slängde mig in i duschen, letade febrilt efter kläder, tryckte på allt smink, fixade håret och allt sådant för att hinna till förfesten när mina kompisar skulle dit, vid halv sju mer precis. Men det var ganska omöjligt och en timme senare efter halv sju var jag färdig.

Papi körde ner mig till Mathias där förfesten hölls och ett par timmar senare kom han och hämtade oss och vi körde ner mot härlunda. Det var inte så mycket folk som alla snackade om att det skulle vara, det var som julbalders kändes det som. Och någon pulsedriver fick jag personligen inte syn på, eftersom jag med mina ynka 1.55 inte ser ett smack där nere där jag befann mig så gav jag upp. Men musiken som spelade var brabrabra. Och jag hade hur trevligt som helst. Fick skjuts hem av adam och jag stöp i sängs med en gång, nästan i bilen.

Idag är det söndag, har sovit typ hela dagen. Men nu ska jag verkligen ta tag i städningen av mitt rum, sedan ska jag skriva i min träningsdagbok och vid halv 8 ska jag träna! :) Hoppas ni haft en bra helg! puss!


vi är bäst!
RSS 2.0