I'm still alive but I'm barely breathing

Mina skor är blöta, min tröja är blöt, mina strumpor är blöta, min jacka är blöt. Hela jag är blöt. Det regnar ute. Jag och lisa har hittills haft världens sämsta timme. Vi skulle på den timmen hinna åka till teleborg, lämna väskorna och åka tillbaka för att äta. Det gick inte alls som vi ville. Regnet öste ner och vi blev dygnsura på 2 sekunder. Busstiderna passade inte överhuvudtaget och vi spranggick mest hela tiden. Nu är ingen av oss sugna på valborg kan jag garantera. Med ingen mat i magen snodde vi åt oss två knäckebröd hos fanny och fortsatte vår tripp till busshållsplatsen.

Förresten, igår gick jag besked på att jag skulle på jobbintervju. Fattar ni?! JOBBINTERVJU. Sommarjobb kan vara nära nu..

Må det inte regna ikväll
simma lugnt

I won't live for another moment like this

Mamma mia. Jag är slut i precis vartenda del av min kropp som jag förtillfället äger. På frisörtekniken trodde jag bokstavligen att jag skulle dö av tristess när jag fick reda på att vi skulle måla ansiktsformer and so on. Jag och amanda teamade tillsammans och vackert blev de. Eller tja, vi har aldrig påstått oss vara duktiga på att teckna. Det blev lite bättre när vi fick reda på att vi skulle göra lite av en total makeover på varandra. Amanda fick långt svall. I lite konstiga färger men bortser man från de var hon fin. De var något nytt. Sedan fixade hon going-crazy-frisyr på mig med ett lila/rosa-neon hipperband runt pannan och grovt smink. Kan slänga in en bild senare, jag orkar inte idag. Och det blir inte heller imorgon.

Kom hem klockan fyra, letade efter min cykel som stod hemma på uppfarten. Den glömde jag visst hemma idag när jag fick skjuts. Väl det. Sa hej då till min fina och promenerade hem. Åt och gick till haganäs. Tränade och det var galet varmt. Vi tog lite kort också, hehe. Alltid lika roligt och galet. Pyramider hit och dit. Sedan gick jag hem där ifrån, mötte martina, gick en bit och sedan hämtade jag upp johanna. Vi fortsatte att gå en runda till, pratade om allt mellan himmel och jord. Inser mer och mer hur bra jag har det i växjö.

Imorgon ska vi stanna kvar i växjö efter skolan, hemma hos fanny. Äta på Hong Kong tillsammans med 12 andra tjejer och sedan partaja som fasiken hela kvällen. ÅH vad mysigt vi ska ha det. ÅH Åh åH åh

fan, måste sova. måste packa. måste äta. Hur ska jag hinna innan klockan blir för mycket?
GODNATT!

those dancing days

Amanda gav mig just en fet suprise alldeles nyss. Valborg kan sluta i princip hur som helt lät det som. Ser fram emot att spendera den i växjö med fina mates. Tråkigt nog han bengan valt att inte spendera den med oss, utan istället vara i paris av någon anledning. Kan inte riktigt förstå vad hon ser i paris, ja menar. Dissa oss för paris? Där är det ju bara 20+ och skinande sol. Vem vill åt de?

Igår var det förresten ett helt år sedan vi hämtade Molle. Tiden har gått galet fort och jag minns det som om det vore igår. Vi båda blev lite åksjuka i bilen. Fast det var inte jag som spydde. hehe. Då var han bara en liten skit som sprang runt i huset och kissade på allt jag ägde. Han sov 20 timmar om dagen och hade inte ens lärt sig skälla. Tänkt vad hans liv måste ha varit enkelt då. Nu skäller han på andra hundar och vi skäller på honom. Nåväl, han får ju iallfall mat i massor och vatten, en hel del kärlek också, han bör inte klaga.

Förresten igen, precis just nu, om en månad dåva, så sitter jag, lisa, amanda och matilda troligtvis inne i vårt egna öltält och pimplar vin och lyssnar på musik genom ipodhögtalarna för 50 spänn. Eller så står amanda och lisa och sjunger till alla låtar som banden kommer att framföra och jag står som en idiot och försöker läsa deras läppar på förhand så att jag också kan sjunga med i låtarna. Ett tredje alternativ är att vi redan ligger i tältet, lagom däckade. Pick pick pick.

Peddoblicken och fet arm

tinnitus i hjärtat

Idag när jag sov på tåget lyssnade jag på musik och blundade hårt. Vet ni vad jag såg? Jag såg ett helt windows media player-tema framför mig. Ni vet en sån mörk bakgrund där massa färgade konstiga figurer rör sig ut och in, upp och ner. Jag tänkte jag skulle döpa den till trainconfusing-theme. Med ett fotogeniskt minne kan jag nog återskapa den och skicka till windows, den skulle bli starttemat för hela skiten.

Förresten så rådiggar jag att man kan se varandras listor på spotify också. Nörden själv har talat. Nu behöver man aldrig patetiskt skriva till folk om musiktips. Vilket inte hände så ofta förut men ändå. Nu kan bara sno dem hur som helt. Utan att de ens vet det! Perfekt skulle jag stava det.

i'm not your toy

Detta kan ha varit årets kortaste onsdag. Vi åkte ner klockana sju som vanligt och klockan 12 klev jag innanför dörren igen. Idag har vi bara skrivit ett nationellt prov i engelska samt räknat lite matte. Med andra ord har vi inte haft det så tufft som det låter. Jag hade laddat upp med en större kollektion choklad, ätbart som drickbart. När vi fick sluta sprang jag och julia till tåget. Vi sprang som fan rent ut sagt. 1 minut från att missa de, då sprang vi lite fortare. Jag märkte knappt att mina ben rörde sig, det blev bara jävligt jobbigt.

Borta bra hemma bäst som man säger. Jag stoppade in Anders Grega i öronen (inte bokstavligen, det hade han nog inte gillat) och slöt ögonen. Lagade lite mat sedan och kollade på film. Vilket resulterade i att jag sov 2 timmar. Ain't good. Fast eftersom vi har frisörteknik imorgon ska jag nog ta mig igenom dagen trots att jag kommer somna klockan 2 inatt.


nu ska jag sysselsätta mig med.. något

.

En tisdag över. Vi hade livräddning på idrotten, gick bra för team kristin och julia. Hade lite svenska och skrev fablar. Jag kollade mest one tree hill och ville hem. Nu vet jag inte om jag vill vara hemma längre. Kan du inte bara flytta hemifrån nu?!

måndag

Kött. Vilken dag det har varit idag alltså. Idag var den första och förhoppningsvis sista gången jag är hemma från skolan. Just idag kände jag att "näe, det går inte". Så första gången på hela detta året stannade jag hemma från skolan. Jag har inte varit borta en enda gång sedan vi började i växjö. Inte varit sjuk, inte skolkat (bara försovit mig två gånger). Det var min tur helt enkelt.

Jag klev ur sängen klockan 8 och gick genast ut för att hjälpa pappa. Vilket var en av anledningarna till att jag vaknade så tidigt. Han hade dragit igång med sågen,  borren och hela köret. Det fanns ingen tid för sömn. Två dagar kvar sedan kan vi grillpartaja hemma hos mig tjejor, en fin vårkväll. Counting with you. När vi var klara där så drog jag fram solstolen och invigde den del av altanen som gick att inviga. Jag och syster var nere i byn en sväng, köpte glass och kollade in kappahl.

Klockan kvart i fem befann jag mig på haganäs, lagom nervös för att göra bort mig. Det bjöds på en oerhört organiserad (enligt min pappa) uppvisning med både dans och gymnastik. Mina små, eller små ska man inte kalla dem, var så otroligt duktiga de också! Även tävlingsgymnasterna gick det suveränt för. Ni har utvecklats så fruktansvärt mycket, det är helt galet!! Skit duktiga har ni verkligen blivit! I slutet skymtade jag en bra julia som satt på läktaren, åh finafinafina som tog sig dit för att titta. Det förgyller det hela lite. När vi tackat publiken och lugnat nerverna lite så var det dags för utdelning av priset för terminens gymnast. Jag var nära på att gå där ifrån med tanken "äh, det blir inte jag ändå". Med en spiktävling mellan Werner och Adde var de Adde som fick ta emot applåderna. Vad som förvånade mig mest var att jag fick terminens pris. Det kom verkligen som en stor fet smäll i bakhuvudet. Hehe. Det gjorde min kväll faktiskt. Ett presentkort på 150kronor är inte tokigt. Tack linda! Utan en tränare som henne hade vi aldrig kommit så långt som vi har gjort.

- nu har jag öppnat mitt hjärta lite.
dags att duscha och raka benen. Imorgon ska vi ta ett dopp i plurret på idrotten.  Sen ska jag sova.

nästan hela gänget här skulle jag tro.

jag vill aldrig att det ska bli morgon

Törsten efter morgondagen
Doften av en bättre tid
Smaken av idag känns maken
Ofta är det våran syn
Men varje dag går bara över
Ja, det går för hastigt
Jag ser det på löven
Varje dag går automatiskt och vi glömmer allt som varit

I'll be going home

Jag har legat flera timmar i stolen på gräsmattan, hittade en plätt som låg i lä och då fick bikinin åka på faktiskt. Helt galet att det haglade/snöade för några dagar sedan och huxflux ligger jag i bikinin och glassar med brillor. Vad jag försöker säga är att jag trivs med det och det får gärna fortsätta såhär.

Jag har faktiskt jobbat lite idag, inte enbart nöje här. Hjälp pappa att skruva och moja med altanen. Sedan gick vi en tipspromenad i haganässpåret. Kan ni gissa vem som hade 8/12 rätt och där med slog både pappa och syrran? Jo. Det var jag. Hehe. Jag kände mig duktig och vi åkte och handlade lite. Hemma igen somnade jag en stund och snart ska jag trippa bort till linne för att träna lite dans. Imorgon är det gymnastikuppvisning som jag tidigare skrev om. Är lite små-nervös för det var ett helt år sedan jag var med. Shit pommefritt.


stor fot


hejdå

gymnastikuppvisning

Hejhå
Imorgon (26/4) är det gymnastikuppvisning
tänkte bara säga det för den som ville titta.
17.30-18.30 haganäs. 20 spänn också.


ÄGK!!!! heheh

:):):):):):)

Idag mår jag jävligt bra! En sol som skiner, klarblå himmel, musik och en solstol. Varje dag borde vara såhär. Nu fattas bara en glass.

you're gonna be that one who saves me.

Jesus! Det var ganska skönt att bara ligga i den där solstolen i några timmar. Somnade om vartannat med lite musik i öronen, vaknade till när solen gick i moln. Så fortsatte det mest de timmar jag låg ute. Mina fräknar är tusen fler och jag har blivit brunare. Antar att de var värt de kalla minutrarna.

Lite kvalitetstid med pappa har spenderats framför HV-Djurgården. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inombords hejade på HV. För egentligen är hockey inte min grej någonstans, men jag blev lite till mig när de vann faktiskt.



ikväll ska jag kolla på millennuim och ta det fett lugnt. Hehe.

Black Brown yellow and white chics

Att äta taxis två gånger på en och samma dag rekommenderar jag inte. Efter lite mat i magen tillsammans med Martina och hennes kompisar vad min mage full av både det ena och det andra. Det kom lite mer folk och en trevlig stämning tillkom. Halv 12 fick jag nog och drog mig bort till pappa som höll sig instängd på mammas rum. Somnade tre gånger innan jag kunde gå och lägga mig i min egna säng. Fick inte sömn där eftersom vi hade sleepover gäster här och inte var de tysta. Det är nog smällar Man får ta. Idag har jag hjälp pappa med altanen, oljat och skruvat lite. Den blir nog fin när den väl är klar. Nu har jag istället lagt mig horisontellt på en solstol och suger åt mig alla solstrålsvitaminer kan få. Det går sakta framåt, 10 minuter sol, 5 minuter moln. Kyligt. Hej!

everyday with every word

Helg, helg, ljuva helg. Välförtjänt, gött och överraskande.

Idag fick dockan bestämma vad jag skulle göra på honom idag. Jag rullade permanent hela lektionen och fick sedan mitt hår lockat. Naturkunskapen var allt annat än rolig och på vår kvarts-rast somnade jag. På riktigt. Inte sådär så att man hör allt omkring sig, utan jag vaknade av freppas grova röst och en lisa som kliade en på ryggen. Fint det. Vi fick sluta en halvtimme tidigare och vi gick mot bikbok, inhandlade en bandlös-bh-slash-top och ett par trosor till det. 100 riksdaler endast. Sweet.

Klockan 4 var vi i älmhult och jag och amandutten försvann in i stora kappahl. Det var över förväntan må jag säga, på ett bra sätt. Det är synd att det är den affären som det är, jag hade gillat det mera om det var h&m typ. Jag lämnade amanda på övergångsstället och cyklade hem. Gjorde en awesome tårta till martina, har hjälp emma med att göra tacos. Satt mest och gjorde nada.

nu ska jag återgå till vad jag gjorde. Ikväll blir det partaj och tacos, som ni kanske förstod.
puss. ha en bra fredag.
det ska jag ha.
puss igen.

happy birthday

Grattis på födelsedagen världens bästa syster!

jag ger dig handen men du ryggar tillbaks

Yoga var coolt. Har inte riktigt kommit underfund med andningen efter 50 minuter, det är svårt att spänna magen och samtidigt tänka på att andas regelbundet. Det slutade med att jag höll andan i tron om att jag andades. Jobbig situation jag satte mig själv i när jag stod där och spände mig och upptäckte att luften runnit ur mig. Kunde slutat illa.

Min cykel is on a safe spot nu så behöver inte oroa mig över hjulen längre. Jag har duschat och jag har ätit. Check, check och check. Nu finns det inte så mycket kvar på dagens to-do-list. Det enda som återstår nu är sängen. Jag känner gladeligen att jag kan lägga mig där redan nu, unna mig lite extra sömn sådär innan helgen.

:*
hehee

It's quiet on the streets now

Att man blir trött i huvudet av att stå och färga och klippa trodde jag var en myt barbro spred för att vi ska gå och lägga oss tidigt på kvällarna. Det visade sig att hon hade rätt och mina ögon är numer bara på halvspänn. Om ens det. Jag är, om ens möjligt, ännu tröttare nu än vad jag var när jag gick och la mig igår.

Ni fattade säkert jätte mycket av det där. Dagen har varit bra och jag började med att stå inne i tekniksalen och pyssla om mina dockor. Idag var de fruktansvärt segt och jag bara påbörjade saker utan att ens göra de riktigt färdiga. Efter lunchen kom min kund, Angelina. Jag fick en assistent i form av palmis också, det gjorde det hela lite roligare. Vi lade folieslingor i håret på henne och efter det så satte jag saxen i håret på henne. Jag tycker hon blev finfin och jag hoppas hon själv blev nöjd. Så att hon inte ligger därhemma och gråter inatt. Det vorde hemskt. När vi var klara gick jag och amanda bort mot stationen och häckade där. Kollade på konstiga människor med mina halvöppna ögon. Satte mig på tåget och somnade på direkten. 3 samtal och 2 sms senare vaknade jag i älmhult. Jag och martina åkte bort till willys för att handla inför imorgon. Då hon fyller 19 år! Stor flicka. hehe.

Naturligtvis glömde vi cykeln på stationen på vägen hem, så måste snart ner och hämta den innan däcken är punkterade. Och idag ska jag träna yoga, får se hur seriöst det kommer att bli. Puss

it's hard to say that i rather stay awake when im asleep

Jag tror jag har fått ett one tree hill återfall. Alla så otroligt visa meningar, kloka ord och all problematik. Säkert har jag sagt det hundra gånger förut, om inte mer, men man kan känna igen sig så fruktansvärt att man tror att man själv är med i serien.

Imorgon är det torsdag. Gud, redan?! Vi ska ha vårat första kundpass och jag har fortfarande inte lyckats skrapa ihop några kunder. Hur ska jag någonsin kunna skapa mig en kundkrets när jag inte ens kan få dit frivilliga att klippa sig gratis, hehehe. Därför har jag fått en kund av lisa i form av hennes syster angelina. Risky.

nu värkar mitt vänster ben och batteriet på denna datorn börjar lida mot sitt slut, for now.

kinamockaskogen

Fy vilken konstig flum-dag det har varit idag. Det har inte varit den där galna humorn, utan den där lite mer tysta men jävligt onormala-flumheten. Vi har inte riktigt gapskrattat, utan mer grötskrattat. Lite danskt sådär, håller inne det lite i munnen. Som danskar, hehe.

På engelskan hade jag virrat bort mig lite som trodde vi skulle ha nationella, visade sig vara nästa vecka. Så istället fick vi lite uppgifter att göra som tillhörde det, typ. Åt feta frukosten, så vi skippade lunchen och kollade one tree hill. Fina one tree hill moments väcktes till liv igen och jag är nog fast igen. På matten skrev vi en låt till amanda, här kan ni sjunga med om ni vill. Melodin kommer i från kinamockaskogen-låten.

amanda gick på taket amanda ramla ner
amanda födde ungar med röven upp och ner,
den första kunde springa den andra kunde gå
den tredje satt i hålet och den fjärde putta på.

Vi är nöjda och glada och vi hoppas dessutom hon blev frisk på det. Att hon kan leva på de ett tag framöver. Det är inte varje dag någon sjunger en så fin låt om en. Lite godis fick följa med oss till klassrummet när rasten var på ingång. Man behöver det en dag som denna, de gjorde vi alla. På tåget återkom vår utomordentliga humor och jag trodde vi pratade storlek när de pratade lårhår. Sedan spann vi vidare på samtalet och hamnade på helt andra villospår. Som att vi spetsad av en pir på personliga kroppsdelar. You know what I mean. Som ni hör, det var inte det enda konstiga för dagen. Jag fick dessutom bajs skrivet och ritat (i detalj!!) i min mattebok. Ska nog visa Mari vilka fantastiska konstnärer julia och lisa är. Otroligt! bajsbajsbajs.

Nu sitter jag bänkat i mammas rum, har möblerat om lite så att soffan står framför datorn. Jag har lagt mig horisonellt, godispåsen vid sidan av mig och one tree hill på högspänn. Säsong 1. ÅH vad jag lever ett bra liv.

yey!

helt okej att jag trodde fel om engelskan, ingen nationellt idag.
jappjappjaaaapp

everything will be alright


Nähej, om man kanske skulle ta och bege sig mot Teknikum och lana lite. Den där Åsa vet vilka mail man ska skicka för att få mig på fall minsann. Min säng får mig också på fall ikväll, trött som en gnu. Imorgon ska vi grillas med ett muntligt nationellt prov i engelska. Ni kan väl gissa vem som inte är det största fanet av morgondagen? I don't mind ifall jag skulle åka på en fet sjukdom, halsfluss, magsjuka, 40 graders feber - whatever.

I'd rather be with you

Vi borde ha lite flera studiedagar känner jag nu. Rätt mäktigt sådär en tisdag helt random. Jag ställde klockan på halv 8 (trodde jag) och vaknade istället halv nio. Drog på mig träningskläder och promenerade  bort till viadukten ett par hundra meter bort. Väntade på Julia, Julia kom och vi gick en runda. Pratade om livet och filosoferade lite och en timme senare kände vi oss bra och kroppen mådde säkert minst lika bra efter den. Inte för att tala om lättnaden på våra hjärtan, hehe he.

När jag kom hem drog jag igång och städade mitt rum och varför inte ta hela huset när man ändå är på gång. Sagt och gjort, sedan åt jag och martina på kina. Åkte hem, somnade i fåtöljen och sedan cyklade jag ner till haganäs. Träning och efter det ledarmöte. Cyklade hem i både ösregn och össnö (för så heter de väl?). Hemma sådär lagom glad och lagom blöt. Just nu är jag dessutom bara frustrerad och pratar inte med någon. Jag önskar att mamma var hemma och allt är bara bajs. Som grädden på moset har jag värsta feta blåsan på hälen. Känns som att lägga sig på golvet och bara storböla skulle vara något för mig. Jag biter ihop så mycket jag kan. Kul att jag spelar deppmusik som I'd rather be with you med Joshua också, kors i taket.



finfinfinfinfiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaa mamma

cause if you don't understand me you don't get me

Jag försökte skriva ett inlägg imorse, men när jag läste igenom det och insåg vad jag hade skrivit om ångrade jag mig. Fast nu känner jag att jag måste på framföra min tanke igen och publicera det. I morse, helt plötsligt började jag tänka på rännskit. Det var inte så att jag behövde gå på toa eller något, men en diskussion om detta i lördes gjorde mig lite fundersam. There I said it, rännskit rännskit.

För övrigt vaknade jag av att mamma ringde i morse, vi pratade kort och sedan somnade jag om igen. Vaknade igen lite senare och gick en promenad med molle. Gjorde toast som frulle och sedan blev klockan 11. Cyklade iväg till stationen och träffade min mates. På vår lektion fick vi klippa och klistra lite från tidningar och göra en moodboard. Efter lektionen tog vi och solade lite utanför skolan och gick sedan bort mot stationen. Sov på vägen hem och cyklade till träningen. Tränade lite inför uppvisningen som är på måndag (!!!) ooh god. typ.

Nu har jag slängt i mig mat och ska njuta av en ledig dag imorgon. Jävligt skönt på alla sätt och vis. Vad som tar emot mest är regnet som tydligen ska befinna sig över älmhult imorgon.

tråkigblogg.se ....

snap

Man kan ju börja undra vad som händer med alla människor. Okej om man har en kiss och bajshumor då och då, för det har jag också. Men alla dessa :pp:p:pp:ppp-grupperna är ju bara fruktansvärda. Lite kul att det är samma person man får dem av också, hm. Ja, kul och kul, snarare jävligt löjligt.

Innan dansträningen hann jag med att kolla på flickan som lekte med elden och klippa till pappa lite, håret då alltså. Han blev fin och korthårig och sedan övningskörde jag ner till linné. Nu ligger jag med benen uppslängda på soffkanten lite halvavslappnad, leker med tårna på fransarna som hänger ner från lampan och kollar på wallander. Med andra ord gör jag inte så mycket. Funderar på att skriva klart arbetet till babbsan, men nä.

snart ska jag

...... sova

this is how you remind me of who i really am



jag vet att jag lovade att inte publicera några bilder, men denna är rätt okej att visa världen.

fredag lördag söndag

Vi borde ta vara på varje helgdag vi har tjejer, även om det tar på krafterna. Något säger mig att detta kan bli en alldeles för lång blogg om jag skulle berätta precis allting jag ville berätta. Något säger mig dessutom att alla kanske inte borde få veta vad vi har gjort, i detalj så att säga.

Here we go. Fredagskvällen bjöd på fest och allt som hörde till. Jag åkte hem till Julia där amanda befann sig, vi fixade och trixade lite med vad som behövdes göra. Kläder och smink med andra ord. Vid halv 10 tiden hämtade vi upp lisa och styrde motorn mot bråthults bygdegård. Där möttes vi av människor av alla slag. Nya som gamla. Under kvällens gång försökte jag förgäves få mina fina att dansa, gick inte bra. Istället hade vi kissepauser,  hade alldeles för öppna samtal med amanda och lisa, lite toalettprat, tårta och nachos. Säkerligen en hel del andra saker också, som jag inte riktigt minns eller orkar nämna. Bilfärden hem tog 2 minuter och sedan låg jag i min säng och sov.

Tidigt på lördagen var det meningen att vi skulle samlas vid kommunhuset. Jag själv, jag vaknade samma tid som samlingen skulle äga rum. Panikslagen slängde jag på mig allt jag behövde, packade ner maten och for iväg snabbt som blixten. Jag vet inte vad som hände, men mitt alarm hade inte gått igång. Inte nått av dem, och jag hade ändå ställt två stycken. Eller så har jag stängt av det i sömnen. Fast det spelar ju egentligen ingen roll för det var så det var och jag var sen. Lyckades komma iväg fort och vi packade in oss i bilarna och åkte mot vetlanda. Ett par timmar senare var vi framme, hade förträning och resten av dagen bestod av en lång väntan. Tumblingen gick fruktansvärt bra för tjejerna och med poängen 8.25 kunde de kamma hem andra platsen! Trampetten gick bra tills jag kom fram till hoppbordet, vet inte vad som hände men bra gick det fan inte. För mycket fokus på att inte göra bort sig förvandlades till de jag inte ville. Gjort är gjort och så kan de gå ibland. Man kan inte alltid få det till att fungera helt enkelt. Men nöjda och glada åkte vi hem.

Väl hemma slängde jag i mig en macka, duschade och åkte hem till lisa. Där befann sig även amanda, julia, carlina och matilda. Samma problem som alltid när de gäller klädvalet och vi kom inte igång förrän sent som vanligt. Vi har en  tendens att alltid vara för sent ute när vi ska iväg. Klockan kan ha varit elva när vi lämnade lägenheten för en promenad mot aktivitetshuset. Fullproppat när vi kom och fruktansvärt tomt när vi gick där ifrån. Där emellan dansade vi hejvilt och körde snorkråkan ett antal gånger. Den är numer ett måste på varje fest. Robin lånade snällt ut sin tröja till mig när vi tvingades stå ute och frysa med honom. Jag fick ett oväntat samtal och sedan blev klockan halv 3. Då var det ca 10 pers kvar och de hade börjat städa. Då kände vi att det var dags att bege sig hemåt, så vi sa hej då till resterande och åkte hem. Jag och martina lagade snabbmarkaroner vid tre och sedan somnade vi.

Idag vaknade jag klockan 12 och har nu slitit ryggen av mig. Jag har lastat sand till vår altan och slagit ner spikar. Jag hoppas den blir klar snarast så att man kan njuta av de fina soldagarna som förhoppningsvis ska komma framöver. 

hej och hå

här finns ingen tid för uppdatering.
jag har nu exakt 33 minuter på mig att duscha, fixa mig och cykla till lisa.
ikväll kör vi all in tjejer, hehe.

darkblue

Alla som tycker det har varit en händelserik dag räcker upp en hand! Julia bör hålla med lite på den punkten. Idag trodde vi att vi skulle få göra något asroligt på frisörtekniken. När vi kom till skolan och mötte våra lärare visade det sig vara
- olja saxarna
- utvärdera frisörteknik A
- utvärdera skolåret
och sist men inte minst - städa!

Det tog hela lektionen och lite till med tanke på att vi lämnade det hela lite halvdant. Hamburgaren i skolan smakade lika dant som de har gjort de tio senaste gångerna vi har blivit bjudna på det. Istället gick vi till stan, julia och jag. Jag köpte linnet som jag och amanda har dräglat över, hon hade förstårs redan köpt det. Härmapan kristin, men jag rå inte för det. Sedan hade vi lite naturkunskap, spårade ur idag också. Jag orkar inte berätta mer än att vi lekte djurleken istället för att arbeta och på tåget hem fick jag i mig 8 bilar i munnen. Vi tävlade om det, jag vann. Fast nä det gjorde jag nog egentligen inte, men åtta bilar är mycket för en käft som min.

nu ska jag bre mackor tills imorgon och sedan knalla bort till julia.
ikväll ska jag till bråthult och dansa hejvilt med mina fina.
PUSS!

if you want it like that, you got it like that

Jag kan med all glädje säga att det imorgon är fredag. Ingen ledighet trots helg, men helg är alltid helg och det är en stund att vara ifrån skolan. Så mycket vet jag. Idag hade vi frisörteknik som varje torsdag. Antagligen har alla som läser min blogg förstått att det är torsdagar jag skriver om våra dockhuvuden. Idag fick vi göra uppsättningar hela dagen. Först en loopsfrisyr och sedan en valfri uppsättning.

Halv sju befann jag mig på haganäs för 2½timmes extra träning. Kan med all sannolikhet säga att jag inte trodde för en chans att jag skulle stanna hela träningen. Jag förvånar mig själv, jag stannade hela träningen och stundvis gick det faktiskt till och med bra. Airtrack har aldrig varit min grej och kommer aldrig att vara. Det får jag leva med. Klockan 9 hämtade martina mig och vi for till konsum och sedan hem.

detta är resultatet av en solig dag och två raster.  Jag har aldrig fattat hur mycket fräknor jag faktiskt har, men när man ser det såhär är det galet. Snart kan ni kalla mig pippi långstrump.

jepp

När jag säger att jag inte kan sova för att molle tar all plats i sängen menar jag allvar. Här har vi till exempel ett bevis på att han tar upp större delen av min 120 säng. Jag ligger mest intryckt mot väggen, nästa mot vit tapet. Undra om det blir ombytta roller inatt! Kanske är det min tur att visa vem som är matten i huset, matte med stort M!

you are my sweetest downfall

Hade det inte varit för solen hade jag inte orkat ta mig upp ur sängen. Trött som en filbunke, för de är väl så det heter? Iallafall började vi dagen med uf-föreläsning i matsalen, lite engelska redovisning/övning inför nationella och vise versa. Vi åt fisk på lunchen och gick en runda på stan. Sedan hade vi matte, vi satt ute i det fina vädret och räknade. Det var asgött.

Lite mcflurry och en tågresa, där amanda träffade sin morfars dubbelgångare, senare var vi i älmhult och jag hoppade på min båge och cyklade hem. Jag har lagat mat åt la familia och ringt mamma ett flertal gånger. Utan vidare svar så gav jag upp efter att ha slått numret 5 gånger. Jag kan också berätta att jag har räknat ut hur många siffor det är man måste slå varje gång jag ringer mamma. 34 stycken, varje gång. Tänk 5x34.. 170. Så många gånger fick jag trycka på siffrorna, utan att ens få ett svar tillbaka. Bara telefonsvar från en tjej med knagglig skånsk röst. Inte riktigt vad jag sökte. Nåväl.

Egentligen behöver jag skriva på arbete och säkerthets-arbetet, men har ingen ork till det. Jag ska nu vila och låta middagen smälta lite. Sedan kan det diskuteras om jag ska börja skriva eller inte.

..

jag gillar att ryggsäck heter rucksack på engelska.
vad jag inte gillar är att vi ska bli inspelade på band när vi pratar engelska, för andra gången. Jag och dessa grejamackapärer (sjöljungfrun, hehe) funkar inte tillsammans. Faktum är att varken jag, engelska och min mun är någon särskilt vidare bra kombo.

the thanks i get

Öppet och ärligt snack nu. Jag har träningsvärk och skäms rätt bra över att jag har fått det. Att jag hade lite träningsvärk i ryggen igår förklarar en tuff gymnastikträning. Så hårt har jag inte kört på länge nu.  Bara att köra ett styrke/uthållighetspass på idrotten förbättrade den duktigt mycket mer i ben och lår. Efter den hårda och tuffa idrotten belönade vi oss med att gå på stan sådär innan lunchrasten. Inga fynd och inte ens en sol. Gick tillbaka till skolan för att få lite mat i magen.

Svenska stod på tur och vi pratade åter igen om sagor och fabler(?). Vi myste ute i solen på rasten och när vi slutat gick jag, amanda och julia bort till linnéparken. De åt godis och jag glass. Mysigt trots kylig vind och moln. Åkte tåget med alle hem och cyklade direkt till träningen. Hej och hå vad det går. Nu är jag hemma igen, har slängt i mig lite mat och ska snart knalla bort till min säng. Dödstrött skulle kunna vara ordet, men jag är mer död än trött.

måste läsa lite engelska också
sucky.

lögn och sanning varannan mening

Awesome bra dag. Känner mig alltid lika cool när jag använder ordet awesome, fler borde nyttja detta fräcka, fantastika ord. Hej och hå, nu kom vi på lite villospår. Jag skulle säga att min dag har varit en mirakulös dag. Inte för att tala om att jag upptäckte en simmande orm idag. Jag förundras fortfarande över varför jag inte skrek och sprang där ifrån, utan istället sa åt mina häftiga kompisar att titta på denna simmande varelse. Har min ormförbi kanske försvunnit? Nästa steg blir nog att klappa dem på halsen, vart den nu än finns.

Iallfall, anledningen till att jag såg ormen var att vi på bild och form lektionen skulle ut och plocka naturliga saker ifrån skogen. Att det var ett naturreservat gjorde det hela lite svårare, men vi sket i det och ryckte lite pinnar från träden. Under lektionen pratade vi också lite om hårfärger, vem som bestämmer vad som är mode, lite form också. Klockan 3 blev vi släppta vilket lockade lite mer än en dag vid växjösjön. Måste klämma in på ett litet hörn att jag faktiskt ångrar mig lite, för här i älmhult var de minsann ingen sol när jag hade dratt på mig shorts och linne för att äta min måltid ute på trappan. Inte det, istället åt jag den inne och sedan cyklade jag ner till haganäs. Då sken solen upp. Hårdträning idag och jag känner att mina nerver börjar bli aningen uppspelta.

Nu har jag ätit frukostkorv som pappa säger att det heter. Ja, dagens frukost tycks ha blivit lite senare än anat. Nu har jag lovat att städa lite, kul. Tror jag går och lägger mig istället.


jag bugar och bockar för en bra dag. hatten är av också.

bähbäh vita lamm

Halv åtta klev jag ur sängen, klockan halv nio var jag redo och ute i spåret. Molle vid sidan av mig och solen i ansiktet. Hade det varit för ett par veckor sedan hade jag aldrig ens tagit mig ut till spåret såhär dags, men idag var det riktigt skönt.  Klockan 11 tar jag tåget till växjö för lite bild och form. Sedan tar jag och tränar lite. Tråkigt att man missar så mycket av solen, men som sagt. Sommarlovet är inte långt ifrån. (hehe hon som bara tjatar om sommarlov, men jag gillar tanken och ska snart skriva en to-do-list med saker jag ska göra under lovet)

nähe, nu ska jag fixa något att äta.

hehe svart-ögat själv

förresten

idag mitt ute i skogen såg jag en gul fjäril. citronfjäril.
jag kände att jag behövde få skriva det innan jag går och lägger mig.
imorgon får jag ingen sovmorgon, jobb på altanen väntar och jag välkomnar mig själv ner i sängen. godnatt guys.



jag hann ta ett fint kort på honom också
eller inte
tyckte mest att bloggen saknade lite bilder

i forgive you

Promenad i skogen. Lazy hour på trappen. Powernap på soffa. Ben&Jerry's. Dans. Cykla.
Min söndag kort och gott. Jag önskar att jag hade något roligare än det här att berätta för er, kära läsare, men roligare än så blir det nog inte. Jag kan berätta för er hur tuff den kommande helgen kommer att bli. En fest på fredag, en tävling på lördag och en fest på lördag. Hur kan man alltid lyckats fixa en dubbel helg med fest och parera in en tävling samtidigt. Tredje gången för min del. Jag kommer vara slutkörd.

För övrigt, läste jag någonstans på facebook (hehe världens mittpunkt typ) att det endast är 9 veckor kvar till sommarlovet! Vilket innebär att det är 9 veckor kvar till dancecompetition.

dags för en dusch och hårinpackning.
jag vill kunna ge dig allt.

fint väder

Släktmiddagen igår var bra. Vi bjöds på otroligt god mat och inte för att tala om efterrätten! Jag fick träffa mina fina farbröder och fastrar med sällskap. Jag har nästan glömt hur otroligt söta alla är! Vi pratade och pratade, åt och åt. När klockan började närma sig tio åkte jag och martina hem, vi lämnade pappa hos hans syskon ett tag till. Väl hemma kollade jag på slutet av millennuim och efter det gick djävulen bär prada på tv4. Somnade till den och vaknade klockan 12 idag. Galet att jag sovit bort denna fina dag! Jag har iallafall tagit en powerwalk i spåret med martina, det var skönt.

Nu vill jag åka och köpa glass och njuta av den i de finafinafina vårvärdret.


lördag

Idag har jag och pappa skött mathandlingen till vårt hushåll. Nu när mamma är i thailand finns det ingen som gör det åt oss. Nu får vi vad vi vill ha iallfall, hehe. Klockan tre var jag och lisa på plats i folketshus och även en matilda. Vi satt som bänkade för att få se våra kära vänner dansa. Och vet ni vad? De var BÄST! Så fina och så bra.

nu ska jag fixa mig och åka på släktträff. Kul. Fast gott med mat. (hejmatvrak)
hejdå

you make me wanna lala

jag ligger med 38 graders feber och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag kokar över och fryser på samma gång. Jag har hostat sönder min mage också, känner att det här kommer att bli en bra helg. Jag ska inte klaga, det kunde ha varit värre.

nu ska jag bege mig. tjong

så att ni vet

jag gillar att jennie drar dåliga skämt också. hehe

9 april

Idag klev jag ur sängen klockan 5! Fattar ni? Klockan fem på morgonen. Då jag vanligtvis sover som bäst. Inte idag. Jag var tvungen att gå upp för att jag lovat min kära mother att jag skulle locka hennes hår. Hon hade tur att jag nästan hade vaknat på helt rätt sida. Förutom det att jag hade feber, ont i halsen och förkylning. Satt sådär bra måste jag säga. När vi båda var klara körde hon snällt ner mig till stationen och jag bamsekramade henne hejdå. Idag åker hon till thailand, buhhh.

Frisörtekniken var bra och vi fick göra massa fina uppsättningar med loops. Naturkunskapen har spårat ur. Just nu sitter vi och kollar på när två ormar parar sig. Ja. Det är bara en liten del av denna lektion. Vi kom dessutom på fredrik med att sitta och kolla på denna ormporr helt själv. Där Danne, där har du någon som kollar på djurpor!! Maskar har varit en diskussion alla har deltagit i och vi är nog allmänt trötta just nu. En rast med jenni och anna ute på däcket med solen var bra. Nu återgår börjar vi prata om tvillingkossor som är sterila.

hm.
jag vill hem.
puss!

lets grow old together and die at the same time

Förresten så behöver jag kunder att ta med mig till skolan v. 16, 17 och 20.
Färga, klippa, slinga - you name it! Ganska gratis också
Torsdagar och fredagar. Är ni sugna får ni säga till!


goooodnatt

siesta!

När jag duschade idag, kunde jag inte sluta tänka på palmis. Inget kinky nu va. Utan jag tänkte mer på vår diskussion om vad vi gör med håret vi fäller när vi duschar. Det var ingen särskilt fräsch diskussion nu när jag tänker efter.

Ikväll har jag krånglat som fan med datorerna. Skulle beställa siesta biljett, hur tror ni det gick? Först försökte jag göra det på min dator. Prövade att betala med pappas kort, gick inte. Provade internetbank, gick inte. Istället satte jag mig vid den stationära datorn och började. Internetsidorna funkade inte. Nähe, vad gör jag då tänkte jag? Och fortsatte klicka och klicka och klicka. Tillslut kom jag in på siestas hemsida och lyckades med nöd och näppe få upp biljettgrejsimojsen. Började skriva in alla uppgifter och skulle precis skriva in min mailadress. TROR NI INTE ATT SHIFT-KNAPPEN INTE FUNGERAR ELLER?! Jag ville gå under jorden. Med gråten i halsen gick jag tillbaka till min dator och försökte en gång till. Gick inte. Tillslut fick pappa föra över pengar till mammas kort som fungerade att betala med.

nu jävlar är biljetten i mina händer!


stackars amanda som fick ta emot mina utbrott på msn.
godnatt

you don't now how lovely you are

Igår såg jag förresten årets första geting och så slickade jag på årets första glass. Jag glömde bara att nämna det igår, kände att det var viktigt för er att veta.

Idag har vi har frilleteknik hela dagen. Först satt vi i ring som på dagis och pratade om hur vår praktik hade varit. En och en fick vi svara på ett dussintal frågor innan vi fick rast. Efter rasten gick vi in i salongen. Jag klippte en herrfrisyr, han blev en ung handsome man, dock förstör skägget hela honom. Gjorde lite folieslingor också. Sedan fick vi redovisa för klassen vad vi gjorde. På lunchen åt vi på thai idag också, fin fina rikskuponger skulle jag vilja säga. Gratis är gott.

När vi slutade kollade vi efter solbrillor och vid den tidpunkten ville jag egentligen mest dö. Idag har jag alldeles för mycket att klaga på. Jag har småhår överallt i mina kläder och under. Jag hade ont i fötterna. Jag hade huvudvärk och min hals gör också ont. hej sjukling. Förresten skulle de växa en man(hästman ni vet) där nere på julia, hehehe. På tåget var de också kul, men fortfarande ville jag sjunka under jorden. Det gjorde jag när jag kom hem. Svalde en äcklig irpen och däckade på soffan. 45 minuter senare kollar jag ut i rummet, allt snurrar, lite som om jag vore full. Nu är det bra igen och jag är inte särskilt pepp på att skriva idrottsarbete. Jag hittar inte ens vart jag ska skicka in den, dumma dumma jerran.

Nu ska jag gå och duscha, det är tufft att ligga på soffan.

tralala lilla molntuss

Godkväll. Min dag, den har varit bra, solig och bara allmänt bra. Vi började med lite matte som å andra sidan inte var lika bra. Amanda lärde mig att lyssna på musik och jag hängde med i svängarna. Även om jag måste medge att lite var konstigt. Vi åt frukost och sedan var vi tillbaka framför bänken igen. Lunch rast med flygande jakob och stan  med amanda och julia var helt okej. Jag inhanlade mig en rödvitrandig body, den var fin. Sedan gick vi tillbaka till skolan, njöt hela vägen av solen. Naturligtvis fanns inte tanken på solglasögon när jag cyklade hemifrån idag klockan kvart i sju på morgonen. Nej så vi fick kisa lite, men det är fint det också. Då känner man att det faktiskt är lite sol ute.

På engelskan kollade vi på Pretty woman, bra film trots att jag somnade lite. Det får man göra. Vi kom med tre-tåget hem och ett skinande älmhult mötte oss med en vårmarknad. Vi gick ett varv och sa hej då. Jag cyklade hem, powewalkade 45 minuter i skogen, underbart. Glajjorna på och endast en kofta. När jag skulle gå ut och sätta mig på altanen på baksidan av vårat hus, möttes jag av detta:


Okej, när pappa har rivit bort hela altanen, då är minsann våren påväg någonstans! As najs skulle jag vilja säga. Den ska bli större och finare. Jag gjorde dessutom lite fynd under altanen. Jag hittade bland annat gafflar, troligtvis tio år gamla glasspinnar, lite småmynt och en hel del små leksaker. Inte så tokigt.

ggggooood

Det är på tok för fint väder för att sitta inne och skriva idrottsarbete.
DÄRFÖR går jag istället ut i spåret och tar mina hörlurar med mig, en skit på koppel också. Jag älskar det!

rude boy

Det känns bra att vara tillbaka i skolan, man är omringad av fina fina människor som man inte riktigt kan få nog av. Började dagen med teori på idrotten. Vi skriver arbete om apu-platsen och det är ungefär lika roligt som det låter. Efter att ha suttit tre timmar utan en bordskamrat fick jag nog och tog mitt pick och pack för lite råäcklig pasta. När vi under lunchen kunnat catcha upp lite i samtligas liv återgick vi till ladan för att ha svenska. Vi läste och pratade om sagor. Fick lyssna på en saga, somnade nästan och sedan slutade vi.

Vi trippade bort mot stan och prövade kläder på h&m. Tror ni det passade mig? Nej, den fina tröjan vi alla prövade, den såg ut som en sopsäck på mig. Istället fick den följa med julle hem, lissen som en skata. På tåget hem pratade jag och amanda. Jätte mycket och om jätte många jätte bra saker. Mycket jätte men jätte är bra. Hon är jätte bra till och med.

nu ska jag äta en banan och sova.
godnattens.

lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

Jag tror jag har drabbats av humör svängningar och det är inte okej. Jag gick en promenad med Johanna, blev på bra humör och suktade efter glassbilen som spelade sin signal två meter ifrån mig. Jag ville springa bort till den och bara gråta som en femåring för att få en glass. Istället gick jag snällt efter johanna och vi pratade och pratade. Hon är bra.

Nu har jag lagt allt som heter skola åt sidan, istället kollar jag på falken och dricker varm oboy. Rätt okej att vi inte ska ha idrott imorgon, fast vet inte vad jag tycker om teori. Jag hoppas på strålande sol och tretåget. Okej gud, ge mig vad jag vill ha nu. För en gångs skull :)


sol och 27fuckinggrader. JA!

better keep on walking

Förstår inte hur jag ska kunna gå upp halv 6 imorgon, kommer inte gå. Nej.

Jag har förövrigt försökt att lägga krutet på apu-uppgifterna. Ergonormi, arbete och säkerthet, frågor och dagboken. Det är så tråkigt så att jag bara vill pissa på det. (hårt ord, grovt men så är det!) Det är inte roligt för fem öre och jag förstår knappt vad det är jag ska göra.

Istället hade jag hellre legat i min säng och sovit bort dagen. Ingen träningdag för haganäs har inte öppet, annars hade det varit en bra anledning till att lägga arbeterna ifrån mig. nu har jag inte mycket att skylla ifrån mig på, jag vill bara inte helt enkelt.

i haven't felt like this in so many moons you know what I mean


so since you want to be with me
you'll have to follow through
with every word you say
and I, all I really want is you
you to stick around
i'll see you everyday
but you have to follow through
you have to follow through


gavin gavin gavin, han är fin.
och redan där rasade min siesta-spirit. hej och hå, det är en dag imorgon också.

are you the victim of this experiece

Söndag kommer alltid att vara söndag. Helt enkelt. Jag har spenderat min tid framför dr dolittle bland annat. Jag har sprungit upp och ner från sängen varje gång mamma ropat på mig för att hjälpa henne vika lakan, kul slavjobb. Jag har ätit överbliven mat för att mamma och pappa skulle äta soppa, intresserade inte mig. Vad har jag mera gjort? Jo, tagit en dusch, sovit och snoozat. Pretty much it faktsikt. Halv 8 åkte jag för att träna dans, fem pers och tre åskådare. Yey! Jag var mest less och trött och ville hem. Sträckte mitt ben och blev på sämre humör.

Nu har jag varit hemma i en stund och ska snart kolla på film. Vilken de blir är lite av en roulettefråga. Kan bli vad som helst och ingenting. Från och med NU så börjar också min siesta-musiks-process. Enbart band som kommer på siesta skall komma ur mina högtalare. Jag vill inte vara de enda fånet som inte kan musiken, som på kent. hehehe. Jag, amanda, lisa, matilda och våra grannisar kommer att få ett par grymma dagar tillsammans, as long as vi har biljetterna i näven. Utan dem kan de bli tufft.



jag saknar mina små gos också. På fredag åker mamma till fina fina fina thailand och träffar alla fina fina släktingar, medans jag får stanna i fula fula svergie och bo i fulafula älmhult.Okej, det börjar faktiskt arta sig, jag är inte avundsjuk på mamma, inte alls. Well then, med detta sagt säger jag nu hej då. Hej då!

rise to the occasion

Idag har jag städat mammas bil och tvättat den. Fattas bara att det är så varmt att man kan stå i bikini och tvätta den. Till alla som reser med tåg från och till skåne. När jag var klar med det kände jag för en lång promenad, så blev det inte och istället lagade jag min egna mat och somnade på soffan. Vaknade av att mobilen vibrerade på högvarv och en timme senare satt jag och julia på en bänk i byn med en varsin sandwich i handen. Pratandes om livet och gårkvällen mestadels. What else is there to talk about liksom. Vi sög in all sol vi kunde få och när det började bli lite kallt och blåsigt begav vi oss hemåt.

Hemma hade mammas kompis kommit med blåbärspaj. Jag sitter nu och har precis tagit en liten bit, bara för att smaka. Sitter i ett bäcksvart tvrum. Den enda lampa som lyser här är standby-lampan på tvn. Martina är och badar badtunna och resten av familjen är någonstans. Kan inte se eller höra någon. Fridfullt men fruktansvärt tråkigt. Jag hade behövt sällskap ikväll.

let me tell I adore you

Jag hade kul igår! Det blev inte mycket till dans, men med gott sällskap hela kvällen fick vi det ganska trevligt. Vi fick in många födelsedagsbarn på samma kväll. Josefine, Robin och Gustav. Vem som raggade på vem vet inte vi och kommer aldrig få reda på. Och min promenad hem med robin och daniel var hektisk. Alla hade rätt och alla hade fel. Ganska sjukt. Straight to bed när jag kom hem.

Idag vaknade jag av att jag trodde huset hade invaderats av tuppar och hönor. Jag gick upp, ruskade av mig lite och upptäckte att det var tvn. Att blunda är numer inget alternativ. Nåväl. Nu skiner solen för fullt och jag har egentligen för mycket att göra. Bäst att sätta igång, so long.

2 april

No time for uppdatering i min käraste blogg.
Dagen har sprungit iväg. Jag vaknade av att mamma bokstavligen la sig över mig för att väcka mig. Det funkade och jag steg upp. Timmarna gick och jag hade mest legat och motvilligt kollat på smalville med martina. Hon vägrade ha något annat igång på tvn, så vad gör man. Efter lite lunch i magen övningskörde jag till hökön. Pratade lite med alla och hade en trevlig tid. Körde sedan hem och jag gick direkt in i duschen.

Nu är jag så gott som färdig och redo för partaj ikväll.
vi ses ikväll hörrni!

såhär kan de bli. Man blir jävligt flottig av att dansa röven av sig.
så att ni vet.

hey, hey, you, you, I don't like your girlfriend

Jag sitter nu och svarar på en drös frågor som tillhör apu:n. Det är mindre kul ska jag säga er och ni som inte har gjort det har inget att se fram emot. Jag har krängt en halv hawaii-pizza tillsammans med martina, känner lite dåligt samvete över det. Mamma kom hem med choklad också, jävligt dumt och onödigt. Caught by the storm så plockade jag på mig några bitar och försvann. Ångrade det också sedan.

Jag har tänkt på det, om ca 2½ månad är första året på John Bauer avklarat. Helt sick. Kan inte riktigt fatta det själv faktiskt, det känns så långt borta. Men gud vad galet mycket vi har varit med om på bara några månader. Och hur man har förändrats som person. Jag har aldrig varit dem som riktigt kunnat släppa lös hela mig och bara vara. Det kan jag inte riktigt ännu till 100, men såhär?! Vi dansar som idioter på fester, vi kan göra oväntade saker som jag aldrig annars hade gjort, vi kan bara sitta och prata i timmar (typ) och vi gör våra tågresor till små utflykter. Varje dag har alltid något nytt att bjuda på. Inte en enda dag har gått och jag på kvällen har känt "vilken värdelös dag". Så kunde jag känna förut. Nu är det annorlunda och jag ångrar inte en sekund av mitt val. Jag ser fram emot vad resterande två år har att erbjuda, så mycket skratt, lycka.

april april

Jag känner att jag inledde april på ett jädrans bra sätt faktiskt.
Halv 1 gick jag ner mot Salong Monica och träffade julia och amanda. Vi gick vidare till hartmans där vi tog en liten fika tillsammans på amandas lunch. Vi pratade och det kändes fint att träffa någon. Klockan 2 begav jag mig vidare mot stationen och satte mig på tåget mot växjö. På stationen träffade jag en tjej som talade engelska med mig. Hon kunde inte sluta prata med mig efter att ha ställt första frågan, det gjorde mig lite nervös. Engelska med främmande människor har aldrig varit min goda sida. Efter att hon hade sagt att älmhult var litet och fult kände jag lite hat mot henne. Tåget var försenat och skulle komma på spår 3. Jag kände för att dra ett riktigt aprilskämt och säga att tåget skulle komma på spår 1 och att hon måste över på andra sidan. Fast eftersom jag drabbades av minnesförlus och inte kom på var spår hette så lät jag bli. När jag väl satt på tåget kom jag på det, track. Jag har aldrig förut lyckats med ett april-skämt, så denna hade suttit fint. Rått dock.

I växjö var de sol. Fina fina sol. Jag gick runt på gatorna och mådde bra. Hittade endast en blus på hm, mer blev det inte. Skönt att åka upp ensam och inte  behöva lyssna på vart alla vill gå och vad de ska handla. Det blev bara en snabb runda och jag tog tåget hem redan vid 4. Pappa hade lämnat pengar till mig och martina som skulle vara för mat. Han blir borta till halv 11 och mamma jobbar till 9, han tror inte att vi kan laga mat på egen hand. Jag klagar inte.

du är bra!

sometimes we start over and go solo

Sadly är det inte mycket kvar av lovet, solen har varit framme ungefär en gång. Kom igen nu, bättre kan du! Igår kollade jag och syster på film, my sister's keeper. Jag grät som en baby och sedan gick jag och la mig.

Idag ska jag luncha med julia och amanda, sedan tänkte jag ta tåget mot växjö. Bara för att inte sitta hemma ytterligare en dag. Blir nog kanoners, bara solen kunde titta fram. Bara lite.

nu ska jag kila!
puss
RSS 2.0