27 september 2012

Sedan sist har jag varit på hundkurs, bakat bullar, påbörjat virka ett par vantar, färdat mina vantar, dröm om mcdonalds och kickbikes och varit och ätit på sorello med tjejerna.

Idag styrde jag och mamma bilen mot ljungby för ett återbesök på lasarettet. Tog 15 minuter, sedan fick vi åka hem igen. Utan att egentligen ha uträttat något som var tanken. Har precis varit ute och gått med molle i 40 minuter och haft ett litet träningspass med honom på gräsmattan. Måste vara bedårande att se för alla tågresenärer. Världens bästa kille! Saken man kan skylta på bilden nedan, är också rätt bra. Var han nu är.
 
 

20 september 2012

Promenad x2 och en halvtimma på gymmet, bra! Klippte mig idag också, så jävla gött med nyklippt hår. Funderar redan nu på att ta några centimeter till. Bara för skojs skulle liksom.

Kan förresten inte förstå att det är över 3 månader sedan jag tog studenten, eller vi rättare sagt. Det är sjukt och ofattbart, men det är sanningen. Vet fortfarande inte vad jag vill göra med mitt liv, känner jag mig själv rätt lär jag ha kommit upp i 50-årsåldern innan jag vet på riktigt. Är förhoppningsvis inte helt ensam om detta.

Snart helg igen, tiden går fort även om man inte gör något har jag kommit på.
Shit, snart är jag 50!

VILL HA!

..............................

 
Tur jag har hela dagen på mig, hehe!

17 september 2012

Igår lagade syster och jag god mat och avslutade kvällen med dipp och grönsaker och världens äckligaste jävla film. Det var iallafall mysigt! Och tidigare under dagen var jag och daniel och hälsade på världens finaste beagle. Vill bara ha en kladd nu! Ganska sjukt att jag faktiskt drömde att vi hade skaffat en.

Har varit hurtigbulle idag. Gym 30 minuter och ett jympapass. Snart väntar träning med molle i parken och ikväll gymnastikträning. Utmanar ödet idag.

can't wait!

59 dagar till thailand!
WOOOOPAAA

live like we're dying

Tråkig tripp till växjö på shoppingfronten. Glömde det enda jag egentligen skulle köpa. En kaffe och mat på Koh Thai fick det bli. Trots vädert och det dåliga utbudet hade jag en mysig dag med min fina!14 september 2012

Fick ingen sovmorgon på min lediga dag, utan styrde mot ljungby 20 över 6 på morgonen. Medan daniel låg nersövd och snittades fick jag roa mig på andra sätt. Som att sova i bilen en och en halv timma, fika i restaurangen, gå på stan (tröstshoppade lite) och äta en plopp i restaurangen igen. Sedan var han klar, en tutte mindre och redo för hemfärd.Det var ganska mysigt ändå, bortsett från att jag köpte en solotidning som jag redan läst. Frallan och kaffet satt där det skulle iallafall.

Ska till växjö idag, igen, får binda ihop mina fingrar för att låta bli att handla. Hehe!

10 september 2012
7 september 2012

Det är fan höst ute! Världens mysigaste årstid, men inte ännu.

Myser med min bäbis och vill helst ligga i sängen hela dagen. Är av någon konstig anledning typ bakis. Måste varit vinet. För övrigt en superb kväll hos matilda och simon med mycket god mat, vin och skratt!

6 september 2012

Fick frukost på sängen av världens finaste. Bra start på morgonen. Målade färdigt mitt projekt och åkte till växjö med mami. Köpte två par skor och några tröjor. Borde väl kanske inte ha gjort det, men eftersom jag har fyra dagar med jobb inplanerade så kände jag att det var okej. (Visste i och för sig inte att jag hade jobb förrän efter jag handlat allting, fast ändå) Men nya skor är alltid kul! 
Ikväll ska vi tjejmysa med trerätters hos matilda i deras nya master-lya! AVIS!

5 september 2012

Tog tag i livet idag. All cred till mig. Ikväll åker jag och daniel till kristianstad för att mysa med martina. Längtar lite efter att träffa mina tjejer imorgon också!!

6 månaders total lycka!

4 september 2012

Värsta dagen på jobbet, någonsin. Är slut i hela kroppen och ändå jobbade jag bara 5 timmar. My god, min kropp har besegrats av arbetslösheten. No shit. Var ju skönt att vakna tidigt idag iallafall.... eller. Ännu en dag jag skjuter upp arbetsförmedlingen. Vad. Är. Det. För. Fel. På. Dig. Kristin???!!


2 september 2012

Har så jävla tråkigt idag. Funderar på att cykla ner till friskis bara för att jag inte har något annat att göra. Orkar inte med mig själv. DÖDÖDÖDÖ

fortfarande 1 september 2012

Fick en gnutta motivation, sökt 2 jobb, men nu försvann den igen. Tog mig evigheter att skriva ihop ett personligt brev och så kul var det faktiskt inte. Får ge det några dagar nu, typ tills nästa vecka innan jag ger mig på det igen. Hehe. 

Träffat min fina lisen idag också. Det var mysigt och lika bra som alltid, även om vi mest pratade om jobbiga saker som att ingen av oss kommer att överleva i framtiden. Men ändå. Ska lägga mig i badet nu, tömma en hel flaska med badtvål så det skummar i massor. Behöver något skönt och roande.


Eller behöver jag en båt, fint väder och lite bra kompisar.

1 september 2012

Det är första september och igår var vi ute en sväng med båten och på kvällen var vi på ett mysigt 60 årskalas! Tillåter mig själv fortfarande att ha en bra helg utan att tänka på jobb, men det är svårt när den konstanta frågan kommer upp. "jaha, vad ska du göra nu då?" JAG TÄNKER INTE GÖRA ETT JÄVLA SKIT SÅ LÄNGE NI TJATAR! Som en liten parantes sådär, bara så ni vet liksom.

Så. Var på gymmet i morse, känner mig duktig som tar tag i livet trots arbetslöshet. Skönt att inte ligga kvar i sängen hela dagen och älta serier om och om och om igen. Just nu är mitt soppkök i full gång, gör nog soppa till ett helt år... 


RSS 2.0