thailand

IDAG ÅKER JAG TILL THAILAND!!!
 
Ses om tre veckor, HERRÅÅÅ

5 november 2012

Går inte i taket, men har inte särskilt mycket att göra heller. Tvättar för att hålla mig själv sysselsatt, 1-0 till mamma. Borde städa mitt rum, men skiter i vilket. För det är bara en vecka kvar till jag lämnar landet!! Har typ redan resfeber. Vill åka åka åka åka nuuuuu! (hehe det var väl ett jävla tjat om det där thailandet) 

 
 
 

2 november 2012

Har lyckats spendera nästan hela dagen (halva iallafall) själv hos daniel utan att få några nervsammanbrott och utan att klätta på väggarna. Det är faktiskt ganska mysigt här själv, särskilt nu när jag har min dator att knappra lite på. 
 
Igår var en mysig dag och jag kände mig som världens bästa. (hehe om man får säga så). Daniels föräldrar tittade in på kvällen och då fikade vi daimcheesecake och smed planer för daniels lägenhet. 

Idag är det invigning av det nya ikeavaruhuset. Halv 10 började det men orka ställa sig, som en 1 meter lång dvärg, mitt bland folkmassan. Hade antagligen blivit nertrampad och mosad till döds. I och för sig är det nog inte mindre folk där när jag ska ta mig dit, men man måste faktiskt ha varit där. I vilket fall som. Utan undantag.

IDAG ÄR DET FÖRRESTEN 10 FUCKING DAGAR KVAR!!!!

 
Som ni ser har vi också fått en ny familjemedlem i samband med daniels födelsedag. Kalv. Så hej häst och kalv!

1 november 2012

Idag fyller världens finaste D år! Jag är nog mer uppspelt över hans födelsedag än vad han själv är, men förhoppningsvis har jag fått honom på rätt bana nu igen med mitt eviga tjat om denna födelsedag. Så, GRATTIS MY LOVE!

Igår bokade vi hotell också, från ett till ett annat. Kommer nog stormtrivas med vår jetlag i två nätter här.
RSS 2.0