tell the world that i am coming home

Min sovmorgon bestod av en lång promenad i snö, havegrynsgröt och oc. Tog tåget vid elva och åt lite lasange i skolan innan vi påbörjade engelskan. Jobbade in rasten och gick lite tidigare, skönt. Gratis kaffe på tåget under hela februari kan ta sig i röven! Automaterna funkar ju ändå aldrig. Fick besök av Johanna och hennes bror som behövde en klippning. Det gav jag honom och fick bra sällskap för en stund. 

Fick hagel i ögonen när jag cyklade hem i motvind, det gjorde sitt vill jag lova. Tror det har fastnat ett korn bakom mitt öga, men sjunger på who's that chick och försöker överleva denna sveda. Lagade förresten mat till mig själv idag. Lite tragiskt att vara helt ensam i ett mörkt hus och laga mat till sig själv. Det fick gå. Klyftpotatis, bearinessås och schnitzel. Mums.

Förresten måste jag nog erkänna att jag är världens största nörd. Kollade lite oc innan, Marissa dog och jag tänkte "nej men det är ju inte i säsong 2 hon dör". Och så kollade jag, jag var på säsong 3, sista avsnittet! Freaking nolifer som bara sitter och nötar sorgliga serier. 3 säsonger på 2 veckor, jag måste söka hjälp.

ledsen för att förstöra spänningen för er som inte sett oc. hon dör, okej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0