supernova

nu kör vi partaj hemma hos mig. Elin och johanna. Sedan drar vi vidare, somewhere. Kvällen slutar braaaaa :)

rock the night away

okej, något jag har problem med är folk som skiter i andra för att de hittat något bättre att sysselsätta sig med. En fet parentes (utan riktigt parenteser) bara sådär i början på ett inlägg. Pateiskt.

Snart ska jag kila över till johanna och ha en superduperultra-mysig kväll med henne och Elin tror jag också minsann sneakar förbi en sväng :)

ha en bra kväll everyone!

I was the only one who fell in love

Jag strunade i körningen, jag struntade i det mesta och jag låg kvar i sängen. Länge. Sara kom förbi en runda, kvar låg jag i sängen. Prat och sedan cyklade hon vidare. Jag fortsatte att göra det jag gjorde bäst just då, att ligga i sängen, men kände nu att det kanske inte är vad jag borde göra ikväll. Jag tänkte jag skulle ta mig i kragen, slänga på lite smink och sedan gå en väldigt lång runda med hunden. Rensa tankarna. De ryktades om att det var ganska fint väder ute, så jag tänkte passa på innan det blir mörkt ute.

why does love always feel like a battlefield?

Idag känns som en såndär dag då jag inte borde kliva ur sängen. Utan mest bara ligga. Fast det är antagligen ingen bra idé, det är lördag och allt borde vara tiptop! Det är förresten ganska så vitt ute på vår gräsmatta, först  när jag vaknade trodde jag att det var snö, men efter en liten närmre titt så var de bara frost. Det är för tidigt för snö. Kul det ska bli att cykla till stationen klockan 7 på morgonen och frysa ihjäl varje gång.

Idag var de tänkt att jag och pappa skulle ut och köra lite. Sedan är planerna få.

blä!

Klart willys inte hade det godiset jag ville ha. Naturligtvis.
Nu tänkte jag gå och lägga mig, ta en rejäl funderare på livet, på dig.

being the punchline

Fan vad jag och mamma har kämpat med martinas dräkt. Flera timmar har jag suttit och sytt och sytt och sytt. Nu är jag helt slut. Har precis sminkat henne och fixat håret också, så hon är väl redo att bege sig iväg nu skulle jag tro. Jag själv tänkte lägga mig en med säck godis i knät och bara ta det riktigt lugnt någon timme. Om det händer något annat ikväll är jag inte så säker på, antar att det blir en mysig hemma kväll.

Tänkte dra mig mot duschen nu först, kanske man drar igång bastun också. Well, vi får se.

sängen duger inte...


men att sova på köksbordet är helt okej.

let it rain

Idag blev det ikea klockan 12, god mat, det klassiska köttbullar med pommes. Provade lite soffor också. 2 timmar sprang iväg fort och nu är jag hemma igen. Nu var det tänkt att jag skulle hjälpa henne med hennes utklädnadskostym. Hon ska nämligen på halloweenfest ikväll, spännande. hehe.

oj, proist. Jag nyser mest hela tiden nu känns det som, genomförskyld som jag är också. Det är inge vidare minsann. Nej, dags att ta tag i vad som skall ta tags i. puss

:(

åååh. du suger!

091030

Det blev en nattlig promenad med johanna istället för myskväll hemma. Vi träffade på lite folk till och med, så vi stannade en stund och pratade, en timme närmare besämt, innan vi begav oss hemåt igen. Var sitt håll. Fast vi pratade samtidigt i telefon, hehe. Så kan de gå när båda har läskiga vägar och snårar att gå mitt i mörkret.

Klockan börjar närma sig halvtvå och jag är lite sådär trött bara. Slänger igång en film och somnar till den. Godnatt!

<3


fin tjej till höger :) bra bra bra!

catch me if i fall

Bra dag. God fika med bude, johanna och nelly. Mycket prat och köttbullemacka. gooott. Farade hem klockan halv 4 ungefär, hem en runda och sedan ner till barngympan. Ovanligt få barn, resulterar i lite ljud och ganska tråkigt och enformigt. Det gick an ändå. Möta johanna vid halv sju, upp till haganäs för att kolla ytterligare en match. Känner mig nästan som ÄIBK'S största fan, ungefär.

Nu lagas det våfflor här hemma, ryktas om att jag inte kommer att få några för att jag inte hjälper till att göra dem. Martina har alltid varit lite egoistisk av sig minsann. Nåväl, jag får nöja mig med att lukta på det annars :)

don't let him go to your head

Inatt drömde jag något riktigt konstigt. Människor jag knappt pratar med befann sig i denna dröm och det mest oförutsägbara hände. Konstigt att det går att spinna iväg så mycket genom att bara drömma. Galet.

Nu tänkte jag kliva ur sängen och göra mig iordning lite. Ska snart bege mig till hartmans och ta en fika med johan, bude och johanna. mys!

good like old times

hur kunde vi lämna detta roliga spel på vinden och låta de samla damm. Hur hjärtlösa är vi egentligen? Vi borde nästan rama in de och förvara det i ett skåp med kodlås, hänglås och övervakning. De här lär vi sitta med resten av lovet känns det som, en god underhållning för barn i alla åldrar. Pappa verkade till och med lite extalterad över att vi hade plockat ner de från vinden och började prata gamla minnen ifrån det där. Min mamma lär också fastna för det, all over again. De har jag märkt på martina iallafall, hon spelar som aldrig förr här brevid mig. Känns ju lite löjligt att vi sitter och spelar super mario på en tegelstensapparat, fast vi är väl lite löjliga antar jag.

Nej nu börjar jag gäspa och ha mig, ska nog snart bege mig mot sängen. Imorgon blir det fika dags! Toppen, ganska gott också minsann. Så godnatt!

have a little faith

Jag och johanna tog oss en skön promenad ner till haganäs och kollade innebandy. De sistra sekunderna, kanske minutrarna, var som mest spännande då alla went crazy ungefär. Resten av matchen hängde jag inte riktigt med i svängarna. Promenaden hem sällskapade vi med emil, simon och johan. Diskussioner hit och dit om allt och inget. Ändå ganska trevligt ändå.

Nu var det tänkt att jag och syrran ska dra igång lite gamla goda minnen med vårt kära nitendo som vi var uppe och hämtade på vinden. Får väl se om mina super mario skills finns kvar, man kan ju undra.

worth waiting for

Godmorgon igen. Jag har legat och sovit i två timmar nu, från ett till tre. Det här är inte bra, not at all. Jag får skylla på lovet och brist på saker att göra. Tror minsann jag skippar Enjoy the view ikväll i växjö, är inte alls sugen på detta. Så istället flyr vi fältet mot haganäs och kollar på trevlig innebandy och pratar med saknat folk. Johaaan! hehe.

dags att knalla in i duschen nu tror jag minsann

you got a look about you, tell me what's wrong

Det blev lite björnbröder-filmen och lite goa citat där ifrån, nörd vid datorerna och prat. Runt halv 12 begav jag mig hemåt i mörkret och damp ner i sängen framför one tree hill. De är bra minsann. Vaknade klockan fem av att ha fått flera sms och vid den tiden fortsatte de att vibrera i den till klockan slog 7. Ett fint jag fick tidigare var
- "skaka den först upp och ner 10 gånger, sen gnider du den lite mot ett kylskåp och sen lyfter på batteriluckan lite försiktigt och blåser lite lätt på batteriet och sen kommer den funka igen"
Det ska tydligen funka mot att mina gratissms är slut. Jag blir lite smått galen på att jag inte kan svara på någons sms numer, det suger pretty good. På söndag mina vänner kan jag nog svara.

Idag är jag trött och vill nog mest ligga kvar i sängen, fast de tänker jag nog inte göra. Bortkastad tid. Så istället tänkte jag ta mig ut en runda, om det inte regnar förstås, jag har inte hunnit kolla ut ännu. En bra början vore kanske att kliva ur sängen, dags att börja med det tror jag minsann. Lite mer än halva lovet kvar nu, de börjar dra ihop sig kära fr1or!

don't believe that anybody feels the way I do

Träningen var fin, ganska kylig dock. Inte så värst mycket att göra med tanke på att det är höstlov och alla är iväg. Ganska skönt det med tanke på att det inte riktigt kändes som att jag hade huvudet med mig. hum, fast vem har det när det är lov? Jag åkte hem i all världens fat och tryckte i mig clementiner så det gölade om det. Slängde i mig en glass på kuppen också, fint det.

idag har jag varit den där patetiska facebook-kristin som jag egentligen inte vill vara, men ack vad svårt det är. Jag tror jag behöver hjälp med det där, ta in på behandlingshem för det där funkar ju inte riktigt. Åhhååhåhå. Jag blir galen. Nu sitter jag brevid johanna i hennes tvrum, vi har lite tisdagsmys. Tur jag har henne faktiskt, som jag saknat tjejen.

I never ment to start a war

Jordin sparks album är faktiskt inte så tokigt.
Nu har jag gjort mamma fin fin i håret med skruvlockar. Är inte van vid att se henne i sådana lockar, inte ens nedsläppt till och med. Så det är verkligen något nytt! Party ikväll på ekebo minsann, haha! Gamlingar lär dansa för fullt, om de nu är välkomna.

Nu var de tänkt att jag skulle byta om och strax befinna mig på haganässkolan klockan fem. Jag har förresten kommit fram till att det inte är träningsvärk jag har i vaden och i låret. Jag har fått en fet jävla sträckning ska ni veta, det är inte skönt någonstans. Attans spagathopp, splitthopp eller vad de nu var. Det var inte skönt för mitt ben må jag säga. Får väl se hur jag lyckas slingra mig dessa två timmarna. hum.

hehe

i'm not the only one lying

Jag älskar morgonpromenader i duggregn på hösten. Det händer dock inte så ofta men idag slängde jag benen bakom nacken och gick ut redan vid tio. Skogen är som finast nu skulle jag vilja säga, finns ingenting med den som inte är fin nu. Alla färgkontraster, alla löv som ligger på marken, listan kan bli lång. Träffade på en mycket söt tant med en liten jackrussel som inte var lika söt och såg mest ut att vilja slita molle i tusen bitar. Tanten var söt iallfall.

Nu har jag mest vilat, kollat på de nya avsnittet på säsong 7. Fast jag somnade ifrån det, så jag ska nog titta på det igen ikväll efter träningen som slutar klockan 7. Resten av dagen går åt till att vila, eventuellt hjälpa mamma att laga mat som hon ska ha med sig till jobbet.

Nu ska jag nog äta lite själv!

ouch

Inte kul att vakna klockan sju en tisdag. Inte så jätte kul att upptäcka att man överskridit sms-antalet denna månaden. Med ganska så mycket, ouch, daddy ain't gonna be  happy. Med tanke på vad den senaste räkningen gick på, som för övrigt måste ha blivit något helt galet med för den kan inte stämma, inte en chans. Jag får leva utan min mobil till den 30e, 3 dagar, det ska jag nog fixa. Hopefully!

nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen, puss!

some you give away

Helnöjd med denna dagen går jag nu och lägger mig i sängen. Med sticksiga raggsockar, tjockt täcke och tända ljus. Fin stämning i mitt rum just nu, lite tråkigt att man sitter här i ensamhet bara. Fast jag har det mysigt. Imorgon är en ny dag, inga större planer nu, träning klockan 5 och resten av dagen får vi se vart de bär av.

I wanted you to fight for me, I wanted you to say that there's no one else
you could ever be with and that you rather be alone than without me
.

fin stund..

want you to want me

hallå hallå kompisar! :D
hehe

Det blev minsann en toppen dag, precis vad jag hade förväntat mig. De kan inte mer än gå bra med dessa tjejer. Hålligång hela dagen. Framme i växjö tjugo i elva ungefär. Gick sakta igenom de flesta affärerna vi kände behov av att gå igenom, jag själv försökte att inte gräva ner mig för långt bland kläderna, det skulle bara sluta illa. Så jag mest fönstershoppade inne i affären, se men inte röra. Gick alldeles utmärkt. Lunch på pastabaren, första gången för min del. Jag må säga att curryn inte var riktigt vad jag förväntade mig, men de sögs ner i magen ändå. Fortsatte vår vandring genom affärerna, inhandlade de som skulle inhandlar, vilket innebar ingenting för min del. Amanda och Julia handlade på och fick bära kassar hela vägen hem till Julia. Då var jag glad att jag enbart hade min lilla väska att asa runt på. Minst sagt.

Hemma hos Julia blev de färgning, mycket god fika och lite bekymmer. ack ack. Jag och Amanda kom iallafall överens om att vi är pretty much the same när de gäller facebook, inte okej alltså. Det är dock så de ligger till, ni förstår säkert ingenting, men de är inte meningen heller. Mysterium. Jag tror vi fick ut lite av alla känslor som fanns, good! De pratades på och vi hade de väldigt trevligt med kaffe och glass. Runt sju tiden bestämde jag mig för att bege mig hemåt, en lång promenad framför mig. En galen promenad. De hände lite allt möjligt skulle jag väl kunna påstå. Först och främst utmanade jag ödet genom att gå igenom hela industriområdet helt ensam i mörkret, något jag i vanliga fall aldrig skulle få för mig och vid detta laget var jag väldigt nära på att knacka på i ett hus och fråga om toalett. Fast det gjorde jag självklart inte. Stötte på ett rådjur två gånger som gav mig en mördande blick som talade om för mig att hålla mig undan, jag ville mest lägga mig ner på marken och låta honom äta upp mig. Jag fortsatte med raska steg med when it was good i öronen. Happy in the pouring rain skulle man väl kunna säga att jag var, bortsett från rådjuret. Som om det inte vore nog villade jag dessutom bort mig vid brandstationen. Någon skruv lös i hjärnan antar jag, för jag gick helt fel väg och hamnade långt bort. Vet inte riktigt var egentligen, men hittade hem iallafall. Stötte på Peltola och Per, blev en liten runda med dem också, inte helt fel. Kände mig trygg med dem. Kanske inte.

Nej, nu spårar det ur lite här.. Inte okej. Så nu ska jag sätta mig ner och äta något, försöka lugna mina nerver en aning. Lite one tree hill brukar lyckas ganska bra med att göra det. Hej svejs i lingonskogen!
Bra dag!

bilder från tävlingen i ljunby





Här är lite bilder från helgens tävling, lånade dem av linda! Hope you don't mind. En mycket fin första plats för gymnasterna, åh!

I kept my fingers crossed

Idag vaknade jag  på rätt sida mina vänner, trots att jag var tvungen att ställa klockan idag, inte varje dag det händer. Ville mest sjunga här i huset när jag sprang runt och fixade och duschade, fast eftersom min lata syster inte har stigit upp ännu hade jag väl fått dödsblicken av henne om jag sjöng såhär dags på morgonen. Om en timme sitter jag på tåget, konstigt nog, en måndag. Vi som aldrig åker till växjö på måndagar för att vi är lediga, men idag är det skillnad.

Dags för frulle!

like a schoolboy sneaking out the window

Jag tycks alltid sträcka något i min kropp när det är dags för träning, ikväll var de mitt innerlår som fick ta smällen. Jag kan inte kalla mig själv för vig längre, det var ett tag sedan.
Nu var det tänkt att jag skulle lägga mig och kolla lite oth som vanligt, skulle försöka somna i hyfsad tid, klockan tio blir det att ta tåget till växjö som jag nämnde tidigare. Hade väl inte tänkt att inhandla något ändå, det klirrar inte så värst högt i min kassa må jag säga. Krabb med mitt handelsbankkonto också, de kan typ ta sig i skitan eller något. Det kommer ju att bli en trevlig tripp med bra flickor iallfall, det är vad som räknas, eller hur? :)

tanken var att en bild skulle in här, men datorn verkar inte så sugen på att samarbeta, varken med mig eller mitt internet. Så godnatt nu va!

wanna hold you in my arms forever

Jag behöver nog inte dö idag minsann, huset är fint så de lär bli fri och fröjd när mamma kommer hem, hon borde komma vilken sekund som helst. Tänkte snart sätta mig och läsa den engelska boken vi fick i uppgift i engelskan, shopaholic, så det ska nog bli en trevlig läsning trots allt. Halv 8 är det dags för dans igen, underbart!

Imorgon blir det en tripp till växjö med fina julia och amanda. Blir nog en himla trevlig dag tror jag minsann. :)
Fortfarande inga bilder från tävlingen som ni ser, men de kommer, väntar på lite bilder bara.

truth is in there somewhere

Woah, jag är helt slut! Kom hem vid 4 eller 3 beroende på hur man ser det. Om klockan var tillbaka vriden eller inte, min var inte det. Trevlig kväll i vilket fall som helt. Ganska läskig ett tar när jag skulle gå hem och en man gick bakom mig, i raska steg, jag gick självklart fortare när jag hörde honom. Rätt var de var så ropar han på mig, jag blev lite halvstel och svarade iskallt samtidigt som jag i raska steg traskade hemåt. Hur fort jag än gick så hann han ifatt mig, och han berättade hela sin livshistoria för mig och verkade ganska snäll. Han luktade dock en aning mycket sprit, men vafan det var ju lördag. Han svängde in till sin lägenhet och jag gick vidare.

Idag har jag mest legat i sängen och undrat var tiden har tagit vägen, ungefär som alla andra söndagar. Sitter och funderar på om det är någon dans ikväll eller inte, bäst att ta reda på de känns det som. Ska försöka städa lite här hemma innan dess, mammas ord är lag. Och mitt rum är mest fullt av hår, vilket inte är så fräsch så jag ska nog ut och rista av mitt täcke och dammsuga mitt rum, så varför inte städa hela huset liksom? Time to go, hejsvejs!

orphan

Okej, jag kommer inte att kunna sova på hela veckan nu. Kollade nyss på den sjukaste filmen jag någonsin sett, troligtvis. Orphan heter den. Handlar om en familj som adopterar en tjej som det är något skumt med. Resten märker ni väl om ni kollar på den, men på något sätt känns det som att det skulle kunna hända i verkligheten. Inga creepy gubbar som hon i the grudge eller något sådant löjligt. Ren verklighet typ, inget jag rekommenderar en mörk höstkväll.

Nu var de tänkt att jag skulle kolla på någon annan film, lite mer uppiggande, typ one tree hill eller något. De känns som att jag kommer att hamna på andra bättre tankar då. Dags att vrida tillbaka klockan vid 3, ganska gött ändå. En timme extra att spendera i sängen imorgon och avnjuta morgonen utan att få dåligt samvete över att klockan är mer än vad den egentligen borde vara. Fint. godnatt antar jag, för sova ska jag nog göra så småningom :)

we gave it all

nu har jag och syster min lagat tacopaj, jag har redan smakat på den och det var djävulskt gott. Mat och film ikväll kommer att bli min underhållning. Ganska skönt sådär faktiskt. Nu är det nog snart färdig, later my friends.

where's your head at?

you can't be seventeen forever.
Jag insåg något ganska självklart idag. You can't be seventeen forever. Fast vem hade tänkt att vara det? Inte min poäng, poängen är att tiden går alldeles för fort just nu känns det som. Vi har redan avklarat 2 månader i skolan, det känns som att vi precis har börjat och att det var igår jag gjorde vurpan i matsalen. Känns som att det var igår vi träffade våra bilvande classmates och hade den där pinsamma tystnaden de 3 första dagarna. För två månader sedan kunde man inte tro det här, att jag varje dag skulle tåga med julia, lisa och amanda, människor jag inte hade en tanke på att jag skulle lära känna så pass. Här är vi, alla i samma båt, efter bara två månader. Jag klagar inte, för jag trivs med det där ganska så rejält mycket. Jag bara vill att tiden ska stanna till lite, eller möjligtvis att jag kunde återgå till de som redan varit. Människor jag bryr mig om jag knappt aldrig pratar med eller ens ser. Alltid samma visa. Om och om igen. Jag saknar gamla goda tider, utan problemen. that's where my head at.

från en sak till något helt annat. Jag har upptäckt blåmärke, ett megastort, på min vänstra handled och två feta bulor i pannan. Kan ha något med den där pantburken att göra. Min skånska är förövrigt tillputsad, det tackar jag nicholas för.

never say you're sorry

1a plats till älmhults gymnastikklubb!
Åh, de var så otroligt duktiga måste jag säga! Stort grattis!

Snabb rewind på gårdagen. Hämtade upp Evelina och Johanna och for ut mot diö, till Paulina. Snabb uppfräschning och sedan styrde vi mot Marcus. Där möttes vi av ett dussin killar (kändes det som) och hade det trevligt. Efter några timmar var det nog mer än ett dussin killar där, och fortfarande bara jag evelina johanna och paulina. Lika trevligt för de måste jag säga, kvällen slutade dock ganska tidigt av någon anledning, no wonder why. Jag åkte hemåt, åt flingor med syster och vid 2-3 tiden hamnade jag i sängen och sov som en stock.

Klockan halv 8 ringde klockan och jag var vid omedvetande att jag ens hade ställt den, fick fundera ett tag på varför jag hade satt alarmet på halv 8. Nio minuter senare, efter en hel snooze kom jag på det! Aningen panikslagen drar jag mig ur sängen och gör vad som måste göras. Halv 9 befann jag mig i en bil med gabril, anna, adde och werner mot ljunby. Tävlingen gick i samma ordning som alltid. Komma dit, träning, ledarinformation, domarinformation, indefilering, tävlingsstart och prisutdelning. Prisutdelningen är väl det som alltid är mest spännande och det roligaste momentet. Idag hade dem turen med sig och kammade hem guldet. Det är så det går med en tränare som Linda! :)

Samma volvo tog oss hem som dit, samma förare också. Inom sibyllla för lite mat, passande. Lång, krokig, snårig väg hem också. Nu har jag varit hemma ett par timmar och legat och sovit. Det behövdes kan jag lova, grymt trött. Satt nästan och halvsov lite i bilen. Well. Bilder slänger jag nog upp ett par lite senare när jag har samlat kraft och ork. Nu är det oth som gäller!  puss!

lov!

fan vad skönt med lite lov nu alltså!
Varit i salongen hela dagen idag, ganska kul det. Fast det blev riktigt långtråkigt mot slutet. Det bra var att vi slutade klockan 3 så vi hann med tre tåget. Fint det. Nu ska jag slänga ihop lite saker och ikväll blir de lite party och imorgon är det tävling. Men bör sätta igång att slänga ner lite saker i väskan nu, ha en bra kväll! :)

I shared your darkest secrets to know where you come from

Dötid.
Igår kollade jag oth till jag såg dubbla huvuden och dubbel text, kände att det var dags för att sova då. Tänkte viga in mina skor idag, eller, det gjorde jag igår, men i skolan idag. Blir nog fint det. Idag måste jag till och med gå till stationen, jag hatar fortfarande den som punkterade min cykel och jag kommer alltid att göra det. En dag kvar, sedan lägger min hjärna av och går på lov. Wonderful.

dags att dricka upp oboy'n och bege mig mot stationen så småningom. Later!

it feels, like the first time

nu har jag skuttat ner i min oversize, alldeles för håriga JB-tröja. Arbetet är så gott som klart, men jag funderar på om jag bör skicka in de ikväll eller konka med hela datorn till skolan imorgon och göra en fin finish där? Dock lär jag ju inte skriva mycket mer på de där än vad jag gjort här hemma, troligtvis inte. Ganska svårt att skriva arbeten nu när man inte vet något om hur lärarna bedömer och vad de förväntar sig av en. Jag har ingen aning ska ni veta, inte. en. aning. Jag märker väl imorgon vilket humör jag är på. Troligtvis inge vidare bra, med tanke på att jag kommer att bli tvungen att gå till stationen imorgon. ACK! cykelfan..

Nu tänkte jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna, dra på mig sovkläder och somna till one tree hill. Bara imorgon kvar, hello höstlov! hello ledighet och hello darkness. höhö. mörkt de låter. Iår ska jag fira halloween, ensam eller med andra. Det ska firas! Somehow. hmm..

godnatt :)

under pressure, you can't work

tjenixen.
torsdagar är alltid lika fina, frisörsteknik all day long! Fast idag var ingen särskilt sugen på att klippa (ohnej, vi har väl inte tröttnat?), så vi fick färga ögonbryng/ögonfransar och schamponera. Öva på volymföning fick vi också göra, men det var inte helt fel det heller. Lyckligtvis hann jag med tretåget, fast jag åkte själv. Alla andra ville stanna kvar och gå i stan, jag var inte lika sugen på det. Så jag trippade ner mot tåget och satte mig på hundplatsen, ensam med min kära banan. Humöret var på topp, men när jag tog mina sista steg mot cyklen sjönk den till botten igen. Punkar på min cykel, IGEN! Vafan är det här för skit egentligen? Åhåhååå, jag blir så arg! Tur var de att jag hann komma en timme innan träningen började så att jag kunde gå hem med cykeln och få skjuts till klöxhult. Gick hem gjorde jag förresten inte, martina mötte mig på stationen så jag fick skjuts av henne på pakethållaren och jag hade cykeln i mina händer vid sidan av mig. Gick kalasbra.

Klockan kvart i fem var vi och tränade och sedan gick jag hem med johanna. Kul att få prata av sig lite med henne, tror vi behövde det. åh, jag saknar den tjejen riktigt mycket.

nu ska jag skriva lite hantverksarbete.
tjo!

each day I die in a million ways

if holding hands is too descret
let's make out in the middle of the street
if this flowery just ain't enough for you
help me God, tell me what to do
couldn't be more true
isn't it obvious that I love you

isn't it obvious that i need you

isn't it obvious that i need you?

nu har jag skickat in både svenskan och engelskan. Nu är det bara hantverksorienteringen kvar, sedan tar jag och min hjärna lov i en vecka. Nu sitter jag och nötar igenom erik hassles nya album. Låter bra so far. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ett alternativ är att duscha. Som jag förvisso skulle behöva (nu får jag det att låta som att jag inte har duschat på år och dar, så är inte fallet, men det hade varit skönt att lägga sig i badkaret med lite skum) lång parentes det där. Sitter för övrigt och fikar bullar med martina och matteus, fast jag sitter nog mest och tjurar med musik i mina hörluror och stirrar med blicken rätt in i skärmen. Tittar upp då och då, men mest för att jag kollar efter bananen som ligger på bordet. Undra om man kanske skulle roffa åt sig den nu när den faktiskt finns kvar, om en halvtimme vet man inte var den kommer att befinna sig.

tråkig blogg, jag ska nog ta med mig min banon in i badrummet tappa upp ett rejält skumbad. :)

save your givings for the living instead

Crazy day. Det är inte en enda dag som är den andre lik i växjö. Långt ifrån. Idag hade vi både matte prov och ett litet engelska prov. Vad hon nu kallade det. Matten gick inte riktigt som väntat, de sista uppgifterna var som att vara ute på djupt vatten. Mycket svåra med andra ord, och det känns inte som att det var riktigt någon från klassen som satte dem eller ens skrev på dem. Kommer inte bli roligt att kika på resultaten om ett par veckor då vi får tillbaka dem. hm.

Det goda med denna sida är att vi fick håltimme från halv 10 till kvart över 12. Vi passade på ett göra en snabb visit i sammarkand. Våldgästade skopunkten så fint, alla tjejer och nästan alla hade en kasse med sig ut ifrån butiken, so was i. Jag och jenni, samt de flesta andra, gjorde ett klipp och nappade på tag två, få 50% på billigaste paret och jag gick ur affären 374 kronor fattigare. Fast jag fick med mig ett par finfina lårhöga stövlar.

Lite engelska som gick bättre än matten skulle jag tro och vi fick sluta klockan 1. Hör ni vilken toppen dag vi har haft? Hann med 20 över 1 tåget för första gången, i think. Hur skönt som helst att vara hemma klockan 2 och kunna lägga sig i soffan och sova efter ett avsnitt one tree hill. Och det var precis vad jag gjorde. Fast innan dess körde jag och pappa inom biblioteket för att jag skulle låna en engelsk bok, fast den jag ville ha fanns inte så jag ställde mig i kö på en, som troddes skulle komma imorgon. Annars får jag stora problem. Jag inskaffade mig ett eget bibbelkort också, för trehundrade gången typ. Alltid försvinner det någonstans, nu ska jag hålla hårt i det! Vuxen pöäng. På radion talades om varför man bara skulle ha 19 cigaretter i ett paket istället för 20, som om det vore dagens ilandsproblem. Nu tror jag att jag avrundar där. En bild från vårt tripp idag slänger jag minsann upp, det är ni värda att få se :)

tomorrow you'll be gone and i'll still stand here

Träning 5-7. Jag gjorde en hjulning och lyckades sträcka alla senor jag har i kroppen, det märks att det var några månader sedan man stod på den där airtracken minsann. Jag stannade kvar på haganäs mest för att vänta på martina och kunna plugga i lugn och ro. Fast de förstörs ju ganska fort av att daniel kommer och stör. Som tydligen ska plugga svenska, men gör allt annat än det. Fast trevligt med gott sällskap ändå. Jag fick dock inte mycket gjort, men har suttit och tagit igen de här hemma. Matte och engelska glosorna. Jag rapar lite chorizo-krydda med jämna mellanrum, haha, känner mig lite som lisa och julia i skolan nu faktiskt. No offence ladies! :)

Nu ska jag plugga vidare på mina femtioelva glosor och alla viktiga rutor i matten.
imorgon kan bli en tuff dag, kan bli en bra dag och kan även bli en blandning av de båda kategorierna. Det återstår att se i vilket fack jag lämnar den dagen. puss!

deep in the dark I sleep with the ghost

Squash och bandminton satt faktiskt inte helt fel. Jag och julia vågade dock inte pröva på squash, det lät mest alldeles för komplicerat för oss två, men amanda och lisa körde på. haha. Det såg ganska roligt ut, kanske något att sätta på listan "saker-att-göra-innan-jag-dör". Nu skakar mest min arm efter badmintonen, jag är visst inte van vid att ha min arm i den positionen, fast de verkar jag inte vara ensam om, anna har samma problem. ÖB-besök även denna tisdagen, de satt fint även om vi inte handlade något utan mest suktade efter det billiga godiset. Vidare till matsalen som vi mest fruktade denna tisdag, kåldolmar. Inte gott någonstans, men vi fick äppel med fil och kanel istället. Gott.

Nu har vi svenska, har någon vikare. Skriver på, fast jag har fastnat för ett problem här va'. Texten fick max vara 1 sida lång och det är min nu.  "Men vad bra" - tänker ni säkert va? Ja, det skulle de vanligtvis vara, men nu är det såhär att jag inte är klar med texten, hmm, ni inser mitt problem nu va? Sudda sudda, redigera, redigera. ack ack! Dags att sätta igång, puss!

don't bring flowers after i'm dead

Nu lägger jag ifrån mig allting. Drar igång en film och försöker sova gott. Imorgon står idrott och svenska på schemat. Squash och badminton väntar oss, samt lite argumentskrivning. Kan nog bli en ganska så okej-dag ändå. Vid 5-tiden drar jag ner på träningen och träffar en drös med bra människor.


vad sägs om en lika galen kväll som denna?

and still we're dreaming

jag har nu klippt min första kund, syster min. Det blev faktiskt ganska helt okej, fast tror jag ska klippa till de lite senare, för min hjärna la mest av och blev trött på det. Nu sitter jag och spelar spel på glosor.eu för att lära mig engelska-glosorna. Svårt för att jag förstår mig mest inte på hur spelen faktiskt fungerar, så nu har jag bytt taktik och kör på mitt gamla hederliga sätt. Funkar utmärkt.

nu sitter jag och lyssnar på wannabe med spice girls och längtar lite till min fina klass. FR1 FR1 FR1 FR1

091019

Inga större mirakel skedda, men jag kom faktiskt ur sängen innan 9 och var ute redan vid 9. Känns ju ganska okej ändå. Nu var tanken att jag skulle få i mig något ätbart och sätta mig med diverse plugg. Är fortfarande ett lika stort fan av att vi är lediga på måndagar som jag var när vi för första gången var lediga. Veckan går så mycket snabbare då. Dock är det inte så många lediga måndagar kvar, hoppas vi får ett minst lika fräsigt schema på vårterminen som höstterminen!

nähe, nu tog de slut på idéer och fanasti.

mums

gott med varm macka, kalasbra med film. Även om det tagit hundra år att ladda den(kollar från en sida på internet), har fortfarande inte kollat klart. Mina ögonlock börjar bli lite hängiga nu, ganska tunga, så jag tror faktiskt att jag ska börja dra mig mot sängen lite tidigare den här söndagen, kan gynna mig gott.

godnatt!

you make me weaker in the knees

Jag har suttit på datorn, med alla oklara dokument öppna, men har inte skrivit på något av dem. Jag suddade några meningar i min movie-review, det var allt! Nu ägnar jag mest min tid åt att äta polly och dricka päroncider. Alkoholfri naturligtvis. Tänkte snart kolla på film med systra min så fort hon studerat färdigt. Hon var sugen på att se the messengers som vi kollade på i skolan, eftersom jag redan sett den och vet ungefär vad som kommer att hända så tänkte jag offra mig ikväll.

Jag har även omedvetet lovat pappa att stiga upp tidigt imorgon, varför lovar jag sådant? Jag har på känn att det inte kommer att hända i min värld, not a chance. Om inte ett stort mirakel skulle ske under natten och jag är inget mirakelbarn, så där körde det ihop sig.

nu ska jag sluta upp att äta polly och istället göra varma mackor till mig och min familj.



och förresten så är detta inte det minsta bra, inte just nu.
Vid ett annat tillfälle i en annan värld hade det varit okej.



hamsterbild

snart är det jag som är kung.. lala

åhå, det här var ju lite galet med besöksrekod såhär mitt i söndagen. Lite trevligt måste jag säga  :)

Varit ute i snart 2 timmar, eller ute och ute. Jag har mest suttit inne i bilen. Nu har jag beslutsångest över om jag ska träna eller inte, för det känns verkligen som om jag kommer att bli sjuk. Det känns ju lite sådär faktiskt, inte för att jag kanske kommer bli sjukare av att träna, men de känns ändå som att - nej, inte ikväll. Promenaden får faktiskt också vänta.


galen bild

you could save my life you know

Nu har jag sovit rätt så jäkla länge, för länge egentligen. Min tanke var att jag skulle sitta och skriva lite på kvarstående arbeten så att de allt inte kommer på en gång, räkna lite mattetal också, dags för prov på onsdag! Ack. Well, nu mår jag en smula bättre, pappa tycker vi ska ut och köra och jag kan väl inte annat än att hålla med i detta fall, känns som att jag måste upp och röra lite på mig idag. Inte helt möjligt att jag går en runda senare idag med molle, även han behöver nog röra lite på de små benen.

..

tydligen har jag mulliga händer också!

let the music play, you won't get away

God dag!
Jag är helt slut och död i kroppen, vet inte riktigt vad som hände där egentligen. Nu sitter jag och lysnar på jordin sparks och tänkte dra igång ett one tree hill avsnitt i soffan. Ganska skönt såhär en söndag. Tänkte dra på träningen ikväll även om det är lite sisådär med kroppen min.

Igår var en lugn och skön kväll som spenderades ute i Länshult, skogen med andra ord. Plockade upp dannedamp och for mot konsum, jag tänkte vara snäll så jag köpte chips till robin, det uppskattades inte så oerhört mycket då daniel glömt att nämna att han inte äter chips. Hoppas hans hund njuter av dem istället då. Stor och svår kamp om vilken film vi skulle dra igång. Simpsons, south park, get rich or die trying, eller en massa motorsports filmer. Jag röstade för get rich och daniel incisterade om south park då simpsons inte funkade. Tillslut tog jag övertaget. åkte hem runt 1-halv2 om jag inte är helt ute och cyklar. Slängde igång en film som jag somnade till.

nu, film. sova.
puss :)

pictures













Det var vad jag hade att bjuda på i bildform. Jag tänkte berätta göra en lång berättelse kort. Åkte upp till växjö med julia och lisa vid 6 tiden. In på hemma kväll och köpa oss över 1kg godis, som egentligen var alldeles för mycket för oss att ta in. Nu njuter nog anna gott av både de 2 påsarna med chips och de halvkilot godis som blev över. Samt pommesen. Nåväl när vi inköpt de vi skulle gick vi vidare till lägenheten som var kvarglömd i ryd. Där fanns finfina tjejer och några lagade mat och andra mest bara åt. Jag tillhör nog dem som mest bara åt, för jag lagade ingen mat. hehe. Vi kollade på idol och mös tillsammans, lite film, sångtävlingar och oerhört mycket skratt. Vid 2 var de tyst i lägenheten och vi sov som stockar, de andra i sköna sängar, soffor eller madrasser, och jag lade mig till rätta på mattan. Fast jag sov bra ändå. Klockan 7 ringde klockan och vid 8 befann vi oss på skolan, en lördag. Stress och massa tjejer som springer runt över allt, fix fix fix. Sedan började showerna och de flöt på ganska så bra måste jag säga. Efter 3 visningar var jag trött och ville mest hem. Jag och amanda tågade tillsammans och jag kände mig ganska uttittad av precis vartenda en. Ingen upplevelse, jag såg nog mest ut som en dum emo i deras ögon.

Nu är jag snart redo för att bege mig mot skogen.
puss!

how am I supposed to forget you when I can't let you go?

Det har minsann varit två ganska så knasiga och bra dagar, men nu är det slut på det goda. Har kammat ur och duschat håret nu, det behövdes en långvarig inpackning kändes det som. ack. Jag skriver mera sen och slänger upp massa bilder, men det får nog bli imorgon. Ingen ork just nu.

Kvällens planer blir nog att umgås med två härliga grabbar. fint det!
puss

fridaay

yey, hann med tretåget lite sådär överlyckligt. Så jag åkte hem en runda, ska snart bege mig mot stationen igen, klockan 6.

Idag vi iallafall övat inför frisyrvisningen, blivit stylade och gått på catwalken. Lagom kallt att stå i kylan i tröja bara. Imorgon blir det värre, då soppåsar kommer att vara outfiten. Himla trevlig dag iallfall, tills det var dags för provet. Vet inte hur det gick, men skrev på allt utom en dum fråga. Sedan får vi väl se hur det resulterar minsann.

När vi kommer fram till växjö ska vi leta upp annas lägenhet och våldgästa henne. Fast hon vet visserligen om det och massa andra goa tjejer från klassen ska dit, åh. Det blir nog en toppen tjejkväll, som dock kommer att sluta ganska tidigt då vi måste upp tidigt även imorgon. Inte kul, men jaja.  Ni får nog se massa bilder imorgon, om jag tar några, brukar vara dålig på det där. Nä nu minsann ska jag slänga ner de sista i väskan och bege mig. Puss!

06.30

nej, provet kommer gå åt skogen, känner det på mig.
halv 7, tåget går snart och ikväll sover jag och några tjejer hos annabananaaaa, öppet hus imorgon på JB. välkomna!

........

har en minut på mig att slänga ihop ett kort inlägg.
tänkte mest bara säga att jag har laddat upp bordet med kaffe och en billig kopia av m&m. Gott ändå faktiskt. Självklart ligger alla papper på bordet ganska utspridda, jag ser en lång kväll framför mig.

jag skriver ett inlägg senare, om jag fortfarande lever. puss

godnatt

but hey, jag missade ju att berätta att jag träffade min gamla engelska lärare. åh, vad jag saknar henne! Massvis faktiskt. Riktigt härlig människa, innan och utan. Hon hade en hel dröse med sjätteklassare med sig som skulle iväg och bada i växjö. Så söta.

Jag har pluggat som en häst ikväll, eller, läst som en häst kanske jag skulle säga. Det låter visst som att det är det enda jag gör nu om dagarna, till viss del kan man väl kanske säga att det är så det är. Med tanke på att man kommer hem klockan 5 varje dag så hinner man inte med så mycket mer än att plugga och kolla lite one tree hill såklart. Jag är nöjd med det livet ändå, det fungerar fint för mig faktiskt. Det enda man skulle kunna slipa lite på är alla tidiga morgonar, men dem är guldvärda dem också.

nej, nu tänkte jag bege mig mot sängen, eller, jag sitter faktiskt redan i den, men jag tänkte sova nu. Möjligtvis påbörja en film att somna till. Torsdag imorgon, vilket innebär frisörsteknik. Åh beloved torsdag.

give me all of you

Tjoho igen ja!
Jag studerar och studerar produktkännedom och jag lär mig ingenting på det känns det som. Det andra kategorierna till provet har jag kunnat sätta fingret på, ganska skönt. Den biten ska nog gå, men produkterna är jag lite orolig över. Hum. De kan gå, chansen är dock liten. 1 på miljonen eller något.

Engelskan spårade ur lite idag, anna slängde igång ett par härliga jullåtar på sin dator och vi alla sjöng med. Allsång är nog vår grej tror jag, ja, faktiskt. Nu längtar jag lite till julafton och julskyltning. Förhoppningsvis med lite snö också iår. Wouldn't be wrong. Nej, jag ska inte börja prata om julen redan nu!

Jag var olydig och satte igång ett avsnitt one tree hill när jag kom hem, även om meningen var att jag skulle nöta plugg. Det gjorde ingenting, för det var spännande minst sagt. Vill ha tisdag igen, så jag kan kolla lite till, over and over again. Nej, nu försvinner min dyrbara tid. jag återkommer!

bara för att fylla ut ...

skola

Vi börjar med gårdagen. Spinning på idrotten var en riktigt benknäckare alltså, lite så att man vinglade av cykeln när vi hade avslutat spinningpasset. Som alltid mår man lika bra varje gång efter idrotten. Jag julia och lisa försvann senare mot ÖB där de troligtvis fann sitt nya paradis. Där vet ni, där finns det godis till budget pris. Gissa om dem jublade och sprang runt där inne som små barn på julafton. Mer eller mindre. Slängde benen bakom ryggen och promenerade vidare i hopp om att finna rätta vägen tillbaka till skolan redan första försöket. Det gick och vi kom tillbaka lagom till lunchen. Mat fick vi och kvart över 12 började svenskan. Där debatterade vi hett. Vssa kokade, andra flög upp i taket. Efter den diskussionen hatade hälften av tjejerna varandra, sånt man får leva med minsann. Dessa tjejer har starka åsikter. Resten av lektionen skrev vi mest på våra egna argumenterade arbeten. Mindre kul.

Vid 2 minuter över fem befann jag mig på haganäs. 9 minuters cykeltid från stationen till haganäs, inte likt mig. Där var de träning för fulla muggar och vid 7 slängde jag på mig bikinin och hoppade i plurret med syrran. Simmade i sisådär 45 minuter och sedan gav vi upp och la oss inne i bastun. Helgött. Resten av kvällen tillbringade jag tillsammans med mina läxor och plugg, som ni kanske uppfattade med tanke på mitt förra inlägg.

Idag mina vänner har vi haft matte och nu pågår engelskan. Matten med MatteFreppa är inget att hurra över, men vi står ut. Jag och julia kollade ett par minuter mitt in i ett one tree hill avsnitt, ganska roande. Far bättre än matte minsann. Frukost utan kaffe, inte okej alltså.
Engelska med movie review är minsann inte heller så mycket att hurra över. Nu vill jag mest hem och sova ruset av mig, men jag vet att det väntar andra saker där hemma. Jag får helt enkelt överleva, jag har ju mina bra tjejer att se fram emot varje dag!

dags att jobba, rast om 7 minuter, prick! Puss

död

jag är helt slut som jag trodde att jag skulle vara. Jag har käkat lite bullens korv och potatismos och pluggar för fulla muggar. Dags att lägga sig i sängen med papperna. Berättar mera om dagen imorgon, kanske. Troligtvis. godnatt!

hmm

jobbig kväll blir det för min del. Cykla till haganäs direkt efter tåget, träna lite, och vid 7 träna ännu mera. Vi har idag redan haft 1 timmes spinning på idroten, jag kommer att vara helt död ikväll minsann. Och jag har grymt mycket att plugga, hur ska det här gå?

skriver senare.

091012

Nu har jag suttit alldeles för länge med produktkännedom att min hjärna troligtvis har kraschat. Inget verkar fungera riktigt som det ska där inne nu. En liten promenad med mami och molle gjorde susen. Nu sitter jag med mina argumenterade argumenter och smuttar på mitt oboy. Tänkte gå och lägga mig i sängen och dra igång one tree hill och sova. Ny dag imorgon. Idrott, spinning och svenska, debatt. Helt okej ändå. Efter skolan är det träning och efter träningen  är det simning för min och martinas del. Fint det.

Nu är det godnatt!

take my body close to the dancefloor

Det blev en snabb visit i växjö trots allt. Det var inte vänligt för min plånbok, men jag fick med mig hem ett linne, en kofta och en tröja. Två par tigths också. Mat på koh thai, för dig lyckades jag övertala min syrra att gå. Trots att hon inte var så förtjust i maten, men de var jag. Mätt som en ko.

Hemma vid 4. Kort och gott. Nu sitter jag med plugg. Materialkunskap och debatt. Ack. Inte kul alls måste jag säga. Fast vem tycker det egentligen? Måste göras som sagt och därför bör jag inte sitta här och pladdra bort mina väldigt viktiga minutrar. Pennan skall ligga i handen de närmsta timmarna. pfft..

i'm sorry

Godmorgon!
För en gångs skull var de ljust ute när jag vaknade, lite av en upplevelse såhär års. Jag har duschat och ätit nu, väntar på att syrran ska komma hem, tanken var att vi skulle dra en snabbis på stan. Får väl se om det blir av, brukar vanligtvis inte bli de. Det är trots allt min syrra vi pratar om.

Lite plugg har jag väl att sätta mig med nu antar jag, bäst att få saker och ting gjort i rättan tid. puss.

bounce, bounce, baby, bounce back to me

Dansen var bättre än jag förväntade mig här hemma när jag hade näsan i boken, men så är det alltid. Dags för tävling den 14e november i Nässjö, ser fram emot det. Längesedan jag var på tävling numer.

Nu sitter jag här med mina papper och allt det där nu igen. Jag skriver och skriver men det tycks inte hända så mycket, mer än att timmarna rullar på och papperna är fortfarande tomma. Att leta information om vad som är rätt och fel med att homosexuella ska få adoptera har jag nog aldrig varit riktigt bra på. Det har aldrig hänt att jag sökt på det förut. Någon gång måste väl vara den första antar jag. I veckan är det även dags för vårat första prov och det i materialkunskap. Dags att dra igång pennan igen snart.

För övrigt har jag tryckt i mig galet mycket clementiner idag. Fruktskålen var full av dem när jag vaknade i morse, nu, not so much. Känns som att det ligger närmare ett 100-tal klyftor i magen på mig nu, min ursäkt är att det är alldeles för gott och att det var månader sedan jag ens såg en clementin. Där har ni det.

and all I have is leftovers

Det är mörkt ute och klockan är bara 7. Jag ska snart bege mig till träningen, som jag inte alls var så sugen på idag faktiskt. De blir jag nog när jag kommer dit hoppas jag. Annars får jag bita ihop rätt rejält. Det är sådana här dagar man uppskattar att man är ledig på måndagar.

Imorgon känner jag för att shoppa, men vi får se.
later mina kära läsare!

thats the moment you came to me

Har precis bamse-kramat Sara hejdå nu, nu lär det väl bara tar år och dar innan vi ses nästa gång känns det som. Som vanligt hade vi en del att ta igen vad de gäller våra liv. Den mesta tiden gick åt till att prata och jag satt även med lite plugg. Alltid lika roligt att träffa henne, hon är sig lik. Vi gick också igenom min blogg och läste super gamla inlägg från back in the days. Så mycket man saknar och så mycket man har glömt.

Nu har jag slängt in en färdigrätt i mickron, ingen som kan laga mat åt mig idag. Så, jag gör det enkelt för mig. Studierna fortsätter och lär nog göra det hela dagen.


(but heeey, jag glömde visst publicera detta för ett par timmar sen, gogo!)

when love takes over

Igår blev en bättre kväll än jag hade i fredags måste jag säga. Det ryktades om fotboll och party hemma hos Mathias. Mycket trevligt folk som var där och allt var i sin stämma. Kameran låg mest i väskan och vilade sig, men ett par fina bilder fick jag, som jag tyvärr inte kan lägga ut. Vi som var där vi såg vad vi såg och såg vad vi inte ville se kan jag ju säga. Åkte hem i hyffsad tid då jag inte kände för att ränna ute hela natten, kom hem, åt lite och sedan slängde jag igång en film.

Idag är planerna att träffa Sara! Lite plugg antar jag att jag ska få in också, prov denna veckan och en massa annat känns det som. Buhu. Well, jag antar att även våran skola har läxor och prov, som vilken annan skola som helst. Fast jag hoppades nog mest på att det inte skulle vara så. Nåväl. Dags för frulle. puss!

of course

Hej!
Kusligt lugn och tyst kväll igår må jag säga. Jag kollade på Hitta nemo i min ensamhet, bara för att vi pratat om den i skolan. Snart tänkte jag faktiskt slänga igång björnbröder också, när jag ändå är i farten. Runt halv 12 somnade jag ifrån filmen och vaknade igen vid 8. Då var de dags att slänga på sig de allra varmaste jag hade, koppla hunden, sätta sig i bilen och fara ut mot båthamnen. Med papi såklart! Parkerade bilen och gick mot bökhult, fint med alla färgglada löv. Åkte båt tillbaka till båthamnen och satte på båten på släpet och åkte hemåt. Väl hemma stod jag med högtryckstvätten i högsta hugg. Efter någon timme somnade jag.

Nu har jag ätit pannkakor och har precis duschat. Jag var redo för en bra kväll, tills planerna ändrades. Nu tänkte jag mest köra på plan B tror jag. Om det nu ens är någon plan, fast det hoppas jag!

jaaaaaaaaaappp

Det är lite läskigt att våra 'typ' grannar har haft inbrott, sort of. Jag ska hålla mig på vakt hela natten hade jag tänkt. Har laddat upp med två filmer, och one tree hill ofc, men jag tänkte faktiskt ta och kolla lite gammla hederliga barnfilmer. Vad finns det mera att göra liksom? Vartenda status på facebook gör mig bara ledsen. Imorgon har jag två planer, en A och en B, om den första skulle gå åt skogen. Tänkte också tjäna en liten kosing imorgon och följa med pappa att hämta båten, molle ska få sig en åktur i båten för första gången i hans liv. Kanske ett dopp i de blå också? Man vet aldrig. Han är så oförutsägbar.

Nu är det minsann film som gäller som jag sa. Jag hoppas ni har en bra kväll, bättre än min. puss.

you got to hold on me

Vanligtvis brukar jag tycka att det är roligt att det är fredag, fast idag är det en sådan dag där jag gärna hade skippat denna världelösa fredag, minst sagt. Och jag vet att amanda håller med till fullo. höhö.
Det har iallfall varit en bra skoldag, om man kan se det så. På hantverksorienteringen skrev jag mest på arbetet och kom faktiskt förvånadsvärt långt på de, snart klar med andra ord. Fint det. Frukost idag igen, gott. Sedan arbetade vi lite till och efter det fick vi thailändska kalkonbiffar, äggnudlar och sötsur sås till lunch idag. Gott, mycket gott. Ungefär där vid lunchtid började vår dagliga göra-bort-oss-fas. Alltid är det någon. Idag började det med att vi satt och åt, som vi alltid gör på lunchen, sedan började vi prata om att vi inte tyckte om snaggade killar i vår ålder. Detta ämnet samtalar vi ganska högt om, plötsligt blir någon av oss ganska tyst och tittar åt sidan. Självklart sitter de en snaggad kille precis brevid oss som troligtvis hörde hela vårt samtal. Det enda han inte kunde ta åt sig av vad de där med jämnåriga. Han var säkert ett par år äldre än oss. Det var inte det enda som hände på luchen. En liten hjälplös stackare trillade dessutom i matsalen, uppe vid trapporna där man lämnar maten. Inte nog med att han trillar på platsen där alla har uppsikt över en, folket börjar dessutom klappa händerna. Stackars lilla grabb, troligtvis en 1a också. Honom tyckte jag synd om kan jag säga, även om jag inte kunde låta bli att dra på smilebanden.

Efter den lyckade lunchen spenderade vi vår materialkunskap inne i salongen. Uppdraget var att pröva så många lanzaprodukter som möjligt, trodde emelie. Vad vi egentligen skulle göra var att pröva några utvalda som vi trodde passade vårt hår. Så vi stylade varandra lite, jag och lisa hade stora problem, ibland. Ibland gick det bra. Like always med andra ord. När vi slutade gick jag och amanda bort till hemmakväll för att köpa vår sista måltid. Godis. Vi har nämligen bestämt, eller jag har, att jag ska ruttna hemma ikväll framför one tree hill med min feta godispåse. Jag dör lite i själen faktiskt, men jag tänker hela tiden på hur dåligt lisa och julia kommer att må imorgon, då ler jag lite inombords :)

Tågresan hem var bara väldigt omogen. Haha.
slementin och kirkus, bland annat.  Och vi alla vet, att det är faktiskt mänskligt att glömma. Visste ni inte det så vet ni det nu helt enkelt. Det ÄR mänskligt. Sista fina kommentaren jag fick innan vi alla särade på oss och gick skilda vägar var "du är väldigt kiss" eller något åt det hållet. Jag trampade bort mot parkeingen som ligger ca 10 meter ifrån där jag stod. Slängde upp cykeln på bilen och gick vidare mot Guldfynd med syrran. Fick mystiska sms från danne, köpte vad vi skulle, begav oss hemåt och nu har jag påbörjat min dö-fas.

shit, detta blev långt. måste avrunda där, slänger lite mera inlägg senare mot kvällningen. För de är nog vad som kommer att roa mig de närmsta hundra timmarna. puss

:) :(

Barngymnastiken blev bra mycket bättre än väntat. Lite färre barn denna gången också, well, dem kommer och går som de vill med andra ord. Träffade på Nettaaaan också. Henne saknar jag som attan, lille nettan som vill spruta med vattenpistoler på städtanterna i hissen. Saknar hennes galenskap på spanskan, vår vecka i spanien var helt enkelt världens bästa avslut på den resan genom 6an till 9an.

Har i samma veva beslutat mig för att vara med på gymnastiken på tisdagar, som lite extra hjälp och för att få titta på när de tränar. Bra kombination iallfall, kul att se alla gymnaster och hur mycket de faktiskt har utvecklats! Nej nu ska jag lägga över säsong 7 på denna datorn åt amandut, och sedan hoppa i sängs. Våra önskningar sket sig lite, våra tummar är inte magiska och julia måste ha önskat det värsta för oss på tåget. Punkt slut.

anonym, mums.

Hej du anonyma kommenterare.
Tänkte bara berätta, att ja, jag vet faktiskt vem du är. Med tanke på att det finns något så tjeckt som ip-adress så är det inte så svårt att knåpa ut vem du är. Så numera kan du börja skriva ut ditt namn i kommentarsfältet, för som jag sa, jag vet ju vem du är. Och ingen gillar fega anonyma kommentarer.
Tack för mig!

Love has a reason, there's a meaning to the world

Vardagslyx är att hinna med tre-tåget. Det hände oss två gånger denna veckan, unbelieveble! Idag lyxade vi även till det med en strutglass och en dumleklubba samt lite massage.

Frisörsteknik all day long. Vilket är himla roligt, annars hade jag inte valt frisörlinjen minsann! Fortsatte där vi slutade förra veckan, klippa klippa klippa. På tåget hem möttes vi av en ganska så konstig händelse må säga. En dam, eller vad det kan ha varit, tappade sin mobil, slog i huvudet på vägen upp från golvet och konduktören frågar hur de stod till och frågade om hon ville ha plåster. Tjoho, ett plåster! Jag vet, tråkigt egentligen, men det är vårt enda sätt att roa oss på när eftermiddagshumorn slår till. Lite annat dittan och dattan fick vi till på tåget. Knäppgökar.

Nu var det tänkt att jag skulle slänga i mig mat, cykla till träningen, hem, och sedan ska jag och amanda troligtvis sitta och nervösa oss. All lycka till oss!

haganäs=dö?

Jag glömde berätta om incidenten i badhuset. Eller, ingen big deal iallfall, men jag trodde jag kämpade för mina sista mintrar i livet. Kramp i tån, den riktig vek sig över de andra tårna, jag vet inte vad som hände där egentligen. Jag var i vilket fall som helst säker på att jag tog mitt sista simtag och såg döden i vitöga. Så illa var det faktiskt.

bara en liten parentes.

let me be a supernova

Jag börjar bli lite orolig över hur min mamma talar med sig själv. Eller med sig själv pratar hon väl inte riktigt, hon pratar nog egentligen till hunden, som inte ger någon respons. Jag sitter på mitt rum och jag hör mamma säger något i stil med : "det där är nog inte bra för dig, det ska du inte äta. du kan få lite sånt här istället, det är godare." Ska detta vara normalt? Jag börjar snart leta efter olika behandlingshem åt henne.

än sålänge kan jag leva med det, bara det inte går längre än så. Nu ska jag sätta igång lite one tree hill och sova. Long day tomorrow! Frisörsteknik hela dagen + barngympa.

brooklyn we go hard

Nu är det såhär att jag har haft en ganska så galet bra dag. Innehållsrik, otroligt. Vi började med matte, som vilken onsdag som helst. Fast där händer det som vanligt inte så mycket utan man sitter mest där som en nörd med snoken i boken. Frulle som nästan varje onsdag blev det och någonstans efter lunchtid spårade det ut. Vi hade allsång till disney låtar, spicegirls, aqua, ja allt man kan tänka sig. Inte nog med att det var ganska galet, vi skulle också kolla på en skräckfilm på engelskan. The messengers. Sjukt läskig måste jag säga. Lite roligt var det dock när hela klassen satt och skrek i kö efter varandra varje gång något läskigt hände i filmen. Nästa gång vi kollar på skräckis är det nog bud på att skaffa öronproppar. haha! Det var en mystisk, trevlig och ganska knasig lektion minst sagt. Men ååh vad jag gillar sammanhållningen i klassen, går inte att säga för mycket. FR1 alltså, underbart!

Vi hann med tre-tåget hem och väl hemma träffade jag på peltola och vi gick runt på marknaden en sväng. Tills han skulle träna och tills jag höll på att kissa ner mig. Då kom syrran och ville köpa munkar. Originellt. Hem några minuter, packa och träffa upp Julia och Lisa. Vi for ner till haganäs för lite motionssimmning. Kände mig väldigt duktig där, men tanke på vilken jävla träningsvärk jag har idag. Mina lår, jesusamalia! Vi kämpade på i en halvtimma sedan gav vi upp, satte oss i bastun och sedan la vi oss i ett varsitt solarium. Längesen, men jävligt skönt faktiskt. Kanske börja simma lite oftare flickor?

Nu är jag hemma, har slängt i mig alldeles för mycket pyttipanna och ska snart fixa med lite papper and so on.
hej så länge!

You were my guiding light

in a way it's like sex is the esasy part, you know,
it's giving your heart to somebody, thats the scary part.
peyton peyton peyton.

Jag tänkte lägga mig i sängen och dra igång ett avsnitt, igen. Nörden herself med andra ord. Bra kvällsunderhållning precis innan man går  och lägger sig. Fast idag kommer jag inte att få sova, för jag tvingas dras med min mobil. Sadly. Jag förtjänar det iallfall, lite lugn. För jag vet att jag kommer att vakna med världens fetaste, grymmaste träningsvärk. De gör nog hela fr1. Vi lär få höra gnäll imorgon.

Godnatt!

stay away

I morse när jag vaknade upptäckte jag ett sms, eller två faktiskt, som var olästa. Ett från min norska vän Steffen. I det smset stod det saker som att han saknade spanien bland annat. Och såklart(!) så började jag också sakna det, så där på morgonkvisten då det fortfarande var mörkt ute och klockan var halv 6. Jag låg kvar ett par extra minuter, bara för att ta en snabb tillbaka blick under den veckan vi hade tillsammans i Spanien. Jag hade kunnat lega kvar i sängen och spunnit vidare på tankarna och kommit ihåg vartenda detalj av den veckan trots mitt korta minne. Vissa saker glömmer man aldrig helt enkelt.
Mitt andra sms var även de ett mycket trevligt och självroande sms av någon, som tydligen hade en dålig sovnatt och inte fick mycket sömn. Jag fick mig åter igen ett gott skratt.

Har kollat lite one tree hill sedan jag kom hem, tänkte göra lite nytta nu. Äppelkakan ser ut att behöva lite hjälp med uppätandet också, så vem vet? Kanske hänger jag med honom ikväll, eller han i min mage. Nu gäspar jag alldeles för mycket, borde kanske gå en sväng först. Vi får se vart vinden bär mig. puss

you'll never leave me alone huh?

Jäklar i helvete vad idrotten var jobbig idag. Bodypump i lite över en timme med en riktigt instruktör. Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö tre gånger om. Mina muskler var helt utpumpade (eller vad man säger) att jag knappt ens orkade resa mig upp efter stretchingen. Jag tror vi alla var lika döda, hela FR1. Sitter här på svenskan och håller jag armarna i ett visst läger är skakar allt dem gör. Hej träningsvärk imorgon och fem dagar framöver? Inte helt omöjligt. Fast å andra sidan kommer vi bli muskulösa frisörer allihopa haha! Nästa vecka väntar oss spinning.

Nu har vi iallfall svenska och har suttit och debattat med varandra. De slutade nästan blodigt  mellan ett par grupper fast frid och fröjd blev det senare. Ganska rolig lektion ändå, jag gillar att debattera. Vilket vi ska göra i 3 veckor framöver, sisådär.

- nej nu blev det ett tråkigt skol-inlägg igen. Jag återkommer när jag återkommer. Förhoppningsvis med lite annat än skola, det har blivit lite för mycket utav det nu minsann. Ack, tråkigt.

åter igen en helt opassande bild.

these feelings won't go away

Körningen gick mer än fint, inte ett enda kärringstopp förklarar trippen mer än väl. Klockan är 19.46 och jag ska fortsätta med att ta tag i livet for real. Plugg med andra ord. Låten här nedan går på repeat och jag sitter och kärar ner mig i låten. Lyssna några gånger, den blir bra. Ni oth-följare förstår vad jag menar. Passar så fint där den spelas.

nej, jag bör minsann återgå till reality om jag ska få något klart.
kiss ang hug!

bored

Jag har problem med att ta tag i saker och ting. Inte bra en dag som denna. Klockan är 14.14 och hittills har jag tittat på 6 avsnitt oth, ätit lite rissoppa och that's pretty much it. Tänkte snart hjälpa papi med lite saker, vart han nu än tagit vägen.

"jag har en säng och en kvadratmeter med golv att vistas på ;o"
"precis :P vad mer behövs :P"

haha Ackack!

but hey, why?

"klockan är ett och det är dax att vakna. temperaturen uppskattas till 15 grader och jämfört med gårdagen så är det någorlunda vindstilla. hoppas natten vad god och inga mardrömmar drömdes. dagens rekommendation blir utan tvekan låten konstantine."

haha. Dagens wake-up-call. Har än så länge bara kollat ett par avsnitt one tree hill, tänkte snart ta tag i mitt liv och göra lite läxor and so on. Blir nog att övningsköra lite också. Förresten så saknar jag sommaren nu, är redan lite sådär, halvtrött på regnet efter igår faktiskt. Hoppa över hösten, jatack?


just to remind you, världsbra sommar.

you had me at hello

Nu har jag gjort det väldigt mysigt på mitt nystädade rum. Jag har tänt alldeles nya ljus framför konfirmationsfotot, det ser nästan ut som i kyrkan. Regnet smattrar fortfarande mysigt mot mina fönster och datorn ligger framför mig. "One tree hill"-mappen är uppe och markerad på avsnitt 5 säsong 2. Självklart liggen jycken brevid mig och njuter han också.

Did you show him all those things that you used to do to me?

Innebandyn slutade lovligt för herrana. 7-3.
Nu är jag hemma en timme innan jag beger mig iväg igen på träning. Dans ikväll. Vet inte hur min svanskota ska ta detta, stolarna på haganäs läktare är inte som soffan här hemma, långt ifrån. Skulle i vilket fall som helst hinna fika lite kanelbullar, det är ju trots allt kanelbullens dag idag va? Eller är jag helt ute och cyklar i ovädret? På tal om att cykla, det vorde inte nådigt att behöva cykla i detta vädret. Som det blåser. Tur man får skjuts ikväll då.

När jag kommer hem ska jag fortsätta skriva på engelskan, försöka komma halvägs iallfall. Ledig imorgon, hinner nog skriva lite till då.

En bild från dansen. Lånade bilden av Linda. Hope you don't mind :)

I had it all but not what I wanted

Mitt rum är kliniskt ren, nästan. Ganska skönt att ha det städat och det tog mig endast 30minuter. Det brukar vara värre. I vilket fall som helst har jag skrivit några meningar på engelskan och har inte en aning om jag gör rätt. Återstår att se. Snart tänkte jag bege mig ut, tonvis med sten i fickorna of course, det blåser minsann lite granna. Industriområdet is the place to be. Denna gången utan ett enda motorstopp kanske?

Har kommit in i en dålig vana med att platta håret jämt nu, igen. Kom ifrån det där i ett par veckor, men nu är fixeringen tillbaka igen. Jag som försökte odla lite hår så att jag förhoppningsvis slipper platta det då det kanske ligger lite bättre. Det går trögt framåt ska ni veta. Tror jag ska slänga min plattång i väggen och de resterande två också minsann.

nu ska jag äta.

och jag bjussar på en ganska så gammal bild från i somras i väntan på att min dator ska fyllas med lite roligare bilder.

fall baby fall, just like the rain washes it all.

Godmorgon!
Tänk att jag lyckades sätta min deadline och skickade in arbetet igår. Nu får jag bara hålla tummarna på att det blev ett okej arbete. Resten av kvällen kollade jag mest film och var glad att jag hade tak över huvudet. Fast ändå blev jag så sugen på att bara gå ut och ställa mig på altanen och låta regnet ösa ner på mig. Cold shower med andra ord, men så blev det inte riktigt.

Vaknade i morse och tänkte "skönt, med rapporten inlämnad har jag ingenting att göra". Av någon anledningd sköts den tanken undan lika fort igen då jag piggade upp mitt minne och ordet engelska satte sig tungt på mina axlar. Återigen, nya tag!

Ikväll blir det lite innebandy och dans!
kanooun. måste städa mitt rum någon gång också, crap.

I'll be just fine!

Kul att jag har sovit bort hela min lördag. Precis hela dagen! Fast jag behöver det, är fortfarande helt sjukt trött. Ägnat några timmar åt arebtet,  tänkte köra lite till nu, sista rycker. Ska åka och hämta mig väska hos Salome nu först bara. Och äta, det har jag inte gjort på år och dar känns det som.

Still raining. Hösten är ganska onödig enligt mig, fortfarande, om jag råkat nämna det redan. Ikväll blir det enbart sängen och one tree hill.

life sucks, then you die.

Jag hade en kul kväll igår, tills det led mot sitt slut. Då var de inte lika kul längre.
Jag sov till ungefär... jättelänge idag. Konstig feeling i magen och ont i halsen. Huvudet häger lite på sniskan också, men jag mår förövrigt väldigt bra. Just nu sitter jag och försöker få till det sista på mitt arbete, idag SKA jag skicka in det så jag slipper skiten. Kämpa kämpa kämpa. 5 sidor diskussion ska skrivas. Kul.

Blir nog att stanna hemma ikväll, känner varken för att parta eller dra mig ut i detta busvädret. Regnet öser ner och det skriker höst om de röd/gula löven. Kanske man skulle försöka få i sig lite käk nu, laater!

vem finns kvar att klandra när vi spelat ut oss mot varandra?

Skoldagen slutade ganska bra trots min negativa morgon. Dagen drog till sig lite sol och vindstilla. Lektionerna gick ganska fort också och vi hann med tre tåget idag, utan att stressa. Det gjorde min dag. Tågturen hem var alldeles för trevlig. Dessa skåneflickor alltså. Det började först ganska normalt, sedan blev det bara värre och värre. Det slutade med att vi uppehöll konduktören i fem minuter med frågor och dåliga svar. Han flippade riktigt till det i huvudet på oss, mig iallfall. Hade jag citerat hade ni nog ändå inte förstått det roliga i hela den konservationen.
"... men om jag vill åka till skåne då?"
" Ja, då måste du ha biljett och visum"
jag funderar lite över de där med visumet...
"hmm? va?"
"Ja, alltså, vi tar ju inte in vilka svenskar som helst förstår ni väl. Därför behöver du ett visum"

när han började skratta lite så förstod jag att han faktiskt skämtade med mig. Got me a little off guard där, men vad vi hade roligt alltså. Fler såna människor borde få jobb på sj eller öresundståg, whatever. Härligast med andra ord. Nu ska jag ta och bestämma mig om jag ska parta eller inte. Svårt beslut det där. Egentligen är det ju bättre än att bara hänga här hemma i min ensamhet.

091002

Here we go. Åter igen dags för 3 timmar i skolan, och ärligt talat är jag förbannat trött och det är förbannat kallt ute. Jag hade gärna legat kvar i sängen hela dagen. Mer än gärna, men så är inte fallet och vi har hantverksorientering och materialkunskap framför oss. Well, det blir nog en bra dag trots allt.

you can bring your girlfriends and meet me at the hotel

Dumt av mig att lämna cykeln på stationen.
Bra av mig att komma ihåg att hämta den.
Det hade inte varit mycket kvar av den annars, älmhult är kriminellt, folket är kriminiella. Plus att det hade varit lite tjurigt att behöva gå till stationen sådär runt kvar i sju. Så nu är jag hemkommen från stationen, papi var snäll som körde mig.  Hade jag behövt gå dit hade jag död på kuppen. Det garanterar jag, för de är riktigt kallt ute.

Nu sitter jag och smaskar på mitt godis som jag igår lyckades övertala mami att köpa åt mig. Ganska gott, lite enformigt då jag bara roffade åt mig en sort. Kolaskruvar. Nu när vi ändå pratar om broccoli så är det ju trots allt fredag imorgon, något att se fram emot. Planerna är få, men det kan nog bli en mycket fin helg trots det.

nä, men vad sägs som att skippa skolarbete lite, kolla ett avsnitt one tree hill, möjligtvis två och sedan sova? Works for me. Godnatt.

död

Att hösten kommer med oktober märkte vi tydligt idag. När jag vaknade halv 6 i morse så hörde jag regnet smattra mot rutan min och det var dystert. Hösten är dyster, ganska mysig dock om man sitter inne med lite tända ljus. Fast det var ingen sån dag idag, för idag hade vi frisörsteknik hela dagen. Lärde oss att klippa ökad längd, uppklippt med andra ord. Så nu mina vänner, ni som vågar och har mod till att ge sig på det, agera som försökskanin med andra, slå en plingeling. Alltid bra med träning.

Tåget hem var alldeles för humoristiskt, eller vad man kan säga. Riktigt bra tjejer det där alltså. Sedan kutade jag iväg till klöxhult. Kaos på barngympan. Lena och Linda fick hjälpa oss att styra upp lite, kändes faktiskt mycket bättre efter det. Det som funkade så fint förra terminen har blivit till kaos denna. Vad hände? I vilket fall som helst så uppskattar jag deras hjälp väldigt mycket.

Nu ska jag äta riktigt mycket och skriva på den damn rapporten.
och sova jätte mycket. jag är dödstrött efter allt.
t j i n g
RSS 2.0