30 oktober 2012

Börjar nästan få lite resfeber. 13 dagar och snart är det ensiffrigt. Pirrar i magen när jag skriver det. Har gåshud.

Har spenderat alldeles för många dagar och för mycket tid på ikea. Som den snåla smålänningen jag är (eller i mitt fall, den arbetslöse utan pengar) så har jag storhandlat i flera omgångar. Ljus så det räcker i år, glas i alla former, kuddar och dylikt. Är ganska nöjd med köpen och det är min plånbok också. Väldigt nöjd till och med.

Har lite framtidsångest idag också, men det löser jag en annan dag.

24 oktober 2012

Mysdag! En lång lunch med finaste julia på thai, en klippning med kaffe och biskvi, ett core-pass och tjugo minuter på löpbandet. Är rätt nöjd med dagen så att säga. 

Idag är det bara 19 dagar kvar. Räknar ner för varje dag som går. Vill åka NUUUUU! Bestämde oss för ett första hotell idag också, ett steg närmare. Snart ska väskan packas med en massa fina klänningar och bikinis. Wie, helt enkelt.

Nu ska jag duscha (för det har jag inte gjort) och sedan promenera hem till danne. Intressant inlägg, hoppas ni antecknar. Ciao!

21 oktober 2012

Att jobba helg gör det verkligen snurrigt i skallen. Det där med att jag bara hade en jobbdag den veckan blev istället 4. Idag vilodagar jag tills imorgon. Imorgon ska jag nämligen först jobba 7-12, sedan arbetsförmedlingen vid 2 för att sedan jobba vid 4-9 igen. Väntas jobb i helgen med, nolifer. (hehe så har jag hela veckan ledig typ)
 
I fredags var vi på kräftskiva hos familjen schölin. Jag har nog aldrig skrattat så mycket åt SÅ fula teckningar. Typ som travhästen nedan. En hur mysig och trevlig kväll som helst som avslutades med flyttning av möbler och en tur på pakethållaren hem.
 

Och lite annat..
 
Har lagat soppa idag, ska frya in den så den inte surnar denna gången. Vore surt.

25!

Kan inte fatta att det är 25 dagar kvar tills jag och min fina åker andra sidan jorden för att spendera 3 veckor med sol och bad. JAG. SPRICKER. SNART!

15 oktober 2012

Fan vilken kväll det var i lördags. Min söndag spenerades mesta dels i sängen, mestadels i soffan och mestadels mådde jag jävligt dåligt. Men jag hade min fina danne som tog hand och tyckte synd om mig åtminstonde, då kändes allting mycket bättre. 

Idag ska jag jobba 12-21. Orkar. Inte. Men jag antar att det är ganska bra trots allt, hade nog spenderat hela dagen i sängen annars. Så inte värt. Dessutom är det den enda dagen jag jobbar denna veckan, så borde väl inte klaga. Ska äta tacos som frukost/lunch idag, bara för att jag kan.

11 oktober 2012

Idag har det varit så jäkla fint väder ute. Man kunde nästan tro att det blivit vår istället för att gå mot höst. En promenad med mina två M, en liten shoppingrunda i byn, matlagning och ett pass på gymmet. Kan väl känna att jag nyttjat dagen ganska bra trots att jag powernappat i typ en och en halv timma.

Daniel hittade lägenheten med stort L idag också. Vid sjön! Vill åka och titta på det med en gång ju!

10 oktober 2012

Att träna med träningsvärk är utmanande, framförallt jävligt jobbigt. Bokade in mig på hit-passet, men bangade och körde ett enkelt medelpass istället. Mina vader känns sönderslagna och nu är det inte så skönt längre.

Nu väntas inte jobb förrän fredag och sedan är det helg! Behöver en utekväll, måste ha varit flera veckor sedan jag var ute, men sen ska man aldrig hoppas på för mycket. Vill dansa iallafall!

Ska läsa ut min bok och påbörja den andra jag lånat på biblioteket. Tiden rinner ut och det skulle ju vara jobbigt att lämna tillbaka en bok jag inte ens läst, hehe tönten själv.

9 oktober 2012

Har haft en vilovecka från träning. Försöker intala mig själv att det är för att jag varit krasslig i halsen, men vet nog innerst inne att det handlar om lathet. Idag var jag och daniel på gymmet iallafall. Ikväll ska jag träna barnen och sedan köra ett intervallflex-pass. Tänkte utnyttja mitt friskiskort riktigt innan det går ut i januari och jag måste införskaffa ett nytt. Känns iallafall rätt skönt och efter sista passet förväntar jag mig rikligt med träningsvärk.

Har kollat på torka aldrig tårar utan handskar, som förövrigt var ganska bra, kollat ett par avsnitt one tree hill och virkat ett mobilfodral. Haha googlar som värsta tönten efter saker att virka. Kul att jag har fyra färger med garn att välja på, som nu har blivit till två. Kanske skulle ta mig en sväng till en garnaffär, så fort jag hittat annat än vantar, grytlappar och mobilfodral att göra.

Börjar bli dags för gymnastikträning. Bäst jag drar mig.
Tjarrååååååååå

6 oktober 2012

Hade en hur mysig kväll med daniel, hans syster och hennes pojkvän. Med god mat, vin och mycket skratt kunde vi nöjt lägga oss. Med bara ett par timmars sömn var jag uppe för jobb. Tog mig igenom dagen och har fortfarande inte lagt mig för en powernap. Applåder och stående ovationer. 

Ikväll är det bara jag. Jag, one tree hill, min virkning och boken. Känns ganska skönt efter den här dagen, att få ligga ensam, instängd och nerkrupen i sin egen säng. Har funderat över min framtid, men fortfarande inte kommit fram till något. Orkar inte. Får leva på ekebo lite till... men de gamle är rätt mysiga.

3 oktober 2012

Älskar att jobba över men att inte få pengar för det. Känns som något jag skulle kunna göra varje dag. Är helt slut i min kropp, orkar inte ens tänka på att cykla ner till friskis som var min tanke, innan jag inte fick komma hem i tid. Tar en lång promenad med min fina fyrbenta kompis som nog kan få mig på bättre humör.

2 oktober 2012

Har fått den där känslan i halsen, att jag kommer vakna upp sjuk imorgon. Inte alls passande eftersom jag ska jobba. Snälla låt det vara en hårboll som ligger och gnor i halsen på mig istället. Hade varit 10 gånger bättre.

Fuck oktober!

If you turn on TV, all you see's a bunch of what-the-fucks

Som om jag inte hade bättre saker för mig så kommer det tredje inlägget på raken, hehe! Effektivitet en måndag har resulterat i en 40 minuterspowerwalk från och till gymmet och 45 minuter på gymmet. Jag har letat och sökt flera jobb och har redan planerat ännu en helg med arbete.
 
Spelade frisbeegolf igår, men daniel tyckte som vanligt det var roligare att klättra i träd och leka istället. Så, jag vann typ.
43 43 43 43 43 43 43 43 43 43!
Dagar kvar till Thailand!
 

Tänker extra på min fasters man, min gamla jultomte och världens härligaste människa, idag som fått det tråkiga beskedet om ALS. Än står du på benen som världens starkaste människa. Jag hoppas att du alltid kommer vara så stark, men vet väl själv att en obotlig sjukdom faktiskt är en obotlig sjukdom. 

1 oktober 2012

Är kär i min nya plattång, även om jag inte haft särskilt många tillfällen att prova den. Den är iallafall sjukt fin.Hoppla! Och så var det oktober.
RSS 2.0