I want to know what love is

Jag har kollat one tree hill ikväll. Ganska bra faktiskt. Det börjar arta sig minsann, but still, de första säsongerna är så bra. Falling all over again. Snart sett klart hela första säsongen igen. Ah vad fint och fint det är.

nej men om man kanske skulle ta och tvätta bort allt skit jag har i ansiktet och kanske gå och lägga sig redan nu? sova gott inatt. Inte helt fel alls. Det tror jag att de blir. Godnatt everybody.

förresten, jag saknar min salome. och min fisk. a loooot!

090930

Jag har träningsvärk i armhålan, nästan iallfall. Vet inte vad de är för muskel som sitter precis där på framsidan, men ont så in i helvete har jag, minst sagt! 

Idag var det matte och engelska som vi la vår tid på. Bråk, bråk och bråk. Inte kul. Käkade en välförtjänt frukost på skolan också, åh så gott det är! På engelskan satt vi och lyssnade på någon hörövning i, vad som kändes, en hel evighet. Efter första evigheten kom den andra. Jobba med ett häfte, inte kul. Börjat på ett kalla kårar tema nu.
Vi luffade ner mot tåget, en tripp in på gina, sedan in på stationen och lukta lite på gatuköksmaten. Lukta, men inte röra, eller smaka for that matter. Vi ville egentligen inte ha, det var mest bara en kul grej att prata om dessa körvsäljare. Tåget gick som sören hem och när jag steg ut på marken i älmhult kom regnet. Jag cyklade som aldrig förr hem, i uppförsbacke med motvind. Jag kämpade så svettet rann! Eller, kanske inte. Ni förstår poängen.
Maxi med mami sedan. Åh jag såg en liten liten liten liten kattunge under en bild. Sedan sprang den över till vår och då såg jag att den var skadad. Som om något annat rått djur hade varit och naffsat lite på honom/henne. Egentligen ingen större skada men ta hem den lilla varelsen tills den blivit bättre, fast det tyckte inte mamma var någon bra idé för då hade han troligtvis blivit hundmat. Så istället gick vi in en bit i skogen med honom eller henne (Svårt det där), där han/hon for in ganska så fort. Lilla tussen alltså.

hej gammal bild.
men sitter vid den gamla datorn, för en gångs skull. tänkte mova mig till den andra nu, jag har en rapport som ska skrivas och gärna bli klar.

face drop

Ganska fullspäckad eftermiddag/kväll måste jag säga.
Efter tåget hade stannat i älmhult trampade jag vidare till haganässkolan och tittade på när träningen var i full gång. Jag är så sugen på att träna och många gånger om tänkte jag slänga på mig träningskläderna och bara köra som vanligt, vilket naturligtvis inte hände. Vet inte vad som hindrar mig egentligen (förutom licenser och skit), ont om tid skulle jag tro. När klockan slagit 7 var de dags för årsmöte, ord hit ord dit. Kan ju inte säga att jag förstod så mycket av vad dem sa, jag mest nickade och höll med.

När vi klubbat färdigt allt som skulle klubbas så åkte vi vidare (jag och werner trampade på) till Sorello där vi bjöds på god mat av ägk! När jag ätit upp en femtedel av kalle anka så var jag mätt och nöjd. Gott sällskap måste jag minsann säga, även om jag mest var trött och ville sova. Cykelturen hem piggade upp mig lite iallfall, kalls så in i. Påtal om kallt, så har mina nya vantar villat bort sig någonstans, troligtvis i huset. Vandringsfärd, vem vet.

Nu har jag tagit mig en varm och välförtjänd dusch, egentligen vill jag bara kolla på one tree hill nu, men jag har bestämt mig för att det faktiskt får vänta tills imorgon. Godnatt.

if it kills me

Vår första lektion för veckan spenderade vi på idrottskliniken. 2½ timme ungefär. Vi gymade på som bara den och jag vet, jag vet att jag kommer att ha träningsvärk imorgon, även om jag faktiskt strechade lite. Och jag måste bara berätta om hur vi startade dagen. Jag, amanda, julia, och fanny skulle då som planerat gå till kliniken med några andra tjejer framför oss, även Jerry, vår idrottslärare. Vi tänkte att 'ja men vi kan nog ta de lugnt, vi ligger inte så långt efter'. 2 minuter senare står vi där, mitt i en korsning där vi kan välja höger eller vänster. Vi valde vänster, och jag kan fortfarande inte bestämma mig för om vi gick rätt väg eller inte. När vi kom fram till området där lokalen låg, så kunde vi ändå inte hitta. Vi var inne på något annat gym, en konferenssal och där stod vi. Ganska vilsna. Efter lite om och men hittade vi rätt och satte igång med de alla hundra maskinerna. Riktigt skönt med lite träning för en gångs skull. Det får det gärna bli mera av. Nästa idrottslektion skulle bli en överraskning.

Nu sitter jag här, med svenskan framför mig. Det går faktiskt framåt, feels good. Kanske inte lika mycket att ta igen hemma. För ikväll ska jag cykla ner till gymnastiken och sedan ska jag lägga mig framför one tree hill. avsnitt 3 på gång nu. Nej, minsann, tre minuter kvar, nya tag!

I'm bearly breathing with a broken heart

En "lång" runda med hunden fick mig på bra tankar, tills regnet kom. Då log jag inte lika mycket och jag tyckte mest synd om mig själv, även om det bara duggade litegrand. Nu sitter jag och syster i mammas rum och går igenom  lifehouse's alla låtar. Känns ganska bra faktiskt, har en molle brevid mig som slickar mig på kinden då och då. Trygghet.

Nehej, jag har fortfarande inte vågat närma mig varken kylskåpet eller frysen ännu, magen kurrar. Träningen får vänta till imorgon, då har jag förhoppningsvis nästan skrivit klart rapporten och har mera tid. Dags att sätta datorn på laddning, batteriet tickar mot sitt slut. Äta och skriva väntar mig senare. Pasta? ja, det var ett tag sedan. Hello my friend.

pretty old bild. men syster som syster.

never though I would say I'm sorry

Nu har jag skrivit i två timmar och bara besökt kylskåpet en gång, facebook ett par gånger och mobilen har vibrerat till och från. Mitt besök i kylskåpet räknas nog inte, för jag tog inte något. Jag bara gick dit och vände igen. Nu är jag hungrig och bör väl plocka fram något att gnaga på. Arbetet skriver jag på någon annan dag, kanske ikväll efter träningen. Beroende på var mitt humör befinner sig.

mat mat mat mat.
min hjärna överbelasts lite snart
hejsvejs!

i'm gooood

Nu är jag duktig. Jag sitter vid köksbordet, ingen tv, inget som stör, och skriver på min rapport. Okej, det enda som stör mig är att kylskåpet finns tillgängligt. Dit kollar jag inte gärna. Det flyter på minsann och goalet är att ha arbetet färdigt innan jag beger mig för att göra något annat. Som om det kommer att hända. Right. Fast det vore jävligt bra, sannerligen.

spotifyreklam suger förresten, fast det är väl ingen nyhet?

det skulle räcka med hälften av allt vi har idag

inflation strömmar ur mina små högtalare på laptopen, jag mår helt okej, klockan är 23.17, jag börjar få träningsvärk och ledigheten imorgon lockar fruktansvärt.
Imorgon har jag lovat (tvingat) mig själv att skriva på rapporten. Den ska vara inlämnad om 7 dagar, på söndag. Tänkte dra mig ner till gymnastiken imorgon också, vet inte varför. För jag lär inte få göra så mycket där eftersom jag inte har någon licens. Det kan vara mysigt att gå ner där ändå, så får de bli. Måste bara förmå mig själv att faktiskt ta mig dit också!


egentagen bild från skolfotot. Alla är dock inte med på denna bilden. Någon som tycker att bilden ser aningen o-organiserad ut? Jag ser inte riktigt ut att passa in där.

don't wanna live like this anymore

För mycket fritid leder till soffan. Kanske där jag spenderat min tid idag mest. Jag har varit ute en sväng med pappa och övningskört lite. Mejade ner en stolpe och körde över två kaniner. Det lurade jag mamma med, fast jag tror inte hon gick på det där med kaninerna, det var till överdrift. Det gick i vilket fall som helst väldigt bra och stolpade överlevde, men det var minsann på håret där ett tag.

Vid fem körde papi ner mig till haganäs där jag kollade på när u-laget spelade match mot, vad jag tror var, växjö. Det gick inge vidare och det slutade enligt peltola 8-2. Jag slutade titta på siffertavlan efter andra halvlek, då var de inte lika intressant längre. Träffade på lite känningar där och sedan gick jag mot linnéskolan. Dansade en timme och idag var det riktigt roligt. Vet inte varför. Tror det var mest att jag var så trött och flummig. Jag glömde alla stegen lika fort som jag lärde mig dem och allt gick allmänt sucky.

Nu är jag hemma och njuter av min yalla. Har slingat syrrans hår och nu lyssnar jag på musik och lever i min egna värld. En ganska bra kväll med andra ord. Resten av timmarna kommer att spenderas med one tree hill, är ledig imorgon. Helt okej.

godnatt!

I'll find the courage to reach for your every dream

Godmorgon.
Tråkig lördag även denna lördagen. Blev ingen sleepover för min del, jag stannade hemma och kollade one tre hill mest hela kvällen. Fast egentligen gör inte det så mycket, för det var ganska skönt. Ikväll ska jag träna, missade ju träningen förra veckan, så har antagligen lite att ta igen skulle jag tro.

Nu sitter jag och myser i min asstora JB-tröja. jag skojar inte om att den nästan går ner till knäna på mig, och att armarna är en hel mudd förstora. Ack ack, men det gör ingenting. Jag får se till att växa till mig lite. Nu ska jag äta. puss!

djupa tankar

I admit. Jag saknar dig och allt som hör till. Allt det roliga vi faktiskt gjorde tillsammans. Ibland hatar jag mig själv för det här, för att jag aldrig kan ta några bra beslut. Jag har bara mig själv att skylla. Nu är det förbi och kommer aldrig mer tillbaka. Försöker mest att se framåt, men det har aldrig riktigt fungerat så. För jag kollar hela tiden bakåt, saknar, tänker och ger upp. Då kommer vi till det tillfället, där man måste våga släppa taget. Det har aldrig varit min starka sida och kommer aldrig att bli. Jag vet hur ont det kan göra och hur ont det faktiskt gör.

Genom att släppa taget kommer man att glömma, men att glömma är som att det aldrig excisterat. Det gjorde det, en gång i tiden fanns det ett vi, det fanns någon som man vände sig till i tuffa tider. Vart har de tagit vägen?

people that are ment to be togehter,
always finds their way in the end.

Klok person som kom på det där. One tree hill citat. De är alltid kloka, och många gånger kan jag relatera till personerna och till dess händelser. Jag vet inte varför jag plågar mig själv med att tänka på det, men de kommer som det kommer. Inget man kan styra över. Det önskar jag att jag kunde, det vore enklare så. Simplare.

När jag kollar på gamla bilder ser jag det jag inte kunde se då. Du var det jag ville ha, den jag tyckte mest om och framför allt den som alltid fanns där. Här avrundar jag med ännu ett citat från one tree hill och en låt som spelas alldeles för mycket just nu, för nu blir det bara jobbigt att läsa, och ointressant för dem som inte bryr sig.

"At this moment there are 6470818671 people in the world, some are running scared, some are coming home, some tell lies to make it through the day, others are just not facing the truth, some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil, six's billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one."

i do miss you sometimes.

but there doesn't seem to be anyone around

Jag är värdelös på att hälla pucko i ett glas, för innan jag visste ordet av de hade det börjat droppa från bordet. Då var de bara till att torka och le. Jag har också hunnit göra en frisyr på min docka, blev faktiskt ganska nöjd för en gångs skull. Ikväll blir det kanske sleepover med evelina, pillowfight. hehe. Fast vi har inte riktigt bestämt något ännu, det går ganska trögt framåt med andra ord. Försöker få med johanna på något vänster också. Det hade varit fint om det blev något,  så jag inte sitter här hemma och bara ruttnar.


Rolig liatorpsfest som jag helst hade velat kliva tillbaka till.
En natt med galna händelser.

hmm

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, ganska sjukt. Har kollat one tree hill i princip hela dagen, vilket känns mindre bra. För då vet jag att jag har slösat bort hela min lördag på något, egentligen, ganska onödigt. Det verkar inte riktigt som att jag kommer att ha så mycket att göra ikväll heller,  tråkigt.

nu ska jag dra mig upp ur sängen iallfall, steg ett.
puss

Never thought I'd be the one to bring you down

Det är inte okej att jag somnade vid halv 11 igår, det tyckte inte schölinen och anton heller tydligen. För de ringde som galna kossor till mig och jag lät det mest bara ringa. Jag orkade verkligen inte svara. Efter ett ca tiotal samtal hade jag tröttnat på min ringsignal och plockade upp luren. Det ångrar jag lite. För jag kunde inte sova gott efter de samtalet, då de både hade hotat med att komma tillbaka med skylten och en hel del annat. Så jag satte igång ett avsnitt till av oth.

Godmorgon förresten! Kanske jag skulle ha börjat med. Vaknade typ super-early idag, pigg som en lärka kollade jag på klockan halv 7 och undrade var i hela friden natten har tagit vägen? Nu tänkte jag iallfall dra mig mot duschen och sedan äta något.

Vi hörs senare.

one tree hill

Som den nörd jag är, tänker jag börja kolla på one tree hill från säsong ett, igen.
godnatt!

we should be apart

Jag har märkt att vi i klassen är ganska duktiga på att bara slänga ur oss kommentarer hej vilt. Två, ganska bra, exempel på dagens.
"Dem där  byxorna alltså, man vill bara slita av dem"
"Såg ni hans paket eller?"
Och misstolka går det att göra, bara fantasin flödar. Fast vem behöver egentligen fantasi för att inte förstå de roliga i det?

Nu är jag iallfall hemma, somnade på tåget, asså, riktigt somnade. Vaknade upp och kollade på klockan och lite dålig syn som man får när man precis vaknar så trodde jag att jag hade åkt way långt. Vet inte vad jag trodde att klockan var iallafall, men just då var jag bergis på att jag hade missat älmhult. Fast, 2 minuter senare saktade vi in och jag kom av på rätt plats trots det. Ganska hemsk om man någon gång skulle somna och vakna upp någon helt annanstans? Inte kul.

nu ska jag få pizza, helt okej.

brand new day

Har suttit och lyssnat på en föreläsare även idag. Den där lanza-killen visade sig vara en icke-lanza-kille. Han var istället en Grazette-kille som pratade om hur man tar hand om kunder och han skämtade till de en hel del minsann. Riktig härlig kille att lyssna på.
Ganska god lunch i skolan med kyckling i bbq-sås och nu har vi materialkunskap eller hantverksorientering, jag minns aldrig vilket. Sitter och skriver om silversmed för de ska mitt hanverksarbete handla om hade jag tänkt mig.

Fredag idag. Känns riktigt fint, dock har jag ingen större aning om vad jag ska göra. Tror det var ikväll Emelie kommer till älmhult, så ska nog försöka se till att träffa henne. Är det fest någonstans kan ni ju hojta till lite!
Puss så länge-.

told you not to leave me alone

Nu har jag varit ute och gått en runda med Kalle och Rasmus. Vi stötte på folk i byn, pratade lite. Vi fick oss alla en varsin hjärtattack på vägen hem när tåglyserna och hela baletten började tjuta när vi gick precis under. Lite tinitus också kanske. Precis vad jag önskade mig denna torsdagkväll. Nåväl, egentligen borde jag mest nöja mig med att det är fredag imorgon och enligt kalle blir det fint väder imorgon.

Vad händer i helgen tro?

always running around and chasing time

Oj vad mycket fina kommentarer jag har fått idag på förra inlägget. Fortsätt så.

Skolan idag har varit helt okej. Vi satt på någon föreläsning från klockan 9 till 11 och lyssnade på en kille med riktig cool stil. Han pratade om att det inte var bra att lägga ut bilder på facebook och blotta sitt liv i bloggen. Wohoups. Nu bör jag nog se upp lite med vad jag skriver här, ifall någon skulle göra någon upplysning på mig i framtiden när jag ska skaffa jobb. Vill ju inte se ut som en idiot då. Och så pratade han om wow och cs som inte intresserade mig särskilt mycket, men han var jävligt rolig att lyssna på.
"här har vi en kvinna på 91 år, ganska snygg. Undra vad hon käkar till frukost" - så lät de väl på ett ungefär. m.m.

Sedan åt vi och sista lektionen slutade halv 2. Fett gött att hinna med 2tåget.
Är hemma från barnträningen nu, tycker bara att vi blir fler och fler och snart får vi inte ens plats i lokalen längre. så illa börjar det bli. Fast vi biter ihop och leker på vi allihopa. Nu tänkte jag äta något gott och sen slänga mig i sängen för nu mår jag illa och har ont i huvudet. Ack. hej så länge :)

there goes the world, off off my back.

Guld värt att sluta halv 2 idag. Hann med två tåget hem och en runda på scorette i älmhult. Nu ska jag skriva närvarokort och sedan träna. Vi hörs senare :) puss

don't need your approval to find my worth

Jag sitter och väntar på maränger, kolasås och glass. Mamma har även bestämt sig för att göra äppelkaka, det känns nästan som fredag ju. Fast det är bara en väldigt lyxig onsdagkväll. Kanske kan få till en väldigt mysig kväll framför tvn med idol och min alldeles finfina familj.

Imorgon missar vi våran frisörsteknik, sadface. För istället ska vi på någon föreläsning om facebook som alla säger. Haha. Fast egentligen var de väl någon föreläsning om att man inte ska lägga ut bilder och sådant öppet och offentligt överallt. Det är iallfall vad ryktet säger att vi ska göra. Det ska även komma en kille från lanza och snacka om deras produkter på fredag, det ser jag lite mera fram emot faktiskt. :)

once again, FR1 är bra!

och en bild som inte hör hit det minsta, men jag tycker den är gullig :)

Matte är för snillar..

Nu är jag oerhört trött på matte.
Jag förstår inte schackbrädet och allt snurrar ihop sig. Blev lite avundsjuk på anna när hon berättade att hon fick sitta i ett speciellt klassrum på hennes gamla skola för att hon var bättre än alla andra, om vi ändå hade de på det viset :D!

Frukosten i skolan var god iallfall, något plus än så länge. Efter lunch har vi engelska redovisning, hm, may the force be with me, som Gustav hade sagt. Jag saknar den mannens visa ord ibland, hans fina "lycka till"-sms när vi skulle ha prov. May the force be with me. Fast, så seriösa ska vi nog inte bli. Det får gå som det går helt enkelt.

Idag har jag även, av någon anledning, råkat lova Martina att gå ut och springa med henne idag. Till och med råkade ta henne i handen på det också. Inte kul. Nej gud vad jag klampar ner på allt negativt nu, måste cheera upp mig lite.


I lite brist på andra bilder på denna datorn får johanna pryda inlägget.
Jag saknar vår klassmiddag, alla var så fina.

it's getting old

You ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers have pictures of you, how many moments of other peoples lives have we been in, were we a part of someone's life when their dreams came true, or were we there when their dreams died. Did we keep trying to get in, as if we were somehow destined to be there, or did the shot take us by surprise. Just think, you could be a big part of someone else's life, and not even know it.

jag vet inte varför jag har blivit så.. mystisk av mig.
Snart behöver jag någon att prata ut med.

People that are meant to be together always find their way in the end

Min redovisning lär bli lite sådär halvt sucky imorgon, det ska ni nog räkna med. Ärligt talat, jag orkar inte att lägga ner tid på detta, inte den här gången. I'll be better, men just nu känns allting ganska motigt.

Jag har kollat på one tree hill, dying för att se nästa avsnitt. Vet inte varför, lite spännande trots den fantasilösa biten. Nej, men om man kaaaanske skulle ta och läsa igenom redovisningen en gång till, bara en gång. Sedan vill jag vila huvudet, kanske försöka somna innan halv 12 ikväll.


I kind of miss you.

help me to make up my mind

Vilken jävligt rolig idrott vi har. Jag kommer nog aldrig mera vilja skippa idrotten på tisdagarna som jag kunde känna på gemö, då det var lite so so med det. Idrotten var verkligen toppen idag kan jag säga. Hann med ungefär hur mycket som helst och våra tjejer är tävlingsinriktade må jag säga. Nästan för mycket. haha. Vi spelade lite spökboll, två lag. Sedan fortsatte vi  med någon annan tävling, fortfarande samma lag. Sedan hade vi multiboll eller var de kallade det. Tävling tävling tävling(!!). Lite redskapsbrännboll och till sist någon jobbig lek som involverade minnet och mycket spring. Och jag citerar Evelina "du är FAKE, jag är FAKE, vi är FAKE, ni är FAKE!" Ganska trötta vid den tiden.

Lunchade lite, och sedan var det dags för swedish. Intervjuade frisörer idag, helt okej. Hair e de. Fint namn på en söt salong. fattar ni? Hair e de. Här är det. När vi var klara tog vi en fika, sockerbulle&varmchoklad satt fint vid den tiden. Vid tre gick vi tillbaka till skolan. Jag och mina älmhultsbor, även göteryd bo stannade kvar en stund i skolan för vi inte orkade spring i stan. Gjorde ytterst lite på engelskan, sedan packade jag ihop och gick. And so did them.

Kalas tur med tåget hem. Skratt utlöste skratt efter skratt. Vi har alla stora problem med andra ord, bra problem.  Nu är det ett big måste på att göra klar engelskan. Tänkte dra tummarna ur baken och faktiskt göra det nu. Oftast blir det mest att jag bara pratar och skriver men aldrig får något gjort. Well. Musik, powerpoint, promenad och andra avsnittet one tree hill säsong sju är vad som väntar mig ikväll. Puss!

.

we're falling apart
and coming together again and again
we're coming apart
but we hold it together
hold it together, together again

and I can't pretend that I don't see this

Min dag har varit bra.

Jag har fått lite gjort på engelskan, lite kvar, men det tror jag att jag filar mera på imorgon. Jag har också hunnit ut en runda och kört lite. Den här gången var de inte stenas berömda parkering som lockade oss, idag var de elitefrakt och vägen till skogen. Minimalt antal motorstopp, mycket minimalt. Näst intill inga om man jämför med sist. Med en timmes insats var jag nöjd och packade mitt pick och pack och vi vände hemåt.

Nu har jag precis kollat ett avsnitt one tree hill och duschat. Nu doftar mitt hår jenka, ni vet det där tuggummit. Underbart. Just nu sitter jag mest och funderar över livet. Kan bli lite mycket av det där ibland, men jag tror det kan vara bra. Med en ny dag imorgon är jag nöjd med denna dagen. Godnatt!

bajs

Jag förstår ingenting om hur man gör.
Jag blir galen på det!

At a cocktail party when listening to a good God-themed joke

Jag älskar måndagar.
Det lär ni få höra varje måndag ända till höstterminens slut. Just so you know.
Iallfall, jag har mest legat och kollat på one tree hill. Varje ute en sväng i byn också. Fast nu tänkte jag vara duktig och verkligen sätta igång med min engelska, som för övrigt ska redovisas på onsdag. Inte kul. Need to be done i vilket fall som helst. Senare ska jag och mami ut en runda igen, och ikväll ska jag köra lite igen var de tänkt. Lite mindre motorstopp this time kanske? ;) hoho.

Tjong!

förkyld

Nu är jag genomförskyld och vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag tror jag lägger mig och kollar på one tree hill. Träningen får vänta till nästa vecka.

la fiesta


Ännu en gång. Jag låter bilderna tala för sig själva.
Väldigt fint kollage jag fick till också.

why do I always meet guys like you?

Nu har jag tagit mig an kameran. Bilderna var allt annat än vackra och jag hade gärna arkiverat hälften av dem i en hemlig mapp med lösenord. Tyvärr kan jag inte bjussa på dem just nu, då min usbkabel är spårlöst försvunnen! Mysterium det där. Everytime. Varje gång jag behöver den så finns den inte. Förhoppningsvis återförenas vi under dagen och jag kan slänga upp de bilder som är sevärda!

Nu blir det potatisgrantäng och ungsstekt falukorv.
Sjön väntar.

dance in the moon with me

Jag hade en sjukt bra kväll igår!

Kvällen började med att Lisa och Matilda kom hit en liten runda, sedan körde papi ner oss till Joel där festen var i full gång. Träffade på gammla känningar och partade till det lite. Ett par timmar senare efter dans, allsång och prat så for vi vidare ut mot balders. Träffade ännu mera folk där och dansade kvällen ut. Ett par besök i oscars trädgård och lite ut och in genom dansgolvet. Vi kollade på promoe som förövrigt var ganska bra trots att jag knappt kunde en enda låt. Fast jag försökte sjunga med så gott jag kunde, inte så mycket med andra ord, men jag tog i hand med honom. Om ni antecknar.

När jag och lisa hade dansat vår sista tryckare tillsammans så gick vi ut och åkte hem. Klockan 5 var jag hemma och i sängs. Blev lite rundor ute lite här och där igår.

Jag har inte ens vågat ta mig an kameran ännu, för jag vet egentligen vad som väntar mig. Och jag lovar er, det är ingen vacker syn. Har ni tur får ni se ett fåtal bilder lite senare. För jag ska snart ut med båten med papi. Fint väder idag, och vi tänkte njuta av dagen på sjön. Inte helt fel. Vi hörs.

hallo, can I go on like this?

Balders brukar vanligtvis inte vara något för mig, men ikväll är jag taggad och på G! Jag hoppas att det blir en toppen kväll och att jag träffar alla jag aldrig träffar vanligtvis! Åh, fint!

Snart kommer lisa och snart beger vi oss mot joel! Ha en bra kväll allesammans! :)

home

Nu är jag hemma från helsinborg och har även hunnit duscha.
Hittade två saker i helsingborg som nästan förgyllde min kväll men förpestade mitt bankkort. Fast det gjorde ingenting, för nu har jag en klänning och ett par skor att ha på mig ikväll. Kanon!

Tänkte börja fixa mig, väldigt smått nu. Tror det blir att ses några tjejer innan, kalasbra. Sedan över på förfest och mot slutet av kvällen tänkte vi dansa som aldrig förr! Ih. Vi hörs! puss

Bilder från salongenNu fick ni se lite bilder från min sköna klass. Helt okej! :)
Nej minsann, jag har bestämt mig för att åka till helsinborg, why not? Kan ju faktiskt finna min partyoutfit där. Vore hemskt att gå miste om det. Hörs förhoppningsvis när jag kommit hem, eller så ses vi ju faktiskt på balders :) Pusss!

godmorgon!

Det här låter kanske knäppt i era öron, men jag har inte sovit något de senaste tre timmarna. Från klockan 5 till 8. Anledningen till de är att, here's the wierd part, Molle har legat i sängen. Han tar enorm plats. För jag måste trycka ihop mig i ett hörn för att inte råka rulla över honom eller mosa honom. Jag gillar inte ligga i hörn eller intill väggen, så därför kunde jag inte heller somna.

Nog om det. Igår åt vi ju som sagt tacospaj, så jäkla gott. Antar att det blir min frukost-lunch-middag för idag. Nä, riktigt så illa blir det väl förhoppningsvis inte. Vi kollade på idol, och efter det  började mitt super ex på femman. Så de kollade vi också på. Efter halva filmen gick jag in och la mig i min säng. Somnade på stört! Tidigt också.

Nåja. Idag har jag lite svårt för att bestämma mig om jag ska till helsinborg eller inte. Jag som har letat efter något att ha på mig på balders får ju värsta erbjudandet nu! meeehn, då jag inte har någon aning om hur sent vi kommer att komma hem så känns de lite si och så att åka.

tacospaj!

Nu är jag hemma efter att ha varit hos lisen :)
Martina har lagat tacospaj här hemma, mums fillibabba. Så nu ska jag snart slänga i mig massor av mat och samtidigt kolla på idol, syskonmys. Blir en mysig kväll.

Imorgon ska vi tagga inför balders. Så är det.
puss så länge!

biblioteket

Hejhejhej!
Vad jag är glad att det är fredag idag mina vänner. Känns super bra och strålande väder är det ute också. Idag hade vi hantverksorientering hela förmiddagen. Kollade på lite filmer och sådant, efter rasten fortsatte vi med att färga lite ögonfransar och ögonbryn igen. Vi fixade Julia lite och fin blev hon.
Sedan var de lunch och ärligt talat. Vilken jävla lyxmat vi får. Idag fick vi kotletter, vilket vi aldrig hade fått på Gemöskolan. Fredagslyx. Satt ute och betade av tiden i det fina vädret och nu sitter vi på statsbiblioteket och söker information om hantverkshistoria. Inte kul. Istället har vi satt oss nere vid fika avdelningen och vi alla har köpt en stor fest chokladboll. Jag skojar inte om att dem är riktigt stora. Tänk er en tio gånger större chokladboll än vad man brukar baka där hemma. Egentligen skulle jag nästan ta ett kort, men det skulle nog se väldigt turistaktigt ut.

Fast egentligen borde vi nog söka lite fakta nu, det tar emot.

I wanna fall in love, all over again.

Bilderna får faktiskt vänta någon dag. Maybe tomorrow.
Fredag imorgon, loving it. Imorgon ska jag nog till lisa efter skolan, eller hur det nu blir med det. Spännande är allt jag kan säga. Mycket spännande och kanske aningen nervöst.

Nu hade jag tänkt att sova, men mobilen vibrerar för fullt och varje gång tänker jag "ah, okej, jag svarar på detta smset, lägger ifrån mig mobilen och sedan sover jag", sedan klirrar det till igen och jag tänker "men okej, jag måste ju läsa vad personen skrivit, och kanske svara, sedan sova", klirr, "men jo, siiista nu va!". Fler som har samma problem som jag?

godnatt, sleep tight!

random bild. men jag blir glad när jag tänker på denna kvällen.

someday I'm gonna find it, but I wish I knew what I was looking for.

men sheeet vilken bra skoldag det har varit idag alltså. Allas humör har varit på topp idag, på riktigt! Inte så konstigt det kanske, vi har nämligen stylat hela förmiddagen. Jag blev kalasnöjd, lisa och amanda gjorde ett mycket bra jobb! De tog ganska lång tid, så det blev inte lika mycket tid över till att styla amanda och lisa. Meeeen, fina som rackans blev dem ändå.
"åh, nej, jag grät"
haha, amanda är knas ibland. Efter lunchen gick vi igenom lite som var viktigt att veta, hur man touperar och vilka hårnålar som gör vad osv. Sedan fick vi chansen att färga våra ögonbryn och ögonfransar om vi ville. Det lockade inte mig, men lisa högg kniven i högsta hugg och jag både färgare fransarna och plockade ögonbrynen. ÅH, hela högen på 28 elever är ju kalasbra. Även om vi mestadels är runt 23-26. Obeskrivligt. Slänger nog in ett par bilder från idag som jag tog med mobilen om jag orkar ikväll. Annars kommer dem nog  in imorgon.

Efter skolan så sprang jag in till make up store och kirrade en ny foundation. Jag älskar att ha 20%rabatt på allt där. Mums! Sedan gick jag och lisa lite i affärer och vände klacken mot stationen. Satt och pratade med matilda, julia och lisa på tåget på hemvägen. Cyklade som en jävla idiot till klöxhultskolan, tog mig ca 7 minuter. Galet trött och anfådd när jag kom fram. Jag behöver nog börja träna lite mera nu tror jag. Haha. Tränade småbarnen, som nu har förökat sig till runt 40.  När den var slut for jag hem till Evelina och vi planerade lite smått. Missed her!

Nu är jag hemma, är vrålhungrig. Har inte ätit sedan kvar över 11, om jag räknar bort bananen på tåget, och det räknar jag bort. Så tänkte slänga in lite mickromat och äta mig stor. åh, mat!  Nej, nu spårar det ut lite. Vi hörs sen, med bilder och hela kittet hoppas jag!

how to touch a soul

honey, I been there. I know what it feels like.
I think we've all been there, once or twice.
but it gets better, if you only believe it.
Your heart will raise again.

I've been feeling strange deep down inside

Okej. Jag vet inte riktigt vad som hände i slutet av avsnittet.
Jag dör nog lite tror jag. För övrigt var avsnittet lite si och så. Går väl kanske inte riktigt att avgöra hur säsongen kommer att bli, bra eller dålig. It takes a little more than that.

Nu satte jag mig med min laptop och försökte fortsätta på min powerpoint, men det är så tråkigt att jag dör. Så jag tror jag väntar någon extra dag med den, det lockar inte så fruktansvärt mycket nu. Nope. Vet inte vad jag tar och hittar på nu, en sväng inom duschen eller något kanske. Leka med dockhuvudet lite kanske. Ja, de får det nog bli.

huuugs!

don't wanna hear your sad songs.

Nu kan jag pricka av nästan allting på min to-do-list. Min powerpoint har fått offra sig, den har inte riktigt kommit i tanken ännu. Jag har idag putsat alla husets fönster, fikat med Fisk och städat mitt rum. Inte det minsta tokigt att ha hunnit göra allt det där idag. Snart tänkte jag gå en runda med hunden, men först tänkte jag kolla på one tree hill. Säsong sju!! Det ska bli spännande att se hur första avsnittet är på säsongen. Lite har man faktiskt sett fram emot de, även om peyton och lucas inte är med. Peyton är förresten min artist på powerpoint arbetet, ifall ni antecknar så att pennan glöder.

Bra dag iallfall. Fikan med Sara var något jag kände hade saknats, väldigt mycket. För den tjej är så otroligt, jäkla bra. Åhå, finis!

en alldeles för bra kväll!

090916

Godmorgon. Onsdag idag och det är riktigt skönt att vara ledig. Sov inne på madrassen hos Martina idag igen, förmodligen sista gången. Tänkte nämligen ta tag i att städa mitt rum idag, och så ska jag även putsa fönster och tjäna kosingar. Tänkte hinna med att köra lite också, om det skulle behaga pappa. Något jag också skulle försöka hinna med är att göra färdigt min powerpoint så att jag slipper dras med den nästa vecka. Usch, nu plötsligt fick jag väldigt mycket att göra.

you haven't forgot? ;)

bloglovin

Ska jag få något gjort bör jag väl sätta igång inom kort, inte ännu, men snart. Ska ligga och dra mig lite till i sängen först.

You notice how god ain't even helping you out

Jag tror jag börjar bli sjuk. Ligger i soffan och snorar lite i min ensamhet, eller helt ensam är jag inte för papi sitter brevid mig. Han envisas med att skoja om att jag låter som en gris och har fått svininfluensan. Då dör jag, officiellt. Förhoppningsvis är det inte det och att jag klarar mig lindrigt undan.


what's the point of never making mistakes?

studiedag

Något som är ganska, jävla skönt är att vi har studiedag imorgon.
Inte det minsta tokigt. Tänkte bara uppdatera er om det. Fisk fisk fisk, i miss you!

tisdag

Vilken skön dag det har varit idag. Fint väder, bra umgänge. Allt. Efter sista lektionen gick vi lite i stan i väntan på tåget. Jag inskaffade ett par vantar, så nu har jag den kompletta samlingen med vantar och mössa. Tågade hem och när jag väl var hemma åt jag och la mig framför one tree hill och sedan sov jag ett par timmar.

När jag vaknade upp igen gick jag och papi en runda i byn. Kom hem en timme efter det och sedan träffade jag Rasmus och Kalle. Dem kastade stenar mot tomma intet och sedan gick vi en runda. Helfint och jävligt kallt! Då kom både mössan och vantarna till god användning vill jag lova.

Nu är jag hemma igen, tänkte kolla på idol, men icke. Klockan är 3 minuter över 9. För sent. Istället får jag väl titta lite på one tree hill och INTE sova har jag lovat en viss viktigpetter :) :)

best I ever had

Tidag idag. Började med idrott, orientering, som gick allt annat än bra. Vår idrottslärare sa att det beräknades ta ca 40 minuter. För mig, Julia och Jenni tog det minsann 1h och 15minuter ungefär. Ni kan väl kanske med denna fakta räkna ut hur mycket vilse vi sprang. Jag vet inte hur vi lyckades, men det gjorde vi.

Vid elva gick vi ner till en salong som heter gränslös. Där skulle vi på någon frisör grej, de behövde hårmodeller till en visning. Fast vi skulle tillbaka imorgon igen, men jag skippar det. Efter att ha fått se bilder på de frisyrer de tänker klippa och färga så var jag inte lika intresserad längre. Icke. Imorgon ska jag sova länge! Och träffa älsklingsfisk!

Nu har vi svenska och skriver på våra rapporter. Det börjar gå framåt. Har precis haft rast och masserat med bollar. Den delen av dagen älskar jag. De tio minutrarna vi masserar och den halvtimmen vi har rast. Nu är det bara en timme kvar i skolan, sedan är de hejdå tills på torsdag. Skönt!

Nu bör jag köra igång med arbetet igen. Kiss ang hug!

it don't change a thing

Inatt sov jag inne på min systers rum på en 1,20 luftmadrass. Tror faktiskt jag sover där inatt igen, trots dålig luft i sängen. Ganska så trevligt ändå och så slipper jag vistas inne på mitt rum varje natt. Omväxling. Tänkte faktiskt bege mig ditåt just precis nu, kolla ett avsnitt one tree hill och sedan sussa.

So, godnatt!

ohwopidoh

En kvart i tandläkar stolen och jag var redo att gå hem igen. Inga hål, fint som attan! Var nere en runda i byn med syrran som skulle inhandla lite saker. Sedan satte vi oss i bilen, inklusive papi, och körde ner till stena parkeringen. Där var de meningen att jag skulle utmana ödet och sitta i förarsätet. Lite motorstopp kunde jag inte undvika, men annars gick det bara bra i både ettan, tvåan och back. Haha. Ganska kul faktiskt, lite farligt och nervöst bara.

Nu har jag precis duschat, tänkte äta några potatisbullar, göra matten och sedan sova. Har lite ahlgrens bilar att kränga innan också, och säkert ett och ett annat one tree hill avsnitt att avnjuta.

090914

godag!
Jag har minsann hunnit med både det ena och det andra idag och ändå är klockan bara drygt 2. Först blev de en tripp till maxi med mamma och syster, gick även ner till handelsbanken för att aktivera mitt kort. Har två bankkort nu, så blir svårt att försöka hålla reda på koderna till diverse kort. Hm. Har en känsla av att de kommer bli många långa köer efter mig i kassorna där jag står med mina två kort och två koder som ska passa ihop.

Sedan åkte jag och mamma ner till ekebo med molle för alla gamla tanter och gubbar ville titta på honom. Åh vad glada dem blev, och det var kul att träffa dem igen. Även om de knappt vet vem jag är längre, haha. Han skällde faktiskt ingenting, tur de, utan han var mest rädd och hade svansen mellan benen.

Annars idag är planerna att besöka tandläkaren vid halv 5, ACK! Kanske dra en sväng om inom haganäs och kolla på lite gymnastik träning. Sedan var det tänkt att jag och pappa skulle övningsköra lite. Dear God, hur ska detta gå?

honey, i can never balme you.

Återigen har det varit en bra timme nere i linnehallen. En timme med dans och fristående som jag tror, med lite inlevelse, kan bli bra. Cyklade ner till konsum efter dansen där jag mötte sis och jag inhandlade drickyoghurt och lite annat smått. Funderar på vad jag egentligen har att berätta här, för det tycks egentligen inte vara så mycket intressanta saker jag skriver. (Fast hur många gånger har jag inte skrivit de egentligen?)

Är ledig imorgon. Så mina planer är inte många. Jag ska ner till ekebo en sväng med mami, för hennes jobbakompisar och gamlingarna ville hälsa på molle. Dock undrar jag om hunden kommer kunna bete sig bland så mycket gamla människor. Förresten så verkar han inte må alldeles för bra, han har spytt två gånger idag. Hmm. Hoppas det lägger sig nu. Stackars hund!

nej minsann! jag tror jag ska lägga mig vid datorn och kolla one tree hill :) Blir en bra, roande natt.

what do you want from me?

Peltola tycker jag ska be om ursäkt för det tråkiga inlägget här nedan. Så jag antar att jag måste lyda hans hårda och mycket strikta order och be om ursäkt.
Förlåt kära vänner för mitt otroligt tråkiga inlägg om min otroligt tråkiga one tree hill-söndag. Jag har inte särskilt mycket för mig idag, och det beror säkerligen på mitt tråkiga, meningslösa inlägg. As i said, förlåt simon!

Bara för att jag skulle göra detta inlägget mycket roligare, tänkte jag slänga upp min toalettbild från liatorpsfesten, men, såklart, så har jag inte bilden på denna datorn. Synd. Det får bli en annan bild, som är i en klass för sig.

och det är enbart för att jag saknar allt!

och lite smilisar, sedan är nog peltola nöjd igen!
:D:D:D!
det var enbart till dig!

and somehow I feel safer.

Äkta söndag. En äkta söndag skulle mestadels bestå av one tree hill. Om jag återgår till min normala levnadsstil vill säga, och idag skulle jag nog vilja påstå att jag har återgått till de. Har fått in ett avsnitt gossip girl också eftersom avsnitt 4 och 5 inte funkade på martinas dator. Variation, men nu tänkte jag att jag skulle lägga mig ute vid min gamla dator och kolla på dem avsnitten, sova lite, och ikväll blir det dags för dansträning igen.


åh, vad allt känns stelt..

gymnastikuppvisning
Uppvisningen på älmhultsdagarna. Första uppvisningen som jag själv i medverkar i. Måste säga att det faktiskt, på många sätt, känns väldigt tråkigt. Gymnasterna var i vilket fall som helst väldigt duktiga! Bra jobbat!

090913

Ameen hallå!
great kväll igår. Mötte upp killarna på konsum, där de skulle handla fetsaker. Gick vidare mot torget, bort till silverdalen efter som robin tvunget skulle ha sin sockervadd. Fortsatte hemåt mot daniels place där vi slängde igång en film efter mycket om och men. De ville naturligtvis kolla på family guy, som förövrigt är det sämsta programet som någonsin skapats. Kollade på Role Models och sedan spelade vi (dem) fifa. Daniels pappa upptäckte saker i claes lådor som vi egentligen inte ville veta av, haha. Galet roligt nu när jag tänker efter egentligen!
"Om du kliar där uppe så kan jag klia där nere"
yes, vi var nog med om lite allt möjligt igår skulle jag tro. Vid två stack både jag och robin och jag började den långa promenaden hem. Fast syrran mötte mig halvvägs på bron med cykeln så det gick lite fortare. Åt cornflakes när vi kom hem och somnade gott i sängen.

Idag har jag mest suttit och nötat lite one tree hill, återigen. Låt det inte förbli en vana. Snart börjar ju förresten säsong 7! Undrar hur den kommer att bli nu när de bästa inte ens är med. We'll see! Nej nu ska jag minsann dra mig från datorn strax. See you later alligator :)

fashion

Hallå? Hur galet snygga är dem inte? Väldigt galet fina, amanda gullet ja :D

Ultimate!

Igår satt jag hemma hela kvällen. Jag var med och höll sällskap med martina och hennes vänner som festade till det här hemma. Snacka om att jag blev ganska så sugen jag med. Även hos grannen var de full fart! Träffade folk hit och dit. Vid halv 10 kom mami hem och vi var ute och gick en runda. Träffade på lite folk som vi pratade med och var hemma någon timme efter det. Inne på mitt rum var de spår av daniel schölin.

Kan inte vara någon annan än den där Schölinen. Ack!

Knäppte lite fina bilder på grabbarna som besökte mig igår också, slänger väl in dem också så känner de sig sådär coola som får vara med här. hrm.
Nu har jag även spenderat 4 timmar nere på byn med mami. Först kollade vi modevisningen, och sedan gymnastikuppvisningen, gick lite i affärer och hjälpte mammas kompis med försäljningen av thaimat! Fint. Sedan frös jag och vi gick hem. Ikväll ska jag träffa daniel och robin, blir nog bra! puss

090911

Jag har haft en ganska bra dag idag. Blev ingen brandövning, istället köpte vi godis på hemmakväll och smaskade i oss det. Mer än okej! När vi slutade skolan for vi in i lite olika affärer, jag blev 300 spänn fattigare och en kofta rikare.

Hemma i älmhult träffade jag på peltola, bude, johan och gurra. Vi gick till komsun, förlorade gustav och gick sedan hem till mig. Där spelade dem fotboll och vi pratade. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Syrran har förfest här hemma och har beställt hem kina mat. Så snart ska jag äta och förmodligen hoppa in i duschen.

Have a nice evening! :)

wont somebody save me?

Okej! Vi har hantverksorientering eller materialkunskap, vi sitter och letar information om håret och så vidare. Helt okej. Fast jag sitter mest och väntar på att brandalarmet ska sätta igång, det skulle tydligen vara brandövning idag. Varför vi vet det är väl ganska onödigt egentligen.

Idag var de god mat också. Wokad kyckling, nudlar och sötsur sås. Inte alls tokigt. Fint väder ute också, så vi har mest suttit i solen och pratat hela bunten. Inte det minsta otrevligt. Egentligen var det här ett ganska onödigt inlägg. Skriver mest för att jag inte har något annat bättre för mig. Ganska sjukt egentligen.

Efter skolan ska jag nog springa in på hm en sväng. Vantar och mössa måste jag inskaffa, för det var svinit kallt att cykla idag ska ni veta min små vänner. Kanske en sväng inom make up store och gina också. Vi får väl se vad som hinns med innan tåget tuffar iväg.

bara för att slänga upp något!

men tack hörrni!

Grattis!

Tänkte bara slänga in ett fett grattis på födelsedagen till Adam som fyller 18år idag! Försökte sno en bild på honom från hans bilddagbok, men icke. Han har ju självklart låst sina bilder. Jag tänkte rita en bild på honom i paint, men de skulle vara orättvist. För jag är ingen bra målare. Once again, grattis big boy!

11 septermber idag också. Vad ska vi få stå ut med idag tro?

idol och äppel

-"jag tycker du ska sjunga för blommorna"
-"nej då kommer dem att dö"

Snacka om torr humor så här på kvällskvisten. Idol har blivit kvällens underhållning. Vet inte vad jag själv tycker om det egentligen, men jag har iallfall ätit äppel med yoghurt och kanel. Det fick vi i skolan idag, och jag kunde inte hjälpa att inte tycka om det. För det var otroligt gott, därför var jag tvungen att göra det hemma också. Så tvingade pappa att köra ner och köpa lite äppel.

Jag tänkte gå och lägga mig tidigt idag, fast hur ofta säger jag inte det och ändå hamnar i sängen runt halv 12? Jag ska försöka med alla metoder jag har. Troligtvis inkluderar det datorn i sängen, men what ever it takes!

knivig situation?


på tok för söt!

090910

Det har varit en mycket bra dag, men också helkass och jätte stressig.

Det som varit bra är att vi har frisörsteknik hela dagen. Fortsatte att klippa och fick även 'färga' med balsam. Låter säkert helt skumt i era öron, men det var i vilket fall som helst väldigt kul. Det negativa med dagen är att jag har mått hur illa som helst hela dagen, fast de har förhoppningsvis ingen märkt av. Man måste bita ihop när de är frisörsteknik!

Stressade som en gris från tåget till klöxhult. Fast jag fick skjuts av mamma, men grejen var att jag inte hittade bilen förrän klockan var fem. Lite försent då med andra ord. Slängde på mig mjukisbyxorna i bilen, av med skorna, springa in i hallen, flåsa en hel del, fortsätta bita ihop och leka med barnen.

Det är ju bra det finns bra klipp på youtube som kan glada upp en.

I want you to want me

Någon längre runda i blev det väl inte direkt. Jag kom ner till korsningen nedanför hartmans, mötte martina, och vi gick till bankomaten och vände om och gick hem igen. Fast vi fuskade lite och cyklade en bit, molle fick minsann kämpa med att springa jämte cykeln. Kan ju säga så mycket som så att han är död nu, pappa kom nyss på honom med att ligga och sova på köksbordet. Det betyder ju bara en sak, att han är utmattad. And so am I.

Har suttit och friserat min docka och mamma ikväll. Fick pizza som tack, haha, gott! Nu har jag duschat och bänkat mig framför tvn och idol. Heja växjö! Vem tjej än nu är, hon vart bra iallfall! Är väl inget större fan av idol egentligen, ganska bra tidsfördriv en sådan här kväll. Tänkte slänga mig i sängen snart, och däcka.

Frisörsteknik hela dagen imon. Yey!
Godnatt!

090909

Halva veckan är avklarad, två dagar kvar. De två roligaste dagarna.
Idag har vi haft matte och engelska. På matten räknade vi i boken lite, gjorde lite excel uppgifter, fick en excel läxa (vår första läxa) och sedan var de slut på matten. Där försvann 3 timmar av dagen. Åt frukost idag på skolan. Gaaalet gott. Jag har nog inte ätit någon godare frukost någonstans faktiskt. Där riktigt njuter man av varje smula.

Efter lunchen hade vi engelska. Vi på började ett arbete om en kändis som ska redovisas muntligt och med powerpoint. Den lektionen gick riktigt segt och varken jag eller mina kollegor orkade göra något åt det. Alla satt mest och läste bloggar och sådant. Mycket trevligare tycker jag :)

Blev en runda inne på stan när vi hade slutat, secondhand bland annat. Sedan gjorde vi nog det bästa köpet för dagen. De där tre dounutsen för 20 spänn var minsann ett klipp. Vi köpte givetvis inte tre var, tänkte bara notera det. Så tjocka är vi ju faktiskt inte. Hemma nu i vilket fall som helst, tänkte gå en runda och sedan sätta mig med mitt dockhuvud och experimentera lite.

lite mat först kanske?

words can never make me stay, words will never take my place.

Jag ser en gnutta glädje i livet just nu.
Var den kommer ifrån har jag svårt att sätta fingret på..
men jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig med denna känslan i behåll, och hoppas på att den återkommer eller aldrig försvinner. Godnatt!

still giving away my life for nothing

Det blev till att gå en runda. Kom iväg runt halv 7 och var hemma lite över 8. Så en liten runda blev det allt. Träffade på Evelina och Johanna och gick en bit med dem, sedan skulle dem kolla idol och jag skulle "hem och dö". Fast så blev det inte riktigt. Jag har plockat iordning lite på mitt rum, gjort mamma glad, duschat och nu tänkte jag försöka få i mig lite mat. Eller glass.

Förresten så är det såhär dockorna ser ut. Ni förstår kanske vad jag menar med lite för kort hår, men det ska nog gå att göra lite frisyrer på de också tror jag minsann!

take me out of the dark and back to the place i found.

Sista lektionen är svår att beskriva. Tiden som vi hade kvar innan vi slutade spenderades mest åt att lyssna på smurfarna och bara fjönta oss. I slutet av lektionen hade vi massage med bollar, skönt och behövligt med lite avslappning. Körde på sena tåget och fick konka runt på alla saker i en timme. Great!

Förresten så fick vi våra dockor och saker som vi beställt. Fint. Snacka om att man kommer göra håruppsättningar och sådant nu.  Aningen korthåriga kanske? men de duger väl.

Tänkte gå en lång runda med hunden snart. Clean the thoughts. Får väl se hur det blir med det. Nu väntar lite vindruvor. Hej så länge!

I'm addicted to the pain.

Nu är det meningen att jag ska sitta här, i tre timmar, och skriva på ett arbete som kallas 'mitt yrke'. För det första går det inte att göra vad man ska när de ska göras på datorn. För det andra sitter det fjantiga tjejer vart man än vänder sig, med andra ord är det ingen som gör något. För det tredje är det super tråkigt och jag tycker bättre om min spotifylista än att skriva på arbetet. Lite kul att halva klassen sitter inne på facebook också.

Tror jag stannar kvar och tar tolv-minuter-över-fyra-tåget. Känner inte för att konka runt på min idrottstrunk i all världens fart. Nej, då är det minsann bättre för hjärtat att ta det lugnt.


Bara för att slänga upp en bild så saknar jag östersjö lite, att dela ett blött och äckligt tält med fyra andra tjejer, med lera, vatten och främmande människor!

No one laughs at God in a hospital

Jag kom på världens bästa idé att föra över bilder från min gamla dator till den nya utan att det skulle ta en massa minne. Jo, att skriva över alla på en skiva, men, när jag skulle göra det fungerade det inte att kopiera dem. Min gamla dator är helt enkelt väldigt knäpp och samarbetar inte det minsta. Ungefär lika mycket (lite) som min escape-knapp. Man blir galen när ingenting fungerar.

Ikväll gick det åt tre timmar att sitta nere i källaren på göinge trafikskola. Med "lättskalade frukter" och kaka så gick timmarna fort och vi var klara innan vi ens hade startat kändes det som. 

Nu har jag duschat och tänkte försöka komma i sängs nu. Back to school imorgon igen, känns lite sådär. Idrott och Svenska står på schemat.

so look around for the people in your life

Såhär såg min mobil ut när jag fick tillbaka den. Pretty cute. Nytt batteri och nytt batterilock fick jag också till. Jag tror inte de gillade mina gamla. Batteriet var sönderklistrat med silvertejp och likaså bakluckan. Hur den fungerar nu är en annan diskussion. Den startas om då och då och jag har ingen täckning på den. Ska inte en mobil vara fungerande när man får tillbaka den? Well, jag får hoppas att nätverket fungerar inom kort, inte för att den har gjort det på hela dagen, men det vore ju gullig om den kanske kunde sätta igång att arbeta lite nu.om en timme åker jag ner mot osby och kommer hem ca halv 10. Då blir det direkt in i duschen och sedan sova. Får väl se om jag orkar uppdatera mera ikväll. Vi hörs! Puss!

argh!

Jag ska fan aldrig ställa upp med några jippos mera hemma hos mig, thats for sure!!

I'm human after all.

Åh vad jag gillar mina måndagar.
Vaknade ganska tidigt tros allt, men kanske lika bra det. Idag ska jag och papi till banken och fixa ett nytt kort till mig på en annan bank. Sedan blir det väl att handla lite och sådant. Resten av dagen har jag väl inte särskilt mycket inplanerad, måste städa mitt rum. Ser lite ut som en prototyp av andra världskriget ungefär. Det är frågan om hur länge min säng kommer att hålla också. Någon liten rackare har börjat tugga som bara den under vid den högra foten där uppe. Bara en tidsfråga innan jag vaknar upp på golvet och sängen står på sned.

Nu ska jag minsann krypa ur min säng och ta tag i dagen. Puss!

Vila i frid.

Jag var nyss inne på Saras bilddabok eftersom jag såg att hon hade lagt in en bild. Under bilden står det r.i.p Peter Goverde. Efter några få sekunder slog tanken mig att det var Peter, Peter som i min gamla tennis tränare, Peter som jag, när jag var mindre, tyckte hade rolig dialekt. Människan som jag kunde bli galen på som lät oss springa hur länge som helst och som lät oss plocka upp miljoner tennisbollar när vi var som tröttast. Han var också den människan man kunde dra dumma skämt för och han skrattade ändå. Han som peppade oss inför tävlingarna och som utlämnade medaljerna och klappade en på axeln och sa: Bra jobbat!

Ja, egentligen vill jag inte skriva någon lång utdragen text. För jag minns ändå inte så mycket av honom. Jag ville mest bara säga att han var en härlig människa, utan och innan. Vila i frid.

the person you were kissing wasn't me

Första dansträningen efter sommarlovet är avklarat. Vi var inte särskilt många, så det var gott om utrymme i hallen. Det är dock alltid lika trevligt att kliva in i den lilla c-hallen och dansa av sig lite. Träningsvärk i vänster lår kan jag nog räkna med när jag vaknar imorgon bitti, men det ska kännas!

Nu har jag fixat iordning lite chokladmousse till mig och papi. Tänkte slänga på en film och äta och vara uppe länge idag. Vilket jag egentligen inte kan bestämma själv, för jag har redan sovit två timmar idag, så somna lär jag inte göra än på ett tag i vilket fall som helst. Fast jag är ledig imorgon, så det spelar ingen roll ändå. Imorgon är det även dags för att åka till osby på introduktionskursen eller handledarkursen för övningskörning. Jag vet inte vad man ska kalla de. Det ska väl vara skönt att komma igång med det iallafall, så snart sätter jag mig bakom ratten och försöker se ut genom rutan samtidigt som jag ska försöka nå pedalerna. Jag undrar hur det kommer att se ut.


Och fortfarande har jag väldigt tråkiga inlägg utan några bilder. Jag har inte ork någonstans att föra över några bilder just nu, kanske händer imorgon om jag inte har något att göra. Annars får de nog förbli så tills vidare. Kiss!
h

:)

Ingen vinst för älmhult idag, inte heller någon förlust. 3-3 tror jag det slutade. Spännande match iallfall. Dock blev jag mest retad för hur jag pratar och att jag var helt inne i matchen. 7 killar som bara sitter och mongar sig. Otroligt. Sedan gick jag och peltola med johan hem, det bjöds på morotskaka. Gott! Efter det traskade jag hem.

Nu väntar jag på min pasta och köttfärssåsen och ikväll blir det träning! Very soon med andra ord.

Vi hörs later!

090906

Godmorgon.
Ingen vila alls här längre. Ska snart bege mig ner mot haganäs och kolla ytterliggare någon match. Fint.

Igår var förresten en ganska trevlig kväll. Startade hemma hos pierre med några killar och julia, och slutade kvällen hemma hos henke med lite fler folk. Ja, det var en kväll lik den andre med klöxhultarna. Åh vad jag tycker om dem!

Ikväll minsann blir det dans, ska bli roligt att komma igång med någon slags träning. hoho. Har inte tränat på hela sommaren. Ack. Inte bra. Nu ska jag gå och fixa iordning mig och cykla ner till haganäs. Vi hörs senare! Puss!

go älmhult!

Har precis kommit hem ifrån haganäs hallen där jag spenderat de tre gångna timmarna. Kollade på älmhult - frosta och de blev en fin seger för Älmhult, som även kirrade poäng på straffarna. Fint. Trevligt sällskap hade jag också, inte tokigt någonstans. Nu tänkte jag fixa mig lite och ikväll blir de nog att träffa lite folk :)


Bra inköp lyckades jag med igår till och med. 160 spänn för en flaska med 250ml och en 1000ml. Åh vad jag älskar att gå frisör!

galet många bilder från igårJag låter bilderna tala för sig själv. En sak ska ni ha klart för er bara, jag vet inte hur det blev såhär. Galet bra kväll.

tomt på rubriker?

Nu håller Johanna på att skicka över gårdagens bilder. Jag kan säga så mycket som att dem är många och dem är fula, men det är ju minnen. Så jag slänger väl upp dem som kan  visas här, om ett par timmar. För som sagt, det är inte lite bilder.

Senare idag ska jag och peltola kolla på match. Det är tydligen någon cup på haganäs. Heja älmhult! (som det redan börjar gå ut för) :D

090905

Godmorgon!
Jag är uppe för tidigt, farligt tidigt nästan för att vara lördag.

Anyways. Igår hade jag en otroligt bra kväll. Det dansades, sjöng och vi åt. Att laga mat är överskattat, det blev pizza ändå. Fast det var inte så tokigt de heller. Det finns väl inte så mycket mer att säga om kvällen mer än att jag hade galet kul när vi sjöng, och dansade ofc. Tog oss en promenad, och somnade till filmen. Sedan vad de tack och ajö. Simpelt.

Hoppas på att få bilderna ifrån johanna idag, then i'll show you.
Måste ha mat nu. Frukost. NamNam! Puss

iiih!

Nu är det tjejkväll som väntar :D

if I told you that life could be more, would you believe me?

Aloha!
Sitter i skolan nu, har spenderat hela förmiddagen på stan. Besök på donken som absolut inte var bra, men det var lite mysigt ändå. Lite kaffe som frukost och glass efter det. Meningen var att vi skulle intervjua folk på stan om lite frisörgrejer. Har väl frågat 5 personer kanske. Resten av tiden har vi mest fördrivat tiden inne på olika affärer. Har ätit lite hamburgare, och ska snart ska vi nog ner på stan igen för att kolla lite affärer för att se vilka som är trevliga eller inte. Haha. Nu är jag trött på stan här i växjö faktiskt, hit åker jag nog inte mera frivilligt för att shoppa.

nej nu börjar vår lektion igen och stan väntar.
Puss!

Easy to be who you are when no one knows your name

jag har stora problem med min volymknapp på datorn som är i någon form av touch. Antingen för högt eller så är det alldeles för lågt. Även min esc-knapp är inte särskilt sammarbetsvillig. Allt går bara emot mig idag. Jag borde gå och lägga mig och hoppas på en bättre morgondag.

godnatt!

en liten hyllning

Tänkte att jag skulle hylla en ung och vis man!
Daniel "Förre" Schölin.
För han är ganska bra i vissa lägen :))

en liten hyllning

Tänkte att jag skulle hylla en ung och vis man!
Daniel "Förre" Schölin.
För han är ganska bra i vissa lägen :))

you're the only one I've ever believed in.

Tjenixen!
Idag har skolan varit mer än okej! Jävligt bra faktiskt! Vi har nämligen haft frisörsteknik hela dagen, och vi fick klippppppaaa :D Mer än okej. Vi tog även enskilda och -klassfoton idag. Usch. Vi fick hela salongen för oss när vi skulle fixa iordning oss. Jag kan ju säga så mycket som såhär att det märks att vi är frisör tjejer. Fullt hus. Hit och dit med hårspray, plattänger, och smink. Alla speglarna var upptagna och alla kacklade som små höner samtidigt som många sjöng med till radion som spelades i bakgrunden.

Vi försökte påskynda fotografen som bara snackade om sin tigtha tröja och skulle dra ut tiden så vi typ missade tåget, men jag och lisa sprang, även om vi hade god marginal med tid innan tåget gick. Vi kutade ändå, och jag sprang barfota i ösregn över grus och asfalt, känns fint i mina fötter nu.

Sedan skyndade jag mig hem från stationen i ösregn, skrev ut alla papper som skulle ner i väskan inför barngympan och sedan cyklade jag jättefort till klöxhult. Där kom det massor av  barn, vi var säkerligen över 30! Typ 35. Det gick liksom inte riktigt att sätta fingret på hur många vi var så spralliga som dom var. Vi lekte lite och sedan hade timmen sprungit förbi och jag for hemmåt igen.

Nu tänkte jag äta lite, och sedan lägga mig. Tidigt, tidigt idag hade jag tänkt mig. Fast när blir det någonsin som jag hade tänkt mig?


Nu är jag depp!

eller jo, kanske..

Jo, förresten. Jag hinner skriva om min dag. Hemskt många inlägg det blev idag, många onödiga. Det kan bli så knasigt ibland ni vet.

Iallfall, vi hann ju såklart inte med tre-tåget hem så vi fick vara var i stan i en timme. Lisafisa skulle inskaffa sig en kalenderbok, eller vad de nu kallas. Så det gjorde vi och sedan blev klockan mycket och vi for mot tåget. Har haft tråkiga lektioner idag, matte och engelska. Fast dagen har väl varit helt okej ändå, konstiga samtal vi har haft till och från. yehapp.

När jag kom hem mötte jag upp syrran och vi käkade typisk ikea-mat. Köttbullar och pommes. Det satt asbra i magen måste jag säga, hungrig som en varg var jag. Sedan gick vi runt och velade över hela ikea. Ett rött litet bord fick följa med hem, samt lite ljusgrejer.

Väl hemma tog jag med mig hunden ut på en promenad med eve och johanna. Gick en runda, snackade lite och så. sedan träffade jag min älskade, fina vänner Sara och Salome. Gosch, jag har saknat dem, och fortfarande så lika sig själva. Gud ja, de går inte att ändra på.

Nu har jag duschat och så, ska sova snart. Jag vet, jätte tråkiga inlägg, jag vet. Ni får överleva lite till. Bilder har jag inga heller. Fän. Aja, godnatt again!

...

Usch vad klockan har slagit ifrån.
hinner nog inte skriva någon sammanfattning om dagen, det får bli imorgon. Måste nämligen sova, ska ta skolfoto imorgon. Bajs på det, dock har vi frisörsteknik heela dagen. Fan va fint! :D

godnatt!

update!

Snart slut på sista lektionen.
Sedan ska det kuuutas till tåget, antar jag. Jobbigt jobbigt.
Vi kommer bli vältränade vi tågtjejer som springer så mycket om dagarna, hoho. Finfint! Ja, nu snackar jag bara en massa skit i väntan på att få gå och prata betyg med Amra och fördriva tiden. Har extremt tråkigt just nu och har gjort flera sidor i häftet vi har fått om engelsk grammatik. Finns nog inget värre.

tjing sålänge.

i skolan

3 timmars engelska. Hejaheja!

åttlingmammans otroliga liv

Jag fastnade framför kanal 5 och åttlingmammans otroliga liv.
14 barn. 14 barn!! Hur galet är inte det? Jag tror mamma och pappa tyckte det var en match att uppfostra mig och martina, men nu får dem nog tänka om lite. Tänk er 14 barn, i ett hus. Ja herregud. det blir nog mer liv där än i en hönsgård.

nu måste jag fortsätta titta, det är faktiskt lite spännande att se hur mamman ska ta hand om dessa små liven.
godnatt!

but the more I grow the less I know

Jag fick min 2litare med glass. Åh, vad jag åt. Med kolasås.
Ibland är pappa otroligt bra!

Nåväl. Jag somnade en halvtimme(?) idag. Inte alls bra, inte någonstans. Jag får börja min uttröttarprocess redan nu. Jag förmodar att det skulle innehålla något i stil med en skitkass film och fördragna gardiner. Eller så kör vi på att banka en träklubba i huvudet, då sover jag nog fint hela natten.

Nu tänkte jag äta baconchips (nyttig idag som ni kan se) och glo på ghost wisperer. Det där med dålig film funkade ju sådär bra. Well, jag somnar väl ändå. puss

090901

1a september idag och vi har haft idrott i skolan för första gången. Fotboll, såklart! Det är alltid fotboll, men det var kul den här gången, till skillnad från hur fotbollen var på gemöskolan. Där handlade det enbart om att kötta.
Vi fick gå en bra bit för att komma till planen, och en bit för att komma tillbaka. Fast det var det värt. Fint väder idag också, askalas. De blev jätte varmt när vi gick emellan ställerna och vi alla vad nog lite döda och hade valt helt fel kläder. Svårt att veta sådär på morgonkvisten när man vaknar vad det ska bli för väder.

Sedan var de mat, som jag fruktat hela dagen. haha! Den pinsamma stunden kom först efter maten när vi var på väg till stan. "Nu har ni ju iallfall varit med om första mötet, nu blir det inte lika pinsamt!" Hope so! hahahaha. Jag sitter och skrattar åt mig själv när jag tänker på det, galet egentligen. Galet pinsamt. Fast jag överlever, fint stöd och allt.

Svenska stod på tur och vi jobbade med vårt yrke. Finfint och slutade typ fem över tre. Springa fort så in i helvete till tåget. 15.10, ack, två minuter kvar och vi var på den låna raksträckan. Springa, springa, springa. Puh, framme. Ja, vi hann faktiskt med tåget, trots att alla oddsen var emot oss. svettiga och dana satte vi oss med lättnad på tåget och slappnade av.

Nu sitter jag och tjatar på pappa att han ska köpa glass till mig. Stort paket och kolasås eller strössel. MUMMA!
RSS 2.0