second breakfast


En morgon promenad i solen och andra frukosten för dagen känns det okej att jobba kväll.

14 april 2014

Tredje inlämningen tynger inte längre mitt hjärta. Nu är det resultatet som är det jobbiga. Har renast mina tankar på en 60 minuter lång powerwalk med inslag av styrka för benen. Att ta sig upp för trapporna var inte en självklarhet, övervägde att trycka ner hissen men utnyttjade trapporna som en del av träningen. Även om jag egentligen mest drog mig själv upp längs trappräcket. 
 
Hann ta en paus för att knäppa ett par bilder. Det var faktiskt ganska fint, med solen ansiktet.13 april 2014

Fredag kväll gick fort att arbeta och helgen har gått lika fort den. 
Åkte hem till pilgatan efter jobbet med en pizza. Vi kollade lite på tv och hade en vanlig fredagkväll innan jag slocknade i min säng. 
 

Vaknade upp till solsken, som tydligen var ganska uppskattat när man plockade fram instagram. Även om det var ganska ruggigt så är ju sol alltid sol. Åkte hem till pappa och var där hela dagen med Martina också. Var inte ute och njöt i solen, men gjorde trots det mycket annat. På kvällen åkte vi tre till Kristianstad och kollade på bio. Non-stop och den var faktiskt väldigt bra. Hoppade minsann till i biostolen ett par gånger. 
 
Idag har vi varit lite hundvakt åt lilla frallan Louis. Annars har mina tankar varit här hela helgen. Är glad att denna kurs snart är över. 


 

11 april 2014Idag har jag äntligen fått skypa lite med min fina Mami! Snart dags att göra sig iordning för kvällsjobb denna fredag. 

Jag blir så glad av att komma till jobbet och träffa de härligaste och skönaste kollegorna. Dag efter dag, kväll efter kväll. 

En liten parentes såhär innan läggdags. 

♡ på er!

9 april 2014

Några minuter av panik har slagit mig under kvällen. Ett samtal till pappa gjorde mig något lugnare, men är fortfarande nervös och i ett tillstånd som känns jobbigt. Jag måste klara mig, klara det!
 
Vinkade av min mamma på stationen måndags. Hon har varit borta i 3 dagar och jag saknar henne redan. Denna gången ser jag fram emot när det står Mami över hela min mobilskärm. Övriga dagar när hon är hemma är det mest suck som kommer fram eftersom hon faktiskt ringer ungefär 2 gånger om dagen. Hehe.
 
Två dagar kvar till helg. 
Kämpa på.
 
Hej och hå.
 
 

summerburst

Längtar som fan tills slutet av Maj. Summerburst 30 maj till 1 juni. Hyrbil, 6 tjejer och förhoppningsvis väldigt mycket sol, alkohol och bra musik. 

Kom igen!

7 april 2014


Nagelfix innan jobbet. 

torsdag fredag lördag söndag

Woah!
 
Helgen har gått så fort. Vill kunna stanna tiden, bara för ett litet tag så att jag hinner med och hinner andas. Det har gått i ett alltihopa och ändå hinner jag inte allt jag vill, behöver och måste göra.
 
I torsdags var vi på goaroije och åt, tjejerna och jag. Det var mysigt och vi firade finaste Josefin som fyllt år. God mat, drink och vin.
 
Fredagen bjöd på sol igen och efter en lång jobbdag kom tjejerna hit för en mysig vinkväll. Jag är så glad över att ha er. Ni är så bra.
 
Gårdagen spenderades hemma hos mamma och pappa i två omgångar. Först gjorde vi raggmunkar ihop och senare på kvällen när Daniel var ute med sina kompisar åkte jag dit igen. Då åt vi glass och kladdkaka.
 
Idag åkte vi till Växjö för att jag var så sjukt rastlös och behövde något att göra. Så, att spendera pengar är väl en ganska bra idé, för en som redan gjort av med alldeles för mycket pengar denna månaden? Javisst! En tröja, ett par träningsshorts, en väska och lite ringar. Såklart en fika på espresso house också. 
 
Imorgon åker min fina mami till Thailand igen. Lyckosten. Tur är att jag jobbar kväll imorgon och har chansen att vinka av henne på stationen. Då ska vi kramas.
 
 

1 april 2014

Har tagit mig igenom första april utan att ha blivit lurad en enda gång. (tror jag). 

Idag kände jag en liten nypa motivation, så jag började dagen med en pw/löp/intervall-runda. Lite smått och gott tills foten inte kändes helt rätt. Solen sken och det var ganska skönt. Kanske tar jag en tur även imorgon då jag jobbar kväll igen. 

Annars har jag jobbat hela kvällen som bestod av möte större delen av dagen. Den har med andra ord varit ganska lugn och skön för min del idag. Jobbkvällen imorgon blir nog minsann inte lika lugn. 
RSS 2.0