ledsen

Jag har, när jag fyllde år, fått en fin växt att ta hand om. Idag ser den ut såhär, efter att ha missat den delen att jag måste vattna växten och ge den näring. 

Har dessutom missbedömt storleken på krukan. 0-1 växten. Eller, egentligen 1-0, då det är den som börjar lida mot sitt slut. Jag ska göra allt i min makt för att rädda den. Annars blir min familj nog besviken. Hehe.

Vill bara bjuda2013-09-29

Idag har Älmhult, säkert hela Sverige, bjudit på sol. Denna gången har det faktiskt till och med varit behagligt ute, nästan som vår. Känns därför ganska tråkigt att det är hösten vi ser smyga fram, även om höst ofta förknippas med regn. Det kommer säkerligen också. 

Idag har jag därför gått en lång runda med Molle. Det var så skönt och fint i skogen, nästan att jag ville skippa jackan. Ja, ni ser själva. Fantastiskt. 

Ikväll ska vi på middagsbjudning hos Daniels föräldrar och på kvällsfika hos mina. Mysigt.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Redo, fast ändå inte. Söndagsångesten dämpas ganska bra med att starta nya veckan med ett kvällspass som börjar 12.15. Då behöver jag inte känna att jag måste sova, utan vet att jag får sova ut om jag skulle behöva det. 

Avslutar nu, tack och hej!

2013-09-27

Vad roligt att det fortfarande är någon som överhuvudtaget tittar in här!

Idag är det fredag och jag har spenderat kvällen på.. trumvirvel.... IKEA! Att jobba kväll är väl inte det mesta fantastiska, särskilt inte en fredag. Men trots det ganska mysigt! 

Cyklade hem till min kära mamma och pappa därefter. Hälsat på min lille skrutt till hare. Mina fina!


Ser fram emot att kunna sova ut ordentligt imorgon, att denna helgen vakna pigg och glad. Istället för jävligt trött och bakis, som förra helgen. 

Åh och förresten, här har vi en bild från vår kräftskiva. 

En kväll jag behövde. 

xoxo


2013-09-26

Hej mina vänner!

Sist jag var aktiv här var alltså i... februari. Där är vi snart igen. Tiden går kusligt fort och jag hinner knappt med i svängarna. Jag gillar det ändå, på något sätt är det skönt att veta att vi rör oss framåt i tiden.

En sommar har redan flugit förbi. Det har varit en väldigt fin sommar, trots ingen semester. IKEA är fortfarande mitt andra hem. Jag trivs bra, särskilt med alla härliga och fina arbetskollegor. Därför kändes det inte så tungt att jobba sommaren. Okej, kanske lite motigt ändå.

Jag tänkte, för min egen skull, skriva några rader att kunna se tillbaka på. Jag tänker... vad har jag gjort sedan februari? Och minns knappt. Jag har inget att bläddra tillbaka till för att känna den känslan jag kände just då, eller minnas det som en gång var. Det som är mer synd än det, är att min kamera inte går lika mycket på fullvarv som den tidigare gjort. Tar inte vara på stunderna för att kunna se tillbaka och komma ihåg. Jag ska hädan efter bli bättre på att fånga mina stunder på bild. Det har hänt mycket sedan sist. Jag har skrattat, gråtit floder men även känt att livet varit fantastiskt. 

I skrivande stund kollar jag på en dokumentär påTV4, 12 år och mördare. Det skrämmer mig, var är världen på väg? Jag ska alltid vara en god människa och ta vara på tiden med mina nära. 

Det var allt för idag, en lättnad. 
Tack. 


RSS 2.0