30 november

Har tagit på mig för mycket denna helgen egentligen. Så nedrans tråkigt att behöva ställa in bowlingen. Har fått chansen att jobba på speak easy både fredag och lördag i helgen på julshowen. Och det är klart jag tar den! Är redan lite nervös, men det ska bli väldigt roligt faktiskt! Jag har också planerat in att klippa tre personer, glasera pepparkakor och sedan självaste juluppvisningen på söndag. Man kan ju fråga sig hur kontaktbar jag kommer att vara på söndagkvällen.

Hade ett bra kundpass idag och allt flöt på. Kan ju vara skönt att ha såna dagar ibland också, hehe. Dansen gick också hur bra som helst och snart är vi där!!

Nu ska jag äta mannagrynsgröt!
December imorgon, ÅH vad fint! 
Vill faktiskt se lite snö också, men bara lite

step up

Tji fick jag för att jag sa att jag skulle sova gott inatt. Drar igång den absoluta favoritfilmen Step Up och skiter i att jag ska stiga upp om några få timmar.

29 november

Blev poppis bland barnen idag, inte en enda smula fanns kvar. Vilka monster! Hehe. Tror jag kommer sova bra inatt, känner det på mig. För det är onsdag imorgon, andra och sista skoldagen denna veckan. Ska fortsätta kolla på
mannen som talar med hundar och undra varför min jycke inte kan bete sig.
Godnatt!

Some say love ain't worth the buck, but I'll give every dime I have left

Bäddat ner mig i ett nystädat rum, tänt ljus och för en gång skull väntar jag på att det ska bli mörkt ute. Har bunkrat upp med lite te, knäckebröd och några skumtomtar. Förtjänar det för att jag var så duktig och städade på eget initiativ. Händer en gång om halvåret, värt att fira! 

Sista gymnastikträningen med barnen idag, tråkigt! Det avslutar vi med skumtomtar, julmust och pepparkakor. Vilken tränare jag är. Hehe. 

Nä, ska njuta av min fika nu.
Later alligator.

roc me out, back and forth. roc me out, on the floor

Varför är det att dagen alltid går så mycket fortare när man inte är i skolan? Skickade in ett arbete idag, som antagligen skulle ha varit inne för längesen, men jag gjorde det! Städade lite och medverkade i raggmunkelagning. Hehe. 

Har vi tur kommer vi kanske till skolan imorgon, skulle vara tragiskt annars och jag har inte råd med mer frukost. Nej, nu ska jag stänga ner världen, pluppa in lurarna och skriva mina 34565342 arbeten som ska in inom 14 dagar. Grattis och lycka till!

-

Piniiiit.... hehe

somebody's gonna miss you

Har väl Berit att tacka/rata för att jag är hemma idag. Fast jag fick ju en god frukostfika med mina tågkompisar som jag annars kanske inte hade fått. Så det var ju en bra sak. Kommer bli dyra tågresor denna vintern om det fortsätter såhär.

Har krupit ner i soffan nu, prioritera nytta eller komfort? Komfort med en gnutta nytta? Fast först ska jag titta på en bra serie innan jag börjar fundera. 


27 november

Haha, shit. Jag har nog aldrig haft såhär kul åt vinden. Kände mig som en trotsande 10 åring som SKA ut när man inte får. Mycket till julskyltning kan man inte påstå, det var ens inte mysigt och alla öppna caféer var proppade. Så vi köpte med oss fika och fikade hos matilda. 10 gånger mysigare. Det behövdes efter gårkvällen hos Markus. 

Har precis lagat och avnjutit god mat såhär en söndag. Tänkte bädda ner mig och titta på en bra film, sånt man gör när det är storm ute. Sålänge elen finns kvar är jag lycklig. Godnatt!

första advent

Vilken bra helg och mysig första advent! Nu ska jag bege mig ut i stormen för att fika med fina tjejer och eventuellt flyga omkring på älmhults stora torg. Har laddat upp med sten i fickorna, så det ska nog inte vara några problem. 

Innebandy

Mot alla odds var jag och tittade på innebandy ikväll, en fredag. Det var hur längesen som helst jag gjorde det sist, men det är fortfarande detsamma. Jag missar alla mål och alla grymma tacklingar och så måste någon förklara vad som just hänt. Älmhult förlorade men det var en bra match. Man kan ju fråga sig om jag är där för att supporta Älmhult eller om jag gör det för att slippa vara ensam.

glass i stora lass

Ikväll förtjänar jag en skål med chokladglass och smurfarna.
Skönt med helg!

farewell

Jag som vanligtvis aldrig får brev, fick fem idag! Kände mig som ett barn på julafton. Tyvärr var det mest ointressant skit som föreningsbrickor, en annan ful nyckelbricka, hm-reklam och såntdär, men det är ju bokstavligen inte varje dag jag får post som är adreserat till mig. Så jag ska vara nöjd över det lilla jag fick. Det är förmodligen också så nära julafton-känslan jag kommer att komma iår. Såvida det inte snöar i asien, det vore förvisso fräckt.

Dör under mitt duntäcke. Trodde aldrig jag skulle säga det, men det är 24 november och det är fortfarande för varmt för att sova under ett duntäcke. Vad tänkte jag med när jag bytte tillbaka till detta redan i september? Kan man ju undra.

One and two and three and four, come on let me know if you want some more

FAN vilken najs lön som kommer imorgon med tanke på att jag jobbade 6 timmar förra månaden. Ingenting med andra ord. Fredag imorgon, inga planer och inga förhoppningar.
Skön-t.

drunk on love

MEN SHIT SÅ BRA!
http://open.spotify.com/album/2PpT0B9E0IglzKhOZfMbQC



Hemma på lunch nu, fina Julia kom och fixade håret. Lite julkaos på salongen också, hur mysigt som helst är det där inne nu. Fattas lite snö bara. Ska käka upp en överbliven kebabrulle från igår och rulla vidare för handla. Den här dagen är ju över innan den ens har börjat.

23 november

Förutom att ha lyssnat på talk that talk om och om igen så har jag också spelat smurfs och tittat på gossip girl. Skönt att jag tagit mig i kragen och slängt mina fiskar (hoppas ni alla där ute blir överlyckliga nu) Och även om det var jag som var hemma för att jag var sjuk så fick jag ta hand om morgonpromenaden igen. Ryggskott går tydligen före feber i denna fråga, alltså nitlott för min del. Hatar att träffa på en massa gamla tanter och gubbar som ska prata i hundra år när man är yrvaken, har påsar under ögonen och mer än allt annat i världen bara vill komma in i värmen igen. Inte stå ute och prata om diverse dumma grejer med totalt främmande människor. Som idag, då blev jag stannad för att först prata lite hund, lite om varför snön inte har kommit och till och med lite vilken utbildning jag gick. Folk är bra nyfikna nu för tiden.

Nu ska jag titta på film med Martina och Emma.
En kopp te, grönsaker och dipp och super 8.

fina gucci!

talk that talk

b-r-a!

22 november

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/olyckor/article11886093.ab
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/djurnatur/article13969612.ab

hehe sött

säg ingenting till mig, jag ser allting ändå


Jag vet, jag är så rolig och hittepåig som bara lägger ut samma bilder här som på instagram. Enklast och tråkigast. Orkar inte. Tror mitt huvud dödar mig snart. Ska nog sova utomhus inatt också, svettas ihjäl. Mums. Klag klag klag. 

Ska käka mina goda lussebullar nu.

ingenting jag säger spelar längre någon roll

Det är väl för tidigt för börja tjata igen. Lovade mig själv att sova längre än till 9, gick ju bra när klockan började ringa halv 6. Tror jag är sjuk också. Fast det var ju bara en tidsfråga, hoppas jag inte får en sån röst mamma har. Då dör jag. 

Undrar vem fan det är som ligger och kraffsar vid dörren, fast kan väl sluta undra egentligen. Vet ju vem det är, vill bara inte inse att jag själv måste ta mig ut i rusket. Borde skaffa en dogwalker, hade varit mycket enklare då. Inte ens frukost på sängen har jag fått..

Turn me up when you feel low

Kan väl bjussa på helt ointressanta bilder ikväll. En valkuppsättning, några liter alkohol, en mysmolle och en slöja+krona. Gör mest det här för att distrahera mig själv från pluggandet. Det går dåligt med en deadline utom räckhåll. Springer fram och tillbaka mellan köksbordet och kylskåpet. Hittar lika lite varje gång. 

Ger upp.
Känner för lite simba nu.

levels

Hårt att återvända till skolan idag. Fult väder och fula kläder. Hjälper inte ens att ha vinterjacka, för här fryser man ändå. Kom knappt ur mitt varma täcke imorse. Vinter och kyla finns ju bara för att jävlas med människor. Människor som stiger upp åt helvete för tidigt, när det är som kallast ute. Typ såna som mig. Vad skulle det annars vara bra för?  OCH TÄNK, nu är det ändå plusgrader. Var ska jag ta vägen när det blir 434222454 minus grader?

Tur jag är ledig imorgon, så jag kan sova tills det ljusnar och inte röra mig ur fläcken förrän jag själv tycker det är dags. Det är sådana dagar vi borde ha fler av. Fast å andra sidan, så är det ju precis såhär jag kommer att få det under hela vårterminen. Jag kanske inte skulle klaga riktigt så mycket. Jag gillar mitt liv, ibland, helt enkelt. Ska ju faktiskt baka lussebullar med mami imorgon.

Fast ändå inte, inte just nu. För nu har jag en sjuhelsikes massa arbete som både ska skrivas och lämnas in. Kan nog börja gilla mitt liv igen efter detta. Tjofräs!

när jag går ner

Vilken helg jag har haft!
I fredes träffade jag lisa och hennes två kompisar från stockholm. De gjorde sig redo för att göra växjös gator osäkra och jag styrde hemåt när tåget rullat från perrongen. Åt god mat och sjöng på lite gamla godingar. Lördag kom jag på bakis-häng utan att någon var bakis. Skypade med fina evelina också, kul att se henne. Speak easy på kvällen och den här kvällen kan ha varit mer galen än föregående helger. 

Vaknade halv 8 med världens jävla huvudvärk. Kollade på klockan i köket och tänkte "den måste ha stannat, klockan är säkert bara 5 på morgonen" Ack så fel jag hade. Somnade om och klockan 1 vaknade jag igen. Så med andra ord, har jag inte rört mig ur sängen förutom de 2 timmarna till och från och på träningen. Lär väl inte kunna sova inatt, men vad gör man? Man kollar gossip girl!

So long!

baaah

HUR ska Kristin Karlsson orka träna ikväll?

afraid I got to kiss you

Nostalgilyssnar på the fray samtidigt som jag försöker få lite perspektiv. En nyhet till er alla där ute: Kristin ska börja träna på riktigt. Som i flera gånger i veckan. Fast det får ju bli någon gång efter jul och någon gång när jag blivit förmögen. Alltså inga löften eller svära på lillfingret. Ett mål i livet kan man väl alltid ha, hehe.

Önskar innerligt att jag hade något mer intressant att säga er.
Ska gräva ner mig i min mörka håla igen, lyssna lite mer på the fray's dystra låtar och tja.. sova lite?

<3

saknar dig kompis!!
kom hem, kom hem!

17 november

Shit i bullen vad tiden går. Idag har tiden bara sprungit förbi och vi spenderade en evighet på att försöka montera ihop en papphylla. Kom underfund med att det inte är vad frisörer ska syssla med. Vi är bättre på att klippa än att bygga. Lekte lite på dockan idag också.


nu ska jag och mamma äta varma mackor.

hejdå

Bra när det funkar med mobilinlägg. 
Jag har i och för sig 6 likadana hundar, som råkar gilla att göra likadana saker.
Gärna samtidigt och identiskt också. Plus i kanten, kors i taket!

tisdag

Är nöjd med min insats i skolan idag. Kom dit, skrev religionsprovet och åkte hem. Första provet i trean och det behövde vi inte ens plugga på, för det gick inte. Bra!

Tog med mig pappa och molle ut på fotbollsplanen när jag kom hem, lekte av oss lite innan träningen. Nu ska jag sova, imorgon blir en lång dag som alla andra onsdagar.



tur någon gillar min matta iallafall. någon mer än bara dammråttor, trevligt

Och jag är beredd och gå i döden för din rätt

Woop woop. Ingen mer måndag denna veckan. Skönt och så vidare. Har fått splirrans nya tangenter på min dator, får väl lov att tacka putte för detta. Ska försöka att inte flåtta ner dessa med silkesdroppar och annat dylikt. Till allas förvåning var tåget sent idag. Blev så chockade att vi köpte och avnjöt en varsin pommes. Eller en varsin, många varsina. Hehe. Kul på träningen idag också, fint!


Min fantastiskt goa fruktsallad, frukten finns där inne någonstans, bland grädden. Den syns inte bara.
Hade kunnat döda för det idag.

Ikväll ska jag ge den som dräper en chans.
Och äta en bananaskids.

you can make me whole again

5 personer på dansträningen idag, resulterade i att vi slutade tidigare efter att ha varit med om diverse övernaturliga ting i gemös gympahall. Gick så långt att vi fick upp en syn att monstret från paranormal activity skulle komma och dra iväg oss allihopa tillslut.

Brakfika och bingolotto väntade när jag kom hem. Mums! Gjorde pappa besviken idag också, tappade min telefon för första gången i asfalten. Han tittade på mig som om jag hade mördat någon och bara skakade på huvudet, men jag själv tycker att det var ganska bra av mig att tappa den första gången efter nästan en månad. Fick några fula repor, men det fick jag skylla mig själv för tyckte han. Som om jag gjorde det med meningen...

Nu ska jag operera ut en speta i min tå. Kommer bli blodigt. 

hehe tjoho
sköna sköna atomic kitten gjorde vår kväll lite bättre

farsdag

Kul rubrik. Ungefär lika kul som jag känner mig idag. Eländig och trött.

Det blev en ganska trevlig kväll igår trots allt. En stund på sorello ledde till efterfest hos nicken. Kom hem alldeles för sent, men det är väl bättre än att inte komma hem alls. Tycker ju pappa. Hehe.

Har köpt min efterlängtade munk också, provade den igår. Även om jag har precis hår så att det räcker så gillar jag den. Kommer nog användas ganska så flitigt. 

Och så har jag varit världens gulligaste dotter idag igen. Var nere på derés och köpte skitmycket fika. Farsdagsmys ikväll, för att min far är bäst. Känns ju ganska givet att skriva det, det är ju trots allt farsdag. Och jag har ju faktiskt inte hur många pappor som helst att gratta. Om man ens säger gratta, det vet jag ju förstårs inte.

Dansträning ikväll. Peppa, peppa!
Måste ta itu med religionen också, fast jag vet inte hur man ska plugga på det. HJÄLP, någon??
hehe köpte nytt halsband också, för det undrade ni ju.

sunshine

Mysig dag med mamsen! Shoppade alldeles för mycket och nu har jag zero pengar kvar. Nästan så illa iallafall. Snart kommer Julanta hit och vi tänkte utforska sorello för en gångs skull. Det var ju trots allt ett tag sedan, heheh. 

SÅ tjing!

12 november

Fy fan. Fredagar är så jävla tråkiga, särskilt om man bara sitter hemma. Klättrade lite på väggarna och åt alldeles för mycket bara för att ha något att göra. Fick åka och hämta fulla barn i virestad igår också. Detta var ju en fredag att hurra över.

Idag ska jag och mamma köra till växjö och mysa lite. 

30 dagar!

wook och misslyckade vårrullar

Världens mysigaste!

you are a cinema

Trött i benen. Jag måste numera gå vart jag än ska eftersom min cykel bara har ett fungerande hjul. Nästan high-five på den, för då kan man ju ta bilen istället. Om man är lat. Det är ju inte jag i och för sig....

Ikväll ska vi laga och äta middag hos Evelina som lämnar Sverige för Usa ett tag. Ska bli mysigt!

we found love in a hopeless place

Fint att det är onsdag idag. Tillbaka med kundpassen igen och det märktes ganska tydligt. En halvtimme rast på 7 och en halv timme är ganska tufft. Och ingen mat och ingen vila. Är glad att jag slipper åka till skolan mer denna veckan. Kul på tåget idag också. 

Lyssnar på Rihanna och njuter av min asmjuka säng. Har trivts ganska bra här denna veckan och har somnat omänskligt tidigt varje dag. Det sjukaste jag har varit med om var att jag somnade klockan 7 i söndags. Fattar ni hur tidigt det är? Inte ens 5 åringar lägger sig så tidigt. Skäms nästan över mig själv, men jag fick 10 och en halv timmes sömn den natten. Det var jag väl nöjd med ändå. 

Knäckebröd, te, tända ljus och gossip girl.
Vem behöver något annat just nu?

hehe puss och så

this is what i'm made of

Just det. Hann till och med att boka hotell idag. 5 nätter med havet på baksidan. Knappt en månad kvar, spricker snart! Ska sluta tjata om detta, men det är svårt. Finns inget jag längtar till såhär mycket, förutom studenten dåva. Men det tjatar jag ju minst lika mycket om här i min trogna blogg. Hehe!


haha HEJ

låt honom veta, att inget är som förr

Produktiv var ordet. Har till och med hunnit gå på ikea och bjudit pappa på mat där. Inhandlade en svart lurvig matta till mitt rum också. Inte för att den kommer hålla sig varken svart eller lurvig när man har en vit hund som har mer päls än vad alla såna mattor har tillsammans på hela ikea och som gärna gillar att kraffsa lite. Vi får se hurvida den överlever här eller inte.



Har 4 timmar till godo innan träningen, ganska skönt!
Hinner nog ett par gossip girl avsnitt.

my heart's a stereo, it beats for you so listen close

Det är tisdag och jag är hemma från skolan för att tågtrafiken inte är som den ska vara. Mer rätt: är som den brukar vara. Igår var det försenat 40 minuter på morgonen och 20 minuter på kvällen. Idag var det inställt helt och ersatt med buss. Vi tog en frukostfika på derés istället och med bara en lektion så cyklade jag istället hem.


Ganska mysigt!

Helgen var hur bra som helst och wärkstan levererade både det ena och det andra. Mest äckliga snubbar i heldräkter där man såg varken in eller ut. Och en flintskallig 40+are med ölmage och glasögon som tydligen tände på snälla katter.  Jag var ingen katt, jag var en snöleopard! Efterfest hos Marcus med lejonkungen och sova-på-soffan-utan-att-sova. Sanerade Markus lägenhet efter att ha insett att lukten som kom över oss när vi öppnade dörren hade kunnat döda en hel flock med kor. SÅ illa var det.

Synd jag inte kunde fånga lukten på bild, är förundrad över att jag fortfarande lever.

Tänkte vara produktiv även om jag är hemma idag. Ut med jycken, städa rummet och kaaaanske ta mig en titt på religionen. Inte så troligt. Jaja, hejdå!

5 november

Är inte pepp för fem öre längre. Har haft klädpanik och maskeradkaos här hemma. Nöjer mig med något jävligt tråkigt och lamt. 

Igår var en kväll för sig. Åt mjukglass med evelina på ikea, åt fruktsallad, åkte till liatorp och tittade på fula människor och sedan till virestad för att äta överblivna matrester. Sov gott den natten iallafall.

Har hälsat på min fina vän i stenbrohult idag, tänt ljus och bara hoppats. 
Har tre till att besöka på älmhults kyrkogård. Det är så himla fint när alla ljusen kommit upp och solen gått ner.

maracacacaaa

Fyra timmar gick fort och nu har jag helg. Vet inte om det är bra eller dåligt, för efter helgen är pendlandet tillbaka och skolan är igång. Fast först ska vi maskerada på wärkstan på lördag och jag är så pepp! Även om jag inte har någon aning om vad jag ska vara eller hur jag ska se ut. 

Satt och väntade på apoteket idag i en halvtimme, sedan hade de inte ens det jag skulle ha. Tröstade mig själv med en skål vaniljglass, gossip girl och den nya frisörtidningen. Där det förövrigt inte stod så mycket intressant denna gången.

Vill helst ligga kvar i min säng hela dagen, men plikten kallar.

sometimes it hurts instead

Här var hängivenheten inge vidare. Jag har haft höstlov och liksom inte haft tid till annat än att bara vara.

Måndagen spenderades med paulina, lite käk på ikea och en klippning och färgning hemma där vi också fick sällskap av Evelina. Två ut och en Lisa in, klippte och blev klippt. Många flugor i en smäll denna måndag. Kände mig så otroligt snäll och generös så jag åkte bort till daniel och firade honom med glass, strössel och en jävla massa godis. 

Grazettes stora visning höll hus på tisdagen och redan halv 8 styrde jag bilen helt ensam på nya äventyr, till växjö. Hårt arbete tillsammans med några från klassen, galet duktiga frisörer som bland annat Joe-Yves, fotograf Rasmus Wallin och också en hel del modeller. Färgning, rullning, föning och allt där till! Halv 8 började visningen som var galet bra. Jag själv var inte hemma förrän 12 men det var jag väldigt nöjd över.

Onsdagsmorgonen inledde jag med en 2h och 15 minuters lång promenad i klöxhultspåret. Tillsammans med två fina vänner och en fyrbent kompis. Danstränade med julia och barnen för andra gången, hur bra som helst!

Idag har jag varit på Qompaniet hela dagen och även ska vara där även imorgon.
Ser fram emot helgen och tror det kommer bli asgrymt!


och så lite bilder
tjarrå
RSS 2.0