you need to be nicer

Idag var vi fast i alvesta. Skulle varit hemma tio i fem, klev genom dörren halv 8. Då kan ju ni matematiska genin räkna ut att vi satt rastlösa ganska länge i den hålan. Köpte glass och försökte njuta av den. Gick knappt. Har iallafall fått mörkt hår och kortare. Känns bra.

Imorgon bär det av till SIESTA! 
men först... riskettan. 
Ska nog klara mig.

Nä, skönhetssömn väntar.

big no no

Okej, det där med att rycka bort hårstrån i 100km/h är väl kanske inte vad jag kommer att föredra framöver. Har jag tur har de röda prickarna försvunnit lagom till lördagskvällen iallafall.


Imorgon ska jag iallafall färga håret och klippa mig.
FETT!

30 maj

Inte särskilt tuff dag idag. Bugar och bockar för det. Mellanlandade hemma hos paulina med sara för att laga lite mat innan vi var back in buisness. Funderar på att epilera mina ben så att jag slipper använda rakhyveln på siesta. Fast jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är värt smärtan. Det är ju dock det eller att riskera att slinta med hyveln mitt ute i ödemarken. Ska överväga detta.

Fint med lite sol nu igen.

this one's for you

Känns som att jag lever i regn. Gick en sen promenad i regn igårkväll, en promenad tidigt i morse i regn och en 2 timmar lång promenad med johan till bökhult, I REGN. Imorgon blir det andra bullar med sol och 21 grader. Works for me.

Har för övrigt överlevt helgen. Har lite att leva upp till nu och alldeles för många bollar i luften. Kan väl glädja mig åt att jag får en timmes sovmorgon imorgon innan jag ska utbildas lite. 



den här är till dig albin. Varsågod!

always where i need to be

Bestämde mig för att åka till moheda utan att ha kollat med mina föräldrar. Det ska man aldrig göra, för det blir aldrig bra. Resultatet ser ut som följande: Jag fikar på en köpebulle som smakar deg och dricker kallt te, ensam i huset med bara en fyrbent vaktis med svansen mellan benen. Ska bli spännande att se hur jag överlever det här.

Idag har jag iallafall varit gullig och städat mitt rum. Så nu kan jag äntligen andas normalt här inne utan tron om att dö. Sedan har jag varit ännu gulligare och varit hos min nyopererade granne och lämnat krya-på-dig-blommor. Hm, vad har jag mer gjort? ÄH. Det är goda gärningar nog för en hel framtid!

Ska kolla film nu och be till gud att det inte åskar.
tjing!

love it all

Dör lite varje gång joel och robin är på besök. Mest för att de är så jävla sköna tillsammans och för att de alltid har något att bråka om. Idag fick de lätta lite på sina hjärtan, det gav mig lite inside information också. Hehe. ÅH. Så bra är dem faktiskt. (hoppas fan ni läser detta nu!)

Nu var väl tanken att jag skulle städa mitt rum. Det finns så mycket damm och hår här inne att jag knappt ser ut genom mina fönster. Det är på den nivån att det snart börjar bli farligt för min egen hälsa att bo här inne. Ryser när jag tänker på tanken, skulle kunna vakna upp död imorgon. Hur kul hade det varit.




it takes a fool to remain sane

Idag slutade vår lektion innan den ens hade börjat. Brukar vanligtvis gilla att sluta tidigare än väntat, men idag var det bara absurt. Nå. Hann in en sväng på salongen iallafall, skönt att ha det gjort. Nu ska jag äta god frukost som jag missade att göra i morse. Klockan är ju faktiskt bara 10 ännu, så praktiskt taget skulle det ju fungera. 


shark! shark! shark!

Skäms för att jag kollar på big brother ikväll. Har till och med dragit för persiennerna, kände att det var bäst så. Kul att bli jämförd med en bajskorv också. Tänker sova på saken, se om det är lika kul imorgon.

All my friends in the loop, making up for teenage crime

Var i skolan i 40 minuter idag, sedan var det slut. Märks ju att det börjar dra ihop sig. Masade ut mig på en powerwalk i morse, ångrar nästan det. Har fått lite för mycket motion nu på sistonde. Känns ju i benen liksom. 

Har klippt och klippt idag, myst och druckit chokladte ikväll. Är precis i rätt mood för att måla naglarna nu. Spenderar en stund på det innan jag ska in i rätt sinnesställning för att diskutera 20-talets mode med mig själv på word. Hade kunnat vara inspirerande om jag inte hade varit så förbannat trött på word och arbeten. Funkar inte.


mamma är ju helt fantastisk!

wiee

7 days to go!

25 maj

Föreläsning på föreläsning på föreläsning. Nu senast i 4 timmar på haganäs.
Det enda jag har gjort idag har varit att lyssna. Och köpt tält. (+)
För övrigt väldigt intressant information. Blir så nöjd över mig själv som lyckas knåpa ihop så fantastiska inläggen. Prisa mig, ge mig nobelpris. 

Nu ska jag gå och fjäska till mig lite massage mot min fruktansvärt ömma nacke. Jenni gav mig en sjuhelsikes massage igår alltså. Behöver lite mer idag igen.

hehe

sureballabacon

hehe

sureballabacon

letar efter nåt att säga som kan ändra allt

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort
Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Knyter mina skor och går tillbaka in igen
Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem
Letar efter nåt att säga som kan ändra allt
Något mer än det jag redan sagt

helt fantastisk låt. magisk liksom.

jag vet vilken dy hon varit i

Ligger helt slutkörd i sängen och klockan är bara nio. Hållt igång hela dagen idag ungefär. Jag och julia sprang som två galna rådjur genom växjö för att hinna med tåget. Började nästan undra om det var värt det, men det kom jag fram till att det faktiskt var. Så vid 2 var jag hemma. Åkte och tränade vid 5, klippte gräset efter det och så tog jag och molle en promenad.

Sista hela veckan kvar nu. Kommer ju flyga förbi och sedan har vi sommar lov! OM 22 DAGAR! Helt fantastiskt och otroligt jävla skönt. Fast hade gjort allt för att det skulle vara sommarlov imorgon. Men den dagen kommer.

Nu ska snoken ner i teoriboken igen, adjöss!

22 maj

Kul söndag. Sov till klockan ett, bara det säger ju en hel del.
Hade skitkul igår och det är jag nöjd med, med tanke på hur folktomt det var. 

dance like it's the last night of your life

Dansa lite på speak ikväll.
Funkar helt okej!

Hehe gillar rubriken, med tanke på att jorden faktiskt ska gå sönder. En sista natt.

satans finest

Yr morgon. Vaknade klockan 6 av att jag hörde mig själv säga väldigt högt: Var är molle? Undrar lite vad jag drömde sådär på morgonkvisten. Skulle göra lite frukost efter att ha somnat om och vaknat igen. Är helt bombsäker på att jag tagit fram mina mackor och lagt dem på en tallrik, men kan inte hitta dem någonstans. Tänkte, att då får jag väl ta en ny tallrik och nya mackor. Möttes till min stora förvånad av dem i skåpet bland alla tallrikar. Där låg dem, helt oskylida och bara väntade på mig. 

Idag ska jag sola har jag bestämt. Fast borde ju egentligen göra mycket roligare grejer, jorden ska ju gå under idag. Då spelar det kanske ingen roll om jag är brun. Fast det spelar ju kanske ingen roll hur många roliga grejer jag hann med innan klockan 18.00. Fast, nä. Skönt.

please don't stop the music

Laddar telefonen med fruktansvärt mycket ny musik. Vet inte ens hur jag ska kunna lyssna på allting. Fast det är ju nu det gäller. Alla band som ska till siesta och emmaboda ska in på phonen, så att man kan välja ut lite vilket som är värt att se på. Nu är det minsann inte långt kvar. PEPP.

Lär sitta här hela natten om jag ska få någon ordning på det här, men det är det värt. Hehe, töntig rubrik. men den gick faktiskt hem på dag-x.

we don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Skönt med helg. Tänkte mig en skön promenad i spåret idag. Sedan är det ju aldrig så underbart som man förväntar sig. Mygg över allt som både äter på en och flyger in i ögonen, spindlar och fästingar som gärna ska äta upp hunden, man tänker konstant på vilket träd man ska klättra upp i om man möter en älg, man blir antingen påsprungen eller skitskrämd av löpare. Hm, något mer? Jo, det är jävligt backigt och dant, vilket gör det tio tusen gånger jobbigare. Och så får vi ju faktiskt inte glömma bort alla frisbeegolf spelare som slänger sin frisbee hejvilt.

Är iallafall ganska trött efter en powerwalk på en och en halv timme. Fick min efterlängtade thaimat igår och idag får jag hemmalagad thaimat. Är allt lite bortskämd med en så bra mamma. Ska njuta av helg nu!

shine, shine, shine on

Kör kooks i högtalarna och hyperskriver på min rapport. Ser ganska ljust ut trots allt, hade jag aldrig kunnat förutspå. (men jag är ju tydligen en pluggis också.....) Ska belöna mig själv med thaimat idag, eller någon i familjen ska. För jag har ju inte ekonomin till att köpa min mat själv. Hehe. Det är jag värd.

Massagetåg och film på engelskan idag, var väl inte alltför jobbigt. Sista rycket imorgon med redovisning, sen är det slut på det jobbiga! Kämpa. Lite. Till.

reach out, i'll be there

Nästan inte värt att sitta på älmekulla i tre timmar. Det enda som gjorde det värt var bra sällskap och hamburgarna man fick äta. Nu är jag, om möjligt, mer förkyld än förut och ska krypa ner i sängen och glo på en film nu hade jag tänkt. Gräset hade tydligen klippt sig självt när jag var iväg, så det behöver jag inte oroa mig för. Najs. 

Sovmorgon imorgon. Har inte haft det på hundra år, så det kommer ganska lägligt minsann. 

tick of time

Varför visar det sig att man alltid är nervös i onödan? Körlektionen gick väldigt bra och ellen är ju hur toppen som helst. En sjuk lättnad när jag klev ur bilen även om jag lika gärna hade kunnat svimma där mitt på gatan. 

Ikväll ger jag fan i allt som har med pengar och budgetar att göra. Fick ganska så nog av det idag. Istället ska jag pallra mig bort till älmekulla och ha lite avslutning med idrottsskolan och klippa gräset här hemma. Kan inte undvika att jag har ett arbete att skriva också, men jag är så fruktansvärt badass att jag prioriterar det längst ner.

Högt upp: MAT!

down to the market

Har bitit mig i kinden. Ni vet på det stället där det är kört om man biter sig en gång. För gör man det, så svullnar det. Och så biter man där tio gånger till och plötsligt är den inre kinden större än en tennisboll. Och så får man inte plats med någon mat för då är den svullnaden ivägen. Smakar sådär fantastiskt gott också med blod i hela munnen.

Påtal om att smaka gott, så gick det faktiskt att äta det som Martina lagade. Kan nog använda henne som en underbetald kock när jag flyttar hemifrån. Och som diskare. Vore ju fett! Frågan är bara hur tjock jag skulle bli..

Nej. Dags att sova? Ja men visst!

gick lös på lisa idag. Tycker hon blev fett SNYGG!


juste... sova var de ja

get your boots on

Idag har det sminkats i skolan hela dagen. Superkul och lärorikt. Har varit på en lärorik teori lektion där jag och ola inte riktigt kom överrens om släpfrågan. Till slut fick jag ge mig med svansen mellan benen, tänker fråga pappa istället. Pappa vet alltid mest. 

Imorgon ska jag ha min första körlektion. Oh my... Har inte hunnit förbereda mig mentalt, då den egentligen inte skulle komma förrän 1 juni. Så jag har sprungit runt som ett yrväder här hemma och varit pissnervös. Har jag tur kör jag inte på någon, då är jag nöjd. Ska ut med pappa och ta en powerkörning nu så att jag inte sitter där som ett fån imorgon. WOAH!

Martina har fått dille på matlagning, så nu förtiden är det hon som står för maten. Om det skulle gå åt skogen idag, har jag iallafall mina rester kvar från igår. Som en plan B. Känns jävligt tryggt!

jag skrattar idag, kanske gråter jag sen

Har klippt pappa, lagat mat, köpt fika och skrivit på mitt arbete ikväll. Mitt huvud väger ungefär 10 gånger mer än min kropp gör. Kan man ju tycka låter lite jobbigt. Och vet ni vad? DET ÄR DET! Men jag är inte bitter, inte ens lite halvsur. För man får ju en så gullig röst på köpet när man är förkyld och då känns allt så mycket mer okej. (not)

Jag ska ta ett långt bad, läsa lite och sen sova.
Ska inte utmana ödet ikväll igen. En gång räcker.

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Nått såntdär ja!

måndag

Hemma från en halv dag i skolan idag. Har kurerat mig i soffan nu med körkortsboken och en stor saftig vattenmelon. Hoppades på att min snoriga näsa skulle sluta snora, men det går inte över så fort tydligen. Har suttit och spelat lite sims också, vilken nostalgitripp. Hur kan man någonsin ha slutat spela detta fantastiska spel? hehe

För övrigt är det ingen lugn i huset när polackerna arbetar för fulla muggar med att lägga plattor här ute. Ser ut att bli superfint, även om de kollade på mig som om jag vore från yttre rymden när jag kom cyklandes på min svarta monark. Jag kan bjuda dem på de, de ser inte ut att ha sett så många tjejer i sina dar.

Nähe. Vi hörs väl liksom.

i love you til the end

Läser man på fejsbukk låter det som att hela världen ska gå under. Låter som att det är hockey final på gång. Jag går emot principerna med att kolla på det och kollar istället på p.s i love you. Har nog skaffat mig ett par toasted knees också. Fast vad gör det.

Idag ska jag inte gå och lägga mig tidigt och jag ska inte oroa mig över att jag ska stiga upp halv 6 imorgon. Måste leva farligt ibland.

no sound but the wind

Känns ganska typiskt att helgen alltid går så fort. Idag har jag haft tur att det regnat hela dagen, vilket har gjort att jag kunnat stanna inomhus och inte gjort någonting. Vaknade alldeles för sent, upptäckte att jag haft en hård kväll igår. Väldig impulsiv men väldigt trevlig. Kamerans blixt rullade på för fulla muggar utan att jag ens tagit i den, ganska fantastiskt. Och snopet såhär dagen efter.



Nej, nu måste jag bruka lite allför. Har lattjat runt alldeles för länge nu. 
Men det är ju så roligt.

my best theory

Dansshowen var helt fantastisk!

Ikväll är det jag som är sugen på att dansa. Ser inte ut som att min vilja kommer att gå igenom. Nästa helg ska jag dansa till mig feta blåsor på fötterna. Det bara är så. Nu ska jag istället återgå till att äta vattenmelon och spela the sims.
hehe jag är for the record inte naken

I haven't felt like this for one thousand five hundred and fifteen days

Igår blev det lite mys hemma hos lisa med angelina och lina. Vi beställde hem lite mat och åt glass i stora lass. En väldigt så fin fredag. 

Vaknade med gråten i halsen idag efter att ha drömt sjuka drömmar. Så sjuka att jag knappt kommer ihåg någonting av det. Idag ska jag kolla på dansshow och vara en väldigt stolt kompis! 

Men först ska jag äta en massiv frukost.

knock you down

Mitt schema för i sommar är fett najs! Kommer antagligen kännas som att jag får pengar från ingenstans och jag kommer ha massor av tid över till annat. Perfekt kan jag ju känna då va.

Världens drygaste lektion innan vi tog helg. Men med en gruppchatt med det bästa bordet så känns det lite enklare. Åkte hem, gick en runda med lisa och myste lite. Tänker njuta av denna fredagen på bästa sätt. Alltså med en film och i min säng, gärna.


jag tror mitt hjärta blöder

Näsblod, vilken skojare.
Min vita tröja.. ja den är ju inte jättevit längre. Om man säger så.
Snacka snopet alltså.

Okej, kan ha varit så att jag överdrev en smula när jag skrev att det åskade. Det mullrade lite grann, sedan var det bra. Nu skiner solen sådär oskyldigt igen. Nu ska jag äta plopp-glass. Hoppas det gör er avundsjuka.

..................................

WOAAAAAAAAH!!!!!!
NU ÅSKAR DET

oxygen

Otur. Det åskade inte igår. Vilket betyder att jag var i skolan och skrev det förbannade nationella. Åkte till samarkand lite också och sen tillbaka till skolan för att kolla projektreodvisningar. 

Nu ligger jag i sängen med feber, huvudvärk och halsont. Fantastiskt. Var hos veterinären idag också, nyklippta klor är ingen fröjd för mina lår som numer är randiga. Men vad gör det om hundra år?

Ska dricka en liter vatten och sova lite nu.
Fredag imorgon, det är allt jag väntar på.

åska eller inte?

Har en deal.
Åskar det ikväll stannar jag hemma och skiter i nationella.
Fast med min vanliga tur så lär det ju inte göra det.

så, what's it gonna be?



take a bullet straight through my brain

Har för första gången inte legat ute i solen idag, tycker det är ganska starkt gjort av mig att motstå frästelsen. Förresten så var det inte så tempting idag, sov lite istället och läste lite. Sista idrottsskolan idag, känns rätt skönt det också. Bara avslutningen kvar, där blir man kanske lite nostalgisk och minns tillbaka på den gången jag var där och bara åt bullens varmkorv och knäckte rekordet i limbo. Det var tider. 

Är superpepp på nationella imorgon! Hur man kan inte vara det liksom? SÅ FINT att vi måste stanna kvar till minst 3 i skolan också, när vi egentligen slutar 11.15.

Älska älska älska jb.
så gör jag inte det :P:p

kung

Försök att sjunga med en bettskena i munnen och vinna i kungen samtidigt.
Det är fan inte enkelt alltså!

Jag själv har spenderat oroväckande lång tid åt kungen, borde kanske bli rädd för mig själv. Men jag skiter i det, för jag får spela hur länge jag vill. Alla andra femåriga barn får ju göra det, jag är snart 18. Jag har också en egen vilja. Och idag blir det inte bättre än såhär.

Godnatt tills vidare.

they bring me to you

Det känns så himla fint att mamma äntligen är hemma. Plus så slipper ni läsa om mitt eviga tjat att hon snart kommer hem, för nu är hon hemma! Jag blev 3 par converse och lite underkläder rikare. Win Win. För övrigt har jag myst med henne hela dagen, legat lite i solen och varit och ätit både korv och mjukglass med johanna på ikea. Sedan tog vi språnget mot trafikskolan och satt där en timme. 

Firade mamma med lite grillat på altanen när jag kom hem. Himla mysigt och där kunde vi sitta i bara shorts till klockan blev 8. Helt amazing. Det trodde vi inte när vi gick där i våra parkas i vintras tjejer? Hehe. 

Nej, ikväll är min säng ovanligt mjuk.
Den liksom skriker efter mig.
Bäst att lyda.

pollen, javisst!

Mm, snuvig näsa och rinnande ögon.
Pollen är min stora kärlek! 

Ska gå och läsa lite i körteori nu. Kul liv igen.
Imorgon måste jag dessutom besöka biblioteket för att fullfölja mitt arbete. Kul också. Jävligt kul.

KUL att mami kommer hem imorgon :D

9 maj

Här blev det inte mycket skrivit igår när blogg.se fuckat up min hjärna. Efter många om och men slog tanken mig att det säkert låg nere, yes. 

Har legat alldeles för många timmar i solen för mitt eget bästa. Ändå mår jag så grymt bra av det. Ännu en mindfucker. Vår lärare var snäll och lät oss jobba hemifrån idag, guld värt. Var till och med så tacksam över det att jag skrev färdigt uppgiften redan igår, så idag har jag kunnat chilla extra mycket. 

Ska snart ta en promenad med johanna. Tror till och med att jag ska dra till med en powerwalk efter det och lite träning. Det vore susen. Ska ner till biltvätten också, heheh. Leka lite med vattensprutarna i självtvätten. Blir fint det.

fix you, fix me

HALLELUJA!
Mina bilder är tillbaka. På något mirakulöst sätt har de faktiskt återvänt till mitt minneskort. Med risk att få en bitchslap (en till) så avstår jag faktiskt från att lägga ut dem. Här är iallafall en, vi försöker lätta lite på stämningen och det gör vi väl bäst såhär antar jag. Sedan var det straight to dansgolvet, rockade rätt bra där faktiskt. Antagligen till maggio, som kanske inte uppskattades lika mycket av killarna.
Idag har jag för övrigt tagit det skrämmande lugnt. Har kört bil vid tre olika tillfällen idag. Solat några timmar på altanen, varit ute på en powerwalk och gjort mitt styrketräningsprogram. Känns som en keeper. Jag har även krängt en kebabtallrik idag. Fick inte ens dåligt samvete när jag ätit vad jag orkat. 

Ska se en film, sova lite och vakna upp till ett soligt Sverige imorgon!
Hade jag hoppats på

7 maj

Kul att när jag väl bestämmer mig för att ta mycket kort, och faktiskt gör det, så är alla bilderna borta! Man kan ju se det som ett tecken, ett tecken på att vi faktiskt inte skulle se bilderna. Att de var för fula och för ångestframkallande. Jag får helt enkelt tolka det så.

För övrigt hade jag en väldigt rolig kväll igår. Från att komma med inställningen att inte dricka, till att dricka. Spontant är bäst är var de brukar säga. Jag kan nog faktiskt hålla med. Tack Hannes!

GRATTIS

FINA MAMI!
4 dagar!

19.16

För en gångs skull kunde vi ta det tidiga tåget med gott samvete från engelskan. Vi nailade det muntliga nationella ganska bra tjejer! Fick sluta efter att vi diskuterat oss igenom en kvart av lektionen. Jag själv kom hem till ett stökigt hus, tog tag i livet och började städa. Har gjort allt man kan tänka sig i städväg. Till och med tvättat toaletterna, det är inte varje gång det är jag som håller i toaborsten, idag var det det. Tog en paus, i form av fika på ikea med julls och amandut. Tog en sväng genom Matildas konstutställning som var heeelt amazing! Vilken talang hon har.  

Blev inspirerad av en liten kille som gled runt på sin kickbike idag. Vill plocka fram min limegröna rasslande kickbike jag också. Och bara glida runt på byn och vara sådär allmänt cool som man var på den tiden. Tror den ska finnas här någonstans. Kanske mitt nya färdmedel till stationen? Hehe.

Vi ses imorgon på min limegröna kickbike mina vänner!!

5 maj

Klockan är halv 10 och jag har redan klarat av dagens träningspass. FETT stolt över mig själv. Sådär kul att åka till växjö för lite engelska men å andra sidan behöver jag lite socialisation idag. Snart är det helg igen ju. Fantastiskt!

Nu ska jag in i duschen, ingen vill ju lukta på en svettig kirre.

saw

Man kan ju undra vad de är för sjuk människa som har suttit och hittat på alla dessa filmerna. Säkert någon sinnesrubbad människa iallafall. Ville stänga av redan efter ett par minuter, inte för att den är läskig, utan för att den är så jävla vidrig. Tur blodet var rosa..

Ska gå och lägga mig nu
och hoppas på att jag vaknar upp i min egna säng
och inte fastbunden någonstans i något garage

woah.
godnatt.


förresten så har jag namnsdag idag.
grattis till mig och alla andra monikor där ute

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Trött på att göra saker som är påtvingade. Tog en powerwalk med mollis och körde styrka i en halvtimme på gräsmattan. Kör på den taktiken att träna bort träningsvärken. Tror inte det fungerade, för jag känner redan något i mina baklår som inte borde kännas. Plus att jag är knäsvag, inget bra tecken. Hehe. Har faktiskt bestämt mig för att göra upp ett fett schema som jag ska (försöka) göra så ofta jag kan. Tänkte jag för en gångs skull ska få lite mer muskler och bli av med all min extra hull och stoppning som ändå inte gör någon nytta där den är nu. KÖR HÅRT!! (håll alla era jävla tummar på att jag kommer att följa detta också) Känner jag mig själv rätt håller det 2, max 3 dagar.

Nu ska jag och martina göra något gott och kolla på en film.
Vi ska ge oss på den senaste Saw. Kommer skita på mig.
Bäst att vara beredd.

hehe
fin gos

haha älskar att den enda musiken som går att citera som rubrik numer är maggio. Eftersom det är den enda musiken jag har på datorn och också den enda som kommer ur mina högtalare. Svårt att kunna välja mellan något som inte är ett alternativ. Jag envisas fortfarande med att bojkotta spotify, funderar på att avinstallera det!

Utkast: Maj 4, 2011

Skulle kunna göra en egen kategori åt mamma här, där jag enbart citerar våra telefonsamtal. Hade förgyllt hela världen och jag blir fnissig inombords bara jag tänker på det. Till nästa år kanske. Tänkte bespara er detta hysteriska skratt, för det framstår ju faktiskt min mamma som väldigt korkad. Fick nästan dåligt samvete när jag publicerade det sist. Ändå har jag ett par saftiga på lager. Kanske en annan dag, en dag när jag inte fått min vilja igenom. Kanske.

Köpte tydligen en kjol idag. Något i mig säger åt mig att hålla i pengarna, medan något annat i mig tycker jag ska handla. Gärna kläder och annat dylikt. Fan, jag ruinerar mig själv.

in the end it all comes back

nu är jag glad!!

knyter mina skor och går tillbaka in igen

Veckans andra och sista heldag är över.
Veckans teorilektion är avklarad.
Körlektion bokad.
Dagens mat är lagad och uppäten.
Dagens promenad är gången.

Har förövrigt inte ens startat spotify sedan den där skitgrejen kom igång. HUR kan man göra så? Mitt liv blev genast mycket dystrare och där förlorade de en användare. (snål smålänning som inte har råd med att betala) hehe.

måndag

Är ganska nöjd med dagen och med vad jag har åstadkommit. Sådär lagom mycket för att vara en måndag med andra ord. Kom hem vid 2, vilket är fruktansvärt lyxigt för att vara en måndag. La mig lite för att kolla på oc innan träningen.

Nu är det dags att lägga snoken i körkortsboken och läsa. Känns otroligt kul och väldigt entusiastiskt av mig. Not. Skönt att större delen av skolplugget faktiskt är över nu. Snart går min hjärna på sommarlov, det blir fint det. Jävligt fint.

Sen ska jag kolla på snabba cash och njuta av att jag klarade svenska provet.
kul rubrik, nu igen

suprise


HAHAHA
se vad man kan hitta i sin telefon efter en lördag ute.

söndagsmys!

Kryper ner i soffan med en bok, te, gifflar och en papi. 
Lyssnar på regn och hagel idag istället för musik.
Funkar minst lika bra.

MAJ!

DET ÄR MAJ!
Valborg är historia nu, men en fan så rolig.
Känner på mig att wärkstan kommer att göra våra helger ganska så bra framöver. 

Tänkte mig en skön sovmorgon idag, tills pappa väckte mig och bad mig klippa gräset idag. Luktar sådär vårfräscht utomhus nu. Kommer antagligen snyta grönt snor nu ett tag framöver, men det är det värt. Synd man har blivit så bekväm med detta fina vädret, nästa vecka kommer ju bli en besvikelse för oss solälskande människor. Kanske man får lite mer ro till att göra vad som måste göras nu då. Typ städa, tvätta, äta en riktig måltid, plugga och såntdär som solen tar för en. 


RSS 2.0