i will get to you

Känner att jag dras till min säng, som en magnet. Undra varför.
Tar med mina mysskor och lägger mig i sängen med seth och ryan. Fina pågar, hehe. Godnatt, typ.

kick-ass

Fasen vilken måndag. Ingen vila efter helgen här inte, utan pang på, rätt på sak. Är redan trött på vårt projektarbete och vill helst skippa skiten. Fast det kan jag ju inte direkt räkna med. Vi kollade på Romeo och Julia i vår grupp för det är vårt par. Groteskt tråkig och lam film, förutom de sista 5 minutrarna där det faktiskt hände något man kände igen från vad man tidigare hört. Så jag sov lite istället.


Lite mys på tåget hem innan träningsdags! Kom hem efter att min mage hade hungrat ihjäl. För jag hinde inte äta innan, hehe. Tjejen som skippat för många svenska lektioner? Närå, orden kommer ut fel ibland. Ni vet. Fick mig en suprise när jag kom hem. Sminket har anlänt. Är helnöjd! Till och med så nöjd att jag tänker visa er två av grejerna som jag diggar mest.
kick-ass ögonskuggor
och ett kick-ass nagellack.
Nöjd med resten av mina inköp, lär användas flitigt.

NÅ, jag borde återgå till mitt äckelplugg

no telling

Nu ska jag äta och sova.
Godnatt!

ain't no sunshine when she's gone

Pappa undrade om jag verkligen kunde njuta av vädret, när jag berättade att jag tyckte det var skönt att gå en runda i solen. Men se, det här är att njuta.

och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Igår var mycket bra. Kina maten var god och jippot hos Johan vad bra. Vad som kanske inte är lika bra är min entusiasm till att skriva på entreprenörsarbetet. Det gör mig lite nervös faktiskt, men idag är det fint väder ute och det tänker jag njuta av genom en lång promenad. Lite frisk luft hade min vin-dränkta kropp behövt idag. Hehe.

Skönt med ledig tisdag iallafall, lever för det och för att det snart igen är helg.

saturday

Idag har jag haft lite manligt besök i form av andy och albin. De fick varsin klippning och jag fick lite sällskap. Fortsatte med martina sedan, drog lite slingor och sådär. Hjälpte pappa med att göra sjömansbiff. SÅ gott! 

Dagen har gått så fruktansvärt fort och jag har ändå varit duktig och hunnit städa, lite iallafall. Nu har jag lockat håret och är redo för en mysig kinamiddag med Johanna och Evelina. Ikväll ska vi fira Johan också. Vilken lördag!

i rymden finns inga känslor

YES!
Har äntligen kunnat ladda ner hela i rymden finns inga känslor.
Med bra kvalité dessutom. Yaho! :D

Blowar som ett gäng militanta veganer

När jag vaknade i morse hade jag ställt in mig på att sluta klockan 11.15. För det brukar vi göra på fredagar, eller det ska vi göra. Fast nehej, inte den här gången. För att våra lärare är helt körda i huvudet och aldrig kan erkänna sina misstag. 

Nä, jag skämtar. Så får man inte skriva. Och jag menar inte det egentligen, men lite bättre planering hade ju inte skadat mig, liksom. Körde igång vårt stora projekt Love Actually. Bra grupp. Åkte hem vid tre, somnade i sängen. Och here i am. Trött och dan. Kollar lite på handbollen nu, ser inte så lovande ut, men jag lovade pappa att jag skulle hålla mina tummar för Sverige.

i can't stop missing yooouu

Hade vår sista matte b lektion idag, finns inget som beskriver min oerhörda glädje för sovmorgon och endast en lektion på torsdagar. Hade vikarie på engelskan idag, bra mycket bättre lektion än vi någonsin har haft under hela kursen. Kändes flitigt. Belönade oss med att sluta 45 minuter tidigare och köpa lite godis på hemmakväll. 

Jag och mamma gick en runda i solen, skönt. Nu lagar jag och Martina lite tacos. Det är ju trots allt torsdag. Förresten, så är gurkor tydligen befruktade. Det var något nytt!
hahaha mogen bild

Jag tror på lördagen, att det blir en bra dag och kväll. Rätt sugen.

bra kristin bra martina

Fan alltså. En och en halv timme på gymmet i osby är inte tokigt för att vara mig och martina. Riktigt gött faktiskt. Känns rätt bra efteråt också faktiskt. Det plus sluta tidigt är faktiskt något jag skulle kunna vänja mig vid. Alltså, kanske inte att gå på gymmet, men den braiga känslan skulle jag definitivt rådigga. Hehe. Nu ska jag äta lite och kolla på det nya one tree hill avsnittet,  SÅ FETT!

måndag

Finns inget bra ord som verkligen beskriver hur slutkörd jag är. Stackars min, förövrigt, otränade kropp. Jesus. Sträckte nacken också, kommer ganska lägligt nu. Bara älskar när rakt fram är den enda sikten man har. Nå. Skolan idag vart lam. Två redovisningar och inte mycket mer. Tidigt tåg hem var ett plus. Och lasangen jag åt. Och också blekningen, vätet och min slinghätta. Så nu kan jag börja frisera ytterligare lite hemifrån, NAJS!


Martina har ju gått och blivit nyttig, eller ska bli. Så jag käkade en torr skosula med ost och paprika för att följa med i hennes spår. Ja, jag försöker faktiskt tappert lära mig att äta paprika. Börjar lamt, med gul. Fungerade helt okej. Ska krypa ner i min sköna säng nu, dra igång ett avsnitt OC och sova och inte drömma förjävliga mardrömmar som jag gjorde inatt. 

godnaattt!

mihini

ÅH dosen. Ville plocka henne med mig hem i min handväska. Störtförälskad.
Ska ha en sånhär jag med, lika söt.

Körde ett killer-pass med styrka i över en timme med adde och werner. Galet slut är jag i hela kroppen. Ska bli intressant att få känna på träningsvärken imorgon, inte för att tala om träningen på kvällen. Ska gå och kolla lite OC nu. Har laddat hem de flesta säsongerna, jag har blivit ombedd att sluta kolla på så mycket one tree hill, så kör en annan klassiker ett tag framöver. Godnatt!

osby by night hos alleee

Det blev en kalasbra kväll hemma hos Alexandra med goa glada tjejer och även ett par killar mot slutet av kvällen. Har svårt för att sätta ord på denna kvällen då det var arga miner, glada miner, lite gömma sig under borden, sång, äta kladdkaka och sådär. Går liksom inte att sammanfatta på något bra sätt. Fast kul hade vi! :)
Ja, lite manligt (pojkigt) sällskap efter många om och men.

osby

Nu tar jag och Julia tåget till osby igen för att fira palmen!

puss!

Discobowlingen igår var helt amazing! Roligt att göra saker man inte gör varje dag. Som att åka tåg tillsammans, som att sitta på astråkiga lektioner tillsammans, som att få den känslan att vilja dö varje gång tågen är försenade tillsammans. Nej, istället kände vi att bowling tillsammans är en bra idé. Vi körde hårt. Jag och amanda kunde inte låta bli att tävla lite mot varandra, även om vi körde fairplay. Ingen koll på vem som vann faktiskt, det hann stängas av.
Lite klassiska bowlingbilder, hehe.

Gick hem till alexandra en sväng innan tåget skulle gå, gick rundvandring och gjorde osby ganska osäkert. Eller var det vi som var osäkra på osby? 

Nåväl, (jag vann) 


(eller kanske inte)


(fast vem vet?)

20 januari

Jag gjorde tydligen verkligen helt rätt i att åka hem idag. Skönt att jag är så duktig på att ta bra beslut som gynnar mig. Mamma donar ute i köket och gör thailändsk desser, ska bli gott.


Oj, hann inte så långt med inlägget ser jag nu. Det var apigt gott och jag ligger nästintill utslagen på soffan. Fast nu ska jag springa bort ett ärende, sälja ett par hörlurar faktiskt. Hehe, affärskvinnan i mig. Later, typ!

caught in the storm

Åkte till skolan vid sju och tog tåget hem vid nio. Lönt. Åkte och handlade lite med pappa. Vid elva åkte jag och Martina till Kamprads mästerverk och åt lite goda köttbullar och pommis. Fick maten serverad av en hagga idag, så vi tog och gjorde en fuling med läsken. Blev proppmätt.

Nu har jag varit ute och gått en hur lång runda som helst i det fina vädret. Underskattade kylan lite dock, lämnade vantarna hemma. Nu har jag köldskador på mina händer. Tänkte vara duktig och skriva mitt entreprenörsarbete, för att göra lite nytta en dag som denna.
Fast först ska jag njuta lite till!

sjus

Fick en skön nyhet igår. Vi ska från och med nu gå 2 hela dagar i skolan, resterande tre dagar går vi bara halvdagar. Vilket innebär sluta kvart över 11 på onsdag, börja kvart över 12 på torsdag och sluta kvart över 11 på fredag. Jag ska därför aldrig mer klaga på att våra dagar i skolan är jobbiga, för jag har det säkert bättre än de flesta. 

Nå. Idag hade vi uf och lärde oss snabbtextning som vi gjorde resten av lektionen. Så det var rätt sansat. Åt god skollunch för en gångs skull och rullade bort mot tåget. Tog med mig molle och gick till lisa. Saknade, fina lisa. Vi myste och pratade lite innan jag begav mig hemåt med lite sällskap av Johanna. 

Har ätit gröt och gör nu det sista av matten. Glosorna kan ta sig i baken!

hannbull

Ser fram emot helgen, men har inget att egentligen se fram emot. Jobbig situation jag satte mig själv i där när jag sa det. Får fixa något att se fram emot, helt enkelt.

Lockade håret idag, tänkte vara lite fin på kundpasset. Var ful som en dränkt katt när jag kom till skolan. En timme till spillo i morse, jävla regn. Fick nöja mig med att se halvdan ut. Rullade permanent, volym fönade och hjälpte fanny att lägga slingor på hennes kund.

Tåget var sent, ovanligt. Drog till ica, köpte pucko. Mums. Tränade också. Tänkte jag skulle ta och kolla på handbollen, men jag orkar aldrig kolla på en hel match så det känns ju egentligen ganska lönlöst. Fast alla klagar på att jag inte kollar på sport så jag kan lika gärna börja med det nu. För att göra er klagare där ute jävligt stolta över mig. Återkommer om jag gillade  matchen. (Lär inte återkomma)

bara för att

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

i'm like, fuck you and fuck her too

Somnade nästan i badkaret, skönt med lite värme. Kollar på något träningsprogram nu och får dåligt samvete över min egen träning. Vill också kunna kämpa och träna mig riktigt snuskigt svettig i ett gym, men i älmhult är det verkligen inget alternativ. Längtar tills snön försvinner och jag och julia kan påbörja våra powerwalks och joggingrundor. Sedan är vi fit for fight. 

Tänkte bara inflika med detta innan jag går och sover.
Såhär blöta (svettiga??) ska vi vara tillsammans, hehehe

here comes a regular

Ville ta en sovmorgon idag, men gjorde inte det. Drog mig upp vid halv 6, min hjärna stannade kvar ett par timmar till tydligen. Fick skjuts till stationen idag för att det regnade. När vi var vid preem-macken såg jag att tåget var 17 minuter försenat. Ville vända hem, fast det var olönt. Fick istället trängas på stationen med femhundra människor. 

Hade frisörteknik och svenska. Lite pyssel och prassel. Ganska trevligt att vara tillbaka på lågstadiet igen. Försökte döda den timmen som vi var tvungna att vänta på tåget. Gick sådär bra. Traskade ner till träningen och hade inga förväntningar. Körde höjdhopp, 2.40 hörrni. Nya Kajsa Bergqvist, fast med en trampett framför. Åkte och handlade med mamma efter träningen. Har myst hela kvällen själva här hemma i soffan med lite varmkorv och sedan lite te och kanelbulle framför top model. 

Ska sova snart, dödstrött.

16 januari 2011

Undrar vad solsidan är för något. Fortfarande inte sett det, men orkade faktiskt inte kolla idag heller. Kollade på minuten istället, gillar det programmet förutom att beskrivningarna känns lite kim possible-aktigt. Fast jag har aldrig klagat på att kim possible är dåligt, särskilt inte truddilutten som spelades i matsalen hela förra året. 

Förresten så  kan man kan ju undra vad fan Akon gick på när han skrev I just had sex. Kan vara den mest värdelösaste låten någonsin. Men nu ska jag inte grubbla mer över det, tänkte sova lite istället. Känns bra med måndag och ny vecka.

konsten att bada i en badtunna


Jag tycker att bilden beskriver vår kväll som oerhört lyckad. 

Vi åt pizza, kollade på alla spanien-bilder, blev nostalgiska och längtade tillbaka, drack kaffe och åt popcorn, drack öl och cider i badtunnan, rullade oss i snön och livet blev plötsligt så mycket roligare! En sådan här kväll vad nog precis vad jag behövde. Har skrattat så mycket att jag känner spår av träningsvärk. 

Vi hade till och med så kul att vi redan dragit igång nya planer för sommaren. SÅ FINT!

jaaa

Vilken sjuhelsikes bra kväll!

ska bygga en badtunna,
och dricka öl i den.

godnatt förfan

let's have a toast

Hade lika gärna kunnat strunta i vår sovmorgon och sova vidare. Började halv tio, slutade kvar över elva. Åt 'hamburgare' på lunchen som egentligen är en biff med lite sås och potatis. Tänkte shoppa lite istället för att åka hem tidigare. Hittade ett par fina shorts på rean som lär sitta fint i sommar. Åkte hem vid 1. Mamma hade lagat mat idag också, fick dåligt samvete när jag redan hade ätit, så åt lite ändå. Mat kan det aldrig bli för mycket av. Sov gott i några timmar sedan.

Ikväll är jag hemma och tänker vara. Blev erbjuden mat på akropolis och bowling gratis men orkade faktiskt inte. Har fått god thailändsk efterätt här hemma, super! Tänkte dra igång en film nu, vet dock inte riktigt vilken ännu. Ska iallafall mysa med pappa, antar att om han får bestämma blir det säkert någon svartvit, halvtaskig amerikansk film. BU.

Let's have a toast for the douchebags.
Let's have a toast for the assholes.
Let's have a toast for the scumbags.

ska fasen tänka på detta nästa gång jag skålar med någon, finns så många sorters människor av dessa typer. fiffan.

i don't like the most

Vilken torsdag. Jag och Amanda kämpade oss mot skolan idag, med allt motstånd. Matte på schemat, gick undan. Var väl kul.. Besökte patte, men vi tyckte inte om honom. Åt äcklig mat i skolan också, luktade lök i munnen hela dagen sen. Både vit och rödlök, mumsdoft det där. Sedan blev vi fulltaliga igen med resten av klassen, ungefär. Hade jävligt meningslös engelska och nu hade jag velat skriva fula ord. Fast jag har lärt mig att man inte får uttrycka sig som man vill i sin egna blogg, för då kan man mista jobb och uppfattas som en dålig människa. Det vill inte jag vara, jag är snäll egentligen men ibland vill orden bara flyga ur munnen på mig. Får väl uttrycka mig på ett mer privat ställe, ska nog föra dagbok om vår engelska lektion. Jepp.

Idag var det lyx till mat hemma, först potatisgratäng och kött och några timmar senare lite våfflor. Mamma är för söt när hon är sjuk och inte har något att göra. Mer mat till oss. Skulle gå en kort runda med Johan, det råkade visst bli  två timmar. Nu har jag fått motion för en hel vecka, hehe. Rätt skönt ändå. Så skönt att jag tänkte gå och lägga mig och vakna en timme senare och njuta av en kort sovmorgon.

Friday imorgon!

hehehöhöhihi

20 kronor till den som kan gissa vems väska som innehåller alla dessa läppglans.
:)))

want you back

Lyssnar på The Kooks (http://open.spotify.com/track/0UDFYzrb5copPflRuheuPJ) har precis fixat mina naglar. Tröttnade lite på gelen så den har jag tagit bort. Nu kan jag byta färg precis när jag vill. Med tanke på mitt utbud bör jag använda en ny färg varje dag innan alla nagellacken har hunnit torka ut i sin burk. Nå, det är ju knappast ett ilandsproblem.

Idag ska jag inte sova vid nio. Det är redan 3 minuter försent. Ska dricka te och njuta i våra nya soffor. FY FAN vad sköna! Funderar på att flytta in ena på mitt rum och använda som säng.

and if i hurt you, then i'm sorry

Kan inte fatta att jag somnade klockan nio igår. Skämdes nästan lite när jag skrek godnatt till mamma och pappa. Nå, jag fick iallafall 8½ timmes sömn. Det var längesen.

En lektion idag, det var skönt. Uf, sålde några hörlurar innan vi gick vidare mot banken och tåget. Kom hem och fick ugnsbakad falukorv. Möbelkillarna störde oss i mitt maten och jag stängde in mig på rummet. Sov lite och nu är jag pigger igen. Skönt att kunna göra lite som man själv vill när man slutar tidigt. Som till exempel att gå en runda med Johanna.

she got that whole place glowing

Idag har jag fått mitt hår klippt och lite färgat av Amanda. Det var skönt att få det gjort och så plockade jag lite bryn på henne och färgade fransar. Detta var dock efter att vi hade skissat och gjort struktur bilder hela förmiddagen. Tyckte vi förtjänade det mer än mycket. Lite Spice&Rice också, fint med mat. Ett 20 minuter sent tåg senare var jag nere på haganäs och tränade.

Hämtade ut ett h&m paket idag i hopp om att det var mina grejer som hade kommit. Men icke! Jag får vänta några dagar till tror jag. Väntar på det och ett paket från elf. Fint att ha något att se fram emot att få. Påtal om att få, så köpte jag ett par nya brallor idag. Fina var de. Åt Bakad potatis när jag kom hem. ÅH så gott! Mår nog lite illa nu efter all smör, men vad gör det? För imorgon går jag bara halvdag och vår nya soffa kommer, plus vårt nya bord med stolar.

Livet är fint.

gave you all i had and you tossed it in the trash

Man kan väl säga att jag har fått sota för att jag tyckte det skulle bli roligt att komma tillbaka till skolan igen. Det var nämligen inte så roligt. Inser bara hur mycket vi kommer att ha framför oss att göra. Att vi inte hade någon lärare sista lektionen gjorde mig bara tjurig och trött. Ville sova. Vi fick iallafall sluta en timme tidigare. Jag, Julia och Amanda gick till Waynes Coffe och fikade lite. Tog tre tåget hem och körde nästan på ett pucko som vandrade på järnvägen.

Åkte hem, möttes av hypade barn, försökte äta. Åkte till träningen, tränade, satte det och åkte hem. Nu ska vi fika prinsesstårta, undra om det är min för tidiga födelsedag, eller om mina föräldrar bara är väldigt glada över att ha mig. 

Längtar redan efter att få vakna imorgon. Med träningsvärk dessutom, how nice?!

erase me

http://open.spotify.com/track/1ToNAInnklKFv4MnKZcpJz
gotta love it

there are ways that i've been fallen

Trött på lov nu. Trött på att inte göra någonting. Ska bli ganska skönt att återgå till skolan efter 7 veckors uppehåll. There I said it. Idag har varit en såndär söndag där jag faktiskt kunnat ta tag i en sak iallafall.  Masade mig ut för en promenad, gick som bambi på hal is. Snorhalt. Skulle plockat ner  julgranen men tycker den är så fin så den får stå kvar ett tag till. Även all annan belysning, man kan också kalla det för laghet.

Tänkte jag skulle ta och sy in mina jeans nu när jag ändå har en symaskin i fickan. Sedan ska jag ta ett långt jävla bad och njuta. Så, vi hörs.

8 januari, 2011


Vi gick bara en väldigt kort runda och istället ägnade vi oss lite mer åt det här.
Ja. Det gav trots allt mer motion att kräla runt i en halvmeter djup snö än en ynklig promenad. När vi kom in gjorde vi varm choklad och åt god fika. Mysig lördag med andra ord. Vi ska fortsätta mysa vidare nu med lite film och så.

bulletproof

Jag är inte ens i närheten av att vara bakis, ändå har jag bara befunnit mig i sängen idag. Önskar jag var med duktig med att ta i tag med mina tankar och måsten. Som att jag till exempel skulle ta en promenad men den lata sidan av mig tog över, igen. Kollar på tecknat också, det får mig inte heller att känna mig så vuxen och ansvarsfull, hehe. Fast det är rätt bra.

Nu ser det ut som att det blir en promenad trots allt. Tur mamma vet hur man tar tag i mitt liv.

crazy little party girl


Det här var vad jag hade att bjuda på. Idag har jag växtvärk i knäna så det bara jölar om det. Sov till ett dessutom. Fast det var rätt skönt. Nu ska jag återgå till mitt, mer normala, liv.

7 januari, 2011

Har spenderat hela min dag i Bjärnum. Vilken oerhört tråkig by. Kom på mig själv att bli super exalterad av att se fyra älgar. Värsta älgsafarin för mig som nästan aldrig sett en älg. Nu har jag sett 4, eller ja, tre egentligen, den första missade jag.
Snart bär det av för lite förfest innan vi ska dansa kvällen lång på aktivitetshuset. Ha en trevlig fredag mina vänner! och.. skål!

kill everybody

Permanentade mammas hår idag, som hon har skjutit upp på i hundra år nu. 4 timmar tog det och lagom slut efter att ha fönat och plattat mammas hår tre gånger om. Ni som känner min mamma vet vilket hår hon har, ja jesus vad tid det tog. Gjorde en god gärning idag och bjöd bort resten av min asgoda tårta. Ja, den blev faktiskt asgod. Över förväntan. Börjar undra vad jag egentligen gör på frisörlinjen när jag borde gå någon bakarlinje. 

Kollade på paranormal activity med Martina sedan. Kan ha varit den sämsta filmen jag någonsin har sett och jag brukar ändå vara dålig på att tycka filmer är dåliga. Jag kan dock inte säga något annat om denna film mer än att den sög. Se den inte. 

Kollar istället på slalom nu. Kul med 2 svenskar på pallplatsen! Tänkte fortsätta i mitt lugna spår med lite film eller så tänkte jag dra fram symaskinen och sy lite granna. Köpte en för stor klänning på mellandagsrean, tänkte jag skulle sy in den och sådär lite bara. Det for nog vänta till imorgon, en film låter mer lockande.

take a shine to me

Jag har tre passande alternativ för att beskriva den person som texat den version av The Social Network som jag tittade på tidigare idag.
1. Efterbliven och dålig på matte.
2. Döv och/eller blind.
3. Rund under fötterna

Jag själv känner på mig en blandning av alla tre faktiskt. Mest döv och efterbliven. 

Nåväl. Rammade nästan en unge på willys idag, med hjälp av min krog. Det är farligt för små pygmeer som inte är längre än vad min korg räcker att springa runt hej vilt i affären. Något i mig hoppas han fick en bula i pannan och lärde sig att trafiken i matbutiker kan vara värre än trafiken i byn. Ändå önskar jag inte det, han var trots allt bara liten. 

Jag funderar på att smaka mitt mästerverk nu. Fast egentligen ska den vara inne i frysen i fem timmar, men så lång tid har jag inte. Hehe. Hejhopp!
bjussar på denna idag, för jag är rå och cool

life to the living dead

Jag kan tydligen inte få nog av fikor. Idag satt vi tre och en halv timme på Hartmans, jag, Johan och Cristian. Det var trevligt och tiden den pös förbi. Vi han sitta där ensamma och i lunch ruschen innan vi blev ensamma igen, nästan. Bestämde oss för att gå vidare när klockan började springa ifrån och jag tog en lång promenad. Somnade i soffan när jag bestämde mig för att kolla film, inte ovanligt för min del. Ingenting är ovanligt för att vara mig längre. 

Tänkte jag skulle göra ett försök till en daimcheesecake nu. Bara för att jag blev carried away av den som Joel hade bakat på nyår. Snappade upp hela receptet när han berättade hur han hade gått till väga, så detta ska nog gå som smör. Annars har jag ju ett recept som lät liknande. Jag återkommer med resultat, om det går för sig vill säga.

never follow

Note till er alla som gillar att sova gott och inte störas av diverse jobbiga grejer. Somna aldrig till Jönssonligan. Att vakna av den musiken gör dig att vilja slänga tvn i golvet och äta upp bitarna som blir över. Alternativt, hoppa från en bro. Man mår psykiskt dåligt av att höra den, ändå försökte jag låtsas som ingenting. Det gick ju sådär bra.
Gick hem från Haganäs, strongt! Nu ska jag unna mig h&m katalogen och beställa hem lite pryttlar. Förtjänar det trots min kniviga ekonomi. Vad gör man när man bara måste beställa hem grejer? Liksom. Alternativen är få, men bra. Nähe, my call. Hejdå.

varje gång är som den första gång vi sågs

Jag har ont i ryggen från allt städande. Allt för att tillfredsställa min mammas önskningar och böner. Nu hoppas jag på att få slippa det här ett tag framför, ett halvår or so. Var och åt lunch med Johanna på Kina innan också. Låt oss säga att man roffar åt sig alldeles för mycket mat varje gång man är där. Jag måste sluta äta snart, annars kommer det sluta med att jag hamnar i biggest loser eller något. Det vore ju inte så spännande.



Ikväll ska jag till Haganäs för ledarmöte, sedan är det inte långt kvar till träningen sätter igång igen. Vilket kan vara bra för min oro över biggest loser. Tänkte ta en promenad med hunden nu när jag ändå är igång, hehe.

2010

JANUARI




FEBRUARI





MARS






APRIL






MAJ






JUNI









JULI






AUGUSTI







SEPTEMBER





OKTOBER







NOVEMBER






DECEMBER







Jag lovar att göra det bättre nästa år, för det här sög och var riktigt tråkigt. Så tänk på vad jag har utsatt mig själv för. Troligtvis kommer hela min blogg att krascha ihop för att det är för långt och för stort och för mycket. Gör den det, kommer jag lägga ner. Aldrig mera skriva. Nu är det klart iallafall, och ett fåtal bilder bjuds ni faktiskt på. Antagligen bilder ni redan sett, men vad gör det. Gott nytt år igen!

come undone

Nytt år, ny desgin. Är inte helt klar och ska ha en annan header som är lite mindre dramatisk kanske, MEN det orkar jag inte nu. Har försökt knåpa på året och vad jag gjort. Inser att en text kommer att bli alldeles för lång och bilder är ju faktiskt mycket roligare. Därför blir det istället mycket bilder och lite text.
Tog en lång promenad med hunden, så skönt. Tills jag tvingades gå förbi en man med utseende som en seriemördare som stod och slog sina två stora vedpinnar mot ett träd. Vet inte vad han gjorde, men tror definitivt han planerade på att slå ihjäl någon med de där. Red på Molle hela vägen hem, gick snabbare än att gå.

come sweet fire of mercy

Nästan tre och en halv timme satt vi på derés. Sitter man där så länge, har man mycket att prata om. Vilket vi hade.
Tog en promenad hem och kom att tänka på att detta (http://53.media.v4.skyrock.net/music/53c/6a2/53c6a2e3c4c02bf59010dfc06333a422.mp3) måste vara en av de finaste låtarna. Tänkte att jag dessutom skulle försöka skriva ihop en årskrönika. En som inte är så långt så att den förstör hela min blogg och design som förra året. Det vore dumt. Meanwhile får ni lite bilder från nyår, jag var som vanligt väldigt usel på att ta kort.

2011

En vecka och tre dagar sedan.
Det är en vecka och tre dagar utan noteringar, tankar jag delat med mig av och en hel del dagar av mys. Jag har levt igen. Det har varit så skönt. Julafton med familjen var hur mysigt som helst. Även om martina jobbade kväll och pappa skulle iväg på tomteuppdrag. Mycket mat och fina julklappar blandades med kalle anka och fika. Det hade inte kunnat bli mysigare.

Jag, martina och mamma bestämde oss för att låta mammas lilla bil få ge sig ut på längre sträckor än mellan diö och älmhult. Så vi åkte till helsingborg och spenderade en hel dag på väla bland giriga människor i mellandagsrean. Mamma fyndade lite, jag fyndade lite mer och martina fyndade mest. 

En klippning av robin och pierre, en fika med Johanna, en mysig kväll hemma hos lisa, några promenader i vinterkylan och alldeles för mycket one tree hill har blivit en del av min vardag.

Det är 2011 och ett nytt år. Första dagen spenderades mesta dels i sängen efter bravaderna på nyår. Vi tjejer samlade ihop oss hos matildas syster och började med en god middag. Styrde bort mot skogen och träffade alla fina killar i sina kavajer. Efter lite kortspel, mycket sång och dans och allt däremellan slog klockan 12. Vi hälsade 2011 välkommen med bullenskorv, god tårta och chips. Vi var ganska uppjagade ett tag, tills vi senare hamnade i ett rum för mys och prat. Sedan var vi på att igen. Höll på sådär till halv 8 på morgonen, då jag äntligen fick sova. En halvtimme i fåtöljen. Jag kan väl säga som så, att jag har sovit bättre. Lite senare åkte vi hemåt. Tack Gustav för att vi fick komma och tack alla mina fina vänner!

Nu ska jag bege mig mot byn och fika med julia. Fina fina vän.


from now on, tänkte jag mig en mer kontinuerlig uppdatering. För jag hade egentligen så mycket mer att berätta, men minnet det sviker. Hoppas ni alla får ett gott nytt år, i vilket fall som helst!

RSS 2.0