16 december

Denna veckan känner jag mig stressad. Det är fullspäckat och kommer att vara det fram till efter nyår.

Igår spontan-åkte vi till växjö för att köpa lite mer klinker eftersom det inte riktigt räckte med det vi köpte för ett par dagar sedan.

Imorgon ska vi på julsamling på varuhuset och förhoppningsvis få se en skymt av Ingvar. På torsdag är jag ledig men ska fixa min och daniels utklädnad inför julfesten som håller till på kvällen, med Tema Rövadotter. Det ska minst sagt bli väldigt spännande. På fredag ska vi baka julgodis hos daniels föräldrar och sedan jobbar jag hela helgen. Plus att jag ska på fest i helgen, hej jobba och vara bakis.

När ska jag ha tid för att baka? För att inhandla allting som vi ska ha på julafton? Och för att inte tala om nyår. Planering har inte varit min starka sida och jag är ofta ute lite för sent för att kunna känna mig lugn. Det får lösa sig helt enkelt.

Ikväll ska jag försöka cykla hem från jobbet utan att ramla och dö som sist.

 


Igår kom våra fina jultröjor också. Så sköna och himla fina!! :)

14 december

Idag är det tredje advent. Snart julafton. Tiden räcker inte riktigt till.
 
En bra helg har just passerat. I fredags jobbade jag kväll och har för första gången på två månader tagit sovmorgon. När vi haft hantverkare hemma har inget annat alternativ funnits än att stiga upp klockan 7 på morgonen för att cykla hem till mamma och pappa, trots att jag inte börjat förrän klockan 11. Min sovmorgon var alltså guld värd. På kvällen åt vi kebab och kollade på film fram till klockan slog halv 2. Gone girl hette filmen som faktiskt var ganska bra.  Den där stormen Alexander såg vi inte särskilt mycket av.
 
I igår åkte vi till återvinningscentralen direkt när vi vaknade. Tömde det skräp som blivit kvar på släpet. Resten av dagen gjorde vi sånt tråkigt jobb i huset som ingen egentligen ser. Målade fönsterlister och sånt tråkigt. På kvällen var jag och ute och dansade med mina fina vänner, på lussedisco. Mina förväntningar var inte särskilt höga men ack var roligt vi hade. En av de bättre kvällarna måste jag säga. Har å andra sidan alltid roligt med mina tjejer. SÅ bra är dem alltså. 
Vaknade upp lagom sliten idag. Åkte till IKEA och köpte en spegel till badrummet och Daniel har lagt klinker i hallen. Snart är hela nedervåningen färdig och det är så skönt. Går knappt att beskriva. 
 
 
Nu ska vi hem till mamma och pappa och äta söndagsmiddag. Stek, potatis och väldigt mycket sås. Mums!

3 december

Har fortfarande inte öppnat en enda lucka i min chokladkalender. Glömmer alltid bort den och kommer på det efter att jag borstat tänderna. Då får man skjuta på det en extra dag. Kanske imorgon. 

Igår åt vi som sagt julbord på Ikea med jobbet. Eftersom jag inte gillar så mycket på ett julbord så blev det köttbullar och korv. En liten shoppingrunda på det också.


Just nu har vi tagit en femminutare. Fem minuter av tystnad med mobilen framför sig.

Godnatt!

1 december

Idag är det första december. Det känns faktiskt mysigt, även om jag inte är något stort fan av julen. 

En ledig måndag kom väldigt välkommet. Började med en lång sovmorgon till halv 10 och sedan en promenad i kylan. Har bara myst runt resten av dagen på Pilgatan eftersom vi har haft elektriker här hela dagen som har fixat belysning i vårt badrum. Så jag har istället passat på att julpynta lite hemma hos mamma och pappa. 

Väl hemma så har vi fixat och donat lite. Satt socklar i köket, tvättat, packat upp lite flyttlådor och sånt som behövs göras. Städat ur badrummet och snart äntligen är det helt klart!(!!!) Här kommer lite sneakpeak bilder. Än är det inte helt klart och vi saknar en spegel, handdukshållare, högskåp och lite sånt. Men i det stora hela är det klart. 

Ska duscha så jäkla länge idag och det känns så sjukt bra!

Imorgon ska vi ta passfoto inför Londonresan vi bokat i april. Så pepp på det. På eftermiddagen/kvällen har vi temadag på jobbet och äta julbord efter det. 

RSS 2.0