Euphoria, forever till the end of time

Håller tummarna för mig själv och det ska ni också göra.
Hoppas, hoppas, hoppas!

Blev lite jympa och afro istället för intervallflexen som inte lockade särskilt mycket. Tränar hellre med sällskap än sliter järnet helt ensam.

Såg att haganässkolan har fått sina studentmössor. Jag vill också ha min, vill känna lite till glädje och lycka mitt i allt rus. Om bara några månader, då har nog mitt lyckorus förvandlats till något helt otänkbart, nostalgiskt. 


ÄLSKAR att euphoria finns på spotify.
Ska redigera bilder till projektarbetet nu, hurtiga jag.

29 februari 2012

Är dödstrött och strejkar frilletekniken med facebook, bloggar och allt därtill. En klipp och sling kund på förmiddagen och en herrklipp på eftermiddagen. Vill gråta, mest bara för att jag har haft en halvtimmes rast idag. Är grinig och vill hem. Färgade mina ögonbryn idag, går bra att köra med lärarna nu när vi jobbat röven av oss för deras skull. Mer än hälften av klassen är borta, mest troligt på grund av bakfylla efter studentfesten.

Lite affro och intervallflex väntar ikväll.

28 februari 2012

Jag är nog sämst. Det är studentfest ikväll igen och jag är inte där. Dåligt! Jag har varit på en av... 6-7? Får väl trösta mig med att jag faktiskt inte är den enda som bara har varit på en och att jag trots det har varit på älmhults studenfest som (FAKTISKT) rockade ganska så mycket bättre.

Har ställt upp som hårmodell för Lisa idag, efter en megabrakfrukost med pannkakor (hehe tur jag fick användning av dem nu), fruktsallad, mango, kaffe med kanel och tjaa.. grädde. Har konstaterat att jag aldrig någonsin ska bli modell (inte bara för att jag inte har längden eller facet för det utan också för att jag inte vet hur man undviker en gamnacke och jag vet absolut inte hur en graciös hand ser ut!!) Lisa var iallafall duktig med både smink och hår, så det var ju ett plus iallafall. Tror svarta läppar och ögonbryn ska bli det nya jag. Ses imorgon!

Badade Molle idag också, nu är han äntligen vit igen. Fina kompis!Har förberett med en jävla massa 5 kronors-ringar från maxi, imorgon ska det frias kvinnor!!

27 februari 2012

Att vakna upp idag och veta att man bara ska gå halva dagen i skolan var precis lika skönt som det låter. Skriva CV och personligt brev på skoltid var också helt okej.

Har precis varit ute i två timmar på hundträning och nu står jag och steker pannkakor med risk för att jag inte kommer att få någon mat ikväll. Stackars daniel, han kommer inte heller få någon om det här inte blir bra. Jag har stekt pannkakor en gång i mitt liv.. Har jag tur man jag ju käka smeten iallafall.


26 februari 2012

Måste säga att jag har haft en bra helg, trots att gårdagen var den tråkigaste på länge. Mathias 25-årskalas var hur bra som helst och vi hade roligt så länge det varade. Mådde förjävligt dagen efter men åkte ändå och tittade på hockey i värnamo. Fast det har jag ju fått äta upp också... Åkte till eneryda igen på kvällen, har nog aldrig varit såhär nykter, men sen har jag nog aldrig haft så tråkigt heller. Hehe. Det var iallafall en trevlig förfest med gamla vänner.

Är arg på mig själv för att jag sovit bort hela denna fina vårdag. Har iallafall tränat ett pass på friskis och varit på dansträning. Så lite uträttat har jag fått. Träffat världens finaste lisa ikväll också. Antar att det är okej att sova bort en söndag trots allt.

Halvdag imorgon, TACK!

She sat there, eyes open wide and she watched the snow cover the ground outside

I öronen lät det som en bättre idé att sitta på bryggan och mysa med fika, än vad det kanske egentligen var. Hade vi kört ut ett par timmar tidigare hade vi nog till och med kunnat njuta av solen på riktigt. Fast det blev iallafall en mysig pratstund och fika i en timme tills solen hade försvunnit och fötterna frusit till is.:) snart kommer danne!

23 februari 2012

Mmmh, solsken. Tar en liten tripp till bökhult med julia och josefin nu.
Vill ha vår!

don't shake me away

Skivstång, jympa och afrodans. Har börjat förstå varför man inte ska träna när man är förkyld. Sjuttiofem gånger jobbigare och jag borde på ett kämpepris om jag lyckas ta mig ur sängen imorgon. Den här träningen har gjort sitt för idag och imorgon blir det nog bara ett pass. Pappa har börjat oroa sig över att jag ska träna mig till döds. Och det kändes faktiskt så på sista passet. Tur jag äter som en häst iallafall :)

Lyssnar lite på the district och känner mig nostalgisk. Sitter inne på en nys också, så jävla jobbigt.


blö

Känner mig lite såhär nu.. eländig, ful och likgiltig med korta ben.
FAN vad förkyld jag är.
och träningsvärk har jag också

21 februari

5 personer på aerobicen och med smålänningen(eller vad det smålandsposten?) på besök kunde jag nog inte känna mig mer felplacerad än jag gjorde. Att jag dessutom aldrig kört aerobic förut gjorde nog inte att jag såg mindre vilsen ut. Fuegon var också något utöver det vanliga.

Behöver verkligen en dusch nu, my god. Funderar på om jag ska avstå den där glassen som ligger och väntar i frysen. Kan ju käka ett knäckebröd istället liksom...


If you get an invitation I'm probably drunk

Vaknade och fick syn på mer snö. Orkar inte. Gick en aslång runda och halkade runt som bambi i mina fake-uggs som förövrigt att sugit upp en hel flod att jag dessutom plaskade runt. 

Oroar mig denna tisdagsmorgon för delprovet. Behöver två modeller till. En med bra skäggväxt och en gråhårsdam som både ska färgas och klippas. Så är det någon som vet med sig att ni känner någon som skulle kunna tänka sig att ställa upp så får ni gärna höra av er. Blir väldigt tacksam isåfall. Ska fan klara detta!!

Idag står en jäkla massa träning på schemat. Måste hålla mig sysselsatt. Aerobic, gymnastik och fuego. Får väl se om jag lever ikväll.


20 februari 2012

Efter (det jobbigaste) träningspasset (ever) på friskis hämtade pappa mig och vi gjorde en sjuk impulsresa till växjö. Köpte två tvapparter, en till mig och "en ifall någon av de andra skulle gå sönder" tyckte ju pappa. Har suttit i flera timmar och gjort kanalsökning efter kanalsökning och det har inte fungerat. SEDAN kom jag på att.. åhhh jag har satt sladden i fel kontakt. VEM SÄTTER TVÅ LIKADANA UTTAG JÄMTE VARANDRA?!! Puckon. 

Är iallafall glad nu, kan äntligen hänga med i alla reklamavsnitt som folk pratar om. Överväger nästan att börja titta på big brother, baraaa för att jag kan. Fast så lågt sjunker jag nog inte. Kommer få fyrkantiga ögon.

Varit på hundkurs i två timmar utomhus, det var kallt som fan, men det gick bra. Ska krypa ner i sängen, njuta av en ledig stund framför min nya tv!!

you're turning heads when you walk through the door

Måste. Städa. Rummet.
Hur fort kan man stöka ner egentligen? Blir trött på mig själv, igen. 
Kör mitt vanliga race. Slänga in all tvätt på golvet i tvättstugan och dra igenom med dammtrasan utan att lyfta på några saker. Heheh. Då ser det ju iallafall rent ut. Har nog en och en annan dammråtta under sängen som jag kanske skulle ta och döda med dammsugaren. Orka.

Tänkte lunchhjympa vid 12 idag eftersom jag ska på hundkurs under gymnastikträningen. Och eftersom jag och mitt överblivna godis har blivit bundisar, så är det inget alternativ att ligga på latsidan. 

Får väl ta och börja med att kliva ur sängen. Tungt.

19 februari 2012

Bion var hur bra som helst och min helg har varit lyckad. Träning, party och idag har vi varit ute på sjön och fiskat igen. Ingen vidare fiskelycka, men vi hade mysiga timmar framför brasan. Orkar inte skriva mer, så ni får lite bilder istället.


heheheh


peace out!

fredaaag

Om några timmar har jag sportlov, ska njuta så in i helvete så att jag slutar vara skoltrött. Tror dock det kommer att kräva mer än en vecka för att få tillbaka lite motivation. 

Ska ha världens mysigaste kväll iallafall. Om det nu blir någon bio för oss, jag verkar ju inte ha tekniken på min sida. Hehe. Tror faktiskt jag lyckades till slut. Nu ska jag cykla tillbaka och frisera lite mera. 

Trevlig helg.

16 februari 2012

Börjar tro att friskis har blivit mitt andra hem, tredje passet jag tränar utan en buddy. Är faktiskt ganska skönt och jag skäms inte ens över att träna med gamla tanter. Afron igår var så jävla kul, även om jag inte hade någon att tramsa med. Ikväll ska jag på jympa igen!


Måste klaga lite också...
Bokade biljetter till bion som jag ska på imorgon, PÅ FEL DAG! 
Blir trött på mig själv och undrar vad fan det ska bli av mig.
....ingenting, ser det ut som just nu. 
Ska ju definitivt inte göra något som kräver en datorhjärna.

apapapapapapaaaOrkar. Inte. Samhällskunskap. 
Orkar nog bara titta på top model ikväll faktiskt. Har ju trots allt haft en sjukt jobbig dag idag. (hehehe)

alla hjärtans dag

Har hittat min favorit i garderoben nu. Två nya favoriter förresten, pappas stickade tröja och skinnjackan jag fick hem på posten idag. Kanske till och med kan använda den snart, töväder idag! 

Känner mig för en gångs skull inte helt ensam på alla hjärtans dag. Vaknade upp med bra sällskap och hela min familj är hemma. Jag har bakat choklad muffins (som kanske inte blev de allra finaste, men goda!) och snart ska jag laga god mat var min tanke. 


de var fina innan jag satte in dem i ugnen iallafall, hehe.


Kräftan

Omtänksamma Kräftan sätter familjen och vännerna i främsta rummet. En hemkär och förstående natur som värdesätter långvariga vänskapsband. I relationer och samarbete kan Kräftan vara försynt och försiktig, tassa lite som katten kring het gröt. En reserverad men samtidigt social natur. Kräftan är känslig för omgivningens reaktioner och söker uppskattning och bekräftelse. 

Kräftan är en romantiker som tycker om att samla minnen. Uppväxtmiljön och barndomsvänner brukar ha stor betydelse långt upp i åren. En trofast och varmhjärtad person, som är angelägen om att bevara kontakten med släkten, vännerna och sin historia. Kräftan älskar att samla foton och ägodelar som väcker kära minnen. 

Vattentecknet Kräftan styrs av Månen. Det gör Kräftan sensitiv och lyhörd. En sökande känslomänniska med hjärtat på rätt ställe. Den som är präglad av detta vattentecken sträcker gärna ut en hjälpande hand. Den stora känsligheten gör att Kräftan är sårbar till sin läggning och tenderar att ta saker personligt. Samtidigt finns en outtömlig värme som Kräftan gärna delar med sig av. Det är viktigt för Kräftan att känna sig behövd och uppmärksammad, att få sympati och uppskattning. Med sin mjuka och förstående läggning får Kräftan många förtroenden och själsfränder. Den som är präglad av detta emotionella tecken söker sig gärna till roller där möjlighet ges att visa omsorg om andra. 

En beskyddande läggning är kännetecknande liksom ett stort trygghetsbehov. Kräftan ställer alltid upp för en vän i nöd och behöver få uttrycka sitt rika inre liv. En kreativ ådra hör ofta till bilden. Intuitionen är stark och hemmet är Kräftans bas. En fantasifull och humoristisk känslomänniska, som gärna roar och pysslar om sina närmaste


puss

12 februari 2012

På fyra timmar har jag varit på hundkurs och tränat mollsi, varit ute på sjön och fiskat med en del av släkten och (faktiskt) skottat uppfarten. Har ingen känsel i varken fötterna, händerna eller öronen men jag nöjd med mig själv och ikväll väntar två träningspass. Kan nog behövas efter allt jag har ätit i helgen, framförallt efter allt jag har druckit. Hehe.
11 februari

Bra kalasat igår. Skippar allt som har med fest och alkohol att göra idag, ger melodifestivalen ytterligare en chans och lite gott därtill som bra sällskap och någon form av efterrätt.

friday

Idag är det fredag igen!
Ikväll tänkte vi prova lyckan i kristianstad, blir nog asbra!

Så, trevlig helg mina vänner.

8 februari 2012

Så jävla typiskt mig att inte kunna hia mig. Beställde en skinnjacka och en blus på hm nu, bara för att den inte fanns i min storlek i affären. Hade garanterat fått den tidigare om jag väntat till måndag och köpt den när den kommer in igen då. Men är man en hejafeja så går det inte. Betalar dessutom 40 spänn extra i frakt för att få en jacka senare när jag egentligen hade kunnat få den tidigare. BRA KRISTIN! Hehe. Var som att abstinensen i mig själv försvann så fort jag tryckte på beställ-knappen. Terapi efter en jävligt lång dag kanske?

Hur som haver, har haft en sjukt bra dag på skolan med kaos, modeller och stök. Styrde bilen vid 7. Har hunnit med allt möjligt idag, lunch på samarkand, en runda på stan och sånt viktigt. Visningen blev sjukt bra och alla tvåor var duktiga med sina redovisningar! Stannade på donken på vägen hem, det förtjänade vi fan. Undrar hur många jag bländade på vägen hem med mitt helljus, stackarna. Ibland undrar jag varför jag har körkort, men efter 14 timmars arbete har de nog överseende med att mina fingrar hade annat att göra än att hålla på att ändra ljuset fram och tillbaka varannan meter.


6 februari

Fan vad det kliar i mina fingrar att beställa lite feel-good-saker på internet. Som till exempel nagellack. Det kan man ju inte få för många av, eller? Några till till samlingen kan ju inte göra någon skada. Hehe. 

Gick nog plus minus noll med min tre timmars träning idag. Stukade foten tre gånger innan jag gav upp, förbannade kyla. Gav mig fan på ett cirkelfyspass (eller rättare sagt, insåg att det var för sent för att avboka och tvingade mig själv dit ändå). Krängde chokladpudding när jag kom hem, aldrig så uppskattat som efter ett hårt träningspass. Sedan hur resultatet av det blir kan man ju diskutera kring ett bra tag. Jag mår bra iallafall.

Inget mer är guld värt än min lediga tisdag. Ska inte göra ett skit på hela dagen var det bestämt. Ska ligga som en strandad val i min säng och glo på asbra serier. Lite frukost på sängen önskas av en vänlig själ, utifall att någon känner sig manad.


we're falling to pieces

Snabbnudlar, en mango och lite the sims efter träningen. Fastnade totalt i det, tiden sprang iväg. Imorgon ska jag visst till skolan också. Har inte varit där på en vecka, knäppt! Hårda pix denna veckan med en visning på smålandsmuseet på onsdag också, spännande.

Får försöka avsluta mitt spelande och krypa till kojs.
Godnatt.

know you’ve been hurt by someone else, i can tell by the way you carry yourself

Loreen! 
Tänkte jag skulle bli en sån mysis som kollar på melodifestivalen och har åsikter om allting varje lördag. Började igår. Så med andra ord, den här var bäst! Dead by april var faktiskt också bra! 

Skön kväll igår iallafall. Huset står på plats och jag tror mamma och pappa är nöjda med min insats. Städade faktiskt hela huset, till och med plockade diskmaskinen. Och DET händer fan inte varje dag. Ingen hundkurs idag, kan ha varit dagens räddning. För vem vill stå ute i 20 minus och låtsas att man kan något om hundar? I och försig tar det inte bort den faktorn att jag någon gång måste klä på mig allt jag äger för att gå en runda. Det kan få vänta lite till, för jag ligger ganska så bra under mitt duntäcke. Som för övrigt har kommit till min undsättning flera dagar i rad nu.

Lite kaffe och gossip girl kanske.

now you're just somebody that i used to know

Världens tråkigaste dag. Ser ut att kunna bli bättre. Kinamat och hyrfilm, bra sällskap och ett tyst hus. Vet förresten inte riktigt vad jag tycker om att det är tyst och mörkt överallt. Försöker döda tystnaden med musik och mörket lyses upp av tända ljus i alla rum. Fattas bara att jag eldar upp huset nu när mina föräldrar inte är hemma. Skulle väl kanske inte förvåna mig, med tanke på att jag körde hemifrån utan att släcka ett enda av dem, hehe.

Jaja, vi hörs väl om huset står där det ska och jag inte har slukats av elden.

3 februari 2012

Vilken bra dag. Klippte Ina, fick sluta halv 4 och träffade mina galanta vänner.

Som vanligt bara en massa matbilder. Har skrattat hela kvällen och pratat om allt. Typ som att man kan skita lila om man äter rödbetor, och sådär ni vet... helt vanligt samtal en fredagkväll.

day turns to night, night turns to whatever we want

Är på lite sånthär humör...
men har ingen att utlösa min energi på. Saknar thailand destomer nu. Nu när det är 75 minus utomhus, kan jag inte ljuga och säga att jag inte vill tillbaka. 

Ska kolla på män som hatar kvinnor men har redan insett att jag aldrig någonsin kommer kunna hålla mig vaken i 2 timmar och 26 minuter till. Värt ett försök, lär väl kunna vara vaken iallafall 20 minuter. Om jag har tur, hehe. 


flickan och kråkan

Fick en klippning idag, det är bra när Sofia behöver prova nya saxar. Hehe! Har städat igenom hela salongen så nu är det alldeles skinande rent, på vissa ställen iallafall. Slutade halv 5 så nu är jag hemma på lite mat och ska ut med hunden en runda innan jympapasset på klöxhult börjar. 

Fredag imörra, ÅH.

i feel the same as i did from the start

Affrodans och intervallflex, nu har jag även provat på det. Får se hur länge min kropp pallar trycket, men kul jag har haft. Så jävla kul att jag äntligen har hittat lite motivation till att göra något. Och att jag har så många fina kompisar jag kan träna med gör saken ungefär sjuttiofem gånger roligare än det hade varit om jag hade behövt göra detta själv. Fler som plågas liksom. Gick en runda med mollen när jag kom hem, det är 7 minus grader ute och jag märkte inte ens att det var kallt. Har nog fått superkrafter.

Känns konstigt att jag ska till praktiken imorgon, det är söndag i mitt huvud. Kanske för att vi har varit lediga två dagar så att det känts som helg. Så grattis till mig som har två dagar praktik innan jag har helg, för andra gången kan man säga. En mysig tjejkväll med tacos är inplanerat, ser fram emot det.


jag gillar oss!

......

pallar inte att menyn flyttar sig efter varje inlägg, ni får leva med att det ser jävligt crapy ut.

even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking

Fina, lediga dag. Hann inte ut i det fina vädret innan molnen kom ifatt. Min hårddisk är kvarglömd och min dator innehåller bara tråkiga julfilmer, vad ska jag göra idag? Pappa har tjatat om en klippning i en vecka nu så är väl bäst att lyda hans lagar. Det stämmer verkligen att man tar sina familjemedlemar i sista hand och inte i första. Har iallafall två träningspass att se fram emot att svettas lite på. Får väl se om det är värt mödan, hehe.

Det är första februari idag, redan har tiden börjat springa iväg. Det var nyss nyårsafton och det var igår jag låg på en solstol i thailand och levde. Det är 133 dagar tills jag tar studenten! Kan fortfarande inte förstå att det snart är min tur. Ska inte gräva ner mig för mycket i det nu, jag har en hel del att ta tag i innan jag kan springa ut med gott samvete. Delprovet är ett av dem. Blir knäpp i skallen av att tänka på det. 

Ska äta det pappa lagar bäst, fisk, nu. Resten får vänta i 133 dagar till. Sedan tar jag välförtjänt semester med fina vänner!
RSS 2.0