a hole cut through the soul

Jag är hyper som tusan just nu och inte på något bra sätt. Jag har matte att göra, prov imorgon och jag har ingen aning om hur det kommer att gå vägen. Därför borde jag räkna lite nu, men en kort update först.

Idrott idag med it-media. Lika spännande som alltid, lite stafetter, lite fotbollsbrännboll och lite innebandy. Sedan lunchade vi, den bestod med av sallad för oss allihopa idag tror jag minsann, det var gott. På svenskan kollade vi på oliver twist, bra film enligt mig. Efter skolan inhandlade jag nya skor och ville köpa ett par till, men något hindrade mig. Plånkan.

Älmhult med tåget, maxi - hämtade ut vårt h&m paket som kommit. Dock kom inte allt med i en och samma leverans och jag fick bara glädja mig åt en bikiniöverdel. Resten kommer med nästa leverans någon annan gång. Sedan kutade jag bort till haganäs, önskade jag. Träffade på mamma på maxi som körde mig, i snigelfart. Ni vet kanske hur det är med långsamma bil-mammor. Det tar hårt på krafterna, att sitta och trumma med fingrarna för att man vet hur sen man är och hur nervöst det blir när man åker skit sakta. Jag vet att ni vet och jag vet att ni lider med mig, hehe. Träningen gick bra och jag ser fram emot tävlingen på lördag. Om jag slipper hamna under bordet på fredag, Julia?!

nej, matte var de som gällde. tack och hej.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0