Gott nytt år!

Det har dröjt några dagar sedan sist, men nu är jag här och det är nyårsafton idag. Man säger alltid att året har gått så fort såhär i slutet och än en gång. Fan. Vad. Fort. Det. Har. Gått. Måste säga att det här har varit det mest händelserika året i mitt liv. Året som startade i Thailand. Fortsatte med studentfester, pubrunda, skattjakt och studenten. Bästa dagen! En resa till cypern, sommarjobb och årets tredje resa gick till mitt älskade Thailand med min finaste. Tre underbara veckor. Mitt år, väldigt kort.

De senaste dagarna har varit väldigt händelserika för både mig och daniel. Vi börjar 2013 med två nya jobb och en fräsch start. Kan inte beskriva min längtan att äntligen få jobba med något annat än äldreboende. Och att få nya utmaningar! Så, kort och gott. 2012 var ett väldigt bra år, men 2013 kommer med förväntningar och överraskningar.

Gott nytt år på er allihopa!

my lovely thailand

love you love you love you!

 
I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

6 december 2012

Här kommer troligtvis inte trafiken vara så tät de kommande dagarna. För det första har min dator fått fnatt och för det andra gillar jag godis, snö och julmys mer än tekniska ting. 

Var på min första riktiga intervju idag, jag hoppas jag gav något slags intryck iallafall, om det så var ett dåligt. Hehe. Bara för det har jag beställt klipptid på qompaniet, för att fira. Eller något. Min stackars kalluffs, tagit mycket stryk i thailandet. Har nog 5 cm hår kvar när jag kommer därifrån. Om jag har tur, vill säga. Okej, 10 kanske.


Jaha, nähe. Hejdå.

imorgon ska jag jobba, orkaaaaa

5 december 2012

Nu är jag äntligen hemma. Äntligen är väl kanske fel ord, för jag hade kunnat stanna där hela mitt liv. Mest äntligen för att flygresorna och den eviga väntan är över.

Jag har haft tre otroligt bra veckor med den finaste killen i hela världen. Har sett så mycket fint och varit med om så mycket kul. Mer kan jag inte säga, för det går inte. Jag låter bilderna berätta en annan dag.


Kom hem till ett snötäckt sverige, mysigt. Trivs bra i snö även om jag gått runt i mitt nyinköpta underställ hela dagen. Jobbintervju väntar imorgon, nervösaste tjejen. Måste samla mig själv. Älskar förresten att vara ledig. Eftersom vi fortfarande är lite jetlagade så somnade vi vid 8 och vaknade klarvakna 3 på natten. Sov lite till och vaknade tidigt och kollade ifatt julkalendern och dagens avsnitt. Tända ljus, god frukost och snö. Världens bästa årstid.
RSS 2.0