hoe




Såhär flitig vad jag i helgen, fyllde hela mitt minneskort.
Skämt.
Jag stod emot en milkshake, starkt av mig. Stod emot hela matbiten också, lukten på det stället gör mig inte direkt matsugen heller.

Dansen var tuff för en trött hjärna som min.
Snart ska jag sova.

home sweet home

Har varit hemma i närmare tre timmar nu och har endast sovit. Sista dagen var den bästa. Vi vaknade och begav oss mot frukostsalen. Körde igång med vad som skulles och efter lunch var vi klara för att göra provet. Som förövrigt gick bra och sedan satte vi oss i bilen hem. Skönast.

Ska snart iväg på träning. Är lite kluven på den sidan. Och min tandvärk är fortfarande kvar sedan i onsdags. Kuhul. Nåväl, får väl ta och pallra mig ner trots allt.

puss

grimslöv, lördag

Än sålänge trivs jag bra i Grimslöv tillsammans med goda partners. Trots att vi är så långt ifrån civilisation man kan komma. Igår var vi ute på vandringsfärd vi från ägk, vi gick fem minuter och ett håll. Sedan tog det slut. Det förklarar en hel del om grimslöv och dess sociala liv. Det enda vi kunde se var skog och en kvinna som promenrade med sin hund.

Första kvällen gick vi för övrigt igenom teori och en hel del innan vi fick lite mat. Kvällen spenderades i det oerhört lyhörda allrummet. Det luktar ålderdomshem överallt och snart har jag inga luktlökar kvar. Jag och elin somnade pratandes och huxflux var det morgon.

Teori och praktik varvat med frukost, lunch, fika och middag. Efter middagen tog vi oss en dusch och tog bilen mot växjö. Donken och hemmakväll besöktes innan vi klampade in i biosalongen. Social Network blev det, och det är vi nog alla nöjda med.

Nu spenderar vi kvalitetstid och väntar på en ny dag.
Vi vinner dessutom en timme, hur fint?

so long!

grimslöv

Fruktansvärda tandvärk som har hållt i sedan i onsdags. Måste nog börja använda mina käkar lite mer, säkert därför jag har ont. hehe

Ska snart börja packa säcken för vid 5 tiden styr vi  bilen mot grimslöv. Jag, adde, werner och elin. Tror vi kommer att få en riktigt rolig helg med massor av trapmett utbildning. Det är fint!

Förövrigt har jag så mycket höstlov det kan bli nu, fint det också.

28 oktober

Jag vet vad jag kommer att drömma om inatt. Inälvor som ligger på marken, utanför ett dött rådjurs kropp, som befinner sig under en bil. Fan, det var inget jag behövde idag.

Jag och amanda sprang som två galna älgar till tåget idag och lyckligtvis var tågchaffisen gullig nog att vänta på oss. Han såg nog hur vi hade kämpat oss igenom den 1,1km långa vägen. Eller de 50 sista metrarna som han faktiskt kunde se oss. Tråkig dag med matte och engelska också.  Tränade lite med molle i bråthult också.

Imorgon väntas en bra dag med ingen skola.

Igår var förresten en helmysig dag med julia och lisa. Mest hela dagen. En lunch på ikea med pappa och martina hann jag även med. Blev klippt och klippte. Sedan klippte jag när jag kom hem. Tänkte mest bara få in detta på ett hörn någonstans.

idag ville jag ha såhär mycket snö
men det fick jag inte och enligt mitt horoskop ska jag flirta med en gammal bekant. Undra vem den lycklige är..

olika världar

Godkväll kära läsare.
Idag har vi lärt oss att klippa finish och det var kul. Fast jag fick hår i skorna och i byxorna så trivdes jag väldigt bra. Fast sen började jag gråta när jag inte hittade mitt Marabou Vintervit i någon affär i hela växjö, inte ens på hm. Så jag cyklade till träningen. När vi hade tränat klart cyklade jag och elin till maxi, blev glada när vi hade köpt oss ett varsitt block med choklad. Överlyckliga.


nä, å andra sidan så har denna dagen flytit på ganska bra.
ska nu äta klyftpotatis, är kär i de

festival festivaaal

Yes! En sak mindre att tänka på som behövs på min bocka-av-lista. Fint ska det vara. Åkte ner till träningen efter att ha suttit frustrerad framför datorn. Vilket egentligen var helt onödigt då det bara var en halvtimme kvar. Tränade inget, pratade lite innan jag och mamma körde hem. Tog med oss molle ut på en promenad också. För jag var tvungen att handla tuggummi. Har varit utan en hel dag. För mig är det som att vara utan hörlurar (Vilket jag förvisso också är. För mina är sönder) eller som för en rökare att sluta röka. Tror jag får koncentrartionssvårigheter när jag blir utan tuggummi. Hehe.

Tänkte faktiskt gå och lägga mig i sängen nu. Agneta har på något sätt tryckt in i min hjärna att det är bra med vila, så varför inte följa hennes goda råd.

Förövrigt vill jag ha lite höstlov nu.
Har alldeles för mycket roligt inplanerat nu.
PEACE





hehe

emmaboda

Sitter som klistrad framför datorn och emmaboda.
SKA ha en biljett, helt enkelt.

never knew what i was in for

Får nog nu. För många timmar har spenderats framför denna manick. Fast jag vet att jag antagligen ändå inte kommer att slita mig här ifrån på iallafall en halvtimme, även om jag säger det nu.

Idag är det nog jag som skulle vilja säga fula ord, istället för amanda. Och vill jag säga fula ord, så gör jag det. Hade kunnat rabbla upp alla fula ord i hela ordboken och ändå skulle det inte vara nog. Den engelska, spanska, tyska och franska orboken över fula ord + den svenska hade möjligtvis räckt.
men fuck you får duga för tillfälle.

..

under rekonstruktion

me and the moon

Uppvisningen på haganäs gick bra. Nästan hela familjen Persson är här, fikat är nu slut och jag sitter uppe med både böcker och dokument. Min tredje kopp med te är på väg ner och jag är mindre redo för vad som ligger framför mig. Jag vill hellre mysa i soffan med de andra, men nej.

hejhopp

you can't change this lonelyness

när sista bussen gått, när vi sagt godnatt

Oj men tjena vilken kväll vi fick igår. HELT jävla galen.
Eller så var den inte det, tackar öresundstågen, SJ och mitt dåliga humör för det.

Vi myste med lite glass, läsk, popcorn, polly, salta pinnar m.m hemma hos mig på min uppblåsbara madrass istället. Kollade på film och jag skulle gissa att alla somnade innan klockan ens hann bli 12, amanda iallafall. Mysig frukost hade vi också innan de begav sig hemåt och jag ut på en promenad.


diskade gjorde jag också. Och det ska jag säga er, detta ser man inte ofta. Så grattis lisa och amanda, ni har just skådat världens kanske ovanligaste syn.

Utkast: Okt. 21, 2010

Måste försöka se något positivt i mitt liv just nu..

SÅ här kommer det positiva. Fa-an vad skönt att komma till skolan och få veta att jag fick mvg på matte b provet. Och att jag var den enda av över 50 elever som nailade mvg-uppgifterna. Känner att jag måste få säga detta med tanke på att jag var inställd på ett g.

Okej över till mitt livs jobbigaste 2½ timmarna i mitt liv. För vet ni? Jag har nämligen varit ute i 2½ timme i ösregn, snöregn, blåst och kyla. I 2 och en halv fucking timme. I sura gummistövlar och regnjacka. Vad fan tänkte jag på? Eller nej, vad fan tänkte min pappa på när han sa att det skulle räcka? Inte ens vantar fick jag på mig. Mina fingrar som brukade vara mjuka när man tryckte på dem, nu är de svullna och hårda som sten. Ser ut som prinskorvar, hårda. Jag skulle nog inte få på mig någon av mina ringar som de ser ut nu, och ont gör det! Mina fötter frös till is redan efter en kvart och då återstod bara 2 timmar och 15 minuter. Jag ville bara dö. Molle verkade ändå hyfsat nöjd och glad. Jag var tvungen att fälla några tårar för att jag tyckte synd om mig själv.

Nu har jag dragit på mig en långärmad tröja och en kofta på det, ett par leggings och mjukisbyxor, strumpor, raggsockar och mina mjukistofflor. Har tänt ljus i hela rummet och sitter med datorn i knät. Ligger under två filtar och ett täcke. Har varit hemma i en halvtimme nu och fortfarande skakar jag.

Välkommen frossa och hej sjuksängen.
Vanligtvis får man inte tycka synd om sig själv, men fan. Just nu är det synd om mig!


Hata vinter!

21 oktober

Bra start på dagen att försova sig, men jag är inte bitter.
Snön är kvar och det har jag dokumenterat. 

Idag äter jag en ovanlig frukost och lär säkert aldrig vilja äta det igen. Nu har jag iallafall provat på det också. Ska snart dra på mig mina fodrade boots och klampa bort mot stationen.

just the way i'm feeling

Måste göra en ny design till min blogg tror jag. Känner inte för att mötas av en poolbild en dag som denna. Säkerligen inte om en vecka heller, eller om en månad. Nu ska jag käka lite crunch och titta på grannfejden där de ikväll bråkar om en sten. I markaryd..

Måhända att tågen är lite sena imorgon, wanna bet?
Om det är minusgrader kanske.

ovanligt

Jag kollar på facebook och kan genom detta se att det snöar.
UTAN att ens ha kollat ut genom fönsret.
ganska fantastiskt om du frågar mig... not, hehe.

lightning crashes

Skönt att komma hem vid ett dag. Sov som en sten på tåget, helt okontaktbar med andra ord. Hemma har jag varit duktig. Jobbat med affärsplanen och gjort lite olika logotyper. Tänkte överraska med god kamratskap från min sida. Lite stress arbete på det och snart kommer jag till matte-delen. Troligtvis den del jag tycker minst om och fasar mest för. Kollat one tree hill också, men det behöver jag knappt nämna. För varje onsdag kommer ett nytt avsnitt, vilket  betyder: varje onsdag - one tree hill. Fint


förresten vill jag till spanien igen och ligga på playan åtta timmar om dagen.
Och gå lite på Irish pub.
gotta love it


men istället ska jag lägga mig i badkaret och låtsas att jag ligger i havet med min luftmadrass. Kan nog få samma feeling på de minsann, med lite badsalt och  vattenvågors-ljud. Kanske ett par ungar som leker med en badboll och skvätter lite vatten på varandra också.

Non of dem

Siesta betyder fiesta!
AS FRÄNT med kirrad siestabiljett.

Idag klippte jag en tant som nästan sov i stolen, eller så slappnade hon av. Gullig var hon iallafall. Är stolt över att jag varit ute och gått fyra dagar i rad och tränat tre av dem. Har träningsvärk i diverse kroppdelar efter träningen igår. Särskilt i magen, klarade inte att göra två sit-ups.

Nu ska jag definitivt inte duscha och definitivt inte sova.
För vem behöver det?

jag är en soldat för dig

Jag anade ruggig måndag, så igår kröp jag ner i sängen med tända ljus och one tree hill. Det gillar jag mest med hösten, riktig höstmys med värmeljus i hela rummet. I morse vaknade jag (knappt) till en alldeles för mesig väckarklocka. En godnatt-melodi, fast halv sex på morgonen. Måste ändra på den innan det resulterar i en oplanerad sovmorgon.

Idag har vi endast suttit vid datorerna i skolan. Lagom bra för min quasimodo-hållning och mina fyrkantiga ögon. Javisst, bara ta kål på oss, heeellugnt! Tåget vid tre, hem och äta, innan jag tog en promenad ner till haganäs. Träningen idag slutade i en tjurig kristin och en mamma som försökte dra på mig byxorna. Vi gick hemåt tillsammans och nu har jag tryckt i mig lite jordnötter.

Fick min GHD idag.
Glad tjeeeej. För er som inte vet vad de är, så är de en apbra plattång.
Stackars mitt hår och mina fingrar som kommer att hamna i kläm då&då.

nu ska jag hoppa in i duschen

söndag

Kollar på hästhoppning och känner mig lite nostalgisk. Tänk att när jag var sex år gjorde jag allting för att få ha en häst på baksidan av vår trädgård. Jag försökte till och med att pappa skulle slippa klippa gräset för att hästen skulle äta det istället. Vilket jag förstår idag kanske inte hade fungerat. Så istället fick jag nöja mig med att klistra upp 100 posters på mina väggar med hästmotiv, köpa hästtidningar och kolla på hästhoppning. Tror att jag är en tjej rakt igenom. När jag var mindre ville jag bli vetrinär, ha häst och nu är jag påväg att bli frisör. Tur jag föddes som tjej och inte kille. Hehe.

Gick en promenad i solen innan. Tänkte på hur skönt det var tills jag kom på att det faktiskt inte var så skönt. Det var asjobbigt och jag längtade nog mest till bara till soffan och one tree hill. En skål med godis också, fast den får jag nog ta imorgon. LISA TA MED GODISET IMORGON! (har du ätit upp det dödar jag dig!)

Snart ska jag dansa.

hjäääääärta

standing where you left me

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7969268.ab

skulle vilja sparka mannen, hårt i skrevet.

go left

Jag tror min tårkanal har slutat fungera. Eller har den kanske börjat fungera, hur man nu än ser på det. Mitt vänstra öga gråter konstant och har typ gjort sedan igår. Det är jobbigt när sminket förstörs, he he.

Konstaterade på min powerwalk att jag faktiskt är rädd för precis allt. No exceptions. Fick håll i mina smalben också. Nu ska jag kolla på dear john, äta upp mig så att jag får tillbaka alla kalorier jag förlorade under min promenad och vänta på vad livet har att erbjuda. Och jag hoppas på gud, att den erbjuder lite smultronvin och sjuhelsikes bra sällskap. Men jag får väl fortsätta drömma.


nått sånt här hade kunnat återställa min kropp till dess normala igen

inget att förlora

Jag hade en himla mysig fredag och kväll tillsammans med fina vänner. Jag inhandlade ett par skor i växjö, snygga!(!!). Jag och lisa tog tåget hem vid fyra efter att ha lekt med våra moodboards i skolan. Jag gick hem och somnade, missade såklart siesta-biljett utsläppet. Slå mig på fingrarna, så himla typiskt. Jag åkte istället hem till lisa med vår godispåse på 1 kg. Där skulle det mysas. Andy, jp och albin tittade förbi för att bli lite snygga i håret, så vi klippte dem och satt en stund och pratade. Angelina och Jessica kom med pizza och vi åt och myste.

Runt halv elva gick vi bort till jp för lite till sällskap med dem. Vi rökte vattenpipa och pratade. Kul att umgås lite med dem igen, år och dar sedan vi faktiskt gjorde något sådant. När vi alla höll på att somna, runt 1, gick vi hemåt. Jag och lisa intog sängen och sov som två stockar. Idag har jag varit ute lite i solen. Det är så fint.  Och så har jag städat rummet. Hoppas mamma fortfarande tycker om mig även om hon nu faktiskt kan se mitt golv. Vem försöker jag lura? HON KOMMER ÄLSKA MIG.

nu; klyftpotatis, schnitzel och bearnaisesås.

fuck you very very much

Jag hade kunnat säga att jag hatar att inte veta vart folk står någonstans, men hatar är ett ord som används för flitigt vid fel tillfällen. Ogillar. Ja, jag ogillar att inte veta vart folk står. Om de bara hade kunnat ha sina två fötter och tio (förhoppningsvis) tår på jorden så hade det varit lättare. Fast vad hade jag räknat med? Alltid finns de sådana personer som inte ens har varit på jorden, såna som bara flyter runt i luften och inte har någon som helst aning om vad som är upp och ner. Sanningen hör inte till deras vardag, utan konstast är det lögner på lögner. Jag lägger av, ger upp. Finito, hejdå.

Av en helt annan anledning så behövde jag ikväll fälla några tårar. Vet inte varför men det var skönt. Dagen har varit tråkig och inte särskilt nödvändig. Matteprovet var bajs och filmen sög, helt enkelt. Gick en runda med johanna, blev på bra humör och åkte till bråthult för att tänja på mitt tålamod. Ville ha ihjäl jycken men hejdade mig. Skulle åkt till lisa nu, men naturligtvis ska min mamma leka mamma idag. Så nu är mitt humör långt nere.

Därför tänker jag inte ge detta inlägget en endaste smilis.
Möjligtvis denna (^^^)  för det är en haj i facebookchatten.
Känner mig lite som en haj idag, med ilande tänder. Så jag måste förövrigt gå till tandläkaren och slipa gaddarna lite. Bra notis till mig själv. Tror jag borde sova, drömma om en enhörning och bli på bra humör igen.

the very best

Åh, veckorna går återigen alldeles för fort. Igen.
Igår hade vi kundpass och jag fixade martina i håret, färgade och klippte även jennis systers kompis. Båda blev kanonfina och jag blev nöjd. Jag och martina myste tillsammans på kina med buffén. Tränade på kvällen och powerwalkade lite med mamma hem. Idag körde vi lite uf innan jag åkte hem och jobbade med svenskan. Var ute och gick en runda med johanna och direkt efter med mamma. Skönt. Nu har jag suttit i hundra år med matematiken, lagom kul.

Förövrigt har jag fastnat för something corporate, lifehouse och citizen cope's nya album. Helt fantastiska alla tre.

Citizen Cope - The rainwater LP
http://open.spotify.com/user/anv%c3%a4ndare123/playlist/0My5j70AY6unCssVwlWu9o 

Lifehouse - Smoke & Mirrors
http://open.spotify.com/user/anv%c3%a4ndare123/playlist/2xpswchz7BFk0xK8lPCXvi

Something Corporate - Played in Space: The best of Something Corporate
http://open.spotify.com/user/anv%c3%a4ndare123/playlist/3PzDwSkOuyUa9tzKXPsBYD

lite hjälp på traven till er alla.
För övrigt väntar jag på Body Talk Pt. 3!

nail polish


Idag anlände dessa godingar i brevlådan.
Nu ska det målas naglar vill jag lova.

Orkar förövrigt inte skriva något mer just nu, tar en powerwalk med mamma istället. Matte B får vänta.

give me a kiss, then give me one more

Klockan åtta satte jag mig i bilen tillsammans med Werner, Adde och Jimmy till Grimslöv. Uppvärmning, väntan och sedan var det vår tur att köra racet. Flickorna kammade hem 3dje priset och vi i mixlaget fick en andra plats. Nöjda och glada åkte vi hem igen och på kvällen vankades det trevligheter. Jag själv visste inte förrän i sista minuten. Julia kom hit och vi gjorde oss iordning, drack lite vin och åkte vidare för dans och ståt. Blev mindre peppade när vi fick stå i kön i en halvtimme. Och när det började med näsblod för min del. Med tanke på att jag aldrig har haft det förut, så kom det ganksa olägligt. När den mörka stunden var över tog vi oss till dansgolvet och tappade varandra. Jag hittade nya kompisar i form av daniel som också fick bli min spanare. Hittade mina gymnastikkompisar, hängde lite med dem. Dansade lite och såg folk slåss som treåringar, sedan var det dags att pysa hemåt.

Började min söndag med näsblod (?! vafan händer med mig egentligen?) så det bara gölade om det. Försökte läsa min bok och skriva lite svenska, resulterade i att jag sov från klockan 1 till 4. Grattis, bra jobbat. Nu ska jag träna lite med molle, sedan gå ner till linné och träna lite dans. Lagom sugen idag må jag säj.

den berömda uppvärmningsbilden. det är ungefär såhär det går till när vi i ägk värmer upp.

drop dead



HERREGUD, jag kissar snart ner mig.

tävling imorgon

Nu börjar min nervositet stigas över huvudet. Imorgon är det tävling i grimslöv, Gottåsa cup. Jag ska ge mig fan på att klara det som gick så snett förra gången, jag ska ge allt. Det är alltid lika mysig stämning på tävlingarna, det är nog som folk säger. Att vi är som en liten familj tillsammans, hela ägk. Det är fint. Imorgon ska kameran med, hoppas på att hitta någon som kan ta lite bilder åt mig också, brukar vara ont om det.

Nu måste jag sova, för annars kommer jag vara dödens imorgon.
nervös_tjej_93.

kiss&hugs!
puss&kram
herrå

flyger iväg som ett pappersflygplan

Det har varit ganska mysigt med lite regn idag faktiskt. Vi kom med tretåget vilket kanske inte förvånade någon av oss med tanke på vilken oerhört bra koll vår käre engelska lärare har på oss. Tog mig en tupplur innan jag drog med mig Johanna ut på en promenad i regnet. Åkte till bråthult och tränade lite, nu är det mörkt och det regnar fortfarande.

Det är höst, garanterat. Gula löv som ligger på marken kan inte vara något tydligare tecken. Tror det kan bli en mysig höst i vilket fall som helst, regn eller inte. Tar mig en välförtjänt sovmorgon imorgon, en timme iallafall. Ska krypa bort till sängen och kolla igenom estetiskverksamhet-redovisingen.

godnatt

alla tror dom vill ha dig

Vilken givande engelskalektion. Jag har spelat dxball, brick breaking och bouncing balls. Snart ska jag gå och göra en engelska redovisning för att sedan återvända till mitt spelberoende. hehe

21.38

Efter vår enda lektion, UF, chansade vi och tog löpet mot perrongen. Och löpa, det fick vi minsann göra. Fruktansvärt fint att komma hem vid tolv en onsdag som denna. Lite onsdagsmarknad i älmhult och jag sällskapade med pappa och martina. Köpte min kolarem som vanligt på marknader och nöjde mig med det. Jo, och lite garn. 10 st för 100 spänn, fyndigt. Nu ska det stickas lite till. Körde igång med lite matte och engelska när vi återvände hem. Sov en timme och nu har jag, mamma och martina varit ute och gått en runda. Så otroligt skönt att hämta lite nya krafter utifrån.

Förresten så har vi 93 medlemmar i vår facebookgrupp, FETT. Gå med du också vettja, hehe. Nu ska vi äta popcorn och kolla på tylösand. Ganska pinsamt egentligen, men.. underhållande. Imorgon ska jag försöka kolla klart på de nya avsnittet oth som kom idag också, för det gick ju inte att kolla på här iallafall. Godnattens!
min greatfriend, julia bengtsson :)

I tried goodbye

Ikväll ska jag för en gång skull gå och lägga mig innan halv ett. Nu, ungefär. Godnatt!

5 oktober

Igår var det intensivt minsann, med ganska så passiva stunder. Började dagen med frisörteknik där vi skrev ett arbete om olika situationer man kan hamna i. Fick lite försäljningsgrejer också som vi ska sälja för att få ihop pengar till en resa till london. Så mina kära läsare, behöver ni strumpor, underkläder, tröjor eller liknande så har jag en hel katalog till salu för er med New Body grejer. Hehe, där fick jag in lite reklam mitt i allt också. På svenskan tittade vi på film, jag såg grabben i graven bredvid. Kanske inte en film jag vanligtvis hade valt att titta på, men med lite godis tog vi oss igenom det också.

Cyklade hem en runda efter tåget för att lämna av lite saker, cyklade ner till träningen. Vi tränade häcken av oss bokstavligen. Det kompenserade vi upp med ett årsmöte och en mycket trevlig stund på sorello med linda, göran, mahesika, adde och werner.Kom hem lite efter tio och då var de nästan omedelbums i säng utan att somna.
Nu har vi frisörteknik och lite teori. Ikväll ska det tränas lite till och ännu ett möte. HEJHOPP

hehe

förresten så märks det att jag har kollat alldeles för mycket på one tree hill. Inatt drömde jag att jag skulle gifta mig med keith, men ångrade mig samma stund som vi skulle gå till altaret för att han inte var där och jag tycker ålderskillnaden var för stor. Så jag grät floder och cyklade iväg på min cykel och hamnade på något egypiskt ställe där någon skulle mörda mig i skogen.

Förstår inte vinken. Fast det var ett rätt najs dröm ändå, om det hade varit nathan eller lucas förstårs. Det var vad jag ville säga. Hej då.

jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks

Äntligen har jag blivit färdig med boken, ett öga rött. Aldrig i hela mitt liv har jag läst så intensivt. Någon gång måste man väl prova på det också, i guess. Idag snubblade jag dessutom på tiden och gick hemifrån vid 6 och var på linne tjugo över, trodde vi började halv sju på dansen. Kom på mig själv med att blanda ihop tiden med hundkursen och dansen. Så jag pinnade hem igen och kom hem lagom tills det var dags att bege sig igen. Denna gång med bil. Bra träning idag och imorgon blir det värre.

Nu ska jag sticka lite och imorgon är det frisörteknik och svenska. Träning på det. Finafina liv.

3 oktober

Torsdagens inlägg fick vara inlägget över hela helgen. Vilket kanske inte riktigt var min mening, men har man inte ork till att skriva och låta glad så har man inte det. Därför har jag utelämnat just det i helgen. Nu har jag funnit lite ork efter att ha gafflat i mig morötter och gurka.

Min fredag såg bra ut. En lång sovmorgon fram till klockan 12.15 då vår första lektion började. Vår första och enda. Estetisk verksamhet och vi skrev ett två-manna-arbete om två svenska konstnärer. Jag och Sandra kämpade på och blev i stort sett färdiga. När vi slutat gick vi på stan, eller närmare bestämt vi gick till h&m. Fyndade en fransklänning för hundra spänn som jag troligtvis inte hade köpt om den inte hade kostat just hundra kronor. Impulsivt och jag hann inte ens pröva den. Snacka om chansning. Har fortfarande inte provat den, men det är en annan femma. På kvällen åkte jag och johanna med kina/thaimat hem till Evelina och myste framför en film. Proppmätta och väldigt trötta åkte vi hemåt och jag somnade som en stock.
I lördags var planerna få. Började dagen med att åta ut på sjön med pappa för att ta upp båten ur sjön. Det gick snabbt och bra och redan någon timme senare låg jag i sängen och råläste min svenska bok. 140 sidor. Starkt av mig, bara hundra kvar, ungefär. Åkte ner till klöxhult och tränade ett par timmar, vilket var mysigt. På kvällen färgade jag mammas hår och tanken var att jag och palmis skulle åka till amanda för att mysa. Omständigt blev det och vi kom aldrig riktigt så långt. Istället ruttnade jag med min bok i famnen och en martina bredvid mig. Somnade efter att ha pysslat och försökt ladda ner musik på datorn, men gav snabbt upp.
Idag ska jag ta det lugnt.
tjarrå!
RSS 2.0