dag x

Är så jävla trött och mör i hela kroppen!
Två sjukt långa och hektiska dagar är över och ikväll ska jag bara lägga mig i sängen och njuta. Firade med en god milkshake på donken efter att vi avslutat dag-x i konserthuset med munkhammar. Som i sig var en ganska skön snubbe. 

Orkar inga detaljer ikväll. (Fan vad vi kickade-ass på att sälja idag, mina företagsvänner.) hehee. Herråå

between you and me, there's a wall

Älskar hur folk bara bokar in kunder hej vilt i salongen när vi inte har bemanning till det. Även om jag bara hade en vart det stressigt som sören. Av någon anledning. Fick göra en avfärgning, vilket dög mer än väl för mitt huvud. Blev nästan hög på blekningsmedel. Jag och lisa gick och handlade lite inför dag-x och så hann vi med tre-tåget. Måste varit första gången det händer på en tisdag. 

Kom hem till ett regnigt älmhult, åt lite innan jag begav mig till träningen. Lagade mat när jag kom hem. Blev den godaste korv stroganoffen jag någonsin lagat. Hehe, det heter ju inte tredje gången gillt utan anledning. Något som bör skrivas i historieböckerna. 

Nå, kan inte låta mitt gameboy vänta längre. 
Imorgon blir en tuff dag, torsdag om möjligt tuffare.

smurfarna

En nostalgi trip igen.
Jag fann mitt gamla gameboy idag!
Ska äga hela världen med den.

the beginning

Jag kom upp imorse, var bergis på att jag skulle försova mig. 
Mörkt som i en grotta var det ute, hittade knappt till stationen när jag cyklade iväg i regnet. Var pessimist när jag valde min vinterjacka för att jag inte ville få frissigt hår. Vi satt längs den kända väggen efter skolan och sög in solen. Brillorna på nosen! Jag blev bitter för att den glassen jag ville köpa inte fanns, övervägde nästan att springa in till pressbyrån i alvesta på 2 minuter. Blev övertalad att inte göra det och sjönk ner i sätet. 

Lite träning på det. Utan att ha fått min glass. Skönt var det iallafall, jag får se det från den ljusa sidan. Som i att jag inte hade lagt på mig de där extra kalorierna, som jag sen hade behövt träna bort. Hehe. Ingen plus/minus-noll inte. Elin kom förbi en runda på en klippning och nu är det dags för mat. Problemet är att jag måste laga maten innan jag kan äta den. (ganska logiskt). Har inte ätit något sedan klockan 11 (för jag fick ju inte den där glassen) så nu är jag ganska så ashungrig. 

Borde inte sitta här.
Tuff dag imorgon väntar.
Tjoho?

tjohoo

Kräftan

Kärlek: Du trivs med kärleken, särskilt när det är du som får styra och bestämma. Fin vecka.
Pengar: Känslor och kärleksliv fungerar bra men ekonomin fungerar sämre. En smula irriterande.
Turdag: Torsdagen låter dig vinna något.
fin kräftis
torsdagen blir nog bra
om inte kokar jag kräftan och äter upp den

with or without you

Vilken fin familj jag har! hehe
Lite god mat och god efterrätt senare är jag mer än redo för att sova.
Tuff vecka ser det ut att kunna bli. Jag biter ihop.
Godnatt'!

say goodbye

Vaknade tidigt idag. På tok för tidigt med tanke på vad klockan egentligen skulle vara om vi inte hade vridit fram den. Gjorde inte mig något, jag tog en promenad med pappa och molle för att fördriva tiden lite. Kan inte påstå att jag utnyttjat helgen särskilt väl, men ack vad jag har njutit. Somnat tidigt och vaknat tidigt. Inte precis så mina helger brukar se ut, men fullkomligt okej.

Igår spenderade jag ett par timmar med fina julls. Målade lite monter och gick en promenad i det fina. Fortsatte att måla när jag kom hem igen. Det har jag gjort i princip hela dagen idag också. Verkligen inte mig emot. Skönt med en söndag utan att ha ångest och faktiskt ha något att fördriva tiden med.

Om någon timme ska vi ner till Sorello och äta, hela familjen.
Fira papi lite!

cannonball

tog en nostalgitripp
hamnade i sängen framför love and other drugs.
för fjärde gången.

jag börjar bli patetisk.

possibility

Finns inget bättre än att sluta 11.15 en fredag.
Tar på mig mitt mästerkocks-förkläde, stänger av brandvarnaren och kör en matlagning a la kirre. Blir en av mina säkra kort, jag vill ju gärna kunna äta det. Ikväll ska jag ge mig på våffelbakning också, allt för att hylla alla Sveriges eminenta dagar.

this is the sound

Idag har jag varit på ett utomordentligt bra humör. Tror det var solen som fick mig på fall. Tandläkaren gick bra och ska dit en sista gång om en måndag. Gu så skönt. Härlig promenad hem. Drog ut min brassestol från garaget och päste lite i den på altanen. Sedan kom Johanna hit och fick sitt hår slingat igen, nu är hon snart blond. Hehe. Gick en till promenad när vi var klara och nu sitter jag och kollar på ett djurprogram. 

Måste leta upp gamla foton för att kunna fullborda redovisningen imorgon. Det tar faktiskt inte emot, det var länge sedan jag satt och kollade gamla bilder från barnsben. Kanske till och med några gamla videos åker fram, vore ju spännande att se. Särskilt den julafton där jag kissar på mig, eller den biten när jag och martina är och åker pulka. Älskar när man spolar den baklänges, hehe. Sist jag såg de spolade jag nog tillbaka det 10 gånger innan jag kunde släppa det roliga.


skänker en tanke till gabriel som skulle haft namnsdag idag.
det är tomt.

there goes the world, off of my shoulders

Hej! Gissa om jag har träningsvärk i rumpan, haha! Man kan ju undra var jag har varit när vi haft styrketräning på gymnastiken. Fick en annorlunda väckning idag. Hjälpte mig inte särskilt mycket för jag somnade om igen. Ska snart pallra mig ner mot byn för att besöka fru tandläkare igen. Och göra lite andra saker.

Borde typ gå nu om jag ska hinna dit i tid, särskilt om jag får motvind. Då blir det jobbigt.
Hejdå.

the hardest part

Har fortfarande inte kunnat slappna av ännu. Kan inte ens kolla på OC utan att vara superstressad. Kommer bli gråhårig innan jag somnar ikväll. Jag har dessutom fått upp en hinna som ska ligga bakom ögat som nu ligger i ögat, undrar var den fick luft ifrån. Ser numer ingenting och mitt öga är en centimeter mindre är vanligt. Undra om jag kommer att bli blind i slutet av kvällen också.

Men för att se något från den ljusa sidan så har jag ju faktiskt hunnit ta en dusch. För allas välmående. Gick ut för att blåsa håret, tog 1 minut. Höll på att flyga iväg. Håller mig gärna inomhus nu och gärna i min säng.

fucking monter

FYFAN VAD VI HAR SLITIT IDAG!
6 timmar av montermålning har gett sina spår på min sårbara kropp. På allas jävla kroppar skulle jag nog vilja säga. Jag bjöd på frukost innan vi satte igång vilket behövdes för att kunna hålla hela dagen. En kaffepaus också. Hehe. Ni får se montern på plats, struntar i att lägga in några bilder nu.

Har bokstavligen slängt i mig en jävla massa mat och kan knappt sluta svära. Såna ord har av någon anledning rullat på för fullt hela dagen. Ska kolla film nu och bara vara.

Okej, den här rackaren bjussar jag på.

but it's better if you do

Idag har vi haft frisörteknik. Fick kolla på olika luggklippningar, lien gjorde en uppsättning på mig och så fick vi se både valkuppsättning och svinrygg och prova på det. Med andra ord har dagen gått sketafort. Åkte med Elin hem och vi stannade till på polisstationen och Max hehe. Gick till körskolan för att skriva in mig, fick en jävla ångest så fort jag klivit ur lokalen. Ångrade mig i samma stund. Åkte till gympan med gråten i halsen och hungrig som en jude. Tränade lite innan jag kom hem och till min stora förvånad fick pizza till kvällsmat. SOM jag längtat! hehe. fettot själv.

Haha, facebook är bra roligt ibland. Förstår inte hur man kan leta sig fram till att hitta folk. till min stora förvåning, Oskarshamnarna, de kan. Utan att ens veta varken förnamn eller efternamn, ganska fantastiskt! 

Ikväll är vi lediga från skolan, men inte lediga från plugg. Imorgon ska monterbyggandet rulla på för fullt. Är ganska uppspelt över det faktiskt. Ska fira in det med lite lejonkungen. Sovmorgon!

alla talar med varandra

Idag hade vi en bra svenska lektion som ger fruktansvärt mycket inspiration. Det säger jag med en mening. Älskar att Amra alltid tänker ett steg längre. Nog om skola. Jag och amanda suktade efter donken idag. Farligt gott var det också, även om mina andra två kompisar inte gillade min paj. Mer till mig.

Träningen var tuff. Ägnade mer tid åt sång och dans i ledet än att gympa. Vi är en bunt sköna tjejer med andra ord. Nu förtjänar jag våfflor även om det inte är våffeldagen förrän på fredag. Har inte ett smack mer att berätta för er, så jag drar på mina mjukisbyxor och vandrar mot sängen.
sol imorgon?
ja men javisst!
hahaha man måste älska denna låten!

allting var så enkelt då

Eftersom jag har dansträning under den tiden solsidan visas, får jag nu kolla på det i efterhand. Funkar nästan bättre. Då slipper man läsa hur alla tjatar på facebook om att man 'sitter och gör sig redo för solsidan' tre timmar innan det börjar på tv. Skönt det är sista på ett tag, hehe.

haha. försökte lite diskret plocka upp kameran ur väskan för att ta en diskret bild på månen som var så nära att jag nästan kunde ta på den. Slutade med att jag fick stanna med cykeln för att inte ramla på den svinhala asfalten för att plocka upp kameran. Och så blev det ändå en skitbild. Allt besvär i onödan. Jaja, fick mig själv ett gott skratt iallafall, säkert alla fönstertittares också. 

Nu ska jag gå och blåsa håret (antecka gärna!)
sen solesidan

snortare

Vilken konstig och helt oplanerad lördagkväll det blev igår. Först åt vi middag hos Johanna några tjejer innan jag begav mig på lite artonårs firande. Hälsade på oskarhamnarnas hockeypolare på hotellet innan vi begav oss ytterligare på en färd mot aktivitetshuset och 20års firande. Blev inte långvarit och jag var endast inne en snabbis.  Killarna och jag gick vidare mot klöxhult där vi spenderade resten av kvällen. Muntergöken i mig dök fram och vid halv 6 klev jag innanför dörren doing the walk of shame. Åt asgoda pannkakor lagom till frukost innan jag gick och la mig.

Idag har jag och pappa arbetat hårt med montern inför dag x. Solen skiner och jag har ännu inte rört mig utanför dörren. Får ta en promenad ner till dansen sen.

..

Hurra för hemmagjord milkshake!
och för oc <3
hehe

fredag

Helskön fredag. Behövde knappt lyfta ett finger idag. Förutom när vi skulle börja byta och göra egna förlängningskablar. Det tärde på mina stackars fingrar. Luktade troligen vitlök i hela klassrummet efter dagens lunch i skolan. Fina grejer. Tur jag inte ska ut ikväll.

Har som jag sa att jag skulle göra, väntat ut denna fredagen och räknat ned hur länge det är till jag kan gå och lägga mig. Ungefär. Hann till och med tjuvstarta med sovningen. Nu rullar remeber me på tv och jag känner noll motivation till att röra mig ur fläcken. Är strandad i sängen för gott. Jag borde vara lyckligt lottad som faktiskt har en helg att njuta av. Fy och skam!

gos!

chillin' in my sofa
Sitter i min ensamhet i vardagsrummet och kollar på en debatt om kärnkraftverk. Undrar var min ungdom har tagit vägen. Blir fruktansvärt påläst nu iallafall, lite allmänbildad är ju aldrig fel. Har ju fått klagomål från både höger och vänster att jag inte kan någonting. Nu kan ni diskutera kärnkraftsfrågan med mig, om ni törs. Vi *(konstigt att jag säger vi, hehe) kvinnor är ju mer känsliga för strålningar än män, till exempel.

Fredag - bra.
Helg - bra.
Mitt humör - bra.
Tjii så bra!

new life

Kan ju definitivt konstatera att jag valde fel dag för strumpbyxor. Det var så fint i morse men nu ligger snön tung på marken. Det är inte lite snö heller. Igår vad en bra kväll med 18 års firande och vin. Tätt följt av en tidig morgon och jobbintervju. Blir endast fyra veckor i sommar, men det är väldigt skönt. Då får jag mer tid över till att njuta av vårt sista sommarlov och jobba på brännan. Övningskörde hem och var nervös som fan. Har inte kört på hundra år och visste knappt var gasen fanns. Tog oss hem levande iallafall.

Åkte till skolan med brillorna på nosen. Cyklade hem i värsta snöovädret. Jag trodde våren vad på rätt väg iallafall, tror jag hade fel. Vi får bita ihop lite till.
bättre än såhär blir det inte

mångård

Vaknade av ett sms igår kväll om att jag skulle kolla på månen. Yrade runt i och utanför huset för att hitta den förbaskade månen. Gjorde det och det tog tid innan jag upptäckte felet. Eller det coola rättare sagt.
En ganska häftig syn sådär på kvällskvisten precis innan man somnar. Detta gjorde att jag försov mig i morse. Två dåliga morgonar i rad,  måste vara något slags rekord. Det värsta var att jag inte ens chockades själv. Tittade på klockan och bara skrattade åt mig själv som är så förbannat knas.

Åkte till skolan vid 8 och åkte hem vid 12. Solen står på fint och fick en fin syn när jag kom hem. Mina skor från nelly har kommit. tjoho!
Fick bli ett par beiga i väntan på att de svarta ska komma in igen. SÅ fina. heheh

Det var inte den första i år och definitivt inte sista

Idag kan jag har haft den sämsta morgonen i hela älmhult. Snoozade lite för länge, fick göra en matsäck för att hinna äta, cyklade som en idiot till stationen. Upptäckte att jag faktiskt hade kunnat hinna med tåget, om jag inte hade glömt tågkortet hemma! Så fick hoppa på min bike igen och cykla hem. 

Idag har jag rullat en permanent på min kära samuel. Han blev snygg och likaså när jag volymfönade honom. Lämnade dockan och sidan och klippte istället en söt tjej och hon blev fin. Öppnade våra hjärtan lite för mycket innan vi tog tåget hem. Är helt slut i hela min kropp efter träningen igår. Hade så fett förtjänat en hel pizza, men fortfarande är det ingen som är givmild och ger mig detta. Har inte ätit hämtepizza sedan innan jullovet! Vad jag kan minnas iallafall. I vilket fall som helst, så får jag nöja mig med pyttipanna. Skandal. Tur vi har köpt en ny ketchup som jag kan dränka den med. Nog om mat och nog om mig.

HEJA HV!

14 mars 2011

Rapade nyss världens äckligaste rap. Ni som var hos mig i fredes kan ju bara tänka er, samla ihop alla de ca tjugo styckna jag rapade och gör det till en enda stor. DÄR har ni den. Undra vart den fick luft ifrån..

För att prata om något helt annat så undrar jag vad fan som händer med dagens ungdomar. "Gilla så betygsätter jag ditt utseende IG, G, VG eller MVG" Asså shiieeet är allt jag har att säga om detta. För det är ju säkert så att man säger sanningen och inte bara skriver för att vara schyst. Och evenemang som skapas för bortgångna. Herregud! Det mest opersonliga som finns. Jag undrar om det här var vad Mark Zuckerberg hade tänkt sig när han skapade facebook, om inte är det nog dags att lägga ner detta.

Fick dessutom ett vredesutbrott när jag och Johanna var ute och gick, vilken dag!

jag blir aldrig nöjd

Fick mer gjort än jag någonsin hade kunnat förställa mig. Och det var ändå inte mycket, tänk vad låga förväntningar jag har om mig själv då. Gick en runda på byn med mamma, det slutade med att vi hamnade på JC och provade tusen jeans. Åkte och tränade efter det och för en gångs skull gick det bra.

Som om jag inte hade tränat/motionerat nog idag så tänker jag ta en promenad med Johanna. Jag kommer ändå få träningsvärk imorgon så varför inte nyttja det lite. Hehe.

Imorgon ska vi ha frisörteknik, tjoho!

I wanna OD on DH. Let me overdose on DH with you

Drog på mig löparpjuksen i morse och masade mig ut på en joggingrunda. Åt en rejäl frukost efter tillsammans med Martina och Matteus ocså. Nu sitter jag här framför datorn och försöker finna motivationen att skriva några rader om amerikansk litteratur på engelska. Det var så längesen jag satt ner med datorn för att skriva ett arbete så att jag nästan har glömt hur man gör. Har väl försökt att förtränga allt som har med att skriva arbeten att göra.

Ser ut som att jag kommer få någon form av thaimat idag, det osar gott från köket när husmor är ledig samtidigt.

kool tjej
får ta till med mina riktiga krafter för att få någonting gjort nu

HEJA FR2 PÅ INNEBANDYN FÖRRESTEN!!!

i loved you first

you are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
your hair was long when we first met



There's been a long time since I had some fun

Dansträning en söndag är ungefär lika lockande som godisuppehåll i ett år eller en skål med hundmat. Tur att det oftast inte är lika farligt när man väl kommer dit och känner att man gör något av det lilla som finns kvar av söndagen.

Lagade macaroni and cheese innan, blev bara en stuvning av det. Med andra ord inte gott utan en deciliter ketchup. Vi hade bara en prutt-dels ketchup kvar. Det blev alltså en hel del kvar i grytan kan man väl säga. Nähe, bäst att göra sig redo och förbereda sig.

you always told me that i'm the one to blame

Lovade mig själv igår att denna söndagen var en söndag jag skulle få någonting gjort. Hade förväntat mig fint väder och bra humör. Istället känns det som att jag var ute och hårdröjde igår. Har alltså inte gjort någonting idag med andra ord. Tänkte vara jävligt badass imorgon och strunta i innebandytuneringen också.

Tror jag är skyldig mig själv en promenad ute. Gärna en pizza också.

Du sa att ingen vart så bra som jag

Sista bilen är tagen 03.29 enligt min kamera, en stund efter att vi kommit hem. Såg ut som värsta bombnedslaget innan vi röjde upp. Ett under att jag ens kunne sova i min säng. Nu sticker jag bort till vattentornet och spenderar min kväll med att göra ingenting. Blev lite avundsjuk på alla som ska iväg ikväll, men bara lite.

friday

Oh my..
Grace igår satt där de skulle. Hade stundvis riktigt roligt och timmarna pös förbi i rekord fart! Rebecca och Fiona var precis lika snygga som väntat. Trampade igenom dörren på tok för sent och kom i sängs ännu senare. Skönt att ha kunnat spendera lördagen ensam hemma, iallafall fram till 2. En promenad i regnet och lite oc fick det bli. Känner en viss lättnad över att jag inte ska ut ikväll igen, vore jobbigt att behöva leva upp en dag till. 

Nu ska jag sova lite till!


g.r.a.c.e

Grace ikväll! Fan vad bra!

JA!

THE KOOKS TILL SIESTA!!

hehe.

Från den stunden
Vi kom hit till jorden
Vi möttes av sol ovanför
Finns mycket mer 
Än det du och jag ser
Mycket mer än vi känner och hör
En kärlek som är oändlig
Men så lite som vi kan förstå
O den sol som gick ner
Någon annanstans ger
Ett gryningsljus att förlita sig på

I en värld full av liv
Allt förenas här
Som en cirkel sluts
Av kärleks kraft
Alla har en plats
Allting har en mening
Det är vår värld
En värld full av liv

hehe, kul engelska lektion.

roooney!

http://www.youtube.com/watch?v=owV9CTLhUNY


- ey, man you know who sings this song?

- ROONEY!!!!!

- yeah, wish we could keep it that way...

 

hahah åhh. älskar luke här.
För övrigt gick det inte att få in hela klippet i bloggen, så ni får en länk. 2.15 kan ni börja på. Bra onsdag för övrigt! Nu ska jag sova, godnatt!

I lost a friend somewhere along in the bitterness

Världens mysigaste studiedag. Vaknade sådär lagom tidigt, fick lite sovmorgon men kom ändå upp innan kvällningen ni vet. Gick mot bageriet för att ta en god frukost med mina kära. Efter lite om och men kunde vi börja. Gick hem till lisa mätta och glada för att göra iordning oss i håret. Nu är vi alla fräscha och fina i håret. Hade gärna tagit vara på alla mina lediga dagar på detta viset. Särskilt med frukost på ett bageri. 

Nu har jag lagt mig tillrätta framför OC. Ska försöka att inte somna innan jag faktiskt ska gå och lägga mig. Så att jag kan få sova ut några extra timmar imorgon på min sovmorgon. Vore ju schyst om min hjärna kunde tillåta det liksom. För en gångs skull.

Torsdag imorgon, snart helg och förhoppningsvis grace!!

skön

He smiles politely back at you, you stare politely right on through

Ännu en fantastisk dag! Solen sken redan i morse när vi entrade växjö. Då blir man så glad. Hade frisörteknik fram till lunch då jag begav mig mot tandhälsan. Det funkade inte som det skulle idag och fick därför en ny tid nästa vecka. Fjärde gången gillt? 

Sov en liten stund innan jag med mina egna ben drog mig mot haganäs hallen och tränade barnen. Mötte martina och promenderade även hem. Så skönt! Även brillorna fick åka på idag, och fick med mig två nya hem av ren impuls. Gött. Nu ska jag käka ungsbakade pommes och njuta av ledigheten imorgon då det väntas egen hårdvård med kvartetten. Fina bullar.
hehe tuffa converse på tåget i fredes

i'm over my head

Jag vill jättemycket!
Hehe martina gick loss på min stackars kropp idag. Älskar hur snett och dant det är, men ni fattar tanken liksom. Gick väldigt mycket överstyr då det slutade med att jag till och med hade en gris och en häst på mitt ben. En och en annan autograf gjorde hon på mig också. Fick säga till henne på skarpen när hon tillslut ville skriva idiot på mina ögonlock, där gick det för långt. Har duschat rent mig från all bläck och hoppas på att jag inte kommer att bli förgiftad.

Nä, ska från och med nu sluta tjata om alla oväsentliga saker som egentligen inte hör till. Försöka iallafall. Verkar som att ett beroende över att skriva har växt fram. Lättare att få ner allt i ord, om det ändå gällde mina studier också. Vilken diciplin jag hade haft på mig själv då.

älskar dessutom när spotify bara slutar fungera, måste vara höjdpunkten denna kvällen.

born this way

Hade ingen större ångest över att helgen är slut. Fint väder i morse gjorde att jag var tvungen att vända hem med cykeln för att byta jacka mot skinnjackan. Sedan är det aldrig lika fint i växjö som i älmhult, det glömde jag ju bort. Frös inte ihjäl iallafall. Fick åka bil hem idag för en gångs skull, tackar amanda och hennes söta familj för det. 

Imorgon är det halvdag för mig, ska till tandläkaren för sista gången nu hoppas jag. Annars skiter jag fan i att jag inte kommer ha några framtänder, kan leva med det. Vad jag inte kan leva med är lukten inne hos tandläkaren, samt att jag alltid får gå in i den första dörren där de ALDRIG stänger om sig. Vilket innebär att alla patienter får ta del av min stora öppna käft. Fräscht.

Nu ska jag dricka tre liter te.

talk ruins every conversation

överträffar mig själv med en sjuhelsikes massa bilder denna veckan. bra!

2 mars - 2 år!

I onsdags fyllde min, annars så här lilla, kompis 2 år! Grattis liksom.
Nu är han bara stor och jobbig. Hehe
Fast rätt fin ändå.

I see you through

Börjar få riktiga vårkänslor, särskilt idag. Det är på gång. Gick en svinlång promenad i morse, orkade knappt gå hem. Då måste man börja fundera. Satte mig ute lite på framsidan och hoppades på att bli brun. Hade varit så fett, men tydligen blir man inte det såhär års. 

Igår var en konstig impulsiv kväll. Åkte hem till matilda och lisa, pratade om konstiga grejer och drack lite vin. Funkade bra för mig. Fick be mamma om skjuts hem för att jag fegade ur och inte vågade gå själv efter att ha pratat om mördare. Feg. Hehe.

Nu ska jag äta och kolla oc, lite sådär innan träningen!

sol

Jag och mamma tog en promenad ute i det fina vädret så fort vi kommit ur sängen. Så skönt att åter igen kunna dra på sig skinnjackan. Städade lite för att vara sådär snäll igen, bakade en cheesecake också. Tänkte bege mig ut på ännu en promenad fast med martina för att inte få dåligt samvete över att jag sitter inne. 

För övrigt verkar kvällen att kunna bli lite för lugn. Lite för lugnt för mig. Hehe. Nå.

hjärta!

Mys!

fin't

Vilken bra kväll. Önskar att ni alla hade lika fina vänner som jag, men det tror jag inte ni har. Stor puss! godnatt

she's got a dream

Åh. Trassel, vilken film! Älskar hästen!
Snart kommer martina hem med mat till mig, vilken service.
Fredag imorgon, tjohooo!

saying i love her, won't get me sober

hehe snodde lite bilder från lisa idag. Får lite dåliga flashbacks av den första bilden från julskyltningen. Frusna tår, ett jävla krångel med parasollet, snö som aldrig verkade ta slut och ni vet. Ett rent helvete och så fruktansvärt ovärt. Fast nu har vi ju provat på det också. Tycker för övrigt att jag ser helt sjukt annorlunda ut på bilderna, knappt så att jag är säker på om det faktiskt är jag. Vill ha mitt långa hår tillbaka, fast inte om det är sådär jag ser ut i det. :)

Torsdag idag. Sovmorgon till iallafall halv 9. Gick en runda med pappa, ramlade nästan på näsan inne i haganäsparken. Snorhalt. Kom hem och gjorde en stor frukost som fick täcka min lunch också. Hade Engelska, men gjorde ingenting. Åkte hem när lektionen var slut och fick  pannkakor serverat på ett silverfat. Behövde bara knäppa lite med fingrarna och vipps! Världens finaste mamma. Hehe. Ska ta en dusch nu.

Imorgon ska det mysas hemma hos amanda ute i skogen bland kossorna. Hehe!

I wish I could do better by you, cause that's what you deserve

Tror mitt shoppingsug har kommit tillbaka lite. Vill nämligen köpa allt jag ser, för övrigt har jag fått lite dille på bruna mockashorts. Konstigt med den känslan, den fanns inte där igår. Ska nog spana in ett par imorgon i vilket fall som helst. Hittade ett par alldeles för fina shoes nu också. Åh jag ruinerar mig själv. Känner att jag är redo för lite vår nu. 

Lovar att detta ska bli mitt sista inlägg för dagen. Ni tycker antagligen att vad jag har att säga inte är alldeles för intressant, så. Puss. Eller nått.
haha yeaah

lets take a chance, live for a while

Försökte göra en god gärning innan idag och hjälpa en indie hitta till busstationen. Vi som ändå skulle gå förbi där tänkte att han kunde haka på. Sen såg han en buss och tänkte säkert aha, där ligger den och gick i förväg. Vi såg inte röken av honom förrän vi förstod att han måste ha gått fel. Det konstaterade vi när vi såg honom följa efter bussen istället för att gå i den riktning där den kom ifrån. Stackars man. Han kommer säkert hemsöka mitt hus och kapa brevlådan eller nått. 

Blev frontal-attackerad av grannens hund också, som bet mig i benet och skällde som en galen psykopat. Till och med Johannas om stod borta vid preem macken måste nog vad som stod på. Ännu en anledning till att bara älska molle. Det var en ny upplevelse må jag säj.

Jag själv tänkte unna mig en sista måltid utifall att något annat ont händer mig idag.

S&M

åh gilla! nu fattar bara blogg.se också, hehe.
nörd.

Skönt med halv dag as i said, försov mig dock rätt hårt. Blev väckt av martina som inte skulle vara vaken och fick pallra iväg till skolan och se ut som ett spöke som inte sovet på sjuhundra år. Lång mening. Pigg, glad och mätt av all frukost jag tryckte i mig (inte) skrev jag provet. Chillade lite sen gick jag och lisa till stan. Köpte mina två andra byxdressar och fyndade en klänning på Monki för ynka 40 spänn. Asnajs. Missade nästan tåget också, tjoho!!

Ligger i min säng och kollar på det nya one tree hill avsnittet, växlar lite mellan det och stylisterna. Ikväll ska jag och Johanna gå en runda, längesen jag såg skymten av henne :)

röv

HAHA dör lite under mitt köksbord. Skrattade så att det ligger mariekexsmulor över hela jävla datorn. Skrev ut papper på lagarna och har skrivit 'gäller röven på specialbeställda varor'. Nu snackar jag produktsäkerthetslagen, som alltså gäller specialbeställda rövar. För er som är intresserade. Stora som små, hårda som mjuka, runda som avlånga. HEHE

Ett tecken på att jag kanske måste börja fundera på att gå till sängs. Fast det kommer ju inte på fråga förrän jag kan rabbla alla lagar utantill, ordagrant. Tur jag bara har en halvdag imorgon, för då kan jag vara uppe hela natten och försöka nöta.

måste börja sluta med att skriva VERSALER. (börja sluta, HEHE.)

I don't spend time, like i really should

Jösses vilken utmattande dag, men jag gillar det. Var tillbaka i salongen idag, hade två kunder som båda skulle färga och slinga lite. Blev fina. Fick prestera som fan då ena var vår UF-lärare, tror hon inte kommer sätta ig på mina arbeten iallafall. Köpte i all hast en byxdress på bikbok. Galet praktisk och billig, så jag tänker minsann köpa EN TILL. Fast i en annan färg och då är det ju faktiskt okej att köpa två av samma plagg. 

Glömde mina gympakläder i bilen när  jag skulle springa till haganäshallen. Vilken flopp. Nu ska jag äta mina asgoda omeletter (som  mamma försökt lära mig tusen gånger att göra själv, utan succé) och råplugga lagar. Hade inte velat byta mitt pluggliv mot något annat, gotta love it.
RSS 2.0