luminary ones

Fick precis just NU dåligt samvete över att jag inte har pluggat ett smack under lovet. Ägnade inte ens fem minuter på det. Har man lov så har man. Sliter lite med att försöka lära mig alla Sveriges lagar. Lyssnar lite på min hakuna matata-lista, som ännu inte är fullbordad. Har inte orkat leta låtar på ett tag, kräver ju en del omsorg när man väljer vilka låtar som ska tillhöra vilka listor. Hehe.

hakuna matata här kan ni få peaka lite.

Ramlade nästan i duschen idag, det var en ny upplevelse. Såg döden i vitögat men klarade mig utan ett fall. Bara ett halvt nedrivet drapperi och en stång i huvudet. En bula får jag nog räkna med. Tänkte precis skriva att det var synd att ingen filmade, men kom på att det nog var tur. För man duschar ju faktiskt inte med kläderna på. Hehe.

Ja, men herrå


tyrant

Idag var jag positiva tjejen fram tills att vi missade tretåget med 30 meter. Då var livet hopplöst. Försökte inte ens låtsas vara glad över att fyra tåget dessutom var försenat. Downhill idag igen. 

Kom till träningen där en photosession vad i full gång. Hoppade över det och körde lite annat. Fast satt mest och snackade, hehe. Ska ta en dusch nu, förtjänar det. 

Gör ett nytt försök imorgon.

I put myself out there

Vet inte hur jag orkar med mig själv en dag som denna. Är trött på att göra ingenting, men ändå gör jag ingenting. Är dödshungrig men pallrar mig inte ur sängen för att ta något att äta. Kurvan är mest downhill här ifrån. Borde egentligen kanske plugga lite inför provet, fast det orkar jag ju inte heller. Dör i självömkan här borta, haha. 

Ska bli världens positivaste tjej igen. Efter att denna dagen är över förstårs. 
stor puss, eller nått.
:)

jag vet att hon är söt men håll tillbaka

Har börjat fundera ut ursäkter för gårkvällen. Det går trögt. Hatar vad man gör mot sig själv, ogillar dumma korkade sms och avskyr att vakna klockan 1 mitt på dagen med huvudvärk. Lite ångest tillhör väl söndagar, antar jag. För övrigt hade jag en väldigt bra kväll hos matilda. Tack för den!

Nu ska jag inte röra mig en millimeter, sängen och en film fram tills dansträningen börjar. Ska bli spännande att se hur man tar sig igenom den, hehe. Låter som att jag blev skitfull, spydde och åkte hem. Jag lever och mår bra utan att ha blivit skitfull, utan att ha spytt men efter att ha gått hem i bra sällskap.


don't justify me

Tog igen lite nya avsnitt oth som jag inte har hunnit kolla på. Kunde inte sova efter det så var tvungen att spela spel på mobilen tills jag somnade. Halv 3. Hehe. Cool tjej. Har precis städat martinas rum. Älskar att jag kan få pengar för sånt. Är i stort behov av alla pengar jag kan få tag på. Har levt fattigt hela denna månaden, fattar inte hur det har gått ihop sig. Fast det har det ju inte heller, hehe. 

Tänkte ta en snabb tripp till ikea med mamma. 
Ikväll är det party, men först ska jag käka upp mina pocky's. ÅH beloved pocky. Får mig att vilja åka till Thailand. Det vill jag hela tiden förvisso, men nu liksom. Just precis nu.

Dont tell me love is something you won't try again, thats just not true

Jana Kramer – I Won't Give Up - Acoustic
bra liksom

cam gigandet

snygg!
Är helt okej med att han dyker upp i 7/10 filmer nu för tiden. Helt okej.

why don't you kill me with your love

I fyra jävla timmar har jag städat. Är helt slut i vartenda muskel jag har i min kropp nu, men fan vad fint huset är nu. Mamma och pappa borde vara galet stolta över mig nu. Detta är troligtvis en engångsförteelse och jag kommer aldrig i hela mitt liv lägga ner fyra timmar på städning, en fredag. Hehe klirr i kassan iallafalll.

Tandläkaren gick bra. Såg ut som hulken ett tag utav all grön lera hon kletade överallt. Hehe. Trodde mina tänder skulle sugas bort allihopa när hon skulle plocka av formerna, dog lite. Snart kommer mamma hem iallafall, då ska vi gå ner i byn och fika. Om hon inte hinner få en hjärtinfakt innan dess, när hon sett hur fint det är i huset alltså. Hehe. 

hehehehe, herrå

burlesque

Har fått påminna mig själv minst tio gånger idag att jag ska till tandläkaren imorgon. Kom precis på det igen. Fasen alltså, det är något med mitt minne. Som en guldfisk. Tar emot att behöva ställa klockan faktiskt, men jag lär ändå vakna innan klockan ringer så egentligen borde det inte kännas tungt. 

Har precis kollat på remeber me för tiotusonde gången, tänkte kolla på burlesque nu innan jag ger upp för dagen. Poppade nyss lite popcorn också, men kom på att jag inte var särskilt sugen. Tvingade pappa och mamma att äta dem istället.
peace

jag vet att det är svårt att vara själv

Har myst runt i min leopard byxdress mest hela dagen. Promenaden var tokskön trots att solen försvann och kom tillbaka lagom till jag var hemma igen. Lagade lite mat och vilade framför OC innan jag cyklade ner till klöxhult och tränade i 2 timmar. Skönt med lite extra träningar ibland. 

Nu skulle man väl kunna säga att en dusch är precis vad jag behöver och ska ta. Imorgon är det fredag! Fast det har ju varit fredag hela veckan, hehe.

tappar hjärtat i knät

Det är svårt att släppa pennan när man väl börjat. Spenderat de gångna tre timarna på att rita, hehe. Nu tänkte jag ta mig en runda med hunden ute, knappt minusgrader och solen skiner. Tror minsann skinnjackan får åka på idag igen. 

trivs så bra.

ett papper, några pennor

Hittade ett par HB-pennor längst inne i min garderob och längst ner i mina lådor. Började rita lite, fastnade i det och nu har tiden sprungit iväg. Shit, måste sova. Godnatt!

mys i solen

onsdag

Herregud! Jag drömmer så jäkla sjuka grejer nu för tiden, blir nästan rädd för mig själv.

Igår var en fin dag. Träning i tre timmar och resten av min kväll spenderades hos Julls med popcorn, chips och film. Precis vad jag behövde,  började just bli paranoid av att bara gå hemma. Och ändå har bara halva lovet gått. 

Idag skiner solen igen. Tänkte jag skulle ta en promenad bort till bökhult idag, har inte varit där ute på hundra år. Måste till banken idag också. Tänkte övningsköra lite, ge mig på det fanskapet igen, hehe. Nu är det ju inte snorhalt ute och risken att jag kör av vägen har ju minimerat ganska kraftigt. Det och dubbdäcken ska nog hålla mig kvar på vägen. hehehe
Adios!

betneeeer

Har haft lite massage tid med Martina, gjorde susen. Skippar filmen för tillfället och kollar på Betnér. Vilken kille! Vill åka och se honom igen, så grym!

Imorgonkväll ska jag mysa med Julia. 
Bra. Bättre. Bäst.

your song

Helt sjukt jävla slutkörd och inte på det där sköna sättet som går att njuta av. Jag kommer att ha träningsvärk i hålfoten. Powerwalkade till träningen och joggade/gick hem. Börjar få igång min motivation nu, känns bra. Borde kännas bra med tanke på vad jag har lyckats avverka denna dag. Vaknade, åt lite fruktost till en film, sov lite till, kollade på en till film, sov lite, en ny film och vipps, träning!

Tur jag inte har något som kallas dåligt samvete.
Har druckit en stor varm kopp touberolnekaffe och ätit en macka.
Tänkte fortsätta min kväll med.......... en film.
Ja, ni hörde rätt. Godnattdå

sweet fire of mercy

Verkar ha fått en dille på filmer. Vet inte hur många filmer jag har kollat på de senaste tre dagarna. Idag lyckades jag till och med hålla mig vaken i två filmer i rad. Eller okej, jag tog en paus mot slutet av den första filmen, sedan var jag fit for fight. På tal om det är jag ganska fff för dans nu. 


hehe, bara för att liva upp bloggen lite. exempelbilder åt hela världen!

die everytime i look inside

Om vädret kommer att se ut såhär många dagar till så känns det som att det är det enda jag kommer att tjata om. Hehe. Idag fick skinnjackan åka på på morgonpromenaden. SÅ skönt. Frös inte ens med converse, måste varit första gången iår. Gärna för mig om det är såhär sportlovet ut, då vet jag iallafall vad jag kan sysselsätta mig med ett par timmar om dagen. 

Snart ska jag och pappa åka och handla lite, tänkte jag skulle laga mat idag. Börjar bli rätt grym på det nu faktiskt.
Ikväll ska det dansas, fint.

for the first time

Hatar när man slår i den ömma punken i armbågen, gör fruktansvärt ont fortfarande. Då var det ändå två timmar sedan jag gjorde det. 

Solen har skinit idag, jag firade med en sovmorgon och sedan en lång powerwalk ner till möckeln och hem. Fina grejer det. Var ute ett tag till efter det innan jag kom in ganska frusen för en kopp te och film. Ganska bra start på lovet trots att alla mina vänner är på olika håll. Ikväll ska jag mysa med pappa och fruktsalladen jag skrapade ihop. Gott.

Ska göra en ny spellista på spotify också, behöver något nytt.

hakuna matata

Vilka lirare!
Har laddat ner alla tre filmerna nu, känner att dessa två pojkar kvalificerar sig till mitt fredagsmys. Lagade mat till mig och pappa innan också, blev helt fantastiskt. Eller låt oss iallafall säga, att jag inte behövde använda min plan B. (Den överblivna pizzan från igår) Hehe.

Hakuna matata, mina vänner!
So long!

jag har stått utanför din port så många gånger

Trött i huvudet och ont i ögonen. Det är så det blir när man leker med blekning i hemmet utan pumputsug. Kommer dö av för mycket inandning av kemikalier. Försöker laga mat utan att det ska smaka sill. För det är det enda som luktar något här i huset efter att jag vädrat ut blekningen. Sillen sätter sig i allt, mina kläder luktar till och med det. Det är en utmaning att försöka få maten till att smaka något annat.

Förresten!!
Så är Amanda INTE skallig. Det var bara väldigt blåsigt i malmöet.
Tänkte bara klargöra detta för er.
Haha söte liksom, PUSS!

fantastiska fredag

Åkte till skolan, skrev en reflektion och utvärdering och sen åkte jag hem. Lönt, men skönt. (hehe rimningen) Hamnade i en kupé med 12 huliganer och alla hade köpt pommes och hamburgare. Snacka om att jag blev lite hungrig, eller så. Fick nöja mig med omelett hemma.

Snart kommer Johanna och Pontus hit för att göra sig (förhoppningsvis) fina i håret. Hehe. Så länge kränger jag lite mariekex (göra mina sår i gommen ännu större än vad de redan är) och kollar på due date som aldrig hann ses klart igår.
Herrå.

jag är nästan där

Det var väl ungefär det här jag sysslade med på engelskan idag. Kollat på tatueringar, jag är så galet sugen! Något i den här stilen, fast inte den texten. Känner mig som ett barn som har försökt tjata på pappa om en till klubba innan maten, fast en tatuering innan 18 istället. Gick sådär bra, men tror att om jag tjabbar lite till med honom så kommer han ändra sig. Han vågar nog bara inte erkänna att han tycker det är fint.
Tänkte kolla due date nu.
och äta en omelett, GOTT!

17 februari

Valde alternativ ett, var skönt. Skolan var något utöver det vanliga.. eller nej, det var den ju faktiskt inte. Vi kom, vi gjorde ingenting, vi åkte. Tog en brakfika på derés med mamma när jag kom till älmhult, det var gott och så välförtjänat. 


Känner mig för övrigt lite sådär idag, kan bjuda på det. Ska nog hitta en ny serie att plåga mig själv med, det är ju trots allt snart lov. Då måste man ha något att fördriva tiden med, särskilt morgon och kväll.

Bortser man från att jag precis sa att jag känner mig som tjejen på bilden, kan jag säga att jag faktiskt är lite glad. För det visade sig att världens coolaste mormor ska komma hit och bo i sverige i ett par månader. Ända från Australien till Sverige. Jag skulle nog betta på att hon pallar max tre dagar av vintern, sen åker hon nog hem igen. Hehe. Nästa vinter kommer hon förstårs, denna hade hon nog dött av. Vi får hoppas för hennes skull att vintern är mildare nästa år. Wie!!

solsidan

Oj, råkade kolla igenom hela säsongen av Solsidan idag. 
Fick ångest. Borde sova, godnatt!

Im shoo shoo shakin, sha shakin

Har suttit framför min blogg för många timmar nu. Nu är jag, om möjligt, ännu tröttare på design och var allt det heter. Därför, kör jag neutralt. Svart på vitt och en härlig bild. 

Lyssnar för övrigt på Rooney. Lite Veronica Maggio också. Funderar över hur jag på bästa sätt ska avnjuta min sovmorgon imon. 2 alternativ. Alternativ 1: Vakna lite tidigare, äta en lugn frukost, gå ut med hunden, kolla lite film och sedan gå ner till stationen. Alternativ 2: Sova jävligt länge, ta på sunkiga kläder, skita i frukost och smink och gå till stationen. 

Snart sportlov!

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Har kollat sju avsnitt av solsidan, helt okej faktiskt. Sov lite också, liksom ett måste när man kommer hem tidigt kan jag tycka. Särskilt efter igår. Åt kall mat för att jag missade när pappa blev klar med maten för att jag sov. Så långt kan jag till och med gå för att få sova. Och jag kan säga er att kall mat, det var ingen höjdare.

tänkte jag skulle lägga in lite bilder, för det var längesen, men sen kom jag på att jag inte har några. Tråkigt att jag glömde min kamera hemma igår, hade varit kul att ha lite bilder därifrån. Fick nöja mig med några på mobilen.
Är så skönt att ha detta projektet över. Knäppt det kommer att bli att börja ha vanliga lektioner igen. Dock är våra fina tre halvdagar i sträck helt orörda. Kommer kunna glida igenom hela vårterminen på ett schyst sätt, tror jag de. 

Och varför inte lite bilder från i helgen, de få jag tog vill säga.
Sådär ja. Nu ska jag krypa ett varv runt huset på alla fyra. För det tyckte pappa att jag skulle göra för att straffa mig för att jag inte plockat ur disken ur diskmaskinen. Bäst att göra vad mannen i huset säger.

naturgodis, film, säng.

Tar mitt naturgodis och lägger mig i sängen med lite film.
och rent ut sagt skiter i allt som måste göras.

.

Tolv timmar i skolan med diverse redovisningar och slit med uppsättningar är jag ganska så slutkörd. Godnatt.

i hate valentine's day

Finns det något mer irriterande än när någon försöker prata med en samtidigt som man fönar håret? Nej, jag tror fan inte det. Tog mig minst tio minuter extra på grund av min pappa. Hamnade ur balans från mitt schema för dagens kväll. Hehe. 

Bajs åt alla hjärtans dag också. Hela universums par har visat sig ute på stan, hand i hand. Okej, vi fattar att ni har pojkvänner ni vill visa upp. Själv kunde jag stolt visa upp mina finaste vänner, med en fika på scores trots att vi var några man färre än vanligt. Vi har förberett oss på museet inför imorgon. Grymt nervous. Kunde varit iallafall. Det kommer nog imorgon.

Tränade gymnastik till kvart över 6, idag gick det för en gångs skull åt mitt håll och så var jag tvungen att gå tidigare. Det är ju bedrövligt. Åkte till millebygden och tränade lite hund. Behövde ta en dusch efteråt, stank. Nu ska jag dra igenom min redovisning en sista gång innan jag kollar klart de två sista avsnitten OC som någonsin gjorts. Fast funderar skarpt på att titta på I hate valentine's day. 

over and out.
hehe
gött med ett hm paket som ligger och väntar på mig, inte lika gött för min plånbok. ACK

overdosing with you

Fan vad skönt det var!
Eller vem försöker jag lura? Det är inte skönt att vara ute och springa, man blir anfådd och får ont i halsen när man andas med munnen. Känns i benen nu. Jag försökte njuta lite av vädret medans jag svettades, gick sådär. Så nu ska jag och mamma ta en promenad istället, som pricken över i:et. 

Ser fram emot mina stuider om hår, romeo och julia och muntligt redovisa inför hundra personer. Måste älska mitt liv. On top of det så är det alla hjärtans dag imorgon. Fifan.

solskeeen

Strålande solsken när jag vaknade idag. Det gav mig energi till att städa mitt rum. Så nu är jag nöjd över att ha gjort det. Klippte mammas kompis också som kom förbi med sin söta bebis. åh. Nu ska jag bege mig ut på en joggingtur, fick lite inspiration av julia som hade joggat hit för att hämta sin väska, hehe. Söt liksom.

Nå. På med brallor och dojjor, tjarrå.

development

Istället för att söka hjälp tänkte jag att ladda hem solsidan var en bra idé. Ännu en serie, tänkte i gossip girl banorna också. Fast då kände jag; äh vafan, ge dig nu. Skaffa dig ett liv.. men tänkte trots detta ge det en chans liksom.  Vet inte hurvida jag bör kolla på det ensam eller med någon för att kunna skratta. 

Fredagen innebar pyssel i skolan och förberedelser inför torsdagen. Har sjuk ångest. SJUK alltså. Därför tog jag tåget hem, söp skallen av mig och gick på fest. Bra idé. Hehe groteskt. Så gick det inte till, men vi åkte till Sophie för att fira hennes artonsårsfödelse. Grymt kul när våra fötter gick i sina egna banor. Flow. Inte lika kul att gå hem i strumpbyxor i 10 minusgrader. Såg fram emot pannkakor och kunde gå flera mil utan att klaga.

Idag vaknade jag... utan huvudvärk men fick fet näsblod i en kvart istället. Har man inte det ena, får man det andra. Trodde jag skulle dö av blodförlust. Klarade mig. Klippte Joel och tog en tur till växjö med syster och mamma. Handlade lite för mycket grejer, men av goda skäl. You, me and Dupree går på tvn och jag har en kopp te i min hand. Överlever nog denna kvällen också.

tell the world that i am coming home

Min sovmorgon bestod av en lång promenad i snö, havegrynsgröt och oc. Tog tåget vid elva och åt lite lasange i skolan innan vi påbörjade engelskan. Jobbade in rasten och gick lite tidigare, skönt. Gratis kaffe på tåget under hela februari kan ta sig i röven! Automaterna funkar ju ändå aldrig. Fick besök av Johanna och hennes bror som behövde en klippning. Det gav jag honom och fick bra sällskap för en stund. 

Fick hagel i ögonen när jag cyklade hem i motvind, det gjorde sitt vill jag lova. Tror det har fastnat ett korn bakom mitt öga, men sjunger på who's that chick och försöker överleva denna sveda. Lagade förresten mat till mig själv idag. Lite tragiskt att vara helt ensam i ett mörkt hus och laga mat till sig själv. Det fick gå. Klyftpotatis, bearinessås och schnitzel. Mums.

Förresten måste jag nog erkänna att jag är världens största nörd. Kollade lite oc innan, Marissa dog och jag tänkte "nej men det är ju inte i säsong 2 hon dör". Och så kollade jag, jag var på säsong 3, sista avsnittet! Freaking nolifer som bara sitter och nötar sorgliga serier. 3 säsonger på 2 veckor, jag måste söka hjälp.

ledsen för att förstöra spänningen för er som inte sett oc. hon dör, okej!

jo, jusste...

... sovmorgon imon också, gött!

music is all i need

Är nöjd med hur jag faktiskt lyckades ta tag i vad jag lovade att jag skulle göra. Tog en kopp te och då bara visste jag att det skulle gå. Ett par hundra mariekex senare också är jag klar. 

Har ont i ryggen och känner mig som en rynkig, 80årig tant för tillfället. Alla har väl sina dåliga kvällar antar jag. Har en stark fundering på att vara uppe hela natten. Eftersom jag inatt drömde en så konstig dröm är det inte värt att sova igen. Hehe roliga är att jag har antigen träffat de personer som var med i drömmen idag, eller så har folk pratat om dem. Tur de inte vet vad jag drömde liksom. Hehe (inget snuskigt va!!)

Kryper lite i mig nu också, siesta och emmaboda.

i'm not saying it was your fault, although you could have done more

Ja, då var det min tur igen att bli genomförskyld och sprängade huvudvärk. Tacklar det rätt bra faktiskt. Uf lektion och komma hem tidigt. Klippa och slinga gustav, sova och kolla oc. Fick pannkakor till lunch av mamma och mariekex av pappa, hade inte kunnat vara mer passande med så fina päron. he he. 

Lovade mig själv en promenad i det fina vädret, för idag sken solen. Naturligtvis blev det inte av, vad hade jag räknat med. Packade in mina löparbrallor i garderoben igen, en annan dag tänkte jag. Och ja, en annan dag. Fullt upp kommande dagar, no time för promenader antar jag. Nu har jag bara tid till ett bad, så skönt!

åttonde februari

Herregud vad det stormade ute inatt. Höll på att blåsa iväg från sängen så mycket som det drog i mitt rum. Höll i mig i gardinerna, som knappt de höll sig på plats. Något i mig hoppades på inställda tåg och trädkaos. Så blev det inte. Begav mig i stormen till skolan, gjorde materiallista och sådant och skissade lite. Jag gick bort i min ensamhet till stadium och inhandlade ett par löparbrallor. Ibland är det rätt gött att kunna handla på barnavdelningen, sparade hela 50 spänn! Mer godis till mig, hehe.

3 timmars träning gjorde susen i mitt huvud. Pappa glömde hämta mig, blåste runt på haganäs parkering en stund innan han kom. Stoppade lite sten i fickorna och blev kvar på jorden.
kompis var inte så förtjust i vindarna
trodde han var död först, visade sig att han bara var en heavy sleeper och en gnutta rädd. Så vi stoppade om honom med ett täcke, för att vara lite schysta liksom.

Godnatt!

7 februari

Jag luktar hästbajs. Tänker envisa med varken duscha eller tvätta håret, så att mina stadskompisar i skolan ska få smaka på bajs. Känna lukten av de iallafall. Hade gärna lagt en skit på brevbäraren som slarvat(!!!) bort min hm-beställning på posten. Jag har gått och väntat i hundra år på mina grejer nu, och så finns inte ens beställningen på deras databas. Tänkte förlåta brevbäraren, för det är väl okej antar jag. Göra om beställningen liksom, men då finns såklart inte min storlek kvar i nått av plaggen. NU vill jag hugga foten av brevbäraren.

Bortsett från hästskit och bajsbrevbärare har jag haft en bra dag. Har gjort uppsättningar i skolan hela dagen. Helt okej till att börja en vecka med. Åkte till Millebygden och tränade lite agility med Molle idag. (därav den älskade lukten) Gick bra tills han rullade sig i hästbajset. 

ska käka gröt nu och sluta tänka på bajs
gott

naive

I'm not saying it was your fault
Although you could have done more
Oh you're so naive yet so
How could this be done
Your such a smiling sweetheart
Oh and your sweet and pretty face
In such an ugly way
Something so beautiful

SÅ BRA!

nut in your eye

SHIT! Det slog mig precis, att vilka fina vänner jag har. (hehe nu hoppas jag fan att ni tar åt er också!)
På lördagens förmidda spenderade jag fyra timmar med att slinga och klippa både sophie och johanna. Så fina blev dem. Lisa kom förbi en sväng och vi drack tusen koppar te och kissade trehundra liter. Lämnades ensam, fick kina-mat hemlevererat och sedan körde vi en repris av fredagen. Johan och Andreas kom till lisa och vi kollade på i rymden finns inga känslor. Kul att den var lika uppskattad av dem som av oss. Vilket gjorde att vi kunde fjanta lite mellan replikerna.  Drack ytterligare lite te och kaffe.

Idag var det skönt att plugga in hörlurarna i öronen och bara gå. Konstigt nog verkar det som att, hur långt jag än går, det bara tar 45 minuter. Alla rundor jag hittat i hela älmhult tar lika lång tid. Lite kräkincident på vägen och så också. Klippte pappa och cyklade till linné för att träna dans. 

Tänkte fortsätta att njuta lite av livet så länge det varar, (läs; blir måndag och helvetet är igång)
ska mysa i sängen nu

that's just how you live

Körig fredag med loveactually hit och dit. Gick till muséet och till biblioteket för att läsa lite böcker. Tro mig, detta var antagligen första och sista gången som vi någonsin går till biblioteket för att faktiskt göra det som är tänkt att göras. Åkte hem vid tre. Jag och mamma gick bort till hartmans och tog en fika, köpte hem lite gott från deres också. Tog mig en tripp till lisa, lagade mat och åt. Myste. Andreas och Johan tittade förbi också. Fin fredag.

Vaknade tidigt idag. Snart kommer Johanna och ska slinga sitt hår, Sophie också. 
Tänkte laga god mat idag också, ska nog bli hemmafru.

i don't feel like dancin'


Hehe gav det en chans iallafall. 

Gick en runda med pappa istället, skönt tills det började snöa. Trött på snö, trött på isiga vägar och trött på att hålla på att ramla varje gång jag går utanför dörren. Imorgon är det projektjobb igen, trött på att, men eftersom det är fredag imorgon kan jag nog leva med det. Nu tänkte jag kolla lite O.C och sova. Typ. Godnatt.

masterchef

Överlevde tandläkaren. Bra.
Stod för maten i hushållet idag. Blev amazing, hehe.

Vem gillar att hacka lök liksom..

Okej, vet att ketchupen förstör lite, hehe men god korvstroganoff.Tog en fika med johan också, trevligt. Nu ska jag återgå till mitt ritande, tänkte jobba på min konstnärliga sida lite.

vuxenpoäng

Känner mig vuxen som har öppnat ett eget sparkonto. Får väl se hur långt jag kommer med de innan jag börjar plocka ut pengar där ifrån, hehe. Förhoppningsvis längre än en månad.

Nu ska jag bege mig ut i stormen, får stoppa femton kilo sten i fickan.

moget

Åkte ut till magasinet i sandbro, gjorde ingenting, åkte hem. Lön dag i skolan som spenderades i ett kallt bårhus, typ. Var hemma vid 12, sov som en stock. Har gjort klart matten nu som jag satt med till 12 minuter över 11 igår. Skönt. 

Ska klippa lite ikväll, tänkte njuta av min första sovmorgon imorgon och njuta av att matte lektionerna är över. Fast nej, FÖR DÅ ska jag ju till tandläkaren.

jag vill vara bättre, men då blev allting sämre

DONE&DONE!
Känns bra. Tänkte fightas lite med matten nu när jag ändå är igång. Det heter ju inte studiedag för ingenting? Hehe. Nörd. På tal om att få tandläkartid på torsdagar, så har jag fått det. Kul att jag antagligen kommer att få en bettskena att sova med. Lika bra det, innan jag mister mina framtänder som redan är illa ute. Grattis till mig.

Blö. Tre timmars träning idag, tiden har aldrig någonsin gått så fort. Undra vad som hände. Mirakulöst nästan. Blev förresten glad när jag fick sms om att jag hade HM-paket att hämta. Tvingade till och med pappa att köra mig till time vid åtta för att jag skulle hämta de. SÅ VAR DE INTE ENS MITT. Blir snart knäpp. Har inte fått en endaste grej som jag beställt där ifrån. Firar med en varmkorv för att mätta magen. Herrå.

1 februari

1 februari firar jag med kaffe och arbete.
RSS 2.0