26 januari 2013

Vi är 26 dagar in i det nya året, varav 10 av dem har spenderats på ikea. 2 veckor på utbildningen är avklarade, 3 to go. Trivs än så länge så jäkla bra. Hade inte kunnat tänka mig något som hade passat mig bättre, just nu iallafall.

Vi är klara med badrummet nu, äntligen. Det enda som egentligen fattas nu är ett par duschdörrar, sen är det klart! Halleluja! Och det kunde nog inte blivit bättre heller, som ni kanske kan se på bild nedan. Annars, skridskoåkning, inflyttningsfest, hemmaplanering (sockerärtorna växer så in i helvete!!) och mycket ikea senaste dagarna. Hittade snygga, men totalt värdelösa ljus idag.

Ikväll kommer finaste julls och dricker vin med mig. Har även min älskade mollsi som sleepovergäst inatt. Han håller mig sällskap nu när jag är ensam.

På återseende om några veckor igen, när jag har något mer vettigt att berätta.

 
 
 
 
 

10 januari 2013

En dag kvar på ekebo, mördardagen. Söndag och delad dag. 7-21. 
Badrummet går för övrigt inte framåt och i skrivande stund är daniels pappa här och försöker ordna upp det. Vilket i och för sig inte är något vi har gjort, utan mer.. något som vägrar torka. Fortsätter att låna dusch och varmt vatten ett tag till :)

Igår var vi och hälsade på mami på lasarettet. Lilla hjälplösa, morfinerade (eller något) mamma. Hoppas hon får komma hem snart så ska jag ta hand om henne. Ska åka en runda dit imorgon också, lite sällskap är väl inte helt bortkastat, hon har inte ens en tv. 

Fucking fredag imorgon. Vet i och för sig inte hur det skulle gynna mig, men jag blir glad när det är fredag och helg. Man får en helt annan energi på något sätt och allting känns 10 gånger enklare. 3 dagar kvar, sedan är även jag ikean! 

!

oh, I’m counting down
hoping the time has come, to let it out
and every time I try to breathe
I feel suffocating
I’m on my knees
I felt the cold and dark went through my veins
shivered when I heard him call my name

he burns like summer sun
I know he’s the only one I want
even when he’s gone away

I feel the heat on my skin, and my head start spinning
too much is never enough
he burns like summer sun for me

7 januari 2013

Igår var jag på ett litet mini 2årskalas för söta Evelinn! Hon har blivit så stor och är nog den lugnaste tvååringen jag någonsin träffat på. 

Bara se på dem! Helt fantastiska! Inser att det ser helt fel ut att de sitter med en iphone...

För övrigt har året hittills varit mer än okej. Påbörjade en renovering av daniels badrum häromdagen, tror det blir toppen. Kommer sakna badkaret..... Men ska bli roligt när det är färdigt! Och hoppas det blir rätt så snart, så man slipper borsta tänderna i diskhon och cykla 1,5 km för att duscha. Vi har ju iallafall en toalett, thank god.


 
Och så lite bilder. Bättre än text, då slipper man fundera över vad man ska skriva. hehe
 
Ha det bra.
RSS 2.0