you don't wanna be found

Igår fick jag ett samtal av Amanda, lisa och Matilda.
dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?
Jag blev så avundsjuk och jag är fortfarande. Jag ville vara där med dem och sjunga högt till texterna av andreas gregea. Istället låg jag i sängen och väntade på att det skulle sluta regna. Gjorde det de? Naturligtvis inte. Idag regnar det också. Jag hämtade mina pengar och så skulle vi hämta spisen. Den hade inte kommit så vi körde hem igen.
Imorgon ska jag jobba, last day. Fy fan vad skönt.
nu ska jag åter lägga mig i sängen, vädret tillåter inget annat. Knappt kolla film, men nu börjar ju faktiskt one tree hill. BRA!

:)

du ville träffa mig i veckan
och du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks
mig får du inte tillbaks

ikväll är det jag som lyssnar på melissa horn

debut

Åkte till växjö för att förminska klockan, glömde så klart den hemma. Jag fyndade lite ändå, ännu mer gjorde min mamma. Pappa mest bara hängde, shoppa har aldrig varit hans grej. Åt thaimat och köpte skor för 50 spänn för att kassören (måste ha) slagit in fel. 249 skulle de egentligen kosta, inte mig emot dock. En jacka/kavajliknande sak och en svart fodralklänning för endast 60 riksdaler. Billigt och bra för min ekonomi. Senare träffade jag efterlängtade julia som har varit borta alldeles för länge. En glass med henne och Carolina på hartmans var väldigt bra. Behövde prata lite med någon annan än familjen här hemma. Var och lämnade in min klocka för att de skulle korta av den lite. 5 minuter, 100 kronor, galet.  Promenad med mamma och sedan en promenad med johanna. Mycket promenader eftersom jag fortfarande inte fått tillbaka min cykel. Idag fick jag reda på att de skulle kosta 1600 att laga den. GÖTT!

Idag har jag mest legat i min brassestol och tagit det så lugnt det gick. Har hängt upp en massa tvätt som mamma tvingade mig att göra, gav upp när hon tog ner allt jag hängt upp för att rätta till de. Pedant? Mja. Jag och pappa åkte ner till bråthult för att träna lite med hundarna, mysigt var de och nu är jag redo för en dusch och för sängen. Imorgon väntas jobb, har jag tur är de två jobbdagar kvar innan hela grejen lägger ner. Galet skönt.

viljan

JAG VILL OCKSÅ PÅ EMMABODA
istället ska jag ruttna här hemma

hold me tight and never let me go












Att tala från bilderna kan jag säga att jag hade en alldeles perfekt födelsedag. Som var i torsdes, här har det gått många dagar utan uppdatering. Presenterna från familj och lisa har jag till och med på bild. Kameran fick jag i förskott och pengar var också något de hade förstått att jag var i behov av. Natten var lånsam, ungefär som när man var tio och ville vakna och ha sin födelsedag. Mobilen plingade på högvarv redan vid 12 och det fortsatte halva natten och hela dagen. Vid sju vaknade jag och tänkte slänga mobilen i väggen, men kom på att jag fyllde år och folk egentligen bara var snälla. Kollade lite på tv och väntade på att någon skulle komma in och sjunga för mig. En timme väntade jag innan jag fick frukost på sängen och paketer. Myste lite tillsammans innan jag klev in i duschen och gjorde vad som behövdes. Tog på mig ansvaret för tårtorna och det fanns inte en smula över när gästerna lämnat huset igen. Pretty great I guess. Vid tre kom de som skulle komma och vi satte igång grillen för en bit mat och gott sällskap. Tårta och kaffe på det, samt en massa busandes ungar. Vid nio kom Johanna för en klippning och en blomma hade hon med sig. Gulligt! Strax där efter dog jag i min säng och ville egentligen inte ha en morgondag, för då vankades det jobb. Tidigt.

Sagt och gjort, jobb stod på schemat och enda sedan dess har jag knappt haft någon koll på vad jag har gjort. Jag har jobbat varje dag sedan i tordes och äntligen får jag några fria dagar. Tills torsdag, sedan är nästa jobbtillfälle lördag och sedan nästa lördag igen. Så tre pass kvar, FAN vad skönt! För övrigt har det varit riktigt crapy väder här. Regn och rusk, fast det behöver vi väl det också. Lördagskvällen såg ut såhär:

Också en jävligt crapy bild. Känns som att vi hade tjugo kameror igång samtidigt, svårt att hålla fokus. Hade handen på hjärtat att inte publicera några bilder, kunde inte låta bli. FAST, det finns fler jag är så sugen på att visa för mina nära och kära. Framför allt för att gamla gubbar som läser vad jag har att dela med mig av. Hehe. Jag tänker visa er min schysta sida och låta de vara som det är. No more pictures. Just nu, en annan dag kanske. Då känner jag nog inte för att vara lika snäll.

Idag har det varit fint väder och jag jobbade i jeans. Trodde det behövdes eftersom jag frös så mycket i natt att jag var tvungen att sova i mjukisbyxor och fetetröja. Jeans var tydligen inte likna behövande en dag som denna. Nix. La mig lite ute i solen när jag kom hem. Gick en promenad med mamma till byn, köpte en klänning och en blus. Kanske blir jag nöjd, kanske ångrar jag mig. Vi får se.

Imorgon ska jag till växjö med pappa och mamma. Kul. Så att jag får väl ta och sova nu, har jag nått att berätta återkommer jag en annan dag. PUSSSS!

onsdag 21juli

Jag känner mig lite såhär nu:

Som en död fisk. Detta är förresten gårdagens resultat av min och pappas båttur. 14 fiskar plus 4 som vi slängde tillbaka igen. Helhjärtat.

Morgonpasset idag, det var tungt. Fast vad gör de när den söta killen springer runt mig med alla sina tusen varor, helt okej. Hehehe. Nä, skämt å sido. Tog faktiskt en promenad till maxi idag, i bara linne sådär halv 8 på morgonen. Skönt. Idag blev en dansk i rullstol arg på mig och anklade mig för att ljuga om vart jordgubbarna kommer ifrån. Lite chockad blev jag, men sedan fick han nog skuldkänslor för han kom tillbaka och sa åt mig att ha en bra dag. Eller har han kanske grova humörsväningar. Nått av det måste det ju vara. När jag jobbat klart kom pappa och  hämtade mig och så skulle jag inhandla lite saker som ska bli en tårta sedan. Åkte hem efter mycket om och men med leenden och hallåande.

Sov som en stock, alternativt: död fisk, när jag kom hem. Gick en promenad med mamma för att köpa glass, fick sällskap av hennes kompis med barn.  Nu är jag hemma igen, ska snart hem till lisen och hämta min klänning.

Imorgon är inte vilken dag som helst :)


trött gos

you think you're cooler than me


bra!
spola fram 40 sekunder

love the way you lie

Idag har jag jobbat och fräst åt en tant som hade mycket att klaga på. Hade gärna fräst åt några till men då hade jag nog inte fått jobba kvar. Gamla tanter alltså, inget att ha. Hehe. Jag skickade smygsms till amanda, fick kloka svar fast ändå inte. Oklok men klokt. Plus lite sånna här (!!!!!), ibland får man vara arg på sms. Om man vill.

Tjugo över fem hade jag gjort mitt och cyklade hem. Åt lite jordgubbar för att trösta mig själv, sov lite också. Nu har jag städat mitt rum, spelat lite beachtennis utan beachen. Och så tänkte jag precis skriva att jag tänkte dra med mig johanna ut på en promenad, men hon ligger tydligen skönt framför tvn ikväll. Hehehehe. Jag får ta martina istället, eller så går jag själv. Yes, tjarå.


ps. alla får sova med öppen mun

blått





mysigt!
nu ska jag ut och springa, tjofräs!

everybody crash and burn

Mysig kväll i bökhult med lisa fick fredagskvällen att springa förbi lite fortare. Glass och prat innan vi gick vidare hem till henne och kollade lite film. Bra!

På lördagen åkte jag, mamma och pappa för att inhandla en ny kamera till mig. YEY! Nu kanske det till och med kan bli lite bilder tagna. Måste nog börja använda den lite försiktigare än vad jag varit med mina andra två kameror. Dyr var den. Inga öl eller cider på denna den här gången, he. Efter de ville jag gå i affärerna lite, men hittade inte ett smack. Ett par shorts var allt jag fick med mig hem. Åt thaimat innan vi begav oss hem.

Vädret känns lite sisådär idag, har inte riktigt hunnit kolla ut innan jag satte mig här. Tänkte mest ladda ner lite musik och slänga in på mobilen. Ska nog ut på sjön idag ifall vädret tillåter, mys.





nähe, time to go. hejsvejs

det här är slutet på vår film

Innan jag och martina begav oss ut på turen checkade pappa mitt bankkonto. En fet lön visade sig hittat hem, det levde jag på hela joggingrundan. Vi stannade endast en gång för att jag behövde kissa, hehe. Annars var det ganska skönt sådär halv 11 på kvällen. Mina ben var helt körda när vi kom hem. Kommer sitta fint imorgon.

Nu har jag duschat och peelat kroppen bara för att fortsätta känna mig bra. Ska snart gå och lägga mig för imorgon väntas havet igen. Livet har sina bra stunder, rätt ofta.

på gott och ont

Idag försökte jag sova länge, vaknade 8 och mamma lagade gröt åt mig. Somnade och vaknade igen vid 11. Längst so far tror jag nog. Cyklade till jobbet vid halv 1. Har kommit underfund med att den oerhört snygga killen inte bara är snygg, charmig och trevligt också. Helt okej kombination. Honom skulle haft i bakfickan och kunna plocka fram igen när det blir lite motigt i livet. Lite som idag.

Slutade klockan fem och cyklade hem. Idag hade jag gjort ett helt fel klädval. Jeans och långärmad. Vad tänkte jag där liksom? Måste ha varit morgonens regn som lurade mig. Vi åkte ut med båten hela familjen men åkte hem när det började regna. Snart ska jag och martina ta en joggingtur, inte en chans att jag beger mig  ut själv. Nix. Njet. Icke.

Jag saknar mina fina vänner för övrigt.
väldigt mycket!
(<3), hehe julia!

For every piece of me that wants you, another piece backs away

Idag har jag mött rädlsa på en helt annan nivå än vad någonsin skådats. Okej, förutom den gången när jag kollat på paranormal activity och pappa skrämde mig. En annan nivå as i said. Det kommer jag till senare. Min dag började bra. Jag vaknade av att jag knappt visste var jag befann mig eller vad jag hette. Kollade på klockan och det första jag kom att tänka på var "ÅH NEJ, smset." Klockan var då tio i 6 så jag glömde snabbt det och somnade om. Vaknade med en bättre start, jag låg i min säng och mitt namn var kristin. Gick ut och la mig lite på altanen för att läsa lite chic men gick in ganska så fort igen. Det var aningen varmt för att ligga där. Vid 12 åkte jag och pappa till min farbror för att gå på maskjakt. En timme senare hade pappa rotat runt på alla tänkbara maskställen på hela trädgården och allt vi åkte där ifrån med var ca 15 maskar. Mysigt.

När jag kom hem cyklade jag i 110 till hartmans. Träffade Victoria och sedan kom födelsedagsbarnet och carolina. En otroligt mysig fika och ett stort stort grattis till fina julia! Som åker till Frankrike imorgon, buhuuu. Vi pratade och gnäbbade i en och en halv timme innan vi gick skilda vägar, jag iallfall. Jag cyklade hem och vid 5 åkte jag mamma och pappa ner till sjön för att utnyttja våra daggisar. He. Sju abborrar är rätt najzz. Vad som inte känns lika bra att erkänna var att jag inte fick upp EN ENDA! Jag skäms. Jag hade världens största fisk på kroken (Skojar inte!!) så hela jag höll på att fara ner i sjön, but i lost it. Jag tvingade till och med mamma och pappa att ge mig deras fiskespön så att jag också skulle få lite fisk. Fick till och med den sista masken, men de gick inte heller. Jag vägrade åka hem förrän jag fått nått på kroken tills vi en halvtimme senare upptäckte att även den sista masken på kroken var försvunnen. Först då kunde jag packa ihop och bege mig hem.

Vi åt lite och sådär och vid halv tio bestämde jag mig för en joggingtur i spåret. Här kommer vi till min rädsla. Jag tog molle med mig så att han också skulle få röra lite på påkarna. Han verkade inte så sugen på det där med att jogga och hittade något bakom oss som var mer intressant. Tills hans svans flög under magen på honom och han hade lagt upp benen på ryggen för att springa för glatta livet. Då tänkte jag att det var nått fel. Bilder som mördare med kikare, sjuka våldtäcksmän som spionerar på hjälplösa förstagångsjoggare, någon galen hundtjej eller en stor fet älg kom upp i mitt huvud. Alternativen var få, men väldigt realistiska. Så även jag slängde upp benen och sprang som en galen idiot. Kunde inte förmå mig själv att ens kolla bakom mig trots att molle gjorde det. Jag var beredd på att bli uppäten eller vad de skulle kräva av mig. Sprang nästan vilse innan jag kommit ut på vägen. Tror inte jag kommer att besöka det där spåret på ett tag, for sure. Nu måste jag duscha, för vem luktar gott efter en sådan här färd?


love!

puss







magiskt

står i din port står bara still
för en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

från och med nu
från och med du

13 juli

Söndagskvällen var mysig trots ett jädrans oväder med blixtrar som lyste upp hela himeln. När åskan drog igång satt jag ensam på mitt rum och envisades med att kolla på the strangers istället för VM-finalen i fotboll. Sedan såg jag lite blixtrar och hörde lite muller och blev rädd och sprang in i vardagsrummet. Kollade ca fem minuter på fotbollen tills tvn dog, då satte jag mig på golvet och kollade upp mot den ganska fina kvällen. Kanske har jag övervunnit min rädsla för åska? Det vore väl de. Somnade så småning om, men inte på mitt rum. Där var de 35grader varmt så jag tog mitt pick och pack och la mig jämte martina, hehe.

Efter mycket om och men och tvek så tog jag, martina och mamma bilen mot hällevik ytterligare en gång. Det var perfekt väder och vi både badade och spelade strandtennis. Solade och åt smälta glassar. Hur mysigt som helst skulle man kunna säga. På kvällen mötte jag upp julia vid kyrkan. Vi cyklade vidare mot bökhult för ett kvällsdopp innan vi begav oss hem till lisa för lite party. Vart lite hän i byn innan klockan blev 3 och jag begav mig hem. Fin kväll ändå, flingorna var ju bara grädden på moset, pricken över i:t.

Idag har jag varit inne mest hela dagen. Det var en sådan dag helt enkelt. Åkte och handlade med pappa, var ute och gick med honom en runda nu ikväll också. Skön dag ändå.

hehe, lite hundkursavslutning

nice to meet you anyway

Okej. Detta inlägget skrev i söndags och har av någon anledning inte publicerats, så ja.. här har ni det.

Hettan har visst slagit till här ja. Det är fruktansvärt varmt och idag har jag faktiskt fått lov att klaga lite. Jag går runt här hemma och väntar på bättre tider, känns det som, men jag vet att det kommer inga bättre tider. Egentligen är just nu ganska bra, men trots det inte nog. På något vänster går jag alltid och väntar på något bättre. Jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav, som Horn hade sagt. I mitt horoskop stod det dessutom att jag skulle få en söndag med mycket tankar. Helt rätt so far. För det är nått som saknas och har gjort ett tag nu. Jag behöver bara ett ord, ett.

 

Igår åkte vi ner till femlingen med familjen Persson och delar av Gustafsson. Där blåste det som sjuttsingen, men varmt var de. Hade varit mycket mysigare om vi inte hade haft med oss molle som skulle skälla på hundar. Ack. Åkte hem efter ett par timmar i hettan, ganska nöjda ändå.

 

Idag vart det 32+ och jag har plågats här hemma. Jag har inte kommit ifrån huset mer än när jag och mamma gick ner till time för att köpa glass. Istället försökte jag så gott jag kunde att jobba på brännan. Resulterade i att jag gick in var femtonde minut för att jag höll på att dö av värmeslag. Sån sommar har vi här i Sverige ska jag säga dig. Växlade mellan fram och baksida, mage och rygg tills jag tillslut fick nog och slängde det åt sidan. Åt en piggelin och blev pigg. Kollade lite tv och sedan fick vi besök. Här har de grillats kött och ätits. Det kan ha varit dagens bästa med tanke på att jag levt på vattenmelon HELA dagen. Fast som förvisso inte heller är så tokigt. Vatten är bra, melon är gott. Win win. Lite rödvin på de och så var alla nöjda. Don't worry, jag smakade inte ens, luktade inte heller. Men jag fick de på fingret, ville spy. Hehe.

 

Nu av någon anledning sitter jag här? Plus att jag spelar bubble shooter. Inte okej egentligen. Svettas som en gris gör jag också, fresch, hehe. Imorgon blir det troligtvis att åka ner till havet igen, förhoppningsvis. För måste jag stanna hemma en dag till, då skjuter jag mig själv. Tack för mig!

 

:D:D

Ingen tid för bloggen längre, den blir lite lidande så att säj. Egentligen borde jag uppdatera som bara den för jag har ingen kamera så jag borde förena sommaren på något sätt. Går sådär bra. Får prata ur minnet nu då.

Efter jobbet i tisdags cyklade jag bort till johanna och senare kom titti, paulina, caroline, evelina och sophie. Vi fikade en sjuhelsikes massa goda bakelser och så spelade vi kubb. Himla trevligt. Begav mig senare hemåt för att sova.

Dagen efter väntades jobb och senare på eftermiddagen åkte jag bort till salong monica för att träffa fina fina amanda. Hon klippte mig medans vi tog igen lite snack som var ganska bra och behövligt. Kommer inte ihåg vad jag gjorde på kvällen men det var säkerligen inget roligt anyway.

På torsdagen åkte la familia till hällevik för sol och bad. Jag badade twice och njöt av det fullt ut. Trots att det kändes som minusgrader i vattnet. Åkte in till lilla stan och kollade på fiskemuseum och hamnen. Köpte lite fika och åt. Åkte till sölvesborg och vidare till en rastplats för att fika. När jag kom hem åkte jag till willys, träffade julia, lisa, amanda och paalmen. hehe ASFINT! Vi köpte goda frukter och åkte bort till lägenheten. Pratade och mös med ett glas vin. Några bastade och sedan gick vi och la oss. Kvart i sju steg jag och upp tog mitt pick och pack och åkte iväg till jobbet. Det sög. Solade lite när jag kom hem och nu sitter jag hemma hos johanna. Ikväll ska vi dra på party och dansaaaa. Fint det.

HERRÅ!

tisdag

Blev väckt kvart över 6, sådär lagom kul. Försökte somna om men de gick sådär lagom dåligt. Så jag åt en risifrutti och kollade på tv. Lite so you think you can dance innan jag åter somnade. Vaknade klockan 11 igen, första gången på lovet jag sover så länge, typ. Nu har jag slängt i mig lite pannkakor och ska snart cykla och jobba. Känns ganska bra att vädret är lite halvtaskigt idag, då missar jag inga fina soltimmar när jag ska jobba till fem. Bra!

Ikväll ska jag nog till Johanna, där ska även lite andra tjejer befinna sig. Rätt mysigt. Ja, men hejrå!

there's a point where i give up

Bra dag att vara ledig på. Var lite skeptisk mot vädret när jag vaknade klockan sju och såg ett stort molntäcke. Det redde ut sig och ett par timmar senare var det jag som låg fastklistrad mot altangolvet. Åkte och handlade lite med mamma och pappa, när vi kom hem cyklade jag bort till Johanna där även hon låg strandad på sin altan. Vi solade, åt jordgubbar, åt ihopsmälta colanappar, limevatten och badade. Det var apskönt att kunna svalka sig lite mellan solintervallerna. Man vill ju inte gärna hänga i bökhult nowadays.

Åkte hem när det var dags och då var maten sververad. Potatisgratäng och falukorv. Fint det. Sov lite sedan åkte jag, mamma och pappa till näset och badade lite. Träffade på lite känningar och när jag kom hem mötte jag upp johanna för en promenix. Skönt var de här.

Nu haffade jag datorn lite fort när den ändå var igång. Jag har dock ingen ork för att lägga in några bilder till datorn, för de är ju jobbigt. Därför får ni klara er utan något nytt. Imorgon ska det jobbas från halv 1 till 5! Snacka om att slösa på dagen. Nåväl, jag får leva vidare ändå. Nu tjatar martina på datorn igen, gotta go, hehe.

Dancing on my own

Här har det minsann inte varit mycket aktivitet sedan i tisdags. Who's the blame? Jag själv har prioriterat jobb före sena kvällar, solen framför datorn och gott sällskap istället för ensamt tvtittande. Vilket i och för sig har förekommit en hel del på kvällarna. Egentligen har jag väl inte särskilt mycket att berätta heller. Entreprenörskursen är nu över och jag är redo för att bli årets entreprenörs fruga. Hehe. Skämt åsido Amanda! Draknästet gick över förväntan, men det gjorde det nog för alla grupperna. Vi bjöds på jordgubbstårta och fick diplom som avslut. På kvällen åkte jag, pappa och Martina ner till näset för att ta oss ett dopp, det var skönt. I torsdags förresten så köpte jag ihop lite fika och tog med mig johanna ut på sjön, stranden närmare bestämt. Solen gassade, vi fikade på kladdkaka, jordgubbst, sorbetglass och ahlgrens bilar. En så kallas mysig kväll på stranden. Dagen till ära har bjudit mig på jobb i fyra och en halv timme i oerörd värme. Satt i en hel timme utan jordgubbar då jag hade sålt slut på alla jag hade och frubärnissarna hade gjort lite felbedömningar, hehe. Åkte hem och solade när jag jobbat klart. Sedan åkte jag och pappa till hökön för att kolla in den årliga marknaden, som förvisso inte var mycket att skryta över. Åkte hem efter att ha bekantat oss me alla slags gubbar och människor som håller hus där. Ner till bökhult för en mysig liten stund tillsammans med Julia, Carolina och Amanda. Choklad, vin, livemusik och mygg. Det är de går ut på. Nu ligger jag i sängen redo för att sova, inom väntas tidig uppstigning och jobb. Woho! Förresten så får ni ha lite överseende över att allt är skriver i ett stycke, det är mer komplicerat än vad ni tror att hoppa ner en rad. Ja, eller det funkade inte när jag gjorde det. OCH alla hundra stavfel som uppkommit, Så är det när man skriver på mobilen. Hehe nähe, sova! Hoppas ni har det bra, eller ja, vissa av er :)

Dancing pm

Här har det minsann inte varit mycket aktivitet sedan i tisdags. Who's the blame? Jag själv har prioriterat jobb före sena kvällar, solen framför datorn och gott sällskap istället för ensamt tvtittande. Vilket i och för sig har förekommit en hel del på kvällarna. Egentligen har jag väl inte särskilt mycket att berätta heller. Entreprenörskursen är nu över och jag är redo för att bli årets entreprenörs fruga. Hehe. Skämt åsido Amanda! Draknästet gick över förväntan, men det gjorde det nog för alla grupperna. Vi bjöds på jordgubbstårta och fick diplom som avslut. På kvällen åkte jag, pappa och Martina ner till näset för att ta oss ett dopp, det var skönt. I torsdags förresten så köpte jag ihop lite fika och tog med mig johanna ut på sjön, stranden närmare bestämt. Solen gassade, vi fikade på kladdkaka, jordgubbst, sorbetglass och ahlgrens bilar. En så kallas mysig kväll på stranden. Dagen till ära har bjudit mig på jobb i fyra och en halv timme i oerörd värme. Satt i en hel timme utan jordgubbar då jag hade sålt slut på alla jag hade och frubärnissarna hade gjort lite felbedömningar, hehe. Åkte hem och solade när jag jobbat klart. Sedan åkte jag och pappa till hökön för att kolla in den årliga marknaden, som förvisso inte var mycket att skryta över. Åkte hem efter att ha bekantat oss me alla slags gubbar och människor som håller hu där. Ner till bökhult för en mysig liten stund tillsammans med Julia, Carolina och Amanda. Choklad, vin, livemusik och mygg. Det är de går ut på. Nu ligger jag i sängen redo för att sova, inom väntas tidig uppstigning och jobb. Woho! Förresten så får ni ha lite överseende över att allt är skriver i ett stycke, det är mer komplicerat än vad ni tror att hoppa ner en rad. Ja, eller det funkade inte när jag gjorde det. Hehe nähe, sova! Hoppas ni har det bra, eller ja, vissa av er :)
RSS 2.0