BRA FEST

Alla som inte var med igår missade något. På riktigt. Hade apkul hela kvällen även om en efter en stupade eller stapplade hemåt. Från början var vi ett antal tjejer, tillslut var det bara jag och palmen kvar. Bjussar på lite bilder från förferren, för där var det hålligång minsann! Kan vara anledningen till allas väldigt bra (eller dåliga) fyllor? Hehehe


Måste besöka en tandläkare nu också efter lite slag och sådär, smällar man får ta när man ska boxsas och slåss varje helg. Oroväckande vändning på kvällen iallafall, åkte på en pakethållare runt hela älmhult innan jag fick sova, i regn dessutom. 

Gick över till Lisa för att bakismysa lite, vilken syn det var. Visste inte om jag skulle skratta eller springa där ifrån.  Fikade på derés med Salome och Johanna, också väldigt väldigt mysigt. Tills vi blev utslängda och fick gå där ifrån. Nu ska jag hem till, en förhoppningsvis, mindre blodig Lisa och kolla lejonkungen. Mysmysmys!

want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Plockade upp min fina vän på stationen igår och åkte vidare till angelinas nya lya där dennis lagade god mat som vi avnjöt tillsammans. Larsson-ligan, för fina. Fick lite julkänsla när vi läste kärleksdikter med tändaljus och en varsin kopp te i handen. Så vill jag ha hela min vinter, även om mestadelen ska spenderas i ett varmt land andra sidan jordklotet. Om vi har tur och ens kommer dit, vill säga. 

Ska snart över till julia och köra en dansa-i-köket-repris. 
Och ikväll ska vi dansa hela kvällen lång. Är ASPEPP! Fast det ska man väl egentligen inte säga så högt, sist jag sa det så fick jag äta upp det. Så glöm det.

HERRÅ

wiiie

Fick min fina vita telefon idag, glad!
Ska ta väl hand om denna så det inte slutar som med alla mina andra telefoner, det vore skam. Plus att jag vet att pappa bokstavligen skulle halshugga mig då, bäst att vara försiktig!

Skönt med helg nu!

och en söt hund

baptism

Ganska sjukt att jag inte är på studentfest ikväll, men jag är helt okej med det ändå. Lever i min egna bubbla för tillfället och är väl ganska okej med det också. Tänker för mycket och klagar för mycket, men vad gör man.

Det är fredag imorgon!

26 oktober

58.16 minuter med bästa i andra änden av luren, jag är nöjd och snart får jag kramas. Dansen gick hur bra som helst och det var hur kul som helst också. Redovisningen av miljöprojektet är nu över också, känns himla fint.

Två dagar. Sedan är det helg. Väl planerad helg som följs av en ganska fullbokad vecka. Galet gissar jag på. Borde sova nu, men jag har preciiiis startat ett avsnitt gossip girl. Kan ju knappast pausa för att sova. Funkar ju inte så.

Beställde våra studentmössor idag också!
FASEN ALLTSÅ!! Nu är det inte långt kvar.
vem vill gå i ettan nu?............



liksom

så många löser upp problemen med alkoholterapi eller går till gatans apotek för att få medicin

hade absolut kunnat tänka mig lite 25+ och havet. 
Istället har vi lite 0 gradigt och jag bara väntar på att första snön kommer att falla. Dystert. Det är inte lätt när vi bor i landet med 300 dagars vinter, hehe kapen röd. Sitter som berget. 

Ljög lite innan, skulle inte ens sova när jag skrev det. Och det var jag ganska medveten om själv eftersom klockan bara var 8.  Ingen går och lägger sig vid 8, inte en normal 18 åring iallafall. Och jag är normal, så jag går inte och lägger mig då. Då har jag klartgjort det. Så jag fattar egentligen inte varför jag skrev att jag skulle sova.Tänker fortfarande inte sova, ska vara den coola 18åringen som går och lägger sig långt efter midnatt. Därför bryter jag mönstret och kollar lite gossip girl. 

Hej då.

men utan pengar så blir vägen fylld av hinder

Jag har aldrig några roliga historier att berätta längre. Förut kom jag med en nästan varje dag. Jag har nog tappat min gamla humor. Jag och julia var iallafall coola när vi stod på köksgolvet och dansade till hearts in the air. Måste ha varit en ganska så acceptabel syn från hennes grannars hus. Jag hade betalat bra för att själv se de från deras perspektiv. Imorgon drar det igång, kulkulcykelhjul.

Har pratat med en saknad Paulina ikväll också. Svurit åt killar som inte kan bete sig och tagit igen lite på alla möjliga hörn. Snart får jag träffa henne igen och snart kommer min fina lisa hem. Kan ju inte bli bättre!

Öhh.. nu ska jag sova
eller något

....

Vill ha min iphone 4s nu också.

In the shape of your mouth, in the form of your body

Hade kunnat göra vad som helst för att ha långhelg varje helg. Har gått en lång runda och städat mitt rum. Denna gången var jag faktiskt duktig och gjorde det själv, ingen mamma som gjorde det åt mig. Hehe. Så nu förtjänar några oc-avsnitt och mat


och lite mollsimys.
2 dagar i skolan, 2 dagar på praktiken, sen har vi höstlov!
Ska nog överleva denna veckan också.

min osäkerhet är min brist

http://www.facebook.com/photo.php?v=2323602162750

Lite bilder en söndag såhär. Har knappt kunna ta mig från sängen idag, jag känner mig som en gammal 90 årig tant och har ont i hela ryggen. God middag och lite dansträning, sedan har det inte varit så mycket mer till det. Lördagen var kalas bra med en första plats och fest hos markus. Undrar fortfarande hur jag kunde cykla hem.. mystik.

Nä, imorgon har vi studiedag och jag har inget att studera. FETT!

WOAH!

FAN VAD FINT MED ETT GULD IDAG!
Firar med ett mobilköp och party!

I have a secret I need to tell you

Det regnar ute och jag tror min fönsterputsning på qompaniet är förgäves. Ja, de var ju fina i 4 timmar iallafall. Är numer kopparguldig i håret också, det är möörkt, men jag trivs bra. Ska kasta i mig lite mat och sedan fara tillbaka.

Ikväll ska jag mysa med evelina och baka. 
Imorgon ger vi oss på grimslöv!

när vi säger vi vill gå framåt, frågar dom höger eller vänster. jag ser på dom som om jag inte fattat skämtet


If a bird can sing with a broken wing you'll learn to bend when the wind blows

Längsta dagen på salongen hittills och ändå var jag bara där till kvart i 6. Har russinfingrar efter all schamponering, men jag har det så jäkla bra. 

Åt mina första pepparkakor igår, fortsätter i samma spår även idag. Med mjölk, mumma.
Snart vill jag äta lussebullar också. Och dricka glögg som jag inte ens tycker om.

jag saknar dig mindre och mindre

Upplevde katastrof i regnet med julls alldeles nyligen. Fast det var det värt för att få se en skitsnygg kille gå på catwalk i 16 cm klackar. Och mingla runt lite. Smakade sushi för första gången i mitt liv också, ät inte det gröna. Det är starkt och smakar bajs. Helt enkelt. Cyklade hem i ösregn, såg ut som en dränkt katt och insåg att jag måste införskaffa mig en ny regnjacka. Min jacka jag hade under var nästan blötare än den som fick ta allt regn. Hoppla hoppla. 

Imorgon har jag tagit på mig det stora och väldigt tuffa ansvaret att gå ut med jycken på morgonen. Vilket betyder att jag måste stiga upp klockan 7 imorgon, på den dagen när jag vanligtvis brukar få sova ut lite. Men icke. Ska kolla klart på hur många lingon finns det i världen som jag började kolla på igår.

Blev påtvingad skype också, förstår ingenting och kommer troligtvis aldrig använda det heller. Det var ju värt ett försök iallafall.

19 oktober

Åkte till skolan, satt i photoshop, hade en och en halv timmes lunch på koh thai med julia, gick på h&m, pillade lite till i photostop och åkte det tidiga tåget hem. En ganska fridfull dag i skolan, annat än vad man är van vid.

Ska snart bort till lions lokalen och sedan vidare för lite glamparty på jc och scorette. Hade kunnat vara mysigt om det inte vore för att det spöregnar och blåset 100km/h, bra man har körkort och ingen bil också. Toppen! Man har fixat frillan totalt i onödan idag, för er som inte redan upptäckt detta.

SA JU DET, vi skulle dansat soldansen!!
Här tjejer har ni en variant på en soldans. 
På tisdag är det jag som dansar den mellan alla vagnar, så ska ni få se på sol.

Även den här mannen skulle vara beredd på att dansa den.
http://st.nu/medelpad/ange/1.3351193-dansar-soldans-for-att-halla-regnet-borta

Tror ni mig nu?

you're so much fun

High-fivade nyss med mig själv. Inga arbeten kvar att lämna in och det känns JÄVLIGT gött. Kan väl få leva lite på det här nu innan mina oförskämda lärare ger mig en bunt till. Bra träning idag med de små fina också. Så jag tänkte jag skulle kalasa till det lite med kladdkaka och grädde, för att fira liksom. 


18 oktober

Aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Sov på tåget till skolan, på rasten och på tåget hem. Kan ju tillägga här då att jag nästan missade att hoppa av i älmhult. Hade kunnat sluta olyckligt om det inte vore för kapten röd's inte så sövande musik. Sov en timme när jag kom hem också, tror jag har fått den där sömnsjukan av vaccinet. Kommer sova igenom hela mitt liv.

Ska först träna barnen i två timmar innan jag påbörjar nästa fas i livet. 
Tur det inte regnar ute också.


förresten
55 dagar!

Länstrampetten 2011

jag försöker, men jag förlorar varje gång

Vilken dag!
Mot Huskvana och turen både dit och hem gick smärtfritt. Lite disney och annat fint i högtalarna höll mig borta från att sova. Som jag annars brukar vara ganska duktig på när det kommer till att åka bil. Tiden gick så fruktansvärt fort och sedan var det vår tur att köra våra varv. Gick superbra förutom att jag kysste mattan lite med rumpan. Sånt som händer. 14.4 i poäng trots två fall är bra. Så bra att det till och med gav oss en andra plats och silvermedalj. Helnöjd! Nästa helg gör vi det lika bra igen, utan några fall. Hehe.

Som om jag inte var tillräckligt trött när jag kom hem utmanade jag mig själv med en promenad och en klippning av pappa. Kommer sova som en jävla stock inatt.

Hehe, ni är fina ni tjejor!

16 oktober

Vi klarade oss utan snö igår. Bra. Hurtig tjej gick till och från träningen igår, svettades nästan ihjäl när jag kom på att jag hade klätt mig för en månad i antarktis. Hade förberett mig på snöstorm. Jaja, man lär sig. 

Halvsover på köksbordet nu. Väntar på att få gröt av papi och sedan rullar bilen vidare.
Ska bli spännande att se hur tre tjejer i en bil kommer att tackla denna trippen.
Blir det som förra tävlingen är det ju bara helt kanon. Hehe!


but I can't expect you to see how I see, cause sometimes I don't see a thing

Brottades på ikea klockan 10. Åt pizzabuffé med Julia. Ljushårig Elin blev mörkhårig. God thaimat med Evelina och Johanna. Trevlig kväll hos Markus.
Nu börjar de traditionella matbilderna träda fram igen, välkomna tillbaka!

Två timmars extra träning idag. Imorgon ska vi leverera i Huskvana.

destruktiv blues

Kött. Idag krängde jag på mig vinterjackan när jag skulle ut och gå. Fattar ni? VINTERJACKAN! Det är vad som behövs. För om två dagar, för ett år sedan, låg den första snön på marken. 15 oktober. Rätt sjukt.

Jaddådådå.
Nu ska jag käka stekt potatis och glida runt.

jag kastar mina tankar ingenstans och överallt

Tråkig design blir ännu tråkigare. Ska göra om den på riktigt, från grunden. En dag när jag har gott om tid. Vilket kommer bli någon gång efter studenten, när man kan andas ut och inte känna att man har några måsten kvar i livet. Då kanske jag kan ta tag i det. 


puss fina kärlek.
snart är det vår tur och den 26e är det vår riktiga mössprovningsdag!
jag längtar så jag snart spricker!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar

En hel dag med miljöarbete är väl inget jag skryter om direkt. Lite godis från hemmakväll gjorde det hela mycket enklare. Åt på Jacobs med Johan när jag kom hem med tåget, mycket trevligt.

Fick ett så bra samtal ikväll också. Jag är helt överspeedad och förväntasfull. Tror det här kommer bli skitmegabra!!

Klockan är 8 och jag har redan duschat. Perfekt!

krossa alla fönster

rätt skön

even better than the old me

Låter som att det är flera hundra personer i vårt vardagsrum. Tur vårt hus inte är särskilt lyhört, då hade nog våra grannar varit här inne och klagat. Fotboll i all ära, men jag trodde inte att tre personer kunde föra så mycket oväsen. 3-2 till Sverige står det hittills och den insatsen kan jag väl vara nöjd med. 

Som vanligt när jag har viktiga saker att göra, så sover jag bort tiden. Idag försvann 2 timmar, hux flux, bara sådär. 9 sidor och en träning senare är jag tom. Tomt överallt, förutom i min mage. Där är det överfullt och jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller kräkas för att jag inte kan ta mig någonstans. Alternativen är få.  

Jag ser fram emot helgen utan att egentligen ha något planerat. På söndag beger vi oss mot huskvana och kickar skiten ur alla gymnaster. Vit helg är bra helg.

this is your goodbye in case opportunity

Mogge får gärna jaga älg fler tisdagar. Jag har fått en skön sovmorgon och han får leta efter sina favodjur, win win. Nu ska jag ner och köpa frukost till mig och världens snällaste mamma som städar mitt rum. Får väl visa att jag är världens bästa unge då också.


du som bländats av ljuset

Imorgon är jag ledig, det var den enda anledningen till att jag steg upp i morse. Säkert därför jag försov mig också. Megafika på tåget eftersom det regnade och tåget var 6 minuter försenat. Träning och årsmöte dröjde mig kvar på haganäs till halv 9 så nu är jag lagom hungrig. Imorgon ska jag sova längre än tillåtet, äta brakfrukost, ta en promenad och till sist göra alla mina must-do's. Typ som att städa rummet och skriva bajsarbeten.


backstabbing bitch

om du letar efter nån som möter din blick 
under täcket en söndag i november 
om du letar efter nån som inte skäms för nåt 
som är sig själv i vad som än händer

om du letar efter nån som är ärlig och rak 
som inte erkänner allt i efterhand

om du letar efter nån som ger mer än den tar 
och nån som gör dig glad 
mer ofta än ibland

om du letar efter nån som går att lita på 
om du letar efter nån som går att ändra på

om du letar efter nån som följer med dig ut 
en fredag kväll på stan 
om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan 
"jag är lycklig med dig"

då ska du inte välja mig

9 oktober

Började lördagen med frukostmys hos lisa med fina tjejer. Klippte albin sedan och på kvällen var det ahuset. 
det var allt för mig.
nu ska jag plugga, igen. kul och kul

7 oktober

Hemma själv en fredagskväll, det är mörkt ute och min vakthund har gått och lagt sig. Det är tur att jag snart ska åka med angelina till alvesta och hämta lisa. Som jag saknat och saknar henne.

lovelovelovelove

21.04

dom predikar kärlek utan undantag
men hotar med att undergången stundar snart
så all typ av kärlek inte sund att ha
men vi litar inte mer på deras colgate smile
dom har dubbelattityd som om dom var borderlines
så fördöm mig, det gör mig det samma
jag välkomnar armageddon med öppna armar

inga tårar tränger igenom mitt skal

Den här dagen har gått kusligt fort! Lunchade på ikea med Johanna och Pontus, som båda blev fina i håret. Har varit sjukt duktig idag, ett arbete kvar. Jag är så förvånad över mig själv, pappa också. Han kallade mig flitig, det händer inte ofta. Det enda han hade att klaga på idag var mitt rum, som för övrigt ser ut som ett bombnedslag. Fast där får man ju faktiskt prioritera lite. Kan inte göra hur mycket som helst på en dag, då skulle jag ju inte fungera. 

Är en tant idag och äter vaniljyoghurt och inget mer. Imorgon är det fredag och som jag längtar. Mest för att jag vet att min fina kompis kommer att befinna sig i älmhult i helgen. Och lite för att det ska bli skönt. Men där är vi inte ännu.
haha dubbelhaka och kinesögon är ju så 2011!

pantad & såld

Te-mys och projektarbete hos julls är en bra onsdagskväll. Som ni kanske hör, så gick det ju sådär bra med min göra-klart-och-skicka-in-allt-som-redan-är-as-försent-kväll. Med betoning på sådär. Fast å andra sidan gick jag ju från ett ämne till ett annat, det godkänner vi.

Nu ska jag kränga 12 knäckebröd och duscha. Kanske sova en sväng också, får väl se.

such a wonderful thing to do

Chips och skrivarbeten. Det förtjänar jag efter att ha ätit på koh thai, shoppat upp 1000 kronor, tatuerat mig, väntat på ett försenat tåg med varm oboy och kanelbulle. Vem hade inte förtjänat det? Hade lika gärna kunnat skippa och skjuta upp mina redan försenade arbeten lite till, men det gör jag inte. För jag är duktig och har bra självdiciplin. Det går bra nu, kompis det går bra. 1 klar, 4 kvar. Fast jag har ju inte direkt något val.

Två dagar praktik kvar, 3 kunder och sedan är det helg!
Kan jag nog
med. hehe

leva

Idag gäller det! :)

If I never wanna see you again, I won't

Tändes ett litet hopp i mig när vår lärare var hemma idag och jag fick åka hem vid 2. Skönt att för en gångs skull slippa stressa ner hungrig till träningen. Snart tävling, två helger irad. Börjar bli en smula nervös redan nu. Tog en powerwalk med evelina direkt efter träning. Hurtiga tjejen. Fick lite mörkare hår såhär på kvällskvisten också, iallafall ett par tvättar framöver.

Och Amanda! Jag är inte sämre än dig. När jag körde hem från träningen mötte jag TVÅ rådjur som ville titta lite på bilen. Jag tänkte klappa dem, men då sprang dem iväg. Nästan lika häftigt som älgar. Jag kan leva på det ett tag framöver.
så såg dem ut amanda, lika förvånade som jag!!

gos

Lite barngos i hökön är en bra söndag.
Nu väntas samhälle och formgivning.

framåt för evigt

Åkte ut till häradsbäck efter jobbet, gjorde nog helt rätt i det trots att jag under hela kvällen undrat varför jag satte mig själv i den situationen. Djugel till förfest och vinet rann rakt genom kroppen. Missade swingfly's måsten och dansade istället ensamma på dansgolvet där nere. Lika bra fest.

Nu är det party med religionsarbete. Längtar redan till nästa helg!

hade behövt en mysfika idag med lite fina kompisar.

steefaaan

jag skrattade mig till sömns igår, bra utvilad idag.
redo för en promenad och lite jobb.
RSS 2.0