KOM TILL MAMMA!

nu måste vi dra

Förra veckan var helt amazing. 5 lediga dagar, toppenväder, åhus, hällevik, näset, tennis, fredagsfest, husvagnsmys och en helg på hotell tylösand med finaste! Ge! mig fler lika bra veckor
 
HJÄRTA!!!

23 juli 2012

Fick bästa tänkbara present av daniel, av martina, av mamma och pappa. Gjorde mig glad på alla tänkbara sätt. En helg på hotell i tylösand med bästa, en låda FULL med chokladsås, kolasås, lakrissås, strössel i alla former och smaker, glass och en B&J och såklart mina fina rosa nikeskor! Och annat fint av släkt och vänner!

 
En rad bilder, utan logik. För första gången på flera år har det inte regnat på min födelsedag. Vädret verkar hålla sig iallafall till helgen. LOVE IT!

21 juli 2012

Lever. Fyller år imorgon, firar det med 10 timmars arbete på ekebo. Kul dag. Gör för övrigt inte mycket annat, så har inte så mycket att bjuda på idag heller.

Så detta var egentligen jävligt onödigt..
peace

yes

Sjuukt bra kvälll!!!!

synd man gick hem vid 10 för att 11 timmars jobb väntar

13 juli 2012

Verkar som att det BARA är i älmhult som solen inte skiner. Till råga på allt är det fredagen den 13, får se hur vida jag överlever min lediga dag.

12 juli 2012

Jobbar mig uppåt och framåt. Kan snart stryka tre veckor på schemat, helgen kvar. Och fyra veckor återstår. Ska bli skönt när jag kan bocka av ytterligare 4 veckor, om man får säga så. Verkar vara den enda i världen som inte har sökt några utbildningar. Först fick jag dåligt samvete, tog mig i kragen och sprang en 6 km lång runda och direkt efter det en 3 km powerwalk med molle. Fick alltså ganska mycket tid över till att tänka. Kom fram till att jag faktiskt inte vill plugga och tänker inte söka något bara för att skryta och verka mer vuxen än jag är. Jag är 18 och tänker leva lite. 

Fick prata med min fina idag, spricker snart. K o m  h e m!
Imorgon är veckans enda lediga dag, ska njuta efter att ha städat mitt rum, vilket i och för sig kommer ta några hundra år. Lite sol imorgon då.. Ja tack!
Fick lite ny hårfärg här om dagen också. Är nöjd!

Nu ska jag krypa ner i min säng med häst och molle, titta på en bra film och sova.
So long!

10 juli 2012


Bakade på jobbet idag, inspirerade mig till att vänligt baka en kaka till min familj minus mamma, som fortfarande hänger i thailandet och inte tänker komma hem på en vecka till. Jag har iallafall två homecomings att se fram emot nästa vecka. I vilket fall som helst, är så påhittig att jag bakar precis samma som på jobbet, rabarberkaka. Återstår att se om det blir lika bra nu, som då. Trots att jag inte la i mycket effort på jobbet mer än att leta upp receptet.

Tänkte för övrigt få lite mer än 5 timmars sömn inatt, gör inte om gårdagens misstag att dricka kaffe halv 11 på kvällen. Idag får det blir mjölkfika.

Pryder inlägget med bilder från helgens tripp till halmstad.

you were my friend

Jag har inte sovit ensam på två veckor sedan jag kom hem från cypern och nu ska jag sova själv en hel vecka. Dags att ställa om. Jag har häst att krama, men det är inte i närheten så bra som när världens finaste ligger brevid mig. Istället bor han på samma hotell, i samma land som vi var. Gör de saker som vi gjorde för bara två veckor sedan, den här gången är det jag som sitter hemma i min ensamhet och väntar. Helt ensam är jag ju faktiskt inte, mina dagar är proppade med jobb, inte ett, utan två. Ekebo och Qompaniet. Två arbetsplatser som är helt olik varandra. Onsdag blir en jobbig dag för mig, först med 4 timmars arbete på qompaniet och sedan 7½ timme på ekebo. Har redan ångest över den dagen.

Jag håller på att samla ihop fina bilder till ett fint kollage. Har en vecka på mig. Låt oss säga såhär... häst är bäst!
 
Jag saknar dig danne!! 
häst också

lycka att leva länge på

9 juli 2012

Äntligen fått tillbaka min dator, nu återstår bara kameran också. Sedan är jag fit for fight för händelserika inlägg. Börjar där jag slutade (nästan). Bilder från studenten, åh ljuva student. Snart uppe!

1 juli 2012

Shit, redan juli. Var tar den värdefulla tiden vägen? En vanlig dag för mig består av jobb, tror det är nu jag har blivit vuxen. Ingen mer skola att gå till.

Cypern var mycket bra, inom kort kommer bilder och dylikt, en dag när jag har mer tid.

5 minuter kvar av rasten, peace out!
RSS 2.0