Idag

har vi haft symöte och myst.

Den här filuren får som vanligt mycket uppmärksamhet. Fina gossen.

Snart har halva veckan gått, tjohoo! Min helg är förvisso inte att längta efter. Men helg är alltid helg även om helg innebär jobb. Nja, nästan iallafall.

Vet att jag har sagt att jag ska sluta klaga, men ibland, särskilt nu i höstrusket, så går det liksom inte att göra annat. Jag är så mycket mer sommarmänniska. Låt mig få flytta till ett varmare land.

Simone

Det blåser storm ute, som säkert ingen har missat. Jag tycker det är mysigt samtidigt som jag är rädd. 

Det har varit lite kaotiskt på jobbet då vi var ca 4 personer kvar när alla pendlare fått ta sig hem tidigt för att verkligen komma hem. Inställda tåg och träd på vägen. 

När jag själv klev ur bilen efter att ha avslutat kvällens arbetspass så körde jag och Daniel lite filmscen. Min mössa flög iväg och vi jagade den medan blåsten och löven tog oss. Hade det inte varit för alla varningar och min rädsla så hade jag velat gå en runda ute. Bara för att känna att man lever, det var ju ganska kul den lilla stunden jag varit ute idag. 

Jag hoppas innerligt att ni alla sitter säkra hemma och att det är över imorgon så att alla kan ta sig till jobbet. (mest för att jag inte vill vara ensam där imorgon) 

Har lagat korvstrofanoff och myst med tända ljus. Höst! Skönt att veta att man kan vara säker inomhus. 




Haha min älskling är så söt!

Nu ska vi försöka sova med suset i öronen. Godnatt!

pumpkin


Igår var vi på mysig "höstfest" hos Julia och Mirza. För att göra en lång kväll kort så slutade med en lång natt och lång dag för min herre som varit totalt utslagen idag. Självförvållat, men det är inte kul att se någon så. Okej, lite kul, men mest inte kul.

Eftersom jag var den enda som var kapabel till att använda den bokade tvättiden vi hade mellan 7-11 så hade jag inte så mycket val än att ta på mig de risigaste kläderna jag kunde hitta och leta mer mer till tvättstugan. (Sunkigt är obligatoriskt när man ska tvätta dagen efter fest) 

Såhär ser det alltså ut hos oss just nu

Lite kris när jag insåg att klockan blev 11 innan sista i torktumlaren blivit klart, men en helt godkänd lösning på problemet när man bor litet. Vill även poängtera att vi igår städade hela lägenheten och rensade vårt förråd. Det syns inte idag kan jag säga.

Idag har vi också varit på kalas, Daniels syster fyllde år igår så idag har det firats! Blev våfflor hos mamma och pappa efter det och nu har vi ätit thaimat och jag ligger i sängen, redo för att kolla på film. Älskar att gå och lägga mig tidigt. Bästaste! 

Imorgon väntar en ny vecka, som vanligt efter söndagar. Ångestladdat. Godnatt!

huston spca

Igår var vi och kollade på ett hus. Det var så fint och jag kunde se mig själv där. I köket, på altanen, i vardagasrummet. Vill flytta nu.

Ligger just nu i soffan och kollar på favoritprogrammet, djurpolisen på animal planet, efter en lång morgonpromenad. Man kan inte titta på det utan att må dåligt. Djurvän som man är. Ska aldrig någonsin vara elak mot ett djur. 

Börjar 13.15 idag, det är ju skönt. Helgen är snart framme och mer välkommen än man kan ana. Lediga helg!

walk that walk

Har i över en timme lyssnat på hur det pyser från den halvt stängda lokaflaskan. Kan inte förmå mig själv att stiga upp ur soffan, ta tre steg, stänga igen korken för att sedan kasta mig på soffan igen. Så trött är jag. Det är dessutom världens äckligaste dryck. Loka med smak av pepparkaka. Köp aldrig den. Och om ni nu måste köpa den, så öppna för fan inte och smaka den. Den ger er men för livet.

Har varit på en powerwalk med mina tre fina vänner, i en timme! Den timmen går så mycket fortare när man är fyra än när man går själv. Logiskt om man tänker efter, men har aldrig riktigt tänkt på det så. Vi slapp undan regn, dagens höjdpunkt och ljus i tunneln.

Längtar till på torsdag. Då ska vi på husvisning, det ska bli så spännande!

En bild på något som är gott. Det är väl roligt att se på, eller?

söndagströtthet

Igår var vi på galafest och det var lika roligt som jag hade föreställt mig. Om inte roligare. Det var kul att se alla så finklädda, det kändes nästan som att vi alla väntade på att få räkna ner tillsammans och bjuda in det nya året. Ja, som nyår. Det bjöds på väldigt mycket underhållning, galapriser, god mat, dans och allt som hör till gala.

Imorse mådde jag inte lika bra och vaknade på soffan. Trött, utmattad och suget efter alkohol noll. Mådde inte alls så bra som jag tyckte att jag förtjänade. Jag förtjänade att må bra. 

Idag har jag mest funnit mig i soffan. Få timmar utanför för att klippa Josefin och hälsa på Julia och deras underbart fina Louis! Knäsvag för valpar, vem blir inte det då? 





Bara se på honom. 

Känns tufft med nu vecka imorgon. Säger jag varje söndag men det är väl bara så det ska vara.

Nu ska jag ta mig en kopp te och höstmysa en aning. 

Love

onsdag

Jag är så kär. Kär i världens finaste människa på jorden. Kunde inte vara mer lyckligt lottad. Tack för att du står ut med mig och för att du är så fin!

Som en liten parentes och uppskattning. Min familj får också ett stort plus, alla dagar i veckan. 

Ska snart cykla till jobbet för att avverka veckans sista kvällspass. Sovit som en gris och trots det vaknat gråtandes. Inatt drömde jag, ännu en gång, att fina mollen inte var med oss längre. Det är den värsta drömmen att drömma, det och den gången jag drömde att jag mördade min mamma. (Jag vet, det låter ju helt sjukt!!) Tror att stressen tog över mitt liv ett tag, därav mina sjuka nätter. 



Time to go!

jag har inget mer än mina tankar

Eftersom jag inte får använda ordet hurtig, så väljer jag att säga att jag varit väldigt effektiv idag. Efter jobbet kom jag och syrran ut på en löptur som för min del slutade på 6km. För henne blev det milen, måste kännas bra. Jag å andra sidan fortsatte med gymmet en timme. Tre övningar på en timme, dog dödens död. Behövde det efter dagens besvikelser..

Två kvällar i rad väntar, behöver inte säga mer. Ser fram emot galafesten i helgen. SÅ, om någon har en ruskigt fin långklänning att låna ut hade jag älsklat er! Need more dresses.


Har för övrigt haft det såhär mysigt i helgen. Lyxen med att ha världens finaste hund. 



Saturday night

Äntligen är helgen här, snart över också. 

Igår kom Julia hit för mat, vin, idol, nagelfix och ganska mycket mys. Jag måste bli bättre på att hänga med mina vänner. Är för dålig på att hitta tid för det. Och då har jag ändå ganska mycket tid över som jag hade kunnat nyttja bättre. Men igår var en början och imorgon är en fortsättning. 

Idag har jag dessutom varit på jobbet från 8-14. Två timmar innan alla började, det var lugnt och skönt. Har med andra ord gjort lite gott för kära IKEA idag. 

Ikväll är det tacos som står på menyn, klassisk lördag. Molle är hos mig och vi ska mysa. Måste börja öva nu, snart ska han bo här en hel månad. Vet inte om jag ska vara glad eller om jag vill gråta. Vinter, kallt, regn, mörkt, snö. Allt för att resten av min familj ska få åka till Thailand och bara ha det gött. Vill nog mer gråta än skratta faktiskt. Men ack så fin han är, litet ljus i vardagen. 


Springer runt och äter det som hamnat på golvet. Fantastiskt, man slipper dammsuga. Nästan. 

Ha en fin lördag mina vänner!

tuesday off

Idag har jag varit ledig och mot min egen vilja sovit till klockan 11. Det var inte tanken, men lockade efter att ha vaknat tidigt och kollat ett par avsnitt serier. Somna om är det skönaste, men också det sämsta man kan göra. 

Har städat hela lägenheten idag, väl behövligt och något som kanske skulle göras lite oftare. 


Har haft den här lilla godingen på besök tillsammans med syster också. Vi har lagat god mat och spelat kort, ungefär som vanligt. 

Onsdag, torsdag och fredag, sedan är det helg igen mina vänner. Åh, vad fint det ska bli!


Måndagsnoja

Ny vecka, känner ingen direkt inspiration för det här. Idag när klockan ringde 06.15 så var det alltså bäckmörkt ute men ljust när jag cyklade till jobbet. Det är så mycket svårare att gå upp på morgonen, men så mycket skönare att gå och lägga sig på kvällen. Efter en kopp te och tända ljus. Mycket bra tillsammans med mycket mindre bra.

Ikväll hittade jag något märkligt i min cykelkorg när jag skulle cykla till frikis. Skrämmer mig, säkert i onödan och jag känner mig nästan förföljd. Jag inbillar mig, men sån är nojiga jag.

Ska krypa ner i sängen och sova ut nu. Vår älskade säng, så skön och lockande. <3

helg och jobb...

.. är ingen rolig kombination. Som tur väl är den över för denna gången och om fyra veckor sitter jag där igen. Men har ju några lediga helger att se fram emot, så låt oss vara positiva.

Det är nog höst nu och det är jag glad över. Får användning av alla mina snygga skor jag köpt och får även användning av alla mysiga tröjor och koftor jag införskaffat. Har på tal om höst rensat min garderob på shorts och fina sommarlinnen. Det är med sorg jag gör det. Och till min stora förvåning har jag hittat SÅ mycket skit som jag aldrig ens har använt en endaste gång. Min pappa har nog rätt, jag samlar på alldeles för mycket skit. Till våren ska det säljas! 

Nu ringer klockan som påminner om att tvätten är färdig. Ja, jag tvättar! Så roligt är det.


Back to business!

kära en fredag

Det första jag vill säga är: de senaste 19 månaderna har du förgyllt mina dagar, kvällar, helger, nätter och morgon. My biggest love! 

Min lediga fredag har varit så mysig. Halv 10 åkte jag och Daniel för att hjälpa pappa med båten. Nu är den på land och det betyder att sommaren är över och inga mer mysiga kvällar på sjön. Det har förvisso inte blivit så många kvällar som jag hade önskat. 

Vid 12 åkte vi till Växjö och siktet var inställt på shopping. Vanligtvis hittas inga bra fynd när man är ute efter att shoppa. Idag var det tvärtom. Det dåliga samvetet man får efter att ha spenderat 2000 kronor på shopping är inte kul. Men, jag behöver ju kläder. Visst? 

Nu sitter jag hos mamma och pappa i soffan framför idol och har precis avnjutit potatisgratäng och fläskfilé. Mmm så gott!

Nu väntas jobb lördag och söndag. Ångest. Samma söndagsångest på fredagar var 4:e vecka. Vill också ha helg ju.



lycka för själen

Har precis bränt av ett skivstångspass med en kollega. Jag dog, så jobbigt det var. Det är inte lika enkelt att ge upp på ett grupp-pass än när man kör själv på gymmet. Ofta tänker jag -"jag kör fyra set" och så slutar det med att jag ger upp efter tre. Idag fanns inget alternativ. Min kropp skakar och är ur balans, det är väl så det ska kännas antar jag. 

Efter träningen cyklade jag glatt (var visst inte lika trött längre) till time för att hämta ut paketet som väntade på mig. 

Detta var alltså vad jag beställde för 2600 kronor. Det svider lite i min plånbok, men ack så värt. En helt ny GHD! Detta är tredje och i'm in love. Får ju i och för sig hoppas på att jag inte ska behöva köpa flera nu. Tredje och sista. Kanske...

Imorgon är det fredag. Kanelbullens dag och min lediga dag innan jobbhelg. Älskar lediga dagar. 

Ha det fint mina vänner.

2013-10-01

Senaste dagarna har jag funderat lite extra. Vad vill jag? Vad ska jag göra? Vad kommer att hända?


Detta är jag inne på just nu. Kommer troligtvis inte att få någon tid över till att leva ett liv, men under ett par veckor på ett år kan det vara värt.

Känns bra.

Oktober idag, kom igen. Inte redo.
RSS 2.0