I know you don't believe it, but I said it and I still mean it

Det var ett spännande strömavbrott som hittade till älmhult igår. Lite kaos på salongen och sådär. Höll mitt löfte om den där långa promenaden, två timmar är väl ganska godkänt ändå? Mina fötter hade annat att säga om det.

Jag försov mig nästan idag, så nu är jag hemma och äter min frukost. Annars blir det nog en fin fredag. Angelina kommer och ska göra sig fin i håret och snart är det helg igen. Ångrar nu att jag tackat ja till 7 timmars jobb, men sedan kom jag på att jag behöver pengarna. Så det går jämt ut när jag ska partaja. Hehe. 


no matter what they say, i'm not over you

Sol! Halva dagen är över, jag har varit hemma och ätit mickromat och snart ska jag ta mig an andra halvan. Har tummat med mig själv på att om det är lika fint väder när jag slutar så ska jag gå världens längsta runda med min fyrbenta kompis. Kan ju alltid hoppas på att jag har självdiciplin nog till att faktiskt göra det också. Brukar vara sämre på den fronten.

Nähe, nu ska jag använda mig av min tvåhjulta kompis istället och bika ner till qompaniet. 

man kan ju undra hur länge han varit utan mat.

finally i'm forced to face the truth

Onsdagar är alltid lika fyllda. Fick en redovisning av hipparna på morgonen innan bruduppsättningen och på eftermiddagen var det kundpass. Mysigaste linnea och maja fick lite färg och blev fina i håret. Köpte studentleg idag, nu känns det ännu verkligare. Trots att dem var skitfula, men det är smällar man får ta. 

Har sovit som en stock sedan halv 6. Vaknade nu. Kul natt jag kommer att få då. Tur att det snart är helg igen. Nu ska jag gå och pussa lite på gavin innan jag hoppar in i duschen.

Bjuder på en bild från malmö, more to come.
tror jag..

26 september

Nu har jag hunnit landa lite efter den oerhört bra trippen till malmö med qompaniet-gänget. Tåget lämnade älmhult redan klockan 9 och vid halv 11 var vi på plats och incheckade på hotellet. En shoppingrunda, stress och hungriga magar senare var vi på plats för att introduceras av L'anza. Utbildningen var suverän och så otroligt inspirerade. Inte för att tala om vad man lärde sig! Färger, klippningar, frisyer, styling. Vid fem var det klart och vi gick för att piffa till oss lite. Förfest på hotellrummet och sedan satte showen igång. Kan varit det bästa jag har sett. DÄR kan man snacka inspiration. Helt galet! Trerättersmiddag på det och en massa dans bland galna frisörer. 135kronors mojitos senare och vi låg utslagna på rummet.

Vaknade upp i något som man kunde kalla natt med de fantastiska gardinerna och hälsade god hotellfrukost välkomen. Det var välbehövligt då vi endast hade ätit en baguett och en cheeseburgare, plus den fruktansvärt omättande trerättersmiddagen under hela lördagen, så var vi ganska så hungriga på söndagen. Lite till shoppning och vi var redo för hemfärd. Sov som en stock hela vägen, kan jag väl tillägga. Tack tack tack för helgen!

Ganska skön dag i skolan idag också med lite samhälle. Diskuterade allt annat utan det. Lyxigt nog fick vi åka bil hem idag med Palmis! Stannade för en snabb shoppning på samarkand och en macka och latte. Fint ska det vara en måndag. Redo för sängen nu kan man väl säga.


Förresten så har jag bokat tid för tatuering idag! :D
TJOHO och sådär

kär

http://open.spotify.com/album/2zVRgW8bXd7ukXRZSWw81j

Färgglatt - 22 september

Wild Wild West - 20 september

malmö

Jag är så glad, så glad, så glad!
JAG ska åka till malmö, shoppa, gå på lanzas first class-visning, bo på hilton-hotellet och äta trerätters med helt fantastiska tjejer. Förväntansfull, vet inte ens vad jag ska packa med mig. Det handlar om en natt och jag kan inte besluta mig för något.

Nu måste jag packaaaa.
Och sedan ska vi mysa!

Bilder från båda studentfesterna kommer, håll ut!!

studenfest

ikväll kör vi!
tjohoo!

mr. nice guy

Det är nu konstaterat. Jag har sämst självdiciplin. Inte nog för att det är det tredje inlägget inom 20 minuter, utan också för att jag försöker övertala Martina att sluta plugga och kolla på film med mig. OCH SÅ HAR JAG MASSOR SJÄLV ATT GÖRA. Vafan är mitt probbeee?

DÖ DÖ DÖ
jajajaja, jag ska kolla på film iallafall.....

wild wild west

IMORGON!

blommor vid oscarsleden

Första och sista jobbiga dagen i skolan är avklarad. Ett par skor fick följa med mig hem idag och ett par vantar. Tror bestämt jag tänker behålla dojorna, de kommer ju ganska lägligt nu. Hårdträning och en promenad med evelina. Thaimat och banan och päronyoghurt med bananskivor. Nu sitter jag och syster i köket och gör diverse arbeten. Fint att inte behöva vara ensam om att göra plugg längre.

vi vägrar att leva våra liv i tysthet

Skönt att det inte regnar iallfall. Det vore ju väldigt höstigt och tråkigt isåfall. 
Trött efter dansen och luktar svett för alla damer och tanter som är där innan oss svettar ner hela golvet och luften. Tänkte duscha nu och kolla på Friends with benefit.


och så ska jag mysa!!
(har förlåtit honom för att ha spytt ner min säng)

junk of the heart

Fint att vakna till en nerspydd säng. Älskar mitt fantastiska kreatur till hund ibland. Tog en lång morgonpromenad eftersom jag inte kunde ligga kvar och dra mig. Tog tag i evighetsarbetet med att städa rummet också. Nu ligger jag under täcket med en varm kopp oboy, lite tända ljus och en bra film. Bra kombo! Fast snart väntar mig samhällskunskap och religion.


Trevlig kväll igår, fick beröm av pappa som inte är van vid att jag är hemma en lördagskväll. 

Ikväll är det dans och nästa vecka kommer bli en sjuhelsikes vecka!

And the symphony that helps me sing

Använder mig av den vita helgen jag hade till godo från förra. Tänkte inte vara sämre än att jag ger dem sällskap tills de åker mot granada och jag styr hemåt. Skön helg!

jag vill inte klandra dig, jag bara saknar den gamla dig

Fredag idag igen. Fredag hela veckan och sol idag. Kickar igång med en extra lång lunchrast och här sitter jag och käkar rå potatis och tro jag kommer klara mig på det. Tur det finns kakor på Qompaniet, hehe. Sen kommer Fanni till salongen för att fixa frippan lite. 

Bara för att liva upp det hela lite kommer en helt vanlig, originell matbild. Tacos i all ära!


in kommer ting

Woah. Fetlång dag. Var i salongen hela förmiddagen och hade 2 kunder. Fick äta lunch i klassrummet tillsammans med klingande bröllopsmusik. Gjorde bruduppsättning resten av dagen. Med brutal huvudvärk tänkte jag att det skulle bli ganska skönt att få komma hem vid 5. Fast nä! Då är vårt tåg inställt och vi får vänta i alvesta på nästa tåg mot älmhult. Kom hem vid 6 (fanastico) och åkte till Josefin lite senare. Prat och babbel sedan åkte jag hem.

Imorgon ska Sophie bli fin i håret, hoppas jag. Hehe.
Snart helg igen, VAR tar tiden vägen?

Kul blogg.

he he he

Haha världens finaste familj!
Bjöds på god mat på sorello och så fick jag en gul bil. Fantastiskt ju!

Nu ska jag duscha.

!!!!!!!!!!!!!!!!

KÖRKORT
FY FAN VAD SKÖNT!

THE KOOKS!

KOOKS nya för er som är intresserade!
http://open.spotify.com/album/1VGaygrbOjkte4Ca81nEeQ

jag gillar detta också!

Jag ser på dom som om jag inte fattat skämtet

Kan bli ganska bra med Paris på höstlovet.
Exciting!

Är förövrigt helt såld på albumet jag länkade nedan. Totalt.

ju mer dom spottar

Vad är det med mig och boxningsfilmer? Tror jag har någon dold fascination inom mig. Har precis kollat på never back down 2, som är minst lika bra som den första. Börjar undra om detta kanske är mer min grej än gymnastik, eller? 

Ska dyka ner återigen i mina böcker lite, för sista gången för ikväll. Känner mig ganska patetisk, en fredagskväll och vit helg och allt. På toppen av allt så håller jag på att svettas ihjäl under mitt feta duntäcke. Kanske var lite tidigt att byta tillbaka till det, än finns det hopp för lite sol. 

Gillar Kapten Röd's nya förresten!
http://open.spotify.com/album/3B4QGsos9iNRUSLuceNZzV

kärlek och revolt

Gick upp klockan halv 6 en sovmorgonsdag, men slutade jag kvart i tre så det gjorde väl inget egentligen. Klippte gräset med pappas trätofflor, kände mig som kungen själv. Ska äta glass och fruktsallad nu och göra lite nödvändigt plugg. Hade egentligen velat ha en fet godispåse också, men får väl hoppa den ikväll. Hehe.

tudiloo
så är det

7 september

Idag har jag för första gången i mitt liv fulländad en hel permanent på en livs levande varelse. Känns awesome. Försov mig imorse också, mindre awesome. Resten av min kväll har varit crappy! Min iphone är nu mer ett minne blott. Tack och hej. Inge mer heytell mina vänner. Hehe. 

Blir definitivt inte mindre flygrädd efter det tragiska som hänt idag. 
Vila i frid Stefan Liv och  Lokomotiv Jaroslavl.

bra skit!

http://open.spotify.com/album/06QnZm7l0gp3pLq7d3wMFV

joke me something awful just like kisses on the necks of best friends

Klev ett steg på min humörstrappa idag. Bangade att äta ute för att sitta på tåget hem och en körlektion. Motigt, men ska äta gott hemma istället. Är väl helt okej med det trots allt. 


hade gärna badat tunna och rullat mig i snön nu
och gärna med eer

give me your strenght

känner ingen ångest

Kan inte minnas senast jag hade sån här jävla ångest. Jag vill inte gå i skolan, för jag känner ingen motivation. Jag vill inte praktisera, för jag känner ingen motivation. Jag vill inte träna, för jag känner ingen motivation. Jag vaknar med en klump i magen och går och lägger mig med tre till. Tror inte ens lejonkungen kan få mig på något bra humör ikväll. 

Det enda jag faktiskt ser fram emot just nu, är att åka här ifrån.

4 september

Jobbigt med dansträning efter att ha dansat alldeles för mycket igårkväll. Jobbigt med svett och utrymme utan luftkonditionering också. Religionen gick åt helvete och imorgon måste jag upp svintidigt. 


gör som alla!

I need another story, something to get off my chest

Hårda pix. Stökig förfest och sedan balders, precis som det brukade vara. Tråkigt nog verkade det inte locka så många äldre. Kul att ha varit där en gång iallafall. Inga fall på dansgolv och inga blåmärken, vad jag upptäckt ännu. Så helt okej. 

Vaknade alldeles för sent. Fint väder ute idag och jag sitter inlåst på mitt rum för att skriva religion och plugga teori. Hur fantastiskt är det inte då? Jag förstår ungefär ett ord på var sjunde mening och då är ordet antingen jag, du eller vi. Livsåskådning utan gud är inte min grej. Nu man ångrar att man inte började tidigare. Vad det nu hade tjänat till.

Jag hoppas att One Republic hjälper mig genom dagen.

hej och hej då

Fint sällskap, god mat och nu väntar lejonkungen på mig.
Imorgon ska jag jobba 9 timmar, sedan ska vi dansa!

and if the rain may falling and the sun may shining

94 dagar.
94 dagar till jag lämnar Sverige och bosätter mig i Thailand en måndag. EN fucking månad.

Sprakade in september idag. Man måste ju börja någonstans. Imorgon är sista dagen på praktiken för denna veckan, skönt tror jag mina fötter har fattat tycke för. Jag själv firar det med en lunch med julia och amanda och på kvällen ska jag äta på sorello med andra flickor. Och idag åt jag kinamat. Bådar inte gott. Dessa rikskuponger är guld värda så att säj. 

vill dansa hela natten lång
RSS 2.0