stöd Cancerfonden du också



Teamdag

Oj, nu blev det ett hopp i tiden fram. Har varken haft tid eller orkar skriva. 

Vet inte vart jag aka börja för jag vill berätta allt roligt och mysigt jag gjort. Vi börjar med bion, catching fire! SÅ BRA. Ser fram emot när nästa film släpps, i november 2014. När jag och Daniel kom ut från bion låg den första snön på bilarna och även lite på vissa gräsplättar. Det var mysigt och något i mig hade hoppats på vit mark när jag vaknade dagen efter. Det hände inte. 

Till helgen besökte vi Ullared. En hel dag med galna tanter och kundvagnar. Denna gången höll vi oss till det mest viktigaste och det vi var i behöv av. Nästan. 5500 kronor fattigare åkte vi hem, men glada över fångsten. 

Igår hade vi tillsammans en mysig teamdag med service 1. Då det var hälsotema så började vi eftermiddagen med en föreläsning från Maria på feelgood som var väldigt bra. Avslutade
på Haganässkolan och lagade trerätters. Såhär såg det ut. 



Gott och mysigt!


the monster

Ikväll spelar Sverige fotboll. Kan konstatera att det inte bara syns på sociala medier utan idag har vi även märkt av det på jobbet i form av blågula tröjor. Önskar ibland att jag själv vore intresserad av fotboll och känna av denna laganda. Men nepp, känner tyvärr ingenting. 

Istället vill jag berätta för er att vi gjorde fläskpannkaka igår för första gången. Det vad spännande och inte minst väldigt gott. Detta kan jag alltså rekommendera till er alla. Enkelt, gott och lite utöver det man annars äter varje dag. 

Idag har jag dessutom fått mina linser. Nu kan jag se hela världen igen utan att behöva stå 2 mm ifrån. Halleluja! 

Förresten, the monster eminem rhinna. OH MY GOD! Kan lyssna ihjäl mig på den. 

Parentes sådär. Ha en fin kväll!

huseby

Har precis kommit hem från huseby. En snabb men mysig visit och vädret hade inte kunnat vara bättre. Köpte den godaste honungen jag smakat, med smak av citron. Den kommer sitta fint när julen kryper fram. 





take a bath




Badade lortgrisen själv igår. Kom
hem och insåg att han luktade rutten banan, så detta behövdes. Han gillar nog inte doften av sig själv när han är
nybadad, men vi andra gör.


saturday

Idag har varit en riktig slappe-dag. Vaknade vid 8-tiden och kollade på
ett avsnitt vampire diaries. Det är så skönt att vakna och veta att man kan ligga och dra sig lite om man vill. Det ville vi.

Efter lite frukost så gick vi ner till byn en runda. Jag spenderade 3000 i glasögonaffären och fixade naglarna. 

Kan knappt skriva på telefonen längre, hur ska jag kunna jobba?  

Tvätten ligger i sista maskinen, söndagssyssla en lördag. Skönt att ha det gjort. Snart gjort. Ska dö som en säl ikväll. 

TGiF


Bra start på helgen att få hem en ny telefon. Så har en iPhone 4s till salu billigt om någon är intresserad, funkar finfint och har endast lite lite repor i skärmen. Är rätt stolt över att det är
min första telefon som jag lyckats hålla hel utan att behöva lämna in den för reparation, första av säkert 10 stycken. Ska ta hand om denna som en bäbis! Iallafall tills jag tappat den en gång, brukar av erfarenhet gå utåt då.

Ännu en jobbvecka har flugit förbi. Helgen är lika uppskattad varje gång, synd att man är dålig på att utnyttja dem. Denna helgen har jag iallafall bokat in en manikyr, ska bli sjukt gött att få snygga naglar. Sedan ska jag ännu en gång försöka mig på prova glasögon och hoppas på att de sitter bättre denna gången än förra. 

Vill försöka hinna med huseby julmarknad också. Har aldrig varit där
men hört massa mysigt om det. Och sista är ju nu i helgen. Hoppas vädret är
med mig. Annars får det väl bli en sväng på Ikea som alla andra helger. Forever in
my heart, hehe!

Har blivit kickad från hushållet idag, håller mig på Pilgatan, i soffan med molle. 

one year



För exakt ett år sedan hade vi tre veckor framför oss. Tre veckor av sol, bad, god mat, mys, fina stränder och öar, snorkling, sköna kvällar, shorts, sommar. Allt detta hade vi och lite mer för att ge oss energi och orka vintern.

Iår är det bara grått, regn, mörkt och kallt. 

11/11

Måndag på jobbet, värsta dagen på veckan, är över. Efter jobbet for jag och Daniel till hans morfar för lite efter-födelse-fika. Och efter det åkte vi vidare tills hans småkusiner. Det var inte en lugn sekund men så söta de små liven är. Vi bjöds på god mat och prinsessfilmer. Kvällen har alltså varit väldigt mysig, önskar jag hade nära till mina småkusiner som befinner sig andra sidan jorden. Mina småkusiner som inte längre är så små och säkert är huvudet längre än mig. Men, ändå.

Nu är jag så jävla trött och ska gå och lägga mig. Behöver numer minst 10 timmars sömn för att vara mänsklig, vilket jag inte hinner med. Ni kan ju förstå vilken zombie jag är om dagarna. 

farsdag part two

Härlig farsdag. Började med kalkonmiddag hos Daniels mormor. Min första för att vara ärlig. Och det var SÅ gott. Måste lära mig att göra sånt så jag också kan impa på folk med got mat. Men det får nog ändå vänta några år.

Sedan blev det en till min egen far. Fira låter så dumt, vad är det man firar? Att man har en pappa? Det är i och för sig inte alltid självklart att alla har och det är jag väldigt glad över att jah har. Min egna pappa. Fika, uppskattning, lotter, present, Bingolotto och fint umgänge. Jag själv kammade hem den enda vinsten på våra fyra bingolotter. Och jah vann *trumvirvel* EN NY LOTT!! Tur jag har nästa söndag säkrad.




farsdag


Fina papi, farsdag är din dag! ❤️

baby




Sköna lördag. Min älskling är hos mig och vi har det ganska bra, pojkarna och jag. 

Varit i byn med mamma en sväng och kollat lite i alla de många butikerna vi har i Älmhult. Woho! Hittade ett par byxor som jag gissar att många i Älmhult har/kommer att köpa. Men det skiter jag i för jag gillar dem. Provade massa olika glasögon också, men det var förgäves. Insåg att jag är skitful i glasögon och aldrig kommer vilja ha dem på mig. Beundrar er som har glasögon och faktiskt är snygga i dem. Det är svårt.

Idag ska jag hem och mysa med min familj, nu när jag faktiskt har tid. 


7 november

Svenska regnperioden är här men som tur väl är ger det större utrymme för mys och särskilt så med de jag gillar mest. Så vi har alltså haft symöte minus sy och plus mys.

Idag har jag fart och flängt. Varit hos glasögonmästaren gånger 2 och har fortfarande typ 100 besök kvar innan jag kan se resten av världen igen. Ska bli skönt. Och slutat en timme tidigare än planerat, uppskattat. 

Husvisning 2 stod också på schemat. Mysigt(favoritordet) men kanske inte för oss. Kanske nästa, eller nästa igen.

Och mitt i all min depression så ska jag göra mig själv lite mer deprimerad. 

Jag menar, bara titta. Snälla låt mig få åka någonstans. Amen.

5/11-2013

Hittade ganska mycket ljus på Ikea, men vad hade jag förväntat mig. Vi åt även en traditionell middag, vilket man aldrig ångrar att man gör. Åkte hem till min fina för ett par timmars mys innan det var dags att göra en syndundersöknig. Jag fick bekräftat att jag är närsynt. Hej linser och Hej glasögon! Nästa linsutprovning på torsdag.


Har sovmorgon idag igen, denna gången for jag till gymmet. Jag och tanterna. Det är ganska skönt att träna, men jag har inte kommit tillbaka ännu så att jag tycker det är roligt. Fortfarande ganska motigt och framtvingat.

Nu ska jag i lugn och ro titta färdigt på suits och sen förflytta mig till jobbet!

lediga måndagen

Halleluja, vad skönt med sovmorgon en måndag. En hel ledig dag till och med. 

Har precis vaknat och känner mig ganska utvilad. Många timmars sömn på få dagar, tar igen för hösten. 

Ska snart bege mig ut för en löprunda (tjohoo) och sedan ska jag, mamma och pappa mysa lite på Ikea och sånt. Ljus, ljus och ljus. Bästa med hösten och bästa med Ikea. 

Nu; frukost!

spökindel



Att mötas av de här snyggingarna gör det lite enklare att vara på jobbet. 

1 november






Lite bilder från idag och en från igår. Lediga fredagen har spenderats med tidig uppgång för att mysa lite med födelsedagsgrisen. Masade mig till gymmet med noll motivation. Kom hem och gjorde byn med pappa. Har nu bokat tid för synundersökning. Vill inte ha glasögon! (hålla tumme) Jag har även bakat två cheescakes, bubblat på ahuset och haft middags/kaffebjudning för mamsi och papsi.

Trots att vi somnade klockan 9 igår så känner jag mig redan helt slut. Lider av sömnbrist och vet att det kommer vara en mörkt tid för oss, inte så morgonpigga människor, framöver. Dags att börja vänja sig. Vill följa med min familj till Thailand den 9e december, men istället ska jag vara hemma i Sverige och gå ut och gå med hunden klockan 6 varje morgon när det är som svinigast. Men ni förtjänar det!

Maten igår vi gjorde (sista bilden) så
mycket high five på den!

Imorgon väntas jobb och idag började en ny månad.

hurra hurra hurraaaa

Grattis love! Idag är blir du en gammal skrutt, hjärta på det!



RSS 2.0